1. februar 2017

Anders Fogh Rasmussens amerikanske søn vil ikke stemme på Trump: “Han er imod indvandring…”

Henrik Fogh Rasmussen foragter Trump, fordi han tager udgangspunkt i national suverænitet, og det var pudsigt nok det der gjorde hans far til dansk statsminister. Fra Politiken – Dansk republikaner: Trump kan få mig til at skifte parti

“En af de veluddannede republikanere, som Trump må klare sig uden, er Henrik Fogh Rasmussen. Den 37-årige søn af Danmarks tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen blev amerikansk statsborger i 2010 efter at have boet i landet det meste af sit voksne liv.

Han stemte ved sit første præsidentvalg på Obamas modkandidat, Mitt Romney. …

‘Han er imod frihandel. Han er imod indvandring, selv om USA er verdens bedste maskine til integration’, siger den danske indvandrer, der driver et investeringsfirma i delstaten Illinois.

‘… Samtidig er der en risiko for at republikanerne rykker sig i en mere nationalistisk retning. Hvis det sker, så kan jeg godt melde mig som demokrat. Men jeg er ikke klar til at gøre det endnu’, siger Fogh Rasmussen.”

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/80390/trackback

26 Comments »

 1. Det gik da meget godt for den oprindelige befolkning, som Europærene kaldte indianere, selvom Indien lå langt væk derfra, at få integreret Europærene :-). Nu skal de kristne europærere bare lære at integrere islam og muslimer i USA- hvis vi tager Henrik Fogh Rasmussens logik alvorligt :-) :-) :-) (og nej det gør jeg heller ikke :-)) God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 1. februar 2017 @ 11:18

 2. Endnu et liberalistisk fjols i familien

  Kommentar by BB — 1. februar 2017 @ 11:24

 3. Vi er ikke ‘nationalister’, vi er patrioter.

  Kommentar by Josef K — 1. februar 2017 @ 11:26

 4. Nu er tossen selvskreven til at være med i næste omgang “Vild med dans”….

  Kommentar by Al Capone — 1. februar 2017 @ 11:50

 5. Der er for meget Mette i ham det kvindemenneske.

  Kommentar by Sindsro — 1. februar 2017 @ 12:11

 6. ” en risiko for at republikanerne rykker sig i en mere nationalistisk retning. Hvis det sker, så kan jeg godt melde mig som demokrat.”

  Nå herregud lille mand – Din far konverterede til socialist på 24 timer, så hvad skulle der ske ved, at du gør det? Dine investeringskunder er da sikket ligeglade.

  Kommentar by Svend — 1. februar 2017 @ 12:17

 7. Kan opportunisten bestemme sig?

  Foghs søn er på vej mod job hos Trump
  Henrik Fogh Rasmussen forhandler om en plads i Donald Trumps regering.

  http://politiken.dk/udland/int_usa/art5810902/Foghs-s%C3%B8n-er-p%C3%A5-vej-mod-job-hos-Trump

  Kommentar by mb — 1. februar 2017 @ 13:23

 8. Anders F. Rasmussen var så anational som man kan være. Hans søn ligeså.

  Kommentar by benny bomstærk — 1. februar 2017 @ 13:38

 9. Så fik Henrik Fogh Rasmussen sine 15 minutters opmærksomhed af pressen, det er det tynde øl der serveres nu, ingen har hørt om ham før han må være et politisk radikalt nul, dem ved man heller ikke hvor man har, forbyd islam i Danmark

  Kommentar by emmagad — 1. februar 2017 @ 13:39

 10. Jeg er nationalist!

  Liberale derimod er anti-nationale af ideologisk natur.

  For dem er der ingen folkeslag, ingen nationer, ingen kulture, kun løsrevne individer der konkurrer på den hellige globale markedsplads.

  Fogh, Løkke, Merkel, Sarkozy og alle de andre liberale globalister har gjort historisk skade på Europa og indfødte europæere.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 1. februar 2017 @ 14:04

 11. Den skabsradikale halalhippie laver nok snart en “Jens Rohde”…..eller endnu værre; en “Bjørn Elmquist”!

  Går han mon også rundt i dametøj ligesom sin far?

  Kommentar by Al Capone — 1. februar 2017 @ 14:41

 12. Med risiko for at lyde arrogant: Hvad tossen mener, interesserer mig lidt mindre end minigolf.

  Kommentar by Søren A. Jensen — 1. februar 2017 @ 16:08

 13. Vreden mod de “liberale” er forståelig, men begrundelsen er forkert. Ægte liberalisme kræver, at man selv betaler for de goder, man anskaffer sig. At tabere i hele verden har ret til at kræve ind fra danske velfærdskasser har intet med liberalisme at gøre. EU-liberalisme skulle fremme udveksling af varer, arbejdskraft og tjenesteydelser, men resultatet blev fri indvandring af negre og arabere. Som inkarneret liberal er jeg i den nuværende situation først og fremmest nationalist og protektonist, da liberale principper ikke kan virke uden orden og infrastruktur. Det, der i første omgang skal angribes og standses, er kollektivisme og socialisme, der tillader uvirksomme snyltere at beslaglægge produktive og selvhjulpne menneskers overskud og bruge dem på præcis de formål, de samme mennesker er lodret imod. En liberal indvandringspolitik består i, at de mennesker, der ønsker negre og arabere til landet, betaler selv, herunder sikkerhedsstillelse.
  Anders Fogh Rasmussen var ikke liberal. Han har i realiteten aldrig haft en mening, men skaffede sig en platform i venstre ved liberal retorik, hvorefter han blev statsminister, og, som det hed sig, udviklede sig “fra hulemand til julemand”.
  Liberal Alliance har heller ikke meget med liberal politik at gøre.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 1. februar 2017 @ 16:17

 14. #11, Al Capone

  “Går han mon også rundt i dametøj ligesom sin far?”

  Fik i starten af halvfemserne fortalt af en kvinde, der arbejdede i forsvars ministeriet, at hvis man ville tale med Anders Fogh Rasmussen, sku man bare gå hen i H.C. Oersteds parken sidst på aftenen og se efter en mand med blond dame paryk.

  Lader til at sønnen har politiske cross dresser tendenser. Måske kommer lysten til at iføre sig dametøj senere.

  Kommentar by grove city, ohio — 1. februar 2017 @ 17:49

 15. Anders Fog Rasmussen har ødelagt sin søn ved at påvirke ham i liberal retning. Liberale er islam-elskende landsforrædere, der synes, at det skal vælte ind over grænserne med løntrykkere.

  Jeg hader alle liberale mennesker og ønsker dem alt ondt. Kun nationalister er ordentlige mennesker.

  In Trump we trust.

  Kommentar by Søren — 1. februar 2017 @ 17:50

 16. Ham Henrik Fogh var det ikke ham der giftede sig med en tidada?

  Kommentar by Father — 1. februar 2017 @ 18:06

 17. det sagde han i midt 2016 , men jeg har læst en artikel ,der er mere venligstillet overfor MR:T ,kan detsværre ik ,husk hvor mener det var politiken for nyligt . den vi læser her på urias er lidt forældet!
  hans kone er selv ,i forbindelse med ;mr t¨s netværk
  derfor han muligvis er venligsindet pt. foghs sonnyboy

  Kommentar by giraffen — 1. februar 2017 @ 18:53

 18. ahh ok mb post no.7 havde fundet den. !

  Kommentar by giraffen — 1. februar 2017 @ 18:55

 19. Hahaha, Politiken tsk. tsk. tsk.

  Danske medier gør hvad som helst for at sværte Trump til, HVAD som helst. Selv at trække denne gamle travhest ind i manegen. Henrik Fogh Rasmusen; Who gives a shit?

  Kommentar by Anonym — 1. februar 2017 @ 18:57

 20. Ah, én af de Cloud People som truer med at forlade De Dirt People’s parti. En cuckservative. Skrid så.

  Kommentar by jdm — 1. februar 2017 @ 19:13

 21. Jeg overværede Fogh Rasmussen ætlingens optræden i Rebild Bakker en gang for mange år siden. Samt faderens selvfølgelig. Jeg er bange for at Fogh Rasmussenklanens intelligens har mere tilfælles med begrebet “bondesnuhed” end med virklig forståelse og indblik. IQ er åbenbart ikke nok til at få en hel person ud af det. Disse kosmopolitter er for mig at se selv nogle kulturløse provincielle stræbere, som burde bruge noget mere tid til at studere deres navle, og stille spørgsmål som, hvem er jeg, hvor kommer jeg fra, osv. Men det tillader deres indskrænkede horisont og overgearede hjerner nok ikke, og det er vel også for sent – i den alder er deres vej til helvede formentlig uundgåelig (hvor de kan holde Uffe Ellemann og lignende rædsler med selskab). Det er vel ofte dem der stiger til tops som har selve det at komme til tops som deres første ambition? Bare de sellv er i centrum så betyder indholdet af politikken mindre, og almindelige borgeres interesser er noget de får øje på fra vinduet i deres polske svinefarm eller den private jet. Måske er det derfor politikerne ofte er de forkerte? Det skulle en gang have været et folkeslag som tjente som eksempel for de første anarkister. Der var det kutyme, at lederen fortsat selv skulle sørge for sit underhold, eller mere praktisk; det var en belastning at være “folkevalgt”, hvorfor det kun skulle tiltrække de mere idealistiske typer. Vore politikere mener ofte at de får for lidt, og praler af at de kan får mere i det private erhvervsliv. Men de glemmer at det kan de først når de har været politiker og er blevet kendte og har pleaset deres kommende bosser (Goldman Sachs f.eks. synes at ansætte rigtig mange afdankede politikere)

  Til side:

  Er Donald Trump en gigantisk JOKER?

  Jeg tænker på, om Trump på en subtil måde vil vise hvor jødestyret USA er, på en måde så han ikke kan klandres for noget. Nemlig ved at ansætte dem i store flokke så det nærmer sig grænsen for det mulige. Har lige set en video, hvor de opsummerer alle de Jøder som Trump har ansat i sin regering og andre poster, så er det næsten helt uvirkeligt. Jeg nåde både at lave mad og spise det, inden han blev færdig med at opremsede navne og stillinger!

  Trump’s Jewish Elite:

  http://www.youtube.com/watch?v=Vcd-yvudYSg

  Trump er totalt omgivet af Jøder, både i og udenfor familien. Kunne der være et stille skrig om at vågne fra dette mareridt?

  ALLE dine børn gifter sig ind i en fremmed tradition, som er fjendtlig overfor dig, dine kristne og tyske rødder etc. Måske er der en stille drømmene HVID MAND i ham?

  Hvis krigen mod Iran bryder ud, så vil vi have svaret; at de igen har taget røven på os.

  Kommentar by Balder — 1. februar 2017 @ 19:18

 22. Han er sikkert den næste der forlader Venstre til fordel for Det Radikale Venstre. Jens Rohde like. Stol ikke på Venstre.

  Kommentar by Liva — 1. februar 2017 @ 19:30

 23. Nu kender jeg intet til Fogh Rasmussen klanens sammensætning, men er det ham hér der (heldigvis) forgæves stillede op til folketingsvalg for et par omgange siden?

  I givet fald må man vel bære over med ham, han er vant til at stå på tabernes parti :-)

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 1. februar 2017 @ 20:08

 24. Henrik Fogh Rasmussen kan ikke lide Trump. Herre Gud da. Sølle skrog.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 1. februar 2017 @ 21:18

 25. Anders Fogh Rasmussensen?
  Var det ikke ham, der underskrev EU’s slavekontrakt, med Europæerene som slaver for ISlam?:

  http://balder.org/avisartikler/Aabent-Brev-Til-Statsminister-Anders-Fogh-Rasmussen-Om-Euromediterranien.php

  efter et godt forarbejde af Socialdemokraterne til Barcelona-erklæringen 1995:

  http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Deklarationen-Euromediterranien-Hemmelige-Aftaler-Version-2009.php

  hvorefter han skred og lod folket sejle sin egen sø, på EU’s vej til undergang, til jubel for Slammet, mens han selv hyttede sig og sine (til stort forbillede for efterfølgende egocentrerede politikere)???

  Kommentar by Carstens — 1. februar 2017 @ 23:06

 26. Alle ordentlige mennesker synes godt om Donald Trump. Ved at tage afstand fra Trump stempler Henrik Fogh Rasmussen sig selv som et ynkeligt kryb, der bør søge tilflugt i sin fars skørter.

  Kommentar by Søren — 2. februar 2017 @ 00:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper