4. februar 2017

MSM citerer psykologer: Trump lider af ‘ondartet narcissisme’, udviser ‘antisocial adfærd’, bør fjernes…

Psykiater Henrik Day Poulsen har flere udtrykt sig kritisk overfor islamisk indvandring, og i lighed med psykolog Nicolai Sennels, har det givet mange fjender i branchen. I sidste uge kunne BT berette, at Day Poulsen tre gange har fået kritik af Sundhedsvæsenets Disciplinærnævn. Kritikken går ifølge avisen på, at han havde givet “en patient diagnosen paranoid skizofreni efter en halvanden time lang konsultation”.

Siden har BT bragt to personlighedsanalyser af Donald Trump baseret på henholdsvis ‘Trumps underskrift’ og ‘manglende gråd’, hvad til for veksling ligner en ideologisk motiveret kampagne mod den folkevalgte præsident. Det venstreorienterede irske tidsskrift Village Magazine forfølger det naturlige næste skridt, moralske fordele og ulemper ved ‘tyrannicide’: Mord! Her lidt fra Jyllands-Posten, der citerer en psykolog, der mener Trump er sindssyg og skulle fjernes fra magten – USA debatterer den nye præsidents mentale tilstand (ikke online).

“Er Donald Trump som et barn på rulleskøjter, der har svært ved at holde balancen? Er han en aktiv 70-årig, der med en energi som en bulldozer maser på for at indfri alle sine mange valgløfter til gavn for den amerikanske befolkning? Eller rummer USA’s 45. præsident spiren til at blive en rablende gal diktator med en uhelbredelig form for ondartet narcissisme, som en amerikansk psykolog mener? Lige siden begyndelsen af valgkampen har USA debatteret, hvad der skjuler sig inde i Donald Trump. …

Ideologiske modstandere som økonomen og nobelprisvinderen Paul Krugman mener, at Trump er psykisk syg, og den debat begynder også at rase i USA, hvor flere psykiatere og psykologer har valgt at bryde det såkaldte etiske Goldwater-kodeks om, at man ikke må stille en diagnose uden først at have undersøgt patienten. Klinisk psykolog og forfatter George Simon siger til magasinet Vanity Fair, at Trump er et klassisk eksempel på en narcissist.

Det er også konklusionen fra John D. Gartner, psykolog og indtil sidste år igennem 28 år professor i psykiatri på det ansete John Hopkins universitet. Han har på under en uge fået over 14.000 underskrifter fra fagfolk i den psykiatriske industri på et krav om at fjerne Trump som præsident med den begrundelse, at han er faretruende psykisk syg og temperamentsmæssigt ude af stand til at være præsident.

‘Som jøde betyder udtrykket ‘aldrig igen’, at man er forpligtet til at råbe op. Jeg føler mig etisk forpligtet til at advare offentligheden mod en fascistisk diktator som Donald Trump,’ siger Gartner i et telefoninterview.

Den 58-årige psykolog mener, at Trump lider af ondartet narcissisme… Ifølge terapeuten omfatter sygdommen antisocial adfærd, sadisme, aggressivitet, paranoia og selvforherligelse. Blandt symptomerne er også mangel på impulskontrol og empati for andre.”

(Village Magazine, 3. februar 2017: Why not. The ethical and practical calculus says don’t do it)

“Kurver betyder blødhed samt en plejende og moderlig natur. Vinkler viser en underskriver, som er vred, besluttet, frygtsom, konkurrenceminded eller udfordret. … Når en signatur overhovedet ikke indeholder kurver, mangler ejermanden empati, og hungrer efter magt, prestige og beundring. … Udover den pompøsitet, som bliver afsløret i underskriften, er der også noget andet, som er for stort – P’et i Trump. Dette store fallossymbol skriger ‘MIG STOR MAND’.” (Grafolog Michaell Dreshold i BT, 31. januar 2017)

“Hverken da hans børn blev født eller på hans bryllupsdage. Eller da hans forældre og bror døde. Eller for de tusindvis af ofre for 9/11, børnene på Sandy Hook (et skoleskyderi i 2012, som kostede 20 børn livet, red.) eller de mænd og kvinder, der blev myrdet i Charleston (en hvid mand slog ni sorte ihjel under en gudstjeneste i 2015, red.). Ingenting. Det er ikke styrke. Det er tomhed. Det er kujonagtigt. Det er en form for følelsesløst lederskab, som vil forhindre os i at bevæge os fremad som en samlet nation.” (Politisk analytiker Erin Canty i BT, 3. februar 2017)

“Man kan sige at folk, der græder, er i bedre kontakt med sine følelser. De er mere følelsesmæssigt intelligente og mere modne, for de kan mærke, hvordan de skal reagere på deres følelser.” (Psykolog Katja Rose i BT, 3. februar 2017)

THE PROBLEM. Donald Trump is a purveyor of hatred, a contrarian: anti-liberal, anti-democratic and hostile to a free press, an anti-environmental, corruptible bully; a liar, a misogynist groper and a boor. He developed the political platform you would expect on the back of this persona. … perhaps the solution is tyrannicide. As he might say himself – ‘take him out’.” (Village Magazine, 3. februar 2017)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/80526/trackback

41 Comments »

 1. Det er ret vildt hvor mange voldsfantasier der helt åbenlyst luftes blandt venstreorienterede.

  Vel at mærke uden stor skam, chok eller modstand blandt øvrige venstreorienterede. Heller ingen mediestorm.

  Kommentar by Superman — 4. februar 2017 @ 15:45

 2. Venstrefløjen er oppe på fulde omdrejninger for at legitimere mord på Donald Trump. For os klimaskeptikere er det let også at være skeptiske over for psykiatere og psykologer og deres plattenslageri, men det forhindrer desværre ikke svagt begavede galninges eventuelle forbrydelser.

  Jeg beder i min aftenbøn herren beskytte Donald Trump og den civilisation han forsøger at beskytte. Een ting er sikker, og det er at mord på Trump vil medføre noget, som slet ingen vil bryde sig om.

  Kommentar by Svend — 4. februar 2017 @ 16:04

 3. Man kan jo indklage sådanne kapaciteter for selvsamme “Sundhedsvæsnets Disciplinærnævn” – eller for Udvalget vedrørende Videnskabelig uredelig (UVVA).

  Hørte om en (vist nok) RUC-rapport for nogen år siden, hvor forskerne stemplede Danskernes Parti som nazister i den foreløbige rapport – denne foreløbige rapport fik pressen indsigt i og måtte citere fra. Da den endelige rapport kom, var de “uredelige” dele af rapporten fjernet, men pressen havde allerede haft deres fest – og målet derved nået.

  Uden at være sikker kunne denne historie være del af det spin, der dengang fandt sted: http://videnskab.dk/kultur-samfund/sadan-gor-nazister-unge-til-ekstremister

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 4. februar 2017 @ 16:10

 4. Underligt. Før Trump vandt valget var han bare en charlatan og don juan uden forstand på politik el. “globalisme”. Had og fordømmelse var commes il faut. Venstrefløjens varemærke – etiketter.
  Inden annonceringen fra Trump om, at han stiller op til præsidentvalget i juni 2015, var han alles yndling. Kendisser og wannabes fra hele verden stod i kø ved hans arrangementer og alle ønskede at blive set sammen med ham.

  Det er mystisk, at Donald Trump kun har en eneste fortid, hos “globalisterne”. Det var da han i fortrolig samtale med stikkeren-Bush, (ja, han er fra Bush-Dynastiet) sagde de berømte ord “Grab them by the pussy”. En forklaring om, hvor villige kvinderne om kendisserne er. Kællingerne som knepper sig til stillinger og positioner, en slags prostitution. Det er eneste fortids minde, “globalisterne” har om en mand, der har givet milliarder til gode og godgørende formål i en menneskealder.

  DDR og TV-Fake sørger for, at holde “globalisterne” hen i uvished. Nedlæg propagandastationerne og lad segmentet betale selv.

  Kommentar by Iznogut — 4. februar 2017 @ 16:11

 5. # 2

  Enig Svend – holder vi op med at respektere lovligt valgte politikere, så ender vi med borgerkrigslignende tilstande.

  Vi har tydeligt set, at modparten ikke respekterer Trump – hvorfor skal de der har valgt ham og set ham saboteret efter næsten valg acceptere den næste præsident?

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 4. februar 2017 @ 16:14

 6. Og hvad siger sø astrologer og numerologer om Trump?

  Kommentar by Winged Hussar — 4. februar 2017 @ 16:36

 7. Jeg føler mig også ret sikker på, at der er venstreradikale galninge der inderligt ønsker at myrde Præsident Trump, og som får bestyrket deres sindssyge i sådanne tåbelige fake-rapporter, som der diskes op med. De bilder sig formodentligt ind, at de vil blive betragtet som superhelte, hvis deres forehavende skulle lykkes.
  Det ville virkelig være grufuldt, hvis Præsident Trump skulle blive forhindret i at fuldføre kampen mod the establishment og muhamedanismen. Desværre har han kun 8 år til denne kamp op ad bakke, så det er klart, at han har voldsomt travlt, og man må virkelig ønske, at han fortsat har kræfterne til denne kamp.

  Kommentar by Holger Madsen — 4. februar 2017 @ 16:46

 8. Psykologer og psykiatere som boltre sig i dameblade kan næppe anses som professionelle.

  Så det er med velberådet hu at div. psykologer udtaler sig til Vanity Fair og IKKE et videnskabeligt magasin.

  100% enig med “Migranter gider ikke telte”. Indklag dem for UVVA.
  Ps. Dog ikke grafologen da grafologi rangere på linje med astrologi.

  Kommentar by Santor — 4. februar 2017 @ 16:55

 9. Og den amerikanske venstrefløj må jo tro, at hvis Trump “fjernes” fra magten, vil hans vælgere takke dem???? Eller hvad?

  Den amerikanske venstrefløjs måde at tænke på, er opskriften på en borgerkrig, en borgerkrig der vil koste dem utrolig dyrt, for det er ikke mit indtryk at Trumps vælgerbase er pacifistiske vegetarer.

  Jeg spekulerer på om Trumphaderne gentligt har gjort sig helt klart hvad konsekvenserne kan blive af deres had og deres handlinger. Eller er det et blindt had? Vil de bare udleve deres had, koste hvad det vil?

  Jeg stiller mig ret uforstående over for hele det cirkus, så jeg har ærlig talt flere spørgsmål end svar.

  Kommentar by Mackety — 4. februar 2017 @ 16:58

 10. Og Berlinske er da gået i helt selvsving, og hinsides al fornuft. Utroligt at ikke bare een eneste af disse avismanipulatorer kan spørge sig selv hvad formålet er?
  Berlinske kandiderer åbenbart som købsemne for mørkerøde Politiken.

  Man må håbe at “den store hukommelse” opsamler nogle af disse mange “MSM-guldkorn”, der fyger rundt for tiden.

  Kommentar by Birger Jensen — 4. februar 2017 @ 16:59

 11. Henrik Day Poulsen røg ud af Løgnepressens ‘ekspertorat’ da han sprang ud som intelligent.

  Kommentar by Voldposten — 4. februar 2017 @ 17:08

 12. Så mangler vi blot håndlæserne, sandsigersken og spåkonen samt en astrolog og en numerolog (som også nævnt af andre) og en akupunktør til at forudsige Trumps handlinger.

  Det bliver festligt. Tak for god underholdning. Mennesker, uagtet hvad de kalder sig, der har læst en tilfældig 10-punkts test i et dameblad, er nok ikke de mest pålidelige kilder.

  Kommentar by Henrik Petersen — 4. februar 2017 @ 17:08

 13. “Fagfolk fra psykiatrien” dækker vel sagtens over rengøringsdamer og sosuassistenter, der ikke nødvendigvis har en faglig interesse der overdøver deres politiske bias.

  Kommentar by Høgsbro — 4. februar 2017 @ 17:10

 14. Han besluttede sig for totalt at droppe alkohol da hans bror døde af druk. Og hans børn og børnebørn virker flinke og velopdragne trods rigdommen.

  Hvad siger det om ham? For mig, at han er 100% familiemenneske, der håndterer følelser ved at gøre noget istedet for at tude. Der må være en kæmpestor mental råstyrke i den mand.

  Kommentar by Sigwar — 4. februar 2017 @ 17:18

 15. Atter en gang er der i dette forum kommentatorer, der fremstiller hetzen mod Trump som om, der blot er tale om angreb, der kommer fra venstefløjen. Det burde imidlertid være åbenlyst for ethvert normalt fungerende menneske, at de venstreorienterede og de liberale er lige gode om at lægge Trump for had.

  I Danmark er Jyllands-Posten, Børsen og Berlingske ikke spor bedre end Information, Politiken og Danmarks Radio, når gælder om at lyve om Trump og svine ham til. Alle – uanset om det er liberale eller venstreorienterede – er enige om at selv de mest beskidte knep gælder, når Trump og hans familie skal ned med nakken. Når udenlandske medier fx udråber Trump’s 10-årige søn til autist og sviner ham til, høster de anerkendelse blandt både liberale og venstreorienterede journalister. Intet er for lavt for dem.

  Den politiske kamp mellem liberale og venstreorienterede på den ene side og højrepopulister på den anden side er en kamp melle godt og ondt. De liberale og venstreorienterede er rendyrket djævleyngel, mens højrepopulisterne står for alt, hvad der er godt.

  Jeg tror, at demokratiet er nået til en korsvej. Vi må se i øjnene, at de politiske spændinger og hadet mellem folk af forskellig politisk observans er blevet for stort til, at vi længere kan tale os til rette.

  Jeg synes,at Trump fejler, når har finder sig i, en aktivistisk liberal dommer underkender hans indrejseforbud. Han burde påberåbe sig konstitutionel nødret og fastholde indrejseforbuddet, uanset hvad der står den amerikanske lovgivning. Det kan heller ikke nytte noget at tillade, at mainstreammedierne dagligt sviner ham til. De medier, der ikke omtaler ham objektivt, sagligt og anerkendende, må simpelthen lukkes og redaktørerne bag lås og slå. Person der som Madonna taler om at sprænge Det Hvide Hus i luften, må tiltaler som de forbrydere, de er. Tilsvarende må redaktøren for det Village Magazine, der så vidt jeg kan, se er irsk, udleveres til USA og tiltales for opfordring til drab.

  Kommentar by Søren — 4. februar 2017 @ 17:19

 16. 15) Den amerikanske forfatning er kun juridisk gældende for amerikanske statsborgere. Dvs ikke for hele verdens befolkning, som dem danske udlændingelov af 1983.

  Kommentar by dansker — 4. februar 2017 @ 18:44

 17. Artiklen i Village er et godt eksempel på fascistisk bagvendt tankegang. Den følger et typisk mønster:
  Man konstruerer indledningsvis et subjektivt fjendebillede og tillæger det selvopfundne motiver og hensigter, dvs. en stråmand, som man derefter ser sig nødsaget til at forsvare sig imod – med vold. Landets love, institutioner, demokratiske spilleregler tages ikke i betragtning. Man er som fascist hævet over disse (indtil man selv kommer til magten), da ens sag er vigtigere.
  Sammenlign evt. med hjemlige fascisters bagvendte tankegang eksemplificeret her af Erik Storrud
  http://www.uriasposten.net/archives/80346 omend i en helt anden sammenhæng.
  Village-skribenterne synes mere intelligente end f. eks. Storrud, hvilket dog ikke er vanskeligt, idet deres argumenter er sofistikerede og antyder en vis klassisk belæsthed, og de er kloge nok til at afslutte med konklusionen, at det ikke er retfærdiggjort at skyde Trump. Om det er nok til at redde dem fra terror-listning og evt. retsforfølgelse må tiden vise. I hvert fald har en kommentator anmeldt redaktionen til de amerikanske myndigheder U.S. Immigration & Customs Enforcement (ICE) agency. Bliver interessant at følge, hvad der kommer ud af det.

  Kommentar by monse — 4. februar 2017 @ 18:47

 18. Peter Buch) De danske leopardkampvogne 2A5 er forsvarsløse overfor antitankraketter af typen TOW og lignende systemer,samt de russiske T90 og armatakampvogne. Den nyeste type tyske leopard er klart en fejlkonstruktion, ganske underlegen ARMATA og sandsynligvis også T90. Den nyeste type amerikanske Abrams er også chanceløs overfor ARMATA.- Med hensyn til de danske Leopard2A5,er det en opgave for fru Bendixen, at få en ansvarlig, seriøs redegørelse fra forsvarsstaben vedrørende kampvognens egnethed.- Der gerne når medierne.

  Kommentar by dansker — 4. februar 2017 @ 19:01

 19. Det minder om noget som den såkaldte “forfatter” og rablende galning Carsten Jensen kunne have skrevet….

  Kommentar by Al Capone — 4. februar 2017 @ 19:29

 20. “‘Som jøde betyder udtrykket ‘aldrig igen’, at man er forpligtet til at råbe op. Jeg føler mig etisk forpligtet til at advare offentligheden mod en fascistisk diktator som Donald Trump,’ siger Gartner i et telefoninterview.”

  Man hører dette så mange, mange, mange gange…

  Kommentar by AnonymousCoward — 4. februar 2017 @ 19:43

 21. I kan ikke undgå at se det der symboliserer trådkorset i et kikkertsigte på billedet af Donald Trump.
  Det samme her i indlægget om shansenhttp://www.uriasposten.net/archives/80294

  Ingen tvivl om at venstrefløjen ønsker at aflive deres modstandere.

  Kommentar by k.m. — 4. februar 2017 @ 20:14

 22. Den eneste der kan redde den vestlige civilisation, Er Trump og Putin samarbejder. Fjernelse af denne Mærkelige kælling i Tyskland er en nødvendighed. Führer Rein samarbejder med Kaliffen i Tyrkiet, lige som itler samarbejdede med Stormuftien af jerusalem.

  Kineserne tilraner sig mere og mere hav områder og det skal stoppes.

  Jeg kan garantere: Hvis Trump bliver skudt, går ballonen op.

  Kommentar by Sindsro — 4. februar 2017 @ 20:57

 23. Min fantasi rakte ikke til, hvor forkvaklede og farlige Trumps modstandere nu åbenbarer at være.
  Tæppebombningen fra alle sider er så massiv, så det nærmeste jeg kan komme, er de sort hvide-film vi ser af Hitlers tilhængere som en ensfarvet masse med armen i stræk og tårer ned ad kinderne. Her blot som fælles fjender, der marcherer mod “det”, de ikke kan li´. Med andre ord en demokratisk valgt præsident. En massepsykose. Menneskeheden skuffer aldrig mine værste fordomme. Måske er det alligevel ikke så værst at selvsamme er i gang med at køre sig selv på evolutionens losseplads. Mage til selvdestruktive tåber findes bare ikke i dyreriget.

  Kommentar by Margrethe — 4. februar 2017 @ 21:41

 24. Psykiatri er en pseudovidenskab, der på den mest platte måde bliver brugt politisk. Vi ved alle, at systemkritikere rask væk blev tvangsindlagt i det gamle Sovjetunion. Hvad færre ved er, at datidens førende danske psykiater, overlæge og professor dr. med. Erik Strömgren, afviste at tage afstand herfra.

  For indtil 20-30 år siden var næsten alle, der kunne krybe og gå inden for den psykiatriske “videnskab”, freudianere; en absurd vranglære, der forklarer hele kvindens psykologi med, at hun mangler en pik (“penismisundelse”) og forklarer små drenges psykologi med, at de er bange for at få nosserne skåret af (“kastrationsangst”)- som om små drenge ved noget om kønskirtlernes hormonproduktion.

  Som bekendt var der adskillige tusinde norske kvinder, der under 2. verdenskrig fik børn med tyske soldater. Man skulle tro, at det er løgn, men anerkendt norske psykiatriske overlæger erklærede i fuldt alvor, at alle “tyskerbørnene” var åndssvage. Og sådan kan man blive ved. Psykiatri er løgn og humbug fra ende til anden. I øjeblikket belaster psykiaterne statskassen med erstatninger, der udbetales til folk, der har fået foretaget “det hvide snit” (forbindelsen mellem hjernens frontallapper skæres over med det resultat, at folk bliver noget så frigjorte..).

  De diagnoser, som psykiaterne stiller på Trump, siger mere om dem selv end om ham, og stempler psykiaterne som plattenslagere, der er livsfarlige for andre mennesker. Med deres udtalelser fortsætter de den tradition for misbrug af videnskab, der altid har klæbet sig til psykiatri. Ved du forresten, hvad “drapetomani” er? Jo, det er navnet på den psykiatriske diagnose, som datidens psykiatere klistrede negerslaver, der blev anset for sindssyge, fordi de flygtede.

  Store dele af den videnskabelige verden styres af skruppelløse banditter. Det er derfor, at politisk korrekte psykiatere kan misbruge deres “faglige indsigt” til at stille diagnoser på Donald Trump uden at det bliver påtalt som videnskabelig uredelighed. Det er også derfor, at professor dr. phil Helmund Nyborg blev trukket gennem sølet af sine kolleger, da han korrekt forudsatte, at den gennemsnitlige intelligens er forskellig for forskellige menneskeracer.

  Det går i øjeblikket hård for sig i USA, når liberale og venstreorienterede overfalder fredelige mennesker, der støtter Donald Trump. Det kan du fx se på denne video:

  https://www.youtube.com/watch?v=hwzffeICkP8

  Hvis der er nogen, der er sindssyge, må det være de forbryderiske møgsvin, der overfalder fredelige borgere på den måde, som fremgår af videoen. Men lur mig, om én eneste psykiater så meget som løfter et øjenbryn.

  Kommentar by Søren — 4. februar 2017 @ 21:45

 25. Hvad der findes ude i skovene i USA er ikke godt at vide.
  Det kunne jo være at venstre fascistiske bærme ska til at passe meget på.
  Det er ikke bare KU Klux Klan der er der.
  Hen kan politiet få al den hjælp de har brug for.

  Kommentar by Sindsro — 4. februar 2017 @ 21:51

 26. Hvis jeg var i Trumps sko, ville jeg lægge stor vægt på at opdyrke voldelig modstand. Det skal gøres smart, ingen spor skal kunne føres tilbage til Det hvide Hus, jfr. Watergate. Trumps fredelige baggrund og habitus er med sikkerhed ægte. Det vises klart af den skruppelløse og frygtløse frækhed, bærmen behandler ham med. Spørgsmålet er om menige politifolk og de lavere geledder i de hemmelige tjenester støtter ham. Så kunne visse omgrupperinger her måske gøre fyldest?

  Kommentar by Tommy Jørgart — 4. februar 2017 @ 22:28

 27. Jeg tror ikke Trump er sindssyg, men jeg mener ikke desto mindre slet ikke han har format til at være præsident. Hans forhandlingstaktik og personlighed virker åbenbart fantastisk i forretningslivet, for der er han ubestridt mogul og spillereglerne kan han bruge til grænsen gennem sin magt. Nu er han ude hvor han ikke kan bunde. Hvis han bliver afsat er det kun godt, også for ham selv, han har alt.

  Kommentar by zatopek — 4. februar 2017 @ 22:33

 28. Mon ikke det er på tide, at Trump-tilhængerne snart træder i karakter og slår tilbage. Der må jo være grænser for, hvor bogstaveligt, man skal tage Bibelens budskab om at vende den anden kind til.

  Det er interessant, at der også i dette forum, er folk, der synes Trump skal bøje nakken for liberale og venstreorienteredes terror.

  Hvis der bliver borgerkrig i USA, er jeg ret sikker på, hvilken side, der vil lide de største tab.

  Kommentar by Søren — 4. februar 2017 @ 22:46

 29. Trump bør, som Søren (#15) gør opmærksom på, ikke finde sig i den såkaldte liberale dommer. Hvis jeg var Trump, ville håndgangne mænd straks anholde skiderikken for embedsmisbrug og forræderi. Eller alternativt tilvejebringe love, gerne hastelove, der lukker munden på aktivistiske dommere. Helt enig i Sørens konsekvens overfor de andre usympatiske aktører. Gad vist om det kan gøres indenfor lovens rammer?
  Jeg er til gengæld ikke enig med Søren i, at liberale har medansvar på linje med kollektivisterne. Kunne du ikke for min skyld bruge udtrykket “såkaldte liberale”? Som omtalt andetsteds på Uriasposten indførte EU-liberalisterne fri udveksling af varer, tjenesteydelser og arbejdskraft. Hvad vi fik, var fri indvandring af negre og arabere på skatteydernes regning. Fri indvandring kan aldrig kaldes liberalt. Rigtige liberale betaler selv.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 4. februar 2017 @ 23:09

 30. Venstrefløjseren John Pilger om journalister: “De er anti-journalister”

  https://www.youtube.com/watch?v=Uuum5gsUapM&feature=youtu.be&t=5m50s

  Kommentar by Hodja — 4. februar 2017 @ 23:14

 31. http://bb4sp.com/america-attack-george-soros/#

  Amerika under angreb af George Soros Han lønner 187 Organisationer.

  Alle krig er blevet erklæret på amerikanske borgere. Vi ved, hvem der finansierer al denne vold og søger at vælte vores regering. Tror du ikke det er tid, vi besvarer deres krigserklæring?

  Jeg formoder det meget snart går op i hat og briller. !!

  Kommentar by Sindsro — 4. februar 2017 @ 23:39

 32. De liberale og venstreorienterede beskylder Trump for at være “sexist” og fremmedhader. Det forhindrer dem dog ikke i selv at rende rundt med skilte, hvorpå der står “Rape Melania” og i at gøre nar af hende, fordi hun ikke taler perfekt engelsk.

  Dokumentation:
  http://www.washingtonpost.com/news/post-politics/wp/2016/11/13/protesters-rape-melania-sign-draws-strong-rebuke-sparking-twitter-trend/?utm_term=.4ddd0bf90013

  Kommentar by Søren — 4. februar 2017 @ 23:40

 33. Trump er djævelen selv….Men han er valgt af det amerikanske folk og det har alle venstre orienterede at respektere

  Kommentar by redneck — 5. februar 2017 @ 10:24

 34. @redneck
  Jeg betragter Trump som den mest fremragende person, der har gået på jordens overflade de sidste 2000 år, men sådan kan man jo se så forskelligt på tingene.

  Kommentar by Søren — 5. februar 2017 @ 10:39

 35. @ 34. Søren

  Jeg tror Redneck er ironisk. Jeg er i øvrigt meget enig i din opfattelse af Trump. Ham du hentyder til var jo heller ikke alt for populær, og er det stadig ikke hos de mennesker, der er sat til at erstatte os danskere.

  Kommentar by Svend — 5. februar 2017 @ 11:06

 36. Undrer mig over, paa CNN nu at have set to indslag af Trump tilhaengere der fik frit spil saa at sige , er CNN i gang med at gore en CYA for stadig at vaere i billedet naar stoevet har lagt sig?

  Kommentar by Dunk — 5. februar 2017 @ 11:36

 37. Vi behøver ikke spørge hvorfor satopec vil af med Trump.
  Ham og Pedersen synes sikkert det er alletiders at man ser Trump for enden af et sigtekorn.

  Der skal i de fleste tilfælde hår på brystet for at drive en forretning. Trump er nok vant til at få sine ideer igennem, den egenskab er da kun en fordel som præsident.

  Jeg kalder ham amerikanernes arbejdsgiver. Der skal først og fremmest være ro og orden, diciplin i produktionen(samfundet). Et firma kan ikke køre hvis halvdelen af de ansatte modarbejder ledelsen og nødvendigheden af at skabe vækst og overskud.

  Det er kun godt han ikke bøjer sig for en voldelig opposition, for pression og lobbyister der vil noget helt andet end den politik han er valgt på.

  Kommentar by k.m. — 5. februar 2017 @ 12:03

 38. Det er gået sport i at håne og latterliggøre Trump.

  http://www.aftenposten.no/kultur/Saturday-Night-Live-skal-vie-et-helt-program-til-a-harsellere-med-Trump-614540b.html

  Kommentar by k.m. — 5. februar 2017 @ 13:33

 39. Jo Margrethe, der findes en dyreart der er lige så selvdestruktiv som vi.
  De hedder Lemminger.

  Kommentar by Finn A. Skov — 5. februar 2017 @ 15:04

 40. Gad vide hvordan sjovnalistrakkerpakket vil reagere hvis Trump starter den krig mod Iran som hans mange jødiske medarbejdere og deres bagland så brøndende ønsker.

  Vil de så vende om og rose fortsættelsen af NWO-politikken eller vil de stadigvæk være imod Trump?

  Jeg tror sjovnalisrakkepakket, vil hilse krigen velkommen, men vil kritisere Trump alligevel. Det må være vanskeligt at være sjovnalist nu om stunder; når man er vant til at rette sig efter hvordan vinden blæser kan det være svært at orientere sig når vindretningen er ubestemmelig…

  Lad os i øvrigt håbe på at den krig aldrig bliver til noget, for det bliver begyndelsen til enden.

  Kommentar by Balder — 5. februar 2017 @ 23:52

 41. Psykologers diagnose om, at Trump lider af ‘ondartet narcissisme’, får mig til at tænke på, at den egentlige regression ser man for fuld udblæsning hos medierne og på venstrefløjen, der er helt ude af koncepter og opfører sig hysterisk og irrationelt. De minder om små børns hysteriske udbrud foran slikhylderne i supermarkedet.

  Se dog at blive voksne, tænker man, når man iagttager venstrefløjens hysteri og mediernes supplerende bias. Men det er selvfølgelig en naturlig del af det irrationelle hysteri at projicere egen narcissisme over på den ”onde” fjende med det orange udseende.

  Kommentar by traveler — 6. februar 2017 @ 13:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper