16. februar 2017

Søren K. Villemoes overrasker Stine Bosse: “Flygtninge i Canada har ikke ret til offentlige ydelser.”

Deadline havde mandag aften indkaldt til debat om den canadiske premierminister Justin Trudeau, for at afklare hvorvidt han var ‘helt eller populist’. Weekendavisens Søren K. Villemoes havde det nemt, for Stine Bosse vidste meget lidt om udlændingepolitikken i det land hun ofte fremhæver som et eksempel til efterfølgelse. Herunder et tilfældigt nedslag. Bemærk DR2-værtens akavede og meget sigende afrunding. Direkte link til sekvensen her.

Stine Bosse, Europabevægelsen: … omvendt skal man skele til, og det mener jeg faktisk vi bliver nødt til, at Canada er nok i langt højere grad end USA i hvert fald – mere sammenligneligt med de skandinaviske lande, hvor vi jo har et velfærdssystem. Og skal det også holde, og det synes vi jo alle sammen, at det skal. Så siger jeg ikke, at de skal på en stram diæt, men jeg siger, at vi skal gøre meget mere for at de hurtigt kommer ind og bidrager.

Søren K. Villemoes, journalist: Men det er sådan noget jeg ikke forstår, nu her. For hvad er det du mener, vi skal kopiere. Du kalder det en starthjælp, men det er faktisk ikke en starthjælp de får. Flygtninge i Canada har ikke ret til offentlige ydelser. De får lov til at tage et lån det første år, alle pengene skal betales tilbage. Derefter skal de bare hjælpe sig selv 100 procent. Du taler om at canadierne er gode til at få dem i arbejde, altså – det er jo sådan her de får dem i arbejde. Er det dét du gerne vil have eller hvad? Eller vil du bare have at vi byder nogle folk velkomne i en lufthavn. Jeg har sådan lidt svært ved at se, hvad det egentligt er du efterlyser.

Stine Bosse: Hvad jeg efterlyser, er at vi tør lade os inspirere af noget andet, noget af det de har succes med.

Søren K. Villemoes: – men hvad er det?

Stine Bosse: – og så selvom det har nogle omkostninger for vores måde at gøre det på.

Camilla Thorning, Deadline-vært: Lad os prøve at se på en anden ting, som du også peger på, som der er succes med. Det er jo hele omtalen, retorikken, det vi hører Trudeau sige. Lad os lige prøve at genlytte det han sagde i indledningen, ved besøget i lufthavnen, da der kom syriske flygtninge.

(Canada-PM Justin Trudeau tager tager imod syriske flygtninge i Toronto lufthavn, 2015; Collage: DM)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/80827/trackback

29 Comments »

 1. Canada har da i det mindste tænkt sig om, rent økonomisk, hvilket nok også har en effekt på graden af ekstremistisk koran affald de modtager, ikke ligesom Europa og i særdeleshed Sverige og Tyskland, hvor man uhæmmet siger ja tak til alt zombie nationerne kaster fra sig og smider kinesere, kristne ukrainere og sydamerikanere ud.

  Iøvrigt rigtig dårligt arbejde at Stine Tosse ikke har undersøgt hvordan det fungerer i Canada, det siger noget om hendes virkelighedsflugt.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 16. februar 2017 @ 11:52

 2. Er der ikke nogen, som gider at fortælle islamapologeterne og gammelkommunisterne i DDR, at der rent faktisk eksisterer andre debattører i Danmark end speltkællingen Stine Bosse?

  Det vil rent faktisk være muligt, at producere et program, uden at den spejlblanke heks absolut skal deltage!

  Kommentar by Revisoren — 16. februar 2017 @ 11:57

 3. Stine Bosse er efterhånden dansk erhvervslivs Zsa Zsa Gabor: Kendt fordi hun er kendt og ingen kan længere huske, hvad hun engang gjorde, siden hun blev kendt. Bosse gjorde det, at hun blev kylet ud af Tryg, hendes største bidrag til dansk erhvervsliv før og siden.

  Hun er virkeligt et tågehorn udover alle grænser, hvordan i alverden blev hun CEO dengang? Knaldede hun med bestyrelsesformanden?

  Kommentar by Morten Andersen — 16. februar 2017 @ 12:24

 4. Så ikke udsendelsen, men noget der også altid “glemmes” er, at samtlige flygtninge i Canada er sponsorerede. Der er flere modeller, men f.eks kan borgere tilmelde sig et “Groups of Five”-program, hvor man sammen med 5 eller flere forpligter sig til at sponsere een eller flere flygtninge: Og det er hele pakken fra bolig over møbler til tøj, mad og sociale aktiviteter, i perioder på min et år. Der fragtes ikke en eneste flygtning til Canada der ikke har en sponsorship, og hovedpineproblemstillinger som familiesammenføring osv. findes ikke.

  Canada cherrypicker hele assimilationsparate familier, helst enlige mødre, og får størstedelen af udgifterne financieret gennem frivillighed og charity.

  Og Canadas screeningsmetoder er virkelig effektive. Jeg kender f.eks een der overvejer at udvandre til Canada (med familie), og derfor har de tilbragt nogle måneder derovre. Den canadiske stat indhenter oplysninger om f.eks gæld, formue, straffeattest osv hvis du ansøger (det giver man samtykke til), og en dansker kan sagtens få afslag på at få lov at flytte til Canada og arbejde hvis vedkommende f.eks har skattegæld. Der er ikke nogen rimelighedsgrænse, eller ankemuligheder – det er en vurdering fra sag til sag, og der er ikke særlig højt til loftet.

  Kommentar by Davidk — 16. februar 2017 @ 12:38

 5. Er det i øvrigt ikke et psykopatisk træk når man prøver at fortælle andre hvordan noget hænger samme uden at vide noget om emnet – Stine Bosse?

  Lad os vælte dem med deres egne argumenter!

  Kommentar by Santor — 16. februar 2017 @ 12:40

 6. I øvrigt kan man som argument tilsyneladende bruge en opremsning som denne til at sætte folk på plads!

  http://kend-din-psykopat.dk/psykopatens-kendetegn/

  Kommentar by Santor — 16. februar 2017 @ 12:48

 7. Jeg læste engang, at den klamme Bosse er vinterbader.

  Mon det foregår iført burkini?

  Kommentar by Revisoren — 16. februar 2017 @ 13:15

 8. Stine Bosse har optrådt på DK4 som bannerfører for EU, helt ukritisk sad hun og lirede alle EU’s fordele og goder af sig uden modspil, betalt af skatteborgerne i Danmark, Stine Bosse har aldrig skabt noget selv men siger de rigtige sætninger som socialisterne elsker og de kan sole sig i, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 16. februar 2017 @ 13:43

 9. Klassisk venstreorienteret/radikal, liberal/left attitude. Det handler om at give udtryk for de rigtige holdninger, vise omverdenen at man er “god”, det handler ikke så meget om at gøre gode ting.
  Her er et andet godt eksempel fra Silicon Valley. De er vilde med Bernie Sanders og den danske velfærdsstat- de gider bare ikke betale skat. Trump er naturligvis djævlen selv.
  http://politiken.dk/oekonomi/gloekonomi/art5835653/Trumps-støtter-bliver-grinet-og-hånet-ud-af-Silicon-Valley

  Kommentar by Lukket fest, tag hjem — 16. februar 2017 @ 14:02

 10. Iflg. pålidelig kilde klappede mange af de ansatte begejstret, da Stine Bosses afgang (reelt fyring) som leder af Tryg-koncernen blev annonceret internt – og absolut ikke af positive årsager – , fordi de var pissetrætte af denne selvgode, selvoptagne og faktaresistente gimpe og hendes totale mangel på vilje og evne til at sætte sig ordentligt ind i tingene og lytte til medarbejdere med dybere indsigt i og erfaring på de enkelte områder.

  Kommentar by Bjovulf — 16. februar 2017 @ 14:09

 11. Trygaktien steg omgående, kraftigt, da smatsoen blev smidt på porten.

  Det er jo helt øjensynligt, at det kom bag på den dumme smatso, at Canada i virkeligheden har en meget stram og restriktiv indvandringspolitik. Hvis vi heller ikke tilbød massevis af gratis penge til enhver lykkeridder, ville vores indvandring også have været lykkedes meget, meget bedre, og måske ligefrem have været positiv.
  Igen er det de politisk korrekte sataner, der er skyld i den elendighed vi har, fordi de fik gennemtrumfet, at vi ikke måtte stille krav til det invaderende kneppeaffald.

  Kommentar by Holger Madsen — 16. februar 2017 @ 14:48

 12. Stine Bosse er så åbenbart heller ikke særlig velbevandret i geografi. Canada ligger helt oppe i Nordamerika og deler sådan set kun grænse med USA og til nød Danmark, i form af Grønland. Dvs. ingen spontanflygtninge fra muhammedaner-land hér.
  Så hvis det hele er så godt deroppe, skulle vi måske overveje, at sende hele flokken af ikke-integrerede analfabeter til Grønland..?

  Kommentar by Peter Andersen — 16. februar 2017 @ 15:17

 13. Men for nu at blive i substansen, så handler det jo bare om, at den lille tykke Stine er forelsket i dukkedrengen og dramalæreren Justin Trudeau. Helt på linje med andre midaldrende blåøjede fruentimmere…

  Kommentar by Peter Andersen — 16. februar 2017 @ 15:21

 14. Stine Bosse (“I am the boss”):Endnu en total nulbon blandt “bortforklarerne” af “muldiguldur”. Ræb!!

  Kommentar by barfbag — 16. februar 2017 @ 15:27

 15. NU MÅ det da være sidste gang, at den såkaldte erhvervskvinde kan få taletid i MSM.

  Kommentar by Anonym — 16. februar 2017 @ 15:39

 16. Nu MÅ det da være sidste gang, at den såkaldte erhvervskvinde kan få taletid i MSM.

  Kommentar by Bastardo — 16. februar 2017 @ 15:42

 17. Stine Bosse var blank og anede ikke hvad det egentlig var hun hyldede, meget morsomt at overvære.

  Kommentar by poul sørensen — 16. februar 2017 @ 15:50

 18. -> 15. Bastardo.
  Nej selvfølgelig er det ikke sidste gang at “erhvervskvinden” får taletid i MSM. Tværtimod.
  Hvis MSM brugte andre end hende, så ville det jo afsløre dem selv som værende dumme.

  Kommentar by Birger Jensen — 16. februar 2017 @ 16:30

 19. Poul, hvorfor gøre sig den ulejlighed at sætte sig ind i tingene, når man har evnen til at føle alt det rigtige?

  Det går sikkert fint blandt ligesindede, men hvor kommer den slags mennesker dog hurtigt til kort, når de bliver konfronteret med den ubehagelige sandhed.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 16. februar 2017 @ 16:30

 20. Hvor meget jeg end foragter Stine Bosse, så er problemet jo ikke at hun mener hvad hun mener. Problemet er at flertallet af danskerne i store træk er enige med hende.

  Jo da, adspurgt om vi ønsker mindre indvandring fra de varme lande vil et flertal af danskerne svare “ja”, men hvis vi bliver spurgt om vi vil tage et opgør med Den Europæiske Menneskerettighedskonvention – hvilket i praksis er en forudsætning – vil kun et forsvindende fåtal (NB’s vælgere) stadig svare “ja”.

  Så vi er imod masseindvandring på samme måde som vi er imod højere skatter.

  Kommentar by Vagn Henning — 16. februar 2017 @ 17:03

 21. Bosse kunne da lige ha læst en Wikipedia inden hun gik i studiet, men nej. Derfor havde hun kun varm luft og almindeligheder som sædvanligt

  Kommentar by BB — 16. februar 2017 @ 17:26

 22. Stine Bosse + anagram = BS I EN TOSSE
  Ps. BS er en anerkendt forkortelse for bullshit😊

  Kommentar by BørgeBørgesen — 16. februar 2017 @ 17:55

 23. Kim Møller skriver: “Weekendavisens Søren K. Villemoes havde det nemt”, og det er jo rigtigt nok.
  Men vi skal også huske på, at Søren K. Villemoes gjorde det nemt for sig selv ved at møde velforberedt op i Deadline, og at han derfor kunne møde Stine bosse med saglige argumenter og relevante oplysninger. Han fremstod i Deadline i et meget positivt lys i forhold til de to andre deltagere på grund af hans viden og hans evne til saglig argumentation.
  Der er god grund til, at vi andre lader os inspirere lidt af Søren K. Villemoes, når vi skriver her på Uriasposten.
  Der er ingen grund til at skrive om Stine Bosses udseende, åndsevner eller karriereforløb. Det er helt tilstrækkeligt at diskutere og kritisere hendes synspunkter, argumenter og hensigter.
  Personlig er jeg ret uinteresseret i Stine Bosses person. Mine børnebørns fremtid ligger mig derimod stærkt på sinde, og derfor (bl.a.)deltager jeg i debatten.

  Kommentar by Gunnar — 16. februar 2017 @ 19:38

 24. Det er mærkeligt at hun imod bedre vidende forsat fremtruer med sine løgnhistorier.

  Her fik hun forklaret på Radio24syv hvordan det hænger sammen:
  https://www.180grader.dk/Politik/stine-bosse-taget-med-bukserne-nede#c1111179

  Det må tære på sjælen at kæmpe imod virkeligheden…

  Kommentar by Ib Andersen — 16. februar 2017 @ 20:25

 25. >2 Revisoren
  Du kan fortælle DhimmiRadioen, at 80% af de fremstillede i grundlovsforhør er muhammedanere, at homoseksuelle bliver henrettet i Saudibarbarien, at kvinders vidnesbyrd i shariretssager er mindre troværdige eller at koranen foreskriver muhammedanere, at dræbe “vantro”. Det preller af som vand på en gås.
  Der er kun en vej for de løgnagtige sjovnalister, og det er at promovere islam.

  Kommentar by Nielsen — 16. februar 2017 @ 21:12

 26. Stine B er beviset på kvindekvoter i bestyrelser er forkert..

  Kommentar by hans01 — 17. februar 2017 @ 04:33

 27. De frelste har altid ret! Skulle de undtagelsesvis have misforstået noget, viser det blot at de er kærlige mennesker, der i det godes tjeneste ikke hænger sig i bagateller.
  Asger Aamund er Stine Bosses modsætning. Han har som selvstændig entrprenør udrettet noget i erhvervslivet. Det gør ham pr definition suspekt. Han har ydermere sat sig ind i tingene, før han udtaler sig og det gør ham utroværdig. Han er ikke et varmt hjerte-menneske, men et koldt hjerne-menneske, der bekymrer sig om fakta. Han er fjenden af de gode partier i folketinget og deres troende socialistiske vælgere, venligboerne samt statens propaganda massemedier, DR og TV2. Cosa Nostra.

  http://snaphanen.dk/2017/02/10/asger-aamund-i-hoersholm/

  (Tak til Snaphanen, der uforfærdet kæmper for vores frihed!)

  Kommentar by A-mad — 17. februar 2017 @ 08:22

 28. God kommentar af Niels Lillelund i JP Premium (login)

  DR2’s ”Deadline”, se, det er religion i det offentlige rum …
  I Canada har de en mand i spidsen, der ser virkelig godt ud på billeder.

  https://jyllands-posten.dk/protected/premium/kommentar/troldspejlet/ECE9374915/dr2s-deadline-se-det-er-religion-i-det-offentlige-rum/

  Kommentar by monse — 18. februar 2017 @ 15:21

 29. Gunnar — 16. februar 2017 @ 19:38

  Godt skrevet. En hævelse af niveauet vil givet gavne.

  Kommentar by Peter Buch — 18. februar 2017 @ 21:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper