15. februar 2017

Rashid & Co. i chok over erklæring: “… danskere ikke bør være i mindretal i boligområder i Danmark.”

Dagens udgave af Rushys Roulette var helt absurd. En halv time om somaliske Mohammoud Afduub, der ikke bare fik afslag på asyl, men blev tvunget til at arbejde, og til sidst ‘deporteret’ af voldelige betjente. Over Skype kunne Mohammoud fortælle, at han flygtede til Danmark, da hans bror var ansvarlig for et trafikuheld hvor seks døde. Klanledere havde derfor pålagt familien at betale seks gange hundrede kameler, eller dø i en form for blodhævn.

Herefter var emnet ugens folketingsvedtagelse, som ‘alle’ ifølge Rushy Rashid gik amok over. Tom Jensen kommenterede sagen i Berlingske – Igen kørte en væsentlig debat om parallelsamfund i grøften (ikke online).

“En solid omgang venstreorienteret fake news hærgede i weekenden de sociale medier. Baggrunden var, at regeringspartierne og DF var blevet enige om en vedtagelsestekst om integrationen i boligområder, der lød sådan: ‘Folketinget konstaterer med bekymring, at der i dag er områder i Danmark, hvor andelen af indvandrere og efterkommere fra ikke-vestligelande er over 50 procent. Det er Folketingets opfattelse, at danskere ikke bør være i mindretal i boligområder i Danmark.

Teksten blev omgående udlagt, som om partierne havde vedtaget, at visse danskere slet ikke var danskere alligevel, og oppositionspolitikere, meningsdannere og andet godtfolk så en mulighed for at føre forfærdet symbolpolitik med hashtag som # ViErLigeDanske.

Formuleringen var heller ikke videre elegant. Indvandrere og efterkommere med dansk statsborgerskab er også danskere, så i stedet for at skrive, at ‘danskere ikke bør være i mindretal’, skulle man have skrevet, at ‘borgere med etnisk dansk baggrund ikke bør være i mindretal’.

… på trods af diverse hensigtserklæringer og forsøg på brandslukning blev Nürnberg-racelovene flået ned fra hylderne, og ‘dramaqueens’ som forfatteren Carsten Jensen og Anders Ladekarl fra Røde Kors beskyldte regeringen for at så splid mellem befolkningsgrupper og levere et brandattentat på demokratiet.”

(Danskernes Parti om ‘danskhedsdebatten’, 15. februar 2017; Foto: Facebook)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/80877/trackback

21 Comments »

 1. Den Plakat siger det rigtige og er lige ud af landevejen.

  Kommentar by Sindsro — 16. februar 2017 @ 00:45

 2. En ting er, det kan hævdes at folk med dansk statsborgerskab er danske, noget andet, at der- stadig, endnu- kan der være forskellige vurderinger af det hævdede. Jævnfør hr. Henriksens og andres ord i debatten.

  Kommentar by Peter Buch — 16. februar 2017 @ 03:26

 3. Jeg synes allerede, der er flere end nok danskere.

  Holder mere af folk opfører sig som danske, udtrykker sig eller endog tænker som det jeg hævder er som danske uden nødvendigvis årligt at give folk i tusindvis dansk statsborgerskab, der er for mig at se intet seriøst over problematikken- alt for mange kan bestå testen.

  At sætte et maksimalt antal årlige tildelinger af danske statsborgerskaber til et encifret antal, såfremt der overhovedet i enkelte år findes egnede, der skulle opfylde kravet om at have udført noget virkelig stort for Danmark eller danske, ville jeg synes var langt bedre end den nuværende fremgangsmåde.

  Kommentar by Peter Buch — 16. februar 2017 @ 04:22

 4. Der er jo ligesom kun en vej. Man er nødt til at deportere alle arabere fra Europa, de har ingen fremtid her. Enten ud eller borgerkrig, og gerne nu.

  Kommentar by TRUMP TRAIN — 16. februar 2017 @ 05:47

 5. På Radio24syv d. 16/2 2017 kl. lidt i 7.00 gjorde Rushy Rashid spørgsmålet til et race-spørgsmål – nævnte at hudfarven brun var årsagen. Man bør så huske at Rushy Rachids mand – skulle konvertere fra kristendommmen til den imperialistiske ideologi islam for at få lov til, at gifte sig med Rushi Rachid.

  Kommentar by Limewoody — 16. februar 2017 @ 07:12

 6. Hvordan går det forresten med fru Rashids mand, den fra TV så kendte Jens Harder Højbjerg.

  Den latterlige mandsperson gjorde jo sig selv ubehjælpeligt til grin, da idioten for nogle år siden skulle giftes med skabsislamisten Rushy.

  Han måtte kastrere sig selv, og efter et ufravigeligt krav fra hendes indavlede familie konvertere til den perverse ideologi Islam.

  Men jeg synes ikke, at man har hørt så meget til tossen i lang tid.

  Er han mon blevet “dansedreng”?

  Kommentar by Revisoren — 16. februar 2017 @ 07:22

 7. stemdansk.dk
  Danskernes parti er de eneste der vil gøre det nødvendigefor at hindre borgerkrigen.

  Kommentar by benny bomstærk — 16. februar 2017 @ 07:36

 8. Jeg er højre orienteret, men jeg er ikke enig i Danskernes Parti og deres parti program. Jeg ville aldrig have blevet højre orienteret havde det ikke været for koranen og Islam. Jeg ser ingen problemer med immigranter fra fjern asiatiske lande, jeg er ikke interesseret i et race rent Danmark, jeg vil bare gerne have skatte satsen lidt ned og leve uden koran tosser og stasi agenter.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 16. februar 2017 @ 08:10

 9. De selvretfærdige idioter er nødt til at lave stråmænd, som de kan angribe, for hvis de angriber substansen taber de, det ved de. En formulering, hvor ordet “dansker” indgår kan altid med lidt ond vilje bruges til at producere en stråmand, så det er næppe muligt for forslagsstilleren i dette tilfælde at undgå at give idioterne næring til deres ståmand. Jeg ved ikke om den af Tom Jensen foreslåede formulering ”etnisk dansk baggrund” ville have forhindret idioterne i at lave en stråmand, men det er klart at man i tidens stærkt polariserede debatklima skal være omhyggelig med sine formuleringer. Alt for ofte opnår de selvretfærdige at køre væsentlige debatter i grøften ved hjælp af den taktik, som udfoldes her. De selvretfærdiges overordnede stategi synes faktisk at være at køre det hele i grøften, al den stund at de intet konstruktivt har at byde på overhovedet. De har gennem mange år arbejdet ihærdigt på at ødelægge Danmark, og nu hvor reaktionen er begyndt at melde sig (det kan blive meget, meget værre) kan de tilsyneladende kun fortsætte deres destruktive kurs.

  Kommentar by monse — 16. februar 2017 @ 08:25

 10. Jeg læste et sted, at Viktor Orban tilbyder etnisk europæere asyl. En overvejelse værd.

  Kommentar by Nielsen — 16. februar 2017 @ 08:33

 11. Ikke dansedreng.

  http://www.uriasposten.net/archives/56514

  Kommentar by Kim Møller — 16. februar 2017 @ 08:44

 12. Venstrefløjserne giver aldrig op. De ønsker at smadre Danmark, den private ejendomsret og det borgerlige demokrati. Mange borgerlige herunder borgerlige politikere er indoktrineret i den venstreorienterede tankegang i skoler og andre uddannelser samt af statens dominerende massemedier, DR og Tv2. Socialistern i Københavns Kommune støtter terrorister økonomisk. Blekingegade bande morderen Torkil Lauesen er i dag ansat i kommunen, hvor han rundhåndet udbetaler skatteydernes penge til Palæstinensere på Nørrebro. Ingen griber ind og stopper det.

  Uden en kulturrevolution, som den Donald Trump er i gang med, hænger vi i fortidens socialistiske dogmatik.

  Venstrefløjserne importerede muhammedanske analfabeter og uarbejdsdygtige for at bruge dem som underklasse i deres klassekamp, som en skønne dag skal resultere i proletariatets diktatur i hele verden ligesom deres åndsbeslægtede ideologi, islam, kæmper for at herske over hele verden. De vil have, at vi alle skal være muslimske socialister. Så bliver der evig fred i verden. Det er deres fælles utopi og mål.

  Venstrefløjserne bliver ikke bekæmpet effektivt, fordi mange ikke-socialister selv er ramt af smitten fra de røde.

  Hvorfor blev de røde ikke fjernet fra statens medier, skoler, universiteter og andre offentlige stillinger, da kommunismen blev afsløret og de kommunistiske diktaturer brød sammen? Marxisterne myrdede mere end 100 mio af deres medborgere ved nakkeskud, ved at sulte millioner ihjel og i Gulag.

  Hvorfor får de stadig lov til at plage deres medmennesker?

  Kommentar by A-mad — 16. februar 2017 @ 09:12

 13. Hvorfor har venstrefløjen altid skabt sig over onde hvide imperialister, og sørme om “oprindelige folkeslag” ikke har krav på særlig beskyttelse via en FN konvention. Men nogle sådan, som “oprindelige folk” findes jo slet ikke ifølge denne ingen-kan-afgrænse-hvad-der-er-dansk logik. Indianerne blev skiftet ud med hvide og det er jo hip som hap, da ingen alligevel kunne afgrænse deres kultur og “race” – det sidste havde jo været decideret racisme. Hottentotterne i Sydafrika er lige med de hvide, de sidste indianerstammer i regnskovene i Sydamerika er lig med spanske og portugisiske kolonisatorer, så hvad er overhovedet problemet med denne indtrængen af fremmede, som slet ikke er fremmede?

  Denne “dansk” debat er ikke tegn på andet end hvor sygt et samfund og en kultur vi er blevet efterladt med af de destruktive galninge, der har fået lov at hærge i alt for mange årtier. Danskhed kan ikke forklares. Men i mødet med andre kulturer kan danskheden i den grad mærkes.

  Kommentar by Margrethe — 16. februar 2017 @ 09:24

 14. 10? Et sted er avpixlat
  Der må åbenbart være tosser, som tror at de kan lave en fortælling, hvor matematikkens love ikke gælder.
  Hvis der hele tiden strømmer fremmede ind i et system, hvor den oprindelige befolknining ikke kan reproducere sig selv, så går det vintervejen for stambefolkning.
  Det groteske er dog at stambefolkningen selv arbejder som slaver for at finansiere deres egen fordrivelse fra boligområderne. Allermest grotesk er det dog, at flertallet accepterer udviklingen, som den nye moderne verdensorden.

  Kommentar by Menig 442 — 16. februar 2017 @ 10:21

 15. Ikke dansedreng.

  http://www.uriasposten.net/archives/56514

  Kommentar by Kim Møller — 16. februar 2017 @ 08:44

  Najr..han bliver dansedreng, måske er han det allerede – for når det virkeligt spidser til og der ingen udveje er tilbage og man ikke kan snakke sig fra det, må han enten danse for islam eller danse i en kugleregn i borgerkrigen – danse – det kommer han til!!

  Kommentar by Black Watch — 16. februar 2017 @ 11:18

 16. Det er også mit syn på sagen Benny Bomstærk. http://www.stemdansk.dk

  Kommentar by Nielsen — 16. februar 2017 @ 13:28

 17. Istedet for at folketinget har travlt med at udskifte Danskerne med arabere og afrikanere.
  Ved at forære danske statsborgerskaber. på grundlag af en tynd, tynd test til fremmede, som aldrig bliver danske alligevel.
  Skulle man vende den om. Og istedet hver år fra tage statsborgerskaberne fra 40 -50 tusind indvandrere .Det ville være med til, at multivere dem til at arbejde og holde dem væk fra kriminalitet.

  Indfør begrebet midlertidigt statsborgerskab. Hvis ikke de er til gav for Danmark. Fratages det midlertidige statsborgerskab. Så skal de hjemsendes med det samme.

  Også kommer hylekoret du er menneskefjendsk. Du er racist. Men nej jeg holder utroligt meget af de arabere og negere, som lever i deres egne hjemlande. Jeg er bare realist.

  Kommentar by XXXXX — 16. februar 2017 @ 14:47

 18. En flybillet er da ovenud flot !
  De kunne gå herop, så hvorfor kan de ikke gå hjem også ?

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 16. februar 2017 @ 18:55

 19. Kommentar by benny bomstærk — 16. februar 2017 @ 07:36 + Kommentar by Nielsen — 16. februar 2017 @ 13:28

  stemdansk.dk
  Danskernes parti er de eneste der vil gøre det nødvendigefor at hindre borgerkrigen.

  Det er også mit syn på sagen Benny Bomstærk. http://www.stemdansk.dk

  DP vil aldrig blive indvalgt eller for nogen politisk betydning i et demokratisk valgsystem som det danske…desværre.

  En stemme på DP er spild af stemme – DP ville kun kunne få magt og indflydelse på udemokratisk vis…

  Det ville alt andet lige netop føre til borgerkrig – så I tager fejl.

  Ikke at jeg ikke ville vælge en borgerkrig, hvis det er sidste løsning – det er bare vrøvl at påstå at en stemme på DP forhindrer borgerkrig – det vil tværtimod føre til det modsatte!

  Go – make my day!

  Kommentar by Black Watch — 16. februar 2017 @ 20:11

 20. # Black Watch — 16. februar 2017 @ 20:11
  Det sagde man også om Trump,le Pen, Gert Wilders,Nigel Farrage,sveriges demokraterne m.fl.Det er kun et spørgsmål om tid, og så vil Danskers Parti være det eneste troværdige parti, fordi de er de eneste, ikke har deltaget i forræderiet.

  Kommentar by benny bomstærk — 16. februar 2017 @ 20:44

 21. Kommentar by benny bomstærk — 16. februar 2017 @ 20:44

  Vi er helt enige om det historiske landsforræderi som hovedparten af FT´s politikere i de sidste 30 år har udøvet og fortsat gør!!

  Politikerne er valgt af befolkningen i den sammensætning vi har set og nu ser – så reelt er det befolkningen selv, som selv iscenesætter dette forræderi. Man ligger som man har redt.

  At man ad demokratisk vej skulle få et gigantisk jordskredsvalg med indtoget af en betydelig og måske afgørende mandatandel til DP i FT, anser jeg som udelukket!

  Det kan hænde i Frankrig, Italien og Spanien og måske i Sverige (de er helt udenfor alm. vurdering og vanviddet kender ikke nogen grænser der, men de må dog ramme loftet på et tidspunkt).

  De danske forhold de sidste 30-40 år ville på nuværende tidspunkt, ført til en stærk alliance af partier, som havde sat en stopper for for den danske udgave af multikulturvanviddet. Dette er ikke sket og de som ellers havde potentialet (DF), har svigtet fælt.
  Man har erkendt (DF + andre partier) at folkestemningen ikke kan føre til flertal for et opgør med dette vanvid og man tilpasser nu bare sin politik til noget mainstream, ufarligt samarbejde, man ved betyder, at man fortsat er med i FT uanset valgresultatet.

  Som jeg før har plæderet for, så tør danskerne i virkeligheden ikke udfordre skæbnen – man finder bare en ny undskyldning – nu DF + S, så tror man sygdommen går over….det gør den ikke…den forværres kun!

  Jeg tror ikke man reelt tør lade DP og NB komme til magten – man har allerede affundet sig med sin skæbne…desværre.

  Se de sidste par års meningsmålinger og valg – mere socialisme, mere vanvid, mere ansvarsforflygtigelse osv. Selv udprægede førhen borgerlige partier, venstre og konservative er blevet tandløse og samarbejdende på at forvandle Danmark til et multikulturelt helvede…Det er ved at lykkes for dem alle!

  Partiet NB ville med den historie vi har oplevet de sidste 2-3 år have været meget store og ingen problemer med at komme ind i FT. Dette er ikke sket og vil ikke ske – jo måske at de kommer ind – men et jordskredsvalg – never in Denmark!

  Kommentar by Black Watch — 16. februar 2017 @ 21:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper