22. februar 2017

Toronto: Moské prædiker drab på ikke-muslimer – medie associerer demo mod moské med ‘hate crime’

Meget er skrevet i de danske medier om angrebet på en moské i Quebec, og en historie om at muslimer praktiserer Islam – kan naturligvis ikke få samme omtale. Canadiske CIJnews har lavet en større undersøgelse af offentligt materiale om Masjid Toronto Mosque, og der er ingen overraskelser for denne blogs faste læsere.

Samme dag som som den lange dokumentariske post kom online, demonstrerede en mindre gruppe foran moskéen med bannere påskrevet ‘Say no to Islam’. CBC Toronto pudsede journalist Shanifa (graduate student in Islam) Nasser på moddemonstrationen, og hun kunne afsløre, at politiet i Toronto undersøgte demonstrationen for ‘possible hate crime’. To dage efter blev artiklen opdateret: ‘Toronto police say they are not investigating the rally’, og sådan kan etablerede medier problematisere legitim modstand mod islamisk ideologi.

(CBC, 18. februar 2017: Police investigate anti-Muslim rally outside Toronto mosque…)

Fra CIJnews – Supplications at Masjid Toronto Mosque: ‘Slay them one by one and spare not one of them’.

“In 2016, imams (religious leaders who lead the prayers) at the mosque recited supplications to Allah in support of the ‘mujahideen (those of engage in jihad) everywhere’, the total destruction of the enemies of Islam and the purification of Al-Aqsa Mosque from the “’filth of the Jews.’

The following are excerpts from these supplications (originally in Arabic): … The sermon was delivered on June 15, 2016 and published on YouTube on June 17, 2016.

[O Allah!] Give us victory over the disbelieving people…
O Allah! Give victory to Islam and raise the standing of the Muslims
And humiliate the polytheism and polytheists
O Allah! Give victory (help) to your slaves who believe in the oneness of Allah, O the Lord of the Worlds!
O Allah! Give them victory over the criminal people
O Allah! Destroy anyone who killed Muslims
O Allah! Destroy anyone who displaced the sons of the Muslims
O Allah! Count their number; slay them one by one and spare not one of them
O Allah! Purify Al-Aqsa Mosque from the filth of the Jews!

O Allah! Purify Al-Aqsa Mosque from the filth of the Jews!

[…]

The sermon was published on YouTube on July 4, 2016.

O Allah! Raise the standing of Islam and the Muslims
And humiliate the polytheism, the polytheists, the infidels and the atheists
And Give victory (help) to your slaves who believe in the oneness of Allah
O Allah! Give victory to our oppressed and deprived Muslim brothers and the mujahideen (those who engage in jihad) everywhere
O Allah! Pour on them patience and steadfast their feet
And give them victory over the disbelieving people
And give them victory over the evildoers
And give them victory over the criminals”

(Toronto Masjid, 2016; Via Rebelmedia)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/81008/trackback

23 Comments »

 1. Når selv Canada, der ellers fører en temmelig restriktiv og selektiv indvandrerpolitik, således oversvømmes af den invasive art ‘muslimer’, ved vi nok godt, hvordan det vil gå i Danmark.
  Medmindre politikerne og danskerne sætter hælene i.

  Kommentar by Henrik Petersen — 22. februar 2017 @ 03:35

 2. Der er mange landsforrædere der i alvor tager de korandyrkende terrorister i forsvar, i Danmark har en ekspert i psykiske sygdomme udtalt at en Dansk Syrien terrorist godt kan modtage invalidepension for en psykisk lidelse og alligevel være i stand til at kæmpe som terrorist for ISSISLAM i Syrien, hvis det er korrekt så skal der lovgives mod korandyrkning og offentlig velfærd til indavlede retarderede korandyrkere i Danmark, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 22. februar 2017 @ 04:03

 3. Jeg strammer lige din signatur, emmagad: Forbyd muslimer i Danmark. Der er oceaner af sandørkener og plads til muslimer, herunder konvertitter, i disse sandørkener, hvor de kan udleve og tilbede allan, der kun eksisterer i deres syge eller snarere manglende hjerne.

  Sådan set var der ingen grund til at udvikle det hvide snit. Muslimer har det allerede indbygget.

  Kommentar by Henrik Petersen — 22. februar 2017 @ 04:28

 4. Islam er og bliver lort.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 22. februar 2017 @ 07:28

 5. At muslimer er syge i hovedet qua deres religion er verdens ældste nyhed. Jeg syntes istedet at der snart burde komme noget mere fokus på hvad der driver de ikke-muslimer der konstant forsvarer dem selvom de normalt intet har med islam at gøre, uanset om de er journalister, politikere, eller venligboere. Intet vestligt land ville have problemer med muslimer hvis det ikke var for disse mennesker, og den tid hvor de ærligt kunne påstå at de ikke vidste hvad islam medfører af konsekvenser overalt i verden må siges at være løbet fra dem.
  Tænk på hvor mange muslimske organisationer der er overalt i verden, også i danmark. Når alle andre foreninger og organisationer systematisk udfører lobbyarbejde for at tegne et positivt billede af deres forening i offentligheden, hvad skulle så tale for at de (ofte meget store) muslimske organisationer ikke også har holdt møder med redaktører, journalister, politikere, og diverse kendte enkeltpersoner for at få dem til at tegne et mere positivt billede af islam, mod en tjeneste eller penge under bordet den anden vej?
  Jeg kan nævne de første 100 personer jeg kunne have mistænkt for at deltage i dette, david trads, zenia stampe, stine bosse, anna mee allerslev, hele EU toppen, og kim møller kan sikkert sætte et ekstra 0 på det tal. Det er på tide at skrabe et ekstra lag af dem istedet for bare at citere deres løgne i de næste 10 år mere.

  Kommentar by Per — 22. februar 2017 @ 08:27

 6. Hvis nogen drager logiske sammenligninger ved de eksempler, der åbenbarer den trussel mod vantros liv, som foreskrevet i koranen, så er det had mod udøverne af den religion eller nærmere ideologi.
  Det er vel bare det Trump forsøger at forklare med sit sverigeeksempel. Ak ja, komikere der kan få folk til at more sig over deres egen undergang. Ja hvorfor ikke, når det ikke går med profeten.

  Kommentar by Menig 442 — 22. februar 2017 @ 08:51

 7. Det er en bizar situation politikerne med Lars Løkke i spidsen skaber os. At Invitere ubegrænsede mængder af personer til landet, som ikke har den fjerneste lyst til at forsørge sig selv, endsige blot udadtil prøver at lade som om de vil forsøge at blive blot en lille smule danske, nærmer sig sindssyge.

  Muslimer gør og opfører sig blot som de altid har gjort, og det vil de blive ved med. De er tilsyneladende født med en destruktiv adfærd. Her mangler en nyere Darwin, der kan forklare dette besynderlige fænomen ud fra evolutionsteorien.

  Det er vore meget underbegavede politikere der er det uhyggelige problem. Det er svært at præcisere en skyld hos tidligere regeringer, men siden den svigefulde straksopbremsningsmand kom til, har det ubetinget været ham og hans regering(er) der har været de skyldige, i den fortsatte ødelæggelse af landet. Det er ham og hans, opgøret skal tages med, og rettes mod.

  Jeg forstår ikke, at den ene meningsmåling efter den anden ikke viser større udsving blandt vælgerskaren. I min omgangskreds udtrykker flere og flere utilfredshed med det bestående.
  Er disse meningsmålinger også voldsomt manipulerede? Er det de samme velbjergede personer, som man ved hver eneste måling stiller de samme spørgsmål til?
  Er det ikke på tide, at et af de alternative medier opretter en selvstændig meningsmåling på Nettet, hvor der en gang om måneden kan stemmes?

  Kommentar by Birger Jensen — 22. februar 2017 @ 08:56

 8. …og nu snakkes der så om at uuuuhhh stramme udlændingeloven, det vil man så gøre ved at ændre reglerne for de mennesker som kommer hertil for rent faktisk at arbejde,altså noget med at ændre på virksomhedernes ansættelses vilkår, jeg gad ikke engang læse det færdigt, for jeg var ved at brække mig, fordi det betyder i bund og grund bare at vi jager de kloge væk og lukker mongoler ind.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 22. februar 2017 @ 09:38

 9. Venstre synes at bederum på danske skoler og universiteter er en god idé – uden at partiet tager stilling til hvad der prædikes i nogle moskeer.

  bt.dk/politik/venstre-vil-ikke-forbyde-bederum-du-foerer-symbolpolitik-tesfaye

  Man kan også læse i Jyllandspostens leder, at avisen synes at bederum på danske skoler og universiteter er en god idé. Heller ikke JP tager stilling til hvad der prædikes i nogle moskeer.

  Berlingske Tidende er derimod modstander af bederum på danske skoler og universiteter. Jeg er enig. Bederum hører ikke hjemme på danske uddannelsessteder. Der følger religiøst politi med bederum.

  Kommentar by Liva — 22. februar 2017 @ 10:00

 10. Giv dem dog den stat de drømmer om. Her kan de leve efter deres regler.

  Kommentar by P — 22. februar 2017 @ 10:34

 11. En totalitær ideologi må gives modstand, vi må stå sammen i fælleskab!

  Kommentar by de Hemmer — 22. februar 2017 @ 10:54

 12. “Vi skal labbe deres kultur i os”. (Gregers Dirckinck Holmfeld)

  Kommentar by Revisoren — 22. februar 2017 @ 11:10

 13. Det er den måde, de, der ønsker at islam skal vinde, propaganderer og de arbejder sammen med MSM om at fremme islams sag, som er at vi alle underkaster os islam eller bliver dræbt, så der kan blive fred på jorden!:-(

  Også her kæmper dhimmierne for Allah:

  “After Islamic jihadi attacks Ohio State students, campus hosts talk on “Islamophobia”
  FEBRUARY 19, 2017 7:23 PM BY ROBERT SPENCER
  Georgetown’s Nathan Lean is a supreme example of how academia has become a radioactive desert of hard-Left indoctrination and opposition to the freedom of speech. If Ohio State is really worried about “Islamophobia,” they should be focusing on those who really “manufacture” it: not “the Right,” but the likes of Ohio State jihadi Abdul Artan; and Nidal Malik Hasan, and Tamerlan and Dzhokhar Tsarnaev, and Omar Mateen, and Syed Rizwan Farook and Tashfeen Malik, and all the other Muslims who have committed jihad massacres in the United States.
  But instead, Ohio State is bringing in Lean, who styles himself an expert on “Islamophobia.” Did an “Islamophobe” go on a killing spree at Ohio State, or was it an Islamic jihadist? A longtime foe of the freedom of speech, Lean has dedicated his life to defaming and lying about anyone and everyone who dares to utter a critical word about the religious ideology that guides Islamic jihadists and incites them to commit mass murder. His targets have included Richard Dawkins, Sam Harris, Maajid Nawaz and me, and in every case, Lean plays fast and loose with the facts, cheerfully purveying falsehoods even when he has been shown that they are false (the images are gone from that old post, but it still conveys the substance), so desperate is he to clear away all obstacles to the advance of jihad terror. Not content to defame his targets over their opposition to jihad terror, he stalks them elsewhere: I was scheduled to speak several years ago at an education conference that had nothing to do with Islam, but Lean mounted a defamation campaign that intimidated a cowardly Catholic bishop, Jaime Soto, to cancel the event (it was held at another location) because of my work on Islam.”

  https://www.jihadwatch.org/2017/02/after-islamic-jihadi-attacks-ohio-state-students-campus-hosts-talk-on-islamophobia

  Kommentar by A-mad — 22. februar 2017 @ 12:11

 14. Kommentar by Per — 22. februar 2017 @ 08:27

  “Det er på tide at skrabe et ekstra lag af dem istedet for bare at citere deres løgne i de næste 10 år mere.”

  Det er nemlig rigtigt. For en fortsættelse af denne endeløse feuilleton bidrager kun til at koge frøen langsomt. Men kunne du komme med nogle forslag eller på anden vis angive en retning?

  Du antyder direkte kontakt mellem Muslimer og danske agitatorer. Jeg tror dog at hunden ligger begravet et helt andet sted. Jeg tror faktisk ikke at Muslimerne selv er årsagen til invasionen, og alt hvad der foregår omkring det med lovgivning osv. har de indtil videre hellere ikke meget indflydelse på. De er her og forbliver her kun på grund af danske kulturradikale landsforrædere, men også dette er nær underordnet den internationale kabale; de økonomiske magthavere og deres organisationer. Men der er mange mellemmænd til at udføre det beskidte arbejde. Muslimerne er indtil videre nærmest statister.

  Kommentar by Balder — 22. februar 2017 @ 12:32

 15. Imamer (muslmske præster) er muhammedanernes generaler, de anviser hvor og hvordan (rettroende) muhammedanere skal angribe os.
  Vores hyperintelligente poitikere forklarer os hvorledes de ikke udgør nogen trussel. Hallejunej.

  Kommentar by Nielsen — 22. februar 2017 @ 12:33

 16. @5.Per. Ting tager tid også etablering af en modstandsbevægelse. Sidst var der kun nogle få tusinde aktive modstandsfolk og kun en mindre del af dem var sabotører (bl.a min afdøde onkel og Jørgen Kieler som døde forleden). Se dem på http://modstand.natmus.dk/Forside.aspx

  De blev først anerkendt efter befrielsen. Inden da, blev de forfulgt og ringeagtet af politikerne og befolkningsflertallet.

  Nok siger man at historien ikke gentager sig, men jeg tror, at modstanden mod vores nuværende muslimske besættelse, vil følge omtrent den samme udviklingskurve. Det er den empiri vi har for den slags og det er derfor det sandsynlige.

  Er det så godt eller dårligt? Mest dårligt, tror jeg, for sidst vi var besat, var samarbejdspolitikken med besætterne altdominerende i starten og den blev kun noget mindre efter sejrene over fjenden udenfor Danmark blev iøjnefaldende. Til sidst blev vi så befriet af folk udenfor Danmark, der var mere motiveret for at kæmpe for frihed og demokrati. En pinlig historie, som vi med vanlig sans for renlighed har malet over.

  Den Store Danske Encyklopædi, klip :

  “modstandsbevægelse, aktiviteter i besatte lande rettet mod en besættelsesmagt og/eller det med denne samarbejdende lokale styre. (…)Modstandskampen havde såvel en politisk side som en militær. Til det politiske arbejde hørte opretholdelsen af illegale organisationer og forbudte politiske partier, hemmelig mødevirksomhed, udgivelse af illegale blade og bøger, demonstrationer og strejker. Til det militære arbejde hørte sabotage, oprettelse af en underjordisk hær, partisanvirksomhed, fremskaffelse af våben og sprængstof, efterretningsvirksomhed, likvidering af stikkere og forrædere samt oprettelse af transport- og flugtruter.”

  http://denstoredanske.dk/Geografi_og_historie/Milit%C3%A6re_forhold_og_krigshistorie/Anden_Verdenskrig/modstandsbev%C3%A6gelse

  Kommentar by A-mad — 22. februar 2017 @ 13:51

 17. Der er slet ingen tvivl om,, at for tiden er det største problem i at bekæmpe muhamedanernes og deres djævelskab, at vi har så satans mange landsforrædere iblandt os, mange flere end jeg bryder mig om at tænke på. Formentlig indser de først deres sindssyge fejltagelse, når det er for sent og point of no return er passeret.
  Den eneste trøst i den sammenhæng kan være, at disse forbandede møgsvin vil lide samme skæbne som os ordentlige mennesker, der p.t. blot kan råbe op og påpege sindssygen. De allerværste svin er dog vore landsskadelige politikere, som HELE tiden pleaser djævelskabet.

  Kommentar by Holger Madsen — 22. februar 2017 @ 14:57

 18. Kristeligt Dagblad går ind for bederum på danske uddannelsesinstitutioner – uden at tage stilling til det der prædikes i nogle moskeer.

  kristeligt-dagblad.dk/leder/giv-plads-til-bederum-paa-skoler

  Kommentar by Liva — 22. februar 2017 @ 15:14

 19. Når muhamedanere er dumme, onde, aggressive og asociale, så er der nok også en genetisk og uddannelsesmæssig sammenhæng.

  MEN:
  Den altovervejende årsag er, at de lige fra babystadiet opdrages med frygt og had.
  De fleste ikke-muhamedanere opdrages med tillid og kærlighed.

  Hvad ville være en klog samfundsmæssig konklusion på dette?

  Kommentar by Bastardo — 22. februar 2017 @ 16:14

 20. Det er rigtigt som Bastardo skriver, at de fleste ikke-muhamedanere opdrages med tillid og kærlighed, men det er ikke noget, vi skal være specielt stolte af, da tillid og kærlighed let fører til en tossegod selvdestruktiv mentalitet.

  Selv har jeg opdraget mine børn til at se realistisk på omverdenen, herunder til at forstå, at mange mennesker både er dumme og onde, og at der er generelle mellem forskellige befolkningsgrupper.

  Kommentar by Søren Andersen — 22. februar 2017 @ 17:55

 21. …generelle forskelle…
  Formoder jeg.

  Kommentar by Peter Buch — 22. februar 2017 @ 19:36

 22. A-mad

  Til sidst blev vi så befriet af folk udenfor Danmark, der var mere motiveret for at kæmpe for frihed og demokrati. En pinlig historie, som vi med vanlig sans for renlighed har malet over.

  Politisk og mentalt er Danmark efter kapitulationen 1864, og navnlig efter Systemskiftet 1901 ledet af folkevalgte svagpissende pinligheder, den ene værre end den næste.
  Det hører med til at forklare kun et lille antal bliver aktive modstandsfolk, magelighed og tilsyneladende sikkerhed vil vel altid foretrækkes af det store flertal, fremfor at yde modstand der var livsfarlig.
  Der er vist stadig belæg for det i historien, at Danmark besat sammenlignet med andre lande blev behandlet meget mildt. Generelt set.

  Kommentar by Peter Buch — 22. februar 2017 @ 20:07

 23. @balder, snaphanen.dk citerede for nyligt EU’ s federica mogherini for at sige at de med vilje “importerede forbrugere” til europa da vi ikke får børn nok til at økonomien kan vokse i den fart EU toppen ønsker. Den slags kunne man eksempelvis få noget mere fokus på. Der er selvfølgelig mange muligheder, nogle mennesker er også bare naive, men en gang imellem dukker der eksempler op hvor der må ligge mere bag.
  Et eksempel jeg lige kan huske lige nu, er mogens jensens kronik med titlen “gør plads til islam i europa” der nærmest lød som et ekko af EU’s federica mogherinis tale om at “islam har en naturlig plads i eruropa”. Jeg tror ikke på at de bare sidder og skriver den slags uden at være påvirket udefra, husk på at ingen af dem er muslimer og bruger ca 0% af deres tid på at forsvare andre religioner. I det her tilfælde kunne det være en muslimsk forening der har “anbefalet” EU toppen at udtale dette, som så igen har “anbefalet” diverse mellem-klasse politikere som mogens jensen at kommunikere det samme ud til den uvidende pøbel, dækket ind under et pludseligt anfald af humanisme fra hans side.. Vi bliver kort sagt manipuleret dagligt hvilket der nok heller ikke er nogen her der er i tvivl om. Det jeg bare gerne vil have frem i lyset er præcist HVEM der trækker i trådene bagved de svin der fylder os med løgne, og ødelægger vores lande og børns fremtid for egen vindings skyld.
  Jeg er godt klar over at det ikke er nemt at bevise den slags, men når nu EU direkte indrømmer det med jævne mellemrum ville det bare være rart med noget fokus på dette, fremfor at muslim nummer 100.000 har begået overfald nummer 1.000.000. Alt det ved vi godt. Men vi får aldrig at vide hvorfor nogen ønskede ham her til at begynde med.

  Kommentar by Per — 22. februar 2017 @ 23:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper