25. februar 2017

Smørum: Fastelavnsarrangement med tøndeslagning på folkeskole – ‘Vi slår Pia af tønden’

Sidste år var det integrationsminister Inger Støjberg der skulle slås på, denne gang er det Pia Kjærsgaard, folketingets 70-årige formand. Fra BT, der fortæller at en 8. klasse på Balsmoseskolen i Smørum, har slået ‘Pia af tænden’ under et fastelavnsarrangement – Skoleelever slår Pia Kjærsgaard af tønden til fastelavn: Leder vil have fat i de ansvarlige.

“Elever på en folkeskole i Smørum i Nordsjælland skaber nu vrede i Dansk Folkeparti, efter eleverne har klistret et billede af partiets tidligere formand og nuværende formand for Folketinget, Pia Kjærsgaard, på en fastelavnstønde.

Det fremgår af et billede, som fredag blev lagt på det sociale medie Instagram ledsaget af teksten ‘Vi slår Pia af tønden’. …

Susanne Teilmann, der er daglig pædagogisk leder på Balsmoseskolen, forklarer, at man tager afstand fra billedet af Pia Kjærsgaard på fastelavnstønden. …

‘Selvfølgelig er det noget, vi vil tage op med eleverne, og har der været voksne, der har været vidende om det, vil vi selvfølgelig også tage en dialog med dem om det,’ siger hun.”

(Foto: Instagram)

Oploadet Kl. 11:00 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/81147/trackback

13 Comments »

 1. Oversat: Der sker ikke mere i den sag. I det mindste pakkede de hende også ind i vat som deres elever.

  Kommentar by Per — 25. februar 2017 @ 11:11

 2. OK. Så slår vi smørum skole af tønden. Lad dog smørum skole blive integreret i sharialand :-)

  Kommentar by Michael Unna — 25. februar 2017 @ 11:15

 3. Umiddelbart uden at læse, men kun se billedet, troede jeg Pia var julekvinde, eller stod bag en snekvinde, med lidt vat, med hul i…

  Kommentar by Peter Buch — 25. februar 2017 @ 11:49

 4. Der er ingen fastelavnskøllesvingende børn der ville kunne finde på dette af sig selv.

  Kommentar by Davidk — 25. februar 2017 @ 11:50

 5. Der kan man så overveje om man stadigvæk ønsker at være Dansker, det var dog et nederdrægtig og ondskabsfuld handling af eleverne og de voksne på Balsmoseskolen, de voksne er ikke deres stillinger værdige og bør selv sige op i skam over deres kriminelle handling to år i træk og den daglige leder har åbenbart ikke styr på skolen, hvis jeg var forælder til et barn på samme skole så havde jeg omgående flyttet barnet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 25. februar 2017 @ 13:24

 6. Det er sjovt, som den daglige leder i sådanne tilfælde aldrig har vist noget om det.

  Kommentar by Bastardo — 25. februar 2017 @ 13:26

 7. Tag en dialog.
  Men husk at lægge den på plads igen, du får nok brug for den en anden gang.

  Kommentar by Bastardo — 25. februar 2017 @ 13:28

 8. Fyr skolelederen!!

  Kommentar by de Hemmer — 25. februar 2017 @ 14:06

 9. Man gyser ved tanken om hvad der ville ske, hvis nogen gjorde det modsatte, og satte et billede af Allan på en fastelavnstønde.
  Det ville være en begivenhed der ville optage MSM i måneder frem, og helt overskygge den almindelige Trump-bashing, samt sætte hele retssystemet i sving, og Mellemøsten i gløder.

  Kommentar by Birger Jensen — 25. februar 2017 @ 14:34

 10. Jeg ville som forælder troppe op på lærerkontoret/ledelsen – pænt bede om en undskyldning og hvis jeg så fik et nedladende afslag på det – komme i medierne bagefter….til en shitstorm – So help me God!

  Kommentar by Black Watch — 25. februar 2017 @ 15:03

 11. Man er kun et barn, når man er under 12 år. De ved ingenting om politik. Det er røde lærere der står bag det.

  Kommentar by XXXXX — 25. februar 2017 @ 15:13

 12. 8.klassen havde aldrig turdet sætte en udemokratisk Grumhøj moske unævnelig på tønden. Men demokratiske Pia tør det godt.

  Kommentar by Liva — 25. februar 2017 @ 15:32

 13. Det vigtigste at huske her er at det er noget de selv har fundet på, det beror IKKE på at skolen indoltrinerer de unge med venstresnoet retorik og skræmmebilleder.

  Syntes billedet et eller andet sted ret godt modbeviser uddannelsessystemet’s “Vi er ikke røde lejesvende der indoktrinerer børnene med socialistisk propaganda og skræmmebilleder” postulater.

  Kommentar by Johnny B Goode — 26. februar 2017 @ 12:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper