28. februar 2017

“Regeringens farve gør ingen forskel. Ingen overhovedet. Retorikken ændrer sig, politikken gør ikke.”

Det meste er kendt viden, men det er godt opsat – kort og præcist. En generation mere med det medierne kalder en hård og umenneskelig udlændingepolitik, og Danmark vil være smadret irreversibelt. Det handler ikke om hvad du mener om udviklingen, men hvad du vil gøre for at stoppe den. Fra anonyme Habakuk2017 – Demografi er skæbne.

“Alle nedenstående tal er trukket direkte fra Danmarks Statistik. I det følgende vil jeg primært lade tallene tale for sig selv. Blot et par indledende kommentarer samt nogle få kommentarer undervejs:

– Regeringens farve gør ingen forskel. Ingen overhovedet. Retorikken ændrer sig, politikken gør ikke.

– ‘Indvandring’ er ikke kun et objektivt tal. Det skal kvalificeres. Det er vigtigt at kigge på fordelingen på aldersgrupper, fordi det peger ind i fremtiden.

– Lige så vigtig er en geografisk forståelse. Udsagnet ‘Ikke-vestlige indvandrere og efterkommere udgør knap 10% af befolkningen, men de udgør knap en femtedel af alle personer i Danmark i aldersgruppen 25-36 år’ er vigtigt, men det giver først for alvor mening, når man tilføjer: ‘Ikke-vestlige indvandrere grupperer sig primært i og omkring de større byer, og aldersfordelingen betyder, at ikke-vestlige indvandrere og efterkommere derfor om relativt få år vil udgøre knap halvdelen af alle skolesøgende børn i disse områder.’

– Alle tal er undervurderet. Det skyldes den måde, Danmarks Statistik opgør tallene på. Der er ikke noget fordækt i dette, men det er vigtigt at forstå metoden. Her er Danmarks Statistiks egen definition…

Hvad betyder det i praksis? Det betyder, at en efterkommer af f.eks. afghanske forældre, der er født i Danmark med dansk pas–og som efterfølgende henter sin kone i Afghanistan–får børn, der definitorisk er ‘danske’. Med andre ord tæller ‘efterkommeres efterkommere’ ikke med i nogen af disse tal på indvandrersiden.

– Dette forklarer især tallene for de yngste årgange, der følger nedenfor, hvor den procentvise del af de forskellige årgange topper i gruppen 25-36 år for derefter næsten at falde ned til gennemsnittet for befolkningen som helhed for de yngste årgange. Det giver selvsagt ingen mening demografisk, når man kender de ældre gruppers sammensætning samt fertilitetsrater. Forklaringen er, at de yngste årgange af indvandrerbørn er børn af ‘efterkommeres efterkommere’ og dermed indeholdt i tallene for ‘dansk oprindelse’. Denne andel vil vokse stærkt i årene fremover, men det vil ikke fremgå af de officielle tal.

(Ikke-vestlige indvandrere og efterkommere i Danmark 1983-2016)

– På 33 år er der sket mere end en syvdobling (en 7,55-dobling for at være præcis).

– Dansk Folkeparti blev stiftet i 1995. Ingen forskel.

– VK-regering i 2001, som regerede i lige knap 10 år. Ingen forskel.

– Dansk Folkeparti blev som bekendt det største borgerlige parti ved valget i juni 2015. Jeg vil allerede nu godt vove det ene øje: Det kommer ikke til at gøre nogen forskel.

Kan du se det der sted på kurven, hvor den tydeligvis flader ud pga. store og bombastiske politiske udmeldinger og tiltag om, at nu skal kurven knækkes og skeen tages i den anden hånd? Nej, det kan jeg heller ikke. Det kan jo undre, når man tager den offentlige debat i betragtning, hvor vi nærmest ikke diskuterer andet…

Oploadet Kl. 10:37 af Kim Møller — Direkte link51 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/81248/trackback

51 Comments »

 1. Det skal lige retfærdigvis siges, at den nuværende regering har formået at reducere antallet af asylansøgere og familiesammenføringer ganske drastisk. Vi er f.eks gået fra at modtage over 21.000 asylansøgere i 2015 til omkring 6000 i 2016. Og det bliver sikkert endnu lavere i år. Og før i taler om at det er sket pga EUs ydre grænser- vi er også raslet ned på listen over de europæiske lande der modtager flest flygtninge.

  https://www.nyidanmark.dk/NR/rdonlyres/E3C50EA0-BD36-4DDD-9C8D-7AAF44DE1F12/0/seneste_tal_udlaendingeeomraadet.pdf

  Kommentar by Lukket fest, tag hjem — 28. februar 2017 @ 10:54

 2. Og gamle Danmark, som vi ældre kendte, vil næppe bestå, så længe Bøgen spejler ….

  Kommentar by Ole Madsen — 28. februar 2017 @ 11:04

 3. Ja – kort, præcist og efterviseligt. Tallene står ikke til diskussion. Ift “…er indvandrere plus efterkommere stille og roligt på vej mod en slags alternativt voldsmonopol” er det en super god pointe. Det er jo basalt dette, og ikke særlig meget andet, som flertallet vender sig imod, det er det de oplever i hverdagen. Det er det som frontpersonalet i den danske stat og kommunerne oplever. Det er det vi oplever i butikken, på gaden og i S-toget. Det ville kræve et niveau af overmenneskelig tolerance og selvkontrol, hvis en hel befolkning skulle lade det passere ukommenteret og forholde sig neutralt. Især når nu tilstanden er permanent og gradvis forværres. Men det er ikke desto mindre det som velmenerne forlanger og forventer af borgerne, og det som svenskerne har praktiseret som en dyd i 20 år.

  Kommentar by Davidk — 28. februar 2017 @ 11:18

 4. Statistikker kan bruges til mange ting afhængig af hvem der har udfærdiget dem, de mest useriøse laves af Danmarks statistisk over indvandring af velfærdshoppere, uledsagede flygtninge børn og familiesammenføringer af indavlede korandyrkere, samt kriminalitet, æresdrab, vold samt hærværk begået af indavlede retarderede korandyrkere, hvis der findes statistikker over den slags så er de rettet politisk til så menig mand ikke kan gennemskue hvor stor en skade de korandyrkende velfærdshoppere udøver mod de etniske Danskere, så det må være rigtigt at det er ligegyldig om det er rød stue eller blå stue der leder Danmark, forholdende bliver ringere og ringere for etniske Danskere, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 28. februar 2017 @ 11:19

 5. Og så al den skide snak om hvordan de borgerlige ville være lille bitte Danmarks stolte redningsmænd!

  De liberale globalister har kneppet alle national-konservative i røven i 16 år i træk!!!!

  Hvornår fatter I mon det???

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 28. februar 2017 @ 11:21

 6. Lige præcist, der sker nemmelig ikke en skid så længe vi er med i konventionerne og ikke har et 100% stop for asyl ansøgninger.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 28. februar 2017 @ 11:37

 7. Det passer faktisk ikke.

  Man kan se stigningen er noget langsommere under VKO.
  Ved kig alene på asylindvandrere er det tydeligere. Da det her rent faktisk gik ned under VKO.

  Og at den er steget på det seneste under “migrationskrisen” er ikke overraskende.

  Kommentar by Ung konservativ — 28. februar 2017 @ 11:48

 8. Fremragende sagligt indlæg. Habakuk var en af de 12 små profeter i Det Gamle Testamente, og han gør nu come back som en af de store profeter i det nye Danmark.

  Kommentar by Crass Børsting — 28. februar 2017 @ 11:49

 9. @1 & 7 – Den danske regering kan ikke tage æren for faldet i asylansøgere i 2016 – det skyldes primært at ruterne ind i Europa over Balkan er blevet lukket… bl.a. af Ungarns grænsehegn og dårligere muligheder for at rejse nordpå fra Italien.

  Støjsenderen har INTET bedrevet – hvor mange er rejst hjem efter det “utålelige” opholdssted for tålt ophold blev etableret? Flertallet gider simpelthen ikke bo der og der er ingen konsekvenser.

  Må jeg i den forbindelse linke til Bitterblog’s suveræne analyse af partierne i Danmark:
  http://www.bitterblog.dk/2013/02/sovepude-danmark.html

  Kommentar by redneck — 28. februar 2017 @ 12:01

 10. Uanset hvilke idioter der sidder på ministertaburetterne, skaffer de flere fremmede til Danmark, der så kan hjælpe dem med at plage livet af os.

  Kommentar by Nielsen — 28. februar 2017 @ 12:03

 11. Jeg synes, at han/hun overser, hvordan det ville have set ud, hvis R bare havde regeret. Det har gjort en kæmpe forskel, at DF har taget kampen, ellers ville vores kurve være magen til den fra Sverige. Ikke at det er perfekt, men det er der, af grunde jeg ikke forstår, ikke flertal for.

  Kommentar by Kristian Tørning — 28. februar 2017 @ 12:04

 12. Det har intet med flygtninge, at gøre. Det er en invasion.
  Muslimerne er NWO’s proxy hær. Femte kolonne. Trojansk hest.
  En forbrydelse mod danskerne.

  Kommentar by XXXXX — 28. februar 2017 @ 12:15

 13. Af alle de artikler jeg har læst på denne side, er denne den mest afskyelige, rædselsvækkende, grufulde og skræmmende.

  Artiklen formår at dokumentere at et demokrati ikke er i stand til at forsvare sig selv imod indefra kommende fjender ved hjælp af demokratiske midler.

  Det er umådelig trist læsning – selvom kurven falder en smule, så er det ikke nok – slet ikke nok. Fremtiden ser ikke fredelig ud.

  Jeg vil så gerne tage fejl her.

  Kommentar by Vantroende — 28. februar 2017 @ 12:41

 14. En strø-tanke. Hvem havde forestillet sig at dette skulle ende med, for Østeuropa, at være en velsignelse i forklædning, at være spærret inde bag Sovjets jerntæppe?

  Kommentar by Frafaldenmoderat — 28. februar 2017 @ 13:11

 15. -> 7. Ung konservativ:
  Citat: “Man kan se stigningen er noget langsommere under VKO.”
  Det er jo et latterligt udsagn! Det er jo denne dags vits, og bliver måske ugens største vits, og burde generere en flaske rødvin. :-)
  Så du glæder dig over at Danmark bliver muslimsk et par år senere – end ellers?
  Hvis du er ung, og konservativ, så er du og dine der har den holdning, et af Danmarks allerstørste problemer. Du er en af fjenderne, så du må være en af Søren Pape Poulsens nærmeste?

  Fra Jeres webside: “I Konservativ Ungdom siger vi tingene, som de er.”
  Det er jo lyserøde fimsede floskler, for har du og dit ungdomsparti egentlig tænkt jer at gøre noget, eller udrette noget? Eller følger i blot med “i halen” på NULL-bon’es lederskab??

  Kommentar by Birger Jensen — 28. februar 2017 @ 13:12

 16. Uha – nu er integrationsministeren “harm” igen og skriver løs på sociale medier… men gør hun noget?

  http://jyllands-posten.dk/politik/ECE9397350/inger-stoejberg-de-griske-flygtninge-skal-stoppes/

  Kommentar by redneck — 28. februar 2017 @ 13:53

 17. Manden har ret, og så alligevel: Forestil jer kurven hvis de radikale havde haft total magt de sidste 10 år.. Men at der sker for lidt er der ingen tvivl om.

  Kommentar by per — 28. februar 2017 @ 14:35

 18. Helt enig. Når DF ikke insisterer på flygtninge- og indvandringsstop, så kan det max forhale det uundgåelige.. Vanviddet stopper først når politikernes egen position bliver truet – hvilket den formentlig også gør på et tidspunkt.

  Kommentar by Morten — 28. februar 2017 @ 14:44

 19. Demografi er skæbne. Hvis man ikke kan se skriften på væggen, er man blind. Nogen har ønsket at afvikle den danske kultur

  Kommentar by A-mad — 28. februar 2017 @ 14:57

 20. @ 7 og 14

  I har ret begge to. Det man skal se på er ændringen i det tempo (acceleration), hvormed islamiseringen pågår.

  Figuren viser det ikke rigtigt, det man kan se på er den procentvise ændring, og den er ganske rigtigt laver under VKO end under den islamofile nazist søn Nyrup. Det hjælper bare ikke meget når det nominelle antal er positivt, hvor det skulle være negativt, svarende til en nedbringelse af antallet af muhammedanere i Danmark.

  Kommentar by Hans Und — 28. februar 2017 @ 15:05

 21. Lykken er at : få en politisk leder der som Trump fører de ting ud i livet som han lovede i valgkampen.

  Danske politikere er DESVÆRRE fritaget fra til at gøre som de lover og det er det der forvirre vælgerne gang på gang. Den dag vi får en resultatorienteret chef kan man i det mindste regne ud hvad der nogenlunde vil ske.

  Som det er nu er det et greb i lykkeposen.

  Kommentar by Santor — 28. februar 2017 @ 15:13

 22. Støjsenderen og fadbumsen har intet gjort, for at begrænse mængden af muhammedanere i Danmark, nærmest tværtimod. Og desværre vil DF’erne ikke kalde en spade for en spade. -Hvis de gør, bliver de ekskluderet af partiet. De har i fællesskab ødelagt Danmark fra den dag af, hvor de besluttede sig til at rotte sig sammen mod Mogens Glistrup, der som den eneste politiker sagde sandheden.

  Kommentar by Nielsen — 28. februar 2017 @ 16:47

 23. Jeg synes det er forkert at folk der skriver herinde kalder Inger Støjberg for støjsender, lad venstrefløjen og De Radikale om det.

  Hun er måske den eneste i Venstre regeringen der har mod til at sige det der skal siges, men som i ethvert andet firma, kan hun ikke gøre ret meget så længe chefen- Lars Løkke Rasmussen ikke er med på ideen.

  Asylekspressen kører ikke så stærkt siden vi fik midlertidig grænsekontrol, så vi har da vundet lidt.

  Jeg tror ikke længere det drejer sig om hvor mange der kommer hertil men hvor hurtigt den næsten halve million som allerede er her formerer sig, og hvor mange der møver sig ind på indflydelsesrige poster.

  Et mindretal der er så målbevidst og vedholdende som muslimer plejer at være, kan gøre uoprettelig skade.

  Kommentar by k.m. — 28. februar 2017 @ 17:04

 24. Hvis Danmark og andre vestlige lande skal reddes skal der ske noget drastisk! Er I klar til det?

  Kommentar by Sigwar — 28. februar 2017 @ 17:42

 25. Og for at det ikke skal misforstås – jeg opfordrer blot til at I rykker endnu mere mod højre end I allerede er!

  Kommentar by Sigwar — 28. februar 2017 @ 17:47

 26. Man havde talt om løbsk kolonialisme og oprettet et væld af arbejdsgrupper under FN og EU, der skulle bekæmpe udviklingen, hvis en tilsvarende tilvækst af vestlige indvandrere og deres efterkommere var dokumenteret i et ikke-vestligt land, med tilsvarende unikke kultur og relativt lave befolkningstal som Danmark.
  Det er jo en dybt skræmmende udvikling og hvad enten der er tale om bevidst eller ubevidst adfærd, er konsekvenserne åbenlyst de samme. Hvis udviklingen ikke stoppes, vil resultatet være, at danskerne kommer til at dele skæbne med de indfødte amerikanere og andre oprindelige befolkningsgrupper, der er decimeret og fordrevet fra deres land af tidligere tiders vestlige imperialisme og kolonialisme. Og siden den invaderende styrke er islamistisk, kan vi vel ikke engang håbe på at få lov til at bygge kasinoer på de reservater, vi evt. skulle kunne tigge os til hos Danmarks fremtidige mullah-herskere.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 28. februar 2017 @ 17:51

 27. Det er en fremragende analyse af Habakuk2017. Spørgsmålet er, hvilke konklusioner, vi kan drage?

  Man kan på en måde godt sige, at demokratiet har svigtet, som “13 vantroende” skriver. Det, der også svigter, er, at demokratiets etablerede info-bidragsydere ikke er i stand til at producere præcist og oplysende information a la det af Habakuk2017. Det er de etablerede medierne, professionelle analytiker, tænketanke., der svigter. Uden rette information mangler demokratiet evnen til at foretage beslutninger.

  Symptomatisk er, at det er en almindelig skolelærer som Morten Uhrskov eller den anonyme Habakuk2017. der kan sætte sig ned og skære igennem al informationslortet og levere de præcise analyser, som demokratiet har behov for.

  Kommentar by traveler — 28. februar 2017 @ 17:54

 28. Dette blev sendt til Ekstra Bladet 21.02., men blev nægtet optagelse:

  “Til de politikere der år efter år fortæller os, at vi i Danmark “kun”
  har ca.250.000 muslimer i landet, taler mod bedrevidende.
  Pr 1. januar i år, kan Danmarks Statistik oplyse, at de har
  registreret 476.727 personer af ikke-vestlig herkomst (muslimer),
  indvandrere + efterkommere.

  Tallene medregner ikke børn hvoraf en af forældrene har dansk
  statsborgerskab, eller personer med dansk statsborgerskab, så tallet
  476.727 er måske dobbelt så højt. Hvorfor må befolkningen ikke få at
  vide, hvor mange muslimer der befinder sig i landet? Er det et
  ubekvemt tal, der kun vil vække protest?

  En fjerdedel af Københavns befolkning (24.4%) består nu af
  indvandrere, velfærdsflygtninge fra vestlige og ikke vestlige lande.
  Det kan kun gå galt, og fundamentet skride for vores velfærd, hvis
  ikke man standser dødvægten af muslimer, idet de gør alle mulige
  krumspring for at komme i arbejde, og bliver af myndighederne
  bekræftiget i deres nej. For tilsyneladende er der ingen konsekvenser,
  uanset om man er såkaldt Syrienkriger på dagpenge, sagt nej til
  tilbudt arbejde, og ignorerer meldepligt hvis man er på tålt ophold!”

  Tallene viser med al ønskelig tydelighed, at myndigheder prøver at lyve sig fra denne tragiske situation, når de påstår, at vi har ca.250.000 hjernedøde muslimer i landet. At man så i 2016 “kun” har modtaget ca.6.000, men når de så får familiesammenføring, kan man godt gange tallet med 2/3 hvis ikke mere.Hvor mange muslimer med halal/haram, renheds-rigiditetet og kalifat-utopier tror vore ryggesløse politikere egentlig der kan integreres?

  Det siger sig selv, at hvis der ikke snart bliver skredet ind, så vil Danmark om ikke mange år stå i l… til halsen. Her hjælper det ikke at sige, at det står værre til i Sverige. Når Sverige kollapser, så kan muslimerne bare tage over broen, for med et svensk statsborgerskab, er vi forpligtet til at tage imod enhver muslim der bare vil nasse på samfundet.

  Det er sørgeligt, at ingen politikere tager situationen alvorlig. Det er helt bevidst, at EU agerer som de gør, f.eks. ved de ydre grænser, for på den måde kan man fratage de etniske befolkninger deres land, men så kan man også medregne de fleste europæiske stater som fejlslagne skodlande, hvor intet fungerer, og alt er religions-og klan baseret. Der hvor muslimer råder, der råder også volden og kaos.

  Som Viktor Orban har udtalt: “I dag er Europa så sygt og svagt som blomsten der ædes op indefra af en orm”.

  Man kan også udtrykke det således: I regnskoven findes der snylteplanter (læs muslimer), som ikke selv formår at vokse mod lyset og solen. Men de kan omslutte og kvæle værtsplanten , og derved overtage dens plads i solen.

  Muslimerne ankommer som rejsende med hånden rakt frem, de slår sig permanent ned, og de bliver boende og opfører sig som herrer.
  Muslimerne er som borebiller og termitter. Der går ikke lang tid, så vil ethvert velfungerende hus kollapse.

  For mig at se, er der mere tale om et klinisk end et socialt anliggende, derfor må den islamske/muslimske erodering af samfundet elimineres. Gutmenschen foregøjler den ”almindelige” dansker, at muslimernes selvskabte problemer er ”socialt” betinget, så hvis man hopper på den galej, så må det betegnes som et kulturbetinget socialt problem. Den ”kultur” der skaber problemerne, hedder islam. Om man er islamist eller muslim, det kommer ud på et. En ting er der rigeligt af i den muslimske verden, og det er et had, had og atter had mod anderledes tænkende, især vesterlændinge. De hiver tilsyneladende deres mishagsytringer op fra hadets kar, der syntes at være uden bund.

  Vi har kæmpet og kæmper for, at snart sagt ethvert folk skal have deres eget land. Hvorfor skal vi danskere så finde os i, at det er gæsterne der fortæller værten hvor bordet skal stå?
  Denne plet jord som vi kalder Danmark, har vi en tusindårig ret til. Det har vi i kraft af de mange generationer der var før os, for de har møjsommeligt pløjet jorden, stillet op når landet blev truet udefra, og vi deres efterkommere, skal tage vare på denne kostbare arv, i stedet for at indforskrive hundrede tusinder at ikke arbejsduelige mennesker fra en fjern ”kultur”, der på sigt ikke vil os det godt.
  For mig er det helt ubegribeligt og hjernedødt. Det grænser til landsforræderi

  Danmarks stabilitet og homoginitet er de sidste 40 år kastet i grams af en forkælet generation, som nødvendigheden aldrig havde tvunget til at tænke i konsekvenser, men som hyldede det nemme, det smarte, det hurtige. Den forkælede generation, er efterbyrden fra 1968. Det har afstedkommet, at også Danmark bliver erobret og eroderer indefra, af denne fremmedartede, orientalske magt, under hvilken nationaliteten gradvis har mistet sit indhold og gjort den nordiske ånd hjemløs i sit fædreland. For nu at kalde en spade for en spade, så må jeg sige, at mellem os danskere/vesterlændinge og muslimer, er der en så fundamental modsætning som ikke kan løses af fredelig vej. Enten undergraver de os fuldstændigt, eller vi må stække vingerne ved lovindgreb, eventuelt love med tilbagevirkende kraft, det er jo set før i Danmark.

  Når det gælder Danmarks overlevelse, så hjælper det ikke at være sart. Som tidligere FN-soldat må jeg sige, at tilværelsen ved fronten kræver handling. Hvis udviklingen fortsætter som den har gjort de sidste 40 år, så er der kun den nødtvungne vej tilbage: Det private initiativ, for tilværelsen ved en frontlinie kræver aktiv handling, hvis man ikke selv vil gå under.

  Det islamiske had og dens trusselkultur mod andre, er noget der på det kraftigste skal modarbejdes, og her gælder ingen fine fornemmelser. Der hvor islam hersker, sidder lussingerne løst.
  Der hvor islam hersker, trives en volds-og dødskultur uden sidestykke.

  ”Assimilation er en forbrydelse mod menneskeheden.”
  (Recep Tayyip Erdogan, sagt foran 20.000 tyrkere i Køln/Tyskland, 13.02.2008).

  ”Der er ikke to slags islam, islam er en, og den er koranens.”
  (Sagt 2008 af Recep Tayyip Erdogan – Kilde: Jyllands Posten 02.06.2008 s.12).

  ”Der findes ikke moderat eller ikke moderat islam. Islam er islam, basta?”
  (Udtalt af samme tyrkiske premerminister, da vestlige medier betegnede hans parti (AKP) som ”moderat islam.”
  Samme herre udtalte også: ”-at amoralsk opførsel kommer fra vesten.”
  (Kilde: Weekendavisen/Bøger s.06, nr.29, 2008).

  ”Demokrati, frihed og retsstatsforhold (…) disse ord har for os ikke længere nogen værdi.”
  (Recep Tayyip Erdogan/ Jyllandsposten ”Debat” s.19, 26.3.2016),

  Muslimer ønsker ikke fred, de ønsker erobring. Når de går ind på en såkaldt “fredsaftale”, er det kun et påskud til at købe sig mere tid til at bygge deres position op til den endelige erobring. Dette er ud fra deres egen tro: ifølge islams “etik” er det helt acceptabelt at lyve overfor vantro.
  Nogle eksempler: Universel Jihad er ikke-muslimske civilisationer blevet udraderet. For at nævne nogle eksempler: Tyrkiet var kristent, Iran var zoroastisk, Nordafrika og Mellemøsten var hovedsageligt kristne, Afghanistan og Central Asien var buddhistisk, Ægypten var koptisk, ortodoks kristent. Alle er faldet som bytte for Islams invasioner, der skete indenfor en forbavsende kort årrække.
  Det har været islams mål i nu 1.400 år, at andre kulturer skal underkaste sig den. Islam hengiver sig til en evig og uforanderlig doktrin: Dens pligt til at erobre hele kloden, for at få det universelle kalifat.
  Udover krig, terror, har midlerne været løgn, bedrag og forstillelse, intet middel er helligt for muslimen, for at nå målet.

  Den 10.oktober år 732 slog Karl Martel “Hammeren” muslimerne ved Poitiers/Tours.
  Den 7. oktober 1571 slog en kristen flåde eskadre muslimerne eftertrykkeligt ved Lepanto-bugten.
  Den 11.september 1683 slog en fælles europæisk styrke under den polske konge muslimerne foran Wiens porte, hvorved de i de næste 300 år ikke magtede mere.

  Nu er politikerne blevet så skvattede og ligeglade, at de uden blusel hiver millioner og atter milloner ikke arbejdsduelige muslimer til Europa. Har vores forfædres kamp virkelig været forgæves?

  Gider vi virkelig ikke kæmpe for det kristne Europa der gennem århundrederne er blevet bygget op, ved flid og dygtighed?
  Skal alt virkelig have været forgæves!

  Kommentar by der Adler — 28. februar 2017 @ 17:55

 29. @ 1 og 7

  Er det alligevel ikke lige at stramme den, at rose regeringen for ikke at have pisset i bukserne, samtidig med de sked i dem?
  Man har da haft mulighed for at opretholde Danmarks værn mod den massive indvandring op gennem 80’erne, 90’erne og 00’erne. Men der havde man mere travlt med at stoppe EU ned i halsen på danskerne, nedbryde enhver form for grænsekontrol og udskamme DF. Så det er sgu ikke fordi regeringen har gjort en genistreg ved at reducere fra 21.000 til 6.000. De har selv været med til at give millioner af suspekte personer mulighed for at vade rundt i Europa og søge asyl hvor de passer dem. De 21.000 er mindst lige så meget regeringens ansvar, som reduktionen er deres fortjeneste.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 28. februar 2017 @ 18:06

 30. @ 28

  Har du fulgt med i den redaktionelle udvikling hos EB? Du ville have større chance for at få det oplæg optaget hos Information eller en af kvindebevægelsens nyhedsbreve.
  Kan man i øvrigt ikke stadigvæk oprette en blog under Nationen!? Ellers har bl.a. avisen.dk mulighed for personlige blogs. Jeg synes det fortjener at blive udgivet for sig selv og du får aldrig sådan et indlæg optaget hos noget landsdækkende medie, medmindre du er i besiddelse af kompromitterende billeder af chefredaktøren eller har en fin titel. Så diverse blog-funktioner må være det mindst ringe kompromis :-)

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 28. februar 2017 @ 18:14

 31. Der Adler
  Godt skrevet, men kender du ikke Ekstra Bladet godt nok til at vide,
  at Poul Madsen arkiverer den slags lodret ?

  Ud over Uriasposten er der vist kun Den Korte Avis tilbage i Danmark som tør trykke fakta

  Kommentar by k.m. — 28. februar 2017 @ 18:20

 32. @ 31

  Nemmerlig. Poul Madsen kom jo til EB, fordi PC-politiet gerne ville slagte de bagerste siders guldgås og hvordan gyder man nemmere olie på de vande, end ved at kolportere Radikale Venstres ideologi?
  Hvis det ikke var fordi det er så usselt og nederdrægtigt på det menneskelige plan, fristes man til at sige Poul Madsen har begået en genistreg der. Umiddelbart efter svinestregen mod Nicolai Sennels og det der “Messershit” pis, kunne Madsen sandsynligvis have stillet sig op midt på Rådhuspladsen og tæsket en luder for rullende kameraer, uden der ville være blevet løftet et eneste multikulturalistisk øjenbryn.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 28. februar 2017 @ 18:54

 33. @ 30 + 31

  Vor tro var stor, men uvidenheden åbenbart større. Får de etablerede medier ikke store summer fra det offentlige (os), og det for at fylde os med løgn.
  Først pisser de på os, bagefter siger de vi lugter. Det er frustrerende.

  Kommentar by der Adler — 28. februar 2017 @ 19:45

 34. Det kan være fuldstændig lige meget med de nuværende partier. Kun en dansk Trump kan gøre en forskel.

  Kommentar by Winged Hussar — 28. februar 2017 @ 20:55

 35. Siden 1995: Nedbrydelse af fædrelandet, og det danske folk, med fuld accept af DF, V og K. Vanrøgten fortsætter – og det er ganske enkelt modbydeligt!

  Kommentar by Polka — 28. februar 2017 @ 21:08

 36. Regering af folket, ved folket og for folket er alle svigtet.
  http://denstoredanske.dk/Geografi_og_historie/USA_og_Nordamerika/USA_ca._1770-1920/Gettysburgtalen

  I Danmark er der valg og politiske partier, få udenfor partierne opstiller eller opnår valg. Der er ved folketingsvalg efter folketingsvalg en omtrentlig procentdel, der afgiver stemmer på partierne, få stemmeslugere og til folketingsvalgene pænt mange valgte på grund af stemmeslugernes opnåede stemmetal og opstillingsrækkefølgen.
  Dette set i forhold til en stol i folketinget i gennemsnit repræsenterer omkring 20.000 stemmer.
  Hvor mange opstillede opnåede det, ved de sidste tre folketingsvalg?

  Ret venligst det nævnte tal, såfremt du har et bedre end min hjernecelles omtågethed.

  Kommentar by Peter Buch — 28. februar 2017 @ 21:19

 37. Immigration uden assimilation er invasion.

  Kommentar by Hodja — 28. februar 2017 @ 21:19

 38. Altså DF kunne godt bruge Deres magt noget bedre og mere agressivt i Deres krav til den nuværende regering, som faldt pladask på halen for Merkel og EU. DF- har indtil videre kun forhalet processen lidt, men ok. Med De Radikale ved magten havde det nok været langt værre.

  Men om det bliver Løkke eller Sosserne er et fedt. Det irritere mig at Thule ikke bruger muligheden for regeringssamarbejde med Sosserne, hvis de ville smide De Radigale på porten. Med de Radigale springer vi lige ud over afgrunden til multikultishariahelvede. Det kan undgås endnu, hvis Thule og DF tager sig sammen.

  Løkke er flintrende ligegyldig i den sammenhæng (han vil bare lalle rundt med alternativet og LA i ligegyldighedsland alligevel). Bare vi kan få DF til at være langt mere stålsat i forhold til regeringen, og så se om de kan samarbejde på Deres præmisser bedre med Sosserne, som så selvfølgelig SKAL skippe De Radikale på ethvert kultur og udenrigspolitisk og indvandringssammenhæng.

  Det er der det politiske håb ligger. Så må vi se om vi kan få dem til at droppe konventioner og EU i længden. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 28. februar 2017 @ 21:21

 39. end tallet fremkommet fra min omtågede hjernecelle.
  er vist bedre

  Kommentar by Peter Buch — 28. februar 2017 @ 21:22

 40. De regelændringer der gennemførtes i 2002 har nok udsat tidspunktet for de fremmedes flertal med i hvert fald 10 år, fordi disse strammede regler om graden af tilknytning til Danmark for at få familiesammenføring og andet standsede den eksponentielle stigning af fremmedbestanden indtil 2001 på 10 % årligt til de næste mange år at blive en lineær stigning på lidt over 10.000 årligt.

  I 2015 gik det så helt galt igen, og Inger Støjbergs valgløfte om at begrænse tilstrømningen blev brudt eftertrykkeligt. Tallene for 2016 ser dog noget bedre ud.

  Kommentar by perhag — 28. februar 2017 @ 21:31

 41. EU ønsker det sådan. Derfor går det sådan

  Kommentar by BB — 28. februar 2017 @ 21:40

 42. På intet tidspunkt er stigningen over 50.000 pr. 3 år . . . bortset fra de seneste 3 år . . .

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 28. februar 2017 @ 22:13

 43. Ser vi matematisk på linjen i et exceldiagram og beregner tendenslinjen ud fra de sidste 9 år, så kan vi med det som udgangspunkt forlænge linjen 24 år frem i tiden og millionen er i hus.
  y=145208*e^(0,0339*x)

  Kommentar by Menig 442 — 28. februar 2017 @ 22:21

 44. Ordet der er nødvendigt; Repatriering

  Vi kan debattere i årevis hvad DF bør gøre, og skal gøre, burde have gjort, men det ændre ikke ved et grundlæggende problem, antallet af muslimer i Danmark. Vi (læsere af Uriasposten) ved at islam ikke kan integreres eller indpasses i Dansk kultur elle politik. Hvis islam kunne modereres var det sket tidligere, den massive tilbage rulning vi ser i Mellemøsten siden revolutionen i Iran i 1979 er det tydeligste eksempel på islams iboende anakronisme og totalitarisme.

  Som Michael Unna (37)påpeger så er dansk politik blokeret af EU(læs Tyskland). Det DF ønsker; opgør med konventionerne og en permanent grænsebevogtning er begge nærmest “casus belli”(en ny november forfatning) for Tyskland.
  Tyskland (Merkel)gav ikke David Camron en ret til at begrænse arbejdskraftens frie bevægelighed op til folkeafstemningen om Brexit, noget der kunne havde holdt briterne inden for EU. Ligeledes fik Teresa May et nej til en handels aftale uden arbejdskraftens fribevægelighed og fik et nej, derfor den hårde brexit, igen, igen Tyskland som prima dukke-føre med Bryssel som sokkedukke. Tyskland bøjer ikke nakken over for de danske ønsker, og vil lade EU, banke os på plads, med økonomiske trusler.

  Hvis vi opretter permanent grænse kontrol, med overvågning, og betjente 24/7/365, på alle grænse overgange vil vi påkalde os germanernes vrede og “det tyske marked” vil igen, igen, blive brugt som prygle-kæp over for små eksport afhængige nationer, som Danmark, og venstre er jo dansk industris forlængede arm, så derfor ingen rokken med båden. Derfor er DF`s store ønske svært at få igennem.

  DF har nu generet den siddende regering i nu 3 mrd. uden nogle nævneværdige resultater. En politiskole i Vejle i gammelt byggeri, modsat hvad politiets egne organisationer ønskede. Og Thulsen Dahls flirt med socialdemokraterne er hvad?
  Er det en succes, nej ikke rigtig, socialdemokratiet har bevæget sig, meget længere end de tidligere har gjort, på indvandre-området, men de er i opposition nu, og her lover de jo ofte alt, men har noget sværere, at holde dette efter et valg.
  Alle borgerlige burde være bange for at Tulle laver en “Lars Barfod”, hvor de konservatives leder før et valg også besang ”midten af dansk politik”, og navnlig det Radikale Venstre, med en medfølgende fiasko ved valget i 2011. Derfor pas på med at lege med de røde, de vil altid være marxister, de vil altid nedbryde den Danske national stat. Deres løsninger er altid mere stat, mindre frihed. Noget de for øvrigt deler med muslimerne.

  Basalt set drejer det sig om hvem der tør bruge ordet; Repatriering. Hjemsendelse af muslimer fra Danmark. Hvem tør stille sig op og fastholde dette politiske krav i en valgkamp. Socialdemokratiet vil altid tale integrering og humanisme. Jeg håber at Nye Borgerlige tager dette emne op, hvis ikke Dansk Folkeparti gør det. For dette er uundgåeligt hvis Danmark skal overleve som nation. Socialdemokratiet er begyndt at tale om antal, når det gælder flygtninge, men ikke antal muslimer i Danmark, og det er der vi SKAL hen. Dette skulle helst gøres på retsstatens grundlag og under et demokrati, men spørgsmålet er om der er mod og villighed til dette på Christiansborg.

  mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 28. februar 2017 @ 22:49

 45. ENIG!

  Vi har fået karrierepolitikere, som ikke har politikergerningen som kald, men som karriere.

  Prøv blot at se Liberal Alliance, som nu blot er en skygge af sig selv, efter at de er blevet bestukket med ministerposter.

  Folketinget skulle kun samles 4 uger om året, og kun have løn for 4 uger. Man må maks. kunne sidde i 2 perioder IALT, altså ingen genvalg, selv efter en pause.

  Kommentar by Per747 — 28. februar 2017 @ 22:53

 46. >44 Per747
  Alle lovforslag skulle prøves ved en folkeafstemning. Alt det der pis med deres 1. , 2. og 3. behandling er at lægge danskere i spændetrøjer, som kun de heldigste af os evner at vriste os ud af. Et par fornuftige forslag at lægge ud med ville være et altomfattende forbud mod alle former for beskatning. Eller et totalforbud mod muhammedanisme. Mon ikke især det sidste ville kunne mobilisere et solidt flertal?

  Kommentar by Nielsen — 28. februar 2017 @ 23:11

 47. Lige nu er det ikke muslimerne der er den store trussel…!!!

  Det er vores politikere og demokratiet i nutidens udgave, der er den store trussel + alle de hundredtusinder af danske medløbere, som lever af vanviddet og som hver eneste dag bidrager til sømmet i vor ligkiste!!!

  Dertil kommer måske flere 100.000´ender af vælgere, som ikke tør sige stop og som bare følger med og lader stå til…!

  Helt ærligt – der er ingen redning og landet er dømt til at ophøre som det Danmark alle kendte til for bare 40 år siden!

  Det sker helt sikkert om 50 -75 år – måske før – Mine børnebørn vil opleve at Danmark ophører og et islamisk kalifat vil tage dets plads…!

  Jeg kan ikke bære at se og tænke på det – At se på det medens det sker lige for øjnene af mig – uden at jeg kan gøre noget – at skulle leve med skammen og skylden over at have svigtet – at leve med det indtil jeg dør om få år…!

  Må alverdens ulykker ramme de danskere som bevidst lod det ske…nååhh ja – det kommer jo til at ramme dem, men tager alle andre med i faldet…!

  Åh ja – menneskene i det her område (det tidligere Danmark og i øvrigt Skandinavien), vil til den tid stadigt leve på en aller måde – det bliver bare ikke på den måde vi har eksisteret i 1000 år – livet går videre…børn fødes, de gamle dør…man vil tilpasse sig – “havet sletter alle spor”…!

  Kommentar by Black Watch — 28. februar 2017 @ 23:27

 48. Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 28. februar 2017 @ 23:54

 49. Demografi er skæbne. På engelsk:People make the place. Når kulturberigerne får dansk stemmeret, bruger de den til at stemme på politikere, der vil have turbo på masseinvasionen af ikke-integrerbare arabere, afrikanere og asiater – hovedsagelig – men ikke kun – muslimer.
  Stigningstakten i denne masseindvandring er aftaget for så vidt angår asylansøgere, men familiesammenføringer begynder jo, når invasorerne og deres efterkommere når alderen, hvor det er lovligt. Aldersgrænserne, der blev indført, har udskudt invasionen af familiesammenførte nogle få år. EU går ikke med til at fortolke menneskerets (menneskeret for hvem?)-konventionerne restriktivt, som Japan fuldt lovligt gør, derfor skal Danmark UD AF EU. De forskellige konventioner skal derefter omfortolkes, så al ASYL STOPPES. Til sidst skal MUSLIMER og andre ULANDSFOLK, uanset hvor de er født, UD AF DANMARK. Mht til brug af logaritmisk skala i stedet for ovenstående søjlediagram har jeg skrevet her:
  https://hodja.wordpress.com/2017/02/27/udlaendingepolitikken-bliver-strammere-dag-for-dag/

  Kommentar by barfbag — 1. marts 2017 @ 02:45

 50. Nu da vi er 5 Mio Danskere og Muslimerne er ½ Mio. Dvs. 10% er grænsen nået.
  Grafen viser at vi meget snart skal igang, for at udflade kurven.
  Jo før des bedre.

  Kommentar by Sindsro — 1. marts 2017 @ 14:50

 51. Faregrænsen afgøres næppe af hvornår de er mange nok til at stemme sig til magten, men snarere af Koranens bestemmelser:

  Sura 8 (Byttet) vers 65
  Profet! Anspor de troende til at kæmpe! Hvis der er tyve udholdende mænd af jer, vil de besejre to hundrede, og hvis der er hundrede af jer, vil de besejre tusind af dem, der er vantro, for de er folk, der intet forstår.
  Sura 8 (Byttet) vers 66
  Nu har Gud givet jer en lempelse. Han ved, at der er svækkelse blandt jer. Hvis der derfor er hundrede udholdende mænd af jer, vil de besejre to hundrede, og hvis der er tusind af jer, vil de besejre to tusind, med Guds tilladelse. Gud er med de udholdende.

  Kommentar by perhag — 1. marts 2017 @ 20:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper