4. marts 2017

DR Nyheders Ulrik Haagerup bliver leder af nyetablerede ‘Center for konstruktiv Journalistik’

“Det første man lærer i nazi-miljøet er mistroen til de etablerede medier”, berettede Niels Frid i et indslag på P1 om ‘Nazitøsen’ Anna-Lena Joners Larsson i går, hvad viste sig at være en genudsendelse. Det var egentligt ikke en bloghistorie, men når nu jeg kom til at overhøre Mennesker og Medier på samme kanal i dag, så udgør det en passende introduktion. Det skal være lidt suspekt, ikke at betragte journalister som objektive orakler.

DR Nyheders Ulrik Haagerup var i studiet for at fortælle om begrebet konstruktive nyheder, og sit kommende job som leder af det nyetablerede ‘Center for konstruktiv journalistik’ i Århus. Han forklarede, at han havde gjort konstruktivitet til en integreret del af TV-avisen, og påpegede at TV2 Nyhedernes ‘19 Inspiration‘ var et eksempel på hvorledes nyhedshistorier får en mere løsningsorienteret karakter.

DR bragte på samme måde “hver aften 1-2-3 historier som bygger ovenpå afdækningen af et problem”, lød det. På spørgsmålet om hvad der skulle væk for at gøre plads til konstruktive nyheder, forklarede Haagerup, at man havde neddroslet kriminalstoffet.

“… der er jo masser der skal fjernes, vi har jo i DR de seneste år skåret ned på vores dækning af banal kriminalitet, som bare handler om udrykninger, ulykker eller et eller andet, som i virkelighed ikke rigtigt er væsentligt for os alle sammen – det er en enkeltstående begivenhed…” (Ulrik Haagerup, 3. marts 2017)

Tidligere i samme udsendelse kunne man høre Laura Na Blankholm fra foreningen ‘Ansvarlig Presse’, og selvom Ulrik Haagerup med privatadresse ved Mossøs bred givetvis er mindre radikal end en tidligere Modkraft-redaktør, så handler det tydeligvis om at bevare centrum/venstres definitionsmagt – på trods af virkeligheden. Fra TV2 Online – Derfor forlader Ulrik Haagerup DR.

Han begrunder selv jobskiftet med, at verden har brug for mere af det, som han selv kalder konstruktiv journalistik.

– Vores problem er, at den måde vi vinkler på, den måde vi ser tingene på, det vi synes er gode historier, kommer til at skævvride virkeligheden, så folk tror, at verden er meget værre, end den i virkeligheden er. Og det er da ikke vores (mediernes, red.) opgave, siger han TV 2.

Han forlader derfor chefjobbet i DR for at være med til at præge journalistikken i en mere konstruktiv retning med større fokus på løsninger frem for historier om død og ødelæggelse.

Han mener, at der sjældent har været et større behov for ‘ordentlig journalistik’ end nu. Som eksempler nævner han udbredelsen af falske nyheder, valget af Donald Trump som præsident i USA og en generel mangel på tillid til politikere, medier og andre autoriteter.

(Collage: ‘En konstruktiv nyhed’, Ulrik Haagerup og udsigten fra Mossøs bred)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/81380/trackback

45 Comments »

 1. “….medier og andre autoriteter.” Det Kan kun være Ulrik og andre moraliserende, selvfede “journalister” der tror på at de autoriteter. De agerer talerør for en global elite der på forunderlig vis har fået msm til at tro på at de har patent på sandheden. Der var engang hvor pressen gik efter magten, men nu går de hånd i hånd med dem. De er blevet købt og betalt med høje lønninger og kontrakter der hører tjenestemandstiden til.
  Løbet er kørt for de fjolser. Om 5 år bliver nyheder noget vi giver til hinanden udenom DR, tv2 og alle de andre luftkasteller.

  Kommentar by Frank Hagmann — 4. marts 2017 @ 17:35

 2. DR har skåret ned på dækning af banal kriminalitet. Men har til gengæld betalt for transport af hest til Amerika. Og giver DR chefer million lønninger. DR chefer er en flok grådige, griske personager.

  Kommentar by Liva — 4. marts 2017 @ 17:41

 3. Haagerup snakker om falske nyheder. Dem er DR leveringsdygtige i, når DR ikke vil vise muhammedtegninger (når TV indslag handler om netop dem) og ikke vil vise koranafbrænding, men gerne bibelafbrænding. DR fordrejer og fortier virkeligheden. Det er ikke konstruktivt. Det er tabuisering og særbehandling af islam. På bekostning af ikke-muslimer. På bekostning af det frie, demokratiske danske samfund.

  Haagerup begræder at der ikke er tillid til MSM. Men det er lidt svært at have respekt for DR, der bekoster hestetransport og laver koranpanel og bruger TV-vært i hijab. Skrotter neutraliteten og objektiviteten. Og tager penge for at holde talkshows i forskellige danske byer: Cafe Hack. Nu skrider Haagerup fra udskældte DR. Men DR’s skidt vil klæbe til ham.

  Kommentar by Liva — 4. marts 2017 @ 17:54

 4. @ 3 Liva

  Så så Liva. Bestyrelsesformanden (Michael Christiansen) for DR udtalte i uge 32/2016 om DR, efter der var fremsat forslag om at beskære hans budget, og slog fast, at DR står for ”- den objektive sandhed, som ikke er farvet af partier og holdninger.”

  Ja, det tillod han at sige uantastet, uagtet at DR i den grad er venstredrejet, og fylder danskerne med løgn.

  Kommentar by der Adler — 4. marts 2017 @ 18:16

 5. Dengang Jacob Haugaard blev valgt til Folketinget for bl. a. at love medvind på cykelstierne forstod de fleste trods alt, at det var en joke. Men når Ulrik Haagerup siger, at han vil til at lave konstruktiv journalistik er der garanteret mange der tror det er noget, der findes. Ret beset er der dog ingen forskel på konstruktiv journalistik og et valgløfte om medvind på cykelstierne. Begge dele er frit svævende i det tomme intet uden hold i virkeligheden, men lyder samtidig besnærende for folk, i det mindste for folk der ikke selv tænker videre logisk. Konstrueret journalistik er nok en bedre betegnelse. Lad os også få nogle mere konstruktive vejrudsigter, nu vi er igang. Hvorfor ikke ☹

  Kommentar by monse — 4. marts 2017 @ 18:27

 6. “Konstruktiv journalistik” og “ansvarlig presse”. Ja, det kan jo ikke så godt hedde “røde nyheder”

  Kommentar by BB — 4. marts 2017 @ 18:30

 7. Magthaverne har etableret en række organer (eksempelvis EU Disinformation Review og Haagerups nye institut), hvis primære formål er at påvirke mediebilledet og undertrykke bestemte holdninger i det. Og Niels Frid finder det rimeligt, at tillægge den brede befolkning nazistiske tendenser, fordi de udviser almindelig sund skepsis og ideologisk mangfoldighed? Er manden virkelig så historieløs eller prostituerer han bare sit intellekt, i et desperat og kynisk forsøg på at være “betydningsfuld” i dagens mediedanmark?

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 4. marts 2017 @ 18:44

 8. Jeg har fulgt Ulrik Haagerups karriere fra sidelinjen, siden han i 1994 blev chefredaktør på Jyllands-Posten – en post han bestred til 2001. Fra 1999 til 2002 var han medlem af bestyrelsen for Danmarks Journalisthøjskole. I 2001-2002 arbejdede han som konsulent i sit eget firma, Haagerup Consulting. I 2002 blev han formand for Styrelsen for Center for Journalistik´ved Syddansk Universitet i Odense. Fra 2002 til 2007 var Ulrik Haagerup chefredaktør for Nordjyske Medier. Siden 2007 har han været chef for DR’s nyhedsredaktioner. (5. marts 2012 blev han Ridder af Dannebrog:)
  Jeg opfatter ham som et ikke-socialistisk ikke-venstreorienteret borgerligt gemyt, der gjorde karriere ved at blive et acceptabelt alibi for de røde lejesvende i Danmarks Radio. Hvis han havde konfronteret venstrefløjen, havde han i stedet været arbejdsløs.

  Han kunne ikke have valgt anderledes, hvis han ville arbejde som journalist i Danmark, desværre. Vi har ikke et Fox Tv, Breitbart News og lignende frie medier, hvor man eftrefølgende kan blive ansat af præsidenten, når systemskiftet slår igennem.

  Jeg forstår hans dilemma. Samme dilemma som afholdt folk fra at blive erklærede dissidenter i f.eks Sovjet, DDR og Tjekkoslovakiet (som Vaclac Havel som – trods sine akademiske og litterære kvalifikationer – kun kunne få job som bryggeriarbejder. Dissidenternes skæbne laves der nu gribende film om i Tyskland. Dissidenterne lider en krank skæbne og får ikke mulighed for at arbejde med deres fag i det socialistiske system – det samme skete i Danmark, hvor den socialistiske Danmarks Radio og det statsejede Tv2, var stedet man som journailst kunne få ansættelse. De dominerende medier også for beskæftigelse af journalister.

  Don’t kid yourself!:)

  Kommentar by A-mad — 4. marts 2017 @ 18:45

 9. Dansk MSM er en stor løgnefasbrik, som nu i alle Obamas/Clinton/Kerrys 8 regeringsår har løjet lodret om USA og NATOs involvering i Ukraine og Syrien.

  Der er utallige eksempler på lodret løgn i alle vores medier, som dagligt fodrer os med ekstreme fordrejninger af virkeligheden, helt ufattelige udeladelser og millioner af pisseirriterende distraktioner, som er børnehavelegepladser værdige.

  Pressen har som helhed mistet enhver form for troværdighed, ingen med hjerne hører på et ord af hvad de siger og beskæftiger sig kun periferisk med deres vanvittige løgne, som står ud af hver eneste artikel de brygger sammen.

  Politikerne har også mistet enhver troværdighed, det har de gjort uafbrudt, voldsommere voldsommere i de sidste 70 år, men specielt i de allersidste, hvor de begynder at true nationalbefolkningerne med Hollywoodproducerede ISIS-videoer, så blev det lidt for meget.

  Begge grupper, socialisterne/EU-teknokraterne og journalisterne kommer til at afgå ved døden meget snart.

  Kommentar by Anonym Dansker — 4. marts 2017 @ 18:51

 10. Der ER medvind på cykelstien, når man kører som vinden blæser…

  Kommentar by Peter Buch — 4. marts 2017 @ 19:02

 11. -> A-mad

  Haagerup lagde mig bekendt ud med et angreb på P1, der indtil generationsskiftet reelt var en kommunistisk bastion. Det er blevet bedre, men altså – efter Laura Na Blankholm (Modkraft) og Haagerup (konstruktiv journalistik) var hos Kurt Strand (Socialisten), så kom der et samtaleprogram med Knud Foldschack. Tidligere på dagen hørte jeg lidt fra det nye sprogprogram. Den tidligere venstreradikale Adrian Hughes fortalte henkasetet om ‘vores venner i BZ-miljet’, og sådan kan jeg blive ved. P1 er lavet af røde for de røde, og Radio24syv er på ingen måde en modpol. Det gav fire ugers landsdækkende debat, at Jalving fik lov til at fortælle at multikulturen ikke fungerer.

  Kommentar by Kim Møller — 4. marts 2017 @ 19:08

 12. Synes det er synd for socialisterne, at der er kommet en præsident som fortæller sandheden. Det var også kedeligt, at internettet dukkede op og undergravede hele deres løgnefortælling.

  De stakkels dumme danskere, som ser sig selv som socialister: I kommer til at tabe uafbrudt, hver eneste dag, de næste 50 år, så væn jer til det.

  Kommentar by Anonym Dansker — 4. marts 2017 @ 19:23

 13. Endnu en der vil berige sig på licensbetalernes regning. Det er det eneste det handler om. Journalisme kan IKKE genopfindes efter at internettets opståen.

  Nyhedsformidlingen på nettet er lysår forud for de gamle medier, der er simpelthen ikke brug for dem mere.

  Kommentar by Santor — 4. marts 2017 @ 19:57

 14. Helt enig, 11. Kim Møller. Enig. Haagerup må hyle med de ulve han er iblandt – ellers havde han ikke fået penge på lønkontoen. Jeg som sagt, at det er et klassisk dilemma i totalitært dominerede systemer. (Det kan vi nu se tyske sentimentale spillefilm om, men ikke meget om dem der ikke kunne bøje nakken for ’systemet’ og som derfor ikke kunne klare sig. De er glemt)

  Kommentar by A-mad — 4. marts 2017 @ 19:57

 15. Jeg har på fornemmelsen at han er blevet gået. Det er DR’s måde at løse et imageproblem på.

  Kommentar by Høgsbro — 4. marts 2017 @ 20:10

 16. 8. A-Mad.
  Det var en uventet vinkel du kom ind på, angående problemet: DR Nyheders (i mine øjne) rødbrune Ulrik Haagerup.
  Citat: “Dissidenterne lider en krank skæbne og får ikke mulighed for at arbejde med deres fag i det socialistiske system.”
  Men at sammenligne med Václav Havel synes jeg er lidt lagt ude.

  På denne måde kan man finde mange andre “dissidenter” man kan sammenligne med. Lars Løkke var ikke blevet statsminister, hvis ikke han havde løget sig til magten med udsagnet om straksopbremsning. Og hvis han ikke var blevet statsminister, så skulle denne stakkels mand have levet af at suge penge til sig udenfor det politiske system. Det havde han ikke klaret i længden, og måtte derfor lyve og indordne sig Merkel, for at beholde sit job.
  Og stakkels Stalin? Hvad skulle han have gjort, hvis ikke han havde slået alle modstanderne ihjel, så var han jo selv blevet slået ihjel. Og stakkel Hitler havde heller ikke noget valg, han havde aldrig overlevet en karriere som kunstmaler.

  Der ligger helt sikkert mere bag DR Nyheders Ulrik Haagerups ”jobskifte”, end der er kommer frem. Er der indgået en frivillig aftale, for at få alle til at holde kæft?
  Et så lukrativt job som dagligt fly til og fra hoveddøren, hver dag til job, det forlader ingen frivilligt.

  Storhed og hovmod står for fald, og internt i ”eliten” er man ved at opdage at man har nogle problemer, som folket er begyndt at øjne. Så jeg vil ikke undres, og vil håbe, at mere af den slags følger.
  Så jeg vil hævde at rødbrune Ulrik Haagerup havde mange andre muligheder, end dem han valgte.

  Kommentar by Birger Jensen — 4. marts 2017 @ 20:13

 17. Hr. Haagerup går fra et papirskubberjob i en offentlig institution i København til et lige så meningsløst job i en offentlig institution i Århus.

  Lommemasturbation for den tvangsbetalende befolknings penge.

  Kommentar by Crass Børsting — 4. marts 2017 @ 20:49

 18. Dog ikke Danmarks Radio, men samme sprog, TV2 Danmark har talent fik den ene dommer ud af fire Jarl Friis Mikkelsen slået en Donald Trump prut i mikrofonen, dermed har Jarl Fris Mikkelsen som dommer diskvalificeret sig fra alt statsstøttet medie halløj resten af hans dage, mage til partisk politiserende propaganda for åben stats tv er en utilgivelig svinestreg på linje med 10 års optøjerne for Jagtvej 69 på Nørrebro, fra i dag fordømmer jeg Jarl Friis Mikkelsen grimme åsyn på statsstøttede medier, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 4. marts 2017 @ 21:23

 19. At 17:
  Fanden hytter sine.

  Kommentar by Bastardo — 4. marts 2017 @ 21:46

 20. Jeg tror faktisk ikke manden selv er klar og at han bla. er årsagen der er kommet et begreb som fake news.

  Kommentar by michael K — 4. marts 2017 @ 21:59

 21. En konstruktiv nyhed er det samme, som at lyve (fake news). Man tager en dårlig nyhed man ikke kan lide og maler den lyserød. F.eks AGF spillede fremragende fodbold idag. Også glemmer man, at nævne det væsentlige, de tabte til SønderjyskE på hjemmebane.
  Det kaldes også en god løgn. Der er ingen AGF fans, som blive kede af, at hører AGF spillede fremragende. Men alle AGF fans er/bliver skuffede over resultatet.

  Internettet har dræbt løgnemedierne.

  Kommentar by XXXXX — 4. marts 2017 @ 22:28

 22. “Konstruktiv”…..som modsaetning til objektiv ? Synes i oevrigt at “konstruktiv” lyder lidt konstrueret….;-)

  Kommentar by Krassisten — 4. marts 2017 @ 22:50

 23. Jeg glæder mig helt vildt til, at hans nye konstruktive nyheder kommer frem til, at det eneste rigtige er, at opsige diverse ukonstruktive konventioner, som langsomt, men sikkert, smadrer vort land og vores kultur. Det kan dårligt blive mere konstruktivt.
  Jeg hepper Haagerup…

  Kommentar by Margrethe — 4. marts 2017 @ 22:57

 24. Nu Ulrik Haagerup ikke ved hvorfor Trump blev valgt og gerne vil skabe konstruktiv journalistik, så kan han jo tage det fra en CIA-insider, som de fleste har hørt forlængst. Nu har medierne i 8 år været helt i lommen på Pentagon og Det Hvide Hus, mon ikke de kommer det igen?
  https://youtu.be/MjhKN-tCijw

  Kommentar by Anonym Dansker — 4. marts 2017 @ 23:14

 25. Er konstruktivistisk journalistik overhovedet en nyskabelse?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 5. marts 2017 @ 00:21

 26. Så er man altså nazi, hvis man har mistillid til “de etablerede medier”, Niels Frid?

  Kommentar by BB — 5. marts 2017 @ 00:36

 27. Så hvis man har mistillid til MSM så er man nazist?..

  Kommentar by hans01 — 5. marts 2017 @ 06:01

 28. “Konstruktiv journalistik” konstruere og journalisme paa samme linie hvad med for engangskyld at proeve paa, en ikke forudintaget totalt ufiltreret rappportering af vores tid , naah nej.

  Kommentar by Dunk — 5. marts 2017 @ 06:44

 29. Var modstandsmænd og -kvinder, der gjorde modstand mod nazisternes etablerede medier, så også nazister, Niels Frid?

  Kommentar by Liva — 5. marts 2017 @ 07:14

 30. Konstruerede nyheder er ikke nogen nyskabelse. Vi er stort set ikke udsat for andet. Det er fortiede nyheder i øvrigt heller ikke.

  Ellers er forbryderorganisatione FN selvfølgelig også med.

  https://www.theguardian.com/media/2016/apr/25/un-media-constructive-news

  Kommentar by Hans Und — 5. marts 2017 @ 07:31

 31. Det er dobbeltmoralsk, at Haagrup bor ved det naturskønne. Med hans indstilling burde han bo i en toværelses på Nørrebro og ikke i velhaverkvarteret ved Silkeborgsøerne.

  Socialister snakker om ligedeling men de er selv de værste pengepugere og luksusnydere

  Kommentar by k.m. — 5. marts 2017 @ 07:41

 32. Konstruktiv journalistik er jo bare et andet ord for propaganda.
  # 21 ” F.eks AGF spillede fremragende fodbold idag. Og så glemmer man, at nævne det væsentlige, de tabte til Sønderjyske på hjemmebane.
  Det kaldes også en god løgn. Der er ingen AGF fans, som blive kede af, at høre at AGF spillede fremragende. Men alle AGF fans er/bliver skuffede over resultatet.” Præcis !!

  Kommentar by benny bomstærk — 5. marts 2017 @ 08:46

 33. Jeg skal ikke gøre mig klog, men jeg må sige, at jeg er lidt loren ved Václav Havel og hans dissident-gruppe under kommunismen. Mens andre dissidenter virkeligt blev udstødt (som f.eks. Alexander Dubček), levede Havel snarere som en luksus-dissident.

  Da Barfoed efter murens fald genbesøgte Havel for at høre, hvordan han havde forvaltet de 75.000 kr., som Barfoed i 1986 havde overrakt sin store frihedshelt til frihedsarbejde, kunne Havel tilsyneladende slet ikke huske begivenheden og pengene – og svarede kun sin gæst med generelle forblommede ord.

  Når man ser udsendelsen fra genbesøget, bliver man chokeret over Havels nonchalance og tilsyneladende erindringstab og Barfoeds forvirring herover. Var de mange penge bare forduftet i bestikkelse og erhvervelse af fordele som luksus-dissident eller hvad? Svaret bliver hængende i luften. Også andre kilder giver et mindre flatterende billede af Havel. Hvad der er sandt, og hvad der er kommunistisk misinformation, er ikke til at vurdere.

  Kommentar by traveler — 5. marts 2017 @ 09:06

 34. Skal den selvhøjtidelige hestetransportør Ulrikke Haagerup så også flyve til og fra arbejde i sit nye job?

  Kommentar by Revisoren — 5. marts 2017 @ 09:19

 35. Om at være dissident i et totalitært system som i den danske medieverden, hvor de statsejede socialistiske medier, DR og Tv2, er så altdominerende som journalistiske arbejdspladser med sikker fremtid.

  De fleste, der ikke erklærede sig som tilhængere af den totalitære stats ideologi i f.eks DDR og Sovjet, kunne – som de afslørede klassefjender, de var – end ikke få en faguddannelse og kunne ikke gå i skole udover grundskoleniveau. Det drejer sig om flere millioner mennesker, som måske undgik lejrene, men måtte klare sig med det løsarbejde, de kunne få fat i.

  Jeg talte i Rusland med unge i 20-30 års alderen jeg underviste et par år efter systemet brød sammen (takket være Jeltsin). De havde været 100% imod det kommunistiske system, men det turde de dengang kun sige til de nærmeste venner og familie. Udadtil måtte de lade som om de troede på systemet aht deres ‘karriere’ og det vil her også sige muligheden for at få et job udover gadefejer.

  Da jeg under en fest lidt vel vest-kækt spurgte dem, om de havde været medlem af Komsomol*, fik de et forpint udtryk i ansigtet før én bedrøvet sagde: “Det var vi jo alle. Det var vi nødt til!” Jeg blev lidt ked af, at jeg havde spurgt og indså at der var en kløft imellem frie og underkuede mennesker. Et sår som aldrig vil kunne heles helt.

  *Komsomol (russisk: Комсомол. dansk: ~ Unionens Leninistiske Ungkommunistiske Forbund) var Sovjetunionens kommunistiske partis officielle ungdomsorganisation. Ungdomsforbundet var formelt uafhængigt og blev omtalt som “SUKPs hjælper og reserve”. Medlemstallet var på sit højdepunkt i 1970’erne på over 10 mio. Det menes at to tredjedele af den russiske befolkning har været medlem på et eller andet tidspunkt.

  Kommentar by A-mad — 5. marts 2017 @ 09:40

 36. PS. Jeg har i øvrigt ikke sympati med Ulrikke Haagerups virke i DR. Anser det for et udtryk for fremelskelsen af den særlige type opportunister som totalitære socialistiske systemer skaber. Som en nutidig Volmer Sørensen (hvis nogen husker ham?)

  Begrebet konstruktive nyheder, og det nyetablerede ‘Center for konstruktiv journalistik’ i Århus, giver mig mindelser om noget, der kunne være etableret i DDR med partiets og Erich Honeckers støtte for at modgå de ‘falske nyheder’ østtyskerne kunne se i vesttysk tv:-)

  Helt enig i at det – urkomisk – til sidst var ‘licenshesten’, der væltede ham.

  Kommentar by A-mad — 5. marts 2017 @ 10:17

 37. > 34

  Tænker du på noget i retning af Pegasus?

  Kommentar by Erik — 5. marts 2017 @ 10:34

 38. # 37

  Den selvfede og indbildske mandsling Ulrikke Haagerup er jo i sig selv en opblæst varmluftsballon, så tossen kan vel svæve af egen kraft….

  Kommentar by Revisoren — 5. marts 2017 @ 10:44

 39. Hvorlangt er der fra konstruktiv til kunsturede ?
  Jeg skrev en mail til Ulrik Haagerup: Vi to har ikke lært det samme af vore forældre, jeg lærte at Ærlighed vare længere end løgn. Desværre har det, at du ikke har lært forskellen store konsekvenser for vort land.

  Jeg har haft stor tillid til Århus Universitet, men at de stille lokaler til rådighed for Ulrik Haagerup styrker ikke denne tillid.

  Kommentar by Anders Nielsen — 5. marts 2017 @ 11:30

 40. Kun hvis noget er kørt helt af sporet, kan der være grund til at finde på sådan noget. Så det ser jeg som en erkendelse fra etablissementets side. Nu mangler vi så bare, at de erkender hvad det er, der er kørt af sporet.

  Kommentar by Peter Andersen — 5. marts 2017 @ 12:45

 41. -> 34, 37, 38

  Mon ikke han kan blive fløjet frem og tilbage i TVEETOONEWS helikopterne?

  Så foregår det også for tvangslicensen, og de penge er han jo vant til at bruge efter forgodt befindende.

  I øvrigt kan man framelde tvangslicensen her:

  http://farvellicens.dk/her-afmelder-du-dig/

  Kommentar by Hans Und — 5. marts 2017 @ 13:08

 42. Den konstruktive journalistiks konstruerede nyheder er fake news i løgnepressen.

  Kommentar by Tim Pallis — 5. marts 2017 @ 14:49

 43. Jeg så det godt, og blev rasende.

  Hvor yderst belejligt for Hr. Haagerup, at der lige står et let, vellønnet topjob klar til ham som han sikkert har alle forudsætningerne til at bestride.

  Føj for fanden, hvor bliver træt af denne kontinuerte form for magtmisbrug og nepotisme.

  Kommentar by Bror Lerbror — 5. marts 2017 @ 15:39

 44. @ 43

  Det er tilsyneladende ham selv, der har grundlagt instituttet.

  Men derudover er det da bemærkelsesværdigt, at det såkaldt “uafhængige” institut bliver støttet af/samarbejder med en række private virksomheder, som f.eks. Bestseller og Google. Pengene skal selvfølgelig komme et eller andet sted fra. Men det er sgu bekymrende og alt andet end konstruktivt, at private virksomheder sådan kan købe sig til indflydelse på mediebilledet og (efter)uddannelsen af journalisterne, uden man finder en eneste kritisk røst blandt de etablerede medier. Mediedanmark sidder tværtimod bare og klapper i hænderne over nyheden.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 5. marts 2017 @ 17:38

 45. Fedt billede- Frank Hvem Hvam?
  Ha ha ha
  Sang mængden.
  Forklaringen er jo at der var dårlig kommunikation.
  Hamsterhjulet forklarer sig.
  Man føler med ham, han har det svært.
  Ingen forstår ham nu.

  Kommentar by Hul igennem? — 5. marts 2017 @ 21:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper