15. marts 2017

Venstreradikal rektor for Det Frie Gymnasium: Heldækkende niqab strider ikke mod ‘vores værdier’

Selvom de politiske vinde ikke ligefrem tilgodeser den yderste venstrefløj, så afspejler det sig på ingen måde i mediedækningen. Hvor Dagbladet Information hylder den afdøde anti-demokrat Samuel Pollas som værende ‘en kærlig rebel’, så laver Berlingske helt parallelt et leflende portræt af Enhedslistens Ninna Hedeager Olsen, ‘kvik og arbejdsom’, dødsmetal-‘rockende ræverød’.

Herunder et på overfladen kritisk interview med Det frie Gymnasiums nye rektor. Det fortælles ikke, at han var hovedbestyrelsesmedlem i Enhedslisten, da han under årsmødet i 1998 gik på talerstolen og undsagde partiets afstandtagen fra angrebet på Pia Kjærsgaard nogle uger forinden. Det er værd at huske på, når nu han i dag ikke mener niqab strider mod skolens værdier. Når først du er rød, er skaden sket.

Fra gårsdagens Berlingske – Det frie Gymnasium: Her er piger med niqab velkomne.

“I en tid med danskhedsdebat om alt fra forbud mod bederum på uddannelser til kønsadskilt svømning har Det frie Gymnasium i København ingen problemer med, at der på HF og HF-enkeltfag går seks muslimske piger, der alle er klædt i den sorte, islamiske klædedragt niqab, hvor kroppen og det meste af ansigtet er tildækket.

… på Det frie Gymnasium er der plads til piger i niqab, og deres klædedragt har indtil videre ikke givet anledning til problemer blandt andre elever eller undervisere, oplyser gymnasiets rektor, Svende Claus Svendsen. …

Er det foreneligt med jeres værdier at gå i en klædedragt, der kan blive opfattet som kvindeundertrykkende?

Vi har en forventning om, at når man går her, bakker man op om vores værdier. Jeg har ikke kendskab til, at der bliver gjort modstand mod de værdier, som det indebærer at gå her,’ siger han: …

Vi har også hardcore feminister gående, og havde der været et ønske om at diskutere det, havde det nok været oppe. Vi har en kultur, hvor piger med niqab kan gå side om side med punkere, transseksuelle og feminister.

(Collage: Svende Claus Svendsen, rektor, Det Frie Gymnasium)

“Når vi tager afstand fra overfaldet på Pia Kjærsgaard, træder vi en masse folk i bevægelsen over tæerne. Jeg har ingen problemer med direkte politiske aktioner.” (Svende Claus Svendsen, 1998)

“Hvorfor det er forkert at betragte folketingsvalget som en demokratisk institution.” (Emne for foredrag af Søren Mau i regi af ‘Støttekredsen for Det Frie Gymnasium’, 22. marts 2017)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/81623/trackback

39 Comments »

 1. De er ikke andet end terrorister, det er det. Der er stadig kun en løsning på muslimproblemet, og det er at udrydde alle muslimer fra jordens overflade.

  Jo før vi får aflivet alle perkere i Danmark, og får smadret alle spor af følgere og venner her i Danmark, jo bedre for danskerne.

  Muslimer skal som minimum ud af vores lande og deporatationerne skal starte i går. Alle muslimer på jorden skal aflives på sigt, når folk ellers får et enkelt indsigtsfuldt øjeblik.

  Man behøver ikke forstå islam særlig dybt for at fatte, at de skal udryddes.

  Kommentar by Dan Mark Danske — 15. marts 2017 @ 02:06

 2. Muhammedanernes bedste allierede, er de venstreorienterede.

  Kommentar by Nielsen — 15. marts 2017 @ 02:42

 3. Den evolutionære etnolog, Frank Salter har sagt, at venstrefløjen i vesten har allieret sig med ekstremt værdipolitisk højreorienteret fra den 3.verden mod deres egne samfund. Det er utroligt, at de ikke selv kan se den selvmodsigelse i, at de faktisk støtter meget konservative og etnocentriske grupper. Hvorfor går de med slør og burka? De gør det fordi de har klanbaseret familieværdier og retsfølelser og kvinden skal ikke eksponere sig for en verden af fremmede. De er altså xenofober for verden udenfor familien og klanen. Det er da virkeligt en “dem og os” kultur, der vil noget.

  Kommentar by Thorsted — 15. marts 2017 @ 02:58

 4. Nej det tror jeg gerne det ikke gør….i går nemlig ikke ind for frihed og lighed….(Det er jo borgerligt)

  Kommentar by Michael Unna — 15. marts 2017 @ 05:30

 5. Vi er i vid udstrækning kun nået frem til konklusionen, at der er selvmodsigelse mellem hvad politikere påstår at stå for, og hvad deres handlinger afspejler.

  MAN KAN KUN DØMME GRUPPER PÅ DERES HANDLINGER. Det er bedøvende hvad politkere siger, og hvem de foregiver at være for eller imod, det er deres politiske handlinger de skal dømmes på og intet andet. Og de politiske partier skal ikke gives en ny chance hvert fjerde år, hvis de har svigtet fatalt alle tidligere gange.

  Prøv nu at forstå at alle disse ting, og disse politikker kun giver mening, når man indser at politikerne tilhører en satanisk kult.

  Det har de såkaldte “konspirationsteoretikere” jo fortalt i mere end 20 år, men der skete altså det i Oktober 2016, at wikileaks batches af Podesta, Hillary og DNC mails fjernede al tvivl. Nu står det altså sort på hvidt at vores ledere er SATANISTER, S – A – T – A – N – I – S – T – E – R:

  Ron Johnson har over 100k følgere på 2 kanaler på youtube, han er et af de mest kompetente mennesker til at udtale sig om emnet, her på the Sgt Report:

  ILLUMINATI NWO SATANIC DEATH CULT EXPOSED
  https://youtu.be/uOpp_eNFtYk

  Kommentar by Dan Mark Danske — 15. marts 2017 @ 05:31

 6. # 1 Troll – Du forsøger at brække dig ud over kommentarsporet for at skade Uriasposten, fjols.

  Kommentar by PBrad — 15. marts 2017 @ 05:31

 7. Hæng Helle står der i baggrunden.

  Det ville jeg muligvis også gerne se, men først efter hun er kendt skyldig af en uafhængig domstol for hendes deltagelse i islamiseringen af, og jihaden mod danmark og danskerne.

  Tvivler på de pattebørnene på DFG vil give hende den kredit.

  Kommentar by Hans Und — 15. marts 2017 @ 05:43

 8. 05:31 Nej, jeg siger bare hvad alle bør forstå. Muslimerne ønsker at dræbe dig, og det at du ser min kommentar som bræk, ser muslimerne som en svaghed skænket af Allah, som ultimativt vil give dem sejren.

  Kommentar by Dan Mark Danske — 15. marts 2017 @ 05:43

 9. Dan Mark Danske — Du lyder nærmere som om distriktspsykiatrien ikke virker i dit område.

  Kommentar by PBrad — 15. marts 2017 @ 05:58

 10. 5:58 Så du er altså en af disse antifa’er, som står og råber at du ejer gaderne? :D

  Kommentar by Dan Mark Danske — 15. marts 2017 @ 06:00

 11. Det er åbenbart kun to knapper i din virkelighedsopfattelse……

  Kommentar by PBrad — 15. marts 2017 @ 06:13

 12. 6:13 Det virker ikke til at gå så godt med dine argumenter, kom igen når du har noget at sige.

  Kommentar by Dan Mark Danske — 15. marts 2017 @ 06:15

 13. Nå, men imens jeg venter på antifa’er “PBrad”s næste “spændende” udspil, vil jeg da lige bemærke, at det er sørgeligt, hvis der findes mennesker, som kun ser to grupper for sig: Dem som ikke vil nævne at de vil dræbe muslimerne før muslimerne har dræbt dem selv, og så dem som tilhører distriktspsykiatrien.

  Det gør der forhåbentligt heller ikke, må derfor gå ud fra at “PBrad” er muslim.

  Kommentar by Dan Mark Danske — 15. marts 2017 @ 06:32

 14. Den fra 180grader.dk bortløbne Niels Nul er blevet fundet

  Kommentar by Træt — 15. marts 2017 @ 07:21

 15. Det Frie Gymnasium er en rød rotterede.

  Kommentar by Johnson — 15. marts 2017 @ 07:22

 16. De magtfulde multikulti-politikere smadrer samfundet støttet op af medierne. Enhver, der kan fremskrive nogle år, kan se, at de nuværende ubalancer gradvist forværres og fører til samfundets sammenbrud på den ene eller den anden måde.

  Der tales om, at vesteuropæere (englændere, svenskere tyskere, sågar danskere), der kan se skriften på væggen, planlægger stille og roligt at flytte til Østeuropa, hvor der endnu er en fremtid. Efterhånden som det bliver organiseret, vil multikulti-samfundenes økonomiske grundlag forsvinde, da det er de bidragende skatteydere, der først og fremmest vil flytte. Overklassen er international og kan nemt flytte, men den store forskel sker, når middelklassen rykker.

  Det bliver rigtig interessant at se, når venstrefløjen opdager, at de efterlades sammen med uintegrerbare migranter, og der er ingen tilbage af “de onde” til at finansiere dem.

  Mon Svende Claus Svendsen til den tid fortsat vil optræde med sin arrogante definitionsmagt.

  Kommentar by traveler — 15. marts 2017 @ 08:01

 17. Apropos – Dagens JP-propaganda:

  Et arkæologisk fund i Randers viser, at en fornem vikingekvinde, der er begravet der, stammer fra det sydlige Norge.

  Straks er der en multikulti-propagandist på banen med sin rablende galskab:

  “Danmark var et multietnisk samfund allerede i vikingetiden, siger arkæologen, der fandt hende.”

  “Vikingetidens beboere af det, der i dag er Danmark, havde et stort udsyn. Det var en globaliseret verden allerede dengang med både fredelig sameksistens og krigeriske handlinger, fastslår Ernst Stidsing.”

  “Vi arkæologer er i gang med at danne et nyt billede af den tid, for den var meget mere foranderlig, end vi før troede. I dag lever vi i en tid, hvor der er mange flygtningestrømme og folkevandringer. Det var der også i oldtiden…” osv osv.

  Gider nogen hviske den professionelle arkæolog i øret, at på den tid var der stort set ingen etnisk-kulturel forskel mellem vikingerne rundt omkring i de skandinaviske områder. Hvorfor stiller journalisten ikke det simple spørgsmål.

  Kommentar by traveler — 15. marts 2017 @ 08:23

 18. “Vi har en kultur, hvor piger med niqab kan gå side om side med punkere, transseksuelle og feminister.”
  Det er altid underholdene at hører fascister fremstille sig selv som humanister. Han ville ikke pisse på Pia Kjærsgaard hvis der var ild i hende.

  Kommentar by Frank Hagmann — 15. marts 2017 @ 08:48

 19. @traveier
  Det er et indlæg fra videnskab.dk.
  http://videnskab.dk/kultur-samfund/vikingetiden-havde-ogsaa-indvandrere

  Kommentar by notty — 15. marts 2017 @ 08:53

 20. Hvis du læser kommentatorsporet vil du se at arkæologen for nogle ordenlige smæk.

  Kommentar by notty — 15. marts 2017 @ 08:54

 21. Mange politikere både fra højre- og venstrefløjen har meget travlt med at belære den uvidende pøbel om, at det er en “stor succes”, at mange piger og kvinder med muslimsk baggrund tager videregående uddannelser.

  Det er sgu da tværtimod et gigantisk spild af skatteydernes penge, da vi jo alle sammen udmærket ved, at disse burka- og tørklædekællinger stort set aldrig kommer til at bruge deres uddannelser til noget som helst fornuftigt.

  Kun meget få af dem vil finde et ordinært job, og dermed bidrage til samfundet, hvorimod flertallet af dem vil blive proppet i en sort sæk, blive skåret i tissekonen med en sløv kniv, og herefter henslæbe deres sølle liv som fødemaskine og boksebold for diverse retarderede ægtefæller, brødre, fætre og onkler, alt sammen finansieret af de onde vantro!

  Kommentar by Revisoren — 15. marts 2017 @ 09:37

 22. Er mandlig nudisme i overensstemmelse med skolens værdisæt – også i skoletiden?
  Hvis ikke, hvorfor ikke?

  Kunne være underholdende, hvis en modig dansk drengegymnasiast skulle til gruppeeksamen med en ekstremmuhamedanerinde.

  Kommentar by Bastardo — 15. marts 2017 @ 10:35

 23. Det Frie Gymnasium, tolerancens højborg.

  Kommentar by Bastardo — 15. marts 2017 @ 10:36

 24. Er der overhovedet tale om gymnasium?? For mig lyder det mere som et – ahem – socialt eksperiment.
  Uriasposten har tidligere bragt fotos fra dette fri-leg fristed, graffitioverbesprøjtede vægge og bombede lokummer.

  Det næste er, at en gymnasieuddannelse er spildt på disse spøgelser. Vis mig en virksomned, der vil ansætte sådan en. Så hvorfor overhovedet bruge skattekroner til disse – æh – personers ‘uddannelse’?

  Hov jo, naturligvis er der altid Anna Mee Allerslevs såkaldte Beskæftigelses- og Integrationsforvaltning i Københavns kommune.

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. marts 2017 @ 11:13

 25. #14 -Træt – Det har du da tydeligvis ret i.

  Kommentar by PBrad — 15. marts 2017 @ 11:48

 26. > 5 Dan Mark Danske
  Du kan kun dømme en person, ikke en gruppe. Og du kan slet ikke eksekvere dommen over en gruppe, med mindre dit navn er Rothchild eller Rockefeller måske Vanderbilt. Det er klart at vi ikke kan lide muhammedanere, men vi skal og kan ikke udrydde dem, selv om vi har lyst til det. Pengene styrer det hele. Se hellere på dem!
  Jeg må ile til med at tilføje, at der er forskel på penge og valuta! Det du sandsynligvis har i din pung er valuta. Penge er guld eller til nød sølv.

  Kommentar by Nielsen — 15. marts 2017 @ 12:18

 27. Man kan dømme Islam kollektivt og så må medlemmerne selv tage konsekvensen af at være medlem, som hidtil.

  Du har ikke helt ret, da både guld- og sølvmarkedet er manipuleret/kontrolleret af centralbankerne, men rigtigt nok i den forstand at man kan opbevare det hjemme hos sig selv og gardere sig imod mange ting. Værdistigningen i e-valuta er vist fritaget for selvangivelse, og bitcoins virker som den bedste måde globalisterne kan gemme alle de penge, de har stjålet fra nationernes borgere.

  Kommentar by Dan Mark Danske — 15. marts 2017 @ 12:40

 28. Tænk at leve hele sit liv i en pose og kun blive taget ud af posen for, at blive voldtaget.
  Sikke et mareridt. Og dem som skulle beskytte dig og hjælpe dig siger, du gør det frivilligt. De er medskyldige i voldtægt.

  Kommentar by XXXXX — 15. marts 2017 @ 12:51

 29. # 7

  “Hæng Helle”

  Når skattesnyderen engang bliver hængt, så kan et salg af hendes Gucci-tasker vel finansiere driften af det nye Ungdomshus et par år….

  Kommentar by Revisoren — 15. marts 2017 @ 13:13

 30. Rektoren kalder niqab en klædedragt. Men det er det ikke. Det er et stort sort stykke stof, der netop skjuler kvindens klædedragt og endda hele hendes ansigt. Al hendes gestik og mimik. Alle hendes forskellige ansigtsudtryk, når hun taler og når der tales til og med hende. Det er faktisk ikke til at se om det er en mand eller en kvinde under kludene. Om hun er ung eller gammel. Om hun har blå mærker efter en voldelig ægtemand. Og kvinden mangler D-vitamin.

  Det sorte stof ligner det, det er: en sort fuckfinger til det danske samfund og vore værdier. En ekstrem religiøs afstandstagen til alt det vi i Vesten står for. En ekstrem religiøs provokation. En fuckfinger til dem, der taler med hende. En indpakning, som Islamisk Stat tvinger sine kvinder i med mindre de vil have pisk.

  At skolen har indført niqab er at støtte islamister, der undertrykker kvinder. Det er at støtte udemokratiske religiøse samfund, der hader Vesten og det vi står for. Niqab er en kæmpe provokation både overfor kvinder, men også overfor mænd, som betragtes som nogle frådende dyr, der ikke kan holde fingrene fra kvinder i almindeligt, vestligt tøj.
  Det Frie Gymnasium flirter fuldstændig ansvarsløst med ekstrem kvindeundertrykkelse, antidemokrati og ufrihed for kvinder.

  Kommentar by Liva — 15. marts 2017 @ 13:19

 31. Rektor på Det Frie Gymnasium har nu gjort seks af de kvindelige elever usynlige. Som Islamisk Stat gør kvinder usynlige ved at kræve at de uniformeres i sorte sækkelignende klude. Rektor på Det Frie Grumme Gymnasium er usolidarisk med de mange kvinder i verden, der tvinges i sorte heldækkende klude, der gør dem usynlige.

  Rektor prøver at normalisere at kvinder skal være usynlige. Der mangler i den grad danske politikere der vil forbyde hijab, niqab og burka i uddannelsesinstitutioner. Politikere der vil forbyde intolerance rum: bederum i skoler og på universiteter.

  Kommentar by Liva — 15. marts 2017 @ 14:03

 32. Traveler og Notty (#17, 19-20): Plus smæk til redaktionen af videnskab.dk.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 15. marts 2017 @ 17:39

 33. > Dan Maek Danske
  Hvis jeg ikke har ret, kommer du med en for mig at se, noget ulden forklaring på muhamedaneres udryddelse.

  Kommentar by Nielsen — 15. marts 2017 @ 18:28

 34. Sloganet “Tørklæder er krigserklæring” har den sandhed i sig at når verset om at det anbefales at tildække sig følges, så må det betyde at også de direkte befalende djihad-vers følges.

  I Beslan var det endda tilhyllede sorte enker direkte aktive bag gidseltagningen og myrderierne på en skole. Normalt er det mændene aktive i den væbnede kamp, og man skal lige huske på at den normale djihadtolkning siger at det er kalifatet ansvarlig for at føre erobringskrigen, så derfor vil de troende bosatte i fjendeland ofte være indsmigrende for senere at kunne overraskelseserobre landet efter ordre fra den islamiske stat.

  Kommentar by perhag — 15. marts 2017 @ 19:52

 35. Det er ghm. det gode gamle gymasium Metropolitanskolen, de naive, uvidende og uansvarlige vatnissepolitikere har omdannet til Det frie
  Gymnasium, fordi “kulturberigelsen” der til sidst blev så voldsom, at næsten ingen normale danske elever ønskede at gå der / have deres børn gående der – samme mønster overalt gang på gang, når de fremmede får frie tøjler til at te sig efter deres barbariske, middelalderlige og kvindeundertrykkende balladereligions skrupskøre påbud og stille vanvittige særkrav i endeløse baner.

  Kommentar by Bjovulf — 15. marts 2017 @ 21:14

 36. > Liva

  Man kan vel ikke være sikker på, at der gemmer sig en slags kvinde i teltet. Det kunne vel lige så godt være hendes fætter eller en helt tredje?

  Det eneste, jeg er helt sikker på, er at denne såkaldte rektor på dette såkaldte gymnasium mangler lidt neuroner i frontallapperne.

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. marts 2017 @ 21:15

 37. #33-nielsen – Det er Niels nul du har fat i, forvent ikke noget godt fra den side.

  Kommentar by PBrad — 15. marts 2017 @ 21:48

 38. 28 XXXXX

  Islam er én stor voldtægt af menneskeheden, på krop og ånd. Dens formål er at gøre kærlighed og frihed umulige. Islam er designet til at bringe det værste frem i både mænd og kvinder.

  Kommentar by Bageren — 16. marts 2017 @ 05:41

 39. > 37 PBrad
  Man kan vel ikke gøre andet, end at argumentere for éns sag.

  Kommentar by Nielsen — 16. marts 2017 @ 17:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper