29. marts 2017

Kvinfo ignorerede rapport om social kontrol: Frygtede at dokumentationen blev brugt ‘af højrefløjen’

De sidste 30 år har det borgerlige Danmark ageret korrekturlæsere på kulturmarxistiske skrifter, hvor de burde have angrebet med Churchills læresætning fra 1941: “No truce or parley”. Statsstøtte til Kvinfo er et symptom på alt hvad der der galt.

Fra Berlingske – Forskere: Kvinfo ignorerer viden om vold mod minoritetskvinder.

“Kvinfo har i årevis ignoreret den mest omfattende rapport, der foreligger, om social kontrol af kvinder i etniske minoritetsmiljøer. Det mener blandt andre forskerne bag rapporten. De undrer sig over, at Kvinfo ikke har brugt den videnskabelige viden om vold og udstødelse som etniske minoritetskvinder bliver udsat for.

‘Man kunne have brugt undersøgelsen, der var den største af sin art i Norden, til at lære noget nyt om et lukket miljø, men det virkede ikke som om, at Kvinfo var interesseret i det. Jeg var overrasket over, at der ikke var større interesse for vores omfattende undersøgelse. Det havde været relevant for Kvinfo, der beskæftiger sig med køn og ligestilling, at tage undersøgelsen op. Men det gjorde de ikke. Det syntes jeg var ærgerligt,’ siger lektor på RUC Yvonne Mørck, der stod bag rapporten ‘Familien betyder alt – Vold mod kvinder i etniske minoritetsfamilier.’ …

Medforfatter på rapporten Sofie Danneskiold-Samsøe, der i dag forsker på Professionshøjskolen Metropol, fortæller, at de afdækkede helt særlige vilkår for de etniske kvinder, der opsøger krisecentre.

‘Vi har interviewet 40 etniske minoritetskvinder, der har været udsat for vold og social kontrol, og en lang række professionelle på 25 krisecentre, der møder kvinderne i deres arbejde. Hovedkonklusionen er, at etniske minoritetskvinder, i modsætning til danske kvinder, typisk bliver udsat for vold og kontrol af flere familiemedlemmer, og at der er opbakning i familien til volden. Det er kvinden, der er noget galt med og ikke voldsudøveren, og derfor bliver de udstødt af hele familien og etnicitetsmiljøet, når de søger hjælp på krisecentre,’ siger Sofie Danneskiold-Samsøe. …

Modstandere af denne type forskning mener, at man bærer ved til racisternes bål. Man er bange for, at dokumentation for vold mod kvinder i etniske minoritetsmiljøer vil blive taget op af højrefløjen. Derfor ønsker man ikke at få de undertrykkelsesformer, der er i miljøet, frem i lyset. Kritikerne mener, at det fører til en stigmatisering af etniske minoritetsmænd. Men den berøringsangst opfatter jeg som et svigt af de kvinder og børn – og mænd, der bliver udsat for vold og social kontrol…,’ siger Yvonne Mørck…”

(‘Familien betyder alt’. Vold mod kvinder i etniske minoritetsfamilier, Frydenlund, 2011, 460 sider)

Oploadet Kl. 22:59 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/82076/trackback

28 Comments »

 1. Nu kørte propagandamaskinen for globalisterne lige som smurt derudaf. Dette er grus i propagandamaskinen for globalisterne.

  Kommentar by barfbag — 29. marts 2017 @ 23:47

 2. Og nu blev den så alligevel taget op af højrefløjen, bare med KVINFO i en langt værre rolle end de ellers ville have haft. De lærer det simpelthen aldrig.

  Kommentar by Per — 30. marts 2017 @ 00:00

 3. Man har lissom hørt det før

  “KVINFO er Danmarks videns- og udviklingscenter for køn,genus ligestilling og mangfoldighed og samlingsstedet for forskning, viden og information om den moderne ligestillingsdiskussion.”

  Kommentar by BB — 30. marts 2017 @ 00:12

 4. Facts er nu en dejlig ting,og meget brugbar

  Kommentar by Dunk — 30. marts 2017 @ 03:45

 5. Vi skruer bare op propaganda fuld skrue, med YT og censur.
  Det er nye tider og ord vil snart blive erstattet.. desværre
  https://www.youtube.com/watch?v=ImAdyp9zvkA

  Kommentar by helge — 30. marts 2017 @ 04:07

 6. Jeg tror ikke nogen kan gøre noget ved disse miljøer for, at ændre dem. Det er klanbaseret familieværdier, der er kommet til Danmark og vesten i troen på, at FN og menneskerettighederne vil gøre menneskeheden til en stor familie. Jo, mere man gør for vestlig side for, at opløse deres klaner for, at integrerer dem,-jo mere vil de hade os.

  Kommentar by Thorsted — 30. marts 2017 @ 05:13

 7. “Jeg tror ikke nogen kan gøre noget ved disse miljøer for, at ændre dem.#

  Det gælder så også miljøet omkring Kvinfo, så der kan man da i det mindste lukke for pengestrømmen ;o)

  Kommentar by PBrad — 30. marts 2017 @ 05:59

 8. Hvorfor kæmper KVINFO ikke for danske kvinders rettigheder? På KVINFO’ engelske webside http://kvinfo.org/ mangler der ikke kvinder med tørklæde, i modsætning til KVINFO’s danske webside: http://kvinfo.dk/
  Hvordan kan det være at KVINFO skal opfattes anderledes i udlandet end her i landet? Og hvordan kan det være at KVINFO har råd til to så forskellige websider?

  Og et kvindeligt bibliotek er det modsatte af ligestilling, for hvorfor er der ikke oprettet et mandligt bibliotek?
  Bøger er bøger, så lad disse såkaldte kvindelige bøger sive ind på det kongelige bibliotek hvor de rettelig hører hjemme.

  KVINFO er kun et opsamlingssted for rød-tumper fra UNI-byrden. Et sted hvor de kan vaske deres dårlige samvittighed, og samtidig lade som om at man stadig kæmper for lighed og søsterskab, selvfølgelig betalt af den arbejdende klasse.
  Få dog lukket dette sted der er et ekstremt eksempel på u-ligestilling.

  Kommentar by Birger Jensen — 30. marts 2017 @ 06:18

 9. Blå blok bør tage det samlede værdipolitiske opgør og lukke for al statsstøtte til røde organisationer.

  Der er nok at tage fat i. Kvinfo, Institut for Menneskerettigheder, DR etc.

  Derudover bør indsamlingsloven ændres så de røde NGOer ikke længere kan lave gadehvervning. Jeg er temmelig træt af at Amnesty International og lign. hele tiden hiver fat i mig, når jeg går på gaden.

  Kommentar by Sigwar — 30. marts 2017 @ 06:34

 10. Enig 9.Sigwar. Hvorfor skal skatteyderne være tvunget til at betale til pamperne?
  Der ER ligestilling mellem kønnene, fordi m/k har de samme juridiske rettigheder.
  Naturen er uden ligestilling. Kromosomerne diskriminrer og nogen er klogere og kønnere end andre og kun kvinder kan føde børn. Det sidste synes nærmest glemt eller det er ihvertfald nok et politisk ukorrekt udsagn?

  Kommentar by A-mad — 30. marts 2017 @ 06:52

 11. Utroligt at man har lyst til at skærme disse miljøer, blot for at lægge mundkurv på højrefløjen. De er ligeglade med ofrene, troen på deres Utopia er frem for alt. Jeg vil til enhver tid hellere hjælpe en afghansk kvinde af med tørklædet og væk tæske rutinen og Islams fordømmende syn, end jeg vil hjælpe en hvid dansk socialistisk spækplanet, der gemmer problemerne væk bag speltbollerne og brokker sig over uligheden på frisør priserne.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 30. marts 2017 @ 07:06

 12. Ja skide være med de kvinder, som bliver gjort til ægteskabsslaver- dræbt i den sociale kontrols såkaldte ære. Bliver mumificeret i klædedragten, imens de skal stå til ansvar for mændendes sexualitet……bare det ikke kan bruges som dokumentation af det såkaldte højrefløj til at advare om det alle ved de har advaret imod.
  Så hellere ikke gøre noget ved problemet eller skønmale hen over lortet. Godt kvinfo offentlige støtte bliver opsagt. Når nogle selvfrelste navlepillende kællinger med Deres arrogance leger ensidigt politisk enøjet frelst på bekostning af den ufattelige kvindeundertrykkende som Islam repressentere er de ikke fem potter pis værd.

  Kommentar by Michael Unna — 30. marts 2017 @ 07:53

 13. Kvinde er kvinde værst.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 30. marts 2017 @ 07:54

 14. -skal vi ikke bare kalde de sidste dages hellige for DØDFO? Alkoholiserede hønserøve har skidt deres sidste skidne påskeæg.

  Kommentar by Hul igennem? — 30. marts 2017 @ 07:55

 15. Vil forøvreig gerne benytte siden til at reklamere for Lars Hedegaards bog “Muhammeds piger”. Han har gjort det nødvendige arbejde i forhold til ligegyldigheds kvinfo.

  Kommentar by Michael Unna — 30. marts 2017 @ 07:55

 16. Den forhenværende KVINFO-direktør Nina Groes er gift med den socialdemokratiske nulbon Magnus “Komiske Ali” Heunicke, og har hidtil boet i den stærkt islamiserede by Næstved.

  De har nu solgt huset, og er flygtet væk fra Næstved, da “mangfoldigheden” til sidst blev lidt for overvældende….

  Kommentar by Revisoren — 30. marts 2017 @ 09:06

 17. Femislamisterne Kvinfo svigter indvandrerkvinder og fremstår ikke farveblind. Derudover mener jeg at Kvinfo svigter vort samfund, fordi Kvinfo islamiserer. Og er med til at skabe parallelsamfund. Derfor mener jeg heller ikke at Kvinfo bør modtage statsstøtte fremover.

  Hvorfor i alverden må højrefløjen ikke tage stilling til og være modstander af vold i indvandrerkredse? Det er da racistisk ikke at tage stilling bare fordi volden er brun. Og jeg forstår simpelthen ikke at såkaldt feminister beskytter brune voldsmænd. Det gør feministerne medskyldige i volden. Det er vildt at Kvinfo på få år har udviklet sig fra at være kvinders advokat til nu at være indvandrermænds advokat. Kvinfo bør skifte navn til Manfo og aflevere statsstøtten til andre, der ikke skubber vold, social kontrol og udstødelse af kvinder ind under gulvtættet eller ind under burkaen.

  Kommentar by Liva — 30. marts 2017 @ 09:16

 18. @ 16

  Heunicke? Er det ikke ham der hygger sig med at råbe af kvindelige journalister, hvis de tillader sig at stille spørgsmål i stedet for at stå og se pæne ud i baggrunden?

  Det er sandelig nogle fine mandfolk, landets feminister deler seng med.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 30. marts 2017 @ 10:01

 19. Kvinfo har nedlagt sig selv gennem sit virke. Dead feminist walking. Nu mangler vi bare, at regeringen tør tage sig sammen til at svinge øksen – med flytningen af biblioteket forsvandt den sidste gran af eksistensberettigelse.

  Kommentar by Anonym — 30. marts 2017 @ 10:26

 20. Ja det er rigtigt! Nina Store Skamlæbe Groes er gift med Pisseviskeren Magnus Nulpik. Hun er også kusine til GrådigCarl.

  Og de vil begge skrupskide på os der tvinges til at finansiere deres solkongeliv samtidig med at de pisser på alle gulvtæppebeklædte yallahsexslaver.

  Hele personkredsen omkring KRÆVEFO er syg og betændt som en bristende byld af pest.

  Kommentar by Hul igennem? — 30. marts 2017 @ 10:33

 21. Holy shit. 460 sider om vold mod kvinder i indvandre miljøer.

  Eller, man kunne bruge et par minutter på nettet og finde Tv programmer fra islamiske lande der viser kvinder hvordan man bruger make-up til at dække “krigsskaderne”.

  Resultatet er det samme. Ingen gider at tale om det eller for den sags skyld rent faktisk gøre noget ved problemet andet end at få dem lappet sammen på skadestuen og 2 måneders trøste-ophold på et kvindecenter, hvorefter kamelen returneres til voldsmanden.

  Kommentar by Santor — 30. marts 2017 @ 10:51

 22. Undersøgelsen fra 2011 blander endda pærer og bananer for at sløre de virkelige forhold. Sikkert i et forgæves håb om at lefle for de liljehvide i Kvinfo. Først i 2013 blev der lavet en præcis statistik, der tydeligt viser, hvad vi taler om: Muslimske kvinder. Ikke noget andet. Muslimske kvinder kan ikke gå på eventyr i deres eget liv, og ikke selv træffe afgørende livsvalg. De er ejendom. Fuldstændigt uanset om de “selv vil” eller ikke “selv vil” gå med tørklæde m. m.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 30. marts 2017 @ 11:51

 23. Apropos… Geeti Amiri sidestiller arrangerede ægteskaber i indvandrermiljøer med “Gift ved første blik” på TV.

  “Sidste måned blev min fætter gift med en dansk-afghansk kvinde.
  ….
  Men i mellemtiden er arrangerede ægteskaber, som har mange ulykkelige følger i minoritetsmiljøer, gået hen og blevet til primetime underholdning, som DR1 leverer på fjerde sæson til majoritetsbefolkningen.

  Jeg er godt klar over, at jeg lægger mig ud med store dele af befolkningen herhjemme nu, men er DR1’s etiske kompas sat fuldstændig ud af kraft i søgen efter god underholdning?

  Hvordan er et problem i minoritetsmiljøerne, som i øvrigt danner grundlag for 24-årsreglen, gået hen og blevet noget, som etniske danskere finder underholdende,……?”

  http://ekstrabladet.dk/opinionen/geetiamiri/Gift-ved-f%C3%B8rste-blik-er-blind-over-for-indvandrerunge/6594230

  Kommentar by BE — 30. marts 2017 @ 12:08

 24. # 18

  Ja, det var hykleren Heunicke og hans spindoktor, som bad den kvindelige journalist om at holde sin kæft!

  I øvrigt vil jeg da råde den latterlige socialist Magnus, til at passe rigtig godt på hans lille diller, når han får et blowjob af den klamme feminist Nina.

  Hun har et gigantisk stort tandsæt, som vel kun overgås i størrelse af den importerede neger Wilson Kipketer….

  Kommentar by Revisoren — 30. marts 2017 @ 12:48

 25. Kvinfo er skabt til blandt andet, at beskytte kvinder mod vold.
  Istedet for at beskytte kvinderne. Blander Kvinfo indvandredebat og vold mod kvinder sammen, og dækker over problemet, fordi gerningsmændene er indvandere. På den måde gør Kvinfo, lige nøjagtigt det modsatte, at det som er deres arbejde.
  Det vil sige, at de sabotere arbejdet for kvindersrettigheder.

  Hvor mange kan sabotere deres arbejde på en arbejdsplads og stadig beholde sit arbejde?

  Det er desuden kriminelt, at misbruge offentlige midler dvs man beder, om penge til et formål (kvinders ligestilling) men i virkelighed bruger pengene til, at beskytter voldelige mænd.

  Da Morten Messersmidt havde misbrugt EU- midler var det, på forside af alle aviser i ugevis. Hvor er DR, TV2 og alle de andre medier henne…?

  Iøvrigt ironisk at en national-konservativ blogger breaker nyheden.

  PS. Tak til Sofie Danneskjold-Samsøe, Yvonne mørck og Bo Wagner Sørensen.

  Kommentar by XXXXX — 30. marts 2017 @ 13:20

 26. Er det hvad man kalder fake news?

  Kommentar by Redneck — 30. marts 2017 @ 16:17

 27. Hvem skal vi spørge, hvis vi vil kende kvaliteten af Kvinfo’s virke for kvinder fra klankulturerne på dansk grund? Jeg foreslår, at vi spørger de etniske ligestillingskvinder – dem, der har truffet kontroversielle valg med konsekvenser og repressalier til følge. Deres dom over Kvinfo er entydig. Vi kender den godt. Vi har læst den igen og igen.

  Kvinfo må eksistere uden midler fra det offentlige. Der er ingen vej udenom. Og selvom det er ubehageligt at skulle fyre veninderne, så er der ingen større tjeneste, samfundet kan gøre Kvinfo end at lukke for de rare gysser.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 30. marts 2017 @ 17:51

 28. 5 juni 1915…. Fra da af er det gået jævnt nedad bakke for Danmark

  Kommentar by Redneck — 30. marts 2017 @ 19:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper