4. april 2017

Forskning: Løkke vandt valget ved at spille ‘udlændingekortet’ (lovede vælgerne ’straksopbremsning’)

Interessant artikel i Jyllands-Posten, omend brugen af udtrykket ‘Udlændingekortet’ trækker fra. Det er ikke noget odiøst i at følge folkets vilje, og i stedet for diskret at problematisere debatten, ville det jo nok være mere logisk at se nærmere på den lovede ’straksopbremsning’, som Lars Løkke Rasmussen vandt valget på.

Fra JP.dk – Da udlændinge satte en bremse for vælgernes flugt fra blå til rød blok (kræver login).

“‘Mange har siden 2001 talt om udlændingekortet i dansk politik, men nu viser forskning, at stigende opmærksomhed på integration, flygtninge og indvandrere vendte et truende nederlag til en sejr for blå blok. …

På bordene i Venstres gruppeværelse på Christiansborg var placeret små blå pamfletter med overskriften: ‘Asylreform. Styr på tilstrømningen’ til den fremmødte presse. …

‘Straksopbremsning i tilstrømningen,’ lød det i den fire sider lange pamflet.
Det var om formiddagen tirsdag den 9. juni 2015. Valgkampen havde på det tidspunkt varet i præcis 14 dage.

Nu viser ny forskning publiceret i bogen ‘Oprør fra udkanten. Folketingsvalget 2015’, at momentum i valgkampen vendte i de efterfølgende dage. … For en af hovedmændene bag studiet af Folketingsvalget i 2015 er der ingen tvivl om, at forskningen nu kan vise, at udlændingespørgsmålet ændrede retningen for hele valgkampen.

‘Rød blok havde lige fået et flertal i målingerne. Men da udlændingespørgsmålet bliver vigtigere for flere vælgere, så skifter flertallet. Det er i mine øjne det bedste eksempel fra en valgkamp på, at det, vi i forskningen kalder priming, virker. Da blå blok får fortalt vælgerne, at folketingsvalget handler om udlændinge, så sker der en klar forskydning – med et par dages forsinkelse – mellem de politiske blokke,’ siger Kasper Møller Hansen, professor i statskundskab ved Københavns Universitet og medredaktør af bogen.

… I alt fire dage fra den 7. juni og frem står rød blok således til at genvinde regeringsmagten. … Men fra den 9. juni stiger vælgernes optagethed af integration, flygtninge og indvandrere. Og stille og roligt med to til tre dages forsinkelse retter opbakningen til blå blok sig. Resten af valgkampen står blå blok til flertal, som også bliver fastholdt på valgdagen den 18. juni.

[…]

Var det en bevidst strategi, at Venstre midt i valgkampen satte fokus på udlændinge?

‘For mit vedkommende er udlændingepolitik ikke taktik.’

Men I er vel klar over, at fokus på udlændinge kan sende stemmer over til jer?

‘Der er ingen tvivl om, at alle politikere er bevidste om, at udlændingepolitik er en afgørende faktor i dansk politik,’ siger Inger Støjberg…”

(Grafik: Venstre, 2015: Asylreform – Styr på tilstrømningen)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/82238/trackback

26 Comments »

 1. Det gjorde ham, og nu kan S og Mette Frederiksen gentage stuntet. Thorning kunne også den melodi, men deres part har forrådt Danmark i 33 år.

  Kommentar by BB — 5. april 2017 @ 00:39

 2. husk OPTAG ALT – mirillis.com gang på gang forsvinder optagelser. og trippel backup !

  Kommentar by bjarne — 5. april 2017 @ 02:20

 3. Løkke lovede det han ikke holdt for fem flade øre, men han fulgte jo blot Merkel og EU i blinde, så kan man jo heller ikke love noget som helst. Løkke er heller ikke fem flade øre værd at beskæftige sig med. Det er DF som skal presse den nuværende regering til at følge sin politik, og det har de ……ikke…været særligt gode til. Ok den er svær når man også skal forholde sig til den radikale mulighed.Det må være det der er DF,s problem i forhold til Løkke. Løkke i sig selv er en tom skald, og især hans totale fratagelse af Islam for noget som helst ansvar, gør ham helt og aldeles utroværdig og ligegyldig.

  Hvis DF kunne få Sosserne til helt og aldeles at droppe de radikale, og tage dem i stedet for, så kunne det få en langt bedre regering ud af det. Bevares …det kunne være bedre, men det er de muligheder der er.

  Kommentar by Michael Unna — 5. april 2017 @ 04:28

 4. Århus er blevet -verdensberømt- om sin kamp imod radikalisering (Dhimmi Radio imod danskere). Grimshøjmooskeen som har sendt selvmordsbomber fra en naiv konvertit ud i verden, og taget imod -hjemvendte ISISkrigere-. Fuldstændigt sindsygt succeskriterie…tidens tåbelige virkelighedsfornægtelse og overgivelse til politisk korrekt blår.

  Kommentar by Michael Unna — 5. april 2017 @ 04:33

 5. Der skal 90 STRAMMERE i Folketinget til at gøre noget ved masseinvasions-hijraen – det har vælgerne ikke villet stemme ind på tinge. I stedet er det blevet til de 2 Radikale Venstre-partier Det Konservative Folkeparti og Liberal Alliance. Begge politiske partier vil INGENTING – fx burde Folketinget indføre forbud mod at muslimaer – og andre, går med de forskellige former for hovedbeklædning, med bødeforlæg til følge – til forældre fx – hvis det sker. Når folk har været i slam hele livet, skal der mere og mere drastiske midler til. I fremtiden bør det være sådan, at det er lige så forkasteligt at sige “jeg er muslim” som at sige “jeg er nazist”. I-slam er politik forklædt som religion og har som formål at erobre større og større territorium. I-slam er en militariseret koloniherre-dødskult, hvor medlemmerne belønnes i efterlivet for at slå ikke-muslimer ihjel. I-slam er ureformerbar og bør fjernes ligesom kommunismen og nazismen.

  Kommentar by barfbag — 5. april 2017 @ 04:57

 6. For de fleste politikere er politik lig med at give sig selv magt, ikke at tjene det folk der har valgt dem.

  Kommentar by k.m. — 5. april 2017 @ 04:58

 7. Lars Løkke blev stasminister på at love totalstop for muhammedansk indvandring. Og han taber det kommende valg fordi han var fuld af løgn da han leverede løftet.

  Som islamrealist bør prioteten for den kommende valgkamp være så mange stemmer til DF og NB som muligt (foruden en opstilling til DP) og så få som muligt til V og LA. Det betyder formentlig en S regering, men vi må håbe der kan opnås mere der end hos V. Under alle omstændigheder er det en bedre løsning end V, der stak en muhammedansk kniv i ryggen på DF, som noget af det første efter valget.

  Et blåt flertal der ikke levere et total stop for muhammedansk indvandring er ligegyldigt.

  Sammenrendet af hattedamer, islamprostituerede, skolefrøkner, kvotekonger og gullaschbaroner i Venstres Erhversklub M/K, skal gøres forståeligt, at forlanger de muhammedansk indvandring bliver de sat uden for døren.

  Kommentar by Hans Und — 5. april 2017 @ 05:40

 8. Biskop med knald i låget.
  Vil regionsrådet forbyde Marianne Christiansen at åbne munden?
  http://www.jv.dk/haderslev/Biskop-Vil-regionsraadet-forbyde-muslimske-kvinder-paa-sygehusene/artikel/2494421

  Kommentar by k.m. — 5. april 2017 @ 05:46

 9. Nu skal vi møde op 2,5 time før afgang i Billund lufthavn. Hvem kan vi takke for det? Nåhh jo! Det er de muslimer som Lars Løkke og Marianne Christiansen er så glade for. Regeringen vil skære unødvendig bureaukrati væk, skide være med at vi tvinges til at spilde en halv formiddag på at vente på et fly.

  Kommentar by k.m. — 5. april 2017 @ 05:58

 10. Det er nok umulig at nå op på 90 mandater mod muhamedaniseringen, så længe at biskopper, politikere og pressen jubler hver gang de såkaldte populister kun kan øge antallet af stemmer fra valg til valg, svarende til antallet af periodens indvandring.
  Det giver en dejlig varm fornemmelse om hjertet, at stå sammen med de gode og dem der foregiver at sikre en fremtid mod nye solbeskinnede højder.

  Kommentar by Menig 442 — 5. april 2017 @ 06:29

 11. “Da blå blok får fortalt vælgerne, at folketingsvalget handler om udlændinge..”
  Den sætning siger en hel del om afsenderes syn på befolkningen som idioter der ikke kan tænke selv, medmindre de stemmer rødt naturligvis!

  Kommentar by Per — 5. april 2017 @ 06:52

 12. Efterhånden ser jeg ingen politisk løsning på dette problem. Selvom man fik et moratorium på al ikke vestlig indvandring, har man stadig det samme problem blot udsat. Viljen til at løse problemet for bestandigt, igennem frivillig og ufrivillig masserepatriering, har vi ikke. Er, som Kenneth Clark siger, vore civilisation udmattet og træt? Har vi mistet vores fælles centrum? I sidste ende er araberne og afrikanerne et grumt symptom på noget større. Man havde nok i sig selv, og tog ude fra, i den tro at en anden kultur var sammenlignelig med kaj bojesen abe. Et tegn på den ringeagt vi har haft for os selv, og hvordan vi blev ofre for den ringeagt. Jeg tror at der er mindre råd nu end før, men desværre har den sat sig i fast i det statslige og overstatslige regeringsapparat

  Kommentar by Frimod — 5. april 2017 @ 07:09

 13. Jeg kan huske en bemærkning i et vaskeri engang i 70erne. Det var en rå dame af almuen, der sagde det under en valgkamp: “Nu lover de igen de ældre – hvor er det altså synd!”

  Jeg glemmer aldrig den sætning og det tonefald. Ja, hvad vil politikerne love næste gang? Har de flere kaniner i hatten?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 5. april 2017 @ 07:23

 14. De kan jo ikke en skid og har ingen reel magt, Lars Løkke kan ikke engang få Amdi udleveret i Mexico, selvom to journalister rimeligt nemt fandt frem til hans boliger verden over. Hvorfor Løkke og Mexicos præsident ikke bare får ham likvideret i ly af natten, er mig en gåde, det burde sgu da kunne lade sig gøre i Mexico… men nej nej ævl og kævl dagen lang og intet resultat.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 5. april 2017 @ 07:37

 15. -> 1. BB. Citat: “Nu kan S og Mette Frederiksen gentage stuntet.”

  Nej, ikke kun S og Mette Frederiksen. Lars Løkke selv slipper ikke magten frivilligt, og i særdeleshed ikke pengene der følger med. Så lidt før der udskrives valg, så gentager han selv succesen og lyver igen om nye tiltag, som han foregiver skal gennemføres.

  Ikke fordi han selv har tænkt sig at gennemføre noget som helst, men så kan Venstre bebrejde en evt. anden kommende regering for ikke at gøre netop det, han selv løgnagtig foregiver at ville gøre.
  Venstre og partiets formand er totalt upålidelige. Det fortæller meget om demokratiets svaghed, at en sådan person kan hage sig fast til magten, og blive hængende. Føj.
  Venstre er en skændsel mod landet, og danmarkshistoriens største svigt, og som sådan må og skal de huskes.

  At alt dette muslimhalløj ikke kan fortsætte i en uendelighed, det siger sig selv. Hvornår stoppet sker er svært at sige. Men når Sverige kollapser, hvilket formentlig sker efter sommeren kommende store muslimbølge, så vil der være lande der erkender at nu er det nok.
  Så når “nok er nok”, så må de skyldige stiller for en ret – og drages til ansvar – og straffes.

  Kommentar by Birger Jensen — 5. april 2017 @ 07:46

 16. Biskop Marianne Christiansen for Haderslev Stift, er en af de landsforrædere der skal stilles til ansvar, når systemet om få år kollapser.
  Fra Den Store Hukommelse er fundet følgende:

  ”Der er tale om en følagtig flygtningepolitik, i den forstand, at man på Christiansborg først og fremmest laver den så restriktiv af frygt for at skræmme vælgerne yderligere til højre. Det er forfærdeligt, at det er sådan, men vi ser det gang på gang. Socialdemokratiet er utrolig bange for højrefløjen. Lovgiverne og politikerne som helhed kører en ren defensiv linje i deres flygtningepolitik, de går ikke offensivt ud og forsøger at præge folks holdninger positivt i forhold til flygtningene, men afspejler passivt og defensivt deres fornemmelse af en negativ holdning i befolkningen.”
  (Marianne Christiansen, præst, ”Faklen” 11.april 1999, i et interview med Jens Jørgen Bolvig og Mariannne Christiansen, gift med tidligere MF (B) Henrik Svane, se ham).

  ”At være parat til at bryde loven, når det er et samvittighedsspørgsmål, er jo ikke det, der udgør faren. Aldrig at bryde loven er langt farligere ens altid at overholde den, for så nærmer vi os diktaturet, hvor loven er hellig, og alle blindt parerer ordrer. Det har for mig at se været vigtigt, at Bork Hansen gik til offentligheden, fordi det sætter et nyt lys på den uanstændig smålighed i samfundets behandling af flygtninge.”
  (Marianne Christiansen, præst, ”Faklen” 11. april 1999).

  ”Vi, der alle er aktive i den danske folkekirke, ved, at det er muligt for muslimer og kristne at leve fredeligt side om side samtidig med, vi er i mission.
  Det er derfor beskæmmende for os at opleve, at stærke politiske kræfter i Haderslev modarbejder det muslimske trossamfunds ønsker om at opføre en moske i den udformning det ønsker.”
  (Marianne Christiansen, biskop i Haderslev sammen med 25 andre præster i ”Åbent brev fra kirkefolk til kommune om moske,” Kristeligt Dagblad 13.2.2014 og Haderslev Lokal Avis 25.2.2014.
  Ved Nytårsgudtjeneste årsskifte til 2016 i Haderslev Domkirke, havde biskoppen inviteret muslimen Imam, Kassem Ali Rashid til at udlægge teksten! Det samme skete for få år siden i Christianskirken på Christianshavn, arrangeret af sognepræst Flemming Pless.

  ”Måske er det særligt det muslimske tørklæde, som anses som problematisk? Hvis det er tilfældet, vil jeg bede Regionsrådet overveje nøje, om man virkelig vil være med til at fortælle vores unge muslimske kvinder, at de er uønskede i sygeplejen og omsorgen for andre mennesker.”
  (Marianne Christiansen, biskop for Haderslev Stift i Jydske Vestkysten 04.04.2017).

  FRA HENDES MAND:

  ”Danmark bliver multietnisk, og det er godt det samme:”
  (Henrik Svane, radikal politiker, Weekendavisen, 14.1.2000, gift med Haderslev stifts biskop Marianne Christiansen, se denne).

  ”Fremtidens største udfordring handler ikke om-på længere sigt i hvert fald-hvorvidt udlændinge skal integreres i Danmark, men om hvorvidt Danmark integreres i verden. Danmark har fornyet sig gennem den inspiration, der er kommet fra andre kulturer. Og det gør ikke spor, fordi det afgørende er ikke at bevare den såkaldte danskhed (for hvad er det?), men at fastholde grundlaget for velfærdsstaten, og det er ikke betinget af sprog, hudfarve, etnisk baggrund osv men af solidaritet-med verden.”
  (Henrik Svane, radikal politiker, Kristeligt Dagblad, 20.1.2000.

  Kommentar by der Adler — 5. april 2017 @ 08:44

 17. Interesserer nogen sig for, hvad en kirkepamper siger?

  Kommentar by Bastardo — 5. april 2017 @ 09:16

 18. Stig Grenov – Kristeligt Folkeparti, fortsætter sin kampagne for islam i Danmark

  https://www.kristeligt-dagblad.dk/debat/religionsfobi-paa-sygehuse.-det-handler-om-tage-ansvar-sin-naeste

  Kommentar by PBrad — 5. april 2017 @ 09:39

 19. Fantastisk at opleve nye mennesker, der genopfinder den dybe tallerken.
  Her professor Kasper Møller Hansen: “Men da udlændingespørgsmålet bliver vigtigere for flere vælgere, så skifter flertallet. Det er i mine øjne det bedste eksempel fra en valgkamp på, at det, vi i forskningen kalder priming, virker.” Priming? Har han været på indkøb hos Flügger?

  9/11 Terrorangrebet den 11. september 2001 flyttede stemmer ved folketingsvalget 20. november 2001, så vi fik en VK regering støttet af O/DF.

  Poul Nyrup kunne ikke vende på en tallerken, selvom hans spindoktor Ralf Pittelkow gjorde, hvad han kunne for at få ham til at afværge det uundgåelige valgnederlag. Ralf Pittelkow som nu er en markant stemme mod islamiseringen og ejer af den antimuslimske Korte Avis sammen med den tidligere udskældte socialdemokratiske minister med øgenavnet ‘Ø-Karen’, Karen Jespersen.

  Han gjorde som Nyrups spindoktor sit bedste for at få ham til at opgive ‘den åbne ladedørs’ politik i valgkampen, men fordi venstrefløjen i SD (og det Radikale og den øvrige venstrefløj hetzede) holdt ham fast i at ‘ladedøren’ skulle forblive åben, som anbefalet af Hans Gammeltoft-Hansen og udmøntet i udlændingeloven af 1983, der blev vedtaget af alle partier i folketinget UNDTAGEN FREMSKRIDTSPARTIET MED MOGENS GLISTRUP I SPIDSEN! (Mogens Glistrup blev 1. maj 1983 overfaldet af socialisterne i Fælledparken på deres hellige kampdag).

  Alle partier har om ikke før så siden 9/11 og folketingsvalget 20. november 2001 vidst, at multi-kulti med indvandring af muslimer er en politisk tabersag.

  Venstrefløjen herunder det Radikale Venstres strategi, der har forhindret, at folkets vilje skete fyldest, var at true med at ‘velfærdssamfundet’ ville blive taget fra dem, hvis de stemte på partier, der ville lukke ‘ladeporten’. Derfor står den stadig pivåben.

  Folk frygter i dag at færdes i ‘det offentlige rum’ især om natten alene og især hvis de er kvinder. Så det offentlige liv har tilpasset sig de risici for den enkelte dansker og danske familier. Så nu må de leve med konsekvenserne af de de lod sig skræmme fra at stoppe islamiseringen af DK. Som man reder, så ligger man!

  Kommentar by A-mad — 5. april 2017 @ 11:08

 20. DF fik også et kanonvalg på udlændige området. Og hvad er mandaterne blevet brugt til?

  Støjbjergs proforma stramninger incl at “forflytte” udviste på tålt ophold til Ikast – altså kun proforma når man flytter frivilligt

  Formandspost til Pia K – stor ære…. for hende.

  Chikane af ministrene ved at kalde den i samråd og i sidste øjeblik nøjes med en næse…. ulven kommer, ulven kommer…. hvor meget mon DF virkelig ønsker et valg som de står til at tabe stort?

  Kommentar by redneck — 5. april 2017 @ 11:55

 21. Nu er det bevist, som det bliver hvert 4. år, at politikere lyver. Fat det dog.

  Kommentar by Nielsen — 5. april 2017 @ 12:51

 22. Jeg undrer mig over, hvordan nogle af kommentatorerne her i tråden mener, at det stort set ville være ligegyldigt for udlændinge-/fremmedpolitikken, om Det Radikale Venstre lige nu havde 90 pladser/mandater i Folketinget eller om Dansk Folkeparti alene eller sammen med Venstre havde 90 pladser/mandater. Man kan ikke tælle til 90 strammere i Folketinget, men det er IKKE alene Venstres eller Dansk Folkepartis skyld. Fejlen ligger hos Det Konservative(?!?!) Folkeparti og Liberal Alliance. Dermed er fejlen at placere hos de VÆLGERE, der ikke stemte DF og V ind med 90 pladser/mandater. På et tidspunkt – før Lars Løkke Rasmussens underbukse/beklædningssag – havde V og DF flertal (90 pladser de 2 partier sammen) i meningsmålingerne sammen. Det Radikale Venstre fik bl.a. skubbet folk, der ikke var asylansøgere med opnået opholdstilladelse ned bagest i boligkøen til almene og anvisbare boliger. Ville DF og V gøre det? Folk må da have spist søm for at lave ækvivalens mellem V/DF og RV/Sozialistische Einheitsliste Dänemark (SED)/SF, rødgrønhakkere mm.

  Kommentar by barfbag — 5. april 2017 @ 14:34

 23. Valgløftet fra Inger Støjberg om at der efter et år ville være færre asylsøgere kan ikke siges at være overholdt, og selv hvis vi giver hende 3 år til samlet at opfylde valgløftet kommer det til at knibe med den ekstraordinære store tilstrømning i Venstre-regeringens første år. Fra Statistikbanken:

  Asylansøgere efter asyltype og tid
  2014K1 2014K2 2014K3 2014K4 2015K1 2015K2 2015K3 2015K4 2016K1 2016K2 2016K3 2016K4
  Spontan (registreringstallet)
  1 597 1 598 2 846 4 151 3 452 1 596 2 229 3 195 2 713 6 478 2 253 1 278

  Kommentar by perhag — 5. april 2017 @ 16:25

 24. @22 – jeg erkender fuldt ud at DF ikke har flertal – men de er parlamentarisk grundlag for en regering og en politik der ligger langt fra hvad de gik til valg på.

  Det naturlige “valg” for sande demokrater vil så være at trække stikket og få et nyvalg. Men det tør DF jo ikke da står til at tabe 20-25% af mandaterne – incl. benet som formand for FT til overtudsen.

  DF har dermed på det groveste misligeholdt det mandat jeg og hver 3. vælger i sydjylland gav dem ved valget i 2015

  Kommentar by redneck — 5. april 2017 @ 20:34

 25. Hvem ønsker nyvalg? Inger Støjberg er det bedste, man kan få. Det er ikke hendes skyld eller Løkkes skyld, at Merkel åbnede sluserne for den flygtningestrøm, Tyrkiet sendte til Europa.

  Ville man have foretrukket, at Thorning havde vundet valget i 2015? Så vi måske fortsat havde Manu Sareen som integrationsminister? Eller foretrækker man dennes forgænger, Annette Vilhelmsen? Så hun kunne uddele endnu en million til den menneskesmuglende Lisbeth Zorning?

  I øvrigt er det underligt at en forsker påviser at indvandringen er et afgørende politisk spørgsmål. Sådan har det været i mindst 20 år. Det ved alle, ikke mindst dem, der ikke vil tabe næste valg.

  Kommentar by Niels P. — 5. april 2017 @ 23:40

 26. @24.Man skal KUN udskrive VALG FØR TID, HVIS MAN er stensikker på, at man KAN VINDE det. Jeg har stemt på Dansk Folkeparti fra og med partiets første valg. Jeg vil gøre det igen og igen, med mindre Dansk Samling stiller op til folketingsvalg – så går min stemme til sidstnævnte. Jeg er grundlæggende IKKE liberal eller socialist.

  Dog vil jeg have, at udstedelsen af penge i Danmark og ALLE verdens øvrige lande foretages af staten/den føderale stat i hvert enkelt land og at der ikke skal betales renter af pengene, som det er tilfældet nu, hvor centralbankerne – mod rentebetaling til dem – foretager udstedelsen. Kun på Kanaløerne – Guernsey, Jersey osv. – sker denne rentefrie udstedelse af penge. Den Europæiske Centralbank vil jeg derfor have nedlagt. Jeg vil UD AF EU. Læs bogen: A History of Central Banking and the Enslavement of Mankind af Stephen Mitford Goodson (kan købes på: amazon.co.uk).

  Ved et valg til Folketinget nu vil Danmark komme længere væk fra disse mål. Radikale, SF og Alternativet er imod folkeafstemninger. Folk/vælgere er utroligt nærsynede, og ser ikke, at befolkningerne vil blive forvandlet til slaver, hvis ikke EU og ECB bliver nedlagt. Rad., SF og Alt. må ALDRIG komme til magten igen. At udskrive valg nu er at gå op i bagateller, at gøre politikere skyldige for noget, de faktisk er imod. Tredje Verdenskrig er i gang (hijraen fra dem, som er i slam), og så taler I, der vil have valg nu, et valg, som vil medføre, at rødgrønhakkerne vinder, om en KOMMAfejl i syvende decimal og at jeres FØØØØLELSER er blevet SÅÅÅRET! Vor herre bevares. Get a grip on yourselves!

  Kommentar by barfbag — 6. april 2017 @ 00:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper