10. april 2017

Egypten: Islamisk Stat bomber to kirker Palmesøndag – ‘Ekspert’: “De kristne er ikke så meget målet.”

Mere end 40 døde Palmesøndag ved to seperate bombeangreb rettet mod koptiske kirker i multi-religiøse Egypten. Jyllands-Posten har i denne anledning spurgt ‘Egypten-forsker’ Jakob Erle (tidl. PFLP-støtte), hvorfor kristne var målet. Det handlede ifølge Erle, om at svække al-Sisis styre: “De kristne er ikke så meget målet… Det kristne mindretal er bare et redskab i forsøget på at ramme det styre.” Man græmmes.

Fra New York Times (via Andrew Bolt)

The Islamic State group claimed responsibility for both attacks in a statement via its Aamaq news agency, having recently signaled its intention to escalate a campaign of violence against Egyptian Christians.

The first explosion occurred about 9:30 at St. George’s Church in the Nile Delta city of Tanta, 50 miles north of Cairo, during a Palm Sunday Mass. Security officials and a witness said that a suicide bomber had barged past security measures and detonated his explosives in the front pews, near the altar.

At least 27 people were killed and 71 others injured, officials said.

Hours later, a second explosion occurred at the gates of St. Mark’s Cathedral in the coastal city of Alexandria. That blast killed 13 people and wounded 21 others, the Health Ministry said.”

(St. George’s Church, Tanta, lidt nord for Kairo, Egypten)

Oploadet Kl. 10:33 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/82377/trackback

24 Comments »

 1. Den arabiske talende israeler, Mordechei Kedar, der er prof i arabisk litteratur har en del videoer på youtube og det er faktisk rystende hvor mange eksempler på den uvidenhed om arabisk kultur og muslimsk teologi som journalister og eksperter udviser. Jeg tror, at disse mennesker er vore tids utopikere/kommunister, der tror, at på bunden af ethvert menneske er en vestlig liberal med samme værdier som en selv. Derfor lyver de konstant om de reelle forhold.

  Kommentar by Thorsted — 10. april 2017 @ 10:43

 2. Selvfølgelig er de kristne målet for islams terror, men det bliver til stadighed benægtet af antikristne medier, kommunister og kulturradikale. Selv islam er meget åben om sit had til kristendommen og man kan læse i koranen om, hvordan islam forholder sig til kristen- og jødedom. Det er blot et latterligt vedvarende stunt, at DR og resten af medie-kloakken fortier og forherliger islam i forbindelse med deres langvarige og vedholdende kamp for at afkristne Danmark.

  Som man sår, kommer man til at høste.

  Kommentar by Lars — 10. april 2017 @ 10:59

 3. Det er vel det nærmeste håndtag man kan støtte sig til, når det, jo som alle ved, ikke har noget med islam at gøre.

  Kommentar by Menig 442 — 10. april 2017 @ 11:56

 4. Det er ikke blot kristenmord, detteher.

  Det er også et forsøg på et fjerne kristne kirker fra landkortet for evigt.
  Efter den Egyptiske lovgivning er det overordentligt svært, næsten umuligt, at få tilladelse til at reparere, renovere eller genopbygge – endmindre nybygge – kristne kirker.

  Man tror det er løgn!

  Kommentar by Bastardo — 10. april 2017 @ 12:02

 5. Nu skal vi jo huske på, at det alt sammen ifølge “humanisterne” naturligvis skyldes “tonen i debatten”.

  Hver dag sidder IS og pløjer samtlige danske aviser igennem, for at finde et eller andet, som kan “fornærme” eller “såre” de stakkels sarte og fintfølende mimoser, hvilket tvinger dem til at bombe nogle kirker, eller skære hovedet af nogle vantro….

  Kommentar by Revisoren — 10. april 2017 @ 12:10

 6. Hvis JP’s journalister var deres alt for høje løn værdig, vendte de kikkerten 180 grader, og nærstuderede disse “eksperter” og deres motiver for at lukke så ufattelig meget lort ud. Men hvad gør de i stedet? Degraderer sig selv til mikrofonholdere over for disse demagoger, hvilket kræver færre kompetencer end hos de, der i gamle dage stod ved båndet og sorterede flasker på Carlsberg.

  Der kan kun være én forklaring på disse pinligheder. Deres nøje udvalgte “eksperter” er ikke andet end stråmænd for journalistens egne, perverterede holdninger. Man behøver ikke at have bestået folkeskolen for at kunne se, at der en gang forbandet vrøvl, den “ekspert” lukker ud. At der stadig findes mennesker som vil betale en øre for det lort, er mig en gåde. Stop pengestrømmen, så stopper denne fornærmelse mod tænkende mennesker helt af sig selv.

  Kommentar by Margrethe — 10. april 2017 @ 13:14

 7. I Sverige står de sammen. Min kommentar til det er at de står sammen om at smadre landet i en helvedes fart.

  Politikere rundt om i Europa siger de vil bekæmpe IS i Syrien og andre enklaver i Mellemøsten, men IS er jo til stede lige her midt i blandt os. Du kan have en sympatisør som genbo i opgangen eller din søn i skolen kan have en kammerat hvis far lægger terrorplaner.

  Det er et af de kildne spørgsmål og problemstillinger ingen tør tage fat i.

  Nu prøver Stefan Löfven at vise handlingskraft ved at gå efter afviste asylansøgere. Han skal ikke bilde mig ind at han pludselig har skiftet holdning til Sveriges indvandrerpolitik over night, fordi hele verden blev vidne til et terrorangreb i hans land.

  Det er spil for galleriet, og alle “hen” erne i Sverige arbejder stadig for udviske forskellen på han og hun.

  Det er trist at se at et velstående land som Sverige kan gå intellektuel og politisk forfald på så kort tid.

  Kommentar by k.m. — 10. april 2017 @ 14:34

 8. -> 7. k.m.
  Det er ikke kun i Sverige “den er helt gal”, og alt er endt i “intellektuel og politisk forfald.”
  Prøv at læse denne artikel om Frankrig, skrevet af Guy Millière og oversat af Kirsten Valeur: “Frankrigs dødsspiral.”
  https://da.gatestoneinstitute.org/10138/frankrig-dodsspiral

  Det er denne syge elendighed nogle EU-lande med al magt prøver på at smøre af på os andre. Og danske tåber, med regeringen i spidsen, står gladeligt med åbne arme og tager imod.
  De er kun en vej til frelse, og det er at følge England ud af EU hurtigst muligt.

  Kommentar by Birger Jensen — 10. april 2017 @ 15:13

 9. Thorsted — 10:43

  rystende hvor mange eksempler på den uvidenhed om arabisk kultur og muslimsk teologi som journalister og eksperter udviser. Jeg tror, at disse mennesker er vore tids utopikere/kommunister, der tror, at på bunden af ethvert menneske er en vestlig liberal med samme værdier som en selv. Derfor lyver de konstant om de reelle forhold.

  Jo, men det begyndte jo ikke her, det begyndte med nøjagtig den samme fornægtende attitude overfor Jødedommen. Jødedommen brugte derefter sin indflydelse til at institutionalisere strudsepolitikken, tabuisering af historien, historieomskrivning og meget andet.

  Der var en gang hvor kristne mennesker vidste besked om Jødedommens baggrund og “teologi”, og så godt som alle de fremmeste vestlige intellektuelle og fritænkere vidste besked om jødernes religiøse dagsordener, som på bundlinjen er meget lige den islamiske. Kun retorikken og fremgangsmåden er forskellige. Knæfaldet for islam er ikke kommet ud af den blå luft; det begyndte med det jødiske eksempel på hvordan en minoritet påtvinger en majoritet sine regler. Denne specielle jødiske evne blev allerede bemærket og beskrevet af den romerske historiker Seneca en gang før Kristi angivelige fødsel.

  Mange af dem som råber højest i deres fortvivelse over at deres medborgere og de kulturradikale tosser ikke kan se det indlysende i faren fra Islam og muslimsk indvandring, er samtidigt dem som mest højlydt benægter den jødiske rolle i det her og mange andre negative udviklinger i verden, som for folk uden bjælke i øjet også er temmelig indlysende. Det er på tiden am man tager den jødiske guds kommandoer lige så alvorligt som Muhammeds morderiske befalinger. For begge finder udtryk i den virkelige verden, hver på sin måde selvfølgelig.

  Kommentar by Balder — 10. april 2017 @ 15:38

 10. Det eneste Jakob Erle er ekspert i er vidst samarbejde med jødemorderne i PFLP.

  Kommentar by Hans Und — 10. april 2017 @ 15:40

 11. Birger Jensen 15.13

  Lars Løkke Rasmussen skal skilles i to dele af en terrorlastbil, før han går med til en folkeafstemning om EU.

  Jeg kan godt se at EU tilhængerne prøver at samle stumperne, og for alt i verden holde borgerne uden for indflydelse.

  Marine Le Pen får det svært op til valget i Frankrig, alt sættes ind for at gøre hende til Hitlers efterfølger, så man må sige Europa står i en brydningstid.

  Kommentar by k.m. — 10. april 2017 @ 15:43

 12. JP spørger en inkompetent ekspert. Jo, man må jo huske på at JP er en del af Politiken. Derfor!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 10. april 2017 @ 15:43

 13. -> 9. Balder.
  Balder for fanden da, skal vi ikke prøve at holde “skæg for sig og snot for sig”? Det er emnet for alvorligt til.
  Hvor mange jødiske terror-lastbilangreb og selvmordsbombere har vi været terroriseret af på det sidste?

  Nogen frygter også en invasion fra Mars, men skal vi ikke udsætte debatten om disse konspirationsteorier, indtil sådanne begivenheder virkelig finder sted?

  Kommentar by Birger Jensen — 10. april 2017 @ 16:01

 14. #13 – Undrer mig over at “Bralder” får så meget frihjul her på siden?

  Kommentar by PBrad — 10. april 2017 @ 17:02

 15. Balder

  Du lægger ikke skjul på dit had til jøderne, men du er tilmed for dum når du snakker om at andre folk har “bjælke” i øjnene.

  Du har programmeret din hjerne til kun at acceptere en bestemt sandhed. Du burde nulstilles til fabriksindstilling, så du kan starte på en frisk med nye programmer og et mere nuanceret syn på det der sker omkring dig.

  Kommentar by k.m. — 10. april 2017 @ 17:28

 16. Jøderne er dygtige forretningsfolk. Det er nok årsagen til at der er nogle, som foragter dem. Jeg har selv været i Israel (1977) og jeg blev benovet over at se hvad jøderne har fået ud af den stribe land, som FN tildelte dem i 1948. Det har araberne ALDRIG gjort dem efter.
  Jeg tror nok at arabernes, og andres, had mod jøderne skyldes misundelse.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 10. april 2017 @ 18:42

 17. Allan Gorm Larsen 18.42

  Misundelse præger venstrefløjen.
  Det er let at sidde i et skur bygget af genbrugsbrædder ude på Christiania, og jamre over dem der holder samfundet i gang.

  Hvis de har det så elendigt, må de få lægge fjolletabakken på hylden og få fingeren ud – det er dem skal komme til samfundet ! ikke samfundet der skal komme til dem. De har selv valgt at stå udenfor i deres fristad.

  Det er det samme med størstedelen af indvandrere fra ikke-vestlige lande. De giver os skylden for at de ender som kriminelle, og det er noget forbandet vrøvl.

  I aftenens TVAvis fik vi tal på hvad indvandring koster. De Radikale og Kristian Jensen fra Venstre fortsætter linien, “der er problemer men vi har allerede sat ting i værk så minus bliver til plus i næste uge.”

  Jeg ved det er utopi, men jeg drømmer om at DF og Nye Borgerlige samler 90 mandater så vi kan få fjernet de skidesprællere der holder Danmark for nar.

  Kommentar by k.m. — 10. april 2017 @ 19:08

 18. Ja undskyld men jeg har svært ved at tage folk alvorligt som ikke kan se det enorme jødisk/zionistiske støvleaftryk der er overalt i den internationale politik. Ikke mindste efter den sidste USA valgkamp og det der sker omkring Trump er det blevet meget tydeligt. Men i Danmark sidder der stadigvæk nogle enkelt stakkels provinsielle klodrianer med skyklapper på, og nægter at se hvad det meste af verden efterhånden ved. Prøv blot at se hvile politikere og især i USA støtter militære overgreb i mellemøsten eller som ligefrem har det som mærkesag. Det er hele den zionistiske bande, Jøder og ikke Jøder dem som plejer at støtte Israel. Og det er hver gang der er en konflikt. Og det er også den samme gruppe, med de skamløse Zionister som Schumer og Wasserman og Feinstein og hvad de hedder alle sammen foran, der er for åbne grænser og mere indvandring, samt censur hvor muligt. Det er blot én ting af mange. Det er uafviseligt og uomtvisteligt, man kan skændes om procenter og detaljer, men det grundlæggende er der ingen tvivl om det. Og verden er ved at vågne op til det, da det risikerer er et spørgsmål om liv eller død at få stoppet disse sindssyge fanatikere deres vanvittige ideologi med deres milliardformuer og i tusindvis af organisationer.

  Kommentar by Balder — 10. april 2017 @ 19:33

 19. Balder
  Der er dem med milliardformuer, og dem med Koranen.

  Det er dem milliardformuer, eller millioner for at holde os til Danmark, der holder røven oppe på dem med Koranen.

  Fortæl mig hvad dem med Koranen har skabt af værdi ?

  Du svarer ikke på hvor mange terroraktioner der har været i Europa, hvor f.eks. en jøde har været indblandet.

  Du tror på, at hvis Israel og USA forsvinder fra verdenskortet, så er der fred og idyl. Det var netop det højrøstede sammenstød jeg havde med en tidligere kollega. Jeg skælder normalt ikke kolleger ud, men her gjorde jeg en undtagelse, selv om der var flere andre til stede. Han fattede heller ikke en skid lige som dig.

  Kommentar by k.m. — 10. april 2017 @ 19:51

 20. Akilov vil have en sunnimuslimsk forsvarer.
  Først smadrer han en masse mennesker med en stjålen lastbil, bagefter stiller han krav om hvem der må forsvare ham i retten.

  For satan da, hvor dybt kan man synke?
  http://www.aftenposten.no/verden/Rakhmat-Akilov-skrev-til-IS-tilhenger-at-han-hadde-kjort-over-ti-mennesker-619018b.html

  Kommentar by k.m. — 10. april 2017 @ 20:25

 21. @ nr. 20, k.m.:
  Det er da ikke så sært, at muslimerne er kæphøje og forlanger respææækt nu hvor svenskerne har vist, at de finder sig i hvadsomhelst. Ydermere har de nu ikke alene EUSSR i ryggen, men også fået deres egen flådestyrke af Trump; ISS Navy…

  Kommentar by Voldposten — 10. april 2017 @ 22:11

 22. Jeg kan stadig ikke se, hvor i Europa jøderne skal have begået terrorhandlinger.
  Israel er, og bliver det ENESTE ægte demokrati i Mellemøsten.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 11. april 2017 @ 01:16

 23. Påsken holdes bag pigtråd i St. Johns kirke i Peshawar i Pakistan. Det skyldes at en selvmordsbomber sprang sig selv og 75 andre ihjel. Halvdelen kristne.

  kristeligt-dagblad.dk/udland/femhaevet-citat-jeg-er-pakistaner-en-kristen-pakistaner-og-jeg-er-stolt-af-det.-det-aendrer

  Kristne bombes i Pakistan og i Egypten og i andre arabiske og afrikanske lande. Hvorfor er der ikke opstand blandt danske præster og biskopper? Hvorfor er de så tavse? Og hvorfor har flere præster og biskopper så travlt med i samme stund at islamisere den danske folkekirke? Lader imamer prædike i folkekirken. Kæmper for at hijab bliver en del af sygehuspersonales uniform.

  Danske gejstlige passer ikke på sin egen flok – kun på andres. Det forekommer mig så forkert at præster og biskopper bruger sin stilling og præstekrave til at hjælpe islam, men ikke egne trosfæller. Mange præster og biskopper virker lade og magelige, når det kommer til at hjælpe kristne rundt omkring i verden. Fokus skal ændres i folkekirken. Væk fra islam og hen på egen tro/trosfæller. Hvorfor ellers have en folkekirke i Danmark?

  Tænk hvis det var i Danmark at præster og biskopper måtte have pigtråd om kirken på grund af islamister? Kunne præster og biskopper ikke prøve at leve sig lidt ind i kristnes situation i arabiske og afrikanske lande? Hvor er danske præster og biskoppers medmenneskelighed når det gælder kristne i arabiske og afrikanske lande? En del præster er ganske enkelt for slappe, magelige og konfliktsky.

  Kommentar by Liva — 11. april 2017 @ 08:51

 24. Liva — 11. april 2017 @ 08:51

  Jeg kommer her med nogle tanker, som jeg endnu ikke, gennem mange år har fået helt styr på** og langt fra er kompetent til at udtrykke med fakta:

  Det kan skyldes, at præster og lignende måske godt ved/skjuler tanken om reinkarnation. Reinkarnationen er jo tydeligt tilstede i Islam, om end på en aldeles afskyelig måde.

  Jeg har også længe tænkt, at er der et helved og en himmel, så må vi være i helvede nu.

  **
  Jeg husker at have læst, at der endnu mangler mindst en skriftrulle/lignende fra Jesu tid, der skulle komme til syne inden for dette århundrede og vil netop forklare reinkarnationen, men forhåbentlig ikke som Islam tolker den.

  Præster og lignende fortolker jo ud fra de oversættelser af skriftruller/lignende der er oversat af betalte folk til at oversætte efter betalt ordre til udfaldet.

  Kommentar by Anonym — 11. april 2017 @ 14:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper