3. maj 2017

Bent Jensen om de etablerede mediers Trump-bashende ‘fæjk njus’

Bent Jensen i Jyllands-Posten om de etablerede mediers ‘fæjk njus’ – Om at suspendere demokratiet.

“I en JP-artikel 16.04. om Orwell og Trump hedder det om sidstnævnte, at han ‘lyver om alt fra terrorangreb i Sverige til beskyldninger om, at Obama aflytter hans telefon i Trump Tower’. De to eksempler var uheldige. Trump talte ikke om terrorangreb, og Obama og hans folk overvågede faktisk Trump og hans stab i månedsvis.

Lang tid før Trump blev valgt, har politiske modstandere og dele af det centrale bureaukrati i samarbejde med villige toneangivende medier forsøgt at diskreditere ham. …

Intet er for småt eller for dumt til at blive brugt. Trump fik russiske ludere til at tisse i en hotelseng, som Obama havde sovet i, hed det i en ‘rapport’, som var bestilt og betalt af Trumps politiske modstandere og strikket sammen af en afdanket privatdetektiv i London. …

I de seneste uger har en politisk aktivist, Evelyn Farkas, der præsenteres som ‘forsker’, og som i 2016 var tilknyttet Clintons kampagne som rådgiver, ufrivilligt kastet lys over emnet.

Da Trump den 4. marts påstod, at Obama havde aflyttet hans telefoner i Trump Tower, karakteriserede medierne ham som en latterlig løgner. Men Trump havde ret. Han og hans stab var blevet overvåget, og en person tæt på Clinton, Obamas sikkerhedsrådgiver Susan Rice, havde spillet en aktiv rolle ved at få oplyst navne på anonymiserede personer i aflyttede og overvågede samtaler. Hun benægtede først at kende til sagen, men måtte senere indrømme. …

Selv om Trumps modstandere på 8. måned fortsat påstår, at præsidentvalget blev påvirket af russiske hackere, og at Trumps lyssky kontakter til Rusland ligeledes er dokumenteret, er begge påstande uden dokumentation. Cheferne for USAs tre hemmelige tjenester – CIA, FBI og NSA – har under ed fortalt Kongressen, at der ikke er fundet noget bevis på en sådan påvirkning.

Historien om Trump-Putin sammensværgelsen er et skræmmende eksempel på, hvordan politikere og medier er gået i selvsving i et selvskabt ekkorum, der også omfatter Danmark. Det, der burde interessere kritiske journalister, der ser sig selv som demokratiets vagthunde, er de stærke kræfter i USA, som ikke vil respektere vælgernes demokratiske valg, men som via medløbende medier har organiseret en enorm desinformationskampagne for at få omgjort vælgernes valg.”

Oploadet Kl. 02:30 af Kim Møller — Direkte link8 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/83020/trackback

8 Comments »

 1. Trumf fik fyret CIA chefen, som før han blev chef i CIA havde været udenrigstjener hos USA diplomatiet i Saudi Arabien. Der havde han fundet det ufatteligt smukke i Islam, og havde konverteret til Islam….Ud over Syrien, er det nok det bedste ved Trumf. Trumf fik lavet reglerne for udenrigstjenesten om, så at man ikke kan få en betroet stilling i toppen, hvis man sammentidigt har gået i fremmet tjeneste, og man må ikke i en årrække gå i fremmet tjeneste, hvis man har været i toppen i amerikansk Off. administration tjeneste. Indtil videre Hurra for Trumf.

  Kommentar by Michael Unna — 3. maj 2017 @ 05:09

 2. MSM lyver også stadig om antallet af mennesker ved hans indsættelse som præsident – bl.a. ved at vise billeder, som påstås at være sammenlignelige, men som ikke tager højde for de mange flere trafikale og sikkerhedsmæssige problemer, som forhindrede, at folk kunne samle sig tidligere. Ejheller tages der højde for de mange flere, som valgte at følge begivenheden på nettet.

  MSM lyver systematisk om alt hvad der har med Trump at gøre!

  Kommentar by Sigwar — 3. maj 2017 @ 06:26

 3. -Måske journalister skulle dobbeltuddannes?
  Halvt sniksnak og halv grænsevagt-

  Da der er alligevel snart ingen efterspørgsel er på yallahslik, kan de supplere den ringe indtjening med noget reelt og varigt ved grænsen.

  Kommentar by Hul igennem? — 3. maj 2017 @ 07:00

 4. Og hvorfor skriver de danske medier aldrig om Obamas støtte til det Muslimske Broderskab, og hans bror Malik Obamas arbejde for samme organisation?
  http://www.frontpagemag.com/fpm/255448/obama-and-brotherhood-ties-bind-arnold-ahlert
  Eller om Hillary Clintons personlige rådgiver Huma Abedins tråde til Broderskabet?
  http://www.nationalreview.com/article/312211/huma-abedins-muslim-brotherhood-ties-andrew-c-mccarthy

  Kommentar by Bageren — 3. maj 2017 @ 09:05

 5. Meget apropos nutidens politik og dens rødder – utroligt oplysende og dog uden snak om Jøder:

  Wolfgang Effenberger im Gespräch mit Michael Friedrich Vogt: Die Welt im Zangengriff der Milliardäre?
  Trump versus Soros. – Teil 1
  http://www.youtube.com/watch?v=UVV2N_ouhxk

  Die Welt im Zangengriff der Milliardäre?
  Trump versus Soros. – Teil 2
  http://www.youtube.com/watch?v=KWWR1knJhDo

  Kommentar by Balder — 3. maj 2017 @ 10:22

 6. En ting jeg elsker Trumf for. Han har endnu ikke (og forhåbentlig aldrig) leflet for Islam på nogen måde. Det giver et håb. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. maj 2017 @ 11:05

 7. Det er jo løgnepressen, Bent Jensen så præcist afslører, men den lader bare som ingenting.

  Løgnemedierne stoler på deres almagt, der tryner al modstand. Uanset hvad har de venstreorienterede jo altid ret!

  Det bliver efterhånden mere og mere tydeligt og mere og mere pinligt – OG KOMISK? Se nu her:-)

  The Washington Times – Tuesday, May 2, 2017
  “Trump blasts Clinton for election loss excuses, says FBI protected her. ‘Phony Trump/Russia story was an excuse,’ president writes”

  http://www.washingtontimes.com/news/2017/may/2/hillary-clinton-should-be-grateful-fbis-james-come/?utm_source=onesignal&utm_campaign=pushnotify&utm_medium=push

  “On Tuesday failed presidential candidate Hillary Clinton appeared at the Women for Women International Conference in New York City and finally told America what they have been waiting to hear. She finally told us all that she was personally responsible for her recent campaign loss… but then she quickly followed up that pronouncement blaming Russia, WikiLeaks, and James Comey for her loss. Seriously, this woman cannot accept responsibility for anything… ever.”

  http://constitution.com/hillary-clinton-says-takes-personal-responsibility-election-loss-comey-putins-fault/

  Kommentar by A-mad — 3. maj 2017 @ 15:32

 8. Den danske presse er næppe direkte kontrolleret, men ved at skrive af fra de amerikanske medier kontrolleret af den dybe stat og efterretningstjenesterne bliver slutresultatet det samme.

  Mest udbredt er fortielsen af ubekvemme sandheder som Bent Jensens eksempel om at Trump blev overvåget. Wikileaks afsløringer om Clinton og CIA blev sporadisk nævnt i danske medier, men disse afsløringer modsiger senere fremførte påstande fra New York Times, Washington Post og CNN ukritisk videregivet af danske medier.

  Dagsaktuelt stod der på TV2News seneste nyheder at NSA over 100 mio gange i 2016 overtrådte forbudet mod at udspionere amerikanere uden en retskendelse, men ganske givet vil det faktum senere blive ignoreret ved senere gengivelse af falske nyheder fra de efterretningstjenestekontrollerede USA-medier.

  Kommentar by perhag — 4. maj 2017 @ 00:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper