1. juni 2017

Licensfinansieret Ramadan-reklame: Husk at dine muslimske kammerater ikke må spise eller drikke

Ramadanen er højsæson for islam-apologi, og minsanten om ikke den licensfinansierede børnekanal DR Ultra i år mobiliserer med en ‘webdokumentar’ om 12-årige Hassan, der faster for første gang. I en animeret teaser til programmet, som man kan se på DR.dk, så handler Ramadanen om ‘velgørenhed’, ‘venlighed’ og ‘tilgivelse’.

Som ikke-muslim, så er det altså en rigtig godt ting at huske på, at dine muslimske kammerater ikke må spise eller drikke om dagen. … Når ramadanen er slut, så holder muslimerne en stor fest, lidt ligesom når kristne fejrer jul. Festen kaldes for eid…” (Hassan Ekstra, Hvad er ramadan, 2017)

Årets Ramadan startede i fredags, og begyndte helt efter bogen med brutal nedslagtning af 29 koptiske kristne. Tre børn overlevede angrebet. Den ene kunne være den utrøstelige 10-12 årige dreng på billedet herunder, der mistede sine forældre. Lad os kalde ham ‘Christian’.

(Forældreløs kristen dreng, offer for Ramadan-terror, Egypten, 26. maj 2017; Foto: Images)

“Only three children survived the attack, the Copts United news portal reported. The victims were on their way to visit a monastery to pray. Survivors claimed the killers left behind flyers about the holy Muslim month of Ramadan, which begins Friday evening.” (Foxnews, 26. maj 2017)

Oploadet Kl. 17:08 af Kim Møller — Direkte link36 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/83759/trackback

36 Comments »

 1. Det er grov forsømmelse og omsorgssvigt at lade børn undvære mad og drikke så længe. Nogen må stoppe det svineri i DR. Tulle-lulle, hvor er du og alle dine mandater, givet i noget så håbløst som tillid til at I ville gøre noget ved elendigheden?

  Kommentar by Margrethe — 1. juni 2017 @ 17:13

 2. Barnebrude betyder meget i disse dage for oppositionen. Nu skal Inger S bare vippes af pinden. Derimod interesserer man sig ikke for Kbh. Kommunes sagsbehandling i anbringelsessager. Herregud det er bare almindelige danske regler, der er overtrådt, ikke dem af de fine hellige udenlandske slags.

  Kommentar by Anonym — 1. juni 2017 @ 17:30

 3. Selvpineri uden logisk grund. Ikke megen livsglæde. Nuvel Dhimmi Radio for Danskere- ingen overraskelse. (selvfølgelig må børn spise).

  Kommentar by Michael Unna — 1. juni 2017 @ 17:36

 4. Ja, så, Ramadanen handler om velgørenhed, venlighed og tilgivelse Det er sgu da en spøjs måde at praktisere velgørenhed, venlighed og tilgivelse på ved at meje en busfuld kristne ned. Det er måske det pædagogstemmen i “webdokumentaren” mener med, at det er ligesom den kristne juleaften?

  Kommentar by monse — 1. juni 2017 @ 17:48

 5. Utroligt der ikke er nogle ansatte i DR, der siger fra. Der er ovennævnte nedslagtning. Men vi kommer jo heller ikke til at gå ram forbi herhjemme i Danmark. Igen i år kommer ramadanen til at blive afsluttet med den såkaldte Eid-fest, hvor muslimerne opfører sig som vilde dyr, til gene for almindelige borgere og erhvervsdrivende. Det er så sikkert som amen i kirken.

  Her er et par “greatest hits” fra de senere år:

  http://www.bt.dk/krimi/amok-efter-eid-fest-smadrede-politibiler-og-angreb-skadestue

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article4066802.ece

  https://www.b.dk/koebenhavn/purunge-piger-anholdt-efter-eid-uro

  Hvad mon der kommer til at ske i år? Skyderi i Gellerup? Masseslagsmål i Fisketorvet indkøbscenter? Vi skulle næsten lave en pulje, hvor man kan “oddse” på de forskellige muligheder.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 1. juni 2017 @ 17:57

 6. @ 3, monse

  On the first day of Eid-mas the true muslim sent to me
  a Christian hung from a pear tree

  On the second day of Eid-mas the true muslim sent to me
  two mufti fatwas
  and a Christian hung from a pear tree

  On the third day of Eid-mas the muslim sent to me
  three severed heads
  two mufti fatwas
  and a Christian hung from a pear tree

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 1. juni 2017 @ 18:09

 7. At 1:
  Det er grov forsømmelse og omsorgssvigt at opdrage børn som muhamedanere.
  Alle muhamedanerbørn burde tvangsfjernes ved fødslen.

  Kommentar by Bastardo — 1. juni 2017 @ 18:15

 8. > Dansk – Skatteyder – Frustreret 18:09

  Ingen dårlig oversættelse fra Cave og Minoques kæmpehit, Wild Rose. Så bare bliv ved.

  Kommentar by Henrik Petersen — 1. juni 2017 @ 18:22

 9. #3 – monse.
  For nogle år siden stenede DR Julemanden! Dengang ganske vist med æg, men måske skal vi forberede os på en ægte stening i et kommende aftenshow? Vi er jo kommet langt længere i muslimiseringen, så hvorfor ikke?
  https://www.youtube.com/watch?v=-qX1Lo0IQKU

  Luk eller privatiser DR.

  Kommentar by Birger Jensen — 1. juni 2017 @ 18:29

 10. Så kom den “store ” Ramadan med “fred og tilgivelse”, over for hvem??!!. Så vidt jeg ved er muhamedanerne ikke særligt venlige overfor os. Tværtimod. Så skal vi skatteydere igen til at punge ud, jo, det er “herligt”. Gid muhamedanerne må kløjes i deres enorme efter-solnedgang- måltider!!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 1. juni 2017 @ 18:32

 11. 5 DSF og 8BJ I er klart på forkant med udviklingen med passende omskrivninger af gode kendte sange og juletraditioner. Længe leve Den nye Normal. Godt at vise rettidig omhu 😊 Som land er vi dog stadig lidt bagud i forhold til svenskerne, jeg mener, de har jo allerede omskrevet Pipi Langstrømpe m.fl., krævet Min morfar er sørøver omskrevet, samt vistnok forbudt Mustafas Kiosk, og sikert flere. Jo, jeg synes I skulle sende jeres forslag til omskrivninger til en svensk avis, f.eks. Aftonbladet, de vil elske det 😊

  Kommentar by monse — 1. juni 2017 @ 18:56

 12. – Og det komiske ved denne “fattigdomsforståelse” er, at muslimerne æder som svin i den måned, så snart solen går ned. De tager som regel på i vægt.

  Kommentar by Margrethe — 1. juni 2017 @ 19:05

 13. Apropos religiøse psykopater, vertikanet er ved at gå op i røg – så der er måske en gud alligevel :). Håber bare at branden er inden for paven og vertikanets ‘mur’ og ikke udenfor.

  Kommentar by Piphans — 1. juni 2017 @ 19:35

 14. 12. Rettelse,
  Der skulle have stået racistiske ‘mur’.

  Kommentar by Piphans — 1. juni 2017 @ 19:36

 15. Som muslim i Danmark er det en rigtig god ting at huske på, at du lever i et frit demokratisk samfund, og at der ikke er nogen, der kan tvinge dig til at underkaste dig meningsløse og bizarre ritualer, hvis du ikke har lyst.

  I øvrigt er det vanrøgt at tvinge børn til at gå mange timer uden vand og mad, og det er en rigtig god ting for lærere og pædagoger at huske på, at de har pligt til at indberette den slags til de sociale myndigheder.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 1. juni 2017 @ 19:41

 16. Kommende afsnit:

  Hassan – skal giftes med sin kusine (18)
  Hassan – møder sin sagsbehandler (19)
  Hassan – får multihandicappede tvillinger (20)
  Hassan – lærer at køre lastbil (21)
  Hassan – Sofie Carsten Nielsen og 30 andre står i vejen for Hassan’s lastbil (22)

  Kommentar by PH — 1. juni 2017 @ 19:46

 17. Stakkels ‘Christian’ 12 år forældreløs blandt de aber. En ond skæbne.

  Kommentar by XXXXX — 1. juni 2017 @ 19:50

 18. Det er velkendt, at når man ikke får noget at spise over adskillige timer, mindskes sukker i blodet, hvilket er musklernes og hjernens brændstof. Det bevirker bla. uro, koncentrationsbesvær, irritation, træthed, synsforstyrrelser, lav tolerancetærskel.

  Med andre ord, de muslimer som i forvejen har svært ved impulskontrol (størstedelen af dem uden slør med naturlig skægvækst) er omvandrende tikkende bomber som dagen skrider frem.
  Og mange fra den arabiske verdensdel er tilmed diabetikere.

  “Folk med diabetes er specielt udsat for lavt niveau af blodsukker, så de har muligvis endnu større vanskeligheder med regulering af deres følelser, når deres blodsukker niveau er lavt.”

  Måske det er det man skal huske på som ikke-muslim, når man ser dem på gaden.

  Kommentar by Men dog ! — 1. juni 2017 @ 20:02

 19. DR er en skændsel og en vederstyggelighed.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 1. juni 2017 @ 20:15

 20. Vi betaler licens til DR, som bruger pengene på at hjernevaske danske børn.
  Snart kommer der et program som fortæller det er forkert at tro på julemanden, og at julen er en ond højtid som skal afskaffes.

  Kommentar by k.m. — 1. juni 2017 @ 20:22

 21. http://www.jv.dk/haderslev/Ozlem-Cekic-foer-folkemoedet-i-Haderslev-Vi-skal-passe-paa-vores-fyrtaarne/artikel/2511055

  Skal tale ved fejring af 500året for reformationen. Hvornår starter reformation af Islam.

  Kommentar by k.m. — 1. juni 2017 @ 20:50

 22. Og nu erklærer Enhedslisten i dag at de støtter børnebrude. Det skal bare være piger og manden skal være muslim.

  Kommentar by kenneth — 1. juni 2017 @ 21:19

 23. #5, sjovt nok så har Kirsten-Birgit arbejdet på den samme idé med oddssætning idag.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 1. juni 2017 @ 21:46

 24. @ 21, k.m.

  Cekic skal tale ved fejringen af 500-året for reformationen og allerede inden hun har stillet sig op på talerstolen, har hun fået hele lortet til at handle om Cekic, hvor fantastisk Cekic er og hvad Cekic går rundt laver for tiden. Man tror jo det er løgn, hvordan det kvindemenneske får lov til at styre landets journalister rundt i manegen.

  Er det mon skrevet ind i journalisternes overenskomst, at det er bortvisningsgrund, hvis man møder Cekic med andet end uforbeholdent rygklapperi og knæfald?

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 1. juni 2017 @ 21:50

 25. Kun idioter betaler licens til (D)DR.

  Kommentar by Piphans — 1. juni 2017 @ 21:56

 26. Helt og aldeles o.t. : En oestriger havde koebt en ny bmw . Naboen Ali fra Tyrkiet saa dette og koebte en bil magen til . Loerdag eftermiddag koerte oestrigeren sin nye bil ud af garagen og gav sig til at vaske den . Ali saa dette og begyndte at vaske sin nye bimmer ogsaa . Oestrigeren fortsatte med at polere bilen og Ali gjorde det samme . Da oestrigeren var faerdig gik han ind i garagen og kom ud med et glas vand , hvilket han haeldte ud over den nypolerede lak for at se om vandet nu ogsaa perlede af lakken .
  Dette forbigik ikke Ali’s opmaerksomhed , saa han begav sig ind i sin garage , kom ud med en vinkelsliber og skar udstoedningsroeret af sin nye bil . Der lurede oestrigeren godt nok : Ali for helvede , nu har du skridt for skridt gjort som jeg har , hvad skulle saa det med
  udstoedningen til for? Joda ,sagde Ali ,naar din nye bil skal doebes , saa skal min selvfoelgelig omskaeres….god aften herfra :-)

  Kommentar by Krassisten — 1. juni 2017 @ 22:15

 27. Kommentar by Men dog ! — 1. juni 2017 @ 20:02

  Jeg har haft en alvorlig diabetes med insulin 4 gange i døgnet!

  Det du skriver er meget simplificeret – der er mange andre faktorer der giver lavt blodsukker og også det modsatte – nemlig et for højt blodsukker.

  Det lave blodsukker giver mange problemer – bl.a. hvis det sker med faldende blodsukker i hurtigt forløb – så bliver man helt uklar, desorienteret og kan ikke finde ud af noget, rabler og falder om, besvimer – game over. Har prøvet det mange gange og kun fordi jeg kunne imødegå det af erfaring, er det lykkedes smig at komme tilbage til mig selv igen – appelsinjuice og honning – så kører det igen.
  Såee mine rablerier herinde er dog ikke skrevet i sådan en “rus”…som nogen måske vil mene.

  Hver enkelt der har diabetes, har også hver sin sygdomshistorie…der er ikke en der er kopier af den anden…sygdommen virker individuelt fra person til person.

  Men for en muslim må det fandme ikke være sjovt at skulle arbejde, ikke få noget mad/sukker og så have diabetes.

  De er syge ligesom mig og man kan meget lidt med et for lavt blodsukker og er ikke til fare andet end for sig selv.

  Men inden de bliver syge…så har vi balladen!!!

  Kommentar by Black Watch — 1. juni 2017 @ 23:15

 28. #25 nemlig …25 år + og aldrig ÈN enste kr. til DDR maxist kbh hippies fra denne matrikel. ALDRIG.
  Afmeld nu den licens, de kan INTET gøre

  Kommentar by Hans K.Madsen — 2. juni 2017 @ 00:14

 29. Hvis de virkeligt fastede og tabte nogle af deres overflødige pund, kunne man forstå det Men mærkværdigvis tager de alle sammen på under ramadanen.

  Kommentar by Ole Madsen — 2. juni 2017 @ 06:26

 30. Kommentar by Black Watch — 1. juni 2017 @ 23:15

  Tak for din egen fortælling om din sygdomshistorie.

  Men taget i betragtning af, at næsten alle bus- og taxichauffører i de store byer er af fremmed herkomst, så har de bløde trafikanter et kæmpe sikkerheds problem. For ikke at tale om roadrage mod andre bilister. Om man har diabetes eller ej, rykkes ens tærskel for mental og fysisk balance den forkerte vej, når kulhydraterne udebliver.
  Så det går ikke kun udover en selv.

  Du er lidt inde på det selv, med din oplevede insulin føling eller det der var værre. Kan man forestille sig, at det var sket for en chauffør i myldretrafikken i en tonstung bus fyldt med passagerer.

  https://www.information.dk/telegram/2010/08/df-sultne-muslimer-farlige-chauffoerer
  19. aug. 2010 – Muslimske buschauffører skal ikke sidde bag rattet under ramadan. … at buschauffører, som er sløje og sultne, kan true trafiksikkerheden

  Kommentar by Men dog ! — 2. juni 2017 @ 08:12

 31. “Som ikke-muslim så er det altså en rigtig god ting at huske på, at dine muslimske kammerater ikke må have vantro som venner, og at det er deres hellige pligt, at skære dit hoved af.”

  Ovenstående kan frit bruges af DDR i deres fortsatte apologi for den infame dødskult…

  Kommentar by Al Capone — 2. juni 2017 @ 08:19

 32. Jeg har hørt at DR-licens hedder zakat på arabisk og som er en del af sharia:

  https://da.wikipedia.org/wiki/Zakat

  DR bruger den indkrævne zakat/licens til at fremme islam i Danmark og fjerne alt, der kan relateres til Kristendom og kristen kulturarv.

  Vestager hu akbar

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 2. juni 2017 @ 09:40

 33. Muhamedanere skal overhovedet ikke ansættes i stillinger, hvor de (bevidst eller ej) kan skade danskere.

  Kommentar by Bastardo — 2. juni 2017 @ 09:44

 34. # 31

  Ja, og kontanthjælp og førtidspension hedder Jizya…

  Kommentar by Al Capone — 2. juni 2017 @ 09:45

 35. Mine kommentarer er allerede sagt i sporet her.

  Men, jeg putter lige en ekstra stak pølsehorn i tasken, så jeg på human måde kan tilbyde “staklerne” lidt hjælp i de lyse timer ;-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 2. juni 2017 @ 16:03

 36. Islam er det rene galskab mod uskyldige, blev det vanvid opfundet i dag blev det hurtigt forbudt. Jeg er dødtræt af at høre om denne syge overtros latterlige påfund, som vort samfund påvirkes af.

  Kommentar by LarsB — 3. juni 2017 @ 22:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper