2. juni 2017

Hatecrime for offentlige midler: Personer fra Ungdomshuset chikanerer ikke-venstreradikale musikere

Ungdomshuset lever af kommunale skattekroner, selvom det reelt er hovedkvarter for hovedstadens venstreradikale. Herfra kan Antifascistisk Aktion bedrive klapjagt på politiske modstandere, hvad under normale omstændigheder ville blive kaldt for hatecrime.

Bemærk hvordan lederen af spillestedet KB18 definerer ‘naziorkester’. Det er et apolitisk band med en nationalistisk guitarist, der spiller numre såsom ‘Kristen skal falde’.

Radio24syv bragte et interessant indslag om problematikken for et par uger siden. Her et oprids fra Berlingske – Musikere i det københavnske musikmiljø chikaneres af politiske årsager.

I 2005 var Søren Larsen til to møder i Dansk Front. I dag er han medlem af Alternativet og lever et helt andet liv.

Henrik Rune Jakobsen er musiker, aktiv i Danmarks Nationale Front og har deltaget ved en Pegida-demonstration. Alligevel er han lige droppet ud af sit band.

Det samme gælder Andreas Villumsen. Han er ikke politisk aktiv. Han kan bare godt lide nordiske symboler. Sit arbejde som musiker har han dog lagt på hylden. De tre mænd er helt forskellige. Alligevel er deres historier næsten ens.

Både Søren Larsen, Henrik Rune Jakobsen og Andreas Villumsen er musikere, og de har oplevet, at deres koncerter er blevet enten aflyst eller ødelagt af aktivister fra den yderste venstrefløj.

E-mails og Facebook-opdateringer, som Berlingske har samlet, viser, hvordan personer med tilknytning til Ungdomshuset har kontaktet københavnske spillesteder og opfordret dem til at droppe de planlagte koncerter med direkte henvisning til musikernes politiske overbevisning.

‘Jeg bliver chikaneret af folk, der vil bestemme over musikmiljøet,’ siger Henrik Rune Jacobsen, der har været guitarist i Betrayer of Light. Han står gerne ved, at han er medlem af Danmarks Nationale Front, men understreger at han hverken er nazist eller imod demokrati.

Desuden er bandet apolitisk…

[…]

KB18s leder, Peter Johns, indrømmer, at det kan virke problematisk, at han aflyste koncerten med Betrayer of Light efter henvendelse fra Antifascistisk Aktion i 2015, men han synes også, at der må være grænser for spillestedernes rummelighed.

‘Hvis det er en venstreorienteret vanetænkning, der sætter sig på spillestederne, er det meget trist. Men jeg vil altså ikke helt ud i at booke naziorkestre. …,’ siger Peter Johns.

… Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Ungdomshuset.

Oploadet Kl. 12:41 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/83797/trackback

23 Comments »

 1. Sorry, men fuck danmark. Lad muslimer og østperkere få håndsretten over Danmark, de har fortjent det.

  Kommentar by Piphans — 2. juni 2017 @ 13:31

 2. De lede små svin har deres tentakler ude overalt. Det nærmer sig snart den tilstand hvor vores politikere burde klippe forbindelsen og politiet starte chikane sager og polititilhold.

  Der er desværre kun èn anden måde at takle psykopater som AFA på og den er ulovlig.

  Kommentar by Santor — 2. juni 2017 @ 13:34

 3. Nej tænk, findes der ikke-venstre-radikale blandt danske gak-gak musikere? En overraskelse, men den ene er så også blevet alternaiv, så det udligner vel sig selv over tid?

  Kommentar by Henrik Petersen — 2. juni 2017 @ 13:51

 4. Igen: Kære venner på spillestedet, det er hele kernen i problemet, det er derfor i/venstrefløjen aldrig kan løse nogle problemer, men blot får flere og flere. Fordi i vil censurere mennesker. Fordi i vil postulere, at problemerne og meningerne ikke eksisterer. Fordi i vil knægte individdets basale frihedsrettgheder til at spille musik, fordi det kan i da virkelig ikkke tillade anderledes tænkende individer end jer selv??? I synes det er helt ok, at lade en lille gruppe superpsykopater, med de mest horrible ikke-synspunkter bestemme hvem der skal spille musik på jeres scene??? Hvad fanden sker der for din hjerne, mand?? Kan du slet ikke indse hvor totalitær og fucking nazistisk du er i at træffe den beslutning?

  Det er hele kernen i islam-problematikken i vesten, man kan selvfølgelig ikke løse et problem, man ikke kan tale om. Alt vi lader som om er en dårlig ide at tale om, vil automatisk skabe uoverskuelige problemer for os alle.

  Det er også derfor at totalitarisme og anden form for destruktiv ideologi altid vil selvdestruere efter kortere tid.

  Det er centralt at have vide rammer for hvad vi taler om og for hvordan vi udtrykker meninger, hvis vi skal kunne løse samfundsmæssige problemstillinger rationelt.

  Ramz Paul siger det klart, at vi kan godt gå bort fra virkelighedens koncepter og postulere at det er virkelig sygt at udtrykke ting der bekræfter den virkelighed vi har forkastet, men vi kan stadig ikke forkaste konsekvenserne af den virkelighed vi benægter.

  https://youtu.be/SYwBa4205a8

  Kommentar by Michael C — 2. juni 2017 @ 14:01

 5. https://www.facebook.com/frihedensstemme/?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf

  Kommentar by Sindsro — 2. juni 2017 @ 14:04

 6. #1 Vi skal aldrig opgive retten til vores fædreland. Der skal kæmpes, og i sidste ende til døden. “Kæmp for alt hvad du har kært, dø om så det gælder”.

  Kommentar by Odo — 2. juni 2017 @ 14:54

 7. Det er da klart, at politikerne på rådhuset gerne vil understøtte (for ikke at sige forsørge) deres egne børn og børnenes venner – de skal jo også lære, hvordan man skaffer sig penge her i livet.

  Kommentar by Bastardo — 2. juni 2017 @ 15:48

 8. 6.
  Jeg er helt enig med dig. Men vis mig den idiot som vil ofre sit liv for sine landsmænd som ønsker dig død. Jeg har ikke noget imod at dø for min familie og dem jeg elsker, men jeg vil aldrig dø for mine landsmænd som hader mig.

  Kommentar by Piphans — 2. juni 2017 @ 16:21

 9. #1. Piphans.
  Så bliver her meget stille, for så får AFA’erne ingen musikere at hetze imod.
  Muslimerne, som AFA’erne af uforklarlige grunde kæmper for, har et lidt kontroversielt forhold til musik, hvor en af konklusionerne efter grundig gennemgang af “de hellige tekster” er, at:
  “Musik kan være anbefalet (som ved bryllup og eid).”
  http://danskmuslim.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=234%3Amusik-og-sang-i-lyset-af-islamiske-principper-&catid=44%3Amusik&Itemid=50

  At “de mellemøstlige”, som et plaster på såret, så har taget bellydansen med sig hertil, er der ikke meget der tyder på:
  https://www.youtube.com/watch?v=Tk7aN8WCo4s

  Så hvis vi opgiver frivilligt, så bliver de eneste fremtidige lyde skud og høje råb, ledsaget af “kaldende til bøn” fra minareternes tårne.

  #6 Odo skriver at vi ikke skal opgive frivilligt, og deri er jeg enig.

  Kommentar by Birger Jensen — 2. juni 2017 @ 16:30

 10. @ 3, Henrik Petersen

  Der findes nok flere end man umiddelbart regner med. Jeg har, både gennem min læretid og flere senere arbejdsgivere, haft en del berøring med underholdningsindustrien (ikke mindst musikbranchen) og mit indtryk er helt klart, at det oftest er et foretagende, der er meget “monokulturelt”, nærmest småborgerligt/overklasseagtigt. Det er jo ikke sådan, at danske topmusikere går rundt og kræver lighed, frihed og broderskab i alt de foretager sig. Der er tale om mennesker, der, med største selvfølge, forventer særbehandling, særrettigheder og ikke mindst, at de “lavere klasser” og andre uønskede elementer bliver holdt i en god armslængde. Venstrefløjsretorikken og de bævrende underlæber til fordel for “flygtningene” er jo rent spil for galleriet. Det handler bare om at charmere sig ind hos journalisterne, så der bliver stillet reklameplads til rådighed i Aftenshowet og skrevet lange, glorificerende portrætter i Politiken.
  Derfor giver jeg heller ikke meget for “Søren Larsens” pludselige “omvendelse”. Mon ikke bare han, ligesom Oskar Schindler og andre af datidens tyske forretningsmænd, så de økonomiske fordele i at melde sig ind i et særligt magtfuldt parti, han ikke nødvendigvis deler holdninger med? Hvis artiklen fra Berlingske beviser noget er det i hvert fald, at visse politiske tilhørsforhold er bedre for musikernes indtjeningsmuligheder end andre.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 2. juni 2017 @ 16:42

 11. Mon ikke socialisterne er kommet så tæt, de kan på deres kommunistiske paradis? Herfra kan det næsten kun gå tilbage.

  Før eller siden opdager europæerne vel også, at de tilbeder en samling debile sataniske præster, når de stemmer på socialisterne, og at deres religion udelukkende består af en række usande dogmer og en endeløs trang til at intervenere og kontrollere andres liv, og ikke i sig selv skaber andet end magtmisbrug.
  https://youtu.be/_FvYxeM5lWc

  Kommentar by Michael C — 2. juni 2017 @ 17:55

 12. Birger Jensen.

  Mavedans er ikke en mellemøstlig opfindelse. Den stammer fra kelterne -Galicien og Galaterne. Fra Lilleasien (det nuværende Tyrkiet) gik den sydpå til Araberne. Skriv “celtic bellydancing” på youtube og se hvor godt den passer til sækkepipemusik. Meget af den moderne keltiske mavedans markedsføres dog som fusionsmusik, men der er snarere tale om en genoptagelse af en gammel tradition.

  Endnu en ting som Araberne ikke har opfundet!

  Kommentar by Sigwar — 2. juni 2017 @ 18:13

 13. https://www.youtube.com/watch?v=5WzAFG0Wntc

  Kommentar by Helmuth Kohl — 2. juni 2017 @ 18:32

 14. > Sigwar 18:23

  Nå, atter noget, araberne ikke har opfundet. Nogen, der har eksempler på noget som helst (jeg ser bort fra massemordsbælter og massemordskøretøjer, begge dele styret af arabere) som arabere har opfundet og udviklet??

  Kommentar by Henrik Petersen — 2. juni 2017 @ 19:00

 15. Jeg er i musikbranchen og vil sende 90% af MENAP hjem. Jeg ville gerne skrive en længere post, men tidsmangel får mig til bare at bakke op om udtalelserne.

  Har nogle konstruktive forslag til hvordan “blå” kultur kan lykkes? Hvilken form det kan tage? Hvis du måtte bestemme, hvad skulle mit team forsøge at få til at lykkes?

  Husk alt kultur i DK afhænger af rød støtte, rød airplay og røde bookings, så traditionel finansiering er ikke en mulighed. En blå koncert koster tredobbelt en rød pga manglende støtte, ingen gratis (positiv) PR, når der skal lejes mikrofoner i sidste øjeblik, fordi den originale ikke vil besudle dem han udlejer til 1. maj, osv.

  Hvordan kan blå kultur lykkes og være attraktiv?

  Kommentar by Nyt navn for anti-genkendelse — 2. juni 2017 @ 19:04

 16. Det sjove er at antifa, som jo protesterer over alt, ikke har protesteret ved Bilderbergmødet, det er da ellers onde kapitalister, som har stor betydning for alting

  https://youtu.be/XpNLHQdpIdg

  Kommentar by Michael C — 2. juni 2017 @ 19:17

 17. #12. Sigwar.
  Tak for lærdom. :-)
  Jeg må indse, at der ikke er kommet noget godt fra den del af Verden!

  Svenskerne har forstået hvor vejen fører hen, og har udstukket kursen, og har gennem et halvt årstid diskuteret kamelprojekter, f.eks. i Göteborg:
  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/skattemiljon-gar-till-gigantiskt-kamel-projekt-i-goteborg

  Da jeg var barn i Næstved, for uendelig længe siden, havde Dansk Folkeferie en feriekoloni på Enø, hvor husene i folkemunde blev kaldt Negerhytterne. Noget lignede var måske værd at satse på i vore dage, så den store mængde nyimporterede afrikanere kan føle sig hjemme, og med bål og gryder midt på lejrpladsen.
  Jeg var i Høje Tåstrup i går, og der gik en lille flok jublende, tydeligvis nyankomne, negere rundt med nye dyre mobiler, og tog billeder og selfies af sig selv og den lokale befolkning (det var os).
  Ens første tanke var: gad vide om der er menneskeædere imellem?
  https://www.youtube.com/watch?v=vT1DF8hie-I

  Kommentar by Birger Jensen — 2. juni 2017 @ 20:04

 18. “Det sjove er at antifa, som jo protesterer over alt, ikke har protesteret ved Bilderbergmødet,”

  Netop. Og Enhedslisten for nogen tids siden efter flere generationer af i øvrigt berettiget USA-kritik, var de lige pludseligt med på vognen da der skulle bombes mod,.. husker ikke om det var Gadaffi eller hvad. Så det løgnagtige imperialistiske USAs påstande om “diktatorer der gasser / massakrerer deres egne befolkninger var lige pludselig god nok. Hele den der venstrefløj er ét stort psyop. Der er ingen konsekvens ingen logik, kun dogmatisk afsyngning af gamle parloer, imens de er helt med på gobalisternes / Rothschilds vogn.

  Omkring menneskerettigheder og indvandring er de så blinde at de ikke ser hvilke rædsler der blive konsekvensen af deres humanisme.

  Jeg gentager: de er hjerneskadet eller inficeret med et MK-Ultra program. De anser deres hvide brødre og søstre for dødsfjender og holder med sortsmuskede lavpandede dyriske eksistenser hvis religion og øvrige liv handler meget om forbud og forskrift og død og ødelæggelse, og i øvrigt et uforsonligt had mod alt hvad deres kulturmarxistiske drømme går ud på.

  Vis mig nogle større tossehoveder end dette hjernedøde samrend af skizofrene voldsmænd.

  Kommentar by Balder — 2. juni 2017 @ 20:05

 19. 6. Odo,
  9. Birger Jensen,
  Jeg forstår jer godt, og jeg ville også gerne kæmpe for Danmark, men der er ikke mere at kæmpe for, vi kan aldrig mere få det Danmark vi kendte tilbage.

  Kommentar by Piphans — 3. juni 2017 @ 04:19

 20. 20 Piphans.

  Du mangler bare udholdenhed. Spanien (Isabella den Katolske) smed de invaderende muslimer ud efter 800 år og blev igen et land, hvor det var muligt at leve et værdigt, frit liv uden frygt for halshugning, slavefangst og stening. Man skal aldrig give op, bare blive ved at klø på uanset hvordan man vurderer odds.

  Kommentar by Anonym — 3. juni 2017 @ 07:30

 21. > 18 Balder
  Hmm, større tossehoveder? Prøv at tage et kig bag Christiansborgs mure.

  Kommentar by Nielsen — 3. juni 2017 @ 07:37

 22. Hvornår danner hr. Møller et højreorienteret/nationalkonservativt band med Messerschmidt som forsanger?

  Hvis jeg selv skal sige det, så er jeg ikke helt ringe bag et trommesæt….

  Kommentar by Al Capone — 3. juni 2017 @ 14:58

 23. Antifa vold mod musikere i England. Jazzsaksofonisten / forfatteren Gilad Atzmon var på vej til et møde / musik omkring udgivelsen af sin nye bog “Being in Time” (møde/spillestedet have aflyst efter pression fra AFA) da han blev overfaldet af tre venstreekstremister.

  Gilad:

  On May 30th I was attacked from behind by 3 Antifa activists on my way to a literature event in Edinburgh with political commentator David Scott. Police was informed and as you can see we posses photos of two of the overwhelmingly enthusiastic ‘anarchists’.

  http://www.ukcolumn.org/article/evil-stirs (David Scott)

  http://www.youtube.com/watch?v=Gcxdxtvkf4Y

  Kommentar by Balder — 4. juni 2017 @ 16:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper