13. juni 2017

Comey under høring: New York Times-historie om Trump-folks samarbejde med russerne er ‘nonsens’

Politikens Kristian Madsen giver på Facebook udtryk for, at Bent Blüdnikows kritik af New York Times og Washington Post tenderer ‘fake news’, og får støtte fra Niels Bjerre-Poulsen (‘Bludnikows og Trumps fælles martyrium’), en af de mest citerede USA-eksperter. En kvindelig Berlingske-læser bruger i samme tråd ‘dybt konservativt’, som skældsord, og lige akkurat her kan man se at Danmark er et lille land. Trump-hadet er religiøst.

Herunder det meste fra den oprindelige kommentar. Sakset fra Berlingske – Den sørgelige tilstand i amerikansk presse.

“Der har været Senatshøring med FBIs direktør James Comey. De etablerede medier som Washington Post, New York Times og CNN havde forberedt det store show.

Man håbede, at sceancen ville blive katastrofal for Trump og måske bane vej for en rigsretssag. Man håbede, at James Comey ville sige, at Trump havde forhindret ham i at lade FBI undersøge Trump-folkenes samarbejde med russerne, og så ville man have Trump på gaflen.

James Comey lagde ikke skjul på sin mistillid til præsident Trump, men der var ikke skyggen af bevis for, at Trump havde forsøgt at forhindre en bred undersøgelse af Rusland-sagen.

Trump havde muligvis forsøgt at lade sin forhenværende rådgiver Michael Flynn slippe billigt, men der var ikke bevis for noget kriminelt.

Borgerlige medier som Wall Street Journal konkluderede: ‘James Comeys første optræden efter sin fyring i Senatet torsdag blev et politisk antiklimaks uden nogen større afsløringer om et eventuelt samarbejde mellem Trump og Rusland eller om præsidentens mulige forsøg på at afspore undersøgelsen.’

Skuffelsen hos blandt andre New York Times var da også høj som en skyskraber. …

Men én interessant oplysning kom der ud af Comeys høring. Den republikanske senator James Risch spurgte ham, om en nyhed i New York Times fra 14. februar 2017, der berettede om, at Trump-staben og russerne havde samarbejdet, var sand. James Comey svarede, at artiklen var ‘nonsens’ og ‘falsk’. Comey berørte dermed et kæmpeproblem for pressen, nemlig at deres artikler om Trump og hans stab er fyldt med rygter, anonyme kilder og ikke-dokumentérbare påstande. Der er ikke længere en solid efterprøvning af værdien i de trykte artikler.

Årsagen er, at hadet til Trump er blevet den drivende kraft. Wall Street Journals kommentator Kimberley A. Strassel skriver, at vi får et forvrænget virkelighedsbillede fra medierne, der nu primært drives af et ønske om at afsætte Trump.

Strassel skriver, at selv om der intet nyt er om beskyldningerne om Trumps eventuelle samarbejde med russerne, og selv om der ikke er bevis for, at der rent faktisk var et samarbejde, er medierne hver dag fyldt med tynde historier om netop det: ‘Kun få forventer noget bedre fra medierne. Specielt når man tager i betragtning, at deres nye mission er at samarbejde med demokraterne og Aldrig-Trumpisterne for at få Trump til at gå af. Det betyder en bølge af strategiske læk og formodninger, som skaber nye kontroverser, som er spundet ind i endnu fjernere skandaler (…) Resultatet er en absurd situation, hvor den næsten hysteriske pressedækning af personen Trump (en potentiel russisk agent) er fuldkommen adskilt fra de politiske initiativer, som hans administration er i gang med. Trumps administration, som omfatter nogle af landets bedste politiske reformatorer i den konservative verden, er metodisk i gang med at deregulere samfundet.’

Fra de amerikanske etablerede medier spredes denne utroværdige og forvrængede dækning ukritisk til europæisk presse. …

Intet har været mere afslørende for den sørgelige tilstand i amerikansk presse – og specielt for New York Times – end fyringen af avisens kvindelige læserredaktør, der skulle sørge for pålidelighed, og at presseetikken blev overholdt i avisen.

Hun hedder Liz Spayd, og allerede tidligere i år var hun fremme med kritik af journalister fra New York Times, der åbent erkendte deres had til Donald Trump og proklamerede på de sociale medier, at New York Times skulle kaste sig ind i kampen for at få ham fjernet.

Det førte til en intern magtkamp, der for to uger siden endte med, at hun blev fyret. Dermed fjernede avisen den sidste på bastionen, der kæmpede for en fair journalistisk standard.”

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/84175/trackback

31 Comments »

 1. Ja alle medier flyder over med Trump had – den ene vilde overskrift efter den anden…jeg læser ingen af dem…gider simpelt ikke og ser ikke mere “nyhedsudsendelser” i TV…At se al den manipulation, løgn og bedrag serveret med ofte nedladende skadefro patos, er jeg nu fri for…Prøv det..det er så befriende og man savner det slet ikke!!!!

  Kommentar by Black Watch — 13. juni 2017 @ 10:49

 2. Begge statsautoriserede kanaler DDR og TV2 har efterhånden i lang tid betragtet det som et faktum, at Trump afsættes, og stilles for en rigsret.

  Hvornår begynder de to kanaler f.eks. at interessere sig lidt for, hvad der egentlig foregår i det kommunistiske fallitbo Venezuela?

  Nårh nej, de har jo travlt med at udsende propaganda for Ramadanen…

  Kommentar by Al Capone — 13. juni 2017 @ 11:27

 3. USA minder mig om Weimar-republikken. Nej, ikke fordi Trump er Hitler.
  Weimar kom skidt fra start, fordi den gamle konservative elite ikke ønskede at den socialdemokratiske regering skulle få det for nemt og de misbrugte deres magtpositioner til at undergrave dem. De ville ikke have at den “pøbelagtige” arbejderklasse skulle få magten. I nutidens USA er det den liberale elite, der forsøger at ødelægge alt for de “pøbelagtige” trumpister.
  USAs næste præsident bliver nok en liberal Hitler.

  Kommentar by Lukket fest, tag hjem — 13. juni 2017 @ 11:36

 4. I syv måneder har vi hørt løgnen om russisk manipulation af valget.
  Intet konkret er kommet frem.
  Ingen har kunnet forklare, hvordan den russiske manipulation påvirkede valget, udover at det gav Trump sejren.
  Ingen har forklaret, hvordan millioner af amerikanske vælgere blev påvirket til at stemme Trump.
  Og de bliver bare ved og ved. Det minder om en hekseprocess.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 13. juni 2017 @ 12:02

 5. Er USA blevet en bananrepublik? Før var det CIA, som installerede udenlandske regeringsledere, senest i Kiew. Nu er det altså Putin, og endda i USA. Men så kan USA’s 17 uvirksomme efterretningstjenester jo lige så godt blive lukket og pengene brugt andet steds. Hvor er det dog rablende fortællinger, som globalisterne roder sig ud i!!! Poul Craig Roberts:

  http://kingworldnews.com/paul-craig-roberts-vladimir-putin-us-propaganda-and-the-march-toward-armageddon/

  Kommentar by BS — 13. juni 2017 @ 13:10

 6. Nyhedsformidlingen i Amerikas ,stoerstedelen af pressen ,er patetisk,ligesom i Danmark og Europa,journalister har totalt glemt hvad de er der for,naar de faar deres betaling maa det vaere med en sur smag i munden,de kan ikke vaere saa dumme at de ikke ved hvad de goer for skade.Og dog.Without fear or favour, min bare

  Kommentar by dunk — 13. juni 2017 @ 13:49

 7. Sandheden er uden betydning i politik. Det drejer sig kun om den positur man kan efterlade sig på massernes nethinde. Hvilken snert af eget narrativ, som der kan frembringes gennem tvivl, udeladelser og villedning, i folkemunde kaldet spin.

  Nyheden er at det nu også er sådan med opsynet med politikerne: journalisterne. Købt, betalt og helt afhængige af politik. Organerne til den laveste oplyning. Tørrer op, hvor alle andre tier. Løgnen er nu så stor, så på alle andre virker det dybt forvirrende, da medierne modsiger sig selv nonstop.

  Kommentar by Michael C — 13. juni 2017 @ 14:10

 8. Comey vil i fremtidens historieboeger vaere at finde under : Come(d)y…

  Kommentar by Krassisten — 13. juni 2017 @ 14:26

 9. @Krassisten: Helt enig, og politik har efterhånden udviklet sig til en dårlig tegneserie.

  Der var engang, hvor USA var et foregangsland som alle normalt begavede mennesker så op til, men så fik de en muslimsk præsident, og derouten begyndte for fuld tryk.

  Hvornår mon de ændrer deres nationalsang til at indeholde:

  In The Land Of Flea
  And Home Of The Grave.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 13. juni 2017 @ 14:45

 10. Hvor er P.H.R. ?
  Det var ham der ville se indlæg om Trump.

  P.H.R. siger han ikke hader nogen. Det er løgn for han hader Trump som pesten. Han hader også Uriasposten og alle der skriver herinde.
  Han får manipuleret ethvert kommentarspor til at handle om sig selv og hans såkaldte fakta.

  Kommentar by k.m. — 13. juni 2017 @ 15:07

 11. @10. Vaer nu varsom med at gnide paa den flaske , pludseligt kommer flaske-aanden flyvende ud af den….

  Kommentar by Krassisten — 13. juni 2017 @ 15:40

 12. De har åbenbart svært ved at fange Trump med bukserne nede og når man tænker på de enorme kræfter der står bag msm må man vel efterhånden spørge sig selv hvem der er katten og hvem der er musen i det spil.
  Det eneste der er sket for medierne siden Trump er blevet præsident er at de har tabt endnu mere på troværdighedskontoen.

  Kommentar by Frank Hagmann — 13. juni 2017 @ 15:51

 13. Den daglige Trump-bashing er blot en afledningsmanøvre, fordi demokraterne har uendeligt mange skeletter i skabet.

  De havde ikke i deres vildeste fantasi forestillet sig, at Trump kunne vinde det valg. Og nu er de ved at skide i bukserne.

  Han sidder nu på hele magtapparatet og vil snart kunne afslører artige sager. Det skal nok blive sjovt.

  Kommentar by Peter Andersen — 13. juni 2017 @ 17:06

 14. Kristian Madsen ved åbenbart intet om Nick Bacigalupo
  https://youtu.be/siG0PB7puC8

  Tror heller ikke Politiken har opfanget, at der er noget, der hedder alternative medier

  THIS PROVES HOW FULL OF S*** THE MAINSTREAM MEDIA ACTUALLY IS
  https://youtu.be/ff7LbMFmBzs

  Kommentar by Michael C — 13. juni 2017 @ 17:46

 15. Kommentar by Black Watch — 13. juni 2017 @ 10:49

  Det samme her- Jeg gider stort set ikke glo nyheder længere på DR. Det er så elendigt og patetisk løgnagtigt, så det skriger til himlene.

  Kommentar by Knud — 13. juni 2017 @ 21:18

 16. Med Trump´s indtog i politik frygter alle MSM for deres liv.
  MSM og alverdens politikere, ihvertfald venstreliberale, socialister og feminister, har i stor enighed lagt beslag på demokratiet!
  De bestemmer diktatorisk hvad der er godt og skidt for pøblen.
  MSM bestemmer hvem der skal vinde div. valg og kolbøtterne hvem der skal opstilles!
  Dem der er imod er nazister,racister, facister og islamofober!
  “Thank God for Trump” må han tage livet af dem alle, Start med TV2 FakeNews!
  P.

  Kommentar by Piotr — 13. juni 2017 @ 22:18

 17. Med så syge mennesker på venstrefløjen, homofløjen og journalistfløjen (same-same…), kan man godt spekulere på, om fx Obama eller Hitlery giver mørklagte ordrer til at få Trump sat ud af ligningen.

  Kommentar by Kuffar — 13. juni 2017 @ 23:51

 18. “Processen” mod Trump er nærmest kafkask.

  Kommentar by K. NEPMIG — 13. juni 2017 @ 23:53

 19. @ 1 – forstår dig, Black Watch! Jeg ser heller ikke løgne-NEWS længere. DDR ser jeg aldrig, da det er en ligegyldig, intetsigende kanal, der ikke selv kan finde ud af at lave undersøgende og opsøgende journalistik.

  BBC Earth og Discovery er de eneste, der er værd at se.

  Kommentar by Kuffar — 13. juni 2017 @ 23:56

 20. @Kommentar by Frank Hagmann — 13. juni 2017 @ 15:51

  “De har åbenbart svært ved at fange Trump med bukserne nede”

  Ha ha ha

  Det er en næsten daglig begivenhed.

  Denne artikkel blev skrevet 25 dage efter hans indsættelse og der er ikke sket noget som helst politisk siden ud over et par små krusninger på overfladen.

  http://www.kongressen.com/trumps-stoerste-politiske-svaghed-er-inkompetence/

  Ingen præsident har i nyere tid været så upopulær efter de første 100 dage.

  https://projects.fivethirtyeight.com/trump-approval-ratings/adults/

  Og hvis man ellers vil ha´ et overblik over hvad denne sag handler om så læs her.

  http://www.kongressen.com/fyringen-af-comey-er-et-enormt-skred-i-usas-demokratiske-normer/

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 14. juni 2017 @ 01:25

 21. http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/snydt-af-hillary-loegn-nu-siger-han-undskyld/6707007

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 14. juni 2017 @ 02:55

 22. 02:55 Mennesker som linker til ekstra bladet er ikke rigtige mennesker.

  Kommentar by Michael C — 14. juni 2017 @ 04:14

 23. Per Henrik Rasmussen, dine kilder er så latterlige, så jeg tror ikke på du er seriøs. Hvis du vil lade de kilder være dine, så ok. Du beviser blot at du er totalt hjernevasket, som vi allerede var enige om.

  Kommentar by Michael C — 14. juni 2017 @ 04:16

 24. https://www.youtube.com/watch?v=CVFd-Kn22U4

  Kommentar by Nielsen — 14. juni 2017 @ 07:55

 25. # 22

  Dagens bedste kommentar!

  Kommentar by Al Capone — 14. juni 2017 @ 07:57

 26. >19 Kuffar
  Du kan regne lige så lidt med bbc som med DhimmiRarioen. Discovery er en Global Warming Commercial – stort set.
  Jeg anbefaler ronpaullibertyreport

  Kommentar by Nielsen — 14. juni 2017 @ 08:06

 27. Det står mere og mere klart at den dybe stats plan med alle disse beskyldninger uden noget indhold mod Trump er at få ham til at gå amok, sådan at der kan skabes et tilstrækkeligt flertal i Kongressen for at kunne bruge et forfatningstillæg om at præsidenten kan afsættes i tilfælde af sindssyge. Uffe Ellemann nævnte direkte den mulighed på TV, og med 3 Bilderberg-møder bag sig må Ellemann vel selv være med i konspirationen.

  Denne taktik fremgår måske også af følgende fra Poul Høi bedømt fra overskriften, men det meste af artiklen kan ikke læses af de fleste:

  https://www.b.dk/globalt/trumps-selvdestruktivitet-er-et-stoerre-her-og-nu-problem-end-russiagate

  Kommentar by Anonym — 14. juni 2017 @ 08:10

 28. Det står mere og mere klart at den dybe stats plan med alle disse beskyldninger uden noget indhold mod Trump er at få ham til at gå amok, sådan at der kan skabes et tilstrækkeligt flertal i Kongressen for at kunne bruge et forfatningstillæg om at præsidenten kan afsættes i tilfælde af sindssyge. Uffe Ellemann nævnte direkte den mulighed på TV, og med 3 Bilderberg-møder bag sig må Ellemann vel selv være med i konspirationen.

  Denne taktik fremgår måske også af følgende fra Poul Høi bedømt fra overskriften, men det meste af artiklen kan ikke læses af de fleste:

  https://www.b.dk/globalt/trumps-selvdestruktivitet-er-et-stoerre-her-og-nu-problem-end-russiagate

  Kommentar by perhag — 14. juni 2017 @ 08:14

 29. Berlingeren skal sælges og slikker derfor sådan lidt planløst, Pollemikken og Judeposten slikker med dobbelt tunge og Dr slikker efter 4 milliarder eu propagandapenge og Uffemanden slikker på Merkel og Macron- Geile Oma und Der Liebjungen. Rothshild slikker efter flere penge..
  Der slides meget tunge, ja smagsløgene er længe slidt af på slikkerne, det er måske derfor at de ikke tager sig af lortesmagen..

  Kommentar by Hul igennem? — 15. juni 2017 @ 07:47

 30. https://www.youtube.com/watch?v=zDflLa10cAY&feature=youtu.be&t=92

  Kommentar by Michael C — 15. juni 2017 @ 15:16

 31. 7:57 Tak :)
  Det sjove er, at medierne lige siden det blev afsløret i wikileaks, at de havde ført borgerne bag lyset, hvor de foregav at være uafhængige nyhedskanaler, men i virkeligheden allesammen, var aktivistiske propagandakanaler for Hillary-kampagnen, som alle medvirkede i aftalt spil imod forbrugernes interesser i at promovere Hillary, gennem udelukkende at skrive positivt om Hillary og altid negativt om Trump.

  Lyve nonstop for Hillary og glemme alle hendes forbrydelser, til trods for at hele befolkningen selv havde kunne overvære afhøringerne, hvor hun tydeligvis er 100% skyldig i at kaste tophemmelige informationer op i luften til russerne eller hvem som helst, slette dem som hun har lyst osv osv

  Det står højt og tydeligt i wikileaks, at de medier hvis pointer vi stadig diskuterer alle begik aftalt spil og propaganda for den største forbryder i USAs politiske historie, Hillary og hendes tidligere chef Obama.

  Så altså, det ironiske er at medierne proklamerer aftalt spil mellem Putin og Trump, som ikke i sig selv er en forbrydelse, og som alle kan konstatere er en lodret løgn, for at alle skal glemme det, som er uhæderligt og 100% en kendsgerning dokumenteret af de involveredes egne af wikileaks publicerede emails: At medierne begik aftalt spil for Hillary, og at demokraterne begik aftalt spil og snød vælgerne, da de fratog Bernie hans nominering.

  Kommentar by Michael C — 15. juni 2017 @ 15:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper