20. juni 2017

Utallige dødstrusler mod Trump, Trumphader skyder Republikanere, ingen debat om debattens tone…

Tilbage i 2011 skød en ung psykisk syg venstreorienteret det demokratiske kongresmedlem Gabrielle Giffords, hvad medførte en international debat om Sarah Palins retorik. “Hun var på Palins dødsliste”, skrev Ekstra Bladet eksempelvis. Man skal ikke tage ‘dødsliste’ bogstaveligt, for mediekampagnen var i det store og hele frit forankret i ideologiske efterrationaliseringer. I forhold til Donald Trump, så er der andre boller på suppen. At true Trump på livet er helt normalt i medieverdenen, og ikke noget MSM problematiserer.

Onsdag i sidste uge blev det republikanske kongresmedlem Steve Scalise skudt af en 66-årig venstreorienteret Trumphader, og lidt for sjovt skrev jeg til et par bekendte, at det bliver spændende at se hvordan medierne vinkler den. Daily Mail tog prisen…

(Daily Mail, 14. juni 2017: “White man ‘targeting Republicans’…”)

“‘Længe leve Bernie Sanders.’ Sådan lød en erklæring i et brev fra James T. Hodgkinson til avisen Belleville News-Democrat fra januar 2012. Og noget tyder på, at valget af Donald Trump som præsident blev dråben for den 66-årige Hodgkinson. …

James T. Hodgkinson havde i flere år befundet sig på den politiske venstrefløj, og af breve til avisen i hjembyen Belleville fremgår det, at han var en indædt modstander af Det Republikanske Parti. …

Eksempelvis skrev han ifølge CNN på Facebook den 22. marts: ‘Trump er en forræder. Trump har ødelagt vores demokrati. Det er på tide at ødelægge Trump & Co,’…” (JP.dk, 15. juni 2017)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/84320/trackback

40 Comments »

 1. Demokrati er Ritt Bjerregaard på luksus hotel i Paris for lønslavernes penge eller i dag noget så idiotisk kaldet folkemøde på Bornholm der er stablet på benene af eliten og koster skatteyderne kassen, det er demokrati når man lever af andre folks penge og det gør de fleste World Wide, men det er ikke demokrati det er slaveri, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 20. juni 2017 @ 13:06

 2. Man skal ikke tage ‘dødsliste’ bogstaveligt, for mediekampagnen var i det store og hele frit forankret i ideologiske efterrationaliseringer.
  I forhold til Donald Trump, så er der andre boller på suppen.

  Der var lidt igår på newz hvor de havde et interview med en dame jeg ikke husker navnet på,men hun kunne ikke se problemet med venstrefløjens dødstrusler faktisk syntes hun at højrefløjen var være,selv efter hun havde set videoer med de forskellige hollywood nulliteter der spreder deres budskaber om mord og andet om D T.

  Kommentar by Anonym — 20. juni 2017 @ 13:09

 3. Man skal ikke tage ‘dødsliste’ bogstaveligt, for mediekampagnen var i det store og hele frit forankret i ideologiske efterrationaliseringer.
  I forhold til Donald Trump, så er der andre boller på suppen.

  Der var lidt igår på newz hvor de havde et interview med en dame jeg ikke husker navnet på,men hun kunne ikke se problemet med venstrefløjens dødstrusler faktisk syntes hun at højrefløjen var være,selv efter hun havde set videoer med de forskellige hollywood nulliteter der spreder deres budskaber om mord og andet om D T.

  Kommentar by notty — 20. juni 2017 @ 13:09

 4. Fake news kørte i lang til en kampange som skulle bekæmpe alle modstandere af muslimernes mord voldtægter svindel og terrorisme som de kaldte ‘god tone’. Men sygt nok, så snart at venstreorienterede eller sorte racister begår politiske mord osv. osv. osv.. så hører vi INTET til fake news og deres ‘god tone’ kampangne.
  Die dumme dänen bliver kun dummere og dummere.

  Kommentar by Piphans — 20. juni 2017 @ 14:10

 5. Den måde som MSM/løgnepressen angriber Trump på beviser vel med alt tydelighed at Trump er en udmærket præsident.

  Han er ikke perfekt, men efter min mening bedste alternativ blandt de 17 kandidater som stillede op for republikanerne.

  Kommentar by kenneth — 20. juni 2017 @ 14:22

 6. Det giver ingen mening at følge amerikansk politik i danske medier. De er vinklede i en ekstremt grad, som kun er mulig, fordi læserne og seerne er skide ligeglade med amerikansk politik.

  Kommentar by Morten Andersen — 20. juni 2017 @ 14:25

 7. Når jeg ser løgnepressen skrive: ‘Trump er en forræder. Trump har ødelagt vores demokrati. Det er på tide at ødelægge Trump & Co,’…” (JP.dk, 15. juni 2017)”, som en slags skjult opfordring til lavtbegavede venstreekstremister om at angribe/attentat mod Trump.

  Det er lidt det samme som artikler som fx den med at “Trumps sundhedsreform vil slå 50.000 amerikanere ihjel”, plus andre som skal dæmonisere ham, og få ham til at fremstå som en illegimitim præsident. Ham som skød her kunne nok ikke få Trump på sigtekornet så har tog det næstbedste alternativ. Den radikaliserende del af MSM er medskyldig i det her omtalte skyderi.

  Kommentar by kenneth — 20. juni 2017 @ 14:31

 8. I dag, tirsdag 20.06.2017 kl. ca 06.25 hørte jeg et par minutter af et interview med Bonnichsen.

  Jeg har endnu ikke ledt efter lydfilen på DR, men hvis den findes fortjener den en overskrift på Uriasposten.

  Bonnichsen udtalte sig om chaufføren der kørte muslimer ned i London.
  Hans tonefald var helt euforisk ved tanken om at nu har vi endelig en levende (hvid) terrorist, der kan give et indblik i deres tankegang og hvad der driver dem.

  Jeg var tæt på at holde ind til siden for at kaste op blot ved de få minutter med Bonnichsen. Manden er bindegal og jeg er ærlig talt bange for om PET er på vores side eller terroristernes.

  Kommentar by k.m. — 20. juni 2017 @ 14:33

 9. Glemte at skrive DR P1 06.25

  Kommentar by k.m. — 20. juni 2017 @ 14:35

 10. http://www.dr.dk/p1/p1-morgen/p1-morgen-2017-06-20

  Kommentar by BB — 20. juni 2017 @ 14:44

 11. Kl. 06.19

  http://www.dr.dk/radio/ondemand/p1/p1-morgen-2017-06-20#!/

  Kommentar by BB — 20. juni 2017 @ 14:45

 12. Den unge mand der sad fængslet i Nord Korea døde en uge efter han kom hjem. Jeg har set små klip med ham på tysk TV for nylig, hvor Nord Korea soldater kom slæbende med ham, hans hoved hang næsten forsvarsløs ned, og han kunne ikke selv støtte på fødderne.

  Han har garanteret været udsat for den værste tortur man kan tænke sig, og så er der folk herhjemme som siger hans dødsfald er en tragisk tilfældighed.

  Kommentar by k.m. — 20. juni 2017 @ 14:49

 13. Jeg ser nu så lidt nyheder på løgnemediernes tv-stationer som muligt.

  Så undtagelsesvis kort CNN, da Bernie Sanders tilhængeren (og den tidligere medarbejder i Bernie Sanders valgkampagne!) James T. Hodgkinson havde skudt de republikanske kongresmedlemmer, der trænede baseball forud for den årlige baseball velgørendhedskamp* i Alexandria, Virginia.

  Én af de faste CNN studieværtinder meddelte kort, at én havde skudt mod republikanske kongresmedlemmer, der trænede til charity basebal kampen i Alexandria, Virginia.
  Derefter annoncerede hun en længere udsendelse, der skulle starte umiddelbart efter og som blev bragt til minde og erindring om pro-EU labour politikeren, Joe Cox, der på denne dag for ét år siden blev myrdet af en ‘højre ekstremist’ i UK. En advarsel mod den farlige og omfattende højreekstremisme og den grasserende terror, forstod man.
  Så slukkede jeg straks for den sædvanlige vild- og afledning.

  CNN og de øvrige løgnemedier – herunder DR og TV2 – er pinlige, fordi de ved at piske en hadstemning op mod ikke-venstreorienterede, selv er medskyldige, når deres stormtropper på gaden går amok mod politiske modstandere. De har sat turbo på hadpropagandaen mod ikke-venstreorienterede efter Brexit og Trump blev valgt til præsident. Nu vil de ikke vedkende sig ansvaret for resultatet af deres egen kampagne. Føj! :-(

  *The Congressional Baseball Game for Charity is an annual baseball game played each summer by members of the United States Congress. The game began as a casual event among colleagues in 1909 and eventually evolved into one of Washington, D.C.’s most anticipated annual pastimes, according to the House of Representatives Office of the Historian. In the game, Republicans and Democrats form separate teams and play against each other.
  The game raises money for three local charities: The Boys and Girls Clubs of Greater Washington, The Washington Nationals Dream Foundation, and The Washington Literacy Center. The game is usually attended by crowds of congressional staffers and, occasionally, even dignitaries and presidents

  https://en.wikipedia.org/wiki/Congressional_Baseball_Game
  https://www.youtube.com/watch?v=fl5Gg9qaL3U

  Kommentar by A-mad — 20. juni 2017 @ 14:56

 14. Det er ikke for at være lyseslukker, men er Søren Krarup efterhånden ikke en smule passé? Han har været del af et parti som nu har svigtet i årtier. Og én af grundene til dette er Søren Krarups overgang fra Lutheranisme til det fra USA stammende “judeo-kristendom”; evangelister og andre der dyrker Israel og Jøder. Krarup synes at Jøder og Muslimer fortsat skal nyde speciellovgivning der tillader kønslemlæstelse af deres børn. Desuden er Krarups holdninger og hans til tider krinkelkrogede intellektualisme vel bekendt hos de fleste.

  Det bliver vist svært at få ret meget spændende ud af det interview, medmindre værterne formår at stille nærgående spørgsmål. Men held og lykke med projektet; jeg skal nok se videoen..

  Kommentar by Balder — 20. juni 2017 @ 15:03

 15. notty — 20. juni 2017 @ 13:09

  Det var følgende video TV2News satte den barnlige universitetspige til at kommentere:

  https://www.youtube.com/watch?v=41rxtaOX4NE

  Hendes kommentar var så at Alex Jones er kendt som konspirationsteoretiker, selv om videoen udelukkende er en samling af kendte Trump-modstanderes egne dødstrusler mod præsidenten.

  Begrebet konspirationsteoretiker blev opfundet af CIA for i medierne at kunne affærdige kritikere af den officielle version af drabet på JFK i Dallas 1963. Siden er konspirationsteoretiker også blevet brugt om mange andre kritikere af USA-magthavernes udlægning af begivenheder som månelanding og 11 sep 2001. Afviser nogen følelsesstyret alt det som benævnes konspirationsteori, så virker den tiltænkte CIA-propaganda på vedkommende.

  Kommentar by perhag — 20. juni 2017 @ 16:01

 16. Det lader til at de venstreorienterede, og de venstreorienterede medier, prøver at få svage sjæle til at udføre deres egen drøm om at få fjernet Trump med alle midler? Til at starte med dehumaniserede de Trump, og fremstillede ham som en anden Hitler, nu viderebringer de opskrifter på hvordan umennesket kan fjernes.

  Forstil jer hvis de samme “happenings” eller “snuff film” var lavet med Obama, der ville lyde et ramaskrig i alle de venstreorienterede medier, og beskyldninger om racisme ville flyve igennem luften.
  Men alt er tilladt når det gælder Trump, jeg frygter at det ender galt.

  Kommentar by Geert — 20. juni 2017 @ 16:36

 17. Flere herinde, incl. Balder siger DF har svigtet/gjort for lidt.

  Det er et svagt ugennemtænkt argument.

  Man skal tænke på hvordan Danmark ville se ud, uden Dansk Folkeparti.

  Forestil Jer et Danmark i forlængelse af Anker Jørgensen, Poul Nyrup og Helle Thorning-Scmidt uden DF.

  DF har måske svigtet på enkelte områder, men i det store hele synes jeg de har forvaltet deres mandater fornuftig.

  Det er uhyggelig svært at få noget igennem når det meste af pressen, venstrefløjen, De Radikale og et halvradikaliseret Venstre-parti trækker modsat.

  Hvis du, Balder sørger for at DF får 95 mandater ved næste valg så sker der ting og sager, hvis ikke, må vi håbe at så mange venligboer og Radikale tosser bliver grundig kulturberiget, når det er det de drømmer om.

  Kommentar by k.m. — 20. juni 2017 @ 16:42

 18. Sidste år var der en masse Hollywood ‘kulturpersonligheder’ – blandt andet George Clooney – der højtideligt lovede os, at de ville flytte til Canada, hvis Trump blev præsident.
  Hvad er din ny adresse, George?

  Kommentar by Bastardo — 20. juni 2017 @ 17:08

 19. Det er dælen dulme godt husket! Det føles som æoner siden, men ja – et virkelig godt referencepunkt på hvordan de neutrale, tilstræbt objektive medier formidler vidt forskelligt fra sag til sag. Det skal retfærdigvis siges, at dr.dk nævnte Bernie Sanders-vinklen en dag eller to efter attentatet, men det var så også det …

  Kommentar by DavidK — 20. juni 2017 @ 17:13

 20. Bastardo. Han har jo et lille sommerhus ved Lago Di Como, og han er et rummeligt menneske. Hvor der er hjerterum, er der husrum.

  https://www.youtube.com/watch?v=CIqY822Ai0w

  Italy: Hundreds of refugees set up camp near George Clooney’s Lake Como mansion

  Kommentar by Hr. Naturli' — 20. juni 2017 @ 18:10

 21. En glædens dag, da en skideskør hooligan kørte ind i en flok Muslimer, lige efter den obligatoriske hadpræken i moskeen.
  Alle venstrefacisterne gnider sig i deres små fedtede hænder, endelig en hvid mand der begår terror.
  Det bliver der tærsket langhalm på i laang tid, nu har man endelig et påskud for at lægge national sindede for had.
  En ny Breivik har manifesteret sig.
  Bortset fra det, er det ikke en handling man kan sympatisere, terror mod uskyldige, er stadig terror mod uskyldige og er utilgivelig.
  At det oven i købet er temmelig stupidt, en handling der spiller bolden over i fjendens lejr, er dumt.
  De fleste klarttænkende er udmærket klar over at nu er muslimernes offerrolle sikret i lang tid fremover.
  Glemt er de uhyrligheder muslimerne har leveret gennem tiderne, og den daglige chikane fra de korantro.
  Et oplagt selvmål.

  Kommentar by Finn A. Skov — 20. juni 2017 @ 18:15

 22. Trump må visseligt gøre noget rigtigt, når msm og venstrefløjserne hader ham så meget. Men han er meget langt fra at nå Kennedys niveau. Han skulle tage nogle råd fra Putin, kan jeg råde ham til, efter at have set 4 timers Oliver Stone interview.
  http://www.ronpaullibertyreport.com/archives/when-did-we-elect-general-mattis
  og
  http://www.ronpaullibertyreport.com/archives/trump-turns-back-the-clock-with-cold-war-cuba-u-turn
  viser tydeligt, at han mangler statsmandstæft. Ikke i en grad som uLøkke eller Helle Skatteål, men alligevel.

  Kommentar by Nielsen — 20. juni 2017 @ 18:28

 23. @k.m. 16:42 “Man skal tænke på hvordan Danmark ville se ud, uden Dansk Folkeparti.”

  Ærlig talt tror jeg ikke der ville være noget forskel, bortset fra at der måske var opstået et ægte nationalistisk parti. Dine argumenter til forsvar har vi hørt. Jeg har fremsat mine velbegrundede anker mange gange. Springer over i dag.

  Kommentar by Balder — 20. juni 2017 @ 18:48

 24. Trump er absolut ikke den første amerikanske præsident, som er blevet truet på livet. Flere præsidenter er blevet myrdet for deres meninger. Tænk f.eks. på Abraham Lincoln, republikaner som måtte lade livet da han frigav slaverne. John F. Kennedy, Demokrat umiddelbart efter afslutning af Cuba krisen i 1963. Gad vist om der var nogen forbindelse mellem mordet og Cuba krisen, Lee Harvey Osworld var, så vidt jeg ved, kommunist. Ronald Reagan blev forsøgt myrdet, formentlig på grund af hans medvirken, sammen med Mikhail Gorbathov, til Sovjets fald. Hvad Donald Trump angår mener jeg at den politisk korrekte presse ikke gør andet end at forsøge på at kvæle et hvert forsøg, fra Trumps side på at opnå et fornuftigt forhold til omverdenen.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 20. juni 2017 @ 19:28

 25. Måske har Daily Mail mistet for mange annoncekroner pga. pressionsgruppen ‘Stop Funding Hate’? (fx Lego)
  Spændende om vi kommer til at læse om brune, sorte, gule og røde terrorister i fremtiden

  White terrorist suspect Darren Osborne was from Wales http://www.thestandard.com.hk/breaking-news.php?id=91721 https://jyllands-posten.dk/protected/premium/international/ECE9667546/hvem-er-den-hvide-mand-der-er-sigtet-for-finsburyterroren/ https://www.bt.dk/udland/blodigt-angreb-i-london-var-det-den-hvide-mands-haevn

  Kommentar by anno — 20. juni 2017 @ 19:45

 26. @ Nielsen

  Hmm, er efterkrigsrækkefølgen blandt amerikanske præsidenter ikke:

  1. Trump
  2 Reagan
  3 Kennedy

  Kommentar by kenneth — 20. juni 2017 @ 19:59

 27. Stort set hver dag bliver kristne Armeniere dræbt af muslimske tyrker venner i europa, men hvor er fake news og EUSSR????????

  Kommentar by Piphans — 20. juni 2017 @ 20:13

 28. >25 Kenneth
  Den fik jeg ikke lige fat i.
  Præsidenterne efter ww2 er: Rosevelt, Truman, Eisenhower, Kenedy fulgt af to som konspirerede om mordet på ham: Johnson og Nixon, Ford, Carter, Reagan 9-11-culprit G H W Bush, Clinton, lille Bush, Obama og Trump.

  Kommentar by Nielsen — 20. juni 2017 @ 20:22

 29. @ 27

  Du omtaler niveauet Nielsen. Jeg mener at rækkefølgen i forhold til hvem som politisk set har været de mest fornuftige præsidenter er den ovennævnte. Nixon måske nummer 4 og Obama på en stensikker sidsteplads.

  Kommentar by kenneth — 20. juni 2017 @ 20:32

 30. Løkketoft det syge stykke røde svindler lort kommer med sit røde landsforræderiske lort som fake news slubre i sig. Løkkesvinet det syge stykke lort burde sidde på et torv så danskerne kan spytte og sparke på det ækle stykke lort.

  Kommentar by Piphans — 20. juni 2017 @ 20:38

 31. > Kenneth
  Jeg vil ikke kalde en eneste af dem fornuftig. De gør hvad centralbanken forlanger af dem.

  Kommentar by Nielsen — 20. juni 2017 @ 20:52

 32. 8. K.M.
  Bonnichsen udtalte sig om chaufføren der kørte muslimer ned i London.

  Den gamle bonderøv Hr. Bonnichsen er gået på pension, og det er tydelig at høre på det vrøvl han kommer med.

  Han fatter nemlig ikke som så mange andre. AT: Den terrorhandling begået af en HVID, fortæller i al sin tydelighed, at: GRÆNSEN ER NÅET.

  Dert er dette den gamle nar ikke forstår, men som sagt, han er jo ikke alene.

  Kommentar by Sindsro — 20. juni 2017 @ 21:27

 33. 31. Piphans

  Skoene bliver så ulækre af det.
  Tro mig: Fadbumsen og Tykkeloft, og de radikale landsforrædere for deres bekomst når dagen oprinder.

  Kommentar by Sindsro — 20. juni 2017 @ 21:30

 34. CENSUR ! breder sig med lynets hast.
  Over alt.Selv YT begynder nu med shadow banning som ALLE danske MSM, så det skal nok føre til noget GODT.
  Og deres nye #globalist agenda
  https://www.youtube.com/watch?v=Lxbdvo2vFwc
  Som ja
  kommunisterne og islamisterne…i årevis . men nu er det tydeligt overalt I EU. ÅBEN FLAG .
  https://www.youtube.com/watch?v=fIM96Da85xM
  https://www.youtube.com/watch?v=_pQs06LatVs

  Det er nye tider , hvis I ikke kan forstå…..

  FRIHED SKAL DER KÆMPES FOR DET ER IKKE GIVET !

  Kommentar by peter rytter larsen — 21. juni 2017 @ 03:41

 35. Prøv selv åbn 2 browsere og skriv på EB ( har varet snart 2 år)
  Og se din shadow banning
  Jeg har vids. tonsvis af Kbh. hippe kommunister Wana Be “mig god” msm RUC kulten censur mm. gennem de sideste mange år og jeg vil !
  #KEK YOU

  Kommentar by peter rytter larsen — 21. juni 2017 @ 04:03

 36. * når tiden er inde VIL folket fra KEKKISTAN vise den sande side fra bla Poul Madsen den radikale samfundsnasser kommunist og mange mere .

  INTET STOPPER FOLKET !

  Kommentar by peter rytter larsen — 21. juni 2017 @ 04:08

 37. […] og opfordringer til likvidering af Trump (fysisk eller politisk, der er frit valg, mere hos Uriasposten), så blev en “special election” i staten Georgia vundet overbevisende af […]

  Pingback by Trump styrket ved særvalg | Undskabens Hotel — 21. juni 2017 @ 04:49

 38. 34. Sindsro
  Jeg håber at du får ret, og dagen snart oprinder.

  Kommentar by Piphans — 21. juni 2017 @ 07:39

 39. Svansekommunisterne skal endelig fortsætte, så vi kan få dem ud i det åbne, hvor vi kan rive hovedet af dem.

  Kommentar by Jørgen — 22. juni 2017 @ 04:09

 40. Gunman didn’t plan Alexandria baseball shooting, visited Sanders’ Senate office – FBI
  Published time: 21 Jun, 2017 22:55
  The man who fired on GOP lawmakers at baseball practice had a list of six congressmen on him, and kept the modified rifle he used in a storage unit he often visited, the FBI said. James T. Hodgkinson also tried to meet Senator Bernie Sanders (I-Vermont).
  Hodgkinson, 66, fired on House Majority Leader Steve Scalise (R-Louisiana) and other GOP lawmakers last Wednesday morning, during the final practice for the annual charity congressional baseball game. He fired 60 shots as he stalked the Alexandria, Virginia field, injuring Scalise and three others, from a modified 7.62mm caliber SKS rifle and a 9mm handgun before he was killed, likely by Capitol Police officers on Scalise’s protective detail.
  On Hodgkinson’s body, investigators found a list containing the names of six members of Congress

  https://www.rt.com/usa/393514-hodgkinson-storage-list-scalise/

  Kommentar by A-mad — 22. juni 2017 @ 08:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper