27. september 2009

Århus: Flere utilpassede unge

Fra JP Århus – Flere dyre, utilpassede unge.

“Utilpassede unge, der er ude i kriminalitet og misbrug, ender i stigende grad med at blive mandsopdækket af pædagoger døgnet rundt, f.eks. i et sommerhus.

Fra 2007 til 2008 steg antallet af de dyreste anbringelsessager fra 38 til 57 i Århus Kommune. Det er en stigning på 50 pct. i sager, der hver koster over én mio. kr. På grund af vanskeligheder med at finde egnede pladser bruges i disse sager ofte såkaldte enkeltmandsprojekter. Det vil sige, at den unge bliver isoleret med et hold af pædagoger. Her kræves, hvad der svarer til 4,3 pædagoger pr. døgn. Regningen for den dyreste anbringelse i 2008 løb op i 3,2 mio. kr.”

Venstres Laura Hay kræver rationaliseringer, hvad afvises af kredsformand Verne Pedersen for Socialpædagogerne, der tilfældigvis er medlem af Socialdemokraterne, hvad ikke oplyses.

Oploadet Kl. 15:20 af Kim Møller — Direkte link40 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/8433/trackback

40 Comments »

 1. Samfundet har ikke råd til normale overførselsindkomster til folk, der i den grad belaster de offentlige kasser med ekstraordinære udgifter.
  Det er et politisk spørgsmål, der hurtigt skal tages op.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 27. september 2009 @ 16:23

 2. Flere udgifter til utilpassede unge.
  Og til genopbygning af nedbrændte skoler og institutioner.
  Og til “kriminalitetsforebyggende” arbejde.
  Og til “integrationsprojekter”
  Og til tolkningsopgaver på sygehuse og i retssystemet.

  Læg dertil de stigende udgifter til ældre og plejekrævende, samt en faldende andel af befolkningen til at financiere det hele.

  Velfærdsstatens endeligt. En langsom, men sikker død.
  Mon Helle og kammeraterne vinder næste folketingsvalg? Det kan vel nærmest være det samme. Den offentlige sektor er også vokset under VK-regeringens ledelse. Hovedparten af vælgerne er enten ansat i det offentlige system, eller de lever direkte eller indirekte af det. Hvem tør gå til valg på nedskæringer?

  Kommentar by Peter R — 27. september 2009 @ 17:42

 3. Fængsel er billigere…

  Kommentar by Henrik R Clausen — 27. september 2009 @ 18:19

 4. “Han blev passet op af fire arabisk udseende personer. Ved 7-tiden kom de kørende hen til ham i en ældre mørk bil, formentlig en Opel, og spurgte, om han skulle have noget narkotika”

  http://jp.dk/indland/aar/kriminalitet/article1830927.ece

  Røveri i Paradisgade

  Offentliggjort 27.09.09 kl. 17:06

  Kommentar by Fritænker — 27. september 2009 @ 18:27

 5. OT:

  Kinesere og sigøjnere samler flasker i København. Den slags har jeg set en del af, det værste er dem der nærmest overfalder en for at få fat i en flaske. Dem jeg har oplevet er afrikanere.

  Kommentar by Fritænker — 27. september 2009 @ 18:31

 6. @fritænker.

  Jeg har et par gange læst Leif Davidsens bog “Dostojevskijs Sidste Rejse”, den står på min reol. Det er en bog, som alle med den mindste interesse for Rusland og bare en lille smule kærlighed til landet og dets indbyggere, bør læse en gang imellem. Den er også spændende fordi den gode Hr. Davidsen, som opholdt sig mere end 25 år i Moskva, gør voldsomt op med kommunismen og dens forsøg på at skabe en sovjettisk nationalitet “Homo Sovjetticus”, hen over de selvstændige lande som sovjet opslugte, men kan samtidigt ikke forstå hvorfor mange danskere ikke bryder sig om EU’s tilsvarende ensretningsprojekt. Han, om nogen, burde kunne se sammenhængen.

  Han fortæller også, hvordan han i begyndelsen tit stod i Kastrup og ventede på afgangen til Moskva, sammen med DKP’ere, fagforeningspampere, plus det sammenrend vi i dag kender som godhedsindustrien. Når han fortalte om de timelange køer foran de tomme butikker, fik han altid svaret “der er også køer i Irma”. Forskellen er, hvad DKP’erne inderst inde godt vidste, men ikke ville indrømme end ikke overfor sig selv, at russerne stod i kø for at købe det et eller andet der kom i butikken i dag, man anede aldrig hvad. I Irma stod, og står, man i kø, for at betale det man selv har valgt ud af titusindvis af varer.

  Da jeg havde læst dit indlæg, vidste jeg hvordan Leif Davidsen havde det, da han stod i lufthavnen og ventede på flyet til Moskva. En sigøjner (er det ikke racisme at kalde dem det?) der samler flasker op i København, er altså ikke det samme som 4 kriminelle muslimske rødder der falbyder stoffer, og banker kunden der ikke vil købe det. Kineseren tror jeg slet ikke på.

  Det du forsøger hedder moralsk ækvivalens, og er et let gennemskueligt ulækkert debatrick.

  Kommentar by PeterK — 27. september 2009 @ 18:57

 7. En sigøjner, der samler flasker op i byen, udfører et stykke arbejde (ren by) mod betaling (flaskepant). Hvis vedkommende ellers har lovligt ophold i Danmark, er der ikke noget galt i det.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 27. september 2009 @ 19:03

 8. Indvandring, det kan være fast arbejde.

  Kommentar by pk — 27. september 2009 @ 19:08

 9. I Helsingør samler sigøjerne ikke flasker. Så skal de først gå af bilen.

  Kommentar by pk — 27. september 2009 @ 19:10

 10. mandsopdækket af blegfede pædagoger i et sommerhus (garanteret med poolbord og et spa)

  hva med i stedet at smide skidtet i en container og så overvåge med et webcam??..

  Kommentar by Mike — 27. september 2009 @ 19:47

 11. 2.
  Peter R,

  Velfærdsstaten er død, det er vare ikke officielt endnu.

  Kommentar by Fritz — 27. september 2009 @ 20:09

 12. Her er artiklen;

  http://politiken.dk/indland/article797265.ece

  @ PeterK

  Senest var i Fælledparken til DHL Stafetten, hvor de kredsede rundt som sjakaler der skulle have rovet. Man kunne næsten ikke drikke færdig, før de kom og ragte hænderne frem efter flasken.

  Kommentar by Fritænker — 27. september 2009 @ 20:56

 13. Kære “fritænker”: Mon ikke den betalende danske befolkning vil være bedst tjent med, at vi siger ud med nassedyrene, ud med de voldelige og kriminelle. Der vil være nogle sigøjnere, måske nogle ganske enkelte kinesere blandt dem. Hovedparten vil være… æh, hvem var det nu lige, jeg prøvede at komme i tanker om, og du prøvede at snakke uden om?

  Kommentar by Crass Børsting — 27. september 2009 @ 21:28

 14. 3. Og har en lav recidiv procent. under 50 procent, hvor det er undersøgt i Sverige, at dem som har været i et dejligt ungdomsfængsel har en recidiv procent på 75 procent.

  Det værste er at de dyreste tilfælde koster over 7 millioner om året.

  Nej, et billigt, udliciteret fængselsophold i Rusland, skulle nok gøre tippe gene/status balancen lidt.

  Vi har slet ikke råd til det her i det lange løb, det vokser problemerne for hurtigt til, samtidigt med at finasieringsgrundlaget skrumper.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 27. september 2009 @ 21:32

 15. Ja, de var godt nok lidt nærgående til DHL…

  Kommentar by Henrik R Clausen — 27. september 2009 @ 21:50

 16. “Nutidens balladekultur blandt indvandrerdrengene er ifølge Antropolog og adjunkt Laura Gilliam et resultat af, at lærerne i skolen ubevidst skaber skel mellem etniske minoritetsbørn og etnisk danske børn”

  Nå for pokker og her gik jeg og troede det på grund af Pia .
  De dumper sku nok også selv dukke testen når det kommer til stykket …

  http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/339882:Danmark–Skolen-skubber-indvandrerdrenge-ud-paa-et-sidespor

  Kommentar by Mosemanden — 27. september 2009 @ 23:14

 17. @16: Jeg havde ellers hørt, at det var Jøncke og HA, der med deres Sjakal Manifest var skyld i alle skel mellem danskere og indvandrere…

  Kommentar by Henrik R Clausen — 28. september 2009 @ 00:14

 18. @ 5 Fritænker

  Det har jeg da selv oplevet masser af gange med pæredanske pensionister som “de skyldige.”

  Jeg kan ikke se din pointe?

  Kommentar by Mikael — 28. september 2009 @ 00:27

 19. At udmatte det vantro indvandreland/samfund økonomisk er en af de utallige faktorer, der er taget i anvendelse i den moderne Jihad.

  Det Muslimske Broderskab udsendte for nogle år siden en manual til samtlige moskeer i de europæiske lande om hvordan og med hvilke midler den nutidige Jihad mod de Europæiske / Vestlige lande skal føres.

  Et af disse midler var at de i Vesten bosiddende muslimer skulle medvirke aktivt til økonomisk at udmatte deres værts/modtager lande.

  Måderne dette kunne ske på var mange, lige fra de nævnte oppe i tråden til retssager, hvor man kræver økonomisk kompensation osv.osv..

  Så at de herboende muslimer er kostbare bekendtskaber er skam ikke helt tilfældige.

  Kommentar by Vivi Andersen — 28. september 2009 @ 01:20

 20. Vivi, har du nærmere dokumentation om den manual fra MB?

  Kommentar by Henrik R Clausen — 28. september 2009 @ 01:43

 21. -Og Sozi-pædagogerne elsker det, altså det faste arbejde, der førlger med “de utilpassede”. De tænker som muslimer: Hver gang et projekt ikke lykkes, så tilbeder de ideologien endnu mere og kræver endnu flere penge.

  Hvorfor lukker man ikke røvhullerne inde og køre tvangsopdragelse og tvangsundervisning på dem, indtil de enten gør selvmord eller overgiver sig til fornuften?. Lære dem noget om nationaløkonomi og det at være et voksent menneske, hvis man vil have lov til at gå på gaden uden opsyn.

  Som Vivi skriver, så er der klare strategier fra MB, for islamisering. En af dem er tilsyneladende grov kørsel i trafikken. Min egen statistik er 7 ud af 10 grove færdselsovertrædelser og livstruende chikanerier i trafikken, udføres af muslimer. Går godt i spænd med deres selv-herrefolks-tro.

  Det er meget underligt at bo i et land med så mange nazister. Beskrivelserne fra Besættelsen, minder om de tilstande vi beskriver i dag, til forveksling. Nazisterne som var nedladende, onde og ydmygende og hysterisk selvforherligende.

  Dertil kommer Sozi-kulten, med dens sozialistiske paradis-drøm, som aldrig har og aldrig vil eksistere, men som giver ret til “civil ulydighed”- ha ha ha, og en egoisme og griskhed, som nærmest ikke har set sin lige i historien.

  Med sozi i baglommen, vælger man bare den sandhed som passer ens pengepung bedst. Hele hovedformålet med Sozi er at snylte på alle dem som producere noget i samfundet, ved at skryde om ligeret og samtidigt rage til sig og i øvrigt totalt skide på dem, man påstod man ville redde.

  For Sozi, er psykopatiske unge muslimer, det samme som guld. De dyrker dem, finder på flere idiotiske behandlingsformer, der ikke virker, men koster boxen og i skolerne opdrager de vores børn til at blive så dumme som muligt, så er de nemmere at styre og så vågner de ikke op af sozi-drømmen. I stedet bliver de gode malkekvæg.

  Det er ikke nøje planlagt. Kun fra toppen. Det virker ligesom med koranen og islam. De fleste følger bare en opskrift og ved ikke at de er soldater i en krig om magt.

  Fælles er, at der under ingen omstændigheder må opstå den situation, at folk lærer at tænke selv. Netop ved at lære noget om økonomi, begynder man at fatte sin egen eksistens og belastning på sine omgivelser, og deraf følger et ønske om selvstændighed. Derfor er det ikke velset hos hverken Sozi eller islam at gå for dybt i sådanne emner.

  Vi vi skal have Danmark tilbage, så bliver vi nød til at smadre pædagogismen og dens hær af stupide mennesker, ved simpelthen at stille nogle krav til deres ideologiske grundlag og tvinge dem. Tiden er løbet fra velfærdssamfundets metoder. Privatise’r og giv os dermed nogle valgmuligheder.

  Kommentar by Johan Jensen — 28. september 2009 @ 03:07

 22. En mærkelig oplevelse: Jeg solgte i fredags en af 4 små, søde hundehvalpe til en bondemand nede fra Egtved. Det i sig selv er ikke særligt mærkeligt, men manden var en ko-bonde, solgte sin mælk til Arla til en afregningspris på 0,85 øre pr. liter, påstod faktisk han havde et underskud på 50.000 om måneden – hvornår mon han skal ud at samle flasker?

  Det skal hertil tilføjes, jeg troede både han og konen var midt i 50erne – de var 40 og 42, havde 5 børn, hvoraf den yngste var 2.

  Hvor længe mon han kan blive ved med at betale millionregninger til pædagoger? Hvorlænge mon han og konen gider slide sig op for den kulturberigende import af sociale tilfælde fra mellemøsten?

  Mon ikke vi snart vi skal til at stemme på de partier, som vil Danmark og danskerne andet end udplyndring?

  Kommentar by T. Klitgaard Fuur — 28. september 2009 @ 07:26

 23. Glemte lige at fortælle, at hunden var en fødselsdagsgave til hans 10årige datter og at der selvfølgelig ikke kom penge imellem os, men blot byttedes varer, hund for ko-kød som vi skal ned at hente på fredag – den slags er stadig tilladt mærkeligt nok.

  Kommentar by T. Klitgaard Fuur — 28. september 2009 @ 07:40

 24. Klitgaard, på et tidspunkt må det blive klart, at dette grove misbrug af arbejderklassen ikke kan fortsætte. Den fine elite med deres udspekulerede undskyldninger kan ikke i længden udbytte det arbejdende (og iværksættende) folk på den måde :)

  Kommentar by Henrik R Clausen — 28. september 2009 @ 09:56

 25. Lad mig tilføje lidt om penge – roden til civiliseret opførsel.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 28. september 2009 @ 10:18

 26. 20.Henrik

  Jeg skal prøve om jeg kan finde skriftet på min pc´er – og i de bunker af prints jeg har liggende.

  Problemet er, at jeg har ryddet op i filerne fordi jeg blev nødt til dette!

  Men jeg er næsten stensikker på du selv på et tidspunkt har læst dette skrift .

  Det omhandlede primært hvordan T.M.B. mente islam skulle bære sig ad med at “skaffe sig” USA – og begrundelsen for denne erobring var, at når de først var lykkedes af sætte sig på delstaterne, stod resten af verden åben for dem.

  Den moderne Jihad foregår indenfor alle områder – og en liste over disse metoder har jeg også liggende….. et eller andet sted.

  Jeg er ved at “drukne” i prints som jeg ikke har fået sat i system – hvilket jeg virkelig beklager, specielt når jeg skal henvise til en adresse.

  Jeg kan indtil videre henvise til Patrick Poole´s
  ” The Muslim Brotherhood “Project”

  som blev trykt på FrontPageMagazine.com 5/11/2006

  Den første oversættelse og publisering af “The Project” blev foretaget af Scott Burgess og trykt som serie,1-5 + conclusion) i The Daily Ablution i december 2005.

  De var baserede på Sylvain Besson´s bearbejdelse, “La conquete de lÒccident: Le projet secret des Islamists” ( Paris: Le Seuil,2005).

  Projektet gør man som europæer/vesterlænding nok klogt i at tage alvorligt.

  I hvert fald har T.M.B. haft gevaldig succes siden de startede med at føre deres hensigter ud i livet for mere end 30 år siden.

  Kommentar by Vivi Andersen — 28. september 2009 @ 15:59

 27. Den socialdemokratisk ledede Århus kommune må være umådelig velhavende, når den prioriterer at bruge så mange penge på så få mennesker.

  Kommentar by Janne — 28. september 2009 @ 16:07

 28. Ah, The Project. Jeg husker det godt, vores politikere burde tage det meget mere alvorligt.

  EU-Kommissionen har et standardsvar til den slags: “Vi følger situationen nøje.” Da de blev bedt om en mening om islamiseringen af Europa, svarede de, at de ikke mente, der sker noget i den retning.

  ‘Følger nøje’? Rend og hop!

  Kommentar by Henrik R Clausen — 28. september 2009 @ 16:48

 29. Jeg fik slet ikke med at ‘de utilpassede unge’ må føle sig som konger og baroner, når de ser at det danske samfund (skatteborgere – hr. og fru Jensen) betaler så eksremt mange penge, ansatte og tid på netop dem.

  Til aktive og fremsynede studerende betaler det danske samfund derimod ved kasse 1 kroner 5000,- brutto pr. md. pr. person. Se det i forhold til at en ‘utilpasset ung’, koster op til 3,2 millioner pr. år. Sådan prioriterer Danmark.

  Hvis man nu prioriterede omvendt, mon der så var flere studerende og færre ‘utilpassede unge’?

  Kommentar by Janne — 28. september 2009 @ 17:09

 30. Apropos utilpassede unge muslimske mænd: 6% af samtlige kvinder i Sverige bliver voldtaget HVERT år:

  http://gatesofvienna.blogspot.com/2009/09/race-immigration-and-rape-in-sweden.html

  Kommentar by Søren Rasmussen — 28. september 2009 @ 17:44

 31. En oversigt over den muslimske andel af fanger i de forskellige europæiske landes fængsler:

  http://islamineurope.blogspot.com/2008/02/muslim-population-in-european-prisons.html

  Kommentar by Søren Rasmussen — 28. september 2009 @ 17:50

 32. Det kedelige er at vi kan dynge dokumentation op i tonsvis, det findes og det er uigendriveligt. Det har bare ikke nogen effekt. De danske medløbere lader sig styre af følelser og ikke fakta, og de der kan læse indenad – der er jo ikke dumme naive besættertyper alle sammen- fortrænger det fordi det ikke passer i deres verdensbillede.

  Biederman, ræk mig lige tændstikkerne.

  Kommentar by PeterK — 28. september 2009 @ 18:09

 33. Der er ingen grænser for hvad de tror hjælper. Tilsyneladende er de totalt desperate, de aner simpelthen ikke hvad de skal gøre, derfor gør de ALT ! Undtagen det der virker, nemlig hjemsendelser…

  Drenge fra Gellerup møder Pelé

  Til daglig spiller de på Tovshøjskolen med kammeraterne fra Gellerup Fodboldskole, men i morgen får de deres livs fodboldoplevelse.

  Drengene får nemlig lejlighed til at møde fodbold-ikonet, brasilianske Pelé.

  http://stiften.dk/article/20090928/AAS/183340879/1716/rss-section

  Kommentar by petersen — 28. september 2009 @ 18:25

 34. #33 petersen,

  ot

  ja, og muslim elskeren osamas-obama kommer slæbende med sine tilbedere.
  (de skal dog ikke tækkes primitive perkere i gellerup).

  Jeg har fået en billet til forlænget weekend og rejser tidligt onsdag morgen. – jeg kommer ikke hjem før søndag – håber til den tid at massepsykosen over messiassens besøg er aftaget lidt.
  Jeg er allerede ved at få brækfornemmelser over den savlende kritikløse tilbedelse af ham.
  Med en lille smule af alverdens skide held – og forhåbentlig fordi IOC vil “hjælpe” Madrid efter de frygtelige terrorbomber, så håber jeg sgu at de olympiske lege går til Spanien og osamas-obama rejser hjem med tomme lommer..

  Kommentar by Mike — 28. september 2009 @ 18:57

 35. Flertallet af de utilpassede og kriminelle unge er efterkommere af økonomiske bekvemmelighedsflygtninge fra middelalderøsten og nordafrika. Disse udgiftstunge økonomiske flygtninge(og deres familier) er desværre endnu ikke blevet repatrieret.

  Kommentar by Poul — 28. september 2009 @ 21:18

 36. 35.Poul

  Og det bliver de heller aldrig !

  Derimod har vi udsigt til at skulle få mange flere af deres landsmænd ombord i de europæiske lande.

  Det er hvad EU arbejder hen imod bl.a. med deres EuroMed-projekt.

  Lige i øjeblikket har jeg det sådan, at det er liiiige før jeg bliver totalt ligeglad med om vi synker under den islamiske vægt eller ej.

  Jeg har sagt til familien at hvis de mener de er nødt til at rejse ud af Europa for at beskytte deres afkom mod islamisering, så er det det de må gør!

  Det er nok det eneste vi efterhånden har at kunne gøre – nemlig beskytte os selv så godt som muligt.

  De næste 5-10 år vil vise om der var grund til at frygte Søjle 4 i EUs Fire Fundamentale Frihedssøjler i forbindelse med, at de arabisk-islamiske Middelhavslande bliver Partnerlande til EU fra januar 2010 og deres befolkninger dermed får adgang til bl.a. denne Søjle.

  Kommentar by Vivi Andersen — 28. september 2009 @ 22:37

 37. “Herefter forsvandt røverne i mørket, og netop på grund af det manglende lys var det ikke muligt for røveriofrene at give et brugbart signalement af gerningsmændene, ud over at der var tale om tre sydlandsk udseende mænd. ”

  http://stiften.dk/article/20090928/AAS/769893958/1003/net2

  Røvere tvang mobiler fra teenagere

  Kommentar by Fritænker — 29. september 2009 @ 00:43

 38. De frivillige brandmænd chikaneres nu også af de utilpassede “unge”
  http://www.sn.dk/artikel/19669:Slagelse–Ballademagere-overvaager-brandfolk

  Kommentar by Mogens — 29. september 2009 @ 13:44

 39. Bryllup stenet:

  http://www.nordvestnyt.dk/artikel/42139:Kalundborg–Stenkast-afbroed-bryllupsfesten

  Familier forlanger jomfrucertifikater

  http://jp.dk/indland/article1833774.ece

  Kommentar by Fritænker — 29. september 2009 @ 21:10

 40. “Utilpassede unge” ….. der har vi den igen. En uanstændig racistisk og diskriminerende stigmatisering af en stor befolkninggruppe, der er uden aktier i perle- og negerynglets forbrydelser.

  Pouls våde drømme om repartiering vil aldrig finde sted af to årsager – pæne selvfede småborgere og det bekymrende høje antal venstrefløjspsykopater. Ok, faktisk er der en årsag mere – velfærdssystemet.

  Løb lemminger, løb !

  Kommentar by Tolder — 29. september 2009 @ 23:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper