21. juni 2017

Gentofte: Forældre til børnehaveklassebørn er bekymret over multikultur – “… synd for de tosprogede”

24 procent udlændinge i 0. klasse på Tjørnegårdsskolen kan lyde af meget, men det skal sammenholdes med gold statistik, der fortæller, at 21,6 procent af alle nyfødte sidste år var børn af indvandrere eller efterkommere. Vi er således ikke langt fra det nationale gennemsnit i det nye multikulturelle Danmark. Gentofte er en borgerligt-liberal bastion, og blot 9,1 procent af kredsen stemte ved sidste folketingsvalg på Dansk Folkeparti.

Fra Villabyerne – Forældre frygter for ghetto-skole.

“Til informationsmødet for de kommende tre 0. klasser, der starter efter sommerferien på Tjørnegårdsskolen, fik forældrene udleveret klasselisten.

Med et kig ned over navnene kunne de konstatere, at 16 af dem klingede af en anden etnisk baggrund end dansk. Helt præcist er 24 procent af de indskrevne elever tosprogede.

Villabyerne har talt med flere bekymrede forældre…

‘Det bekymrer mig, at ens barn er stillet dårligere, fordi indlæringen bliver forværret med så stor en andel af tosprogede i klassen. Jeg synes, at det både er synd for de tosprogede, at de kommer til at føle sig som en belastning, og for de etniske danske børn, som får en dårlig skolegang. Det er en dårlig idé at samle så mange på én skole. … der bør være en kvote. Og med 16 elever og 11 skoler i Gentofte Kommune, hvorfor ikke fordele dem? …’ siger en mor til børn på skolen.

‘… Det er ikke fair, at Tjørnegårdsskolen skal tage dem alle, bare fordi kommunen har valgt at samle alt socialt boligbyggeri i den ene ende af kommunen. Hvis vi ikke råber højt nu, kan det gå rimelig hurtigt med, at vi ender som en ghetto-skole, og det bekymrer mig. Der er allerede et barn, som er blevet flyttet til en anden skole.’

‘… Allerede i dag flytter der elever fra mellemtrin over til Kildegårdsskolen. Den effekt kan man frygte bliver større,’ siger en far til børn på skolen.”

(Tjørnegårdsskolen, Gentofte; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 12:17 af Kim Møller — Direkte link39 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/84351/trackback

39 Comments »

 1. De pakker det pænt ind. De er jo pæne mennesker..

  Kommentar by Lukket fest, tag hjem — 21. juni 2017 @ 12:35

 2. […] RSS feed for comments on this post. […]

  Pingback by Forældre til børnehaveklassebørn er bekymret over multikultur – “… synd for de tosprogede” - Dengule.dk — 21. juni 2017 @ 12:40

 3. Pengeoverklassen nord for København har overhovedet ikke været solidariske med deres mindre heldigt stillede landsmænd, og nu er det jo meget svært a have ondt af alle de anstændige forældre.

  Kommentar by BB — 21. juni 2017 @ 12:43

 4. Hvor længe tager det 21,6 procent at blive til 50,1 procent? Højere fødselsrater, fortsat folkevandring, familiesammenføringer, og den vigtigste faktor, kortere mellem generationerne..

  Kommentar by Geert — 21. juni 2017 @ 13:02

 5. Som man reder, så ligger man.
  Hvis man VIL være politisk korrekt, så koster det ens børn og børnebørn en voldsom høj pris.
  Tænke sig at sætte politisk korrekthed højere end en god og naturlig fremtid. I grunden kan det jo være nærmest ligegyldigt med at gå i skole i det hele taget. Ungerne ville måske ligefrem være bedre stillede ved at lære gadekamp i bander og de dermed forbundne færdigheder med knive og andre våben.

  Kommentar by Knud — 21. juni 2017 @ 13:11

 6. “Tosprogede” er falsk varebetegnelse, de mestrer som oftest hverken deres forældres modersmål eller dansk i tilstrækkelig grad.

  Må jeg foreslå vi fremover kalder dem “dobbelt-halvsprogede”?

  Det lyder ikke så pænt men det er fakta!

  Kommentar by redneck — 21. juni 2017 @ 13:22

 7. ——–Kommentar by Geert — 21. juni 2017 @ 13:02

  Alt er fucket op lang, lang lang tid før vi når op på 50,1%…

  Kommentar by kent — 21. juni 2017 @ 13:29

 8. Ingen af disse børn er tosprogede. De er max. 2 x ½ sproglige: De taler ikke arabisk/somalisk/urdu/farsi osv., og slet ikke dansk.

  Jeg klandrer ikke børnene, de ved ikke bedre, men deres uduelige forældre, der selv i 4-5 generation i Danmark ikke er i stand til at tale forståeligt dansk. Suk….

  Kommentar by Henrik Petersen — 21. juni 2017 @ 13:34

 9. Jeg har som taxichauffør kørt med unge fra whiskeybæltet som fortæller hvordan de hyrer dørmænd til deres privatfester, for at holde vanvittige perkere væk.
  Perkerne er deres skolekammerater plus disses fætre, og nogle af dem, som har været på forvirrede danske feltmadrasser, truer med vold og selvmord pga. jalousi.

  Kommentar by Træt — 21. juni 2017 @ 13:57

 10. Skal man le eller græde?

  Nu begynder PK-tosserne ude i det ellers så liljehvide Gentofte også så småt at mærke de negative konsekvenser af masseindvandringen på egne kroppe – eller på deres egne præmiepoder rettere 😀

  Nå, i det mindste kommer det da til at blive rigtigt god underholdning for alle os andre “svagt begavede”, “lavt uddannede” og “intolerante, fremmedfjendske Morten Korch-læsende landsbytosser”, der har forsøgt at advare disse gloriepudsende naivister om netop dette scenarie gennem flere årtier 😂

  Så lidt kosmisk retfærdighed findes der da trods alt 😉

  h

  Kommentar by Bjovulf — 21. juni 2017 @ 14:07

 11. Virkeligheden betyder ikke så meget – før den bliver virkelig…

  Kommentar by Lundahl — 21. juni 2017 @ 14:11

 12. Det mest retfærdige ville være at fordele de to-halvsproget efter hvilke kommuner der har flest røde muhammed import venlige stemmer, nu mere rød kommune jo flere af deres velkommen til alle muhammedaner, de blå kommuner skal ingen modtage.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 21. juni 2017 @ 14:20

 13. Borgerne skal fortælle deres borgmester at de ikke vil have disse ”indvandrere”. Og borgmesteren skal fortælle det videre til muslimelskeren Lars Løkke, at kommunen ikke vil have disse “berigere”.

  Nogen skal begynde at sige stop, og det er ligegyldigt om det er en populær eller en upopulær kommune. Hvad “den store forhandler” så vil gøre, må vi afvente at se. Det er ham der har snydt sig til magten med løgnen: straksopbremsning.

  Kommentar by Birger Jensen — 21. juni 2017 @ 14:21

 14. https://www.welt.de/politik/ausland/article165751793/56-Prozent-der-Europaeer-wollen-Stopp-muslimischer-Zuwanderung.html

  56% Europæere ønsker stop for muslimsk indvandring

  Det er træls at ingen regeringer giver lov til folkeafstemning, de er bange for folket.

  Kommentar by k.m. — 21. juni 2017 @ 14:24

 15. https://newspeek.info/koebenhavnsk-folkeskole-sender-uvidende-elever-til-jihad-moske/

  Ja hvis jeg havde børn i dag…havde de simpelt hen fået forbud om at deltage – og skolen/institutionen havde fået min mening og foragt tydeligt tilkendegivet.

  Kommentar by Black Watch — 21. juni 2017 @ 14:37

 16. https://www.welt.de/debatte/kommentare/article165758357/Die-Frage-ist-welcher-Islam-zu-Deutschland-gehoert.html

  I Tyskland spørger man sig selv hvilket Islam der er plads til.
  Undersøgelse viser at mellem 1/3 og halvdelen foretrækker Islam frem for det tyske demokrati.
  Endnu mere chokerende er ifølge artiklen, at 2.G’ere som er født og indskolet i Tyskland, føler sig mere radikaliseret og antidemokratiske.

  Det betyder efter min mening at Islamisering er selvforstærkende, når “moderate” muslimer føler sig mere knyttet til Islam end det frie samfund de er vokset op i.

  De Radikales teori om at om 20 år er de lige som os, viser hvor farlige disse svagt begavede politikere er for samfundet.

  Kommentar by k.m. — 21. juni 2017 @ 14:52

 17. Og alle disse naive idioter som fortsat tror at løsninger er at fordele araberne ud over alle skoler. Det er samme løsning de europæiske politikere bruger på EU plan i et forsøg på at skjule de negative konsekvenser det har for den oprindelige befolkning når islam og den syge mellemøstlige kultur rykker ind. Vi andre ved godt at det ikke nytter noget at blande de rådne æbler sammen med de gode æbler.

  Kommentar by Nothingman — 21. juni 2017 @ 15:01

 18. http://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE9668044/gymnasieelev-gymnasiet-er-ikke-for-de-motiverede/

  Når de så kommer til gymnasiet….så venter der dem dette her – men sikkert forværret mange gange mere end nu!

  Fedt indlæg fra en 3.g´er, som intet har at tabe med sin erhvervede studenterhue og mulighederne for en anden fremtid end i Danmark, ved at sige sandheden om vores uddannelsessystem…eller mangel på samme.

  Hun sætter det nok på spidsen, men jeg tror hende gerne – det fortæller min mavefornemmelse mig, når man følger med i hvad der sker for de unge i Danmark i dag – Det må ikke være kedeligt men skal være sjovt og uden ansvar og bare man kan lalle sig af sted, snyde og lyve og ellers nasse af de der kan noget – feste igennem og være så hyklerisk som overhovedet muligt.

  Danmark går hårde tider i møde…men man vil det jo selv – men bare vent til virkeligheden går op for dem og samfundet eksploderer til atomer, når ingen evner at drive og forme et fornuftigt samfund…Man kan allerede se opløsningen tage til…hver dag forfalder alting her i landet…det bliver kun værre og man ever ikke at stoppe det, endsige forbedre det.

  Som jeg har sagt før…lær flere sprog, lær noget på højt niveau (nogle steder kan man vel opnå det) her eller i udlandet og rejs så ud i verden og find et sted hvor du kan folde dig ud og takke dig selv for og være stolt af din indsats – du bliver sikkert honoreret for den indstilling…Det har altid kunnet betale sig at være flittig, lydhør, stræbsom og målrettet – Mads Skjern fra Matadorserien må da være et forbillede?

  Dit nuværende land Danmark bliver i fremtiden et lille lorteland, forarmet og præget af forfald, udygtige mennesker på alle planer, konflikter og forskelspræget levevis, uretfærdigheder og almindelig dumhed som standard!

  Hvis fremtiden er os nådig, skal vi være glade for at der overhovedet er et land som vi kan kalde Danmark og som tilhører os…Det er der ikke sikkerhed for …mere?

  Kommentar by Black Watch — 21. juni 2017 @ 15:26

 19. Godt set, Black Watch – Danmark styres af typer som Albert Arnesen og hans unge kone der ikke tager ansvar for noget, men fester igennem og klatter det hele væk.

  Kommentar by k.m. — 21. juni 2017 @ 15:49

 20. Når multikulturen trænger sig på.

  Kommentar by Santor — 21. juni 2017 @ 15:53

 21. Destruksjonen av Europa er styrt og ønsket av våre politiske “ledere”.
  Hva som skal bygges og utvikles på vårt kontinent når det fylles med muslimer fra midt-østen er ubegripelig.

  Kommentar by elhadt — 21. juni 2017 @ 16:06

 22. Apropos Danmark og ledelse. Der er tråde langt tilbage i tiden, hvor staten har mistet herredømmet over vitale dele af infrastrukturen.

  DSB togdrift, plus DSB gods som også blev udkonkurreret. Told&Skat er helt væk, bl.a. fejlinvestering i IT.
  Politi, også her store og dyre IT problemer, der læsses over på skatteydere.

  Det er som om staten er ligeglad med landets infrastruktur, bare den kan få privatiseret alting. Ikke fordi jeg er kommunist der går ind for ren statsstyring, men jeg mener det bunder i dårlig ledelse på højeste plan. Når politikere vil have som et eksempel-effektiv og billig kollektiv trafik, så er første prioritet at skaffe de bedste ledere. Det har man ikke haft, fordi så var det ikke nødvendig med Arriva eller andre udbydere.

  Kommentar by k.m. — 21. juni 2017 @ 16:21

 23. Dette er noget af det morsomste jeg har læst længe… :-) Jeg tror jeg smutter ned i min klamme kælder og henter en god flaske vin, det skal fejres at kulturberigelsen nu rammer dens ignoranter… :-)))))

  Kommentar by ny kommentator — 21. juni 2017 @ 17:58

 24. 24 procent udlændinge i 0. klasse på Tjørnegårdsskolen kan lyde af meget, men det skal sammenholdes med gold statistik, der fortæller, at 21,6 procent af alle nyfødte sidste år var børn af indvandrere eller efterkommere.

  Og det er så ikke det værste. Selvom med et fuldstændigt stop for indvandringen vil andelen stadig stige i kraft af, at indvandrerne får flere børn end danskerne.

  Hvornår er nok nok?

  Og folk (danskerne) er åbenbart skide ligeglade på trods af, at nogle har advaret om det her i årevis.

  Kommentar by T. H. — 21. juni 2017 @ 18:14

 25. Hvorfor mon de har så stort et problem med det?
  Grov vold ved H.C. Andersen Skolen= Vollsmose
  http://nyheder.tv2.dk/lokalt/2017-06-21-lokket-vaek-fra-skolen-unge-filmede-overfald-paa-elev

  Kommentar by Lukket fest, tag hjem — 21. juni 2017 @ 18:48

 26. Det er med bittersød fryd at det, vi andre, i en lavere socialklasse, har måtte leve med i årevis, råbt op om og yderligere blevet hånet for, udskammet og nedgjort for, endelig sender sine lede fangarme op til de klasser der har muliggjort dette skrækscenarie. TILLYKKE…multikulti til jer osse…

  Kommentar by FrafaldenModerat — 21. juni 2017 @ 18:49

 27. Løkke lokker med bonus til dem der udskyder pensionen.
  Der er ikke mange almindelige danskere der lige sætter 50000kr ind på kontoen om året for at få del i en skattefri gevinst.
  Man tror næsten regeringen er blevet en del af Danske Spil, der er lige så stor chance for gevinst i lotto som i Lars Løkkes pensionsudspil.

  Det drejer sig om at gøre tingene så indviklet at ingen kan finde ud af det. Regeringen får nok hevet de sidste pensionspenge ud af nedslidte danskere for at give dem til fremmede voldsforbrydere, svindlere og uarbejdsdygtige nasserøve.

  Kommentar by k.m. — 21. juni 2017 @ 19:55

 28. >5 redneck
  Hvorfor dog ikke kalde dem det de er: Fremmede. At de meget ssjældent lærer at tale dansk, er med til at forringe sproget hos de danske elever. For slet ikke at tale om de danske elevers livskvalitet, som røvhullerne på Christiansborg og rundt omkring i kommunerne grundigt har devalueret.

  Kommentar by Nielsen — 21. juni 2017 @ 20:15

 29. Noget som pisser mig af er de mennesker som er født her, eller har fået tildelt dansk statsborgerskab; uden overhovedet at dele den danske befolknings værdisæt eller holdninger; udråber sig selv som danskere. De ligefrem vrænger det ud:”JE ER OS DANSK”…Gud fanden i hede hule helvede er du sgu da ej.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 21. juni 2017 @ 20:25

 30. Mon ikke de 26 perkerunger og deres familier er blevet håndplukket, i forventning om færrest mulige problemer?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 21. juni 2017 @ 20:29

 31. Kommentar by FrafaldenModerat — 21. juni 2017 @ 20:25

  “I Danmark er jeg født” med Outlandish?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 21. juni 2017 @ 20:32

 32. De som nu på 3-4 generation invaderer vore folkeskoler, med halvfærdige sprogkundskaber, ikke alderssvarende empatiske færdigheder og overvægt i muslimsk indoktrinering, burde samles i muslimske Lejre (uden adgang til omgivelserne), mens forældres og bedsteforældres tildeling af opholdstilladelse og eventuelle statsborgerskab blev revurderet, på baggrund af deres gøren, laden, kontakt til hjemlandet osv. blev gået igennem med en tættekam, UDEN om konventioner og lignende dårskaber, indtil de selv beder om at få en enkeltbillet ud af Danmark for evigt!
  De er ikke bare tabere, med ikke bestået i folkeskolen, men også årsagen til, at vore børn indgår i en statistik, som væsentlig ligger under et normalt niveau for etniske danske elever, de er også aldeles medvirkende til, at etniske danske elever må tage til nøje med en almen undervisning, hvor også IQ på 85 kan være med. (var det Rit Bjerregård der sagde det?)
  Velkommen til virkeligheden, Gentofte!; må I også blive beriget på alle de andre negative parametre, ifald status på Danmarks fremtid fortsat ikke er trængt igennem de politisk korrekte skyklapper og det ultimative had til Jeres egne børn og efterkommere må opvokse under, endnu ikke fiser ind på lystavlen!

  Kommentar by M.S. Carstens — 21. juni 2017 @ 21:39

 33. “Destruksjonen av Europa er styrt og ønsket av våre politiske “ledere”.
  Hva som skal bygges og utvikles på vårt kontinent når det fylles med muslimer fra midt-østen er ubegripelig.”

  Efter Kalergis visioner skal det føre til at forbedret ‘arbejderrace’ – ‘zukunftsrasse’ på originalsproget. ‘Docile’ – nem at styre, men intelligent nok til at arbejde.

  Merkel fik EU’s Kalergi-medalje for få år siden.

  Europæere er besværlige og vil have både frihed og demokrati – det har globalisterne råd for. De avler os væk.

  Kommentar by Søren Ferling — 21. juni 2017 @ 22:02

 34. Danskerne er totalt retarderede.

  Kommentar by Jørgen — 22. juni 2017 @ 04:13

 35. De gode borgere i Gentofte står overfor et spændende møde med en kultur, der overhovedet ikke har noget problem med at være en belastning.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 22. juni 2017 @ 04:42

 36. @“I Danmark er jeg født” med Outlandish?

  Kommentar by Hr. Naturli’ — 21. juni 2017 @ 20:32

  Kunne du ikke have undladt at minde mig den modbydelig hån af vort fædreland?
  Jeg får det direkte dårligt, når den modbydelige hån afspilles. Jeg slukker simpelthen for lortet, når det sker.

  Kommentar by Knud — 22. juni 2017 @ 12:28

 37. Jeg er selv Gentofte borger og til flyttet kommunen for 5 år siden, for blandt andet at slippe for multikulturen og sikre at mine børn så længe det er muligt. Der er masser af fornuftige folk i kommunen som deler mine holdninger til multikultur, indvandring og den manglende politiske indgriben overfor problemerne. Selvom det er de færreste der personligt er blevet berørt af konsekvenserne, så har langt de fleste indblik i hvad der foregår i DK og hvor landet er på vej hen. Folk er ikke idioter pga. det postnummer de bor i.

  Kommentar by Mikkel — 22. juni 2017 @ 14:09

 38. Homeschooling. Populært i USA, vil også vinde frem her.

  Kommentar by Bageren — 22. juni 2017 @ 19:55

 39. Tja, måske er det der multikulti ikke så fedt mere, når de små forkælede curlingbørn kommer hjem til palævillaen, og bløder ud af samtlige kropsåbninger…

  Kommentar by Korsfarer — 24. juni 2017 @ 14:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper