8. juli 2017

Flere tusinde tilrejsende venstreradikale smadrer Hamborg, 200 betjente såret: Blot ‘demonstranter’…

Jeg bruger sjældent store ord, og det lyder ganske givet lidt konspiratorisk, men mediernes dækning af de politiske fløje kan ikke være så stringent skævvredent uden en form for redaktionel styring. Hvor en højreekstremist typisk er mand der hænger klistermærker op, så kan man som revolutionær venstreorienteret kaste med brosten under parolen ‘Welcome to hell’ uden at blive associeret med venstreekstremisme.

Den yderste venstrefløj, også den danske, har mobiliseret i flere måneder, og resultatet ser vi nu i Hamborg. “Vi har aldrig oplevet så meget had og vold”, forklarer politiets talsmand, Timo Zill til Die Welt. Mere end 200 betjente er ifølge Deutschlandfunk såret ved de velorkestrerede optøjer.

Fra København arrangeres busturen af ‘Revolutionære Antifascister’, som en del af det fællesnordiske ‘Autonomous Revolutionary Nordic Alliance’. Selvom centrale begreber er anti-kapitalisme og revolution, så portrætteres de desuagtet som ikke-ideologiske ‘demonstranter’.

Politiken har talt med Asbjørn Nielsen, der ifølge avisen tilhører ‘den fredelige demonstrant-gruppe Colour The Red Zone’, der forsøger at sabotere topmødets afholdelse. En halvhjertet fortælling om politivold, og ikke et ord om det faktum, at Asbjørn Nielsen er international sekretær i Socialistisk Ungdomsfront. En erklæret revolutionær organisation, der forsøger at omstyrte det parlamentariske demokrati med marxisme og brosten.

Torsdag aften bragte TV-avisen en kort sekvens med danske Jeanette Kusk, der for rullende kamera forklarede, at ‘civil ulydighed og vold’ var noget der vandt kampe. Det var ikke nok til at give hende en venstreekstremisme-etikette, og det blev naturligvis heller ikke fortalt at hun – i lighed med Asbjørn Nielsen, er højtplaceret i Socialistisk Ungdomsfront.

Jeanette Kusk, SUF: Civil ulydighed og vold er noget af det der har vundet allerflest kampe gennem tiden.

DR-vært: Jeanette Kusk er en af de demonstranter, der er taget til Hamborg til international anti-kapitalistisk demonstration i anledning af G20-topmødet.

(Socialistisk Ungdomsfront: Asbjørn Nielsen, International sekretær & Jeanette Kusk, Jyllandssekretær)

Her lørdag eftermiddag bringer DR Online et interview med ‘den 25-årige politiske aktivist Rune Popp’, der i lighed med de to øvrige også er revolutionær venstreradikal organiseret i Socialistisk Ungdomsfront. Han mener politiet eskalerede kampene. Quelle surprise. Venstreekstremister søger kampen, taber stort, og græder efterfølgende ud i massemedierne som tilfældige ‘demonstranter’ uden fløjtilknytning.

(Rune Mygind Popp, Skolingsgruppen, Socialistisk Ungdomsfront)

“Socialistisk UngdomsFront slås for et andet system. … I stedet skal der skabes et reelt demokratisk, socialt og økologisk samfund. Et socialistisk samfund. Det forudsætter en total afskaffelse af kapitalmagten – derfor er Socialistisk UngdomsFront en revolutionær organisation. Vi tror ikke på, at de økonomiske magthavere vil afgive deres privilegier frivilligt. Derfor er reformer ikke nok.” (Socialistisk Ungdomsfront, Minimumsprogram)

Billeder.

(‘Ingen kapitalister i vores gader’; Deutsche Welle)

(Erhvervsdrivende udsættes for hærværk og tyveri; Foto: Deutsche Welle)

(Private får afbrændt deres biler: Foto: Facebook)

Apropos.

“Tip #55: På vej til G20? Senere på ugen løber G20-topmødet i Hamburg af stablen. Det betyder massive protester – og massiv repression. Tænk derfor på..

Om det er nødvendigt at medbringe din smartphone eller om du midlertidigt kan skifte til en dumbphone uden alle dine fotos og indlogget facebookprofil?
Om det er smart at rende rundt og tage fotos dernede? Hvis din telefon/kamera bliver beslaglagt (det sker!), så kan det gå udover dine kammerater.
– At lade være med at gøre arbejdet lettere for grænsepolitiet end højst nødvendigt: Raidhuer, handsker (i juli…), tjald og lignende er en sikker returbillet.”
(‘Sikkerhedstips’ på Facebook, 3. juli 2017)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/84881/trackback

32 Comments »

 1. Jeg håber at Socialistisk Ungdomsfront forstår at når man accepterer vold som et legitimt våben i den politiske kamp så anerkender man samtidig ens modstanders ret til også at anvende vold.

  Kommentar by Jan — 8. juli 2017 @ 15:40

 2. På TV2 og DR er det bare demonstranter.

  Men havde bare en af dem haft en onkel der havde været højreradikal, så ville de omtale dem som nazistiske demonstranter.

  Fredag sagde Jakob Rosenkrantz på Deadline at demostranterne var kommet for at demonstrer mod Donald Trump. Jeg har ikke set eller hørt en eneste der har nævnt Trump som begrundelse for ødelæggelserne. Og skete det samme ikke i Gøteborg og er det samme ikke sket ved alle G20 møder.

  Kommentar by Anders Nielsen — 8. juli 2017 @ 15:46

 3. Man kan ikke med sikkerhed hærge og plyndre butikker på den måde i visse steder i USA, hvor folk har ret ret til skydevåben.

  Læs gerne om de uroligheder, der var i Los Angeles i 1992, “L.A. riots”. Det koreanske samfund beskyttede deres butikker fra tagene bevæbnet med geværer.

  Kommentar by Ung konservativ — 8. juli 2017 @ 15:55

 4. Socialistisk ungdomsfront kan åbent sige at de går ind for vold, fordi vi ingen politikere har der vil overholde grundloven, der direkte siger at foreninger der virker ved vold skal opløses. Aftalen dengang vi blev enige om magtens tredeling i vores samfund var at myndighederne står for magtanvendelsen når loven skal overholdes, så hvis de ikke overholder det må den aftale anses som opløst, og selvtægt overfor disse grupper fra borgerne være accepteret.

  Det her er til PET og andre “myndigheder” der læser med herinde: Så længe i tillader AFA/ANTIFA/SUF at eksistere som foreninger og dermed ignorerer vores grundlov, så længe vil selvtægt imod disse være legitimt. Kort sagt: Få fingeren ud og stop dem NU, ellers er der nogle andre der gør det for jer!

  Kommentar by Per — 8. juli 2017 @ 15:57

 5. Når Den gale Kanslers Schutz-Staffel slås med Einheitzliztens AFAtiske Sturm-Abteilung kan man knappe en pils op, åbne en pose popcorn og nyde fjendens indbyrdes slagsmål.

  Kommentar by Voldposten — 8. juli 2017 @ 15:58

 6. Rune Mygind Popp: “I stedet skal der skabes et reelt demokratisk, socialt og økologisk samfund.”

  Vil dette fremtidige skabte samfund også acceptere en demokratisk valgt amerikansk præsident?
  Og har disse voldsudøvende unge husket at spørge muslimerne, som disse venstreorienterede periodevis støtter, hvad muslimerne mener om et reelt demokratisk samfund?

  Historien vise jo desværre, at flere af de værste af disse voldsfascister formentlig bliver optaget i den såkaldte “elite”, og ender i offentlige job.
  Den offentlige og den politiske råddenskab har her en god grobund at rekruttere fra.

  Kommentar by Birger Jensen — 8. juli 2017 @ 15:58

 7. […] Sådan forestiller jeg mig, Vesten går under. Hærgende og horende, ikke fordi “der går ild i kulisserne på et teater.” Se Flere tusinde tilrejsende venstreradikale smadrer Hamborg, 200 betjente såret: Blot ‘demonstrante… […]

  Pingback by »Welcome to hell« « Snaphanen.dk — 8. juli 2017 @ 16:11

 8. Hvorfor er SUF ikke forbudt ihht. paragraf 78 i grundloven?

  Mon Søren Pape har et svar?

  Kommentar by Sigwar — 8. juli 2017 @ 16:12

 9. Det er utroligt, at vi her i 100året efter bolchevikkernes forbrydelser i Rusland stadig hylder den satans bærme.

  Kommentar by Knud — 8. juli 2017 @ 16:13

 10. Fatter ikke at slynglerne ikke emigrerer til de lande hvis systemer de beundrer så meget at de vil indføre samme systemer herhjemme.
  Forsvind dog for fanden til Cuba, Nordkorea, Kina eller Venezuela.
  Den opførsel de lægger for dagen, ville omgående resultere i et længere ophold i de pågældende landes fængsler og under forhold de ikke i deres vildeste fantasi kunne forestille sig.
  De ville måske også blive sat til noget så vederstyggeligt som at arbejde for føden.
  Forkælede møgunger, der aldrig har foretaget sig noget fornuftigt, men blot drager fra demonstration til demonstration, uden nærmere refleksion.
  Gad vide hvilke familier de kommer fra?

  Kommentar by Finn A. Skov — 8. juli 2017 @ 16:41

 11. # 10.
  Givetvis fra området nord for København og lign.
  Det viste minder mig om Verdensbanken´s møde i København 1970.
  Mit gæt er at det er forkælede voldsparate såkaldte unge, der for voldens skyld raserer uskyldige menneskers ejendom.
  Jeg håber det tyske politi giver igen af samme skuffe.
  At DR TV og TV2 oplyser at der er tale om demonstranter kan ikke undre.
  Mon P. Damsgård dækker “demonstrationen” iført blomsterkrans?
  Søren Pape reagerer med garanti ikke, ej heller andre fra hoppeborgen.

  Kommentar by AK JA. — 8. juli 2017 @ 16:56

 12. De har simpelthen genopfundet krigen. Lidt ligesom når de identitetspolitiske universitetsstuderende genopfinder familien/nationalstaten/det ekskluderende fællesskab under navnet “safe space”. Ja, vold er da et glimrende og velafprøvet middel til at give dem, man ikke bryder sig om, modstand. Men er det ikke lidt selvmodsigende at erklære sig selv for autonom, men samtidig forvente at andre mennesker til punkt og prikke overholder den lov, man selv har hævet sig over?

  Kommentar by Ruby Tuesday — 8. juli 2017 @ 17:09

 13. Medmindre man altså tildeler sig selv voldsmonopol. Men det ville vel være fascisme?

  Kommentar by Ruby Tuesday — 8. juli 2017 @ 17:10

 14. Det er et af de klassiske områder, hvor medierne svigter totalt: Det giver overhovedet ingen mening, at almindelige apolitiske, der finder organiseret, ideologisk venstreekstrem vold og tyverier for uacceptabelt, bliver kaldet højreradikale i medierne. Mens medierne samtidigt kalder organiserede, ideologiske venstreekstreme for demonstranter.

  Samtidigt er der ikke mangel på indslag i medierne om, hvor dydige MSM-journalister er.

  Kommentar by traveler — 8. juli 2017 @ 17:11

 15. Er Pelle “AFA” Dragsted også på weekendtur i Hamborg?

  Kommentar by Korsfarer — 8. juli 2017 @ 17:54

 16. Siden det for nogle år siden gik op for mig, at kommunist, socialist, fascist og nazist er fire forskellige ord for nøjagtig den samme slags mennesker, er der mange ting der pludselig bliver meget nemmere at forstå. Noget af det første var dette, at venstrefløjen har vendt op og ned på sproget, således at alt hvad de siger betyder det modsatte. Når en venstreorienteret siger fascist betyder det demokrat, siger de demokrat betyder det fascist, antiracist betyder racist, antifascist betyder fascist, racist betyder antiracist, islamofob betyder tolerant, tolerant betyder islamofob og så videre og så videre.

  Læg for eksempel mærke til at de taler om et ‘reelt demokrati’ hvor alt ejes af fællesskabet, men hvis alt ejes af fællesskabet, er al magt jo samlet hos de der styrer fællesskabet. Der er sku en grund til at borgernes medbestemmelse er det første der ryger i et reelt socialistisk samfund.

  De snakker også om at bekæmpe fascisme, men sjovt nok gør det det ved at fratage medborgere deres ejendom og førlighed og ved at gøre livet til helvede for Hamborgs indbyggere, og de eneste de absolut ikke bekæmper er islams kulsorte fascister. Dem marcherer de til gengæld gerne sammen med.

  De snakker om at bekæmpe racisme, men ingen er mere fucking ligeglade med racisme end autonome der ser gennem fingre med deres islamistiske kammeraters ekstreme islamisk funderede racisme mod sorte, jøder, og ikke muslimer generelt.

  Intet af det venstrefløjen gør og siger giver mening, med mindre man har som udgangspunkt, at de så godt som altid mener det modsatte af hvad de siger.

  Den norske mainstream socialist Lars Gule er et ekstremt eksempel på dette. Manden er svinsk “tolerant”, racistisk “antiracist” dybt fascistoid “antifascist” og norske medier har ageret mikrofonholder for ham den ene gang efter den anden i hans egenskab af “ekstremismeekspert”. Ja, man ved næsten ikke om man skal grine og græde. Så vanvittig er venstrefløjen blevet. Tilmed er Lars Gule den eneste nordmand før ABB der rent faktisk er dømt for terrorisme.

  Hvis danske medier er bare en tiendedel lige så vanvittige, kan man godt tage det for givet, at de ved hvad de gør.

  Som klassisk liberal er jeg ikke nødvendigvis så vild med Trump, men havd medierne angår, så er det et af flere punkter, hvor han har fuldstændig ret. Medierne er den demokratiske fløjs værste opposition.

  Apropos, så læg i øvrigt mærke til at amerikanske fascister kalder sig selv “demokrater”.

  Jeg gentager for de tungnemme. Intet giver mening, hvis man rent faktisk tager venstrefløjen på ordet. Det er med socialister som med muslimer. Deres verdensbillede starter og slutter med en løgn, og alt derimellem er blot nuancer af sort.

  Kommentar by Mackety — 8. juli 2017 @ 18:47

 17. Jeanette Kusk på telefon i News. Det er politiets skyld.
  Hun er på vej hjem så nu håber jeg grænsekontrollen virker og sender hende tilbage til Hamborg.

  Kommentar by Erik — 8. juli 2017 @ 19:44

 18. Stupide venstreorienterede. https://www.youtube.com/watch?v=Rem0bPIXnVA

  Kommentar by Nielsen — 8. juli 2017 @ 20:04

 19. De skatteyder betalte svagpissende politikere tør ikke sende militæret på gaden af frygt for at blive dræbt af velhaver familiernes børn, politikerne i Europa er bund korrupte og derfor lader de kaos og ødelæggelsen fortsætte fordi civilbefolkningen er ufarlige og våbenløse, i Danmark har frit lejde indsamlet en del våben fra civile Danskere, det er en form for afvæbning, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 8. juli 2017 @ 20:13

 20. De forstår ikke samfundsøkonomi og samhandel, desuden er civil ulydighed uden brug af vold, altså er de nok nytteløse – hvad gavner ødelæggelserne og hvem rydder op reflekterer de ikke over.

  Kommentar by de Hemmer — 8. juli 2017 @ 21:23

 21. Jeanette Kusk – jeg opfatter dig som en samfundsskadelig nasserøv !

  Kommentar by Per Espensen — 8. juli 2017 @ 21:27

 22. Det er forventelig når denne mærkelige frau i tyskeland og så den pesse Makron i frankrig, sidder på magten.

  Men som vi alle kan se, bliver de ikke ved med at være ved magten.
  Stille og rolig bliver de pillet ned.
  Jo før des bedre.

  Kommentar by Sindsro — 8. juli 2017 @ 21:29

 23. Det var lige en Finke der undslap dr nyheder, og det var:
  en tysker der blev interviewet. Vedkommende sagde: Under fascisterne i voldsdemoen var der (INGEN DER TALTE TYSK) Hvad kaN ligge i dette.
  Det kunne jo være at det er tyrkere og andet arabisk udskud.

  Kommentar by Sindsro — 8. juli 2017 @ 21:35

 24. We do this every day
  https://youtu.be/2oyGGqhT3cg

  Kommentar by Jørgen — 8. juli 2017 @ 22:09

 25. >24 Jørgen
  https://www.youtube.com/watch?v=y4P2O8UjQeU

  Kommentar by Nielsen — 9. juli 2017 @ 08:01

 26. @ Sindsro: Det kan også være en hentydning til, at de venstreekstreme demonstranter kommer rejsende til fra hele Europa når de øjner muligheden for at deltage i et voldsorgie. At der er opstået en slags voldsturisme, parallel til den sexturisme, som f.eks. Thailand er offer for.

  Det er mennesker, der fra barnsben af er blevet frataget muligheden for med god samvittighed at være del af et nationalt/kulturelt/religiøst fællesskab. Men mennesket har brug for at være en del af noget. Og nu har de så udviklet et fællesskab omkring den rene, rå vold.

  Deres kamp mod politiet, et hvilket som helst politi, under et hvilket som helst påskud, har efterhånden rituel karakter. Ræsonnementet bag er i bedste fald spinkelt. De fleste kan ikke meningsfuldt gøre rede for, hvorfor de gør som de gør, blot agressivt udspy nogle fraser om storkapitalen etc.

  Det skinner ret tydeligt igennem, at det egentlige motiv er langt mere primitivt og dybtliggende: Trangen til at smide alle hæmninger og gå amok i flok, det individuelle ansvar for egne handlinger, hensynet til andre mennesker, moral, fornuft og civilisation opløst i en stor, bissende flok i instinkternes vold.

  Da 68’erne afskaffede pligtfølelsen og selvbeherskelsen og alle de andre gamle dyder, der blev anset for undertrykkende for individets frie uhæmmede udfoldelse, slap de uhyggelige kræfter løs.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 9. juli 2017 @ 08:52

 27. Her har vi måske også en del af forklaringen et spørgsmål, der er blevet stillet for nylig: Hvorfor holder venstrefløjen hånden over islam, når denne religion nu ellers er i modstrid med alt, hvad der er progressivt og tolerant?

  Den mest nærliggende forklaring er naturligvis at nysgerrig fritænkning ikke lige er i højsædet i det regi. Man følger flokken, og når man fornemmer at visse spørgsmål er tabu, ja så indordner man sig under det. Hvis man får at vide, at det er intolerant at kritisere det reaktionære patriarki, så accepterer man det, og stiller ikke spørgsmål ved det rimelige i denne dom.

  Men der kan måske også være noget andet. En nostalgi efter det, man har givet afkald på. Trygheden som var frihedens pris. Da kernefamilien og den nationale fællesskab baseret på kristne værdier nu er lukket land, kan islam måske være den eneste socialt acceptable måde at nå tilbage til noget fast, noget trygt og uforanderligt.

  Og igen er prisen ret høj. Men venstrefløjen har malet sig selv op i et hjørne på dette punkt. Man kan ikke åbent erkende, at demokrati baseret på kristne værdier og oldnordisk pragmatisme faktisk var et ret godt bud på menneskelig sameksistens. Men man kan prise mellemøstlig kultur for dens stærke familiesammenhold og uforanderlige traditioner. Og dermed indirekte indrømme, at vi smed noget vigtigt ud med badevandet, da vi besluttede at vores egen kultur ikke var værdig til at leve.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 9. juli 2017 @ 09:16

 28. […] tre danskere, der har været interviewet i medier har alle været højtplacerede i Socialistisk Ungdomsfront, og er i sagens natur revolutionære […]

  Pingback by Alle der forsvarer ‘kapitalismens interesser’ er legitime mål, systemet undertrykker os dagligt - Dengule.dk — 9. juli 2017 @ 10:15

 29. Det er temmelig ironisk, at venstreekstremisterne hærger en tysk storby, i et forsøg på at knægte de såkaldte kapitalister og (korrupte) magthavere, når nu deres gerninger i sidste ende overhovedet ikke rammer netop den målgruppe, men derimod de hårdtarbejdende skatteydere, hvis private ejendomme ligeledes berøres af terroren, som de førnævnte venstreekstremister ellers hårdnakket påstår at være repræsentant for.

  Derudover er det ligeledes ironisk (måske endda snarere patetisk), når de selv samme ventresekstremister omtaler sig selv som værende revolutionære, men ikke desto mindre alligevel har systemet (mainstreammedierne m.m.) i ryggen.

  Der er noget, der ikke helt hænger sammen.

  Kommentar by Martin Baden Christensen — 9. juli 2017 @ 11:34

 30. Måtte de tyske myndigheder indhente ALLE de udtalelser som ovennævnte deltagere er kommet ud med gennem pressen, kræve dem udleveret og stillet til ansvar for både offentlige og privates økonomiske skader.

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. juli 2017 @ 15:19

 31. ‘Det er samfundets skyld, det er saaaamfundets skyyyld’.

  Kommentar by Bastardo — 9. juli 2017 @ 18:45

 32. synes at dem der har lyst skal møde op på jeanette´s kusk bopæl og smadre alt,for hun kan jo lide at tingene er smadret og så kan hun græde i aviserne,men hvem gider så høre på den røde prinsesse

  Kommentar by svend nielsen — 10. juli 2017 @ 14:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper