14. juli 2017

Jihad-undervisning på friskole: “… på samme side ses et billede af en soldat bevæbnet med en riffel”

I sidste uge foreslog Socialdemokraterne, at man sløjfede støtten til muslimske friskoler. Umiddelbart yder det som sund fornuft, men havde jeg børn i københavnske skoler, så ville jeg klart foretrække den nuværende løsning.

Berlingske har søgt aktindsigt, og har en frisk lille historie, hvis man kan kalde det en historie, at en Koranskole underviser elever i Jihad – Lærebøger om jihad fundet i kopirum på muslimsk friskole.

“Ministeriets tilsyn med de frie og private skoler aflagde 21. juni et uanmeldt besøg på Nordvest Privatskole, hvor tilsynets udsendte fandt en mængde arabisksproget undervisningsmateriale, som skolens ledelse og bestyrelsesformand ikke selv havde gjort tilsynets folk opmærksom på.

Tilsynet fandt det arabiske undervisningsmateriale i et kopirum og har efterfølgende fået oversat uddrag af materialet.

I en lærebog, der ifølge tilsynet umiddelbart vurderes at kunne være et klassesæt, lyder en overskrift: ‘Til Jihad, I fremtidens unge’, mens der længere nede på samme side ses et billede af en soldat bevæbnet med en riffel.

På en anden side i bogen nævnes historien om Mus’ab ibn Umair, der ‘udøvede jihad i slaget ved Badr’ og ‘blev martyr i slaget ved Uhud’.

Det fremgår af en aktindsigt i dokumenter og billedmateriale fra Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, der fører tilsyn med danske fri- og privatskoler.”

(Nordvest Privatskole, København; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 19:48 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/85188/trackback

27 Comments »

 1. Jeg har en yderst kort tid haft min gang på netop denne ’skole’.

  Der gik udelukkende muslimer, ikke én etnisk dansk elev. Pigerne gik alle – selv ned til 6-års alderen – med tørklud, og det hele var rent kaos.

  Intet, som i intet, var der styr på. Give hånd til mænd måtte kvinderne ikke, de gjorde det i hvert fald ikke. Så lige dén detalje var der styr på.
  Der var enkelte danske lærere, hvad de så mente at kunne udrette dér. Synd for dem.

  Alt andet sejlede. Jeg gav op som konsulent efter få dage, da det var halsløs gerning. Denne ’skole’ dør forhåbentlig en stille død snarligt.

  Kommentar by Henrik Petersen — 14. juli 2017 @ 20:01

 2. …og så skal man ikke snydes for skolens bestyrelse:

  Skolens bestyrelse
  Formand: Mustafa Al-Sawaf
  Næstformand: Alaa Kerim
  Sura M. Twayg
  Hashem Abdelamir
  Hiyam A. Muhsin

  Betryggende, ikke? Negre og arabere. Tak for kaffe.

  Kommentar by Henrik Petersen — 14. juli 2017 @ 20:14

 3. For nu lige at fuldføre historien, ligger ’skole’bygningen sammenføjet med dén bygning, der huser Islamisk Trossamfund. På Tomsgårdsvej, og ja, det er i Nordværst.

  Islamisk Trossamfund i øvrigt på hjørnet af Tomsgårdsvej og Dortheavej. Få meter vestligere ligger det nuværende Ungdomshus.

  Nogen, der har en atombombe i overskud?

  Kommentar by Henrik Petersen — 14. juli 2017 @ 20:25

 4. Jeg læste denne interessante artikel om segregering i USA, som faktisk har en meget lang historie fordi efter borgerkrigen forsøgte man faktisk integration i sydstaterne i mere end 50.år som endte i segregering og “Jim Crow love” fra 1890erne.Folk kunne ganske enkelt ikke med hinanden. I USA idag er bolig omkostningerne for de hvide eksploderet og det er faktisk et forsøg på, at segregering med brug af markedsmekanismer. Man vælger dyre områder for, at holde sorte ude. Skoler med mange etniske mindretal får folk over i private skoler.Samme udvikling vil man se i DK. Glem alt om integration.Her er artiklen om USAs 150.årige forsøg på integration;http://thosewhocansee.blogspot.dk/2017/07/segregation-our-most-cherished-myths.html#more

  Kommentar by Thorsted — 14. juli 2017 @ 20:45

 5. Hvornår/Hvordan får vi vore politikere sparket ud af deres ego-økonomiske osteklokke, så de (fanden gale mig) bliver sat til ansvar, for deres manglende ansvar for vores GRUNDLOV, om i bund og grund er vores fælles sikkerhed for Danskernes ret til livet, på egen grund?

  Se dertil gerne:
  https://ksdha.wordpress.com/

  om LA’s pleasning af iSlammet :-((

  Kommentar by M.S. Carstens — 14. juli 2017 @ 20:54

 6. 1,2 3. Henrik Petersen

  Det lyder som om Kvarteret er ret så betændt.

  Kommentar by Sindsro — 14. juli 2017 @ 21:26

 7. Jeg ser at friskolen kommer under lup.
  http://jyllands-posten.dk/indland/ECE9726629/styrelse-saetter-friskole-under-skaerpet-tilsyn/

  Kommentar by Sindsro — 14. juli 2017 @ 21:40

 8. “Styrelsen sætter friskole under skærpet tilsyn”;

  Hvorfor ikke lukke omgående, som når fødevarestyrelsen finder uhygiejniske omstændigheder i klamme butikker?

  Hvorfor skal der igen og igen gives “vi ser nærmere på tingene”
  når SÅ mange af det danske folk gennem xx år har råbt højt om iSlamets brug af vores skattekroner, til deres ultimative formål: ISLAM og HELE pakken, på VORES regning?

  Hvem kan starte “Foreningen mod politiske landsforrædere”?

  Kommentar by M.S. Carstens — 14. juli 2017 @ 22:08

 9. Her er lige een der kan tænkes lidt over.!

  Samfundet afspejler det nedenstående allerede nu.!

  “””””Anden Verdenskrig gav voldsom stigning af sexforbrydelser i Danmark
  Under tyskernes besættelse af Danmark fra 1940 til 1945 steg antallet af voldtægter og sexforbrydelser danskerne imellem med op til 50 procent, viser ny dansk forskning.

  Både anmeldelser og domsfældelser over voldtægter og sex-krænkelser fik en voldsom stigning i Danmark under den tyske besættelse.

  Det fortæller den danske lektor og historiker Sofie Lene Bak med et nyt studie, der bygger på tal fra blandt andet Danmarks Statistik, skriver Videnskab.dk

  »Der sker en dramatisk stigning i domfældelser for voldtægt i perioden på cirka 50 procent. Ud over voldtægt stiger også omfanget af blufærdighedskrænkelser, som dengang var defineret ved eksempelvis blotteri, forsøg på voldtægt eller tvungen oralsex,« forklarer Sofie Lene Bak, der er lektor i historie på Saxo-Instituttet – Arkæologi, Etnologi, Historie og Græsk og Latin, som hører under Københavns Universitet.

  Hun har i sit nye studie analyseret data over anmeldte sexforbrydelser fra 1938 og frem til 1955.

  Krigen forandrede danskerne for altid

  Sofie Lene bak mener, at en af årsagerne til den markante stigning i seksuelle overgreb under besættelsen kan være, at samfundet var udsat for et ekstremt pres.

  Læs også: Nazisterne trodsede racelov og massevoldtog jødiske kvinder

  »Danskerne var udsat for et øget pres i forhold til at få hverdagen til at fungere på flere fronter. Der var rationering af maden og varer, man pludselig ikke kunne få. Derudover var der borgerkrigslignende tilstande og kampe mellem det dansk-tyske terrorkorps og modstandsbevægelsen. Danskerne stod derfor ofte op til synet af lig i gaderne, hvilket også gjorde, at de fleste følte en høj grad af angst,« forklarer hun.

  Krigen skabte en »forråelse« i samfundet, der betød, at normerne og vores ellers respektfulde måde at omgås hinanden på blev forkastet, mener Sofie Lene Bak.

  »Mine data viser, at kriminalitet som tyveri og indbrud også steg under besættelsen. Det tyder på, at der sker en ændring i vores væremåde som danskere. Krigen forandrer en grundlæggende tillid i samfundet, fordi almindelige mennesker frygter overgreb og kriminalitet i en helt anden grad end før besættelsen,« uddyber hun.

  »Det kan ske igen«

  Ud over at krig ændrer på væremåder og vores forhold til omgivelserne, mens den står på, kan den også få blivende konsekvenser for et samfund, påpeger Sofie Lene Bak.

  Læs også: Forskere: Soldater leger, når de er i krig

  »Tendensen til flere sexforbrydelser og voldtægter aftager ikke, efter de tyske tropper har overgivet sig, sådan som man måske ville tro. Antallet af voldtægter har desværre stabiliseret sig på et højere niveau efter krigen. Der skete simpelthen en brutalisering og forstyrrelse af civilsamfundet, som trækker spor helt frem til i dag,« siger hun.

  Derfor er forskning i de mekanismer, der opstår hos mennesker under krig, vigtige at undersøge nærmere, mener Sofie Lene Bak.

  »Det behøver ikke være pres på grund af krig, der kan give en lignende stigning i sexforbrydelser. Eksempelvis kan man forestille sig, at frygten for terror kan afføde lignende processer, og derfor er det vigtigt, at vi forsker videre i, hvordan folk reagerer under pres.«”””””

  En besnærende lighed mellem Nazisme og Islam.

  Kommentar by Sindsro — 14. juli 2017 @ 22:17

 10. Hvorfor er der ingen koranklodser eller bevæbnede vagter foran den skole?

  Kommentar by Catfish — 14. juli 2017 @ 22:56

 11. Jeg har en lille mistanke om, at det er os ordentlige danskere, der betaler gildet i den rotterede.
  Det er jeg bestemt ikke tilfreds med.

  Kommentar by Knud — 15. juli 2017 @ 00:19

 12. 9. > Sindsro

  Meget interessant

  Hertil må nævnes, at i de få tilfælde hvor medlemmer af den tyske værnemagt begik seksualforbrydelser mod den danske civilbefolkning
  blev det straffet med døden af deres egen Krigsret og eksekveret i f.eks. Ryvangen

  De ligger her endnu

  Det må så være forskellen.

  Kommentar by Henrik Sass på Nas — 15. juli 2017 @ 03:16

 13. Nu har man i alle de år overhovedet ikke forholdt sig til Islam, og den millitante usekulære diktatorreligion den er. Man har overhovedet ikke forholdt sig til dens indhold og alle de eksembler historisk og samtidsmæssigt der forekommer (og det er tonsvis eksembeler med psykologiske beviser koran og hadithmæssigt). Man har officielt politisk slet ikke forholdt sig til det. Man har sendt soldater afsted for at bekæmpe konsekvensen af det man ikke ville forholde sig til, og der er stadigvæk naive idioter (ved ikke hvad jeg ellers skal kalde fænomenet), som laller -integration, konventioner, og regnbuer etc vrøvl- af, og så kan man åbenbart blive overrasket over det der burde lukkes for lang tid siden????? (idioti). Støt SIAD. Især i dag i Roskilde. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 15. juli 2017 @ 06:14

 14. Foreste til 12 og 9. I forhold til 2 verdenskrig, må man ikke glemme at Dansk politi var sat ud af spillet i en lang periode. Det er klart det inspirere til kriminalitet (og voldtægt). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 15. juli 2017 @ 06:16

 15. Hvis det var en kristen skole der underviste i jihad og martyrer, var skolen blevet lukket straks. Nu er det en islamisk skole og så ved politikerne og embedsfolk ikke hvilket ben de skal stå på. Hvis der sker noget med danskere, må det være deres ansvar.

  Kommentar by Liva — 15. juli 2017 @ 06:17

 16. > Sindsro

  Om Nordværst er betændt? Javist, det er ren shariazone. I bedste fald kan småpiger og kvinder nøjes med tørklæde, hovedreglen er dog noget burkalignende. Somaliske svært overvægtige kvinder med en heldækkende dragt og ca. 6-8 børn i følge. Deres mænd sidder og tygger khat på indre Nørrebro.

  Og i bedste fald kan mænd nøjes med langt skæg.

  Nordværst rummer de fleste moskéer, herunder den shiamuslimske kæmpemoske på Vibevej samt en række moskéer i nedlagte fabriksbygninger. Ikke langt derfra, på ydre Nørrebro, ca. lige så betændt, ligger den sunnimuslimske stormoske ved Rovsingsgade.

  Hvis nogle husker Glasvejterroristerne, ja, de blev dømt for det, ligger Glasvej sjovt nok også i Nordværst.

  Nordværst er et hyggeligt sted.

  Personligt så jeg gerne hele Nørrebro og Nordværst indhegnet, så man véd, hvor man har aberne.
  Afbrydning af al el, vand og varme mellem kl. 06:00 og 23:00, så er jeg endda venlig, men det minder vel muslimerne om deres dejlige, skønne og velfungerende hjemlande.

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. juli 2017 @ 06:25

 17. Det ender med et PYT, for ingen tør stoppe denne for vort land så skadelige bevægelse , der på sigt kun har et formål, at ændre Danmark til et 100% Islamisk kontrolleret område.

  Så om nogle dage vil det ende med et PYT, for det var nok bare nogle “Gamle” papirer der ikke var blevet smidt ud, så går livet videre og den fredeliges religions repræsentanter kan forsætte.

  Trist for vore efterkommer , specielt pigerne.

  Kommentar by Anders Nielsen — 15. juli 2017 @ 06:41

 18. Som Maren Skotte fra Friskoleforeningen siger: Unge mennesker skal jo undervises i alle mulige ting..

  Kommentar by Liva — 15. juli 2017 @ 07:06

 19. De konservative og DF vil lukke skolen. Godt, men det har vel ingen effekt. Der kan jo bare laves en ny skole med økonomisk støtte fra Mellemøsten.

  Kommentar by Liva — 15. juli 2017 @ 07:35

 20. 06:25 Indhegne os her på Nørrebro vil ikke hjælpe. Der går ikke mange år, så kan aberne ikke være inde i indhegningen. De formerer sig jo som kaniner, som du har bemærket. Du er nødt til også at bombe stedet engang imellem, som med Gazastriben.

  Kommentar by Ole — 15. juli 2017 @ 08:05

 21. De danske politikere og de arabiske imamer hjælpes ad med at destruere mit land.

  Kommentar by Nielsen — 15. juli 2017 @ 08:05

 22. Igen, for det ikke er til at misforstå; Nordvest, Nørrebro, etc. er ikke befolket af hardcore terrorister. Dog er de befolket af en hel del mennesker som ikke støtter op om de værdier som flertallet af danskerne bekender sig til, og de er grobund for de få hadefulde mennesker som er villige til at gribe til våben og skade os, og grobund for rigtig mange som foragter den vestlige levevis. Jo flere generationer af muhammeds slaver som opvokser her, jo værre, og de kan med rette proklamere: JEG ER DANSKER, DIT FUCKING HVIDE RACIST SVIN…

  Kommentar by FrafaldenModerat — 15. juli 2017 @ 13:09

 23. Så så rolig nu, Islamisk stats skole i Nordvest bliver snart det nye christiansborg.

  Ud med dumskerne, de er for dumme til Danmark.

  Kommentar by Piphans — 15. juli 2017 @ 14:26

 24. > Ole 08:05
  Fint med med mig, derfor jeg efterlyser et mindre nuklearvåben. Det lyder, som om du bor på Nørrebro/Nordværst, så er det blot at flytte hurtigst muligt.

  > FrafaldenModerat 13:09
  Jo netop, alle muslimer er potentielle terrorister, og jo flere generationer, de er efterkommere i, des værre er det faktisk. Se blot statistikkerne.

  For min skyld kan alle aberne tage til deres varme lande og dø som martyrer for IS. En god muslim er en død muslim, period!

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. juli 2017 @ 19:01

 25. Min pointe er bare at skaden er sket; islamismen vil for evigt være en bastion muhammeds slaver vil krybe til, når noget går dem på. og alle dem som på en føle/forstående-måde vil forklare deres unoder, er vi tilbage til START: og vi indkassere ikke en skid….

  Kommentar by FrafaldenModerat — 15. juli 2017 @ 20:30

 26. 24.
  En undersøgelse viser at ca. 2-300 millioner muslimer hader os så meget at de vil have os udryddet, så jeg tror at aktier i klynge bomber bliver et hit på et eller andet tidspunkt.

  Kommentar by Piphans — 16. juli 2017 @ 08:34

 27. >18 mere fra Maren Skotte

  https://www.information.dk/debat/2009/02/frygt-ekstremisme-skaber-fjendebilleder

  Man kan spørge sig selv, om det er rimeligt at føre et særligt tilsyn, uden at man har en begrundet frygt. Så er der vel nærmest kun mistænkeliggørelse tilbage. Motivationen for tilsynsrunden kan derfor vanskeligt ses som andet end en klapjagt grundet politisk hysteri.

  Kommentar by Erik — 16. juli 2017 @ 15:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper