18. august 2017

Ph.d. Moritz Schramm: Tyskerne er ikke særligt optaget af indvandrerspørgsmål, problemerne udeblev

Tidligere på sommeren kunne Die Zeit berette, at et nyt studie om mediernes dækning af flygtningestrømmen 2015-16, konkluderer at de tyske aviser var for venlige ved den førte politik. Aviserne opførte sig som offentlige opdragere, ikke som objektive kritikere af den førte politik. Tro mod Angela Merkels linje.

Meget apropos. Søndag aften var SDU-lektor Moritz Schramm gæst i Deadline, og med en ukritisk Niels Krause-Kjær i værtsrollen, var der ‘fake news’ for licensmidlerne. Her lidt fra de første to-tre minutter, hvor han blankt afviser at indvandringen er noget der optager tyskerne, blandt andet fordi kriminaliteten er faldet og de har skabt vækst i økonomien. Sekvensen kan ses på DR.dk

Niels Krause-Kjær, Deadline: … vi så lige nu her klippet med Martin Schultz, der ligesom forsøger at få den her flygtningedebat, ligesom at få den sparket ind i valgkampen. Hvad er din forklaring på, at det tilsyneladende overhovedet ikke er lykkedes at få luft under vingerne under den debat?

Moritz Schramm, lektor: Altså, ligesom vi også hørte før, så er det ligesom et faktum, at det ikke er noget som optager tyskerne vanvittigt meget lige nu. Det vil sige, at ikke kun er politikerne, der ligesom forsøger at undgå at tale om det – det er også deres vælgere, i hvert fald CDU/SPD’s vælgere, der ligesom er lidt tilbageholdende med det. Det er ikke det emne der fylder mest for deres prioriteringer. … Når man kigger på proriteringer i de forskellige partier, så er der et parti som har det som allerhøjeste prioritet, indvandring og flygtninge, så er det Alternative für Deutschland. Alle andre partiers vælgere har det sådan, at det er et emne der optager dem, men ikke særligt højt på listen. Der er andre emner der ligger højere. Social retfærdighed og tilsvarende sager. Blandt vælgeren fra de andre partier.

… nu er det to år siden at Merkel åbnede grænsen, dengang, næsten to år siden. Og når man kigger på den aktuelle udvikling i Tyskland i forhold til flygtningesituationen, så er det jo ikke sådan, at alle de store krisescenarier som vi har hørt, er gået i opfyldelse. Kriminaliteten er ikke steget, væksten, økonomien er stigende på grund af de investeringer, som man har gjort på flygtningeområdet. Det er jo ikke sådan, at vælger ikke kan se, at det ikke går ned ad bakken på det her område. De er ret tydeligt.

Schramm-postulat I

“Welche Themen sind dabei für die Wähler entscheidend? An erster Stelle nennen 44 Prozent der Bürger den Themenkomplex Einwanderung/Asylpolitik/Flüchtlinge als wichtigstes politisches Problem in Deutschland, das vordringlich gelöst werden müsste.” (ARD, Deutschlandtrend, July 2017)

(ARD Deutslandtrend, juli 2017; Foto: Tagesschau)

Schramm-postulat II

The number of suspected crimes by refugees, asylum-seekers and illegal immigrants rose to 174,438 in 2016 — an increase of 52.7 per cent, according to the interior ministry. …

Crimes by migrants had ‘increased disproportionately’ even when the huge influx into Germany under Angela Merkel’s ‘open-door’ refugee policy was taken into account, he said.

… the general crime rate in Germany fell slightly last year…” (Daily Telegraph, april 2017)

(Daily Telegraph, 25. april 2017: Migrant crime in Germany rises by 50 per cent, new figures show)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/86307/trackback

10 Comments »

 1. Hvorfor skal der betales en skyhøj løn til værten “journalisten” – der kunne jo lige så godt sidde en dresseret chimpanse og holde mikrofonen ? – resultatet vil blive det samme….

  Kommentar by kent — 18. august 2017 @ 10:45

 2. Ifølge flere medier, f.eks. albertjack.com, går frau Merkel og pusler med skumle planer om at vaccinere genstridige tyskere med stoffet oxytocin.

  Stoffet oxytocin skal angiveligt gøre personer mere positivt stemt overfor migranter, muhammedanere, negre og multikulti.

  Vaccinationerne skal så kombineres med en massiv propaganda i MSM, så alle tyskere efterhånden bliver transformeret til en flok lalleglade venligboere.

  Det minder sgu om noget fra 30’erne…

  Kommentar by 4760 — 18. august 2017 @ 10:51

 3. Morten Schramm har vist også primært beskæftiget sig med fiktionens verden (Ph.d. i litteraturvidenskab og flere udgivelser om Franz Kafka).

  Kommentar by Peter Faber — 18. august 2017 @ 10:58

 4. At Niels Krause/deadline ikke tror at de kan fakttjekkes… Er mig ubegribeligt.. Men lad dem endelig blive ved med at save i den gren de sidder på… MSMs død er UUNDGÅELIG.!

  Kommentar by ny kommentator — 18. august 2017 @ 12:15

 5. DK4 sender også programmer med Tysk folkeoplysning og underholdning med EU tilskud, det sidst sete program med Mick Schack fra Tønder og Møgeltønder plæderede Mick Schack for øget import af asparges fra Tyskland da Tyskerne er uovertrufne til at dyrke asparges, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 18. august 2017 @ 13:00

 6. OT i forhold til indlægget, men som svar til: 4760 — 18. august 2017 @ 10:51

  Ja, deres fidus med fluor er åbenbart ikke blevet den store succes, de håbede på. Måske har folk ikke børstet deres tænder hver gang de vasker hænder.
  Jeg blev tvunget til, at skylle mund i fluor i skolen i ’70’erne.
  Det er en gift vi overhovedet ikke har brug for, men alle får det via tandpasta. Undtagen os der bruger tandpasta uden fluor, og mine tænder har ikke taget skade tværtimod.
  Fluor forkalker koglekirtlen (corpus pineale) i hjernen, og gør folk nemmere at kontrollere.

  Kommentar by Morbus Behcet — 18. august 2017 @ 13:27

 7. Moritz Schramm er indvandrer fra Berlin. Skrev om Gottfried Benn i sit speciale. Efter sigende meget kompetent i litteraturvidenskab og tysk sprog og litteratur. Det er hans virkefelt. Gottfried flirtede først med nazismen, og blev senere erklæret entarte. Schram. ved meget om tysk modernistisk litteratur.

  Kommentar by Ingrid — 18. august 2017 @ 13:45

 8. # 6

  Ja, jeg gik også i folkeskolen i de marxistiske 70’ere, og husker også med gru flourskylningerne.
  En kvabset og svedlugtende sygeplejerske gik rundt, og tvang det giftige stads i de små stakler.

  Både skolen og lærerne m/k lignede noget affald fra østblokken, men heldigvis er vi da nogle stykker, som indoktrineringen prellede af på…

  Kommentar by 4760 — 18. august 2017 @ 13:47

 9. Kim hvorfor linker du til lügenpresse ?
  Her er BKA egne tal
  https://www.bka.de/DE/AktuelleInformationen/StatistikenLagebilder/Lagebilder/KriminalitaetImKontextVonZuwanderung/KriminalitaetImKontextVonZuwanderung_node.html

  Kommentar by Knud madsen — 18. august 2017 @ 23:17

 10. Rigtig mange, mange, tyskere er stadig dybt autoritets tro.

  Og når jeg forsøger at åbne for realitets debat, så kommer det prompe:
  Nej, jeg så selv på msm (xyz) at ….!

  Jeg havde fat i et par ikke mainstremede medier fra Tyskland, som lagde kortene på bordet, men pga. andre omstændigheder, fik jeg ikke gemt dem.
  Måske har nogle her et par tip til tyske IKKE-MSM?

  Kommentar by M.S. Carstens — 18. august 2017 @ 23:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper