17. august 2017

Jelved afviser medansvar: “Christian IV trak hollænderne herop, så vi kunne lære at lave grøntsager.”

De Radikale vil bekæmpe ghettoskoler, og foreslår derfor, at kommunerne fremover skal sikre for, at elevsammensætningen på alle skoler ‘afspejler befolkningen’. Måske det eneste problem der løser sig selv, hvis masseindvandringen fortsætter.

Partiet laver dog også en helgardering, omend det historiske halter. Indvandringen af 184 grøntsagsdyrkere fra Holland stoppede i 1521 – længe før Christian IV blev født. Også dengang var kultur altafgørende, og Jelveds historiske integrationssucces lagde navn til ‘Hollænderbyen’.

Fra JP.dk – Jelved: Fejlslagen integration er de borgerliges skyld.

“I forbindelse med De Radikales sommergruppemøde på H.C. Andersen skolen i Odense, hvor mere end 70 procent af eleverne er tosprogede, siger Jelved:

– Siden 2001 har Det Radikale Venstre overhovedet ikke haft indflydelse på integrationspolitikken. Bortset fra tre et halvt år med Helle Thorning-Schmidt. Og der var det egentlig ikke lempelser, vi lavede. Så hvem har ansvaret?

– Det har fandeme de borgerlige partier med Dansk Folkepartis støtte.

[…]

– Integrationen er som sådan ikke fejlslagen. Men der er nogle områder, hvor vi simpelthen har mistet grebet om det. Vi står i et område i Vollsmose, hvor man på grund af en enorm dårlig boligløsning skaber et problem.

Spørgsmål: Men det er vel også fordi, at der er mange tosprogede?

– Der er ikke relativt mange tosprogede i Odense. De bor bare alle sammen inden for den samme firkant. Det er for dumt.

Spørgsmål: Men kan vi blive ved med at tage imod folk og så bare fordele dem rundt i landet?

– Vi har taget imod folk mange gange i Danmarks historie. Christian IV trak hollænderne herop, så vi kunne lære at lave grøntsager. Og så videre.

(Kong Christian d. IV, manden der ifølge Marianne Jelved skabte integrationssuccesen ‘Hollænderbyen’)

“1515 lod Kongen forhandle udi Vaterlandene udi Holland, at hid skulde indkomme nogle Hollændere at bo, hvilket han tilsagde i stor Frihed, og Foraaret 1516 kom nogle herind, hvilke han gav en By på Amager at bo på, kaldet Hollænderbyen, hvortil Dronningen meget hjalp, fordi det Folk særlige ved at omgaas Smør, Ost, Rødder, Løg, Hauger at anrette og Vildgaasefang, hvilket var Gavn for København By.” (Museum Amager)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/86411/trackback

40 Comments »

 1. “…kommunerne fremover skal sikre for, at elevsammensætningen på alle skoler ‘afspejler befolkningen’. Måske det eneste problem der løser sig selv, hvis masseindvandringen fortsætter.” Ha, ha.
  Jeg tror endda jeg kan stramme den lidt. Det gør den da allerede. Eller hvor gemmer man alle børnene der ikke går i skole.

  Kommentar by River — 17. august 2017 @ 20:40

 2. I 1515 var hollændere fra Vaterland hverken negre eller muslimer. I dag er “hollændere” fra Holland (Nederlandene) en blandet forsamling. Og man skal ikke tro, at det er gnidningsløst. Holland er lidt mindre end Danmark, alligevel bor der godt 17.000.000! Skulle Danmark have samme befolkningstæthed pr. kv.km., snakker vi i nærheden af 21.000.000! Det ville se sort ud! Rent bogstaveligt. Er det virkelig det Elendighedslisten, de Radigale, the Alter-native og SF ønsker? Ja, det er det vel desværre. Mine stakkels, stakkels børnebørn og deres børn. Mit hjerte græder.

  Kommentar by NotaBene — 17. august 2017 @ 20:45

 3. Konen er syg, og burde ligge fastspændt på psykiatrisk afdeling.

  Kommentar by Kent — 17. august 2017 @ 20:50

 4. Øøøøh ja, vi har også kulturelt arvet en he ldel fra senskerne, nordmændene, tyskerne og selvfølgelig hollænderne.
  Men nu er de også ligesom kulturelt og religiøst noget tættere beslægtet med danskerne end arabere og negre.

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 17. august 2017 @ 20:52

 5. Nå-ja, 15.000.000 mere på overførselsindkomst! Wir schaffen das, som de siger syd for Danmark.

  Kommentar by NotaBene — 17. august 2017 @ 20:59

 6. Det er lissom et levende bevis på at danskerne altid har været en blanding af alle mulige folk med alle mulige hudfarver og religioner fra hele verden..
  Lyder det åndssvagt? Der var faktisk en dame der skrev det i ramme alvor, da det viste sig at Egtvedpigen kom fra Tyskland. Inde hos Zenia Stampe, naturligvis.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 17. august 2017 @ 21:09

 7. Den tidligere gårdvagt og overlærer Marianne Jelved er pinligt uvidende. Det var ifølge legenden Kong Chr. 2, der inviterede nogle nederlandske bønder til Amager for at forsyne hoffet med lidt andre grøntsager, end man var vant til. De lokale bønder blev i den anledning tvangsforflyttet fra St. Magleby. Nederlandene var på daværende tidspunkt på et landbrugsmæssigt mere avanceret stade og de var generelt ikke arbejdssky. Altså overhovedet ikke sammenlignelige med de nuværende muhammedanske indvandrere, som er overfølsomme overfor at få jord under neglene og foretrækker evig konstanthjælp.

  Chr. 4 var sikkert kun på Amager for at kræve skatter ind til sine idiotiske krige og for at corpulere med bønderpiger.

  Kommentar by MKM — 17. august 2017 @ 21:29

 8. Ja, jeg husker udemærket, da jeg lærte om de hollandske indvandrere i skolen – var det ikke dem, der proppede deres koner ned i sorte affaldssække, solgte narko og overfaldt de sagesløse christanshavnere? Eller var det nogen andre?

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 17. august 2017 @ 21:49

 9. Rablene kvinde.

  Kristian d II fik i 1521 ca 120 hollænder til St Magleby.

  De fik en række økonomiske fordele

  Skattefrihed
  Millitær fritagelse
  Fritagelse for Købstad
  Hoveri fritagelse

  Samt økonomisk fritagelser og lokalt selvstyre

  Alt dette i tiden fra 1521 og til tiderne for Stænderforsamlingerne i 1830 erne.

  Kommentar by Morten Dreyer — 17. august 2017 @ 21:50

 10. Konen er kraftedeme lige så dum, som hun er grim.
  Og det siger ikke så lidt…

  Kommentar by 4760 — 17. august 2017 @ 21:57

 11. Kun psykiatere kan forklare, hvad der foregår i hovedet på de radikale. Og i Halalposten (Politiken) raser den gamle marxist Mogens Lykketoft (i folkemunde omtalt som Ulykketoft) over tidsånden. Det er et et godt tegn, at resterne fra 68 er desperate. Men det ændrer desværre ikke ved, at indvandringen fortsætter.

  Kommentar by Jan Mølgaard — 17. august 2017 @ 22:11

 12. Typisk radikal tåbelighed. Som skolelærer ved man ikke engang under hvilken konge hollænderne kom til landet. Så har Helved måske heller ikke hørt om Mor Sigbrit, der var mor til Dyveke, kong Christian IIs dynevarmer.

  Vidste I at Marianne har en tatovering? Der står: I tilfælde af voldtægt denne side op af.

  Kommentar by der Adler — 17. august 2017 @ 22:14

 13. Kun psykiatere kan forklare, hvad der foregår i hovedet på de radikale. Og i Halalposten (Politiken) raser den gamle marxist Mogens (U)Lykketoft over tidsånden. Det er sådan set et godt tegn, men indvandringen fortsætter.

  Kommentar by Jan Mølgaard — 17. august 2017 @ 22:15

 14. Jeg kan godt forstå at Christian den IV ser lidt betænkelig ud på billedet.

  ‘Damen med håndtasken’ har altid “beriget” landet med nogle underlige udtalelser. Jeg har altid syntes at hun lignede en salig og slesk præstedatter, som smilende prøvede at skjule at troen er blevet væk.
  Uægte og falsk.

  Hendes ofte selvmodsigende vås er da også ofte blevet citeret. Men noget af det forvirrende vrøvl førte da til, at det Radikale Venstre fandt sit faste og endelige ståsted og eksistensgrundlag: kampen for masseindvandringen.
  https://www.b.dk/kultur/marianne-jelved-i-hundredmeterskoven

  Radikale Venstre har da også fået samlet en lille ensrettet fasttømret flok ligesindede, bestående af enlige batikhekse, utopister der er fostret af UNI-systemet, samt fimsede mænd. De fleste af flokken er uerfarne med virkeligheden, og har altid været på en eller anden form for statsaflønning.
  Om skoler skriver Morten Østergaard på partiets webside:

  “Jeg vil gøre op med de opdelte skoler. For jeg ønsker et samfund med et stærkt fællesskab. Mange før mig har talt om at løse denne udfordring. Men de har ikke for alvor turde tage livtag med virkeligheden.”
  https://www.radikale.dk/content/blandede-skoler-g%C3%B8r-danmark-st%C3%A6rkere

  Jeg vil virkelig håbe at Morten Østergård vil vove sig ud muslim-ghettoerne og “turde tage livtag med virkeligheden”, og uden en ledsagende hær af vagter.
  Lige siden de første tyrkere kom til landet i 60’erne, har der ingen integration fundet sted.
  Kun naive tåber, og/eller voldsomt underbegavede personer, kan blive ved med at tro på at det vil ændre sig – ved blot at fordele eleverne på en lidt anderledes måde i skolerne.

  Kommentar by Birger Jensen — 17. august 2017 @ 22:18

 15. Resterne fra 68 er ved at være desperate. Muslimernes fanklub skrumper, men de tilbageværende bliver mere og mere skingre.

  Kommentar by Jan Mølgaard — 17. august 2017 @ 22:21

 16. De hollændere jeg kender er alle driftige folk der er selvforsørgende, taler sproget perfekt og frem for alt ikke laver kriminalitet, kræver vi alle går i træsko eller kun kan spise runde oste i skolen.

  Fru Jelved, nogle mennesker er kompatible med danskere, andre er ikke. Det vidste tidligere tiders regenter men det er åbenbart gået i glemmebogen hos din generation

  Kommentar by redneck — 17. august 2017 @ 22:23

 17. Marianne Jelved sagde for nogle år siden, at der lå 30 milliarder kroner og ventede på at blive samlet op, hvis muslimerne kom i arbejde. (Som bekendt koster de nu årligt omkring 50 mia). I et læserbrev i den lokale – radikale – avis anførte jeg derfor, at hvis her var 10 gange så mange muslimer, ville der ligge 300 milliarder kroner. Faktisk kunne Danmark blive verdens suverænt rigeste land ved at importere hele Mellemøstens befolkning.

  Kommentar by Jan Mølgaard — 17. august 2017 @ 22:33

 18. Siden 2001 har Det Radikale Venstre overhovedet ikke haft indflydelse på integrationspolitikken. Bortset fra tre et halvt år med Helle Thorning-Schmidt. Og der var det egentlig ikke lempelser, vi lavede. Så hvem har ansvaret?

  Her har vi problwemet med gammelpartierne og DF. De snakker alle sammen om integration i stedet for hjemsendelser. Som Stramkurs.dk rigtigt nok siger så er der ikke brug for integration men for at et stort antal muslimer forlader landet hvert år. Fordi integration virker slet ikke men hjemsendelser virker uden tvivl

  Kommentar by Daniel — 17. august 2017 @ 22:34

 19. Det Radikale venstres projekt hed Det Nye Europa, og for at fremme det, deltog de i afskaffelsen af historiefaget samt i beslutningen om, at kirkebøgerne ikke længere skulle føres. For Det Nye Europa begyndte ved år 0.

  Det Radikale Venstre forestillede sig et Danmark, uden majoritet “hvori danskerne er Danmarks største mindretal”. Og Det Nye Europa som et Utopia, hvori “ikke indvandrerne, men vi alle sammen, skal integreres”.

  Alle andre fortællinger om Det Radikale Venstres rolle er det pure opspind og løgn.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 17. august 2017 @ 22:47

 20. Det er så dum en verden, at jeg ville ønske, jeg kunne finde og købe en øde ø og så vente på Dommedag…

  Når man drog afsted til det store Amerika, som millioner af europæere og andre folk har gjort det i nogle hundrede år, ja, så blev man ‘amerikaner’! Der stod ikke nogen klar til at tørre en i røven og bruge hundredvis af pædagogtimer på at forklare Den Nye Verden for én; man integrerede sig selv! Selvom der findes charmerende Little Italy og China Town i New York, hvor jeg selv har boet, og andre grupperinger, hvor folk fra samme moderland fandt sammen, så blev de alligevel amerikanere dybt inde.

  Havde man flyttet alle arabere til fx Michigan for 400 år siden, så havde vi slet ikke haft et ‘muhammedansk problem’, for de var alle uddøde! De kan jo ikke finde ud af andet end at yngle og dræbe, og den hvide mand har konstant måttet bibringe viden og opfindelser til den dovne og sære muhammedaner! Olie ville de slet ikke have vidst hvad var, hvis ikke den hvide mand havde fundet det først.

  Så DROP alle integrationsprogrammer, I dumme politikere, for muhammedanere hverken vil eller kan integreres; det kræver nemlig en nej-sigen til koranen at blive demokrat af sind, og det kræver en smule selvstændig hjernevirksomhed at blive ‘integreret’.

  Kommentar by Kuffar — 17. august 2017 @ 22:59

 21. Hun trak samme kort i sommerens udsendelse på 24Syv mod Messerschmidt. At RV ikke har haft indflydelse i de senere år, og at det måtte være DF og den borgerlige regering, der har ansvaret for indvandringen i den årrække. Det havde hun tydeligvis for eredt som argument. På en måde har hun ret. Regeringerne siden Krarups højt besungne systemskifte har jo ikke udrettet noget af betydning. Dansk Folkeparti under Tulles ledelse må være en skuffelse for mange vælgere.

  Kommentar by Kraka — 17. august 2017 @ 23:56

 22. Alt den godhed – det er næsten for meget. Nu har de radikale brugt de sidste 22 år på at spænde ben for dansk folkeparti med en indædthed så man næsten må tro at det ikke kun har været en kamp for eller imod den muhammedanske indvandring, men nærmere en kamp om egen overlevelse. De radikale har sat hele danmarks fremtid på spil for længst muligt at kunne beholde rollen som sengekammerat for den til enhver tid siddende regering og via forfængelige og forskruede notabiliteter fået fremført helt underlødige argumenter om df’eres evne til at holde på vandet og til at de er beskidte undermennesker. Nu da deres forlorne propaganda om indvandringens lyksaligheder er endegyldigt afsløret, så står de fandme og prøver til det sidste også at tvære deres ansvar af på df.
  De radikale har ingen skam i livet og landsforræderbeskyldninger må de – i deres eu føderalistiske ånd – opfatte som hædersbetegnelser.

  Kommentar by Mvjensen — 18. august 2017 @ 00:05

 23. live shoot out terrorister
  http://www.rtve.es/directo/la-1/

  Kommentar by bjarne — 18. august 2017 @ 02:20

 24. lig på gaden
  https://twitter.com/beenson_

  Kommentar by bjarne — 18. august 2017 @ 02:27

 25. Havner jeg i et spamfilter eller er jeg blokeret? Jeg har ikke kunne kommentere et par opslag og derfor mit spørgsmål-

  Kommentar by Thorsted — 18. august 2017 @ 05:06

 26. Nå, jeg gik igennem så det er ikke det er ikke forsætteligt, men nok et spamfilter, der har drillet.

  Kommentar by Thorsted — 18. august 2017 @ 05:08

 27. Jeg synes at Marianne Jelved er lidt undskyldt hvad angår historisk viden eller måske nærmere mangel på samme. Dels er hun skolelærer og dels er hun radigal.

  Kommentar by bjarne Binee — 18. august 2017 @ 07:36

 28. Demensen er sat ind, hos konen..

  Kommentar by hans01 — 18. august 2017 @ 07:52

 29. Der løbes fra ansvaret og vaskes hænder ved håndvasken samtidig. Og det bliver meget værre i fremtiden. I Sverige vil SD få skylden, når det brænder sammen derover.

  Kommentar by Martin — 18. august 2017 @ 08:18

 30. Bær over med konen – hun er ordblind, så det kniber nok med romertallene… også..

  Kommentar by Anne Nysted — 18. august 2017 @ 08:24

 31. -Der er også endre gamle tågehoveder: Ellemann fx han lever også i fortiden- ville han dog bare bruge sin sure mavesyre på yallahproblemet i stedet for.

  Kommentar by Hul igennem? — 18. august 2017 @ 09:08

 32. tilgiv hende. Thi hun er ikke af denne verden…..Hun forholder sig overhovedet ikke til islam og dens katastrofale natur overfor civilisationen. Giv aldrig nogen sinde De Radikale nogen som helst indflydelse på udlændingepolitiken overhovedet.

  Til de radikale. Der har aldrig nogensinde i verdenshistorien været lignde indvandring i Danmark på samme niveua og antal. Da den danske konge tilbød jøderne, som handelsfolk, at slå sig ned i Fredericia, så forlangte han tilgengæld at de skulle skippe de værste steder i moseloven juridisk. Marianne Jelved og radikale har overhovedet ikke forholdt sig til hvad de havde med at gøre, og derfor har de været en katastrofe med deres totale uansvarlige indvandringpolitik.

  trods alt . God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 18. august 2017 @ 09:08

 33. Marianne “supersvarer” Jelved er en middelmådig kommunelærer fra Jyllinge Skole. Damen har igen, igen, igen, afsløret sit manglende kendskab til historien. Jeg kan anbefale, at læse Peter Neerup Buhls bog: “Fornuftens Jordiske Redskab” hvis man vil vide noget om det Radikale Venstre.
  ———————–
  “Så længe partiet [Det Radikale Venstre] har eksisteret, har dets fremtrædende medlemmer været kendt for, at tage sig godt betalt og at se stort på, hvor pengene kommer fra.”
  – Søren Mørch, historiker, i “24 Statsministre”.

  Det Radikale Venstre: Selvglade, selvgode, selvretfærdige.
  “B” står for “bedrevidenhed” og “bjergsomhed”.

  Kommentar by Nissen — 18. august 2017 @ 09:40

 34. For 40 år siden var der intet had til muslimer i Danmark! Kun nysgerrighed og hovedrysten.
  Så lærte vi “dem” at kende!
  Nu er der ingen nysgerrighed – kun foragt, hovedrysten og had!
  Tak for ingenting fru Helved.

  Kommentar by pseudonym — 18. august 2017 @ 09:44

 35. Jamen: Er en neger blot en hollænder, man endnu ikke har mødt?

  Det bliver mere og mere klart, hvad det er for nogle uslinge og Danmarkshadende idioter som De radikale Venstre er.

  De har gennem tiden overtaget uddannelsessystemet, medier (inkl. vores allesammens antidemokratiske faktafortiende DR), folkekirke (selvom DRV er antikristne), og mange andre områder som vort land bygger på, og nu ser vi konsekvensen: Et land der smuldrer. De radikale har om nogen banet vejen for islam.

  Som man sår, kommer man til at høste, og Marianne kan nu nyde frugten af al den råddenskab og fordærv hen har været med til at så – godt gået Marianne!

  Det radikale Venstre er sandelig et kønsløst parti.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 18. august 2017 @ 10:11

 36. Radikale Venstre samt deres medløbere er ikke andet end bjergsomme socialister.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 18. august 2017 @ 10:44

 37. Det Radikale Venstre er en terrororganisation. Punktum.

  Kommentar by 4760 — 18. august 2017 @ 10:54

 38. de radiGALE er en sekt! en sekt af syge mennesker der hader alle andre mennsker, specielt dem der ikke samtykker med de radigale.
  Denne sekt er totalt uden for rækkevide af sund fornuft, hvilket deres gøren og laden beviser siden 30´erne.

  De radigale er fyldt med selvhad, som de så mener at alle andre skal bøde for, en syg socialistisk tankegang. Samitidig er de vore tids største, udtalte forsamlig af landsforrædere!

  Det er simpelthen en sindsyge. Det værste er dog hvad der får andre almindelige mennesker(altså vælgere) til at stemme på denne sekt.
  Lider denne håndfuld mennesker af samme sygdom? Der burde vaksineres mod den radiGale sindsyge, på lige fod med mæslingerne og skoldkopper!
  P.

  Kommentar by Piotr — 18. august 2017 @ 11:43

 39. Hej Kim
  Du burde også vise den fine graf her, som du lige har vist på twitter

  Kommentar by hovsada — 18. august 2017 @ 11:44

 40. Arbejder desværre sammen med en masse af de ekstremistiske radigale. Nyder at udfordre dem med alle de dårligdomme multikulti har bibragt den vestlige verden. De har sjovt nok intet at sige til multikultiéns forsvar, andet end noget følelsesmæssigt vrøvl. Da jeg boede i Nordværst, havde de sjovt nok heller ikke mod på at vi skulle holde vores julefrokost der…..mærkeligt???

  Kommentar by Frafaldenmoderat — 18. august 2017 @ 13:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper