30. august 2017

Özlem Cekic var i løbende dialog med venstreekstreme Redox, ‘inden hun mødes med højreradikale’

Under normale omstændigheder ville jeg købe e-bogen og bringe citatet ordret med sidetal, men her gør jeg altså en bekvem undtagelse. Fra Søren K. Villemoes’ anmeldelse af hendes nye bog i Weekendavisen – Godhedens banalitet (ikke online).

“Personligt har jeg ofte fundet hende selviscenesættende og ude af stand til at tale om problemer med indvandringen. Men i bogen viser hun andre sider. Hun erkender blandt andet, at hun har ageret forsvarsadvokat for danske muslimer. En rolle hun i dag lægger afstand til… Hun fortryder at have set ned på dem, der hidsede sig op over, at juletræet forsvandt i Kokkedal, eller at frikadellerne forsvandt fra børnehaven. I dag kan hun se, at disse menneskers behov for identitet og anerkendelse er lige så vigtigt som danske muslimers behov for samme. Ja, det er endnu en banal erkendelse. Men det er stadig galakser længere, end de fleste når at tænke.

… Der er dog også blinde vinkler. Der er en gruppe, hun sjovt nok helt overser: den ekstreme venstrefløj. Özlem Cekic synes slet ikke at vide, at den findes, at den også avler had, vold og intolerance. Hendes blinde vinkel er endda så markant, at hun i bogen åbent skriver om at være i løbende dialog med researchkollektivet Redox, inden hun mødes med højreradikale. Det er pinagtigt ironisk. Redox er berømte og berygtede for deres nære omgang med de voldelige dele af den yderste venstrefløj og deres ulovlige overvågning og registrering af politiske modstandere.

Hvis hun er i tvivl om, hvor hun burde få sin næste kop varm dialogkaffe, er de det oplagte bud.”

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/86900/trackback

25 Comments »

 1. Istandpulerinden er stikker.
  Først Redox og derefter os normale tænkende mennesker.

  Kommentar by Sindsro — 30. august 2017 @ 03:37

 2. Konen er ignorant.. At hun får taletid, er udelukkende en systemfejl.

  Kommentar by hans01 — 30. august 2017 @ 05:44

 3. Özlem Cekic har et ønske at få PET beskyttelse, desværre anser Politiet hende ikke for truet, selv om hun gang på gang, fortæller at hun har hemmelig adresse og modtager hade mail.

  Det er et faktum at de eneste der har PET beskyttelse tilhøre den borgerlige og oprindelige del af befolkningen. Hun er efter min mening utrolig farlig for vores land, hun har gang på gang vidst at hun ikke vil erkende problemerne med Islam i DK.

  Kommentar by Anders Nielsen — 30. august 2017 @ 06:50

 4. Straksdeporter hende. Deporter alle muslimer ud af Europa. Danmark kan passende gå i spidsen, og straksinddrage alle muslimers statsborgerskaber og pas. Så kan vi påbegynde deporteringen af alle muslimer til enten Tyskalnd eller Sveriges grænsekontrol, (eller ikke-grænsekontrol), hvor de vil sendes videre på et midlertidigt EU-pas med henvisning til diverse EU-lov, som byder dem at modtage de statsløse flygtninge.

  Samtidig laver vi en lov der ophæver alle internationale konventioner og meddeler omverdenen, at vi sætter vores højesteret som øverste instans for hvilke borgere, der har opholdsret i Danmark fremover.

  Endelig meddeler vi ved lov, Højesteret, hvordan de skal forholde sig til muslimsk ophold i Danmark.

  Kommentar by Bjørn — 30. august 2017 @ 07:31

 5. Smid hende (og hele hendes forbandede klan) ud af danmark, NU !!

  Kommentar by Danskeren — 30. august 2017 @ 07:49

 6. Skabsislamisten Özlem Cekics førsteprioritet og vigtigste projekt er; Özlem Cekic!

  Kommentar by 4760 — 30. august 2017 @ 09:10

 7. Ældre læsere kan måske huske dengang man så ned og hetzede imod Hans Hetlers arkiv i slutningen af 70 erne. I dag anses det endda for ok, at man støtter Reddox og Deres banale hetz imod f.eks SIAD, og DenDanskeForening. Har endda oplevet en moddemonstration imod den Demonstration SIAD lavede for Grøndlænderne som var blevet etnisk udrenset fra Gellerup. Det siger jo lidt den enøjede dunhed som Venstrefløjen for det meste repressentere.

  Kommentar by Michael Unna — 30. august 2017 @ 09:43

 8. Hun har alle dage været en selviscenesættende fuldtidskrænket muslim, hvis loyalitet gang på gang er blevet udstillet. Hun er farligere for Danmark end en “ingeniør” fra Syrien med lastvognskort.

  Kommentar by Wazzla — 30. august 2017 @ 09:46

 9. Et forsigtigt bud på hvad der sker efter Özlem’s dialog-kaffe med “højreekstremisterne”……de havner i redox arkiverne.
  Stikker!

  Kommentar by Frank Hagmann — 30. august 2017 @ 09:48

 10. Jeg vil for resten lige komme med en -racisme anmeldelse-…Jeg kan huske for cirka 1 års tid siden, at jeg var i Kiel (Tyskland), og der havde man en byfest, og der kunne man se lidt af Europa udstillet personligt på en af pladserne. Der var bl.a en “Danisher Dorf” (Dansk landsby). Der udstillede de danskerne med en rødhvis ternet dug, madam blå kaffekande, og en ældre dame med en hvis kyse over hovedet, og lang kjole med en rødhvid ternet forklæde. Jeg blev så sååååret og sensibelt stødt over den stereotype udstilling af Danskere, med gammel dansk på bordet, og Carlsberg i kruset, og pløjemark og stork på taget. Ikke et eneste billede af Gellerup og Bazar Vest, og shariateltholdende kvinder…..søøørgeligt. Meld dem til politiet for paragraf 266B og dernæst FN,s menneskerettighedskommision, som har Saudi Arabien som medlem….snøft. :-) :-) :-). God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 30. august 2017 @ 09:59

 11. Jeg gentager endnu engang: Özlem Cekic er Danmarks bedste eksempel på en mislykket integration.
  Hun er et af beviserne på at muslimer aldrig bliver danskere.

  Kommentar by Birger Jensen — 30. august 2017 @ 10:28

 12. Hvornår skal Özlem “Storzlem” Cekic drikke dialogkaffe med de brune nazister fra Hizb ut-Tahrir?

  Kommentar by 4760 — 30. august 2017 @ 10:35

 13. ” Hun fortryder at have set ned på dem, der hidsede sig op over, at juletræet forsvandt i Kokkedal, eller at frikadellerne forsvandt fra børnehaven. I dag kan hun se, at disse menneskers behov for identitet og anerkendelse er lige så vigtigt som danske muslimers behov for samme.”
  Her ser vi et godt eksempel på den racistiske tankegang der præger venstrefløjen. De brune ofre- som muslimerne- har behov for følelser, identitet og kultur. De ædle vilde naturbørn ved jo ikke bedre. Hvide vesterlændinge skal være højt hævet over den slags. Hvis de ikke er det, er de latterlige, dumme bonderøve og undermennesker. Det forventes at hvide mennesker er rene, rationelle moralske ubermenchen. Sådan ser venstrefløjen sig selv og det er naturligvis total bullshit

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 30. august 2017 @ 10:38

 14. Jeg vil tilføje at titlen på bogen også undrer mig. Ikke alene trækker hun offerkortet allerede inden bogen bliver åbnet, men hun lægger også ordene i sit barns mund.
  Det er for lavt og billigt.

  Kommentar by Birger Jensen — 30. august 2017 @ 10:42

 15. Uriasposten har tidligere blogget om hvordan Özlem Cekic og hendes tilvandrede familie har dyrket kurderi og tyrkeri på dansk jord.

  http://www.uriasposten.net/archives/27369

  Hvis hun gerne vil i dialog med ekstremister, så må hun for min skyld gerne sætte sig ned med familien og få en snak om, hvordan det går. Lad bare børnene deltage og lytte med.

  Kommentar by BE — 30. august 2017 @ 11:07

 16. Sjovt, mine børn har spurgt om noget lignende (da muslimer jo “hetzer” buddhister i det meste af verden).

  Kommentar by Hvid buddhist — 30. august 2017 @ 11:28

 17. Øzlem Cekic: Hvorfor hader han dig mor?
  Det er fordi jeg nasser på ham. Jeg opholder mig ulovligt i hans land.
  Sammen med de andre primitive voldelig ubegavede muslimer. Har vi en plan om at dræbe danskerne og yngle dem ud af Danmark.

  Kommentar by XXXXX — 30. august 2017 @ 14:33

 18. Efterhånden kan selv medierne ikke længere skjule at problemer med “unge”, “socialt udsatte”, “bandekriminalitet” og “voldsparathed” er koncentreret om de fremmede, især muhamedanere. Vi er endda nået så vidt at danskerne holder sig helt væk fra deres ghettoer, sådan at de i stigende omfang angriber hinanden i stedet for danskerne.

  Øzlem kan dog næppe få nogen af de mandschauvinistiske medlemmer af indvandrerbanderne i tale, så hendes dialogkaffe med almindelige danskere vil ikke hjælpe det mindste på at få stoppet årsagerne til hadet.

  Kommentar by perhag — 30. august 2017 @ 15:01

 19. Jeg kan huske at man fra Dansk side i FN ikke længere ville kritisere Kina. Derimod ville man dengang gå i – kritisk dialog- mod Kina. Fabelagtig plan man dengang havde. Sagen og planen er(var) nemlig den at når mægtige moralske Danmark går i kritisk Dialog med mindre moralske Kina, og forklare dem at menneskerettighederne skal overholdes….ellers vil vi ryste vore pegefiner ovérfor dem….så vil de øjeblikkelig med nedslået syn slå hælene sammen og gøre hunnør.

  Kritisk dialog skal der til, og her skal der dialogiseres, som kun en dialogisør kan. Dialogisering kræver en specialistuddannelse, idet dialogisering er et bredt aspekt for KOOmuuuuuNiiKaaaaation. Kommunikation skal igen uddybes i lingvistisk lydfrembringelse til sproglig samling, hvor der også skal tages hensyn til diffirencierende accent. Accent er opstået ud fra et geografisk kulturområde, som lysmæssigt har udviklet et særpræg ud fra den daværende og nuværende sociale struktur. Kooomuuunikation på kommunalt basis sætter nærkendskabsområdet til de placerede homo sapiens i pågældende sted.

  Hvor vil jeg hen (med alt det ævl?). Jo jeg vil gerne påkalde mig selv som specialist i mangfoldighedsdialogiserendekommunikations konsultent til integration af kulturfremmede accent med forståelse for dybden i lingvistisk henseende. Altså for at gøre det simpelt er jeg faktisk en “Dialogkommunikativforsåelsesminoritets konsulent” Mit honora er beskedent- ud over Cafee med et lille glas cognac og sakratorte- kræver jeg blot de nædvendige forberedende transportmuligheder dækket, og et præcentabelt hotel med overnatning, hvor den talepædagogiske indfaldsvinkel kan foregå under trygge rammer, og det konkrete honora oveni…..jeg forstiller mig DR, Staten, og kommunerne kan gøre brug af min ekpertise pr dags udbetaling….som vi selvfølgelig ikke skal snakke højt om til alle andre og journalister. :-) :-) :-) mvh Michael Unna :-)

  Kommentar by Michael Unna — 30. august 2017 @ 15:16

 20. Men altså dialogisering over kaffe skal der til. Især hvis man vil hakke rundt i busken uden at gøre noget konkret andet. Det håber jeg så man har forståelse for. Lov og orden og magtanvendelse for et samfund kan være flintrende ligegyldig, når man alligevel ikke vil forholde sig til det der siges eller gøres eller advares imod, eller forholde sig til hvad man har med at gøre (islam foreksembel, som helt sikkert er en usekulær diktatorreligion). På den måde kan vi drikke kaffe indtil samfundet rådner op indefra pga manglende handling. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 30. august 2017 @ 15:21

 21. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 30. august 2017 @ 15:22

 22. Hvorfor hader han dig, mor? – Derfor.
  Hun burde læse sin egen bog bagfra, så at sige.
  Hun må da have spurgt sig selv i en ensom, dyb nat, hvorfor mon islam og muslimer er hadet i Vesten.
  Kan det have noget at gøre med islam og muslimer?
  Er der noget galt med os og vores “tro”?
  Måske ville hun med Allahs hjælp nå frem til, at Ja, det er der.

  Kommentar by Catfish — 30. august 2017 @ 16:56

 23. Jeps. Islam er og bliver en – usekulær diktatorreligion med fordummelse, undertrykkelse, vold og terror til følge etc-det er der ikke noget historisk eller samtidmæssigt der taler imod…..når det er sagt vil jeg besmykke mig som …Dialogkonsulent……mine ydmyge krav til ansættelse og honora vil jeg indtil videre holde for mig selv :-) :-) :-) (Der skal stærk kaffe til for at høre dem :-)). God onsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 30. august 2017 @ 19:16

 24. Nå, det går nok. Nu er det onsdag! Jeg går igang med at lave nogle børn;-)

  Kommentar by Wazzla — 30. august 2017 @ 19:48

 25. # 24

  God fornøjelse!

  Jeg syntes dog næsten, at det er for lummervarmt til lagengymnastik.

  Man kan også spekulere over, hvordan Danmark vil se ud, når de børn bliver voksne…

  Kommentar by 4760 — 31. august 2017 @ 00:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper