2. september 2017

Arabere (der taler ‘Koranens sprog’) til Krasnik: “… vi er muslimer og arabere. Vi bliver ikke danske.”

Martin Krasnik fortæller i seneste udgave af Weekendavisen med udgangspunkt i egen familie, historien om jødiske indvandrere på Nørrebro. Krasniks oldeforældre kom til Danmark for 100 år siden, og klarede sig godt. Det var også nødvendigt, for som det fortælles, så hang Mosaisk Trossamfund på socialhjælpen, hvis man ikke klarede sig selv, og så røg man ‘hurtigt ud af landet igen’. Eller som Bent Blüdnikow, så fint opridser det: “Man skulle ikke møde op på socialkontoret og vrøvle på jiddisch.” I løbet af et par generationer levede jødiske indvandrere som danskere. De talte dansk, og gav deres børn danske navne. Blev assimilerede.

85-årige Albert Borenhoff, der tidligere var formand for Nørrebros Handelsforening, fortæller at jøderne samlede sig på Nørrebro, og var der indtil slutningen af 1950erne. Borenhoffs tøjbutik forsvandt for tyve år siden. Den sidste jødiske forretning på Nørrebro.

Martin Krasnik i Weekendavisen – Indvandrerne.

Da Mendel Krasnik mødte Rosa, boede han i Blågårdsgade 8. Her ligger i dag Masjid-moskeen. Ud af bygningen kommer en lille tæt fyr med skæg – en af topfigurerne i Loyal to Familia. …

Mendel og Rosa havde to butikker på Nørrebrogade. I nummer 156, lige efter Runddelen. Her ligger i dag Lazordi Guldsmed, hvor man skal ringe på en klokke for at komme ind. Her er de to fyre bag disken afgjort uinteresserede i at høre om butikkens forhistorie. Jeg spørger til deres baggrund. ‘Arab,’ siger den ene. …

Meget har forandret sig. Noget har ikke. Foran det, der engang var familien Krasniks hus i den forsvundne del af Slotsgade, sidder Alaa, palæstinenseren med sin hustru og to børn. Hans bedsteforældre kommer fra Nazareth, hans forældre tog fra Jordan til Danmark for at finde arbejde. Han læser selv til energitekniker på KEA og fortæller, at han blandt sine mange nevøer og niecer kan se en øget bevidsthed om uddannelse. … hans to børn har arabiske navne, og han taler arabisk med både dem og sin kone.

Jeg spørger, hvorfor han ikke har givet dem danske navne? Charlotte og Katrine? De er jo født her? Han diskuterer med sin kone, på arabisk, om det overhovedet ville være lovligt for muslimer. Det er ikke forbudt, konkluderer han, men ‘jeg bliver straffet for det alligevel’. Men hvorfor så ikke tale dansk – er det ikke deres modersmål? ‘Nej, det er arabisk. Det er jo Koranens sprog.’ Er de da ikke danske, hans familie – hans børn? ‘Nej, det er jeg ikke, og det er de heller ikke.’ Jeg spørger, hvorfor de ikke lægger alt det bag sig. Glemmer Palæstina og arabisk og siger: Nu er vi her! ‘Vi er her,’ siger han. ‘Men vi er muslimer og arabere. Vi bliver ikke danske.’

(Lazordi guldsmed v/Raed S.Z. Al-Zoheiri, Nørrebrogade 156, tidl. jødisk ejet; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 10:37 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/87076/trackback

20 Comments »

 1. Alle muhamedanere skal ud af vores land og Europa!

  De er her kun for at udbrede muhamedanismen og udnytte os, “vantro”.

  Ud med dem!

  Kommentar by va sawva — 2. september 2017 @ 10:53

 2. Alle steder på jorden identificerer muslimer sin efter deres religion, ikke deres nationale tilhørsforhold. Det burde være almindelig bekendt.

  Muslimer kan ikke integreres, da dette forudsætter, at der opgiver deres religiøse identitet. Det vil de selvfølgelig ikke. da de anser sig selv for bedre end de vantro -integration betyder, at de bliver ligesom de vantro.

  Heldigvis for muslimerne bliver de overalt i den vestlige verden flere og flere. Også af denne grund er der ingen grund til at integrere sig.

  De liberale og venstreorienterede fjolser, der har magten i den vestlige verden, er bare for dumme og lider af åndelig AIDS.

  Kommentar by Søren Andersen — 2. september 2017 @ 11:01

 3. De er her kun for at udnytte det Danske samfund som de overhovedet ingen interesser har i at bevare, man udnytter det erobrede Danske samfund indtil landet er kørt i sænk, så rykker man teltpælene op og flytter hele sin indavlede retarderede kriminelle klan til nye frugtbare områder som man bosætter og dræner indtil det er goldt, alt dette foregår med levebrøds politikernes velsignelse, da disse politikere aldrig selv har måttet kæmpe for det daglige brød og det uretfærdige offentlige overbetalte system, når de islamiske terrorister og negre har ædt Danmark op og befolkningen skal starte fra scrats igen så bliver det uden de nassende politikere og kloge åger embedsmænd, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 2. september 2017 @ 11:07

 4. Det gør det jo så meget lettere at repatriere dem når tid kommer!

  Kommentar by Santor — 2. september 2017 @ 11:47

 5. Det er da ærlig snak- fra en ærlig mand (respekt for det). Bryder mig heller ikke om Islam, som jeg finder er en modbydelig usekulær diktatorreligion, men jeg må da erkende respekt overfor ærlighed.

  Bortset fra det….så har man opfanget nogle stærke Radiosignaler fra en galakse cirka 15 lysår væk (hvis jeg husker rigtigt)…Videnskaben kan ikke rigtigt tolke, hvorfor eller hvad de kommer af, så der er en mulighed for at det er en civilisation eller nogle mere intelligente væsener langt væk herfra. Det er da rart at vide at der intelligent liv et sted ude i rummet,….hvis Islam en dag skulle overtage denne planet….Ikke sandt? :-) God lørdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 2. september 2017 @ 12:03

 6. Jeg synes det er sjovt, at i stadig tror at udviklingen kan vendes.
  Jeg var i Ringsted (lorteby) i dag, som jeg er en gang imellem, og det bliver værre og værre; muslimer alle vegne.

  De fleste herinde har vel selv været med til at skabe denne situation.
  – men godt at i er vågnet op, det er bare for sent.

  Kommentar by Morbus Behcet — 2. september 2017 @ 12:10

 7. Morbus Behcet:

  Det er ikke for sent! Lyt til en fornuftig mand her:

  http://snaphanen.dk/2017/07/09/johan-christian-nord-taler-til-for-frihed-folkefest-2017/

  Muhamedanerne var i Spanien i 900 år og blev smidt ud i løbet af 5 år 1609-1614. – Vi kan og vil gøre det igen!

  Kommentar by va sawva — 2. september 2017 @ 12:46

 8. – emmagad (3)

  Det er værd at bemærke, at beduiner og arabiske nomadestammer har en mangeårig kulturel tradition for at søge mod frugtbare oaser, hvor livsgrundlaget er bedst muligt. Danmark og Europa er således blevet et trækplaster og fungerer de facto som bistandskontor for en kontinuerlig tilstrømning af verdens forarmede masser.
  På dette tidspunkt i Danmarks- og Verdenshistorien lider vi stadig under, at mange dyrker araberen som et eksotisk og kulturberigende indslag i hverdagen og som et tiltrængt supplement til en blodfattig og åndløs kapitalistisk pølsefabrik.

  I den globale geografiske logik er Vesteuropa/Danmark en vederkvægelsens oase – et frelsens sted – hvor alle facetter af livets ophold betales af et stadig generøst (men dog skrantende) velfærdssystem. – Og skulle den offentlige understøttelse ikke være tilstrækkelig for de mange unge arabiske prinser og prinsesser med drømme og ambitioner om en endnu mere luksuriøs og ekstravagant livsstil med store biler og guldkæder, så kan bistandshjælpen og førtidspensionen passende suppleres med kriminelle aktiviteter.

  Den muslimske kolonisering af Europa bliver stadig hilst velkommen af mange politikere og arbejdsgivere, der abonnerer på en forsimplet analyse om, at arbejdsudbuddet skal øges for at opfylde det ypperste mål om konstant, grænseløs økonomisk vækst (uagtet hvor perspektivløst dette mål er på længere sigt).

  Vesten lider af en slags fatamorgana, hvor vi som en slags surrogat for religion dyrker det grænseløse. Men intet substantielt indhold kan eksistere uden grænser. En stat/nation kan ikke eksistere uden grænser. Det grænseløse samfund er således dømt til at ende som en udflydende og formløs civilisation, hvor en nihilistisk og alt-nivellerende kulturrelativisme baner vejen for, at mennesket igen vil begynde at dyrke det specifikke/det partikulære og efterspørge normer, kulturelle værdier og faste rammer. Nogen vil sandsynligvis være til fals for at underkaste sig en enevældig hersker eller en streng lov-religion for at finde tilbage til faste holdepunkter, som kan give indhold og mening i tilværelsen.

  Ergo: Stop total for indvandring fra den 3. verden frem til 2050, så kan vi tage bestik af situationen og se, hvordan det går med det største politiske indvandringseksperiment i Danmark og Europas historie. Har vi stadig problemer med dårlig integration og muslimske parallelsamfund, så vil vi prise os lykkelige for, at vi faktisk gjorde noget, inden sharia-vanviddet for alvor omkalfatrede vores samfund.

  Kommentar by Mr. Write — 2. september 2017 @ 13:01

 9. +va sawva — 2. september 2017 @ 12:46

  Det var en anden tid, mænd var mænd. Og EU eksisterede ikke.
  I dag er samfundet så feminiseret, så det ikke vil ske igen.

  Hvis muslimerne skal smides ud skal der først et oprør til, så alle love sættes ud af kraft. Det tror jeg ikke sker. Og hvis det sker er muslimerne så mange så vi ikke har en chance.

  Desuden er det ikke kun Spanien i dag, det er hele europa, og USA er også godt på vej. Canada er stort set ligesom Danmark; på røven.

  I alt den tid denne blog har eksisteret er det bare blevet værre.

  Kommentar by Morbus Behcet — 2. september 2017 @ 13:02

 10. +Morbus Behcet:
  WE SHALL NEVER SURRENDER!
  We shall go on to the end. We shall fight in France, we shall fight on the seas and oceans, we shall fight with growing confidence and growing strength in the air, we shall defend our island, whatever the cost may be. We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.

  Kommentar by va sawva — 2. september 2017 @ 13:27

 11. +va sawva — 2. september 2017 @ 13:27

  Ja, det lyder jo meget godt. Men det er ikke realistisk.

  Kommentar by Morbus Behcet — 2. september 2017 @ 13:41

 12. Hey Morbus Behcet!

  Med navnet”Morbus Bechet” kan jeg godt forstå, at du ikke er så optimistisk.

  Men det er vigtigt at bevare optimismen, når det ser aller sortest ud:
  But if we fail, then the whole world, including the United States, including all that we have known and cared for, will sink into the abyss of a new Dark Age made more sinister, and perhaps more protracted, by the lights of perverted science. Let us therefore brace ourselves to our duties, and so bear ourselves that, if the British Empire and its Commonwealth last for a thousand years, men will still say, “This was their finest hour.”

  Ak ja, og i dagens England bliver man arresteret for at holde en af gamle Winstons taler på gaden.

  Det ser sort ud, men jeg tror på, at “dødskulten” bliver fordrevet.

  Kommentar by va sawva — 2. september 2017 @ 16:30

 13. +va sawva — 2. september 2017 @ 16:30

  Min sygdom er ikke dødelig, og den er under kontrol.
  Min pessimisme, med hensyn til islam, skyldes hvad jeg kan se i den virkelige verden, og har set siden 80’erne.
  Denne blog ændrer intet ved det.

  Kommentar by Morbus Behcet — 2. september 2017 @ 17:29

 14. Det lykkedes for Spanierne at fordrive dem, og det lykkedes for det meste af det Indiske kontinent af fordrive dem. Så uanset hvad er der håb. De nutidige politikere skal blot væk hurtigst muligt, så Deres lalleligegyldighed og Konventionshellighed kan gå i graven med dem.

  Vil lige rette en fejl i mit tidligere indlæg. Der er fundet tegn på mulig intelligent liv ude i universet. Ikke 15 lysår væk, men anelse lægere væk 15 Milliarder lysår (noget med nogle Radiosignaler…..tror ikke det er P4,….for så er der ikke tale om intelligent liv….men nogle andre Radiosignaler. Det er da opløftende optimistisk at der er intelligent liv derude….et sted…på en anden Galaxe, …hvis Islam ikke fordrives fra jorden, og politikerne fremover vil være ligeså passive. God lørdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 2. september 2017 @ 20:42

 15. Da jeg boede først bag Nørrebros Runddel og senere på Vibevej, benyttede jeg en lille frisør bag Nørrebrogade, som jeg havde fået anbefalet. Han er jøde og har haft sin butik der i en menneskealder. Tror stadig han er aktiv, åben tirs, ons, tors. Så der er i hvert fald en jødisk forretning, men tænker ikke at jøderne tænker Nørrebro eller Nordvest, når de planlægger åbning af en ny forretning.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 2. september 2017 @ 20:52

 16. Det har skam aldrig været meningen, at de skulle blive danske. Husk: Det Nye Europa er en regnbuerepublik. Det er til den ende, de er inviteret. Kun de kan integreres i dette nye Europa. Alle andre bliver assimileret i den danske kultur. Og dét – mine damer og herrer – går bare ikke!

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 2. september 2017 @ 22:35

 17. +Michael Unna — 2. september 2017 @ 20:42

  Der er ingen håb.

  Muslimerne er kampklare og har et fantastisk telefonkædesystem.
  Danskerne er klar… til at se vild med dans, og gå rundt og kigge på en telefon som zoombier.

  Kommentar by Morbus Behcet — 3. september 2017 @ 11:42

 18. Selvfølgelig kan noget fordrives igen, det er jo (grundet f.eks. indavl og anden undertrykkelse) ikke de mest intelligente sjovere vi har med at gøre, dvs. det altoverskyggende problem er at organisere og omsætte noget som helst frugtbart. Samle sig i store grupperinger, jovel men det kræver heller ikke meget, derfra og så til at få noget konstruktivt og fungerende holdbart ud af det er usandsynligt. Det kan og vil ikke ske, dertil rækker den tilgængelige viden ikke, se på hvordan det går i hjemlandene hvor alt står stille århundrede efter århundrede netop pga. større interesse i at vedligeholde oldtidige traditioner, der bremser al udvikling.

  Kommentar by LarsB — 3. september 2017 @ 15:44

 19. Køb issenkrammet.

  Kommentar by Sindsro — 4. september 2017 @ 00:01

 20. Som Pernille Vermund skrev i Berlingske i sidste uge:

  Nørrebro er tabt!

  Kommentar by 4760 — 4. september 2017 @ 22:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper