11. september 2017

Michael Thestrup om dem der gjorde “… det forkerte og bevidst forhindrede andre i at gøre det rigtige”

I seneste udgave af ‘Huxi og Det Gode Gamle Folketing’ på Radio24syv, blev der diskuteres burkaforbud, og som altid i værdipolitiske spørgsmål bestod panelet udelukkende af røde nuancer. Hvor Helle Degn (S) betragtede det som frugtesløs ‘markeringspolitik’, så var Henning Dyremose imod ud fra et ‘et grundlæggende konservativt synspunkt’. Endnu et skarpt læserbrev af Michael Thestrup, trykt i dagens Jyllands-Posten.

Træet kendes på frugten

Efter to-tre årtiers masseindvandring fra fortrinsvis muslimske lande trues tegnere, mediehuse og ytringsfrihedsforkæmpere. Gågader barrikaderes. Festivaler og jøder politibeskyttes. Prideoptog stenes væk fra Nørrebro. Voldtægter boomer. Tvangsægteskaber og kvindelig kønslemlæstelse florerer. Danske soldater optræder kun med fornavn på tv. Forsvarets Efterretningstjeneste uddanner sprogofficerer i arabisk. Parallelsamfund skyder frem. Terrorberedskabet styrkes. Grænsebevogtning etableres. Brune boligområder, børnehaver, folkeskoler og gymnasier fravælges. Indvandrerbyrden stiger, sammenhængskraften eroderes, og velfærdssamfundet udpines af et skarpt stigende antal tunge nettonydere.

Frugten, som sættes i Danmark, adskiller sig ikke væsentligt fra det samme træs frugt i den muslimske verden og i andre muslimske samfund i Vesten. Gammeldanskerne må derfor spørge sig selv: Hvem bærer ansvaret for, at indvandringen var en ‘berigende nødvendighed’, lige indtil problemet ikke længere kunne løses? Ganske som med værnemagerne efter Anden Verdenskrig peger pilen på dem, som profiterede karrieremæssigt, økonomisk og politisk ved at gøre det forkerte og bevidst forhindrede andre i at gøre det rigtige. Måtte eftertiden dømme dem derefter.

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/87386/trackback

29 Comments »

 1. Situationen i dagens Danmark og Europa kan ikke beskrives tydeligere!

  Kommentar by va sawva — 11. september 2017 @ 11:23

 2. Den moralske dom kan afsiges allerede nu og er uomstødelig. Den juridiske kommer med al den forsinkelse, systemet kan opbyde, men den kommer.

  Kommentar by Crass Børsting — 11. september 2017 @ 11:29

 3. I sidste uge var to repræsentanter for det nye parti “Feministisk Initiativ” i Go Morgen Danmark.
  Her fortalte de unge feminister, at Ritt Bjerregaard var et af deres store forbilleder.

  Ritt Bjerregaard og Helle Degn er gamle slyngveninder fra de glade marxistiske dage i 70’erne, hvor datidens feminister kæmpede for, at kvinderne skulle smide BH’en, og lade hængepatterne blafre frit i vinden.

  Nu kæmper både de gamle og unge feminister for, at muhammedanske piger og kvinder skal pakkes ind i tørklæder og sorte affaldssække.

  Hykleriet er monumentalt…

  Kommentar by 4760 — 11. september 2017 @ 11:41

 4. Og i dag, den 11 September burde det være klart for alle.

  Kommentar by Santor — 11. september 2017 @ 11:50

 5. Michael Thestrups vise ord burde hugges i de granitsten som politikerne skjuler sig bag. Retsopgøret nærmer sig ubønhørligt, og – som Nürnberg-processerne slog fast – gælder Befehl von oben ikke som undskyldning.

  Kommentar by Voldposten — 11. september 2017 @ 12:27

 6. Han fik ikke nævnt islamist ‘fri’skolerne og at vi stort set ikke kan få noget kød der ikke er halalslagtet. Han fik heller ikke nævnt hadprædikanterne og at Danmark ikke udviser kriminelle udlændinge. Samt at Danmarks statsministers mantra er at vi skal “bygge broer”..
  Men tak for et flot og nødvendigt læserbrev.

  Kommentar by Liva — 11. september 2017 @ 12:47

 7. 2/Crass Børstig

  Bare det var så vel.

  Kommentar by Liva — 11. september 2017 @ 12:50

 8. Så gør da noget, vis handling, NU

  Rettidig omhu.

  Mest berømte citat af afdøde A.P. Møller, med det mente han, at handlede man i tide så kunne ulykker eller omkostninger der på et senere tidspunkt ville være uoprettelige kunne undgås.

  DR2 har genudsendt Asger og de nye dansker, (muligvis ved en fejl, da programmet ikke er politisk korrekt). Asger Aamund besøger på Christiansborg, Inger Støjberg, Pia Olsen Dyhr, Brian Mikkelsen, Dan Jørgensen, Martin Lidegaard og Bertel Haarder. For at høre deres mening, om det Asger Aamund ser som den mest skadelige beslutning i danskpolitik nogensinde, nemlig Udlændingeloven fra 1983.

  Fem af politikerne kan med tryghed i stemmen fralægge sig ansvar, for de var kun storebørn da loven blev vedtaget. For Bertel Haarder er situationen en anden, han sad i folketinget og var landets første Integrationsminister. Han kunne godt se at loven ikke ville være god for Danmark, men der var flertal uden om regeringen så Venstre havde valget mellem at udskrivevalg eller stemme ja til loven. Valget blev at beholde ministerposten, selv om Berthel Haarder altså godt kunne se at det ville skabe alvorlige problemer for Danmark.

  Lige nu er der mulighed for at få indført et forbud mod at bære Burka /Niqab i det offentlige rum, så skal der handles. For selv om enkelte “toppolitiker” gør grin med forslaget og spørger om børn så også skal forbydes fastelavnsmasker eller elefanthuer i snestorme, så kan jeg berolige Søren Pind med, at forslaget heller ikke vil ramme ham, når han skal til maskebal med Fritz Schur.

  Lige nu er problemet med religiøs maskering til at overskue, ja.
  Og det er netop derfor at der skal handles nu, inden vi ser hele skoleklasser, hvor pigerne ”skal” bære disse islamistiske provokations symboler. Personligt havde jeg gerne set at tørklædet også kom med i loven, om ikke totalt så i det mindste for piger under 18år, på alle undervisningsinstitutioner og i det offentlige rum.

  Politikerne har nu muligheden for at handle i tide, inden det er for sent, men det er NU og ikke om 5 år der skal handles. Nu har vi måske 1500 der bære dette islamistiske provokationssymbol, men om 5 år kan vi risikerer at det er 5000, med dem islamisering der sker i det stille, er det ikke et usandsynligt tal, hvem tør så gå ud og forbyde det?

  Så det et er sidste chance, NU!

  Kommentar by Anders Nielsen — 11. september 2017 @ 12:55

 9. Her et informativt foredrag af Asgar:
  https://www.youtube.com/watch?v=SjSUbVZL6j4

  Kommentar by va sawva — 11. september 2017 @ 13:22

 10. -jeg tror ikke på at det er så sikkert at Merkel genvælges.
  Mon ikke det vil gå op for de stakkels tyskere, at de selv kommer til at hænge på alle deres lorteyallaher? Vi andre VIL ikke have dem, og de nasserøve vi har nu også bliver hældt ud.
  -Det EU de troede at de lavede eksisterer ikke og kommer aldrig til at findes.
  Der var tre (3) lande af betydning: England, Frankrig, Tyskland.
  Enngland er skredet og kommer ikke igen. Det er dem m det største militær og a-våben. og Kanalen til at holde nasserøve væk med.
  Så er der Frankrig, også en hel del mili + a-våben.
  Ja og så er der Tyskland, flest penge og industri (og et bjerg af yallaher) og ingen a-våben.
  De gamle østlande Polen, Ungarn, Slovakiet og Bulgarien hader yallaher og vil ikke under nogen omstændigheder have parasitterne ind i landet. Det er 4 lande hvor der bor rigtig mange millioner , der siger nej tak til yallah, ja tak til Jesus.
  Næh, Tyskland,Frankrig, Italien, Grækenland og ligefjumsesindede; I kommer selv til at smide jeres yallaher ud, vi tager dem ikke!

  Kommentar by Hul igennem? — 11. september 2017 @ 13:53

 11. Alligevel fortsætter forandringsprocessen, som om det er en foretagsomhedsresistent naturlov, man må indordne sig under.

  Kommentar by Menig 442 — 11. september 2017 @ 15:06

 12. Så en interessant hypotese et sted. Husker desværre ikke navnet på den, der formulerede den.

  Den har noget for sig, synes jeg. EU ønsker million-indvandring fra Afrika og Mellemøsten med det formål at bringe medlemsstaterne i en grad af national opløsning, der sikrer, at EU kan overleve som centralt styre for EU-landene i opløsning.

  I EU ved man godt, at masseindvandringen fra Afrika og Mellemøsten vil koste tusinder af mia euro i social understøttelse, fordi de ikke er integrerbare i hvertfald indenfor en 100 årig horisont, men de vil alle støtte op om centralmagten EU, der lukkede dem ind i EU, hvor tror på den børnevise, de kan udenad,”Flugten til Europa”, hvor der står “Guldet det ligger dig for din Fod, Du bukker dig kun for at faa ‘et.”

  Kommentar by A-mad — 11. september 2017 @ 15:14

 13. OFF TOPIC: Et nyt muslimsk parti vil stille op til den svenske rigsdag : https://samnytt.se/extra-partiledaren-for-jasin-ar-en-shejk-bosatt-i-iran-exklusiv-intervju-med-grundaren-av-partiet/

  Kommentar by Lightmann — 11. september 2017 @ 15:59

 14. Glimrende blog af Mikkel Andersson i Berlingske:

  Østeuropæerne nægter at deltage i EUs flygtningepolitiske farce

  https://andersson.blogs.berlingske.dk/2017/09/10/oesteuropaeerne-naegter-at-deltage-i-eus-flygtningepolitiske-farce/

  AF MIKKEL ANDERSSON 10. SEPTEMBER 2017 16:57

  En række østeuropæiske lande, der samlet går under betegnelsen Visegrad-gruppen (Ungarn, Polen, Tjekkiet og Slovakiet), er i fuld gang med at fjerne sig fra EUs vesteuropæiske kerne i forhold til flere værdispørgsmål, ikke mindst asylmigration.
  Derfor har flere af landene afvist at deltage i EUs fordeling af 120.000 af de omtrent to millioner asylmigranter, der er kommet til Europa siden 2015.
  Men da det for flere vesteuropæiske lande er utrolig vigtigt, at hele EU skal deltage i det store flygtningepolitiske eksperiment, der godt nok har været en dundrende og ekstremt dyr fiasko i alle lande, det har været afprøvet i, er der naturligvis blevet anlagt sag mod de opsætsige østeuropæiske lande.

  Selvfølgelig blev udfaldet af EU-domstolens nylige kendelse, at Ungarn, Slovakiet og Polen, der har støttet de to førstnævnte lande i retten til at afvise kvoter, skal modtage kvoteflygtninge.
  Ellers må EU blive rigtig bister, må man forstå. Og så kan landene risikere forskellige sanktioner, heriblandt bøder og på sigt måske også politiske tiltag som beskæring af EU-støtte til landene.
  Skulle det lykkes EU at indføre sanktioner mod landene, er der ingen udsigt til, at hovedparten af landene vil acceptere kvotefordelte flygtninge.
  Selvom både Polen og Ungarn er blandt de største modtagere af EU-støtte, og Polen er plastret til med broer, motorveje og byfornyelser, der er prydet af små EU-flag (en betingelse for støtten, antager jeg), er de absolut parate til at opgive den, hvis alternativet er at føre en flygtningepolitik som Vesteuropas.
  I en polsk meningsmåling er der flertal for at afvise flygtninge, selvom det vil betyde bortfald af alle EU-midler eller sågar udmelding af EU, mens et næsten parodisk massivt flertal af de ungarere, der deltog i en afstemning om modtagelse af kvoteflygtninge, afviste dette. Tjekkiet har også meldt ud, at dommen ikke vil gøre nogen forskel i forhold til landets modstand mod kvoter og præsident Miloš Zeman har erklæret, at ”Hvis det værste skulle ske, ville det være bedre at undvære EU-subsidier end at åbne døren for migranter.”
  EU kan påtvinge østeuropæerne nok så mange bøder og fratage enhver euro fra diverse strukturfonde, men flygtninge kommer landene næppe til at tage med de nuværende regeringer, som generelt står ganske stærkt.

  Der er en grund til, at der er koranklodser i København, men ikke i Krakow. [!!!!!]

  Konsekvensen kan i sin absolut yderste konsekvens blive – og det ved Visegrad-landene – at kvotenægterne bliver smidt ud eller selv melder sig ud af EU. For selvom begejstringen for EU og særlig de mange penge herfra er betragtelig, er modstanden mod asylmigration det absolut også.
  I et sådant scenario vil EU have mistet Storbritannien og de centrale lande i Østeuropa og vil igen være tilbage på Tyskland og Frankrig plus det løse, som tilfældet var før 1972.

  Selvfølgelig vil kommissariatetvældet i Bruxelles vedblive med at hævde, at der kommer en god trylleløsning på asylmigrationen i morgen. Men det gør der næppe. For i forhold til asylmigrationen har EU vist sig noget bedre til at skabe problemer end til at løse dem.
  EU har fejlet eklatant, hvad angår den manglende evne til at beskytte sine ydre grænser, og kransekagefiguren over dem alle, når det kommer til EUs asylpolitiske uduelighed, Angela Merkel, gjorde endda med fuldt overlæg situationen værre ved at udstede åbne invitationer om at komme til Europa.

  I praksis vil EU sandsynligvis fortsætte med ineffektive og selvdestruktive projekter som kvotefordelingen kombineret med forsøg på at bestikke diverse klepto- og autokratiske despoter i Mellemøsten og Nordafrika til ikke at sende flygtninge og økonomiske migranter til EU.

  Store dele af EU lider stadig af den tvangstanke, at hvis folk formår at sætte foden på europæisk jord, skal de have helt særlige rettigheder, midler og privilegier, som ikke udstrækkes til andre, der kan være langt mere nødlidende, fattige og forfulgte. Man skal bruge store ressourcer på et mindretal af verdens flygtninge, de relativt stærkeste, der har penge og kræfter til at rejse gennem seks-syv sikre lande. Det er bl.a. den incitamentstruktur, der har forvandlet Middelhavet til en grav for tusinder.
  For indeværende er asylstrømmene over Middelhavet blevet reduceret markant på grund af Erdogan-aftalen og er af samme grund flyttet fra Tyrkiet-Grækenland til Libyen-Italien, og holder tallene for i år vil der komme under 200.000 i modsætning til mere end en million i 2015.
  Måske holder det lave niveau, men i forhold til befolkningsudviklingen udvikling i Afrika (hvorfra flertallet af asylmigranter, der drager over middelhavet nu kommer), som også demograf og professor Poul Christian Matthiessen har peget på her i Berlingske, er det næppe noget, man skal regne med.
  Hvis man igen ser en markant stigning som den i 2015, vil det kun være et spørgsmål om tid, før det nuværende system kollapser. Og mon ikke både befolkninger og regeringer i Tjekkiet, Ungarn og Polen vil prise sig lykkelige over at have holdt sig fra at deltage i det stadig mere surrealistiske eksperiment, som vesteuropæerne i nogle årtier og med stadig mindre succes har kastet sig ud i.

  Her kan man så håbe, at danske politikere også får modet til at sætte sig op mod meningsløse overstatslige forordninger og konventioner, der for længst har udspillet deres rolle. [!!!!!]

  Kommentar by Bjovulf — 11. september 2017 @ 16:11

 15. Mikkel Anderssons artikel kan ikke kommenteres, hvilket ikke er et tab, med tanke på de sædvanlige manikere i Berlingskes kommentarspor.

  Kommentar by Træt — 11. september 2017 @ 16:25

 16. Det er dog en trøst, at hvis udviklingen fortsætter vil det resultere i en borgerkrig.

  Borgerkrigen vil være en spirituel oplevelse for højrefløjen. Ærefuld kamp og en dyb mening med både livet og døden.

  Men for centrum-venstrefløjen vil det være hårdt, den vil stå grædende og forfulgt af både højrefløj og islamister.

  Kommentar by Sigwar — 11. september 2017 @ 16:58

 17. Godt skrevet. Mere har jeg ikke at tilføje.

  Kommentar by Michael Unna — 11. september 2017 @ 16:59

 18. Så Jersild minus spind i aftes. Det var helt grotesk og en fortsat venstreorienteret opførsel af hans debatpanel, som består af socialdemokraten/SF`eren Lars Trier Mogensen og ( en jeg ikke lige husker navnet på)- en tåbelig og skinger kvinde, som påstås af være politisk kommentator. Disse to tåber sidestillede Pernille Vermund og Nye Borgerlige med Jakob Haugaards indtog i Folketinget. De var begge, sammen med Jersild, noget chokeret over den seneste måling, at Nye Borgerlige stod til at komme ind i Folketinget. De latterliggjorde Nye Borgerlige og deres politik som rent nonsens og uopnåelig. Det kunne ikke lade sig gøre at opsige konventionerne, som Nye Borgerlige ønskede. Dette ville de gamle partier ikke tillade. De ville bare hånt lade Nye Borgerlige være uden for indflydelse, ligesom man gjorde ved Fremskridtspartiet.
  Det er ikke længe siden, at tåben, Lars Trier Mogensen, spåede at Nye Borgerlige ikke kom i Folketinget. Nu bruger han tiden til at latterliggøre et parti, som har – og får en meget stor tilslutning fra danske borgere.
  Jersild og hans to debattører taber nok kæbe og mund, når DF inden længe kommer Nye Borgerlige i forkøbet og kræver konventionerne ophævet og ud af dansk lov inden året udgang.

  Ellers ønsker jeg, at ALLE bakker op om de såkaldte Visegrad-gruppen, landene, Polen, Tjekkiet, Slovakiet og Ungarn. Disse lande står fast på, trods en nylig dom fra EU, at de ikke vil modtage EU og Merkels inviterede flygtninge. Det er i øvrigt helt grotesk, at det største land i EU inviterer en million muslimer inden for som gæster og bag efter kræver, at andre skal opholde disse gæster man selv har inviteret. Sådan kan EU ikke opføre sig. Lars Løkke Rasmussen og hans regering må nu træde i karakter og støtte op omkring disse østeuropæiske lande, som på ingen måde kan stilles til ansvar for at modtage Tysklands gæster.
  Send Jeres støtte til Ungarn, Polen, Slovakiet og Tjekkiet.

  Kommentar by Erik Skifter — 11. september 2017 @ 17:20

 19. “EU har fejlet eklatant, hvad angår den manglende evne til at beskytte sine ydre grænser, og kransekagefiguren over dem alle, når det kommer til EUs asylpolitiske uduelighed, Angela Merkel, gjorde endda med fuldt overlæg situationen værre ved at udstede åbne invitationer om at komme til Europa.”

  Merkel brød både tysk lov og EU-traktater ved at udstede åbne invitationer til alverdens migranter. Men i stedet for at blive anklaget for denne forbrydelse mod de europæiske lande og folk, fik hun kommissariatetvældet i Bruxelles til at vende skyldspørgsmålet på hovedet.

  Ved at true med at fratage dem EU-støtte, tror Merkel med EU-monsteret som nikkedukker, at de kan tvinge Visegrad-landene til underkastelse. Det kan ligne en politisk sejr at spille stærk jernlady, men hun lægger i stedet fundamentet til EUs grav.

  Kommentar by traveler — 11. september 2017 @ 17:38

 20. -Noget af Europa er domineret af europæiske jødebankpenge (fx Macron) Noget er på østeuropæiske bankers hænder.(Polen+Ungarn)
  Usa er i hænderne på amerikanske jødebankpenge + saudi (se Trump)
  England er lidt gamle kolonipenge+guld+jødebanker.
  Frankrig har lidt selv og resten er Rothschild (se Macron).
  Danmark skylder noget til Schleswig og hertugdømmerne, dvs Tyskland, (der skylder til Rothschild+saudi) ligesom i middelalderen+Rothschild og nogle amerikanske jødebankpenge..

  Ja, så simpelt er det.

  Kommentar by Hul igennem? — 11. september 2017 @ 17:44

 21. -Måske vi akulle låne i Kina. De ved noget om stabilitet. Og overbefolkning og de kan ikke lide samfundsomstyrtere(se yallah) og kinesere arbejder og vil ikke fodre på nassere.

  Kommentar by Hul igennem? — 11. september 2017 @ 17:55

 22. Jeg er så træt og magter pt ikke mere;
  Men TAK, at andre følger op og bringer ord på tilstandene!
  Tak til urias, gode medobservatører og kommentatorer!
  Go on!!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 11. september 2017 @ 21:25

 23. Ganske som med værnemagerne efter Anden Verdenskrig peger pilen på dem, som profiterede karrieremæssigt, økonomisk og politisk ved at gøre det forkerte og bevidst forhindrede andre i at gøre det rigtige.

  Hørt!

  Ja – men det skal også med, at siden 2001 har der været et større indvandrerkritisk støtteparti for den dengang dannede borgerlige regering og igen for den nuværende borgerlige regering.

  Dette parti har i de efterfølgende år vokset og de opnåede ved sidste valg i 2015 21,1% af stemmerne og blev dermed det næststørste parti.
  Men de valgte ikke at indgå i en regering men hvorfor? hvad venter de på? at blive endnu større?

  Man kan spørge sig selv, at med den tilslutning hvorfor ser vi så flere og flere af fremmed herkomst i gadebilledet?

  Man kan indvende, at de ikke har flertal. Men hvorfor har dette parti så ikke brugt sin tilslutning til på en nøgtern måde at oplyse om de faktuelle forhold blandt andet de løgne som andre partier har fremsagt som forsøg på at bagatellisere problemerne. Selv den venstredrejede presse må da trods alt være nødt til at omtale et parti af den størrelse og deres synspunkter.

  Nå nej – jeg kender såmænd godt svaret på det og det er følgagtighed overfor de andre partier, så “nogle” har kunnet sikre sig “nogle gode ben”, men de såkaldte “fremmedhaderes” stemmer kan de godt bruge.

  Alt i alt har det gået som Den Danske Forening spåede, men kun få har villet lytte – jeg var trods alt en af dem!

  Kommentar by T. H. — 11. september 2017 @ 22:01

 24. 4. Santor
  Ja og i morgen den 12/9 er det 5 år siden at Konsulatets Diplomater blev myrdet.
  Vel at mærke på Hillary Clintons regning, da hun var udenrigsminister under Neger-regeringen. Hun ville hellere hygge snakke med vennerne, trods det at hun modtog ca 600 tlf-opkald fra Konsulatet i Benghazi.

  Det var ikke nogen overraskelse at forrædderen tabte valget til Trump.

  Mottoet under valget:
  Trump White House
  Bernie No House
  Obama Out House
  Hillary JailHouse.

  Og nu har forrædderen skrevet en bog og giver alle de andre skylden for at hun tabte valget. Det er så synd for hende.
  Men nyd nu melodien.
  https://www.youtube.com/watch?v=WW4iXESE2Rc

  Kommentar by Sindsro — 11. september 2017 @ 22:34

 25. Ps.
  jeg fik dog sat et par ord på den offentlige debat:

  http://www.altinget.dk/artikel/df-kandidat-egohumanisterne-nedbryder-det-danske-samfund#comments

  må andre følge op, vor det er hver enkelt muligt.

  Og igen:
  Tak til Kim, for vores rimelige frirum her!

  Kommentar by M.S. Carstens — 11. september 2017 @ 22:52

 26. NB er intet andet end et klovnenummer til at trække alle indignerede rundt ved næsen med politisk korrekthed og plat radikal knopskydning.

  Kommentar by Jørgen — 12. september 2017 @ 06:16

 27. >26 Jørgen
  Jeg er tilbøjelig til at give dig fuldstændig ret. Men der er dog det gode ved dem: At de vil ud af europas forenede stater. Eneste andet parti, der vil det (så vidt jeg ved), er Dansk Samling, som i mine øjne er bedste alternativ i hoppeborgen, hvis man da gider det cirkus. DF har for længst bevist deres ubrugelighed.

  Kommentar by Nielsen — 12. september 2017 @ 09:44

 28. I forlængelse af Mikkel Anderssons blog, EU og MerkeL.

  JP har artiklen “Angela snød både venner og fjender: Sådan blev den stille og højt begavede pige fra DDR den mægtigste leder i Europa”

  Denne helgenkåring af Merkel er kvalmefremkaldende og uhyggelig. Politiske kræfter med EU-vennerne i spidsen gør hende til mere overmenneske og europæisk leder, end der er belæg for, fordi de på den måde kan fremme deres (EUs) og hendes fælles magtpolitik i Europa, herunder bekæmpelsen af Visegrad-landene. Historien vil dømme hende hårdt for hendes ødelæggende politik.

  Man kan derimod imponeres over tyskerne, at dette folk er så flittig og organiseret og begavet, og derfor igen-igen kommer til at dominere i Europa, men det er ikke Merkels fortjeneste. Var danskerne 80 mio. ville vi også dominere omgivelserne, men ville ikke tilskrive Lars Løkke eller Helle Thorning æren.

  Kommentar by traveler — 12. september 2017 @ 10:32

 29. 28. traveler
  Glem alt om Adolf Merkel og Martin Hitler, for de er intet at regne mod den rigtige Adolf Hitler nemlig Recep Tayyip Erdoğan. Recep Tayyip Erdoğan og de tyrkiske folkemordere vil blive europas undergang, og jeg frygter at vi endnu engang lader verdens første kristne land i stikken nemlig Armeinen, som tilmed den dag i dag hver evig eneste fucking dag bliver bombet og beskudt af tyrkerne fra aserbajdsjan.

  Kommentar by Piphans — 12. september 2017 @ 23:07

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper