13. september 2017

Mikkel Andersson: “Der er en grund til, at der er koranklodser i København, men ikke i Krakow.”

En skarp blogpost af Mikkel Andersson på B.dk – Østeuropæerne nægter at deltage i EUs flygtningepolitiske farce.

“En række østeuropæiske lande, der samlet går under betegnelsen Visegrad-gruppen (Ungarn, Polen, Tjekkiet og Slovakiet), er i fuld gang med at fjerne sig fra EUs vesteuropæiske kerne i forhold til flere værdispørgsmål, ikke mindst asylmigration. …

EU kan påtvinge østeuropæerne nok så mange bøder og fratage enhver euro fra diverse strukturfonde, men flygtninge kommer landene næppe til at tage med de nuværende regeringer, som generelt står ganske stærkt.

Skulle det ske, vil beslutningen unægtelig efterlade de østeuropæiske lande fattigere, men også uden mange af de problemer med parallelsamfund, arbejdsløshed, kriminalitet og terror i kølvandet på asylmigration fra Mellemøsten og Nordafrika, som man i Østeuropa – helt korrekt – kan konstatere, har været en konsekvens af den politik, som Vesteuropa har ført de sidste omtrent 50 år.

Der er en grund til, at der er koranklodser i København, men ikke i Krakow.

(Musikhuset, Århus, august 2017; Foto: Tilsendt)

Oploadet Kl. 00:08 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/87450/trackback

12 Comments »

 1. Koranklodser skæmmer landskabet.
  Hættemåger skæmmer gadebilledet.
  Muslimer skæmmer Danmark.
  Gjæld lortet, (Kastrer) så vi bliver fir for mere indavl.

  Kommentar by Sindsro — 13. september 2017 @ 00:15

 2. Hæ, hæ, læse den godt – tænkte et kort sekund, at når nu ordet “koranklodser” bliver brugt i Tante B., så kunne det være, at ordet ville være at finde på listen over nye ord fra Dansk Sprognævn …

  Men de er nok for politisk korrekte.

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 13. september 2017 @ 00:27

 3. Som jeg tidligere har sagt: Mikkel Andersson er efterhånden den eneste mainstream-journalist, som er værd at læse. Selvom jeg langtfra deler alle hans synspunkter så jeg gerne, at man gav ham mere tid på diverse medier og, tør man håbe, engang vælger at bruge ham som modpart i debatter overfor de sædvanlige føle-flæbe personager.

  Hvis altså flæberne ikke opnår et totalt hegemoni inden da – hvilket jo også er en ret sandsynlig mulighed, desværre.

  Kommentar by Quark — 13. september 2017 @ 00:54

 4. Jeg kan anbefale enhver, der føler ubehag ved antallet af muslimer og negre i det Vesteuropæiske gadebillede, at tage en tur til f.eks. Krakow eller Budapest, og mærke befrielsen ved kun at være omgivet af ægte europæere.

  Kommentar by Træt — 13. september 2017 @ 04:40

 5. På kort sigt vil EUs afstraffelse af de pågældende lande ganske rigtigt gøre dem fattigere, men ikke i det lange løb, hvor de vil spare enorme, permanente udgifter foruden de menneskelige omkostninger. Personligt skønner jeg, at udlændingeloven fra 1983 til dato har kostet Danmark omkring 500 mia kr. Officielt fandt man det som bekendt nødvendigt at rykke ud med et tal på 33 mia årligt, men det dækker kun forskellen mellem ind- og udbetalinger til og fra de offentlige kasser. Den samlede belastning af det danske samfund (asyl- og integrationskomplekset, folkeskolen, sundhedsvæsnet, administrationsapparatet, politiet, retsvæsnet, kriminalforsorgen, osv. osv) beløber sig antagelig til langt over 50 mia. årligt.

  Kommentar by Jan Mølgaard — 13. september 2017 @ 10:06

 6. Jan Mølgaard; det er der tal på. De direkte udgifter for staten er 78 mia.kr. Fratrukket den skat indvandrere betaler 45 mia.kr. bliver netto udgiften 33 mia.kr. Jvf. Finansministeriet benytter man den såkaldte netto beregnings metode. Man kan så spørge; hvorfor bliver opgørelsen af forsvarsudgifterne så ikke fratrukket den skat forsvarets personnel betaler, eller hvorfor bliver sundhedsudgifterne ikke fratrukket den skat patienterne og ansatte betaler?
  Til det er der vel ikke andet at sige and at denne netto beregnings metode har til formål a FAKE virkligheden, og ingen main stream medier har da heller ikke nævnt tallet 78 mia.kr.

  Kommentar by Alan Bork — 13. september 2017 @ 10:29

 7. De ser lidt små ud, de koranklodser, kan store lastbiler ikke blot skræve over dem?
  Hvis ikke, så kan da vel heller ikke være så svært for en god lastbilchauffør at skubbe den midterste koranklods lidt tilside, for derefter tage tilløb ind ad stien?
  Hvis du vil føle dig muslimsikker, så undgå Musikhuset i Århus.

  Kommentar by Birger Jensen — 13. september 2017 @ 10:33

 8. Danmark bør omgående søge om optagelse i Visegrad-gruppen.

  Kommentar by 4760 — 13. september 2017 @ 10:48

 9. Trivia: Visegrad (Den høje by) er en højtliggende bydel i Prag.

  Prag er befængt med masser af djævleyngel, nok grundet nærheden til Østrig

  Kommentar by Træt — 13. september 2017 @ 13:27

 10. Alan Bork. Tak for svaret. Kontanthjælpsmodtagere betaler også “indkomstskat”, så den “indkomstskat” herboende muslimer på kontanthjælp betaler, skal lægges oven i de 33 mia. Beløbet udgør formentlig langt over halvdelen af de de 45 mia, muslimerne officielt betaler til de offentlige kasser, og således nærmer vi os de nævnte 78 mia, formentlig omkring 65 mia.

  Kommentar by Jan Mølgaard — 13. september 2017 @ 14:09

 11. >9. Træt
  Blot en korrektion:
  The Group traces its origins to the summit meeting of leaders from Czechoslovakia, Hungary and Poland held in the Hungarian castle town of Visegrád[2] on 15 February 1991 (not to be confused with Vyšehrad, a castle in Prague, or with the town of Višegrad in Bosnia and Herzegovina

  Kommentar by Gunnar Biering — 13. september 2017 @ 16:41

 12. Desuden er Mikkel Andersson og Eva Selsing efterhånden de eneste tilbageværende læseværdige på den såkaldte borgerlige avis Berlingske.

  Resten er Politiken-light…

  Kommentar by 4760 — 13. september 2017 @ 16:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper