14. september 2017

Højskoleforstander: Folk der inviterer Fl. Rose og islamismens fjender, bør selv betale for sikkerheden

Flertallet af kursisterne på Kalø Højskole er flygtninge, der henvises fra forskellige kommuner, som højskolen har lavet aftaler med. Opholdet indgår i diverse integrationsforløb, og regningen ender som sædvanligt hos danske skatteydere. Skolen hed tidligere Europahøjskolen, og var blandt andet kendt for bederum og halalkød.

Sådanne detaljer er værd at huske på, når højskoleforstander Søren Iversen problematiserer offentligt finansieret politibeskyttelse af Flemming Rose, der fredag i forrige uge holdt et foredrag om ‘Flygtningekrise og folkevandringer til Europa’ på højskolen.

Fra forstanderens læserbrev i Lokalavisen Syddjurs- En politiopgave at beskytte Flemming Rose – men hvem skal betale? (s. 14)

“Da jeg ankom til skolen kl. ca. 8.15, vrimlede det med politifolk. Adgangen til parkeringspladsen var med undtagelse af en enkelt blokeret af politiets biler, mens andre med og uden blåt blink fyldte op i landskabet inkl. en mandskabsvogn. Uniformklædte betjente, civilklædte betjente – anslået 10-12 i alt – og politihunde kredsede om den udlejede bygning, ligesom den tilgrænsende skov og højskolens park indgik i inspektionen.

Jeg var naturligvis slået af forundring over det uventede politiopbud og spurgte mig for på vores kontor. Her oplyste man mig om, at lejeren af vores auditorium – seniorer fra en landbrugsfaglig forening – skulle afvikle deres årlige sammenkomst og havde til lejligheden inviteret den tidligere JP-redaktør Flemming Rose, der skulle holde foredrag.

… et mere principielt og efter min opfattelse meget vigtigere spørgsmål ligger uden for vores beslutningsdygtighed. Det drejer sig om anvendelsen af offentlige ressourcer til løsningen af den påkrævede politiopgave.

… det er ikke indlysende, at disse opgaver skal betales af det offentlige, selvom politiet er en offentlig myndighed. Jeg vil derfor meget opfordre politikere og diverse beslutningstagere til at overveje, om det ikke bør være sådan, at når alle andre end offentlige myndigheder gør brug af personer, der kræver politibeskyttelse uanset årsagen til dette, bør arrangøren selv betale gildet.”

(Radikale Sofie Carsten Nielsen med kursister fra Kalø Højskole, 2016, ; Foto: Twitter, udsnit)

“Højskolen på Kalø skiller sig ud fra flertallet af danske højskoler ved at have flest flygtninge blandt kursisterne. Men højskoleværdierne er de klassiske danske, forklarer viceforstander Simon Astrup…” (Samekistens, 7. december 2015)

Oploadet Kl. 00:54 af Kim Møller — Direkte link41 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/87506/trackback

41 Comments »

 1. Frygteligt foto – frygtelig politiker og helt igennem utålelig forstander. Hans indlæg burde resultere i en straksfyring.

  Kommentar by Jakob — 14. september 2017 @ 01:01

 2. Et totalt absurdt billede. Man føler sig som et statist i et absurdt teater af Samuel Becketts “Mens vi venter på Godot”. Alle disse “kulturflygtninge” som kommer fra lav IQ samfund med stamme og klanbaseret socialiteter hvor folk ikke føler noget tilknytning til ikke-relateret skal vi nu føle tilknytning til indtil Godot kommer med menneskerrettigheder og demokrati i deres “hjemlande”. De er jo selvfølgelig “ofre” for, at deres samfund, er som de er og derfor skal de have asyl. Jeg mener ikke de er ofre og deres rettigheder kan kunne være i den socialitet, der er rundet af. Asylretten er en aktivismeret hvor de europæiske befolkninger er genstand for et massivt overgreb fra humanitær ideologi.

  Kommentar by Thorsted — 14. september 2017 @ 01:18

 3. Ham/hende Sofie Carsten er han/hun transkønnet?

  Kommentar by bjarne Binee — 14. september 2017 @ 01:20

 4. Carsten Sofie Nielsen bor i det multikulturelle paradis på Nørrebro, og har to mindre børn.

  Skal vi gætte på, at de næppe kommer i den lokale ghettofolkeskole, men nok på en fin privatskole på Østerbro eller Hellerup.

  Eller også laver hun en “Magnus Heuniche”, og flygter med hele familien til et kridhvidt område…

  Kommentar by 4760 — 14. september 2017 @ 02:02

 5. Det bliver næsten ikke mere vanvittigt, men det er jo fuldstændig i tråd med den sædvanlige røde idiot-logik. Hvad er årsagen mon til, at politibeskyttesen er påkrævet? Har vi at gøre med forbrydere, der fx har myrdet folk og derfor risikerer gengældelser? Dybt kriminelle rockere…?

  Nej, vi har at gøre med folk, der har sagt nogle ting om en religion, som religionens tilhængere ikke bryder sig om og grundet religionens indhold, føler sig retfærdiggjort i ikke blot at true, men decideret MYRDE KRITIKERE ALENE FOR DERES KRITIK.

  Forstanderens ord kan reelt koges ned til: de er selv ude om det når de kritiserer islam. Hvilket er en ekstremt islamisk måde at se tingene på.

  Kommentar by Quark — 14. september 2017 @ 02:05

 6. Folk der invitere de flygtninge der skaber problemet, som denne højskoleforstander, bør selv betale for Deres ophold. Desuden bør denne svinske kommentar fra subjektet der er højskoleforstander, også medføre at de skal betale for Roses og Hedegaards sikkerhed, eller bør højskolen lukkes. En højkoleforstander der selv undergraver den frihed, som andre advare os om er i fare pga Islam, bør fyres øjeblikeligt. (Ufatteligt dumt svin). God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. september 2017 @ 04:47

 7. Kalø folkehøjskole kan gå af helvede til.

  Kommentar by Michael Unna — 14. september 2017 @ 04:48

 8. Det er heller ikke indlysende at det offentlige skal betale for pågældende højskole, derimod er det indlysende at det offentlige skal betale for Roses og Hedegaards sikkerhed, hvis den frihed der er en forudsætning for vores levevis skal beskyttes….blandt andet imod højskoleforstanderesn idiotnaive idealer, og islamsvenlige tilkendegivelser med alt den undertrykkelse det medføre. God torsdag. mvh Michael

  Kommentar by Michael Unna — 14. september 2017 @ 04:52

 9. Jeg er foreløbig enig med alt og alle på denne side, især med Quark. Godt formuleret.

  Kommentar by Catfish — 14. september 2017 @ 05:23

 10. Og jøder i hele Europa bør selvfølgelig også selv betale for bevogtning af deres synagoger, skoler, alderdomshjem etc.
  Jeg kunne virkelig ønske, at forstanderen selv kom i en situation, hvor han havde behov for beskyttelse.

  Kommentar by Catfish — 14. september 2017 @ 05:40

 11. Jeg synes at billedet viser en mangel på hættemåger? Er der ikke den slags indpakkede på skolen? Må de ikke deltage for deres mænd – eller for religionen?
  Og til 6. Michal Unna vil jeg tilføje: at ikke nok skal importørerne selv betale for de importerede, men de bør også betale for de skader der tilføjes befolkningen og landet, som følge af importen.
  Hele godhedsindustrien bør ganske enkelt pålægges en skat som dækker omkostningerne.

  Kommentar by Birger Jensen — 14. september 2017 @ 06:36

 12. @Catfish 05:40

  Jeg kunne virkelig ønske, at forstanderen snarest muligt kommer i en situation, hvor han aldrig mere vil få brug for beskyttelse.

  Kommentar by Balder — 14. september 2017 @ 08:10

 13. -Det er bare et foto fra partiets landsmøde. De beklager at der ved en fejl er kommet en hvidlig forrest i billedet. Hun skulle ikke være med på billedet. Hun gør normalt rent i burkavaskeriet. Undskyld

  Kommentar by Hul igennem? — 14. september 2017 @ 08:13

 14. @Birger Jensen

  Du lyder som en fornuftig mand. Forstår ikke altid helt din kritik af mine indlæg, men det betyder ikke så meget. Vi er enige et langst stykke hen af vejen.

  Kommentar by Balder — 14. september 2017 @ 08:14

 15. Klassisk Danske højskoleværdier:

  “Frit at tænke, tro og tale”.

  I eet og alt i strid med de klassiske muhamedanske værdier. Men forstanderen er jo nødt til at svaje med vinden, hvor kunderne kommer fra.

  Kommentar by Bastardo — 14. september 2017 @ 08:40

 16. Omvendt så skulle han selv betale for flygtninge så.

  Kommentar by P — 14. september 2017 @ 08:41

 17. Stor ros til politiet for seriøs beskyttelse af Flemming – Hvad forstanderen angår, så er hans karriere slut – Den slags udtalelser slipper man, trods alt, ikke fra med karrieren i behold.

  Kommentar by T. Flodur — 14. september 2017 @ 08:46

 18. #4760, Det behøver vi ikke gætte på – det er stensikkert!

  Kommentar by Johnson — 14. september 2017 @ 08:50

 19. Til 11, Birger:
  Importørerne skal (ikke bør) også betale for hjemsendelsen af “gæsterne”.

  Kommentar by va sawva — 14. september 2017 @ 08:50

 20. Der er jordskælv i Køge.
  Det er Grundtvig der roterer i sin grav.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 14. september 2017 @ 08:53

 21. Usympatiske røvhuller

  Kommentar by k. m. — 14. september 2017 @ 08:58

 22. Godt billede af en af de værste landsforrædere, og de der hjælper hende med at nedbryde Danmark som suveræn stat. Nu har eurokraterne afsløret formålet med EEC(EF) – EU europaeliten vil nu have “folkevalgte” ministre. De radigale (sammen med et uforholdsmæssigt stort antal jøder) er de der plæderer stærkest for afviklingen af lande og stater.
  Vi bør som danskere afvikle multikulturalisme, til gavn for vores land.
  Ud med de fremmede og vi skal ud af alle de nedbrydende organisationer vi er medlem af: NATO WTO IMF og hvad alle de globale overnationale konstruktioner hedder.
  Og så kunne det være rart med nogle kroner og ører, der er deres vægt værd :-)
  FORBYD ISLAM og forbyd skatter, afgifter og andre forhold, der tillader snylterne på hoppeborgen, at udplyndre os.

  Kommentar by Nielsen — 14. september 2017 @ 09:19

 23. -> 14. Balder.
  Bær over med mig. :-)

  Kommentar by Birger Jensen — 14. september 2017 @ 09:26

 24. Ja, men så må det vel også være rimeligt, at politiet sender en regning til terroristen Omars familie, på de patroner som blev brugt til at gennemhulle muhammedaneren…

  Kommentar by 4760 — 14. september 2017 @ 09:53

 25. Feltmadras

  Kommentar by Sindsro — 14. september 2017 @ 10:24

 26. “vrimlede det med politifolk” anslået en 10 – 12 Stykker. Virkelighedsopfattelsen er noget sløret hos tosserne fra den venstre kant.

  Andre har været inde på det men hvis han en dag selv får brug for politibeskyttelse på grund af hans holdninger så tror jeg han er lidt mere tilbageholdende med at udbrede sin mening på lige netop dette felt alt for højt.

  Til gengæld kan jeg fortælle at når “vinden” en dag vender og jeg får lov til at bestemme, så kommer alle der har tjent penge på den vanvittige indvandring til Danmark lov til at betale dem tilbage med renters rente.

  Jeg er som Ilden, en mild tjener men en streng herre.

  Kommentar by Santor — 14. september 2017 @ 10:42

 27. Med det publikum var der vel en god grund til at der var politi, men trist at det er nødvendigt.

  DK har meget at takke Flemming Rose og JP for, desværre er JP nu ved at skifte side, så det bliver vanskeligt at se forskel på JP og Politikken.

  Kommentar by Anders Nielsen — 14. september 2017 @ 10:50

 28. Kim Møller tager grueligt fejl, billedet er ikke: “Radikale Sofie Carsten Nielsen med kursister fra Kalø Højskole, 2016….”

  Det er en svensk 7. klasse der er på udflugt. Sofie Carsten Nielsen spottede bare en foto-Up med de søde (ny)svenske børn..

  Kommentar by ny kommentator — 14. september 2017 @ 10:53

 29. Grundtvig godaw do

  Kommentar by dunk — 14. september 2017 @ 12:11

 30. Så politiindsatsen skal ikke længere afpasses efter truslen – og kun den.

  Det kunne føderalisterne lide.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 14. september 2017 @ 12:15

 31. >13 og 28
  Gode gæt, men I tage fejl.
  Det er ganske rigtigt fra Burka vaskeriet men taget på dagen hvor julefrokosten blev afholdt.
  Den lyshårede dansedreng i forgrunden skal senere kulturberiges af alle skægbørnene.

  Kommentar by Erik — 14. september 2017 @ 15:04

 32. Men det er indlysende, at det offentlige skal betale for alle de “flygtninge”.

  Kommentar by Winged Hussar — 14. september 2017 @ 17:35

 33. Jeg synes at højskoleforstanderen selv skal betale for sin højskole – for sin befolkningsudskiftningsskole.

  Naturligvis skal det offentlige betale for beskyttelse af Flemming Rose. Khader og Pia Kjærsgaard og flere andre skal have politibeskyttelse betalt af det offentlige. Og det skal Kurt Westergaard og Lars Hedegaard også. Det er højskoleforstanderens befolkningsudskiftning, der gør at danskere ikke kan kritisere en magtfuld og intolerant religion. Det skal selvfølgelig kunne lade sig gøre i et demokratisk land som Danmark.

  Kommentar by Liva — 14. september 2017 @ 17:40

 34. #3 Begge hendes forældre hedder Carsten til mellemnavn, så det er nok et slægtsnavn. Ifl. Danmarks Statistik er der 41, som hedder Karsten til efternavn, men ingen der hedder Carsten, så lidt mystisk.

  Kommentar by Odo — 14. september 2017 @ 20:01

 35. #34, indavl?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 14. september 2017 @ 20:44

 36. Godt så. Venligboere og alle andre. der ønsker åbne grænser, skal selv betale for koranklodser, flysikkerhed og så videre.

  Kommentar by Arne Torp — 14. september 2017 @ 21:41

 37. En stor skam at Radikale Sofie Carsten Nielsen ikke snart bliver kulturberiget.

  Kommentar by Sindsro — 14. september 2017 @ 22:25

 38. “En politiopgave at beskytte Flemming Rose – men hvem skal betale?” Det skal de samme idiotiske dumskere som betaler idioten Søren Iversen’s forsørgelse.

  Kommentar by Piphans — 15. september 2017 @ 23:29

 39. De sejrstegn, som flere på billedet laver, betyder “Vi er kommet indenfor murene og vi vil sejre i erobringen af de vantros land”.

  Kommentar by Bageren — 16. september 2017 @ 16:52

 40. Sofie Carsten Nielsen og hendes eksotiske kæledyr….

  Kommentar by Nissen — 17. september 2017 @ 17:23

 41. Hvordan kan det være, at mange hvide kvinder bliver nærmest utilregnelige, når de ser en neger, araber eller lign.?

  Kommentar by Nissen — 17. september 2017 @ 17:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper