17. september 2017

Khader (RV): “.. næste gang Danmark vinder EM i fodbold så bliver det Mustafa, der scorer sejrsmålet.”

Den Danske Forening har kæmpet for Danmark i mere end 30 år, og smider løbende ældre materiale på Youtube. Det være sig eksempelvis et debatmøde fra midt-90’erne, hvor daværende radikale Naser Khader modigt stillede op og forsvarede radikal udlændingepolitik. Under Folkemødet 2016, henviste Khader (lidt upræcist) til debatten. Videooptagelsen kan ses i sin helhed her.

“Jeg er overbevist om, at integrationen er i fuld gang. Det er den. Og jeg er overbevist om, at næste gang Danmark vinder EM i fodbold så bliver det Mustafa, der scorer sejrsmålet.” (Naser Khader, midt-90’erne)

Oploadet Kl. 12:02 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/87575/trackback

27 Comments »

 1. Een gang Radikal, altid Radikal

  Kommentar by k. m. — 17. september 2017 @ 12:07

 2. aaaaah
  Nasser har da forbedret sig noget. For han har da flyttet sig lidt til det bedre.
  Selvom det ikke er langt fra de Konservative til de radikale.
  Men derimod La. da er LA de radikale´s forlængede arm.

  Kommentar by Sindsro — 17. september 2017 @ 12:13

 3. Enig. Sindsro. Han har flyttet sig, og selvom De Konservative er en del af problemet, så har han trods alt kæmpet den rigtige kamp de sidste mange år. /KM

  Kommentar by Kim Møller — 17. september 2017 @ 12:30

 4. Jeg tror også der er bred enighed om at det aldrig vil lykkes Danmark at genvinde EM .. så man kan jo argumentere for at han havde ret dengang :-)

  Kommentar by Jan — 17. september 2017 @ 12:44

 5. Her er noget fra det sindssyge Parti:

  De Radikale vil afskaffe kongehuset
  Et flertal på De Radikales landsmøde har vedtaget, at partiet skal arbejde for at afskaffe kongehuset. Det har dog lange udsigter, erkender politisk leder Morten Østergaard.
  Mere på Potten:

  http://jyllands-posten.dk/politik/ECE9877199/de-radikale-vil-afskaffe-kongehuset/

  Kommentar by Sindsro — 17. september 2017 @ 13:03

 6. Havde tidligere en overbærenhed og en tolerance over for anderledes tænkende og folk der politisk var langt fra mig. Det har især, de radikale og især muhammeds slavehær ændret. Med deres vedholdne, DEM & OS, udskamning og perfide personlige angreb, har de eroderet min tålmodighed. Nu hader jeg sgu osse dem, ligeså meget de hader mig.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 17. september 2017 @ 15:21

 7. -> 5. Sindsro.
  De radikale var for et par år siden meget begejstrede for den lysende stjerne Yahya Hassan.
  Og når han på et eller andet tidspunkt bliver sluppet ud af fængslet, mon man så ikke kan forvente at den radikale ledelse udråber “gaven til demokratiet” Yahya Hassan til partiets præsidentkandidat, i deres muslimske kongeafskaffede Danmark.
  Det Radikale Venstre: Stedet hvor “store ånder” mødes, og hvor Dannebrog hejses på skrømt.
  http://radikale-hedensted.dk/nils-blog/radikal-sympati-yahya

  Kommentar by Birger Jensen — 17. september 2017 @ 15:36

 8. “Jeg er overbevist om, at integrationen er i fuld gang” jeg er helt enig med Nasseren – for dumskerne er uden tvivl ved at være helt og fuldt integreret i iSLAM.

  Kommentar by Piphans — 17. september 2017 @ 15:38

 9. Danmarks Radio bruger tit Naser Khader som “Mellemøsten ekspert”.
  Han er født i muslimsk land og er stadig muslim.

  Jeg er ikke enig med flere herinde der siger han har rykket sig.
  Stoler I virkelig på en muslim, selv om han Konservativ MF’er ? Jeg gør ikke.

  Han kender Islam ud og ind, og jeg tør vædde med han siger lige præcis det som journalister vil høre, så han kan stå som den store frelser.

  Kommentar by k.m. — 17. september 2017 @ 16:48

 10. Det franske landshold har stort set næsten kun etniske grupper. Der skulle være store konflikter mellem dem når de er i træningslejr af samme grund. Da, der var EM i fodbold var der utroligt mange twitterkonti fra Afrika som skrev, at kampen var “Afrika mod Europa”. Det “franske” landshold var iflg dem afrikansk. Det tror jeg de havde ret i.

  Kommentar by Thorsted — 17. september 2017 @ 17:04

 11. Der er nok en grund til, at manden er beskyttet af bodyguards døgnet rundt.

  Det er der mig bekendt ingen politikere eller debattører på venstrefløjen, som er nødt til.

  Kommentar by 4760 — 17. september 2017 @ 17:05

 12. Information 12.marts 2007
  “Med den radikale Naser Khader i spidsen blev stiftelsen af foreningen Demokratiske Muslimer under Muhamed-krisen en af de få begivenheder, medierne dækkede udover Dannebrogs- og ambassadeafbrændinger samt boykot af danske varer i Mellemøsten i den periode. “Vi druknede i succes,” siger Naser Khader i dag. Et år efter søsættelsen af Demokratiske Muslimer har den hårde kerne bag projektet, der bestod af Naser Khader, Ibrahim Ramadan og Fathi El Abed, meldt sig ud af ledelsen. “Vi er brændt ud,” konstaterer Fathi El Abed. Det er dog nærliggende at spørge, om projektet er gået galt. Tog holdet en al for stor mundfuld, da de i marts sidste år erklærede, at de ville: “være et samlende, toneangivende talerør og debatforum for borgere i Danmark med muslimsk baggrund,” som der står i foreningens vedtægter. De tidligere ankermænd i Demokratiske Muslimer afviser dog, at projektet er mislykket. Tidligere bestyrelsesmedlemmer Ibrahim Ramadan og Fathi El Abed, der også er næstformand i Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening, lægger ikke skjul på, at den store arbejdsbyrde, der fulgte med projektet, kom bag på dem.”

  Er det ikke ynkelig, at folk i Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening samtidig sidder i bestyrelsen for Demokratiske Muslimer?

  Hvad har D-P V og Demokratiske Muslimer for den sags skyld udrettet i Vollsmose og andre besatte områder til fordel for Danmark ?

  Kommentar by k.m. — 17. september 2017 @ 17:05

 13. @k.m

  Det store problem med Naser Khader som “ekspert” er, at han er korrumperet af håb og inhabilitet for dem har føler tilknytning til. Andre “mellemøsteksperter” er også korrumperet af medlidenhed. Ser man på et “land” som Syrien som Khader tror kan blive til et demokrati så er det som andre mellemøstlige lande delt i sekter, klaner og stammer. Vi ved fra Alexis de Tocqueville, at demokratiet forudsætter et civil samfund med tillid og tilknytning til ikke-familie. Dette er totalt fraværende i mellemøsten. Undersøgelser viser, at der er intet civilsamfund hvor man mødes med ikke-relateret fordi det er så stamme og klanbaseret. De er ikke integreret med hinanden. Ser man på Syrien så skulle der være over 30.fraktioner som kæmper. Ofte er det lokale stammer som bare forsvarer deres område. Khader vil sælge en sag som der aldrig har været basis for i mellemøsten. Her er lidt om stammerne i Syrien; https://www.theguardian.com/commentisfree/2012/jul/25/syria-tribal-rivalries-shape-future

  Kommentar by Thorsted — 17. september 2017 @ 17:13

 14. @ Thorsted

  Ja, der var racespændinger på det franske landshold ved VM-lejren i 2010. Sportsjournalisten Morten Ankerdal har talt om det i en udsendelse, som var optakt til VM 2014 på TV2’s hjemmeside.

  Det overraskede mig egentlig, han tog det op, og kaldte det faktisk “raceproblemer” / “racespændinger”.

  Kommentar by Ung konservativ — 17. september 2017 @ 17:20

 15. Mette Frederiksen lægger op til stramninger, men som I hører på kongressen i Aalborg er baglandet imod.
  Det vil sige DF får lige så svært ved at få noget igennem i en S regering som med Lars Løkke.

  Danskerne er slet ikke parat til en politisk bundvending.

  Kommentar by k.m. — 17. september 2017 @ 17:53

 16. Thorsted 17:13
  enig !

  Naser Khader ved helt præcis hvad der foregår i hans eget hjemland, derfor mener jeg heller ikke han kan stå som “nydansker” og kloge sig på demokrati og menneskerettigheder.

  Tyrkere i Tyskland er efterhånden en alvorlig magtfaktor. De stemmer på Erdogan og deltager gerne i voldelige demonstrationer.

  Islam bliver aldrig stueren

  Kommentar by k.m. — 17. september 2017 @ 18:05

 17. Så bliver det Mustafa der smadrer domme…..øh jeg mener, der scorer sejrsmålet.

  Kommentar by Men dog ! — 17. september 2017 @ 18:11

 18. Det er meget forstemmende at se idioterne på socialakrobaternes kongres. I min naivitet troede jeg, håbede, at der var lidt mere opbakning til Mettepigen. Men nej, de er lige så tåbelige som de altid har været.
  Selvfølgelig ved vi ikke, hvor meget DdR har fordrejet situationen.

  Kommentar by Knud — 17. september 2017 @ 19:34

 19. Ved VM i 86, da Frankrig viste det bedste fodbold, holdet nogen sinde har spillet, var der kun hvide på holdet. Nu er de fleste sorte, og det kaldes integration. På det hollandske landshold har man også set raceproblemer. Hvide og sorte spiste hver for sig. En lille historie: Da Arsenals tribuner i 90erne var under ombygning, opstillede man foran en væg, hvorpå der var malet tilskuere. Men de var alle hvide, og så klagede de sorte spillere og tilskuere, hvorpå maleren måtte sværte en del af hovederne sorte. Racebevidsthed eller hvad?

  Kommentar by Jan Mølgaard — 17. september 2017 @ 19:36

 20. P.t. er der vist to negre på det danske fodboldlandshold, men mig bekendt er ingen af dem muhammedanere…

  Kommentar by 4760 — 17. september 2017 @ 19:40

 21. Unge amerikanske kvinder angrebet med syre i Marseille(af alle steder..). Psykiske problemer bag siger Ritzau. Lyder som bortforklaringer.
  http://www.msn.com/da-dk/nyheder/udland/41-årig-angriber-unge-amerikanere-med-syre-i-marseille/ar-AAs4EG7?ocid=spartanntp

  Kommentar by Martin — 17. september 2017 @ 19:59

 22. Nej tak til negre og arabere på danske landshold. Maksimalt nogle få negre og arabere med dansk familie og helt eller delvis danske navne, ville kunne godtages på danske landshold (fodbold, håndbold). Er der flere fremmede end det, er det fuldstændig ligegyldigt, om “Danmark” vinder eller taber. Nationernes kappestrid er allerede nu perverteret til ukendelighed. I dag er det ikke muligt at spille hverken fodbold eller håndbold mod Frankrig, der stiller med et flertal af udenlandske lejesvende. Den franske nationalfølelse, som man har hørt meget om, La Patrie etc., er tilsyneladende fuldstændig uden folkelig forankring. Jeg brækker mig.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 17. september 2017 @ 20:43

 23. Han tog fejl for 30 år siden og han tager fejl i dag. Hvad skal vi bruge den klovn til?

  Når venstrefløjen endelig indser nødvendigheden af at udvise kriminelle indvandre er de allerede overhalet af virkeligheden og der er nu så mange at det vil ligne en decideret udrensning og venstrefløjen sætter sig imod.

  Når Naser Khader endelig indser at mustafa IKKE kommer til at score mål for landsholdet men formentlig er en del af de kriminelle der skal udvises så sætter han sig imod.

  Vi kan kun vinde hvis vi er mange nok der forlanger at de kriminelle bliver udvist, på egen regning, og med et gevaldigt los i røven men hvem af vores politikere vil være med til det?

  Kommentar by Santor — 17. september 2017 @ 20:58

 24. 7. Birger Jensen
  Enig
  Men det jeg IKKE kunne lide var at Tumpen blev inviteret af trykkefrihedsselvskabet til at tale.
  Hertil havde jeg kun at sige: Dengang var Lars Hedegaard lige ved at blive snøret af en Muslim.

  Stol aldrig på sådan een, for bliver man tryg, bliver man et let offer.

  Kommentar by Sindsro — 17. september 2017 @ 21:32

 25. Hvem har givet ham dansk statsborgerskab? Send ham tilbage til Syrien.

  Kommentar by Nielsen — 18. september 2017 @ 02:42

 26. 22. Tommy Jørgart

  “nur blankes and arabs – kaffer nie” Står der på min Ølbænk.
  og jeg bor i et almene lejebolig område.

  Dette kunne f.eks. godt males på de etablerede Koranklodser. :)

  25. Nielsen
  De Radikale har giver Nasser statsborgerskab, for så havde de en sikker stemme, som heldigvis viste sig kun var midlertidig.

  Jeg ved dog ikke om det var Elisabeth Arnold under kirkeasylet han fik det.

  Kommentar by Sindsro — 18. september 2017 @ 11:46

 27. >26 Sindsro
  Uanset hvem, bør de stillet for retten. Og alle statsborgerskaber udstedt til fremmede, skal naturligvis inddrages, og de fremmede skal ud af Danmark.

  Kommentar by Nielsen — 18. september 2017 @ 14:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper