25. september 2017

Søren Pape Poulsen hylder Merkel, Kristenhedens sorte enke: “Med hende ved roret skal det nok gå…”

Jeg var desværre (og Gudskelov) på arbejde hele søndagen, og fik således ikke fulgt de danske mediers dækning af det tyske valg. Flere fortæller at medierne hyldede Angela Merkel, og det lyder troværdigt, selvom hun er økonomisk borgerlig: Indvandringsmodstandere skal holdes fra magten for enhver pris. Valgets store vinder blev Alternative für Deutschland (AfD) med 13 procent, men Merkel fortsætter, og set udefra, så stemte langt de fleste tyskere for mere af det samme. De problemer demokratiet skaber, bliver ikke løst i stemmeboksen.

Borgerlige danske politikere glæder sig over økonomisk stabilitet, og EU-fløjen minder mest af alt om tanketomme mellemledere. Fra JP.dk – AfD stormer ind og bliver Tysklands tredjestørste parti.

“Mens regeringspartierne CDU/CSU og SPD lider alvorlige nederlag ved søndagens tyske parlamentsvalg, har de anderledes grund til at glæde sig hos Alternative für Deutschland (AfD).

Det indvandrings- og EU-kritiske parti, der ikke tidligere har været repræsenteret i Forbundsdagen, stormer ind i parlamentet.

Ifølge den første prognose fra tv-stationen ARD, der er lavet kort efter valgstedernes lukning klokken 18, står AfD til at få 13,4 procent af stemmerne.

… alle andre partier i Forbundsdagen har afvist at samarbejde med AfD.

(Søren Pape på Facebook, 24. september 2017)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/87992/trackback

24 Comments »

 1. Resultatet kan også ses som, at 87% af tysken ønsker mere af det samme og accepterer den tiltagende muhamedanisering af samfundet med alle de hæslige ulykker, det hver dag fører med sig for dem.
  Alligevel vil jeg lykønske AfD med, at de dog kom flot ind i parlamentet på trods af alle tilsvininger og forsøg på benspænd. Desværre kan de nok ikke bruge deres mandater til ret meget andet, end at gøre opmærksom på ulykken som med muhamedanerne har ramt Tyskland så hårdt.
  Og om Paphovedet er der ikke andet at sige: sølle pjalt.

  Kommentar by Knud — 25. september 2017 @ 03:39

 2. Han skulle nok have forblevet lokalpolitiker,-hvad han nok også reelt ser er.

  Kommentar by Thorsted — 25. september 2017 @ 04:02

 3. Så fortsætter muslim invasionen. Trist.

  Kommentar by Hugin og Munin — 25. september 2017 @ 04:10

 4. Hverken Pape eller Merkel er konservative.

  Kommentar by Hans Und — 25. september 2017 @ 04:56

 5. For uhensigtmæssigt mikrofonåbning, beder hun Mark Zuckerberg om at cencurere på facebook når der er antiislamiske indslag.(En kendt tysk islamkritisere har fået 6 mdr fængsel for at fremvise Hitler som trykker hånd med sin protege- A Husseini stormuftigen af Jerusalem, som havde recidens i Berlin) Trist hun ikke blev væltet. Hun kan blive Tysklands katastrofe…stadigvæk. Trods alt. God mandag. mvh Michael

  Kommentar by Michael Unna — 25. september 2017 @ 05:08

 6. Jeg frygtede også, at DR ville køre AfD’s valgsejr hjem på samme benægtende og udskammende måde som de tyske medier og med helgenkåring af Merkel. Men DR’s korrespondent i Tyskland, Michael Reiter, var faktisk en positiv overraskelse – en DR-journalist der taler ærligt og analytisk. Det var en helt fornøjelse efter i årevis at have opgivet DR som et medie, der kunne agere seriøst og professionelt.

  Måske er denne danske mediedækning kun et særligt dansk fænomen, fordi Tyskland i den politiske kontekst er nået dertil, hvor Danmark var for 20 år siden, og enkelte danske journalister har lært et eller anden i løbet af de sidste 20 år.

  Med udgangspunkt i at Tyskland er gennemsyret af angst for deres nazistiske fortid og Tysland er det største land i EU, er der denne hovedfokus på, at Merkel står for stabilitet, mens alternativet er kaos – Merkel eller kaos.

  Men hun har lukket atomkraftværkerne og har bragt hele det tyske elsystem ud i kaos. Lukkes nu også kulkraftværkerne (som krav fra de grønne i en forventet Jamaica-koalition), vil elprisen stige drastisk for at opnå el-stabilitet, eller også vil der komme store problemer..
  Og hendes euro-politik har skabt økonomisk kaos i Sydeuropa.
  Hendes flygtningepolitik har skabt politisk kaos i Europa, og har splittet Europa i øst og vest for altid, hvor vest vil synke ned i destabilitet og kaos takket være den sorte enke Merkel
  Og i forvejen er fattigdom, infrastruktur, bureaukrati kørt ud i kaos i Tyskland.

  Man ser det samme uanstændige fænomen i Tyskland som i Danmark: At der ingen penge er til egen befolkning i udsatte områder (i Tyskland er problemet specielt Østtyskland), men der er ingen smalle steder, når det gælder om at fodre godhedsindustrien med uintegrerbare migranter. Her ruller statskassens milliarder pludseligt så let som ingenting.

  Kommentar by traveler — 25. september 2017 @ 05:46

 7. @3 Nej, hverken Pape eller Merkel er konservative. Som journalisterne sagde det, har Merkel flyttet sig ind mod midten…Men denne såkaldte midte er tilsydenladende et sted, hvor mange vælgere flygter fra.

  Problemet er, at medierne kører kampagne-journalistisk til fordel for Merkel. Merkel er stærk, fordi hun har vundet mediernes fulde støtte. Og medierne kan forføre en passende del af befolkningen, uanset hvor Merkel er på vej hen udi kaos.

  Kommentar by traveler — 25. september 2017 @ 05:56

 8. Forstår Pape overhovedet tysk ?

  Kommentar by BB — 25. september 2017 @ 06:22

 9. Dumheden i dansk politik! Merkel er elitekommenist, FDJ Führerin, kom personligt ved Honecker, skrev vurderinger af andre til STASI, som de fandt særdeles gode.

  Kommentar by BS — 25. september 2017 @ 06:39

 10. Det siger desværre mere om dem der stemmmer på den omvandrende kæmpe dildo med øre, end det siger om papfjæset selv.

  Kommentar by Piphans — 25. september 2017 @ 06:40

 11. […] […]

  Pingback by Mutti die Vierte « Snaphanen.dk — 25. september 2017 @ 06:41

 12. Nogen er mere kristne af navn end af gavn. Et træ kendes på dets frugter.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 25. september 2017 @ 07:22

 13. Der er nu noget smukt over Søren Pape, der takker Frau Merkel, For når hendes migranter får magt som de har akt, så vil Søren Pape være historie.

  Kommentar by Anders Nielsen — 25. september 2017 @ 07:31

 14. De danske landsforrædere der aktivt faciliterer den muslimske invasion af Danmark skal vide at deres had og ondskab mod Danmark og det danske folk aldrig vil blive glemt.

  Kommentar by Anonym — 25. september 2017 @ 07:35

 15. The most effective German Chancellor since Adolf Hitler will be with us for the foreseeable future. That means more Muslim migrants, and more of the attendant crime, including the wholesale sexual assault of Infidel women who dare to go out uncovered, and more authoritarian censorship of dissenting voices, not just in Germany, but worldwide. – The destruction of Germany is on the horizon, and those who oppose it won 13.5% of the vote.Robert Spencer.

  Med al respekt for Spencer, så burde han erstatte worldwide med wester europeanwide, for end er der lys i Europa. De østeuropæiske lande, incl. Rusland, lader ikke til at ville gå frivilligt i graven og efterhånden som d’eliten i Vesteuopa i desperation strammer oppressionen med censur, tankepoliti og import af yderligere masser af muslimer, vil modstandsbevægelserne skyde frem.

  Kan hænde d’eliten nu jubler over den gale kansler og udsigten til mere af det samme, men i deres sted ville jeg være bange. Rigtigt, rigtigt bange. – Si vis pacem, para bellum!

  Kommentar by Voldposten — 25. september 2017 @ 08:18

 16. Løkke og Samuelsen om Merkels sejr: Det er godt for Danmark

  https://ksdha.wordpress.com/2017/09/24/loekke-og-samuelsen-om-merkels-sejr-det-er-godt-for-danmark/

  Kommentar by KSD — 25. september 2017 @ 09:25

 17. Merkel har skabt Alternative für Deutschland.

  Kommentar by Liva — 25. september 2017 @ 09:41

 18. Det mest glædelige ved valgkampen var at det nu står klart at Merkel ikke kan bevæge sig rundt i det tidligere DDR uden at blive mødt af piftende moddemonstranter som kaster med tomater og råber volksverräter efter hende.

  Kommentar by kenneth — 25. september 2017 @ 10:33

 19. Den tyske politiske midte er i kraftig tilbagegang. I 1960’erne og 70’erne samlede de kristelige og socialdemokraterne tilsammen omkring 90 procent af stemmerne, endnu i 2005 70 procent, denne gang 53,5.

  Frau Merkel får en svær sidste tid og vil ikke blive husket for noget godt, men redder valget Tyskland? Das muss man bezweifeln.

  Kommentar by Crass Børsting — 25. september 2017 @ 10:47

 20. Jamen er han da ikke nuttet som han staar der med Mutti , og man hoerer ham naesten klappe i haenderne af fryd i sin naive glaede over at tilhoere den samme konservative familie og at det hele nok skal gaa med hende ved roret ; nu mangler vi saa bare Loekke der sidder artigt paa plads og logrer mens han troskyldigt ser op til sin foerer . Gaaaab…..

  Kommentar by Krassisten — 25. september 2017 @ 11:27

 21. Viktor Orban formår at sætte ord på:
  https://www.youtube.com/watch?v=60Rpo53yW04

  Kommentar by Nielsen — 25. september 2017 @ 12:39

 22. “De problemer demokratiet skaber, bliver ikke løst i stemmeboksen.”

  Ja – vi undgår nok ikke en borgerkrig!

  Kommentar by Sigwar — 25. september 2017 @ 17:49

 23. Jeg tror nu ikke på en borgerkrig. Jeg tror mere på at fremtidens politikere vil blive nødt til at stoppe indvandringen helt og indføre befolkningskontrol – ellers vil de ikke kunne blive ved magten. Alternativt kunne man forestille sig et militærkup i yderste konsekvens: Militæret er 95% dansk, og vil være majoritets-dansk selv hvis indvandrerne bliver i overtal. Den gennemsnitlige danske officer vil ikke kunne acceptere at miste sit land. Men jo, jeg har også mistet troen på at politikere som de er i dag kan løse problemet. Selv Nye Borgerlige vil ikke gøre det der er nødvendigt.

  Kommentar by Morten — 25. september 2017 @ 19:52

 24. Hvis Pape blev iført en paryk, så ville det sgu næsten være umuligt at se eller høre forskel på de to såkaldte “konservative”…

  Kommentar by 4760 — 27. september 2017 @ 18:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper