10. oktober 2017

Revolutionær justits: Afskaffelse af ytringsfrihed og domstole (I: Jensen, Ruslands undergang, 2017)

Enhedslisten ændrede for et par år siden sit principprogram, og fjernede konkrete afsnit om nedlæggelse af politi, etablering af ‘folkemagtsorganer’ og andre elementer i det der blev kaldt ‘den revolutionære nødvendighed’.

Ungdomsforgreningen Socialistisk Ungdomsfront har stadig ‘folkelige kampe’ og ‘udenomsparlamentariske massebevægelser’ i sit minimumsprogram, og selvom den revolutionære justits nødvendigvis må være sporadisk før Revolutionen, så er der løbende angreb på ‘kontrarevolutionære’.

Herunder et længere afsnit fra Bent Jensens Ruslands undergang – Revolutioner og sammenbrud 1917-1921 (Gyldendal, 2017).

Revolutionær justits: Afskaffelse af ytringsfrihed og domstole

Noget af det allerførste, Lenin og hans regime gjorde efter magtovertagelsen, var at gribe ind mod menings- og ytringsfriheden. En forordning om pressen blev udstedt allerede den 27. oktober 1917 kun et døgn efter det nye regimes optræden. Det var, hed det i bolsjevikkernes begrundelse for ophævelsen af den ytringsfrihed, der havde været en realitet under zarismens seneste periode og under Den Foreløbige Regering, nødvendigt at få standset den ‘tilsmudsning’ og ‘bagvaskelse’ af det revolutionære regime, som den kontrarevolutionære presse angiveligt stod for.

Det næste alvorlige indgreb i befolkningens hidtidige frihedsrettigheder var udstedelsen i december af et forbud mod det liberale Kadet-parti. Partiet blev nu betegnet som ‘en fjende af folket’ og derfor forbudt. De socialistiske partier mensjevikkerne og de Socialistisk Revolutionære blev fortsat tolereret en tid, men turen kom også snart til dem. Ligesom Lenin fra starten havde ønsket en étpartiregering, lagde han nu også grunden til en étpartistat.

Et dekret om domstole afskaffede det hidtidige retssystem og de eksisterende love. Samtidig opfordrede det nye regime og ikke mindst Lenin selv ‘proletariatet’ til at terrorisere borgerskabet og alle andre modstandere af det revolutionære regime – altså en generel opfordring til selvtægt. Ligesom andre af den kapitalistiske stats ‘undertrykkende’ institutioner skulle også politiet afskaffes i det socialistiske Rusland. Det var i vidt omfang allerede sket efter Februarrevolutionen under Den Foreløbige Regering. Nu skulle politiets funktioner efter Lenins opfattelse i stedet overlades til arbejdermilitser, revolutionære tribunaler og folkedomstole.

‘Revolutionær justits’ skulle erstatte det hidtidige retsvæsen, der blev betegnet som den borgerlige stats ‘klassejustits’. Resultat af nedbrydningen af retssystemet og ordensmagten blev arbitrær vold, røverier, plyndringer og lynchjustits. (s. 221f)

(Politiet opløser den revolutionære justits, København, 2. oktober 2017)

Oploadet Kl. 13:03 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/88645/trackback

24 Comments »

 1. Hov: “En forordning om pressen blev udstedt allerede den 27. oktober 2017 kun et døgn efter det nye regimes optræden. ”

  Der er kun få dage til!

  SB

  Kommentar by Saltboar — 10. oktober 2017 @ 14:02

 2. Rettet. Takker

  Kommentar by Kim Møller — 10. oktober 2017 @ 14:06

 3. Såfremt den ‘revolutionære justits’ som på fotoet består af nogle få forkølede sortklædte, der lader sig flytte af en betjent, er jeg ikke så nervøs, som når en tusindtallig HuT-idiotskare holder shariamøder på Nørrebro.

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. oktober 2017 @ 15:15

 4. Bolsjevikkerne i Enhedslisten har i dag udnævnt Nikolaj Villumsen til midlertidig politisk ordfører i stedet for den højgravide Pernille Skipper, der nu er på barsel.

  Hermed følger en oversigt over Nikolaj Villumsens hidtidige imponerende erhvervskarriere:

  2003-2004: Frivillig i det kommunistiske foretagende “Operation Dagsværk”.

  2007-2008: Praktikant i Europaparlamentet hos kommunisten Søren Søndergaard.

  Herudover var den unge Nikolaj – naturligvis – også med i ledelsen i Socialistisk Ungdomsfront, SUF, der som bekendt samarbejder med voldspsykopaterne i AFA.

  Som det tydeligt fremgår, er det en særdeles erfaren herre, der nu skal gennemføre revolutionen i Danmark.

  Kommentar by 4760 — 10. oktober 2017 @ 15:27

 5. Nådada så Pernille Skipper er højgravid!

  Ergo så er det hermed bevist, at EL også kan barsle med andet end terror, hærværk og antidemokratisk aktion.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 10. oktober 2017 @ 16:09

 6. @ 5

  Mærkeligt at man kan være politisk ordfører i Enhedslisten uden at være lebbe.

  Kommentar by kenneth — 10. oktober 2017 @ 16:25

 7. -> 6. kenneth.
  Det ene udelukker ikke det andet, der er noget der hedder kunstig insemination. Men i dette tilfælde er der (vistnok) en mand involveret.
  Og hvad er mere naturligt for en kvinde som Pernille Skipper, der befinder sig langt til venstre for den yderste venstrefløj, end et vælge en med samme holdning, hvilket selvfølgelig så kun kan være en DR-person.
  Men stakkels nyfødte barn der skal vokse op i et hjem gennemsyret af fortidige højrøde kommunistholdninger, i et fremtidigt muslimsk samfund.
  https://www.bt.dk/politik/pernille-skipper-hemmeligt-gift-her-er-hendes-nye-mand

  Kommentar by Birger Jensen — 10. oktober 2017 @ 16:55

 8. Sidenhen fik man nu et glimrende samarbejde mellem juristerne og partiets undertrykkelsesorganer i sovjet.

  https://undskabenshotel.wordpress.com/2015/09/07/samarbejds-jurister/

  Kommentar by Hans Und — 10. oktober 2017 @ 17:01

 9. # 6

  Ja, hvem husker ikke den yndige Jette Gottlieb, som havde det flotteste skæg i dansk politik…

  Kommentar by 4760 — 10. oktober 2017 @ 17:05

 10. Gad vide om bogen også beskriver at mindst 80% af bolchevikkerne der stod for Ruslands undergang var jøder?.Selv Lenin var delvis jøde udtalte at de bedste russere havde jødisk blod.Ganske klart at det var ham selv han talte om.
  Ruslands undergang blev financieret af jødisk kapital,bla.Olof Achberg fra Nya Eskilda Banken i Sverige,og specielt Jacob Schiff fra finanshuset Kuehn & Loeb i Jew York.Schiffs oldebarn,Jacob Schiff er medlem af USA,s kongress
  hvor han forsætter oldefarens arbejde med at kæmpe mod Rusland.Og den internationale finansjødedom financierer stadig lystigt kaos og destruktion,rundt om i verden;tænk George Soros.Der også jøder i de “danske” medier der fører an med at piske had op mod Rusland.
  Også på et andet område er forholdene identiske med 1917.De jødiske bolchevikker brugte falske russificerede navne.Trotsky f.eks rigtige navn var Bronstein.I dagens Ukraine hvor et jødisk ledet statskup ledet fra Jewsa bragte,ikke overraskende en flok jøder i front.Præsidenten går under navnet Poroshenko,men hans rigtige navn er Waltzman.Alså nøjagtige det samme som for 100år siden i Rusland.

  Kommentar by dan.c — 10. oktober 2017 @ 17:09

 11. Jøderne opfandt ikke kun Kommunismen, det var også dem der stiftede Antifa. Medlemmerne blev rekruteret fra den jødiske mafia.

  The Jewish Forward:
  http://forward.com/life/family/380923/the-original-antifa-was-a-jewish-anti-nazi-militia/

  Kommentar by Balder — 10. oktober 2017 @ 20:50

 12. Ukraine kæmper mod et russisk støttet oprør i den såkaldte A.T.O. (Anti-Terrorist Operation) zone i Donbass-området, hvor der forekommer det berømte, rene antracit-kul. Området var et af de vigtigste kulmineområder i Sovjet. Og med arbejdskraftens frie bevægelighed, som EU har kopieret med tilhørende problemer, slog borgere fra hele Sovjet sig ned der for at få del i det lokale arbejdsboom.

  Ved Ukraine uafhængighed endte derfor en stor diffuse russisktalende befolkning på den forkerte side af grænsen og følte i bedste socialist-ånd ingen tilknytning til deres nye ukrainske nationalstat. Ved Ukraines tilnærmelser til EU og NATO udbrød der forventeligt oprør, og mere geostrategiske krigere prøvede at erobre en korridor ind igennem Ukraine, men blev stoppet af en ukrainsk milits bevæbnet af lokal ukrainsk oligark, der ikke ville have sit lokale forretningsimperium ødelagt af pro-russiske tropper. Siden har der så været stillingskrig, og propagandaen fra især russisk side er blevet stadig mere skinger og helt ude i hampen.

  dan.c har i den forbindelse leveret et af de mest udsyrede løgne om den ukrainske præsident Poroshenkos ophav hentet fra den russiske side i konflikten. Jeg har intet overblik over kommentarer på Uriasposten, men gætter på, at det er allerførste gang, at en løgn fra denne konflikt dukker op her. I princippet burde en sådan udsyret begivenhed fejres. Men problemet med de løgne er, at de har udviklet sig til så absurde højder, at selv de pro-russiske i konflikten nu skammer sig over det.

  Da løgnen har noget med jødiske konspirationer at gøre, dukker Balder straks op med usvigelig sikkerhed som amen i kirken.

  Kommentar by traveler — 10. oktober 2017 @ 21:09

 13. Det morsomme ved Balders link, er at det i dag stærk anti-jødiske Antifa stammer ifølge linket oprindeligt fra USA under 2. verdenskrig og blev dengang ledet af nogle noget dubiøse personer med jødisk baggrund, der bekæmpede nogle ligeså dubiøse amerikanske nazi-organisationer, der havde forbindelser til nazisterne i Tyskland.

  Det oprindelige jødiske islæt i det i dag stærkt anti-jødiske antifa er da latrende morsomt.

  Kommentar by traveler — 10. oktober 2017 @ 21:46

 14. Ukraine:a jewish takeover

  https:www.darkmoon.me./2014/ukraine-a-jewish-takeover-by-rehmat.

  Kommentar by dan.c — 10. oktober 2017 @ 22:21

 15. Til dan.c 10.10. 2017 kl.17:09

  Hundefløjetespillernes trolle-trut

  Her gik man og troede, at den russiske revolution var et produkt af den katastrofale russiske krigsindsats i første verdenskrig, og at en presset tysk generalstab, så Lenin som en mulighed for at destabiliserer det zaristiske Rusland.

  Men Nej!… det var den svensk-jødisk-amerikansk finanskapitalisme der stod bag bolchevikkerne. A big fucking surprise!

  Der kan man bare se, en konspiration så stor og så indviklet, at hele verden er blevet vildlet i over 100 år! Den russiske revolution havde intet med marxismen at gøre, på trods at de gigantiske mængder af skrifter, hvori Lenin reflektere over Marx og hans forskellige revolutions opfattelser, og om den interne debat, om det var muligt, at revolutionere et bonde samfund, som Rusland var, eller om det var muligt/u-muligt at revolutionere og industrialisere landet samtidigt med indførelsen af den virkeliggjorte socialisme.

  Men al dette er jo ligegyldigt, fordi det der er vigtigt, er jo BLODET, det jødiske blod, den jødiske race. Her er det den maniske nazist der sidder, og ser jøderne overalt, som en patologi. Ude afstand til at opfatte andet, den totalt manglende refleksions evne, og uden den mindste analytiske indsigt. Svaret er altid det samme, JØDERNE

  Det nytter intet at fortælle, at det der drev Lenin og Trotskij var en brændende had til det bestående samfund og deres ønske om at smadre alt, for at skabe et nyt paradis på jord. Det nytter ikke at påpege Lenins omkring bulmen i Europa i ca. 15-20 år før revolutionen i forskellige socialistiske kredse, fordi at han jo måske havde en slægtning der langt ude havde et ”jødisk” navn. Cirklen er sluttet, forklaringen ligger lige til, og det er altid den samme.

  Det er rigtigt at mange jøder følte sig tiltrukket af socialismen/marxismen for her var der en politisk livsopfattelse der netop ikke dømte dem pga. ”deres jødiskhed, deres jødiske blod, jødiske tro”. Det zaristiske Rusland var en modbydelig undertrykkende stat, (ligesom i dag, dog mindre avanceret) der gang på gang iværksatte pogromer imod jøder i Rusland. Mange, ikke alle, så socialismen som en udvej, til ligeværd og anerkendelse.

  Det er sjovt at dan.c inddrager nutidens problemerne med/i Ukraine i denne debat om den russiske revolution i 1917.
  Fordi det ukrainske folk har gang på gang ønsket sig retten til at styre sig selv og deres egen skæbne, og hver gang er den blevet knust af Moskva. Det ukrainske folk blev bevist udsultet i Holodomor i 1932/1933, ligeledes led de også under selve revolutionen. Hvis Rusland bare kunne se Ukraine som noget andet end et stort tag-selv-bor, så kunne det være at de to lande kunne blive fredelige naboer.
  Men desværre nej, i de magt fokuserede cirkler i Rusland er Ukraine altid det samme; et kornkammer, et ressource producerende område. Det er ryggen hvor på Ruslands magt altid skal stå og trone.
  Årsagen til revolten i Ukraine var at landets borgere ønskede en associerings aftale med EU, om handel med landsbrugsvare. Ikke om medlemskab af EU, Ikke om medlemskab af NATO, ikke om andet en lovmæssige regler for samhandel. Dette var nok til invasionen af Krim og starten af krigen i det østlige-Ukraine af Rusland.

  Jeg hader EU, jeg bryder mig ikke om det formynderiske måde, at EU prøver at presse flygtninge politik ned over hoved på de enkelt lande. Men faktisk synes jeg at handels aftaler om standarter på landbrugsområdet er ret smarte. Det er her EU burde satse deres ressourcer og det var reelt det Ukraine ønskede; endnu et marked for at afsætte deres vare.

  Dan.c når jeg læser det vrøvl du skriver, for jeg en fornemmelse af enten er der tale om en ægte fuldblods nazist, der rabler de mest konspiratoriske fantasier, der fiser rundt i hoved på ham selv af, eller også er dette endnu et forsøg på at ødelægge Uriasposten, ved at synke det ned i de bruneste og mest nazistiske brøle-kor, for derved at afspore enhver debat, på et ordenliget niveau, om relevante emner; her iblandt marxistiske revolutionæres forhold til ytringsfriheden.

  Ved at forslumme Uriasposten, maler man også alle de der her inde prøver, at forholde os til de problemer vort land er kommet ud i, uden at komme op med de samme gamle og fortærskede svar som i 1930´erne, som deltagere i den samme ideologi.

  Kampen imod det totalitære; om det tager form som enten islam, eller som nazisme er altid samme, at undsige de ”sandheder” som religionen/ideologien, profeten/føreren siger.

  De gamle ”gas-dunstende” argumenter om jødernes ansvar for en russiske revolution, er én måde at prøve at forplumre kronologi og fakta, om hvem der gjorde sig skyldig i hvad, og mest af alt i at reducere Tysklands nazistiske fortid og handlinger ind i et verdensbillede, hvor Nazityskland bare handlede imod det kommunistiske Rusland. Igen løgnagtighed.

  Jeg er ikke jøde, eller har jødiske venner, bekendte. Men jeg forsvarer staten Israel og jøder især de angribes uhæderligt. Det dan.c gylper op her, er det samme gamle lort, som nazisterne udspyede i 1920´erne og i 1930´erne. Der er intet nyt under solen. Og det er fande´me deprimerende.

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 10. oktober 2017 @ 22:23

 16. Og mens den revolutionære justits sejrer ad helvede til, gør perkerne det samme:
  http://www.msn.com/da-dk/nyheder/udland/politiet-anholder-18-mænd-for-svindel-til-440-millioner/ar-AAtgAB3?ocid=spartanntp

  Kommentar by Margrethe — 10. oktober 2017 @ 22:28

 17. (((History))) man: “Der er intet nyt under solen. Og det er fande´me deprimerende.”

  Nej, der er intet nyt under solen. Og den Russiske Revolution er kun ét af mange eksempler på at denne undergravende og revulutionære rolle ikke er noget nyt under solen for de jødiske supremacister. Apologierne er kendte (mere kendte end de mange fakta!) og føjer ikke noget nyt til sagen. Irakkrigen og de efterfølgende blev også sat i gang på zionistisk initiativ, og ved den nuværende krig mod Syrien og Iran er det også Israel og dets lejesvende og evt. co-konpiratorer for så vidt Saudierne og andre USIsrael allierede terrorreder kan opfattes som selvstændige enheder.

  Så hvis du vil fortsætte dit apologetiske korstog på de supremacistiske Jøders vejne, får du noget at se til. Den organiserede Jødedom er hele menneskehedens fjende ved at den gennem hele sin historie har bidraget til at så had og splittelse blandt deres værtsfolk. Det vidste også Søren Kierkegaard og langt de fleste andre europæiske kulturpersonligheder endnu længere tilbage i tiden, og deres strategier er ikke kun blevet beskrevet af Nationalsocialisterne, men af utallige andre folkeslags historikere.

  Jøderne er blevet smidt ud af 100 forskellige lande!

  Men det rager ikke zionistforkæmpere at de skal fordømme alle disse nationers folk og ledere som fæle anti-semitter og at Jøderne blot er nogle uskyldigt forfulgte stakler. Realiten rager i det hele taget ikke zionistforkæmpere, da hele deres udgangspunkt er befængt med alle de værste løgne og tankeløst forræderi overfor deres egne folk.

  I dag er hele situationen så klar som den kan blive: Hovedsageligt supremacistiske eller Zionistiske Jøder (oftest sammenfaldende) ejer de fleste banker, de fleste penge, så godt som alle medier og internetvirksomheder i alle Europæiske lande + USA Canada Australien osv. Desuden også betydelige interesser i resten af den ikke europæiske verden. I de store vigtige lande har de kæmpelobbyer og så godt som de fleste politiker i deres lomme. Det er også dem som højst personligt designer de love som smider hvide nationale i fængsel og tillader Tyrkerne at lå sig ned her.

  Løsningen er at Israel og Zionismen dekonstruereres og afmonteres under international overvågning. Dekonstruktionen er begyndt på det intellektuelle plan og på det emotionelle plan, og mange Jøder vil fremover frivilligt trække sig fra det kriminelle projekt. Løsningen er bevidstgørelse af alle, på alle planer. Den verdensomspændende Zionistiske imperialisme er til stor fare for alle folkeslag uanset hudfarve men mest for Hvide mennesker, som nutidens Jøder egentlig stammer fra, men nærer en dødelig misundelse for. Hele Jødedommen og dens “historie” er en gang bedrag fra først til sidst. Den underliggende dynamik er Baal-religionen hvor menneskeofre står centralt.

  Det er dog godt nyt, at atombomber sandsynligvis ikke findes, så det ville ikke være helt udenfor mulighedernes rækkevidde at lukke den kriminelle sandkasse ved international hjælp. Landet vil være egnet som international flygtningelejr, der er masser af uddannet personale tilstede. Men herhjemme kan vi begynde med at blive bevidst om deres metastaser og sætte de kriminelle krigshetzere og løgnpresse journalister i spjældet

  Kommentar by Balder — 11. oktober 2017 @ 12:17

 18. @16,margrethe.

  Hvis du gør dig ulejlighed at undersøge det,vil du hurigt finde ud af at jøder/zionister har den suverænt ledende rolle i tilvandring og udskiftning
  af befolkningen med fremmede kulturer og racer til vestlige lande.Noget der skulle få alarmklokkerne til at ringe,eftersom samme jøder/zionister støtter
  en stat hvor indvandring er betinget af race og religion.Jeg referer selvfølgelig til IsraHell.

  Kommentar by dan.c — 11. oktober 2017 @ 14:21

 19. Til Balder 11.10. 2017 kl. 12:17

  Apologiens mester

  Når,…Balder jeg kan se, at du føler dig kaldet at svare på dan.c vegne, hvor ædelt. Dit svar er godt og ærligt, hvilket altid er en fordel i en diskussion. Jeg deler ikke din opfattelse om jødernes indflydelse, og om staten Israels evne eller muligheder til at påvirke verdenspolitikken.
  Vi har vist begge tidligere udtrykt de grundargumenter som vi henholdsvis mener, er de rigtige, så jeg vil prøve at minimere gentagelserne af mit syn på dine holdninger.

  En sovereign wealth fund er basalt set en statsejet fond, med betydelige økonomiske midler investere i aktier(virksomheder), obligationer(private boliger, og/eller i stats-gæld). Norge f.eks. her sin olie fond der investerer de betydelige overskud landet tjener på salg af olie og gas.

  Blandt verdens 10 største fonde er de 5 af dem fra muslimske lande(i alt ca. 2.967,3 mia.$). Blandt de 20 største nationale fonde er de 11 fra muslimske lande(i alt ca.3.256,3 mia.$). Så man må tro, at jødernes indflydelse ikke kan være den største, på netop disse fonde, og da Kina ikke har så mange jøder, kan man nok ikke mistænke verdens største sovereign wealth fund (1.554,8 mia.$)for at være under jødisk domminans. Men igen, du ved måske noget jeg ikke ved.

  Det der kan konkluderes, at nogle af de største nations-styrede opsparings og investerings fonde, er IKKE styret af jøderne, men af muslimske lande. Så hvem det er, der STYRE økonomierne er stadigt, et svar der blæser i vinden, men det er definitivt ikke jøderne.

  Disse muslimske lande har opnået deres betydelige rigdom igennem salg af olie og gas. Mange af disse lande har rigtignok ”smidt jøderne ud”, hvis jøderne overhoved har været der. Ligeledes er mange af disse lande ikke-demokratier; dvs. autokratier, diktature og teokratier. Grundlæggende er det lande hvor borgeren er en underdanig klient/ et subjekt, der underlægger sig styret og dets vilje. Dette burde jo rent udsagt også tiltale dig, med din stats og menneske opfattelse.

  Men uden olie, og uden gas er disse lande intet værd. De evner ikke at producere nogle eller kun få industrivare, deres (den muslimske verden) økonomier er uden olie/gas på størrelse med Finlands. Ikke den største succes. De producere Ikke den store mængde af Nobel-priser eller opfindelser der gavner menneskeheden inden for medicin eller kemi, fysik. Størstedelen af de lærte er imamer, dvs. bønneledere og retslærte i sharia. Kvinders stilling er ikke den bedste, de er reelt andenklasses borgere i deres egne lande. Så disse lande, uden jøder, er præget af undertrykkelse, uforstand og vilkårlig brug af stats vold. Det er ikke en lys fremtid der ønskes, men en genkomst af den gyldne fortid, profetens tid, der hungres efter. Men det må vel alt sammen være nærmest paradis for dig!

  Baal dyrkelsen var noget Fønikerne gjorde sig i, de er også et semitisk talende folk, men troede på flere guder(polyteisme). Baal og Baal-dyrkelse blev i ortodoks jødisk tro anset som afgudsdyrkelse. Baal var en torden/regn gud. Den gud du tænker på er Morlok, det var barne ofringsguden. Men det er også en gud der er mere forbundet med Kartago og fønikerne end med jøderne. Det var eksplicit forbudt jøderne at ”gå igennem ild” (dvs. at ofre børn på bålet til Morlok). Det var en måde hvormed jøderne igen, igen, adskilte sig fra andre semitisktalende folk.

  Med din beskrivelse af ”dekonstruktionen af Israel og det jødiske folk” har du jo også egentligt sagt hvad du mener. Der er reelt INGEN forskel på dig, og de mest fundamentalistiske muslimer.
  Det i kan diskutere er hvorfor jøderne skal slås ihjel, du fra dit synspunkt, om jødernes trussel i mod menneskeheden, og muslimernes fra deres, nemlig at det står skrevet i Koranen, at frelsen og dommedag ikke kan ske før alle jøder er dræbt. Men der er ingen forskel såvel i tanke, som i handling, imellem dit synspunkt og på ortodoks suni- og shia– islam.

  Angående apologi, tror jeg ikke, at du har noget, at lade andre høre. Dit forsvar for nazityskland og dets erobrings- og udryddelses-krig kan vist selv den mest naive se/høre/læse som et forkrampet forsøg at fastholde den rene ideologiske linje over for et bjerg af beviser på nazisternes skyld i udryddelser af andre folk.
  Spørg dig selv, hvorfor ender én debat om vensterfløjen/marxisterne forhold til ytringsfriheden i nutiden og under den russiske revolution, med en debat om jødernes og deres indflydelse på politikken verden og specifik på økonomierne i verden. Det er kun fordi enkelt debatøre hele tiden afspore debatten, og du og dan.c er iblandt dem.
  Forhold jer til emnet i en tråd, der med gør i jer selv og andre en tjeneste.

  Mvh
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 11. oktober 2017 @ 23:12

 20. Kære Historyman.
  Hvor er jeg glad for, at du findes her på Uriasposten og sætter tingene på plads, hver gang disse nazi-trolle afsporer debatten med deres modbydelige antisemitisme. Hvis ikke du og andre som f.eks. Traveler og Thorsted (der er nu også flere andre fine skribenter) dagligt rensede luften for den værste forurening, som Kim Møller med sit storsind tolererer, er jeg ikke sikker på, at kommentar-sporet kunne overleve i længden. Der er nok af kulturradikale og “antifascister” derude, som ville elske at beskylde Uriasposten for at være en højreradikal dvs. nazistisk blog. Den viden og forståelse af virkeligheden som Historyman, Traveler og Thorsted tilbyder os, skal vi sætte meget stor pris på i en grum tid, hvor historieløshed, uvidenhed og Frankfurterskolens marxistiske ideologi har slået pjalterne sammen med islams erobringsfilosofi.

  Kommentar by Tim Pallis — 12. oktober 2017 @ 07:22

 21. # 20, hr. Pallis

  Jeg er 100 % enig!

  Kommentar by 4760 — 12. oktober 2017 @ 08:08

 22. Til Tim Pallis — 12.10. 2017 kl.07:22

  Mange Tak, for de venlige ord Hr. Tim Pallis.

  Jeg læser også med glæde deres indlæg, navnlig på Snaphanen. Jeg kommentere også engang imellem derovre på Snaphanen, dog ikke så meget som før pga. Disqus. Da det er en smule bøvlet og ligeledes føler jeg, at jeg ikke kan bidrage særlig meget, til den mere svensk rettede debat. Sverige er jo nærmest et univers helt for sig selv(og ikke på den gode måde).

  Jeg tror vi er en del, der godt kan se problemerne med islams totalitære tænkning, uden at skulle gribe tilbage til nazismen, for se forklaringer og løsninger. Jeg synes, at Uriasposten er et vidunderligt debat-sted, og det er derfor, at jeg engang imellem bliver bedrøvet, over at nazisterne, sikkert i mangel af bedre muligheder, forurener debatterne her inde. Enkelt tråde/indlæg der handler om et specifikt emne, bliver i løbet af nul komma fem ”kidnappet”, og bliver platforme for antisemitisk udtalelser og løgne. Det er ikke altid jeg lige er i humør til at debatterer med Balder og dan.c, men engang imellem er det nødvendigt for at signalere til andre læsere, at Uriasposten er noget andet en ”Der Stümer – light” udgave, som nazisterne ellers gerne vil give indtryk af.
  Det du siger, om Frankfurterskolen, historieløsheden og islam kan jeg fuldt ud tilslutte mig.
  Igen Tak

  Til 4760 — 12.10.2017 kl. 08:08
  Mange tak, 4760
  Angående 9) En del af mine venner kalde henne; Gillette-Jette, det er lidt hårdt, men god værksteds-humor.
  ;-)

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 12. oktober 2017 @ 11:29

 23. # 22, Historyman

  Keep up the good work!

  Kommentar by 4760 — 12. oktober 2017 @ 18:49

 24. Jeg er meget taknemlig for din kommentar. Vi er meget enige om disse ting. Gud ved hvor det ender? Jeg er ateist, min far var etymolog i græsk og kileskrift og jeg har et stort hjerte for historie. Tak!

  Kommentar by Tim Pallis — 14. oktober 2017 @ 12:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper