11. oktober 2017

Kindberg (K): “Fremmedfjendskhed er yt – mangfoldig er in. RV, EL, ALT, SF og DKF går fx alle frem…”

‘Grænsekontrollen er Danmarks hijab’, skriver Zenia Stampe på sin blog hos Berlingske, men symptomatisk for De Radikale, så tordner hun kun mod grænsekontrollen. Ikke det islamiske tørklæde.

Herunder mere ufiltreret radikalisme. Jens Kindberg er folketingskandidat for De Konservative, og helt i sync med 1990’ernes kulturblinde politikere. Fra JP blogs – Stram indvandrerpolitik er en tabersag.

“Det hele begyndte med Fremskridtspartiet, så DF og senest er bl.a. S og V også hoppet med på den stramme udlændingepolitik for at opnå vælgernes gunst. …

Dog ser man endelig en tendens til at et andet menneskesyn er ønskeligt. Et menneskesyn, hvor vi ikke blot skal kritisere befolkningsgrupper, men egentlig fokusere på menneskene og ikke blot udskamme hele befolkningsgrupper.

Fremmedfjendskhed er yt – mangfoldig er in. RV, EL, ALT, SF og DKF går fx alle frem i en af de seneste målinger. Jeg er naturligvis mest glad for sidstnævnte. I de nævnte partier, ser vi ikke ned på andre befolkningsgrupper over en kam. …

Ignorance må ikke slå tolerance, og med Støjbergs seneste stunt, må ytringsfrihed ikke opfattes som en ytringspligt. Heldigvis bliver der slået ned på politikere, der fascineres af semiracistiske tendenser, så der er håb endnu. Og befolkningen har gennemskuet populismen…

Derfor er det dejligt, at stram indvandrerpolitik er begyndt at være en tabersag.”

(De Konservative på Twitter, 23. april 2017)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/88663/trackback

23 Comments »

 1. “Stunt” er faktisk rette ord for Støjbergs spil for galleriet uden saglig effekt… Uanset hvor skør den ydre venstrefløj er, og uanset alskens afradikaliseringsretorik og hyldest til det “midtsøgende” fra resten, bør det altid haves in mente, at de faktisk eneste ansvarlige for Vesteuropas aktuelle skæbnekurs netop er de “ansvarlige” mainstreampartier, som ganske frivilligt og på egen hånd skridt for skridt er gået den antinationale vej imod afgrunden. Alt til venstre for SF har kun mere eksplicit heppet på allerede iværksatte tendenser, men ingen magthavere har behøvet at lytte til dem, mere end de har lyttet til de “højreradikale”. Logisk må nationalsindede derfor holde mainstream (“liberalfascisterne”) fra sig i MINDST lige så stor armslængde som de ekstremrøde og ikke lade sig narre til at tiltro disse katastrofemager-partier at implementere “løsninger” på den katastrofe, de selv har stået i spidsen for (principielt det samme som at have ladet NSDAP anføre Tysklands genopbygning efter 1945).

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 11. oktober 2017 @ 03:50

 2. Hvad har vi gjort, siden vi her i Vesteuropa skal belemres med denne radikaliserede politiske klasse, der i fuld alvor insisterer på at føre europæerne ud i kulturelt selvmord.

  Man kan kun håbe på, at de ikke selv forstår, hvad de egentlig siger, men bare lirer nogle dumsmarte sætninger af fra nogle talepapirer, som er tilsendt fra mørkets fyrste i Berlin.

  Kommentar by traveler — 11. oktober 2017 @ 03:53

 3. Ang. den radikaliserede politiske klasse. Snaphanen har igen igen fanget dem i fuldt flor hinsidan “Svensk feminist begejstret over tilrejst polygami”.

  Som fortrop for den radikaliserede politiske klasse har vi ikke ringere end feministerne, der nu er nået så lang ud, at de hylder den selv mest ekstreme patriarkatisme i form af islamis mandlig polygami. Min mor var i sin tid med i dansk kvindesamfund, der havde nogle yderst relevante og rimelige sager at kæmpe for. Siden er kvindebevægelsen degenereret til et radikaliseret galehus.

  Kommentar by traveler — 11. oktober 2017 @ 04:16

 4. Der burde være et billede af de konservatives “stop nazi-islamisme” kampagne i den artikel… Nu prøver de så med trylleordet “mangfoldighed” istedet for, de er jo så desperate at det gør helt ondt at se på efterhånden.

  Kommentar by Per — 11. oktober 2017 @ 05:43

 5. “Stram indvandrerpolitik er en tabersag” – Nu har jeg aldrig; er det en spritny polemisk finte Jens Kindberg her bringer i spil? – Eller har manden blot ikke fulgt med i timen?

  Man fristes til at udbryde: Hvis du ikke gider læse dine politiske lektier Jens, så ender du sgu som bolchekoger – Og det bliver vist ikke Kongen af Danmark bolcher.

  Kommentar by T. Flodur — 11. oktober 2017 @ 07:28

 6. Det jeg altid har ønsket mig er valgresultater og meningsmålinger renset for invasive arter.

  Det er min opfattelse, at DANSKERNE som helhed er røvtrætte af Frau Merkel og fadbamsens gæster.

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 11. oktober 2017 @ 07:33

 7. -det eneste der virker både på nassere og nassere; det er nulpenge!

  Kommentar by Hul igennem? — 11. oktober 2017 @ 08:21

 8. Zenia Stampe skriver i Berlingske blog. Ja det gør hun, men det er ikke længere en blog på Berlingeren, fordi der er lukket af for kommentarer. Berlingeren har lukket af for kommentarer i blog, lige så snart det er et kontroversielt emne om islam eller den manglende integration. Der er ikke længere tale om blogs på Berlingeren.

  Ja man tager sig til hovedet og tror ikke det er muligt, at nogen kan skrive så meget vrøvl og være så ufornuftig og så langt fra virkeligheden. Når denne Kindberg får lov til at gå frit rundt i det konservative og skrive det nonsens som han gør i JP, ja så undres man noget over det Konservative Folkeparti.
  Zenia Stampe tages bare ikke seriøst længere. Hun har udspillet sin rolle.

  Kommentar by Erik Skifter — 11. oktober 2017 @ 08:22

 9. Det skulle stå i grundloven at man som siddende politiker skulle forsvare sit land når de skriver under. Ikke det lal med og tænke med en anden krops det end hjernen. Nåh, nej.

  Kommentar by P — 11. oktober 2017 @ 08:59

 10. Kindberg er jo ejendomsspekulant og ser personlig fordel i at gøre flere og flere kvarterer ubeboelige for hvide mennesker, der så bliver nødt til at finde en ny bolig.
  Han er ikke konservativ, men radigal, der er lige så lidt inde i skabet som Søren Paphoved

  Kommentar by Træt — 11. oktober 2017 @ 09:01

 11. Det var dog en kedelig karl der her er trukket frem! Konservativ? Det må være en spøg? I modsat fald er ordet da helt blevet devalueret, ja har da helt mistet sin betydning?
  Er det virkelig Jens Kindbergs politik, der er årsag til at han er blevet opstillet, eller ligger der mere simple grunde bag? Er det den almindelige markedsøkonomi man her ser udfolde sig i fuldt flor?

  Et citat fra Jyllands-Posten:
  “Arbejdsomme indvandrere er en bedre forretning end dovne danskere.”
  Det burde være en Århushistorie, men med såkaldte “Konservatives” senere års gøren og laden kan man forvente sig alt. Jens Kindberg og radikale Zenia Stampe vil udgøre et godt par, og er, som man siger: “to ens alen ud af eet dårligt stykke”.
  http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/jenskindberg/ECE9883040/arbejdsomme-indvandrere-er-en-bedre-forretning-end-dovne-danskere/

  Kommentar by Birger Jensen — 11. oktober 2017 @ 09:11

 12. At kalde sig konservativ og have sådanne synspunkter, det må betegnes som falsk varebetegnelse. Liste C har i årtier ikke varetaget danske interesser, kun egne, nemlig noget til knaphullet, lune ministerbiler og fed pension for at give halvhjerner dansk statsborgerskab.
  Mig bekendt, viser flere europæiske undersøgelser, at de etniske befolkninger er trætte af den førte politik. Det har skidesprælleren Kindberg åbenbart ikke styr på.

  Danmark for danskere

  Kommentar by der Adler — 11. oktober 2017 @ 09:17

 13. I dags Danmark kan man være konservativ uden, at ane hvad det vil sige, at være konservativ.

  Kommentar by XXXXX — 11. oktober 2017 @ 09:58

 14. Det, der skræmmer mest, er at han er politiker – dvs han ved hvorledes det hele skal være. Om man bukkede virkeligheden i neon vil han ikke kunne få øje på den.

  Og som sådan er han en ganske almindelig prototype politiker. I sin barnlige verden ved han præcis, hvorledes det hele skal gøres, og skulle det vise sig anderledes – så pyt, han tog en smule fejl.

  Vi mange, der altid har holdt på mindst mulig regeren og mindst mulige demokratiske enheder, er begyndt at få vind i sejlene. Sikkert for sent, men det betyder jo ikke at vi skal give op. Se omkring: Senest Catalonien, USA, Østeuropa, UK.

  Alle vil have selvbestemmelsen tilbage til folkene, og de vil sgu ikke være bistandskontor for hele verden. Det skræmmer Kindberg-typerne, for i den virkelige verden vil han hurtigt blive gennemskuet, og så kan det blive småt med hans iværksætteri.

  Kommentar by Svend — 11. oktober 2017 @ 10:19

 15. Hvem sagde faktaresistent…

  Kommentar by 4760 — 11. oktober 2017 @ 10:26

 16. “Man kan ikke længere bo i Chile i 10 år og tage sin hustru og børn med hjem til bedsteforældrene,” skriver j. Kindberg i artiklen. Nej fordi I ikke vil afskaffe retten til bl.a. familiesammenføring, dit grødhoved.

  Kommentar by Jeronimus — 11. oktober 2017 @ 10:51

 17. Det er underforstået: familiesammenføring for særligt muslimer.

  Kommentar by Jeronimus — 11. oktober 2017 @ 10:54

 18. Olga´s mor er uforbederlig, nej hun kan ikke tages alvorlig. Det kan Jens Kindberg heller ikke og de er begge tabere. Er det ikke ham komikerfjolset.

  5. T. Flodur
  Dem begge som bolcherkoger, og det bliver Tyrkisk-Pepper.

  Kommentar by Sindsro — 11. oktober 2017 @ 11:08

 19. Jens Kindberg kan vel kaldes konservativ i den forstand, at han vil bringe debatten tilbage før 2001 :-)

  Kommentar by Snaphanen — 11. oktober 2017 @ 11:10

 20. Ja, det lyder som et ekko fra 90’erne.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 11. oktober 2017 @ 11:17

 21. Ja, det er vi, kære “Migranter”. – Og bolchekogere – haha, Flodur, den var god!

  Kommentar by Catfish — 11. oktober 2017 @ 14:06

 22. Jeg skammer mig over, at have stemt flere gange på det rådne skabsradikale parti.

  Kommentar by 4760 — 11. oktober 2017 @ 21:04

 23. 16/Jeronimus

  At kalde Kindberg et grødhoved er vel nærmest(?) – ja, jeg vil sige en lidt kærlig hæderstilkendegivelse – jeg vil mene, at den korrekte beskrivelse af manden må være, at han er, at sammenligne med en stor pose lort! – OK, det blev lidt sent. God nat de herrer.

  Kommentar by T. Flodur — 11. oktober 2017 @ 22:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper