11. oktober 2017

Teenagere græd, da DF-politiker problematiserede islamisk masseindvandring – “Er det ikke rascisme”

Byrådskandidat Kim Hammer (DF) har selvfølgelig ret, men skulle jo nok i situationen, have omtalt problemet som værende Islam ikke muslimer. Ikke at det gør en større forskel i praksis, for som en Ernst Hedemand pointerer i kommentarsporet, så friholder det ikke Hammer for racisme, da ‘islam og muslimer er de samme’. Flere elever forlod ‘mødet grædende’ postuleres det, og de vil ganske givet få meget mere at græde over i årene der kommer.

Interviewet med Kim Hammer illustrerer problemets natur. Vi starter ved nul komma nul hver gang emnet er oppe. Avisens praktikant kan end ikke stave til racisme, men har nemt ved at udpege det. Måske fordi det i den journalistiske praksis blot er et andet ord for islamkritik.

Fra Rødovre Lokal Nyt – Dansk Folkeparti: ‘Muslimer er ødelæggende for den vestlige Verden

“Vi havde en udsending til stede i salen, som har citeret dig for at sige, at det var muslimer?

‘Det er i hvert fald ikke det, jeg har ment,’ undskylder Kim Hammer og forklarer:

‘… jeg mener, at religionen Islam er farlig for vesten med den indvandring, der er i øjeblikket.”

Hvorfor er den det?

Rødovre Lokal Nyts praktikant, Andreas Bendtsen, var til stede under hele forløbet og skrev flere gange til redaktionen, at det var ren kaos og skænderi i salen.

‘Og så sagde han, at muslimer er ødelæggende for den vestlige Verden. Er det ikke rascisme,’ var det første praktikanten spurgte om, da han satte sig til rette foran computeren.”

(Samuel P. Huntington, The Clash of Civilizations and the Remaking of World Order, 1996)

“In Eurasia the great historic fault lines between civilizations are once more aflame. This is particularly true along the boundaries of the crescent-shaped Islamic bloc of nations, from the bulge of Africa to central Asia. Violence also occurs between Muslims, on the one hand, and Orthodox Serbs in the Balkans, Jews in Israel, Hindus in India, Buddhists in Burma and Catholics in the Philippines. Islam has bloody borders. (Samuel P. Huntington, The Clash of Civilizations?, 1993)

“Historien er fuld af konflikter mellem samfundsgrupper og brudlinjekrige. … Disse konflikter og brudlinjekrige har ikke været ligeligt fordelt mellem verdens civilisationer. … Det store flertal af alle brudlinjekrige er dog indtruffet langs den grænse, der strækker sig gennem Eurasien og Afrika, og som skiller muslimer og ikke-muslimer. På makroniveau, eller lokalt niveau, udkæmpes den mellem tilhængere af islam og andre. … Hvor man end vender sig hen i den muslimske verden, har muslimer svært ved at leve fredeligt med deres naboer. … Beviserne er overvældende…” (Professor Samuel P. Huntington, Civilisationernes Sammenstød. Mod en ny verdensorden, 2007, s. 353ff)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/88668/trackback

15 Comments »

 1. HaHHar DF gjort andet, end at bringe flere fremmede til Danmark?

  Kommentar by Nielsen — 11. oktober 2017 @ 12:11

 2. “rascisme” – hvis man er lidt venlig, slutter bladsmøreren ud fra “fascisme” – et ord han husker fra sin tid i AFA

  Kommentar by Snaphanen — 11. oktober 2017 @ 12:54

 3. For et par uger siden var der et brandattentat mod en moské i Sverige.

  Lokumsprøjten Ekstra Bladet skrev herefter med en tårevædet overskrift på forsiden, at “Imamerne græder”.

  Da det så viste sig, at være et inside-job, og ikke onde “islamofober”, som stod bag, hørte man pludselig ikke mere til historien…

  Kommentar by 4760 — 11. oktober 2017 @ 13:05

 4. Den søde lille praktikant har allerede snuden i sporet med de rigtige meninger – karrieren indstillet på DR, Politiken og Berlingske.

  Kommentar by Bastardo — 11. oktober 2017 @ 13:18

 5. -> 4769

  Links, tak.

  Kommentar by Kim Møller — 11. oktober 2017 @ 13:21

 6. # 5

  Artiklen “Moské i Sverige står i brand” er lagt på eb.dk den 26. september.

  Kommentar by 4760 — 11. oktober 2017 @ 13:41

 7. -Og der bliver mere at græde over: tvangsgiftet, tævet, bestjålet, voldtaget og tilsvinet.
  Og det er da bedre at kende sandheden, i stedet for at tro på en imamløgn; for nej, islam er bare ikke velkommen og, nej vi kan ikke lide islamister og nej vi kan heller ikke lide kludekræmmere og momssvindlere fra islamolande og dem der hører hjemme i yallah er ikke velkomne, nej!

  Kommentar by Hul igennem? — 11. oktober 2017 @ 14:13

 8. Ikke mange Rødovreborgere i det skingre kommentarspor.
  Hvad mon har bragt Zenia Stampes fanklub til den lokalavis?

  Kommentar by Peter Larsen — 11. oktober 2017 @ 14:34

 9. Peter Larsen- jeg genkender mange navne. Det er Tordenskjolds røde shitstorm soldater.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 11. oktober 2017 @ 15:09

 10. “….Flere elever forlod ‘mødet grædende’ postuleres det, og de vil ganske givet få meget mere at græde over i årene der kommer….”!!!
  Kim Møller, du har bare ordet i din magt.. :-) Dejlig tør konstatering.. :-)

  Kommentar by ny kommentator — 11. oktober 2017 @ 15:27

 11. Godt vi har haft Samuel P. Huntington. Han blev født den 18. april 1927 i New York City, New York, USA og døde den 24. december 2008, Martha’s Vineyard, Massachusetts, USA.

  Desværre har vi ham ikke mere iblandt os. Hans “Civilisationernes Sammenstød. Mod en ny verdensorden” står stadig uimodsagt.

  Jeg tror det var en anden, der vidste bedre, der engang opsummerede det sådan: “Islam har blodige grænser!”.

  Nu er islams blodige grænse (igen) rykket op i Europa. Tusindvis af kristne bliver myrdet med bomber, revolvere, maskinpistoler, knive og vare-og lastbiler og kristne kvinder bliver voldtaget og skændet af muslimer.

  Kvindernes fri bevægelighed alene er under afvikling især efter mørkets frembrud. Ifølge islam, imamerne og koranen beder en kvinde, der færdes ude alene og utilsløret efter mørkets frembrud, selv om at blive voldtaget.

  Der er i orden med Muhammed og følger hans eksempei og chancen for at de kristnes retssystem rammer én er forsvindende lille. Så det er nærmest en gratis fornøjelse og en sød pligt for en ung troende muslismsk mand at voldtage de kristne kvinder og gerne så råt og brutalt som muligt. Så vinder Allah igen over de vantro.

  Så engang af deres slogan, når de jager, overfalder og voldtager kristne kvinder, er: “Blondes bleed more!”

  Kommentar by A-mad — 11. oktober 2017 @ 17:10

 12. Kartoffel, potatoo.
  Muhammadaner, muslim, islamist.

  Kommentar by P — 11. oktober 2017 @ 17:44

 13. De små poder er så priviligerede, at de ikke engang ved hvornår noget er racisme og hvornår det er kritik af en kultur og lovreligion, som de priviligerede poder kun har overfladisk kendskab til, og som forherliges konstant i skatteyderbetalte medier.

  Man kan næsten se deres små, tårevædede øjne vendt mod læreren i håbet om at modtaget en eller anden form for telepatisk signal fra deres overmind, som forklarer hvordan de lettest kan råbe “racisme!” og bruge det som undskyldning for ikke at lytte og tænke.

  Anyway, who cares. Gymnasierne er vist tabt for længe, længe siden. Jeg husker i hvert fald tydeligt præcis den samme DF-antipati fra for små 20 år siden, og det er nok ikke blevet bedre siden da. SF og EL er størst på gymnasierne – ‘nuff said.

  Kommentar by Quark — 11. oktober 2017 @ 18:27

 14. “De små poder er så priviligerede, at de ikke engang ved hvornår noget er racisme og hvornår det er kritik af en kultur og lovreligion,…”

  Du har jo i årtier fået banket ind fra børnehaven at kritik af andre kulturer og religioner racisme.

  Ingen ved så, hvad racisme er, men det gør bare ordet mere effektivt – ligesom med ‘heks’. Ordet er tilsværtende og man kan ikke rense sig, for anklagen er irrationel.

  Derfor må man holde sig på lang afstand at alt, der kunne føre til sådan en anklage – og undertrykkelsen er effektiv – og grænsen vil endda have tendens til hele tiden at rykke sig i skærpet retning – som følge af gruppetænkning.

  Det er et meget effektivt redskab – operationaliseret af Stalin og Mao, der netop sagde at – ‘Vi skal skabe ‘magiske ord’, som ved deres blotte udtale tilsværter uhjælpeligt’.

  Vi er dumme, når vi søger at vise at vi ikke er racister – vi skal afvise ordet og begrebet – ellers har de os i en skruestik.

  ‘Racisme’ og ‘antiracisme’ er kommunistiske agitationsbegreber uden noget sagligt indhold – skældsord med implicit anklage om at være moralsk defekt.

  Kommentar by Søren Ferling — 12. oktober 2017 @ 00:06

 15. # 14, Hr. Ferling

  Stærkt formuleret indlæg!

  Håber at mange læser det.

  Kommentar by 4760 — 12. oktober 2017 @ 00:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper