12. oktober 2017

Football Lads Alliance: Krigsveteran til 30.000+ fodboldfans – “As far as I’m concerned, we’re at war.”

Mandag skrev jeg her på siden, at Football Lads Alliance samlede 10.000 til lørdagens demonstration i London. Jeg gad ikke skabe en diskussion om antallet, men det var alt for lavt sat. Der var nok nærmere et sted mellem 30.000 og 40.000, langt flere end English Defence League kunne samle, da de stadig var aktiv.

Jeg pointerede, at demonstrationen ikke var omtalt i de danske medier, men det var en sandhed med modifikationer. Journalist Tom Carstensen har lavet en del om den nye bevægelse, herunder en længere podcast, hvor han blandt andet interviewet John Meighan, en Tottenham-fan, der sammen med den tidligere SAS-soldat Phil Campion talte til demonstrationen.

Tom Carstensen på Nordicbet.dk – Titusinder gik i FLA-demo i London – meget lidt i britiske medier.

“Det er bestemt ikke hverdagskost, at 30.000+ fodboldfans – en del af den hårdere slags – går sammen og demonstrerer i London. …

Frem til dagen før demonstrationen tror jeg i ramme alvor, at jeg med dækning på Nordicbet, P1 og Kristeligt Dagblad har lavet mere journalistik om den nye gruppe end samtlige britiske landsdækkende Tv-stationer og aviser til sammen. …

Mens man i BBC eksempelvis har brugt meget tid på at fortælle om den prospanske demo i Barcelona i weekenden kan jeg simpelthen ikke finde noget om Football Lads Alliance-demonstrationen i hjertet af London. Altså mere end 30.000 personer demonstrerer, og ikke et ord på det licensbetalte medie.

… hverken The Times, The Telegraph, The Guardian, The Observer, The Sun, The Mirror, ITV, Channel 4 eller BBC synes altså det var værd at rapportere om.

… racismedelen falder i hvert fald en smule til jorden, når man ser at der var folk af ikke kun hvid baggrund med i demonstrationen. Her var sorte, sikher og gurkhaer. Og når man ser interviews med sorte fodboldfans, der siger, at de på intet tidspunkt har følt sig racistisk behandlet. …

Independent gengiver nærmest ukritisk gruppen Stand Up To Racisms beretninger om, at der altså er tale om en racistisk gruppe. Men det bliver bare ikke rigtigt underbygget af fakta. …

Alt i alt er jeg en anelse bekymret for oplysningen af den almindelige brite, når de store medier i den grad undlader at dække en demonstration som denne.”

Oploadet Kl. 21:31 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/88713/trackback

24 Comments »

 1. Luk de britiske såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 12. oktober 2017 @ 21:51

 2. “As far as I’m concerned, we’re at war.” Og hvad gør dumskerne, de stemmer på en om vandrende dildo og en drykkenbolt der render rundt og gir hånd til muslimske kriminelle, og 80% af dumskerne vil kun have mere af det samme. Danmark er helt færdig.

  Kommentar by Piphans — 12. oktober 2017 @ 22:04

 3. Ja, en sådan demonstration er fuldstændig utænkelig i curling-landet Danmark.

  Men de brune nazister i Hizb ut-Tahrir kan uden problemer fylde Nørrebrohallen til sidste plads…

  Kommentar by 4760 — 12. oktober 2017 @ 22:32

 4. At politikerne lyver, kan man til nød forstå, og det har befolkningen jo også vænnet sig til er det normale. Alle politikerne har et eller andet på hinanden, og dermed et skjult kodex, hvor overskridelse er lig med udsmidning af partiet.
  Men MSM?
  Er alle ansatte i løgnepressen virkelig blevet så afhængig af de svigefulde politikeres penge, at de gladeligt fortier hvad der sker omkring dem?
  Der må altså ligge en eller anden skjult agenda bag? Statistisk må der i journaliststanden være enkelte normaltbegavede imellem, så det kan næsten ikke kun være den tågede røde såkaldte “journalistuddannelse” der er årsagen til, at man bevidst lukker øjnene for virkeligheden?
  Kan det ligefrem være blevet så grelt, at en god journalistisk løgn, eller en stor fortielse, udløser en bonus?

  Kommentar by Birger Jensen — 12. oktober 2017 @ 22:38

 5. Godt fremmøde.

  Kommentar by Winged Hussar — 12. oktober 2017 @ 22:38

 6. Taler man om terror og kontrol af grænser, så er man Far Right mener BBC. Tommy Robinson vs BBC reporter, FLA March 3:35:
  https://www.youtube.com/watch?v=t8d6DhS7Hrw

  Kommentar by anno — 12. oktober 2017 @ 23:19

 7. Husk at se den video med Tommy Robinson hvor han tager røven på et par fake news journalister fra BBC, under den heromtalte demonstration. Den er guld, de er helt målløse! Set via Snaphanen.

  Tommy Robinson: Media Ignored the FLA March. We Didn’t.

  https://www.youtube.com/watch?v=YIpd7O5hk84

  Kommentar by Balder — 13. oktober 2017 @ 00:00

 8. Det ser ud som om, at Tom Carstensen er noget så usædvanligt som en journalist med integritet. Naivt tror man, at det er naturlige udgangspunkt for enhver journalist, men som Tom Carstensen selv beretter, står han helt alene.

  Men han kan få det svært over for den magtfulde klike af venstreradikale aktivister og radikaliserede medier og politikere.

  Kommentar by traveler — 13. oktober 2017 @ 04:40

 9. Jonaya Koka(ikke sikker på stavning) -kalder sig Jonaya English er en særdeles interessant ytringsfrihedsfanatiker interviewer en “lærerinde”: https://www.youtube.com/watch?v=iFzgY0hFvWA fgm = female genitalia mutilation

  Kommentar by Nielsen@hotmail.com — 13. oktober 2017 @ 07:00

 10. Jonaya Koka(ikke sikker på stavning) -kalder sig Jonaya English er en særdeles interessant ytringsfrihedsfanatiker interviewer en “lærerinde”: https://www.youtube.com/watch?v=iFzgY0hFvWA fgm = female genitalia mutilation

  Kommentar by Nielsen — 13. oktober 2017 @ 07:02

 11. I fyrre år har de fyldt folk med løgn.
  De drenge dér er ikke nogen, der plejer at møde op til en demonstration.

  Kommentar by Peter Andersen — 13. oktober 2017 @ 07:39

 12. At 4: ‘normaltbegavede journalister’:

  De, der søger de såkaldte journalistuddannelser er opfyldt af tanken om, at de er bedre og klogere end andre, og derfor nærmest har en pligt til at oplyse folket. Denne narcissisme er efter min mening et tegn på småtbehavethed.

  Og hvis der skulle smutte en normalbegavet igennem rekrutteringsprocessen, så står pølsefabrikken klar til at skole vedkommende.

  Kommentar by Bastardo — 13. oktober 2017 @ 08:34

 13. Fedt at se så stort et fremmøde! Jeg gad godt se nogle magre bebumsede og pircede AFA-nazister puste sig op over for eks SAS soldaten, så fik de så hætten passende.

  Kommentar by Islambert — 13. oktober 2017 @ 09:56

 14. Jeg er vildt imponeret over den stilfærdige demonstration mod islamiseringen af England. Smart ide at kalde det Football Lad Alliance, så kommer alle arbejderklasse drengene. Og de citerer ved Gud Winston Churchill. Ingen MSM medier fortæller om de over 30.000 mest mænd i bedste alder, som går hyggeligt side om side. Men de ved, hvad deres fædre kæmpede for i anden verdenskrig. Hvor er Labour hænde i det her? Tommy Robinson er som altid forrygende, og bliver ved med at få BBC journalisterne til at afsløre deres kulturradikale og venstreradikale beskyldninger om, at det her er “far right”. Denne demonstration er et håb for fremtidens Europa. Der mange, som ikke vil finde sig i det længere. Det var en god dag.

  Kommentar by Tim Pallis — 13. oktober 2017 @ 10:27

 15. Saa filmen Dunkirk for et stykke tid siden, og kom til at at taenke paa
  hvor imponerende Englaenderne,tog haand om sagen,kom saa ogsaa til at taenke paa problemerne de nu roder med derovre og spekulerede hvor blev de mennesker af? og foelte mig halvskidt, ikke laengere de er der endnu saa der er haab forude

  Kommentar by dunk — 13. oktober 2017 @ 10:31

 16. # 2

  Jeg tror, at de er angste for ALDRIG at få et job igen – at blive black-listed af de korrupte rød-gardister i toppen af systemet. Dem der kan give vennetjenester i form af mangfoldighedskonsulent-job til millioner, men også det modsatte …

  Jeg kan huske, at jeg læste om den jurist, der i sin tid var whistleblower og tvang Arbejdsskadestyrelsen til at bestille en kammeradvokatsundersøgelse af sig selv. Resultat var fejlvurderinger til fordel for forsikringsselskaberne i så vidt jeg husker 24 % af sagerne. Nå, men tilbage til juristen. Han havde aldrig fået et offentligt job igen …

  Og så prøver man at bilde os ind, at vi ikke har korruption i Danmark ;-)

  Hvad var det Goldman Sachs tjente på CoryDONG?

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 13. oktober 2017 @ 10:53

 17. Et citat fra http://www.document.dk:
  “Der er flere spektakulære sider ved denne sag:
  For det første, at højrefløjen kan samle 73.000 mænd i alle aldre til en fredelig march, uden at det ender i et gadeslagsmål.
  For det andet, at FLA magter at stille så mange deltagere på så kort tid.
  For det tredje, at det massive fremmøde vidner om en politisk masseopvågnen mod indvandring, islam og al ekstremisme og det kan vise sig at blive meget farligt for den globalistiske elite.
  For det fjerde, at den næsten totale censur i PK-medierne i forbindelse med denne march.”

  Kommentar by Jeronimus — 13. oktober 2017 @ 10:56

 18. Ja, mellem 30 0g 40.000. Det er ganske godt ignoreret af medierne

  Kommentar by Snaphanen — 13. oktober 2017 @ 12:38

 19. Ham eks-soldaten er mest af alt en kynisk erhvervsdrivende.

  https://www.born-fearless.shop/

  Kommentar by Zatopek — 13. oktober 2017 @ 14:19

 20. Håber at det bliver en ny tradition at de samles hver gang England spiller fodbold.

  Kommentar by kenneth — 13. oktober 2017 @ 16:32

 21. Der optagelser fra marchen på dette link: http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/football-lads-alliance-inside-far-right-march-london-edl-london-a7988451.html

  Kommentar by Jeronimus — 13. oktober 2017 @ 16:56

 22. Hvad med Pegida i Tyskland? Især i Dresden har de været mange til demonstrationer, men jeg synes ikke at have hørt om dem længe.
  Er de blevet erklæret ulovlige?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 13. oktober 2017 @ 16:59

 23. Tror at mange gerne ville demonstrere, men er bange for repressalier. Autonom moddemonstration, registrering, tæsk, nazi kort sat op med billede. Det er det ikke værd. Bliver hjemme og det er vild med dans.

  Kommentar by P — 13. oktober 2017 @ 17:29

 24. # 23

  Og alle kællingerne m/k vil hellere se Den Store Bagedyst.

  Så skidevære med, at shariazonerne breder sig som lus i en børnehave…

  Kommentar by 4760 — 14. oktober 2017 @ 20:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper