16. oktober 2017

Østrig: Fremragende valg til Frihedspartiet – venstrefløjen udraderet, socialdemokraterne isoleret

Søndag var der valg i Østrig, og det endte godt – et solidt sving til højre. De Grønne, der kæmpede for åbne grænser, røg ud af parlamentet, og landets konservative parti regerer nu på Frihedspartiets nåde. Det er stadig muligt at føre en ikke-folkelig udlændingepolitik i de fleste vesteuropæiske lande, men uret tikker.

Washington Post om det østrigske valg – Austria turns sharply to the right in an election shaped by immigration.

“Austria became the latest European country to take a sharp turn right on Sunday, with the conservative People’s Party riding a hard-line position on immigration to victory in national elections and likely to form a government with a nationalist party that has long advocated for an even tougher stance.

The result puts the 31-year-old foreign minister and People’s Party leader, Sebastian Kurz, in line to become Austria’s next chancellor after a campaign in which he emphasized the need to strengthen border controls, reduce caps on refugees and slash benefits for newcomers.

Much of Kurz’s rhetoric echoed positions long held by the Freedom Party, which for decades has anchored the far right of politics in this nation of 8.7 million.

With nearly all results counted as of Monday morning, the Freedom Party was in second place at 27.4 percent, with the ruling Social Democrats trailing close behind at 26.7 percent. The People’s Party was the decisive winner, at 31.6 percent.”

(Foto: FPÖ)

Oploadet Kl. 22:38 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/88923/trackback

29 Comments »

 1. Det er så godt. Carsten Jensen, David Trads og alle de andre rød-radikale douchebags troede lige, at 2017 skulle være året hvor de kunne triumfere over nationalkonservatismen og have håneretten.
  Efter sejre til AfD og frihedspartiet (og en særdeles fornuftig ung konservativ østriger) er de blevet så dejligt fortvivlede igen.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 16. oktober 2017 @ 22:51

 2. Men MSM har da tydeligt sagt, at det største parti er at sammenligne med Makron fra Frankrig. Og dette parti var Uriasposten da ikke særlig glad for…?

  Kommentar by Hans Christian — 16. oktober 2017 @ 23:05

 3. Tillykke til Østrig!

  Hvem husker ikke Østrigs kansler Faymann fra SPÖ, der under migrantkrisen højdepunkt kaldte Ungarns grænsekontrol for nazistisk?
  Nu er han og SPÖ væk fra magten, og de nationalkonservative stormer ind i regeringskontorerne.

  I øvrigt ligger “Den tjekkiske Trump”, Babis, klart i spidsen i Tjekket, der afholder parlamentsvalg om få dage.
  http://www.france24.com/en/20171016-populists-set-thrash-traditional-parties-czech-vote

  Kommentar by Peter Larsen — 16. oktober 2017 @ 23:08

 4. Jeg er nødt til at sende en varm tanke til Jörg Haider, som ligesom Sankt Glistrup betalte den højeste pris for at prøve at redde sine landsmænd.

  Kommentar by Piphans — 16. oktober 2017 @ 23:11

 5. 1) De har håneretten her til kommunalvalget.——- Danmark – 2017k3- 5 268 000 statsborgere. Befolkning 5 760 000.- illegale og asyl/arbejdssøgende ej medregnet. difference 508 000 . Hvoraf flertallet er voksne med stemmeret til kommunalvalg. -Påtvunget Dk af EU-. I rigtig mange kommuner bestemmer de flertallet.– Df sover tornerosesøvn. Eller er de for feje til at vælte regeringen på et ultimativt krav om en Schengen folkeafstemning ????

  Kommentar by dansker — 16. oktober 2017 @ 23:12

 6. Sammenlignet med østrigerne er danskerne det rene lort. Ikke sært, at vi har valgt en mand, der ligner en gris, til statsminister.

  Kommentar by Søren Andersen — 16. oktober 2017 @ 23:45

 7. Saa er der trods alt lidt haab . Man faar se om Kurz kan levere varen ;
  det bliver fpö’s opgave at holde ham til ilden . Watch and learn , DK .

  Kommentar by krassisten — 16. oktober 2017 @ 23:52

 8. Kurz er mere pro-EU end jeg bryder mig om. Han skal måles ud fra hvor mange “flygtninge” som Østrig modtager mens han er kansler. Håber også at Frihedspartiet ikke laver samme fejl som da de sidst var i regering, hvor de var alt for eftergivende og efterfølgende blev mere end halveret.

  Kommentar by kenneth — 17. oktober 2017 @ 00:02

 9. Tillykke til Østrig.
  Gid vi I Danmark kunne præstere noget lign. – men med den regering der for tiden ses her til lands, er det ønsketænkning.
  Jeg er enig med forfatteren af indlæg nummer 4.
  Men suk, så bliver jeg, af nogle, givetvis udråbt som værende nazist og lign.
  I vore dage er det ikke tilladt at give udtryk for bekymring for: Det Danmark du kender, man mener nok det Danmark du kendte.
  Jeg tænker ofte på ordsproget: Efter samlere kommer spredere.

  Kommentar by AK JA. — 17. oktober 2017 @ 00:51

 10. Ja, Vermund for President!

  (Hun har også de bedste kasser!)

  Kommentar by 4760 — 17. oktober 2017 @ 01:14

 11. Man kan stadig ikke udelukke en koalition imellem de konservative og socialdemokraterne så det er vist lidt for tidligt at tage hul på champagnen.

  Kommentar by Jan — 17. oktober 2017 @ 03:59

 12. Mediernes reaktion afslører et politisk ståsted langt ude i en radikal drømmeverden: Tag f.eks JPs Leder:

  “De fleste lande har fået føjet en højrepopulistisk dimension til deres traditionelle partilandskab, senest AfD i Tyskland.”

  “højrepolulistisk” Goddag mand økseskaft

  “Østrig under en kansler Kurz vil være mere lydhørt over for Ungarn og Polen i disse landes selverklærede opgør med Bruxelles.”

  “selverklærede opgør” Hvem skulle ellers erklære det? Eller er det lederens implicitte forudsætning, at kun EU-systemet – styret af Tyskland og lidt Frankrig – har monopol på retten til at erklære noget som helst politisk.

  Nu Merkel er svækket og ikke udstikker de store kommandoer, så ser man også, at regeringspartiet Venstre træder vande og ikke rigtig mener noget som helst. Her har man indrettet sig efter, at det er EU/Tyskland, der bestemmer, hvad der skal menes.

  Kommentar by traveler — 17. oktober 2017 @ 05:27

 13. Hvad med du skriver om den familie sammen føring næste år der betyder EN KVART MILLION MISLIMER MERE I DANMARK og fremtids….udsigt.. Tyskland KUN 350.000 —nemlig penge ALLE kan købes
  INGEN MSM intet … Intet
  FOR som VI alle ved DET ER GODT med flere muslimer , vi mangler arbejdskraft…HOV …KUN 3 % i DE. har fået arbejde, men til gengæld er 50.000 + kvinder og deres familier blevet voldtaget. og rolig de er kun mennesker kun 13000 er blevet dræbt men igen de er kun mennesker så knap 400.000 straffesager KUN fra de STAKKELS flygtninge

  KIM DU BURDE løfte og linke DIREKTE til FAKTA !

  Kommentar by runehansen — 17. oktober 2017 @ 05:29

 14. Når man rejser uden for Europa og ser f.eks. tv på hotellet, slår det én, hvor pro-nationale de lokale statslige medier er. Sådanne steder, hvor demokratiet ikke rigtig fungerer, er kærlighedserklæringerne til egne befolkninger ovenud eksplicitte og nærmest rørstrømske. I Kina f.eks. synger man uden blusel oder til de flittige landmænd – hvad skulle man dog gøre uden deres store indsats, og sådan er tonen hele vejen rundt. Det virker selvfølgelig særpræget for en europæer med en vis portion selvreflekterende kristen etik i den mentale bagage.

  Men når man så kommer hjem til Europa, har man en politisk-mediemæssig elite, der er 180 grader stik modsat, der aktivistisk gør oprør imod og bekæmper egne befolkninger. Ikke fordi man har behov for falsk smiger, men bare at de prøver at erindre, at de er valgt, betalt og ansat af egne befolkninger til at tage vare på deres egne lande og ikke at destruere dem i en rus af storladen radikal egogodhed.

  Den nationalkonservative strømning er ikke, som politisk-mediemæssig elite himler op om, noget farligt højrepopulistisk eller nærmest nazistisk og fascistisk, men en søgning mod normalisering og overensstemmelse mellem folk og politik, noget man generelt burde hylde, hvis man vitterlig hylder folkestyre.

  Kommentar by traveler — 17. oktober 2017 @ 06:32

 15. Vil Østrigs nye regering melde Østrig ud af europas forenede stater? Det er et vigtigt nationalt spørgsmål. Og det vil hhjælpe andre europæiske nationer, hvis de siger nej til det korruptionscirkus. Jeg tror ikke almindelige østrigere ønsker, at globalister som Margrete Pestager dikterer deres lovgivning.

  Kommentar by Nielsen — 17. oktober 2017 @ 08:51

 16. Klap lige hesten, angående Kurz. Det er altså ikke mange år siden, at han kom med udtalelser der var meget pro islam!
  Den ægte vare kommer fra Jørg Haiders gamle parti FPO, og mange af dette parties synspunkter har Kurz skamløst overtaget, og da han ligner enhver svigermors drøm af en svigersøn, ja- så har folk godtaget det. Men den ægte vare kommer dog stadig fra Karnten, hvor der forleden var en mindegudstjeneste for Haider, iøvrigt meget stemningsfuldt, meget lig tilsvarende fra Bayern.

  Danmark for danskerne, for vi var her først.

  Kommentar by der Adler — 17. oktober 2017 @ 08:57

 17. Kommentar by Piphans — 16. oktober 2017 @ 23:11

  Så er vi 2, der med vemod mindes Jörg Haider, der på skændig vis blev ombragt som følge af attentat mod hans bil.

  Kommentar by Knud — 17. oktober 2017 @ 09:19

 18. Jörg Heider var forgangsmanden og resultatet af valget i Østrig kan tilskrives som en sejr til ham.

  Kommentar by jp — 17. oktober 2017 @ 09:27

 19. Lad os nu se tiden an. Arbejdsgiverne mangler altid billig arbejdskraft, venstrefløjserne mangler altid nogen de kan være gode ved for andre folks penge, i håbet om stemmer og den kaglende elite inkl. EU-eliten kan ikke fordrage folk med kærlighed til deres fædreland, så de 4 parter skal nok finde ud af et modspil.

  Kommentar by Menig 442 — 17. oktober 2017 @ 09:48

 20. @ Adler

  Enig, med det du skriver. FPO bør vel gøre det samme som AfD hvis de ikke kommer i regering – nemlig konstant og nådesløst angribe Kurz på udlændingeområdet.

  Hvis de kommer i regering må de ikke lade sig spise af med symbolpolitik som burkaforbud etc i regeringsgrundlaget, men reelt lukkede grænser, lukkede kasser og benhårde udvisninger.

  Kommentar by kenneth — 17. oktober 2017 @ 09:51

 21. 15 Nielsen

  “Europas forenede stater” Det er vel en for mild betegnelse, skulle jeg mene – Hvad med Europas forenede Sovjetter, hvor EU er: Den Øverste Sovjet? – Det er nok den konstruktion østeuropæerne har luret; de har smagt medicinen.

  Kommentar by T. Flodur — 17. oktober 2017 @ 10:01

 22. Og det er få måneder efter en forenet venstrefløj fik valgt en type fra netop de Grønne som præsident.

  Kommentar by Henrik — 17. oktober 2017 @ 10:48

 23. @ 21

  Det er vel dårligt nok en hemmelig længere. EU vil opløse nationalstaterne igennem en massiv masseindvandring og islamisering. Her er MENAPerne specielt velegnet til at destabilisere strukturer, og deres hærgen kan herefter anvendes som et argument for strengere lovgivning og flere magtbeføjelser til dem som ønsker at undergrave nationalstaterne.

  Kommentar by kenneth — 17. oktober 2017 @ 11:07

 24. @ 20 kenneth

  Helt enig. Det bør være den hårde linie, hele vejen igennem. Vi skal ikke være armbolte men hamre. Muslimer skal have det på den hårde måde, og så må vi tage konfrontationen med dem. Der er ikke grobund for blødsødenhed overfor den gale mands doktriner, her tæller kun konsekvens og i nødstilfælde det varme blys sprog.

  Danmark for danskerne

  Kommentar by der Adler — 17. oktober 2017 @ 11:55

 25. Det er alvor for Østrig og Svejts. NGO-skibe fragter i pendul taxi-færgedrift titusinder af illegale invandrere fra Libyen til Sicilien, men de er kun midlertidigt bremset og delvis skjult i EU-lejre i Italien.

  Nu da Merkel og Makron er valgt, slipper EU dem ind over Alperne med gode “græsnings” muligheder for offentlig forsørgelse og jihad-voldtægter af kristne blondiner i de nordlige velfærdsstater.

  En bekendt netop hjemkommet fra en turistrejse i Toscanas mange mindre byer også i bjergene, fortalte at alle disse byer var stærkt præget af unge afrikanske mænd – velklædte og velnærede – der drev formålsløst omkring.

  En lokalt fastboende dansker kunne – på spørgsmålet om: hvad laver de her? og hvad lever de af? – fortælle, at de bliver indkvarteret i alle de mange nedlagte (kur) hoteller o.l. betalt af EU. De får det dobbelte udbetalt fra EU af, hvad en arbejdsløs italiener kan få i understøttelse. En arbejdsløs italiener kan kun få understøttelse i 6 mdr, så er det slut og der er ikke noget, der hedder, at man så kan få kontanthjælp hos kommunen. Det er slut med al økonomisk støtte. Finito!

  De illegalt indvandrede afrikanere får, som nævnt – udover bolig på hotel – det dobbelte udbetalt af hvad italienske arbejdsløse får OG DEN STØTTE FRA EUs PENGETANK ER IKKE TIDSBEGRÆNSET!

  Det er ikke svært at forstille sig stemningen og diverse gruppevoldtægter af hvide kristne kvinder både italienere og turister har ikke gjort misstemningen mindre i støvlelandet.

  “Polish tourist is gang-raped on an Italian beach while her helpless boyfriend is forced to watch and savagely beaten and robbed
  A 26-year-old Polish woman was repeatedly raped by four men in Rimini, Italy. Her partner, also 26, passed out after being beaten on the head and robbed” Mail online 28 August 2017

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4827576/Polish-tourist-gang-raped-Italian-beach.html

  Kommentar by A-mad — 17. oktober 2017 @ 15:49

 26. #11 ÖVP og SPÖ bekæmpede hinanden nådesløst under valgkampen med vilde anklager og klimaet mellem dem er på nulpunktet. Østrigske politiske observatører regner selv FPÖ/SPÖ for mere sandsynligt end en fortsat “stor koalition” ml. de to traditionelle “folkepartier” (som så ikke er så meget folkepartier mere..). FPÖ ligger til venstre for ÖVP på fordelingspolitikken, men SPÖ ville miste deres nyvundne ex-grønne stemmer igen, hvis de gjorde det, og uden at være sikre på at få arbejderstemmer tilbage fra FPÖ, så det sker næppe. Men deres leder Christian Kern har faktisk været ude at opfordre FPÖ til regeringssamarbejde. Forholdet ml. ÖVP og FPÖ er ikke supergodt pga. hugget politik og dårlige historiske erfaringer og SPÖ/FPÖ ville være attraktivt for dem, hvis de kunne få lov at bestemme indvandrerpolitikken, men ÖVP/FPÖ er alligevel langt den sandsynligste koalition.
  I øvrigt kom Peter Pilz liste ind. Han løsreve sig fra de Grønne pga. af indvandrerspørgsmålet og halvdelen af hans kandidater er ex-grønne, der mente partiet var blevet for blødt.

  Kommentar by Odo — 17. oktober 2017 @ 16:07

 27. Østrig: Red Bull-Gründer widersetzt sich dem Meinungsdiktat

  „Die Meinungsfreiheit wird einem nur dann gewährt, wenn man dieselbe Meinung bestimmter Kreise aus Politik und Medien vertritt“, so Dietrich Mateschitz, Red Bull-Gründer und reichster Mann Österreichs. Zunehmend prominente Persönlichkeiten tun es ihm gleich und sprechen von einem vorherrschenden Meinungsdiktat, das es zu durchbrechen gilt.

  https://www.kla.tv/11209

  Kommentar by Balder — 17. oktober 2017 @ 17:09

 28. traveller “****, men en søgning mod normalisering og overensstemmelse mellem folk og politik, noget man generelt burde hylde, hvis man vitterlig hylder folkestyre.”

  Jo, men det er næsten for sent til den slags nu. Nu er det kun det som mange opfatter som ekstremt som kan redde os. Hvilket betyder at vi bliver nødt til at være ekstremister, eller i hvert fald gøre fælles sag med dem, hvis vi skal kunne reddes. Vi er kommet så vidt at enorme forbrydelser mod befolkningen, både generelt og mod mange individer personligt er begået, og det ved dem i toppen godt, og de ved også godt at de risikerer at ende som Kolonel Gadaffi, hvis de mister grebet. Derfor vil disse forbrydere kæmpe til vores sidste blodsdråbe, og evt. starte en storkrig mod Rusland, for at afværge den folkelige revolution og deres egen sandsynlige henrettelse – eller flugt til Caiman Islands.

  Folk skal tage stilling, enten kæmper de og bliver nødt til at smide al kristenmoral og andre hæmninger borte, eller også vil folkedøden gå sin stille og rolige gang, uanset eventuelle kosmetiske ændringer som et fuld indvandrer-stop. Selv det sidste vil ikke kunne redde os. Hvad levner det af muligheder og hvilke mennesker er parate til at handle eller i det mindste offentligt kræve implementeringen af en realistisk etnisk udrensning og / eller forplantnings-regulering for ikke-europæiske fremmede? Til at begynde med skal vi bringe vores egen retorik i overensstemmelse med de resultater vi ønsker, og bane vej for de metoder vi bliver nødt til at anvende.
  Det kan ikke nytte noget at snakke regimet og eliten efter munden, og foregive at vi vil nøjes med små ændringer eller lade os stoppe af kulturradikal moral eller angst for hvad vi kan risikere at blive kaldt.

  Kommentar by Balder — 17. oktober 2017 @ 17:35

 29. @balder
  Det kan siges enkelt: Jeg bliver ikke nødt til at være ekstremist og abonnere på alskens gakkede teorier.

  Kommentar by traveler — 17. oktober 2017 @ 18:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper