18. oktober 2017

Magnus von Dreiager: “Ingen har ret til at ændre Danmark så drastisk, som det er ved at ske lige nu…”

Det er altid rart med en god gang kulturchauvinisme, men flotte ord i en BT-klumme eller en stemme på Søren Pape Poulsen kommer ikke til at forsinke islamiseringen af Danmark med mere end nogle få sekunder. Magnus von Dreiager (KU) er lige kommet hjem fra en ferie i multikulturelle Indonesien, og har ikke udpræget lyst til at opsige generationskontrakten.

Fra B.dk – 19-årige Magnus havde uvirkelig oplevelse på sin ferie: Nu frygter han for Danmarks udvikling.

“Den oplevelse har mere end noget andet mindet mig om, hvor meget vi egentlig har at forsvare og beskytte i Danmark. Vores værdier er sat under pres som følge af indvandringen de seneste mange år…

Vi skal sætte en stopper for den udvikling, som Danmark er ved at tage, hvor vi har taget for mange mennesker ind, der er kulturelt meget forskellige fra os. … Når udlændinge kommer til Danmark, så bliver de nødt til at respektere vores frihedsværdier. Gør de ikke det, så må de enten flytte til et andet land, ellers må vi tvinge dem til det ved at fratage dem offentlige ydelser.

Vores universelle værdier er ikke til diskussion. …

Ingen har ret til at ændre Danmark så drastisk, som det er ved at ske lige nu, hvor ytringsfriheden bliver sat under pres, og Danmark lige pludselig skal være bredtfavnende for alle værdier. Det skal vi ikke.

Vores frihedsværdier er simpelthen bedre end andre…

Oploadet Kl. 09:22 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/88970/trackback

23 Comments »

 1. “Vores universelle værdier er ikke til diskussion” De er jo i realiteten årsagen til hele vestens problemer og navnet på kræftsvulsten. Vestens værdier er partikulære.

  Kommentar by Thorsted — 18. oktober 2017 @ 09:34

 2. Socialdemokraten Lars Aslan Rasmussen har i dag et fint indlæg i Berlingske, hvor han bebrejder den danske venstrefløjs berøringsangst over for dødskulten Islam.

  Desværre står han tilsyneladende meget alene…

  Kommentar by 4760 — 18. oktober 2017 @ 10:08

 3. Ja, ja….lad os nu se…om et par uger falder han til patten igen, og så kan invasionen fortsætte uændret….

  Kommentar by kent — 18. oktober 2017 @ 10:43

 4. Man må krydse fingre for Magnus og de forhåbentligt mange flere Magnusser, der findes i det her lille land, hvor man tror, man kan puste og have mel i munden.

  Kommentar by Jeronimus — 18. oktober 2017 @ 11:25

 5. Havde vi haft civiliserede forhold med ejendomsret til penge og ejendom, havde politikerne ikke kunnet stjæle vort land og give det til andre.

  Kommentar by Svend — 18. oktober 2017 @ 11:27

 6. Dette med “ingen har ret til…” er dog lige så malplaceret sprogbrug som brugen af rettigheder den anden vej. Et folk har præcis samme ret, som det gider at give sig selv, så det hele må starte med, at die dummen Dänen finder ud af at stemme på nogen, der vil dem det bedre.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 18. oktober 2017 @ 11:56

 7. -> 6. Peter Neerup Buhl.
  Citat: “…så det hele må starte med, at die dummen Dänen finder ud af at stemme på nogen, der vil dem det bedre.”

  Men, men, men… hvordan får vi opstillet nogle personer der vil os det bedre, og som vi kan stemme på?
  Uden endnu at vide det, så er jeg dog alligevel sikker på, – at det er det samme lave uduelige ros der bliver budt os næste gang der skal stemmes.
  Det er helt nede i bunden, at den danske demokratiske kræftsvulst ligger.

  Kommentar by Birger Jensen — 18. oktober 2017 @ 13:04

 8. Jeg er rimelig ligeglad med “Vores universelle værdier” hvis ikke vores fysiske eksistens som folk er garanteret. Ligeledes er jeg ligeglad med hvordan Danmark ser ud om 50 år hvis det overvejende er befolket af Somaliere og Arabere. Vi bliver nødt til at droppe idiotien ved at blive ved med at hamre på “værdier” og anden luftig substans. Dette her er i første instans et biologisk fysisk problem, ikke et ideologisk eller religiøst.

  Kommentar by Balder — 18. oktober 2017 @ 13:09

 9. @ Peter Neerup Buhl. Er du blevet smidt af facebook?

  Kommentar by Jake — 18. oktober 2017 @ 13:36

 10. Ja, Birger Jensen, jeg tror heller ikke på det realistiske i, at det danske folk af egen drift genvinder sin ret til landet. Når du siger “i bunden”, kan det jo meget vel være, fordi det ægte demokrati er udskiftet med det “liberale demokrati”, som styres af noget langt værre end såkaldt flertalsdiktatur, nemlig mindretallenes diktatur, hvor helheden gerne må gå under, hvis bare én enkelt skal have sin “ret”, et pinligt udtryk for denne herskende ortodoksi finder man her: https://lyhne.blogs.berlingske.dk/2017/10/17/de-nationalkonservative-mangler-demokratisk-forstaaelse/

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 18. oktober 2017 @ 13:37

 11. Godt indlæg fra unge Magnus. Jeg er dog ikke helt enig i at vores værdier er bedre end andres… De er bare at fortrække.

  Kommentar by Nicolai — 18. oktober 2017 @ 14:24

 12. Der er lukket Form kommentarer til paradis-Amalies klumme i liste B Tidende

  Kommentar by træt — 18. oktober 2017 @ 14:29

 13. @ Jake, ikke smidt af, bare lidt træt af den og øver mig også i tavshedens svære kunst (det lykkes så alligevel ikke helt).

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 18. oktober 2017 @ 17:36

 14. Bare rolig, journalisternes og politikernes folkemord er helt legalt.

  Kommentar by Nielsen — 18. oktober 2017 @ 18:06

 15. “Jeg er rimelig ligeglad med “Vores universelle værdier” hvis ikke vores fysiske eksistens som folk er garanteret. Ligeledes er jeg ligeglad med hvordan Danmark ser ud om 50 år hvis det overvejende er befolket af Somaliere og Arabere. Vi bliver nødt til at droppe idiotien ved at blive ved med at hamre på “værdier” og anden luftig substans”.
  Stærkt og rigtigt, Balder (13:09).
  Den fysiske ejendomsret til vort land skal genskabes. Dette bør ske uden hensyn til, hvilke midler, vi skal bruge, og hvor mange vi danske er, når landet skal genvindes. Vi skal bare være de stærkeste. Niels Ebbesen satte skred i tingene for 677 år siden, da Danmark var på fremmede hænder. Valdemar Atterdag gjorde arbejdet færdigt. Vi venter og håber, det må gerne ske snart, så bliver omkostningerne mindst for os danske.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 18. oktober 2017 @ 20:02

 16. Svend (11:27) forklarer ganske kort, at katastrofen bygger på den forkvaklede version af ejendomsret, magthaverne instrumenterer i Danmark. I henhold til grundloven er ejendomsretten ukrænkelig. Derved forstår man, at de knap 700 kvadratmeter, jeg er ejer af og bor på, kan beskattes af det offentlige med en forbryderisk takst. Det burde ikke koste noget overhovedet, idet disse små 700 kvadratmeter udgør under 10 % af min forholdsmæssige andel af Danmark. En bagatel, der burde være under en bagatel-grænse. Udkast til paragraf i ny grundlov: “Den danske befolkning har ret til vederlagsfrit at disponere over et areal på 2000 kvadratmeter per person”. Den del, der ejes i fællesskab skal ikke kastes i grams af kollektivistiske politikere. De kampe, der skal redde Danmark, bør have det sigte at reducere deres antal betragteligt. Dertil sikre, at de ikke kommer tilbage, ellers kæntrer vi igen.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 18. oktober 2017 @ 20:24

 17. Peter Neerup Buhl (11:56) siger: “Et folk har præcis samme ret, som det gider at give sig selv, så det hele må starte med, at die dummen Dänen finder ud af at stemme på nogen, der vil dem det bedre”.
  Første halvdel af denne sætning, bakker jeg helt og aldeles op om. Sidste halvdel tager ikke hensyn til, at afstemningsdemokratiet ikke dur. Magten skal på helt anderledes vis være forankret i folket. Inspiration fra “Magna Carta (1215) og John Locke (1689): ” … mennesker har en naturlig ret til liv, frihed og ejendom, og hvis et styre krænker disse naturlige rettigheder, så er det at regne for at være en krig mod folket, og folket har følgelig ret til at fjerne styret med magt” (se Torben Mark Pedersen, 180grader:
  https://www.180grader.dk/Politik/retten-til-oprr-og-revolution)

  Kommentar by Tommy Jørgart — 18. oktober 2017 @ 20:41

 18. Tommy Jørgart, jeg går skam også ind for et mere direkte demokrati, men når 80% til stadighed stemmer på katastrofepartier, skal man ikke sætte forhåbningerne for højt til noget som helst system i sig selv, endsige til at en tilstrækkelig stor del af folket direkte vil gøre oprør. De højst få tusind, der reelt vil gøre det, kan vel siges i en eller anden forstand at have “ret” til det, men vil jo komme ganske til kort over for den etablerede ret, der har magten, som altid er overdommer for “ret” og “uret”. Jeg har gentagne gange fået skældud for at sætte mit håb til en håndfuld nationalsindede officerer, som uden nogen ret med magt kunne sætte deres egen og gøre tiltrængt rent bord, som Kaj Munk sagde, “når alle de kæftsmurte, parlamenterende pøbelleflere har forkvaklet og vrævltilsølet en sag”. Det aktuelle liberale demokrati, der har deponeret alle væsentlige afgørelser overnationalt og i konventioner uden for folkets kontrol, er reelt mindre demokratiske end mange illiberale og tilmed autokratiske regimer, der da også har en langt større del af folket bag sig end Vesteuropas kosmokratiske “menneskerets”-marionetter.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 18. oktober 2017 @ 21:21

 19. #18 hvor er KM citatet: “Når alle de kæftsmurte, parlamenterende pøbelleflere har forkvaklet og vrøvltilsølet en sag” fra?

  Kommentar by Odo — 18. oktober 2017 @ 21:51

 20. #6 Et folk har moralsk ret til sit land (stammens ret til sit territorium). At forsvare den ret kræver en indsats (ofte i form af fysisk kamp), men den moralske ret er gældende under alle omstændigheder.

  Kommentar by Odo — 18. oktober 2017 @ 21:57

 21. #19-20. Det er vist fra Munks breve i 20’erne, jeg har ikke kilden ved hånden men husker i hvert fald, jeg har det fra en bog om Munk for år tilbage (og har så skrevet det glimrende citat af fra mig selv adskillige gange!)… Ja, odelsret er et reelt begreb, men er netop jordisk og altså ikke udstedt for evigheden, så retten kan fortabes af dem, der lader andre konsolidere sig. Eller eksisterer den stadig, er det i hvert fald på et tidspunkt blot som en afmægtig appel fra reservatet om simpelthen at måtte overleve under territoriets nye herrer. At beholde en sådan ret kræver uafbrudt indsats, ikke kun af og til. Slægtsgården kan have været i familiens eje i nok så mange generationer, men er bare én af dem uvirksomme, overtager fremmede uanset næste generations påkaldelse af det, ældre slægtled har lagt i stedet. Man kan så stadig føle en moralsk ret og som Thummelumsen gøre det til et livsprojekt at få slægtsgården tilbage, men værdien af denne “moral” er vel stadig fuldstændig proportional med evnen til at mønstre magt bag ønsket.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 18. oktober 2017 @ 22:37

 22. Peter Neerup Buhl! Du har helt igennem ret, ret kan ikke stå alene, men kræver magt. Den må vi skaffe os uden finfølelse. Eksemplet, du nævner (13:37), som beskriver det liberale demokrati i al sin perverse herlighed, er meget sigende. Alle de rettigheder, vi som folk har kæmpet for i 1000 år, står nu til rådighed for alle, især vore fjender. Det står ikke direkte i artiklen, men den logiske konsekvens er, at folk, der trænger ind i min bolig, kan påberåbe sig ejerskabet og vil være umulige at smide ud, da de er beskyttet af grundlovens paragraf om den private ejendomsret, som jo er ukrænkelig. (Beskyttelsen er ikke noget værd i praksis, men sådan skal det nok blive fortolket, når ejendommen først er på fremmede hænder.)

  Kommentar by Anonym — 19. oktober 2017 @ 03:18

 23. Den anonyme person (03:18) er mig. På min anden PC, WIN8.1, er mine persondata ikke fastholdt over tid, forstå det, hvem der kan. Det overså jeg.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 19. oktober 2017 @ 13:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper