31. oktober 2017

USA: Hillary-fløj betalte for rapport, der ‘berettede om Trumps skandaler og samarbejde med russerne’

‘Leoparddrengen’, der har 21.000 følgere på Twitter, rettede søndag et angreb mod Berlingske, på grund af avisens bloggosfæriske ‘bataljon af hadspredende galninge’. Identiteten fik støtte fra Paula Larrain, tidligere vært på TV-avisen, der mente redaktør Tom Jensen burde ‘tage kritikken’ til efterretning. Hun var aktiv hos De Konservative for blot to valgperioder siden.

Jeg gætter på, at Larrain & Co. også er bekymret over Bent Blüdnikow-klummen ‘USA set med borgerlige briller’. Fra B.dk – Amerikanske journalister er i chok.

“I sidste uge kom en afsløring, der rystede journalisterne i den etablerede presse. Washington Post skrev tirsdag, at Hillary Clintons kampagnestab og Det demokratiske Partis organisation sammen havde betalt for den rapport om Donald Trump, der berettede om Trumps skandaler og samarbejde med russerne. Det var denne rapport, udarbejdet af den britiske fhv. efterretningsmand Christopher Steele, der berettede, at Trump havde været sammen med russiske ludere på et hotel og at de havde tisset i den seng, hvor præsident Obama og hans hustru tidligere havde sovet. Saftige sager hvoraf intet indtil nu er dokumenteret, men som blev gentaget og gentaget i amerikansk og europæisk presse.

Clinton-staben og Det demokratiske Partis organisation kanaliserede pengene hemmeligt gennem et advokatfirma ved navn Perkins Coie, som betalte et selskab ved navn Fusion GPS, der så igen havde fået fat i Cristopher Steele. Det vil sige, at Clinton-staben og demokraterne samlede smuds med baggrund i russiske kilder for at sværte en præsidentkandidat til. Clinton-folkene og demokraterne tav om deres aktive andel i kampagnen og løj systematisk over for journalisterne. Journalisterne var lette ofre, for de var så forhippede på at få noget skidt på Trump og hans stab, at de blindt troede på alle oplysninger. …

Sagen rejser spørgsmål om FBIs ageren generelt og endnu en sag ryster FBI, fordi det nu er kommet frem, at russerne betalte store beløb til Clinton-parrets fond i 2009-2010, samtidig med at russerne erhvervede rettigheder til forekomster af uran i USA. Det skete i den periode, hvor FBIs leder var Robert Mueller – ja, den samme Robert Mueller, som er sat til at undersøge om Trump-staben intrigerede med russerne. …

Wall Street Journals kommentator Kimberley A. Strassel skriver: ‘Hvis Steele-rapporten endte hos det demokratiske partis organisation og Clintons politiske medarbejdere, så kan du bande på, at den også havnede i Obamas Hvide Hus. Dette forklarer måske, hvorfor Obamas politiske aktører begyndte at aflytte Trump-staben. De ledte efter noget afslørende, noget der kunne diskvalificere Trumps kandidatur. …’

En af de interessante aspekter af de sensationelle nye afsløringer er, at journalisterne fra de etablerede medier, som har brugt store ressourcer for at finde noget snavs om Trump, nu er i chok.”

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/89441/trackback

16 Comments »

 1. “Trump havde været sammen med russiske ludere på et hotel og at de havde tisset i den seng, hvor præsident Obama og hans hustru tidligere havde sovet.”

  Meldte historien noget om Billy Boys cigarleg på det skrivebord, som Obama senere skulle bruge som arbejdsbord?

  Kommentar by Centerpoint — 31. oktober 2017 @ 12:35

 2. Der er en grotesk ensidig vinkel, som medierne maler virkeligheden i amerikansk politik.
  I “Verden i følge Trump” på TV2 News og “Jersild om Trump” på DR2 ser man i 95% af udsendelserne tre kommentatorer inkl. værten spinner alle historier negativt imod Trump. Ingen ligegyldighed er for lille til at blive brugt mod Trump. Det meste der foregår i studiet er latterligt gætværk uden bund i virkeligheden.

  Tænk om Trump’s administration havde solgt 20% af USA’s uranium til russerne, eller hvis republikanerne + Trump havde finansieret en lignende fake rapport om Hillery’s golden showers på et hoteller i Moskva?
  Vi havde ikke hørt om andet i MSM.

  Kommentar by Peter Larsen — 31. oktober 2017 @ 14:27

 3. @ 2

  Ja, netop. De er større konspirationsteoretikere end Alex Jones.

  Kommentar by kenneth — 31. oktober 2017 @ 14:48

 4. Eller konspirationsteoretiker er vel den venlige formulering i stedet for rendyrket politisk løgn.

  Kommentar by kenneth — 31. oktober 2017 @ 14:49

 5. Nu kunne man måske tro at Paula Larrain har skiftet holdninger siden hun for få år siden var aktiv Konservativ, men har hun mon det?
  Er/var Paula Larrain andet end den typiske hattedame/venligboer som stort set dominerer de Konservative? Personer som Rasmus Jarlov og Naser Khader må anses for fremmedelementer i et parti der domineres af personer af Gitte Seeberg typen samt kulturradikale som Per Stig Møller, der er dybt bekymret over at nogen tillader sig at kritisere Danmarx Radio/Danmarks Ramadanradio.

  Kommentar by bjarne Binee — 31. oktober 2017 @ 15:28

 6. DR kan kun få øje på, at beviserne trækker mod Trump.

  Kommentar by Menig 442 — 31. oktober 2017 @ 15:43

 7. Jersild, Steinmetz, Poul Erik Skammelsen og Jørgen Ullerup (JP) har forlængst disket sig selv. De er ikke journalister. De er efterplaprere.
  Ubegribeligt, at nogen aflønner sådanne typer.

  Man får kvalme hver gang de troner frem på skærmen med deres imbecile Trump-bashing. Hvornår er der nogen der sætter dem på plads ?

  Mandag aften blev Lose,vor USA-ambassadør, interwievet om tilstandene i
  USA. Han er fornuftig og tog afstand fra Steinmetz’ idiotiske udtalelser

  Kommentar by Ramses II — 31. oktober 2017 @ 17:07

 8. Nå, så den tidligere DDR-journalist og konservative folketingskandidat Paula Larrain er sprunget ud som halalhippie.

  I øvrigt ligesom en anden chilener; nemlig skrigeballonen Medina.

  Men den yndige latino fru Larrain er dog stadig en særdeles hot MILF.

  Mon de ikke kunne overtales til at spytte lidt i kassen hos Gøglerpartiet?

  Ifølge flere medier så står Uffe-drengens såkaldte parti nærmest på randen af konkurs, selvom de angiveligt har modtaget penge fra suspekte firmaer i skattely.

  Et forhold som DDR og TV2 ikke har nævnt med ét eneste ord!

  Kommentar by 4760 — 31. oktober 2017 @ 19:53

 9. Fra Danmark er der slet ikke grund til at følge andre medier end Infowars om amerikansk og international politik, fordi vi fra modsat hold helt automatisk er blevet indoktrineret med den politiske korrekthed gennem skole, medier og det øvrige danske samfund.

  Jeg er slet ikke i tvivl om at Infowars beskriver virkeligheden mere objektivt end “Verden i følge Trump” på TV2 News og “Jersild om Trump” på DR2.

  Kommentar by perhag — 31. oktober 2017 @ 20:09

 10. # 5, hr. Binee

  Gitte Seeberg har meldt sig ud af De Konservative for flere år siden.

  Ved sidste folketingsvalg bekendtgjorde den klamme ko, at hun ville stemme på socialdemokratiet.

  Jeg skammer mig fandme over, at jeg stemte på den blonde bimbo ved EU-valget i 2004.

  Shame on me!

  Kommentar by 4760 — 31. oktober 2017 @ 20:16

 11. Nu, og de kommende år, hvor politik for alvor begynder at blive farligt, så vil vi se flere og flere af Larrain observans begynde at få kolde fødder – Fænomenet hedder faneflugt!

  Jeg minder om, at Larrain kom ind i politik, på det jeg vil kalde, fribillet – Men bemærk; hun kommer ikke til at stå alene, vi vil se flere “Politiske Gratister” forlade skuden; så meget har de trods alt forstået, at opgøret med Muhammeds efterkommere bliver nådesløst!

  Igen et godt råd: Snus dybt ind gennem næsen, fyld lungerne, og nyd det så længe det varer – For om lidt kommer det til at lugte rigtig slemt!

  Kommentar by T. Flodur — 31. oktober 2017 @ 20:54

 12. @T.Flodur

  Moderne krematorier er helt fri for røg og stank.

  Kommentar by Balder — 31. oktober 2017 @ 21:35

 13. Og lige én ting til: Må jeg udtrykke stor respekt og tak til Bent Blüdnikow – Bent er en hædersmand; han er stort set den eneste, blandt Berlingerens journalister som tør stå op imod den danske krysterjournalistik! – I andre er, fandenbroderemig, nogle skrællinger!

  Havde der være nogle flere af Bents slags, så havde jeg beholdt mit abonnement på Berlingeren – Fes den ind Tom Jensen?

  Kommentar by T. Flodur — 31. oktober 2017 @ 21:40

 14. https://www.youtube.com/watch?v=74uNJonGPC4
  Jeg tror ikke Mads Holger fik Paula Larrains støtte.

  Kommentar by Nielsen — 1. november 2017 @ 00:33

 15. Russerne betalte $145 mill. eller knapt en milliard danske kroner ind på Hillery’s fond, en fond det kun udbetaler under 10% til deres erklærede formål, tillige fik Bill Clinton $500.000 for en tale til russiske forretningsfolk.

  Kommentar by hans01 — 1. november 2017 @ 06:26

 16. Det er fandme uhyggeligt du!

  Stefan Molyneux har en kort og præcis gennemgang:

  The Truth About The Fusion GPS Dossier Collusion Scandal

  https://www.youtube.com/watch?v=9YxKcFm85Gg

  Kommentar by Jesper Hansen — 1. november 2017 @ 08:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper