1. november 2017

‘Danmark mangler børn’

Hvor de fleste valgplakater er kedelige og uinteressante, så fungerer retro-plakaten for Odenses røde borgmesterkandidater Peter Rahbæk Juel ganske glimrende. Enhver der har fulgt lidt med, har dog forlængst forstået, at socialdemokratismen er en af grundene til at Danmark ikke mere ser ud som på Rahbæks plakat.

Min favorit er dog denne fra Kristendemokraterne. Demografi er skæbne.

(Middelfartvej, Odense, 1. november 2017)

“Cultural America is under siege. And as the Soviet experience illustrates, ideology is a weak glue to hold together people otherwise lacking racial, ethnic, and cultural sources of community.” (Samuel P. Huntington, Who Are We? The Challenges to America’s National Identity, 2003. s. 12)

Oploadet Kl. 14:58 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/89480/trackback

15 Comments »

 1. Ja, det er sgu da ikke ligefrem muhammedansk kneppeaffald, som vi mangler.

  Overalt vralter shariauniformerede og flommefede fødemaskiner rundt med en flok skrigende og retarderede snotunger på slæb.

  Kunne de ikke blive tvangsteriliseret straks efter fødslen?

  Kommentar by 4760 — 1. november 2017 @ 15:25

 2. Vidste du f.eks at der i dag kun er godt 4½ mio etniske danskere tilbage?

  Demografi er skæbne. Læs Poul Christian Matthiessen “Følg med tiden ikke med strømmen” Hans erindringer, der netop er udkommet. Et klip fra bogen:

  “I 1999 blev jeg kontaktet af Orla Borg fra Jyllands-Posten, som ønskede at gennemføre et dybtgående interview om indvandringen til Danmark. Han kom til København nogle dage senere og stillede gode og relevante spørgsmål, som gjorde det muligt at se på mere fundamentale årsager og konsekvenser.
  Jeg fremhævede i interwievet, at den nuværende indvandring var uden historisk sidestykke. Den kom fra lande, hvis kultur lå langt fra Danmarks, og udviklingen i kommunikations- og transportteknologien gjorde, at indvandringen via asylkortet selv fra fjerne lande fik et meget betydeligt omfang. Hertil kom en flygtningeindustri, som mod betaling havde skabt et velorganiseret netværk til at bringe personer frem over store afstande. Resultatet var og ville blive et Danmark, hvis befolkning ændrede sig fra kulturel homogenitet til stigende heterogenitet. Og det hele var sket, uden at politikerne havde fortalt befolkningen noget om, hvad der ville ske”

  Kommentar by A-mad — 1. november 2017 @ 15:43

 3. Overskriften skulle måske skrives lidt mere præcist: “Danmark mangler danske børn”.
  Blot da jeg var en tur i købstaden med bussen i formiddag, var der deri ingen mangel på børn i forskellige størrelser og farver, men deriblandt ingen danske.
  Så måske KristenDemokraterne skulle tage en fornyet snak med Vorherre, og få ham til at præcisere hvem det er der er en mangel på.

  Kommentar by Birger Jensen — 1. november 2017 @ 15:43

 4. Så må kristendemokraterne da til at tage sig sammen….hvis de skal instrueres i samlivets mysterier, vil jeg anbefale de ser- Monthy Python—Meaning of life….hvor John som lærer på en engelsk kostskole underviser i sexuallivets mysterier, imens eleverne desperat prøver at følge med i hvad der foregår (Ham og konen i en nedslået, fra tavlen, rokokoseng…).nu følger du med tom….jeg gør kun dette én gang til…for din skyld :-) mvh Michael Unna

  til KD. Jorden er overbefolket. Danmark mangler ikke børn fra muhammedanere. Se så at missioner noget mere blandt dem. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 1. november 2017 @ 16:16

 5. Afskaf børnepenge. Hvorfor belønne for og yngle. Lidt ligesom muttercross i Tyskland med og føde ariske børn i flertal.

  Kommentar by P — 1. november 2017 @ 16:26

 6. “Demografi er skæbne” er ikke en tom frase. Hvis vi i forrige århundrede til i dag havde haft den samme demografiske udvikling, som Ægypten har haft, ville der i Danmark i dag være 25 mio etniske danskere (5½ gange så mange!:-)

  Kommentar by A-mad — 1. november 2017 @ 16:32

 7. Og vi mangler overhovedet ingen børn, hverken danske eller fremmede

  Kommentar by BB — 1. november 2017 @ 17:09

 8. @A-mad: “Demografi er skæbne” er ikke en tom frase.

  “Hvor der er en vilje er der en vej”

  Al den fatalisme gælder kun så længe de fleste af os stadigvæk er lammet af rester af kristenmoral og frygt.

  Kommentar by Balder — 1. november 2017 @ 18:47

 9. Kristendemokraterne kan ikke undgå at vide, at der fødes masser af børn i Danmark. Som påpeget af andre, er der tale om ikke-danske børn i betydeligt omfang. Jeg opfatter kristendemokraternes plakat som en opfordring til danskerne om at tage formeringskampen op med muhamedanerne. Sådan fortolket, er der hos kristendemokraterne indbygget en lille ansats til tvivl om, hvorvidt de eksisterende småbørn har den rette kvalitet i en dansk sammenhæng. Det, der menes, er det, der ikke står, nemlig “Danmark mangler danske børn”. Gryede forståelse, selv hos KD? Glædeligt efter omstændighederne. Alligevel noget vrøvl, vi skal ikke være flere i Danmark. Alle uden dansk familie, uden lovligt ærinde i Danmark og alle fremmede uden selvforsørgelse skal indfanges og smides ud.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 1. november 2017 @ 20:30

 10. Skadedyrene føder masser af børn. Smid dem ud. De er årsagen til at vi ikke tør sætte børn i verden.
  Ikke alle skadedyr er muslimer, men alle muslimer er skadedyr.

  Kommentar by Nielsen — 1. november 2017 @ 21:43

 11. Hvordan skal vore danske børn forøge den danske tilgang af nyfødte, så længe de er pisket til, at skabe skattebetalte kroner til en horde af iSlammets invasive bødler?

  Jeg fik, for 11 måneder siden, mit sidst tilkomne barnebarn; igen en stor og kærlig glæde FOR MIG, men hvor jeg dog gruer, for alle mine børnebørns fremtid
  og jeg må tilstå, at jeg, i dagens Danmark, med de udsigter som vi pt har, godt nok ville føle mig superegoistisk, hvis jeg satte børn til verden, under disse omstændigheder/fremtidsudsigter;

  Velkommen til verden,
  lille du,
  de gamle glæder sig,
  men lille du,
  må lide og trælle,
  for de´t,
  som dine forældre
  levede højt på,
  at fornægte!

  Hvor mange milliarder bliver der brugt på ikke-errækbare muSlimeres børn, mens vore egne bliver nedgraderet til iSlammets niveau, for netop at iSlammets afkom ikke skal føle sig IQ-undermineret i dagens Danmark?

  Vore børn og børnebørn må jo knap være sig selv og sin snusfornuftige viden bekendt, i underdanighed for både venstrefløjen og hele den pædagogiske 68ér udvikling, samt disses knæfald iSlammets vederstyggeligheder :-((((

  Kommentar by M.S. Carstens — 1. november 2017 @ 23:19

 12. Eller ligger problemet mere i, at der kommer til og mangle danskere til og arbejde og betale skat, så nasserne kan overleve

  Kommentar by P — 2. november 2017 @ 06:42

 13. Helt uenig i der mangler danske børn. De fødes ind i uvidenhed og bibringes stort set kun skadelig propaganda i skolen i øjeblikket, som det vil tage mange år at aflære ved selv at søge efter sandheden på internettet.

  Det nødvendige er at få bugt med sygdommen aldring og bekæmpe uønskede dødsfald, sygdomme og ulykker. Ganske store opgaver, som nok først vil blive løst tilfredsstillende efter antallet af børnefødsler er dalet kraftigt måske helt ned til nul fødsler.

  Kommentar by perhag — 2. november 2017 @ 10:45

 14. Enig Helt, perhag 10:45. Jeg er også “uenig i der mangler danske børn”, men hvis de fallerede muslimske stater i Afrika, Asien og Mellemøsten sender deres enorme befolkningsoverskud herop, bliver det et problem, fordi danskere og dansk kultur og værdier bliver fortrængt mere og mere. Processen er allerede igang og etniske danskere kommer i mindretal inden århundredets udgang.

  Globalt set har vi danskere gjort verden en tjeneste ved ikke at få så mange børn og kineserne skal have tak for at have sparet verden for 600 mio kinesere – de, der var havde været ekstra i Kina i dag, hvis ikke Kina havde bremset befolkningseksplosionen.

  Ret beset var der ikke flere etniske danskere i 1960’erne end de godt 4½ mio, vi er i dag. Der er mange fordele ved et fald i befolkningstallet på vores høje økonomisk-teknologiske niveau.

  Der kan overflyttes mindst ½ mio fra den offentlige til den private sektor, hvis de mange overflødige offentlige opgaver fjernes eller rationaliseres og produktiviteten i den tilbageblevne offentlige sektor forbedres.

  Jeg synes, at det er lidt skræmmende, at der i 1951 var der 13 privat beskæftigede pr offentligt ansat, mens der i dag kun er 2,3 privat beskæftigede pr. offentligt ansat.

  Kommentar by A-mad — 2. november 2017 @ 15:02

 15. Ideen med at få mange børn er sympatisk, men det er alt for sent til at de vil kunne bruges i kampen. De vil snarere være en klods om benet, da folk med børn plejer at være langt mindre risikovillige. På længere sigt batter et par hvide børn mere eller mindre ikke meget i forhold til det brune hav. Hvis ikke vi handler resulut indenfor få år så bliver det en meget lang os sej kamp.

  Kommentar by Balder — 2. november 2017 @ 22:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper