9. januar 2018

Lektor: Flere ikke-danskere bør have stemmeret, ville give “… en mere indvandrer-venlig dagsorden”

For år tilbage var Per Mouritzen leder af EU-projektet ‘Accept Pluralism’, men det lykkedes ikke helt at gøre nationale folkeslag til flyvske globalister. Nu kæmper han så indædt for at erodere den suveræne nationalstat indefra. Demografi er skæbne, og mon ikke Mouritzen nok skal få sit kaotiske utopia. Posthumt.

Virkelighedsfjern lektor interviewet i Berlingske – Bekymret ekspert advarer nu: ‘Mange indvandrere lever under tyranni i Danmark’.

“Per Mouritsen er bekymret. Han er Lektor ved Institut for Statskundskab ved Aarhus Universitet, hvor han i mange år har forsket i medborgerskab og statsborgerskab.

… Når danskerne går til folketingsvalg næste gang, må 376.000 myndige indvandrere blive derhjemme. …

‘Vi taler om stor gruppe mennesker med permanent ophold her i landet, som har livsinteresser her i landet – de har deres børn, bolig, arbejde og uddannelse. Det er problematisk, at de ikke kan stemme, for så er de ikke i stand til at påvirke de love, de selv skal leve under,’ siger Per Mouritsen og fortsætter:

‘Grundlæggende kan de heller ikke beskytte sig mod love, der går ud over dem selv. Derfor kan man strengt taget sige, at mange indvandrere lever under tyranni i Danmark.’

[…]

Er det egentlig så problematisk?

… det gør en forskel at indvandrere som gruppe ikke bliver repræsenteret med deres interesser og syn på verden. For vigtige spørgsmål afgøres af Folketinget – især på indvandrer- og integrationsområdet,’ siger han.

… faktum er, at de færreste indvandrere kan leve op til kravene.

Kun omkring 20 pct. af flygtninge lever op til kravene om selvforsøgelse, danskkundskaber og en ren straffeattest. Hvis man hertil lægger familiesammenførte – både vestlige og ikke vestlige – gælder det 36 pct. Det viser en undersøgelse, som Per Mouritsen har udarbejdet sammen med tre kolleger fra Aarhus Universitet.

Dertil kommer indfødsretstesten, som sorterer flere ansøgere fra, ligesom at ansøgere bliver afvist, hvis de har gæld til det offentlige.

[…]

Man skal heller ikke undervurdere effekten, hvis flere indvandrere får statsborgerskab og møder op i stemmeboksen, mener Per Mouritsen.

‘Lande som Storbritannien og Sverige har oplevet, hvordan det politiske landskab rykker, når flere med andre interesser kommer til orde. Man kan ikke komme uden om, at nogle politiske partier med en mere indvandrer-venlig dagsorden nok ville få mere at sige i Folketinget, hvis flere indvandrere kunne stemme. …,’ siger han.”

Oploadet Kl. 11:26 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/90233/trackback

28 Comments »

 1. Des flere mennesker med stemmeret, som ønsker Danmark opløst og dets værdier overført til sig selv, desto mere vægt vil deres indflydelse have og desto hurtigere kan deres ønsker gå i opfyldelse, har lektoren fundet ud af.

  Kommentar by mv jensen — 9. januar 2018 @ 11:38

 2. Folk der lever med en radikal anderledes kultur i et andet land, vil altid føle sig “undertrykt”. Det skyldes den banale, men evige sandhed, at kultur og lovgivning, skrevne som uskrevne regler hører uløseligt sammen. Derfor er der stå stor forskel på landene i mellem, når det gælder alle livets aspekter. Og når det så ikke er ens egen normer der er rådene, ja så opstår følelsen af at være “undertrykt”.
  Alle konflikter og borgerkriges moder.

  De samme krige og konflikter, sinker som ham, ikke har kunne få importeret nok af. Fred kræver homogene befolkninger, ufred det modsatte. Det skal man være universitetsuddannet humaniora (- og enkelt naturvidenskabelige som Eske Willerslev) -for ikke at kunne forstå.

  Kommentar by Margrethe — 9. januar 2018 @ 12:07

 3. Manden er jo bimlende sindssyg. Det siger også en del om Berlingske at han overhovedet får taletid

  Kommentar by Jakob — 9. januar 2018 @ 12:15

 4. Endnu en grund til, at det bedste ville være, hvis stemmeret er betinget af et minimum af gennemsnitlig beskæftigelse over de sidste 10 eller flere år, udenfor det offentlige system.

  Kun således kan vi forhindre, at folk stemmer sig til andres penge.

  Kommentar by Quark — 9. januar 2018 @ 12:31

 5. Ja, lad os få flere følende kvinder, etniske minoriter, mentalt tilbagestående og andre eksperter ind i politik…. det kan kun gå for langsomt med afviklingen af det land vi kender.

  Kommentar by redneck — 9. januar 2018 @ 12:37

 6. “Strengt taget kan man sige at privat ansatte skatteydere lever i et tyranni”

  Kommentar by redneck — 9. januar 2018 @ 12:38

 7. Ja, selvfølgelig ville dagsordenen ændres med et andet flertal. Hvis befolkningen ikke længere altovervejende udgøres af danskere, så giver Danmark som sådan heller ikke mening. Vi har jo ikke skøde på Danmark, som lektoren nok ville påpege. Og når vi ikke har det – hvilken særlig ret kan vi da gøre gældende?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 9. januar 2018 @ 13:00

 8. -Perkerlingske lever virkeligt op til øgenavnet.
  En underlig schizoid avis; ca det kvarte er normalt, ca det halve er tiltagende perker- og EUgak og den sidste kvarte er fuldstændig hjemme i Journalistspecialarbejderkursets legetime???

  Kommentar by Hul igennem? — 9. januar 2018 @ 13:04

 9. “Han er Lektor ved Institut for Statskundskab ved Aarhus Universitet”.
  Det forklarer hvorfor der så ofte står århus universitet på profilen hos nogle af de mest rabiate røde tosser der kommenterer på facebook! Hvad fanden er det med universitetslærere og deres blodrøde holdninger? Måske var det værd at grave noget mere i det sted, det virker ca ligeså politisk neutralt som det fri gymnasium i kbh..

  Kommentar by Per — 9. januar 2018 @ 13:10

 10. Universitetet er dekadent, ja det er ikke et universitet mere hvor manipulering af data, tekst og tale er daglig tale; nedlæggelsen af de filologiske studier er blot et eksempel.

  Kommentar by Sandberg — 9. januar 2018 @ 13:49

 11. Verden er i det mindste blevet befriet for en topglobalist. Må han brænde i helvede.
  http://www.friatider.se/toppglobalisten-peter-sutherland-d-d

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 9. januar 2018 @ 13:50

 12. Ha ha kun 20% lever op til kravene om at være selvforsørgende, tale dansk og ikke kriminel. Smid dog de andre 80% ud fessor!

  Kommentar by Winged Hussar — 9. januar 2018 @ 13:54

 13. 376.000 etnikkere, hvoraf flertallet er muhammedanere, der bliver hjemme??!! Hmmm

  Og hvor mange er der, så som gud bedre det, der har fået stemmeret?

  Men med Mouritzen som kilde kan vi vel så slå fast, at det samlede tal er +700k.

  Kommentar by Hans Und — 9. januar 2018 @ 13:56

 14. Lektoren tænker da logisk, jo flere indvandrer der stemmer, jo mere indvandrer-venlig dagsorden. Som gammeldansker skal man nærmest være åndsvag, hvis man tror, at en dagsorden begået af kulturfremmede er en fordel for samfundsudviklingen, hvilket lektoren nærmest proklamerer.
  De utilfredse indvandrer kan jo bare rejse hjem. Den åbenbaring burde da også kunne komme til en, der beskæftiger sig med statskundskab.

  Kommentar by Menig 442 — 9. januar 2018 @ 14:00

 15. Ord som fascisme, racisme og nazisme har ikke længere den store effekt. Tyranni er åbenbart det næste ord på listen.

  Gældende love og regler er indført som følge af overvejelser, afvejninger og argumenter. Og det kunne “eksperten” jo prøve på at adressere – i stedet for at ævle om tyranniet.

  Kommentar by BE — 9. januar 2018 @ 14:16

 16. Eksperter skal ikke være “bekymrede” – eksperter skal være eksperter og formidle deres ekspertise un-biased. Det er det, jeg betaler dem for.
  Så skal jeg nok selv finde ud af, om jeg vil være bekymret eller det modsatte.

  Lige nu er jeg bekymret for den almindelige nedgang i rationalitet og sund fornuft.

  Kommentar by Bastardo — 9. januar 2018 @ 14:38

 17. Hvordan er det lige gået i Sverige efter masseindvandringen? Såvidt jeg har hørt, så har det givet Sverige Demokrater ret så meget medvind, og det er vist ikke p.g.a. deres “mere indvandrer-venlig dagsorden”…
  Men den dag muslimerne er i flertal skal vi nok få en ændring af dagsordenen!

  Kommentar by hovsada — 9. januar 2018 @ 14:46

 18. Der mangler pladser på lukkede afd. til gale mennesker som Per Mouritzen.

  De fremmede venter på Islam, det er deres lovgrundlag og der er det jo ikke nødvendig at stemme om noget.

  Kommentar by k.m. — 9. januar 2018 @ 15:21

 19. Indvandrere vil automatisk stemme på SF, Enhedslisten,
  hvilket er lig med en stemme på et system hvor borgere kun vil nyde uden at yde. Özlem Cekic er et godt eksempel.

  Kommentar by k.m. — 9. januar 2018 @ 16:15

 20. Hvad med lidt kulturberigelse i Iran ???
  https://www.aftenposten.no/verden/i/m6105v/Iran-forbyr-engelskundervisning-i-grunnskolen

  Kommentar by k.m. — 9. januar 2018 @ 16:40

 21. Hvis i vil sætte jer lidt ind i de ting som rulles ud på youtube dag efter dag, nu igennem 1½år+, så kig her, og Kim prøv at sætte dig ind i det, her er alt materiale til at dræbe venstrefløjen for evigt.
  https://throughthelookingglassnews.wordpress.com/2017/11/24/qanon-learn-to-read-the-map-hd/
  https://www.youtube.com/watch?v=f-TwsIzqJlI

  Kommentar by fdfdfd — 9. januar 2018 @ 16:43

 22. (((venstrefløj = folketinget)))

  Kommentar by fdfdfd — 9. januar 2018 @ 16:47

 23. Skatteyderne har opfostret mange lektorer og forskere, som helt mangler grundlæggende akademiske færdigheder, fordi de har gjort karriere på de rigtige røde meninger og båret af do kammerater.
  En detalje: Mange indvandrere f.eks tyrker har allerede stemmeret i Tyrkiet, hvor deres stemmer mig bekendt ikke “har oplevet, hvordan det politiske landskab rykker” af den grund. De stemmer vist på den tyrkiske nationalist, Erdogan, der vil genindføre islam i det sækulære samfund. Det samme vil de vist også indføre her. Så derfor bringer medierne ikke længere Muhammedtegningerne.
  Venstrefløjen importerede perkerne for at de som kroniske socialnassere skulle styrke pamperne og skabe offentlige stillinger til behandlere og socialpædagoger og stemmer til venstrefløjen nu hvor industrien og dens arbejdere ikke findes længere i DK.
  End of story…

  Kommentar by A-mad — 9. januar 2018 @ 17:15

 24. Jamen er det ikke det de er importeret til, at sætte nogle gode kryds ➕ ved røde partier, imod evig kost og forplejning.

  Kommentar by P — 9. januar 2018 @ 17:18

 25. …nogle politiske partier med en mere indvandrer-venlig dagsorden nok ville få mere at sige i Folketinget, hvis flere indvandrere kunne stemme

  Det er vanskeligt at forestille sig et mere indvandrings-venligt Folketing. Det skulle i så fald være nogle helt nye partier, han har i tankerne. Måske nogle fromme islamiske partier, som dem vi ser skyde op i Sverige?

  Retorisk er et eller to danske partier delvis skeptiske ift indvandringen, men alt hvad der sker er symbolpolitiske “stramninger” og chikane af danske statsborgere og deres rettigheder. I praksis foregår masseindvandringen jo uhindret, så lektoren udi “medborgerskab og statsborgerskab” får sin våde drøm opfyldt før eller siden.

  Kommentar by DavidK — 9. januar 2018 @ 17:58

 26. Hvorfor helvede skulle vi overdrage magt til den gruppe i samfundet som i den grad modarbejder kernen i vores samfund? For hvis skyld? Som et civiliseret menneske kan jeg, endnu, ikke svinge mig op til at hade de indvandrede individer. Dog hader jeg den samlede konsekvens muhammeds slavers indtog i Danmark, har haft. Som gruppe så de helst at den lille havfrue var tildækket, at alkohol blev forbudt, at Salman Rusdie blev halshugget, osv osv. Derfor gider jeg ikke hører på alle mulige og umulige argumenter om manglende jura og “se hende der…hun er da integreret”, bla bla …

  Kommentar by Frafalden Moderat — 9. januar 2018 @ 18:57

 27. Grundlæggende kan de heller ikke beskytte sig mod love, der går ud over dem selv. Derfor kan man strengt taget sige, at mange indvandrere lever under tyranni i Danmark

  Bortset fra at pakke sydfrugterne og flytte hjem til deres eget land, naturligvis.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 9. januar 2018 @ 19:07

 28. Tilføjelse til A-mad 17:15

  EU eliten med Europa-Kommissionsformand, Jean-Claude Juncker og gammelkommunisten EU’s højtstående repræsentant for udenrigsanliggender, Federica Mogherini i spidsen, USA’s demokratiske parti og den danske venstrefløj, ønsker masseindvandring for at købe deres stemmer i fremtiden uanset hvad de koster skatteyderne og uanset den accelererende konflikt mellem dem og de nationale befolkninger, fordi de ikke kan forenes med vores vestlige kristne kultur.

  Leaked Memo: DACA Amnesty Is ‘Critical Component of Democratic Party’s Future Electoral Success’

  11 Jan 2018 Washington, D.C.
  A leaked memo from the left-wing organization, the Center for American Progress Action Fund, admits that passing an amnesty for the nearly 800,000 illegal aliens shielded from deportation by the President Obama-created Deferred Action for Childhood Arrivals (DACA) program is “a critical component of the Democratic Party’s future electoral success.”
  According to the memo sent to Democrats, which is co-authored by former Hillary Clinton official Jennifer Palmieri.

  (Breitbart 11 Jan 2018)

  Kommentar by A-mad — 13. januar 2018 @ 12:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper