9. februar 2018

H. Hassan: Familiesammenføringslov skaber ’skaber splid i integrationen’, “… bor nu det forkerte sted”

Nu hvor Socialdemokratiet forstår, at masseindvandringen er i fuld færd med at knuse den socialdemokratiske velfærdsmodel, så sker der ting og sager. Her 1,5 år år før det næste folketingsvalg er det mest retorisk, men ‘menneskesynskortet’ er en død sild, og set herfra går det langsomt i den rigtige retning. Der sker for lidt og det er årtier for sent, men alvoren er ved at gå op for de fleste. Kun ideologiske fantaster fastholder åbne grænser.

DR Online har talt med somaliske Heya Hassan fra Aalborg Øst, der er imod de nye krav for at få familiesammenføring. Det skaber ’splid i integrationen’, mener hun, og forveksler henkastet integration med ‘kolonisation’. Faktisk kan hun nemt blive familiesammenført, blot ikke i Danmark. Hun bor, som hun selv er inde på, ‘det forkerte sted’, og her tænker jeg ikke på Aggersundvej eller Aalborg Øst.

Fra DR.dk – Somaliske Heya er uddannet sygeplejerske: Jeg bor nu det forkerte sted.

“- Det er da fuldstændig urimeligt, at sådan en som jeg ikke vil kunne få en ægtefælle fra udlandet, fordi jeg bor her.

Det siger sygeplejerske Heya Hassan, der bor på Aggersundvej i Aalborg Øst. Hun har en somalisk baggrund.

– Jeg er vokset op i Danmark, har taget en uddannelse og arbejder som sygeplejerske – men bor nu det forkerte sted.

Regeringen stiller i en ny aftale med Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet en række skærpede krav for, at man kan blive familiesammenført med sin ægtefælle i Danmark. …

– Det er en regel, der kun har til formål at ramme indvandrere og muslimer. Og skulle man så have mulighed for at flytte til et andet område, så bliver vi ramt af nogle andre regler, der gør det svært eller umuligt at blive familiesammenført. Det skaber splid i integrationen, siger Heya Hassan.

[…]

Laila Thomsen er formand for boligforeningen Vanggaarden og boligsammenslutningen Alabu. … Laila Thomsen siger, at man i stedet burde registrere, hvor i landet, der er problemer med beboersammensætningen – og så gribe ind netop der.

– Man skal ikke lave love eller regler ud fra statistik. Man kan sagtens være en god beboer, fordi man er på overførselsindkomst, påpeger hun.

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/90686/trackback

6 Comments »

 1. “Der sker for lidt og det er årtier for sent, men alvoren er ved at gå op for de fleste.”

  Ja, alvoren er nok ved at gå op for dem. Deres problem er at de ikke både kan varetage muslimer og ikke-muslimers interesser. Derfor ender det nok på et tidspunkt med at vi – ligesom andre vestlige lande – får muslimpartier.

  Snaphanen havde forleden en video hvor en svensk indvandrer ser dette scenario snart i Sverige, fordi han har oplevet noget tilsvarende i Libanon hvor han kommer fra.

  Kommentar by kenneth — 9. februar 2018 @ 11:28

 2. “Somaliske Heya er uddannet sygeplejerske: Jeg bor nu det forkerte sted.” Nej din perker, du bor i det forkerte land.

  Kommentar by Piphans — 9. februar 2018 @ 11:57

 3. Familiesammenføring i Somalia kan varmt anbefales.

  Kommentar by Bastardo — 9. februar 2018 @ 14:30

 4. Rigtigt set, Heya Hassan. En dansk politikers vigtigste pligt i disse år – nu han har set islam i praksis – må være at bringe antallet af muslimer i vores land ned. En fortsat øgning er ren hasard

  Kommentar by BB — 9. februar 2018 @ 18:54

 5. DOM: KONVENTION FRITAGER VOLDELIGE UDVISTE FRA MELDEPLIGT

  Men som en ny dom viser, tilsidesættes endnu en gang danske vælgere til fordel for internationale konventioner. En 33-årig voldelig statsløs iraner, bosat på udrejsecenter Kærshovedgård, er blevet frifundet på trods af, at han ikke overholdt hverken meldepligt eller opholdspligt. Iraneren, der i 2008 blev dømt for røveri, er i Danmark på såkaldt tålt ophold.

  https://newspeek.info/dom-konvention-fritager-voldelige-udviste-fra-meldepligt/

  Kommentar by Hodja — 9. februar 2018 @ 19:48

 6. @ 3 Hodja.
  Hvi kontanthjælpen til den “statsløse” iraner, blev udbetalt ugevis og kun ved personligt fremmøde, så ville man dog have en kontrol over ham. Man kunne i hvert fald kontrollere, om han var på ferie i Iran eller andre sh**hole lande.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 9. februar 2018 @ 23:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper