25. februar 2018

Jes Stein Petersen vs nyfeministisk mandehad: “… vi mænd er ikke fjenden. Vi har brug for hinanden”

Ikke et perfekt indlæg rent ideologisk, men dog gode pseudo-borgerlige ord fra Jes Stein Petersen. Sakset fra Politiken.dk – Signatur: Det hele er mændenes skyld.

“… Vi er mange mænd fra 50´erne og 60´erne der voksede op med, og kæmpede for kvindefrigørelse, som faktisk bliver meget kede af det, når vi konstant får verbale tærsk, bliver kaldt mandschauvinistiske sexister, og mange meget grimmere ting. Når vi var både kvinder og mænd der løftede i flok, for at forbedre kvinders vilkår.

… i er verdens heldigste kvinder, skal selvfølgelig ikke stoppe kampen for forbedringer, forbedringer er der altid plads til når det handler om mennesker. Men lad os dog løfte i flok, vi mænd er IKKE fjenden. Vi har brug for hinanden hvis vi skal forbedre vort samfund.

Man kunne tilføje, at de tusinder af vidunderlige opfindelser, som har skabt vores velfærdssamfund, og meget af den kultur, som forsøder den, er leveret af – nåja, stort set af mænd.

Jeg er som borger, far, mand, kønsvæsen, redaktør etc. træt ind i marven af mine knogler over den historieløse, fordringsfulde og forkælede kønstænkning, som trives blandt yngre nyfeminister i disse år.

Bær over med dem Jes, de er unge og har aldrig oplevet andet, end at alting er givet. Ja gu er de forkælede, men det er jo vores skyld. De ender vel med, at blive voksne og mere forstandige. De har jo aldrig prøvet at skulle skurre trappeopgange, og løbe med aviser kl. 04.00 om morgenen for at strække deres mands løn, så der også er mad sidst på ugen. De har aldrig boet i en lille bitte lejlighed på under 50m2, uden bad med kun koldt vand i hanen, mand og kone samt fire børn, med toilet på køkkentrappen, eller et stinkende lokum helt nede i gården..

At en uges sygdom kunne sende hele familien på gaden i total armod. De tror at deres rettigheder og levevilkår i dag, er kommet dumpende ned fra himlen før de blev født, de kender slet ikke til den kamp som vi og tidligere generationer har kæmpet. Frihed og lighed kommer ikke af sig selv, det skal der konstant kæmpes for, og det gøres bedst sammen, kvinder som mænd. Og hvis visse nyfeminister tror, at de kan stå alene i deres kamp, så har de tabt på forhånd. … Historieløse? Ja det er de. Og det er faktisk vores skyld.”

Oploadet Kl. 10:17 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/90888/trackback

22 Comments »

 1. “Man kunne tilføje, at de tusinder af vidunderlige opfindelser, som har skabt vores velfærdssamfund, og meget af den kultur, som forsøder den, er leveret af – nåja, stort set af mænd.”

  Lige i øjet Jes Stein Petersen. Uvidende, forkælede og snotdumme, det er hvad nutidens unge er. Og kvinderne – herregud. De får ikke, hvad de har fortjent — Nej, og det skal de dæleme være glade for.

  Kommentar by Svend — 25. februar 2018 @ 10:42

 2. Gå med aviser og skure trappeopgange klokken 04.00 om morgenen vil godhedsindustrien ikke en gang byde de affaldssække klædte offentlig forsørgede Somaliske kvinder, fordi DJØFerne lever af det menneskelige affald, der er sket et skred i den forkerte retning når det gælder om at tage ansvar for sig selv, i serien DE UNGE MØDRE kan man undre sig over at sunde og raske kvinder går hjemme uden at der stilles krav til dem om selvforsørgelse, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 25. februar 2018 @ 10:57

 3. Jeg går ind for lige ret mellem kønnene.
  Lige løn for lige/samme arbejde.
  Men kvinderne vil IKKE have lige ret de vil have særlige rettigheder og fordele.
  Lige som bøsserne og perkerne.
  De bliver hjernevasket til, at tro det er deres ret af neo bolsjevikkerne i uddannelsessystemet. Og at det er homoerne og de sorte, som har givet dem de rettigheder de har idag. Det er det IKKE, det er hvide heteroseksuelle mænd.
  Tag hatecrime og hatespeech. Det er rettet kun mod hvide heteroseksuelle mænd.

  Kommentar by XXXXX — 25. februar 2018 @ 11:15

 4. Spildte Guds ord på Balle-Lars. For det første er aggressiv feminisme noget, der (næsten) kun trives på universiteterne, hvor uvidenheden og mode-orienteringen bliver større og større, og for det andet skyldes fænomenet ikke en anke mod “det patriarkalske samfund”. Det kan vi jo se af, at det slet ikke er patriarker, der er mål for aggressionen.

  Det Moderne Resentiment – som “4. bølge-feminismen” og “anti-racismen” er en del af – retter sig ikke imod dem, hvis repressalier og undertrykkende adfærd, man frygter, men tværtimod mod de harmløse, der har sagt undskyld på deres forfædres vegne og selv har korrigeret deres adfærd. Gør man dét, mødes man med foragt og pseudo-anklager. For man har “selv bedt om det”.

  Sådan er den lille feje, sociale lov som ængstelige og systemafhængige kværulanter lever under :) Helt tømt for etisk indhold. Medmenneskene ses med æstetiske briller, og er enten “klamme” eller “fede”. Holdninger ligeså.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 25. februar 2018 @ 11:32

 5. Man skal være mere end almindeligt dum for at tro den løgn, at feminismen idag handler om ligestilling. Du finder nærmest også kun feminister, der tror på den.

  Tilfælde? Næppe.

  Kommentar by Quark — 25. februar 2018 @ 11:33

 6. Unge kvinder falder over svage mænd. Aldrig over stærke. Det er et helt fast mønster, som jeg ikke tror, nogen nogensinde har set brudt.

  Det er ikke rart. Men det er pinedød nødvendigt at se virkeligheden i øjnene. Når mænd læsper “bé-bé”, grasserer visse kvinder, især blandt dem i fertil alder. De er IKKE tolerante overfor svage mænd. Ganske, som da to hunløver i Københavns Zoologiske Have dræbte en ung hanløve, der ikke havde erfaring og selvtillid nok til at dominere dem.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 25. februar 2018 @ 11:38

 7. Det nyfeministiske mandehad er vel nærmest kun rettet mod mænd, der ikke er omskåret?

  Kommentar by Menig 442 — 25. februar 2018 @ 11:42

 8. Det var sgu da også på tide, at det efterhånden begynder at gå op for selv de bløde, humanistiske caffe-latte-drikkende speltmænd, at hele metoo-hysteriet og nyfeminismen overhovedet ikke handler om ligestilling.

  Det handler udelukkende om at udskamme, og lukke kæften på hvide vestlige mænd.

  Jes Stein har mange gode pointer i sit indlæg, men at kalde ham borgerlig er vist noget af en tilsnigelse.
  Det svarer vel til at kalde Stormufti Morten “Rullekrave” Østergaard for borgerlig…

  Kommentar by 4760 — 25. februar 2018 @ 11:44

 9. Daskerne dør af sig selv.

  Kommentar by Hul igennem? — 25. februar 2018 @ 11:55

 10. 8 4760

  “Stormufti Morten “Rullekrave” Østergaard” – Du giver mig en idé 4760 – Batikheksene i RV har gjort ham så (kusse)-forstyrret, så han tror at han er et kæmpe fallossymbol – Rullekraven substituerer forhud – Af hans tale at dømme, og som en ekstra gimmick, tænker han helt i lighed med de tanker, man kunne forestille sig udviklet i et pikhoved.

  Kommentar by T. Flodur — 25. februar 2018 @ 13:21

 11. Arh har nej, som forkvinde for Radikale, kan M Østergård kun blive “årets skamlæbe”.

  Kommentar by Hul igennem? — 25. februar 2018 @ 14:22

 12. Det siger Store Skamlæbe fra Kvinfo nemlig selv!

  Kommentar by Hul igennem? — 25. februar 2018 @ 14:23

 13. # 10, hr. Flodur

  Du er nok inde på noget rigtigt.

  Den androgyne og splejsede Stormufti Østergaard drømmer om at blive en rigtig “bad-boy”, og deltage i en saftig trekant med Marianne Jelved og Birthe Rønn Hornbech.

  Men i øjeblikket har han jo travlt med at besøge diverse ghettoer for at blive “klogere”.

  Må jeg foreslå Motalavej i Korsør som næste stop på ruten.
  Husk at medbringe koben…

  Kommentar by 4760 — 25. februar 2018 @ 14:25

 14. Kommentar by Morten – – – — 25. februar 2018 @ 11:32
  Hvis man undskylder for noget, man ikke selv er/har skyld i.
  Anerkender man sin skyld. Og retfærdiggør dermed kritikken.
  Det er derfor maxisterne aldrig undskylder eller erkender de har taget fejl.

  Kommentar by XXXXX — 25. februar 2018 @ 16:09

 15. Ja mange feminister er sgu gået hen og blevet for navleskuene kritiske på en baggrund, som er totalt forkælet, set i forhold til den frihed som fortidens kvinder måtte kæmpe for at få. Det er rimeligt at de kæmper for ligeløn, men at de lægger manden for had for hans selvfølgelige natur- bl.a som nogle svenske psykotiske selvretfærdige feminister gør…eks den med at for mange mænd sidder med spredte ben i offentlige transportsystemer, eller totalt vil kønsneutralisere naturen med Deres begreb- Hen- opfindelse. Den totale undertrykkelse som Islam skaber for især kvinder overser de, eller forholder sig slet ikke til den. Det får mig til at se Deres krav, og selvretfærdige ideer, som totalt tidsspilde og ligegyldige.

  Kommentar by Michael Unna — 25. februar 2018 @ 17:23

 16. Kvindernes bidrag til verden er skabt med kussen.
  Mandens bidrag til verden er skabt med hele hans krop.

  Kommentar by John Niss Hansen — 25. februar 2018 @ 17:24

 17. James Brown (Soulsanger) sang en sang om fænomenet….Its a mans world….Rimelig tekst til emnet.

  Kommentar by Michael Unna — 25. februar 2018 @ 17:34

 18. Kan selvfølgelig Youtubes….James Brown (Gammel soulsanger fra 60 erne)..This is a mans world…(-but it would mean nothing without a woman-). Faktisk en smuk sang, med en præcis ærlig tekst på det område.

  Kommentar by Michael Unna — 25. februar 2018 @ 17:41

 19. @ #14 XXXXX

  Det er helt karakteristisk, at de, der ikke undskylder, men i stedet reagerer aggressivt på anklager med modbeskyldninger, ikke overfaldes eller udskammes. Araberne er et eksempel på ultra-patriarkalske slavenationer, som aldrig er mål for Venstrefløjens ophidsede angreb. Og som aldrig kaldes for eksempel “de brune”, selv om deres chauvinistiske adfærd savner sidestykke.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 25. februar 2018 @ 20:23

 20. Måske har muslimerne en pointe omkring synet på kvinder ?

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/kvinder-vil-zumba-danse-kriminaliteten-ud-af-park/7055135

  Kommentar by TT — 25. februar 2018 @ 22:16

 21. Den Brune Mand skabte verdens mest brutale krigerimperier, indførte slaveri og barbariske skikke i et hidtil uset omfang, praktiserede forfængelighedsdrab i stor stil. Anvendte tortur og grusomhed af en art, som kun fantasien satte grænser for. Optrådte hæmningsløst som triumfatorer og krævede ubetinget lydighed af de undertvungne – eller de tog det personligt og rev deres negle af og deres tunger ud. O. s. v.

  Hov. Nej. Nej, det kan man vist ikke sige. Der er slet ikke noget, der hedder Den Brune Mand. Vel?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 25. februar 2018 @ 23:10

 22. Nogle mænd er egentlig for klamme til at blive citeret selv om det er noget rigtigt de for en gangs skyld har fundet på at sige. For mig har den i blødt flanel klædte Jes Stein Pedersen alle dage lignet et oplagt eksempel på noget metroseksuelt / bøsset, bløde-mandeagtigt.

  Jeg kan ikke lade være med at tænke på Jes Stein Pedersens årtier lange karriere som røvkedelig kustode og pc indpisker hos Stasisenderen.

  Hvis han og vi lever så længe, kommer han nok om en ti års tid i tanke om nogle flere ting han skulle have sagt mens tid var.

  Mon han har luret lidt på Jordan Peterson og kogt lidt suppe på det, og tilsat flere liter vand fra Københavns Kommune, så smagen ikke bliver for stærk for danskernes sarte ganer? Ja, de serverer indimellem lidt krydret mad disse Canadiere. Det kan man fortynde tyve gange og stadigvæk kan man få det solgt i Danmark som original slotsaftapning og få jubelkor på ekstremt højreorienterede blogs, selv når det serveres med meget små skefuld ad gangen.

  Kommentar by Balder — 26. februar 2018 @ 13:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper