26. februar 2018

“Vi ved reelt ikke, om der findes parallelsamfund i Danmark. Jeg er ikke stødt på det i min forskning…”

Parallelsamfund eksisterer ikke, og integrationsproblemer har intet med ‘kulturer og religion at gøre. Alenlang virkelighedsfjern forsvar for det multikulturelle samfund af den kulturmarxistiske intelligentsia, blandt andet repræsenteret af lektor Brian Arly Jacobsen. Fra Videnskab.dk – Parallelsamfund er noget, politikerne har opfundet.

“Parallelsamfundene er ifølge regeringen en trussel mod sammenhængskraften i Danmark og måske endda en trussel mod selve Danmark. Derfor vil regeringen nu gribe ind.

Men sandsynligvis vil man gøre op med parallelsamfund, som slet ikke eksisterer. Eller som ingen i hvert fald på nuværende tidspunkt ved, om eksisterer. Det siger tre forskere, Videnskab.dk har talt med. …

Vi ved reelt ikke, om der findes parallelsamfund i Danmark. Jeg er ikke stødt på det i min forskning, og jeg kender ikke til forskning eller undersøgelser, som viser det,’ siger lektor på Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier på Københavns Universitet Brian Arly Jacobsen. …

Ifølge professor i sociologi på Roskilde Universitet John Andersen siger de otte indikatorer ikke noget om parallelsamfund. John Andersen forsker i blandt andet ghettorisering og marginalisering blandt udsatte grupper.

‘De måler en række socioøkonomiske indikatorer, som viser forskellige former for ulighed og social udsathed. Der findes ingen forskning eller undersøgelser, der viser, at der er sammenfald mellem det, og at man er imod samfundets gængse normer,’ siger han. …

Mikaela von Freiesleben er ekstern lektor på Institut for Tværkulturelle og Regionale studier på Københavns Universitet. Hun har skrevet ph.d.-afhandling om brugen af begrebet parallelsamfund i de danske medier. …

‘Det er sikkert ikke gavnligt for integrationen. Men jeg har svært ved at se, hvorfor det er en trussel mod sammenhængskraften, at de her folk lever isoleret,’ siger Mikaela von Freiesleben.

[…]

Vi bliver dummere af hele tiden at blive ved med at tale om parallelsamfund. Fordi vi simpelthen opfinder et problem, som vi ikke ved om findes, i stedet for at løse de problemer, som faktisk er der. Vi skal have tingene skilt ad så vi kan handle på det,’ siger RUC-professor John Andersen. …

Problemet med parallelsamfund er ifølge forskerne, at det er et problem, politikerne har opfundet. …

Parallelsamfund er et abstrakt begreb, som findes politisk, men ikke nødvendigvis ude i virkeligheden. Jeg vil gerne se dem skabe en eller anden form for evidens for, at det findes. …,’ påpeger Brian Arly Jacobsen.

[…]

Det gør integrationsministeret til gengæld i deres årlige medborgerskabsundersøgelser.

Den seneste er fra 2017 og viser, at der faktisk er en større andel af indvandrere og efterkommere af indvandrere end danskere, der går ind for traditionelle ligheds- og frihedsrettigheder. …

Det er mig en stor gåde, at politikere på tværs af alle partier er så interesserede i kulturer og religion og mener, det er en variabel, som er forklaringen på problemer med integrationen. Vi ved faktisk ikke, hvorfor integration ikke lykkes,’ siger han.”

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/90902/trackback

27 Comments »

 1. Har RUC egentligt andet formål end at levere pseudo-“eksperter” til at bakke røde journalister op med konstruerede løgne? Det er utroligt det stadig ikke har fået konsekvenser for dem, det er bare løgn på løgn derfra og sådan har det været i årtier!

  Kommentar by Per — 26. februar 2018 @ 04:46

 2. Jeg mener iøvrigt det er ekstra bladet der kører videnskab.dk, men jeg er ikke sikker. Jeg er dog 100% sikker på at det ikke er første gang de fremlægger venstreradikalt propaganda som fakta, så måske var det værd at undersøge hvem der egentlig står bag og hvad deres intentioner er, for “videnskab” er det sgu ikke.

  Kommentar by Per — 26. februar 2018 @ 04:53

 3. #2, EB har intet med videnskab.dk at gøre. videnskab.dk er gennem alle årene financieret gennem offentlige kasser samt lidt midler fra private fonde. Det store skift ift den nuværende “linie” var da Vibe Hjortlund blev chefredaktør. Det betød fokus på bløde humanistiske værdier frem for naturvidenskab og holdningsstof pakket ind som forskning.

  Udover at det sikkert afspejler de ansattes egne meninger rigtig fint, så giver det også mulighed for flere artikler. Der går vel 100 RUC-orienterede cykelskur, integrations og køns-“forskere” rundt (dvs folk der har skrevet en stil om et videnskabeligt svagt emne de personligt har stærke meninger omkring) for hver forsker der beskæftiger sig med fysiik, astronomi, kemi, datalogi eller matematik. Dvs ægte forskning der handler om at undersøge virkeligheden, ikke have en mening om den.

  Kommentar by DavidK — 26. februar 2018 @ 05:16

 4. Vore højeste læreanstalter indenfor humaniora er blevet et cirkus. Befolket af tosser.

  Vi burde omskole de her forskere til beskæftigelse i ældreplejen eller svineproduktionen. Jeg tror det ville være sundt for dem at lave noget andet.

  Kommentar by BE — 26. februar 2018 @ 05:17

 5. Tak DavidK, det var endnu værre end hvis det var EB der stod bag:/

  Kommentar by Per — 26. februar 2018 @ 05:30

 6. Han er bare ærlig, har aldrig været ude i det virkelige liv så han har naturligvis ikke set parallel samfund

  Kommentar by redneck — 26. februar 2018 @ 06:29

 7. Der findes måske forskere, som ikke kan udtrykke sig mere selvoverflødigt end pågældende….men jeg kender dem ikke. Han og muligvis øvrige er et slående bevis på at der findes parallelsamfund til virkeligheden og realiteterne. (Rasmus Montanus i Holberg?). :-)

  Kommentar by Michael Unna — 26. februar 2018 @ 06:50

 8. Det er altså ikke “hæjeste læreanstalter”. Der er ingen grund til at tro at de er på nogen måde “højeste”. Det er en klub, hvor man siger det de andre siger at man skal, så kan man selv få penge for at fortælle hvad nogen nye skal sige.
  Både Gammelosterne, Snoskeduskerne og Judeguflerne har suget penge på den måde i generationer.
  Andre har lært det samme, de kalder sig “journalister” her skal man bare på et 3 års specialarbejderkursus, der er ingen særlige adgangskrav, bare du er lidt slap og bøjelig, så kan man deltage i sugeriet.
  Nogle suger sig på partier, der så suger flere penge bla.a. ppå dig..
  Derfor er der kun én måde at bekømpe dem på ud over aflivning; og det er udsultning. Betal ingen skat.
  Det gør man ikke i Grækenland, Italien og mange andre steder og snart heller ikke her. Så går det af h til med landet og skylden er :
  Sugere som ham her Brian Circus Arly Jakob (jøde)sen. Og det klumper sig sammen i organiserede sugereder. Også islamisterne er ved at komme efter det; de skal lave femimoskeer og have støtte, og det skal du betale. Lad være med at betale, de må dø af sult, ligeså ham her judesen- og han er måske kun tilfældigt judenavngivet, måske hans far er goj? Der er mange sugere og de fleste er bare familiesugere; mor var suger, ud af en familie af sugere- far var suger, også af en sugefamilie..
  Suger søger suger, og sugerne har søgt til de steder hvor der kan suges penge uden videre indsats- Tænk på Samuel(jude)sen’ s søster, hun sugede på DR, nu suger hun på .. dada Dig . Igen.
  Hele sugekulturen kommer fra Mellemøsten, og om det er fra juden eller rabarbar er ligegyldigt, de er semitter og sugere alle sammen- desværre, de skal bare ikke suge her!

  Kommentar by Hul igennem? — 26. februar 2018 @ 08:01

 9. ‘Det er mig en stor gåde, at indianere på tværs af alle stammer er så interesserede i kulturer og religion og mener, det er en variabel, som er forklaringen på problemer med integrationen af indvandrerne. Vi ved faktisk ikke, hvorfor integration ikke lykkes,’ siger Geronimo*.

  *Geronimo [1829-1909].
  PLUS: Berømmet for sit mod og sin snarrådighed og frygtet for sin uslukkelige hævntørst. Legendarisk for sin evne til at undvige tusindvis af forfølgere. Anerkendt for sit mod, som bl.a. inspirerede USA’s faldskærmssoldater til at råbe “Geronimo!” når de sprang.
  MINUS: Tog fjendens religion til sig og opgav sin egen tro. Fik ikke opfyldt sit ønske om at blive begravet på sin fødeegn – blev begravet på en kirkegård for krigsfanger. Opgav kampen mod overmagten.

  Kommentar by A-mad — 26. februar 2018 @ 08:02

 10. Måake man kan forfølge navneriet fremover; man kan forstille sig rabarbarsugere, der vil hedde Ali Tsuger Al-Socialkass eller Ali Notjob Al-Hasha.
  Der kunne også være pakiversionerne Shvindla Jam Brandamanna eller
  Shvindla Telefona Moms-Karrussela
  Der er så madsvindlerne Mug Al-Thingberg eller Tskimmel Al-Rottslikk Urina
  fortsæt selv..

  Kommentar by Hul igennem? — 26. februar 2018 @ 08:35

 11. “Humaniora” er d’elitens version af humor.

  Kommentar by Voldposten — 26. februar 2018 @ 08:36

 12. Hvis vi “ikke ved, hvorfor integration ikke lykkes”, så ved vi åbenbart, at integration ikke lykkes. Hvor ved vi det fra? Hvad vil det sige, at integration ikke lykkes?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 26. februar 2018 @ 08:39

 13. Der er ikke noget der hedder integration.
  Et vrøvleord.
  Assimilation er at individet smelter ind i den kultur der er. Og det vil islamisterne ikke. Derfor må de skride eller dø.
  Grunden til at Circus Sugemalle holder hånden over islamisterne er angsten for selv at skulle arbejde- Icke So Glad At-Arbeidd.

  Kommentar by Hul igennem? — 26. februar 2018 @ 08:46

 14. -Og det er sikkert derfor at Polijødeklubben holder hånden over flæskedaskersøerne fra Sugomalia og de små

  Kommentar by Hul igennem? — 26. februar 2018 @ 08:50

 15. Enig Hul igennem? 08:46 “Der er ikke noget der hedder integration”
  Bare spørg indianerne. Før indvandringen til nordamerika var 100% af befolkningen dér indianere. Idag efter indvandringen er der kun 2% indianere. Integrationen af indvandrere mislykkedes totalt. Også i Australien, hvor indvandrene nu udgør 97% og den oprindelige befolkning kun 3% (aboriginals)

  Kommentar by A-mad — 26. februar 2018 @ 08:58

 16. Jeg kunne lade være med at smågrine for mig selv, da jeg lige havde læst et læserbrev i JV, hvor KVINFO giver en forklaring om de kønsopdelte cafeer. Det var som en afskrift af Niels Lillelunds beskrivelse af den journalistiske tilgang til de kulturberigende 36 milliarder kr. på et pressemøde. JP søndag.

  Kommentar by Menig 442 — 26. februar 2018 @ 09:45

 17. Er ham der Brian-drengen konvertit?

  Kommentar by 4760 — 26. februar 2018 @ 09:56

 18. Brian Arly Jacobsen vil gerne se evidens for at der findes parallelsamfund – Godt så Brian; du finder nogle teenager-piger i omgangskredsen; dem sender I, uledsaget, ind i de ikke eksisterende parallelsamfund…

  Gætter du stadigvæk med Brian? – Ja, rigtigt! – Efter et døgns tid skulle dit evidens-problem vist være løst.

  Kommentar by T. Flodur — 26. februar 2018 @ 09:58

 19. Det eneste der ikke er usandt i Maria Barse’s ubehjælpelige vrøvl, er overskriften. For det ER politikerne der har opfundet paralelsamfundene. De har via deres sindssyge flygtninge- og fremmedpolitik lavet ghetto på ghetto på ghetto. Det er primært politikernes ansvar, at Danmark ikke længere er dansk. Den forbrydelse de har begået mod det danske folk, er så alvorlig, at de ikke bør slippe straffrit fra den. Og nu vil de indsamle samtlige patienters DNA, i en samlet database. Se filmen Why Big Oil Conquered the World. Staten er vores værste fjende, men vi accepterer tyrannerne, fordi vi er dumme nok, til at tro på deres løgne.

  Kommentar by Nielsen — 26. februar 2018 @ 10:14

 20. Går man tilbage til 30erne og frem til 70erne i perioden hvor kommunismen var “utopien” for venstrefløjen og store dele af den akademiske verden, så fandt man ligeså absurde forsvar for kommunismens fiasko og overgreb. Der er intet nyt under solen end, at vi lever i et samfund, som er præget af deres utopier og må nu må hører det samme. Deres forsvar vil blive mere desperate og absurde. Det er troende mennesker.

  Kommentar by Thorsted — 26. februar 2018 @ 12:24

 21. ““Vi ved reelt ikke, om der findes parallelsamfund i Danmark.” Øhh…jo, det ved vi at der gør. Og vi ved også at danmark er fyldt med værdiløse skadelige idioter som narre penge fra os danskere ved at kalde sig selv for “forskere”.

  Kommentar by Piphans — 26. februar 2018 @ 13:58

 22. Enig Thorsted 12:24: “kommunismen var “utopien” for venstrefløjen”.

  Det var deres ‘tyrkertro’ indtil jerntæppets og Murens fald i 1989.
  De har nu fusioneret med islam :-)
  Den Danske Ordbog: tyrkertro substantiv, fælleskøn
  OPRINDELSE ordet hentyder til muslimers tro på en uafvendelig skæbne

  Kommentar by A-mad — 26. februar 2018 @ 14:06

 23. I min verden vil universitetsverdenen i Danmark fremover være at betragte som et parallelsamfund!

  Kommentar by Rodina — 26. februar 2018 @ 14:43

 24. Endnu et retorisk klovnenummer fra Brian Arly Jacobsen. Det er vel efterhånden alment kendt, at et lang liv på Campus ikke nødvendigvis giver stor indsigt i samfundet udenfor, men ofte fører til en art politisk selvbestøvning og selvbedrag.

  Videnskabelig redelighed indgår vist ikke i pensum på RUC. Kommunismen var dårligt afgået ved døden og kørt ud på historiens losseplads, og blevet kold, før rød stue ukritisk kastede sig i armene på islam.
  Man må brække sig i lårtykke stråler over den lethed med hvilken godhedsindustriens altid beredvillige medløbere prøver at omskrive virkeligheden.

  I øvrigt forstår jeg godt, hvis Brian Arly har det dårligt med, at der eventuelt bliver fortalt usandheder om ham. Han skal i forvejen leve med sandheden om sig selv og det er vel svært nok!

  Kommentar by der Adler — 26. februar 2018 @ 18:15

 25. I øvrigt lidt morsomt, at hr. Møller – bevidst eller ubevidst – kalder tossen for “Arla” i starten af indlægget.

  Vi husker jo alle, hvordan værnemagerne fra Arla undskyldte for Muhammed-tegningerne, for at kunne sælge lidt feta til muhammedanerne.

  Arly Jacobsen har vel omtrent samme troværdighed som den venstreradikale “forsker” Chris “Lenin” Holmsted Larsen, som bliver anvendt som “ekspert i højreekstremisme” i MSM.

  Kommentar by 4760 — 26. februar 2018 @ 19:17

 26. Nu er Danmark endeligt kommet så langt, at iSlamets privatskoler ses efter i sømmene og et pænt udsnit af dem lukkes/fratages offentlige skattekroner,
  mon vi kan komme så langt, at diverse universiteter m.f. også bliver set efter i sømmene, for en overvægt af landsskadelig venstreorientering?

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. februar 2018 @ 22:17

 27. Proev blazing cat fur, som viser Pat Condells nyeste

  Kommentar by dunk — 26. februar 2018 @ 23:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper