6. marts 2018

Sørine Gotfredsen om det italienske valg: Ulla Terkelsen trak ‘nazi-kortet’ om ‘nationale strømninger’

“Italienere stemte med følelserne”, skriver DR Nyheder om søndagens parlamentsvalg i Italien, og landet var ‘dybt splittet’ kunne man mandag høre i Nyhederne på Radio24syv. Man kan sige ting på mange måder, og ovenstående er mediernes måde at fortælle, at centrum-venstre tabte valget.

Vinderne blev indvandringskritiske Lega, og EU-kritiske Femstjernebevægelsen. Det blev et indvandringsvalg, hvad gav en syngende lussing til masseindvandringens arkitekter. Sørine Gotfredsen kommenterer mediedækningen i Kristeligt Dagblad – Ulla Terkelsen forvirrer med brug af nazikortet.

“I går gik italienerne til valg, hvilket i de seneste dage har præget nyhedsstrømmen, og da TV 2 øjensynligt kan sende Ulla Terkelsen afsted til virkelig mange europæiske lande, var hun også her sendt til Italien. Sammen med en anden korrespondent, Eva Ravnbøl, skulle Terkelsen analysere den italienske tilstand og ikke mindst den fortsatte spire til fascisme i landet.

Det fik hende til i en hurtig sætning at sammenkoble fascisme, nazisme og de nationale strømninger, der i disse år rører på sig i Europa, og det hele blev opsummeret som resultatet af de kræfter, der dyrker frygten for det fremmede og det nationalistiske. Og som vi vel egentlig troede var et overstået kapitel.

… Ulla Terkelsen demonstrerede her, at en del af forklaringen på hvorfor det kan gå så galt med forståelsen mellem os, har at gøre med den flygtige form for endeløs journalistisk talestrøm, der er med til at holde tendentiøse vrangforestillinger i live. Jeg skal ikke gøre mig klog på de problematiske kræfter i Italien og den tro på den stærke mand, der i dét land fylder mere end heroppe nordpå. Men dele af seancen i lørdags på TV 2 udgjorde eksemplet på, hvordan bestemte talemåder og billige paralleller får lov til blot at stå uimodsagt, når journalister sammen gør sig kloge på verden.

Deres synlighed kan af og til være en lille smule ude af proportioner med deres indsigt.”

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/91038/trackback

31 Comments »

 1. De allerfleste journalister er nogle selvglade nulliteter, som ofte formulerer sig ubehjælpsomt.

  Kommentar by Nielsen — 6. marts 2018 @ 03:17

 2. Det har måske altid været sådan, at selvstændig tankegang har været savnet og et formuleringsværktøj så er klichéer og hule formuleringer, som er indholdsløse, hvis man begynder at stille kritiske spørgsmålstegn ved formuleringernes betydning. Mange af historierne er løgnehistorier og har altid været det, fx Preben Kaas dårlige ben (i Ekstra Bladet). I dag, hvor dags-, uge-, og månedsbladspressens oplag er styrtdykket i forhold til højdepunktet, spiller internettet ind, hvor folk kan finde og debattere sandheden, som burde være den egentlige journalistiske gerning, men hvor mange journalister – dog slet ikke alle – i den henseende er blevet deciderede antijournalister – og det har læserne opdaget og reageret i forhold til ved ikke at købe bladene fra løgnepressen.

  Kommentar by barfbag — 6. marts 2018 @ 03:45

 3. Faget historie – årets, årtiets, århundredernes – er i høj grad løgnehistorie, men nogle gange afsløres løgnene: https://www.amazon.co.uk
  Hidden History. The Secret Origins of the First World War. Gerry Docherty & Jim Macgregor.
  The Anglo-American Establishment. Carroll Quigley.

  Kommentar by barfbag — 6. marts 2018 @ 04:38

 4. Jeg skal lige tilføje: jeg ser ikke tv, hører ikke radio og læser ikke aviser og ugeblade. Jeg holder kun FORTUNE magasinet, har opsagt abonnement på (nu Bloomberg (en globalist)) Businessweek, da ugebladet havde en led leder, der reelt opfordrede til folkemord (genocid/democid) på hvide mennesker, da dette stykke ualmindelige makværk af en leder angiveligt ønskede masseindvandring til Europa/Vesten? Da jeg ikke køber hits, der begynder med s, undlod jeg at forny abonnementet.

  Kommentar by barfbag — 6. marts 2018 @ 06:47

 5. Da vi skulle til at betale ekstra for TV2, undlod vi at tegne abonnement på det vi kalder “kommunistkanalen”.
  Vi kan ganske gratis følge nogle nyheder på TV2 kl 19.00 på døvekanalen, hvilket dog ikke gør mig begejstret.
  Jeg klarer mig fint, meget fint, uden at skulle bivåne den overmodne, selvoptagne Ullapige. Hun er så umådelig meget “klog”, måske endda lidt for klog, at jeg slet ikke kan følge med ned i “the Swamp”.

  Kommentar by Knud — 6. marts 2018 @ 07:58

 6. Det er klart når demokratiet politiker glemmer, hvem der valgte dem, og dyrker kompromiets kunst i forhold til konventioner, og fortidens idealer, som intet har med den jordnære befolkning at gøre her og nu, så kan den jordnære befolkning ikke andet end at foragte dem. Det Nationale (kulturen)er det udgangspunkt, og den ramme som demokratiet fungere i. Det værste er selvfølgelig når de totalt forlader det de lovede og dyrkede, efter de er blevet valgt, så kan man vel heller ikke andet end foragte dem. Det kan selvfølgelig kun give grobund til dem, som holder fast i det nære. Nationalisme har jo ligesåmeget med Nazisme at gøre som Socialisme. Helmuth Kohl udtalte engang (pr hukommelse)- at Hitler kom til magten, ikke fordi Nazismen var stærk, men fordi Demokraterne svigtede Demokratiet på vælgergrundlaget-.
  Hvad angår Nationalisme, så prøv at dyrk Venstrefløjens nationale kærlighed til Danmark i 1970- erne i dets EU,s modstand (Det EU de stort set nu lefler for), så i forhold til Deres eget optiske bedømmelse af National-konservative, så var de åbenbart selv Nazistiske i 70 erne (?????). Demokratiets politikere bør være tro imod de idealer, som de blev valgt ind på, og som de overbeviste vælgerne om, eller også bør de gå af. Ellers vil vælgerne før eller senere skifte dem ud. Demokratiet vil så risikere at dø til en valgt diktator (som Hitler jo var. Ligesom Mugabe. Ligesom alle de andre steder, hvor Demokratiet udhules af nepotistiske årsager).
  Hvad angår journalistisk interne populistiske påstande, om nazisme og facisme, fordi man holder af de jordnære værdier, som er skabt ud fra de nationale forhold, så kan jeg da heller ikke andet end at foragte Deres indspiste løgnfulde påstande, som de lyver andre på, fordi de ikke vil bryde konsensus med hvad der tales om højt oppe i et bureakrati med penge og magt, helt udenom den jordnære befolkning.

  Jeg husker engang et interview med “National Front” i England tilbage til dengang Bradford optøjerne opstod, fordi nogle Britter ville forsvare Deres værtshuse. “National Front” (NF) stod politisk korrekt og journalistisk til at være racister, facister, og nazister karrikeret beskrevet. Interviewet var som jeg husker det således. (To hippieligende gutter med en dåseøl i hånden, i netundertrøje og kondibusker).Intervieweren stod på en trappeafsats med dem med betonforstaden i baggrunden. Intervieweren: “Der siges at i er racister, hvad er din kommentar?”. “Det er ikke os der er racister. Vi har ikke noget imod at æde en kebab, eller Pizza. Det er dem som rasere vores Pub. Det er dem der er racister.” Intervieweren “Men Toni Blair siger at I….” NF afbryder. “Vent vent vent lige lidt….Toni Blair…Toni Blair” Han henvender sig til sin makker. “Toni Blair. Kender du en Toni Blair???. Er det en af dine naboer eller en fra Pubben??” Makkeren ryster opgivende på hovedet.
  NF fortsætter “Undskyld nu tror jeg ved hvem du mener. Sagen er den. Premierminister MR Toni Blair bor her ikke. MR Toni Blair bor i Fucking Buckingham palace eller et stort beskyttet hus nede i Downing Street. Så kom ikke med hvad MR Toni Blair, mener eller tænker eller tror. Han bor her ikke, så han tæller ikke- we dont give a fuck of what he,s thinking”.

  God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 6. marts 2018 @ 08:31

 7. Sørine er en klog dame, værd at lytte til. Med hensyn til hvad der i virkeligheden er galt tror jeg at der er tale om et langt større bedrag end vi begriber. Ulla er bare en personage der har lært sig de rette formuleringer og derfor er sikret et ben at gnave i. Lidt ligesom alle nulliteterne der er samlet ved Oscar-uddelingen.

  Kommentar by River — 6. marts 2018 @ 08:35

 8. Totredjedele af stemmerne gik til Femstjernebevægelsen, Lega Nord, Forza Italia og De Italienske Brødre. Dvs. at rød blok i Italien blev udraderet. Tillykke til Italien!

  Kommentar by Sigwar — 6. marts 2018 @ 08:39

 9. Annisette fylder 70.
  Hun dyrkede Danmarks Kommunistiske Parti.

  Kommentar by k m. — 6. marts 2018 @ 08:59

 10. Mon ikke bare den gamle heks er dybt misundelig over, at hun ikke er blevet inviteret med til bunga-bunga-fester hos Berlusconi?

  Kommentar by 4760 — 6. marts 2018 @ 09:06

 11. Efter at hun har været turen gennem folkeskolen, gymnasiet, journalistuddannelse og 80’erne, er det jo ikke noget under, at hun har opdaget, hvordan man lettest ‘får kors og bånd og stjerner på’.
  Man flyder med strømmen, og sørger for at holde sig opdateret via FB, om strømningerne i det femininiserede folkedyb.

  Kommentar by Bastardo — 6. marts 2018 @ 09:30

 12. Tulla har forlængst mistet følingen med tiden, sig selv og enhver fornemmelse for den vigtige forskel mellem en såkaldt journalist, henholdsvis en ekspert. Hun er tydeligvis ved at blive kørt ud af korrespondent rollen.

  (Tv2 har bestemt et par medarbejdere som er rigtigt gode, men firkløveret Tulla, Mejlhede, Skammelsen og Cecilie Beck får mig altid til at finde noget andet, lynhurtigt … )

  Kommentar by Stopdetnu — 6. marts 2018 @ 10:20

 13. Italienerne stemmer med fødderne(?)! – Jaså, nu forstår vi bedre! – Det er derfor, at Ulla Terkelsen skriver med tæerne?

  Kommentar by T. Flodur — 6. marts 2018 @ 10:25

 14. Når nazikortet trækkes, så er det altid den hvide mands fjender, der skal tilgodeses og styrkes.

  Kommentar by Menig 442 — 6. marts 2018 @ 10:47

 15. BREAKING NEWS. Overraskende? Ulla Terkelsen og Silvio Berlusconi er blevet forelskede og skal nu giftes med hinanden, så snart som muligt.
  Indrøm at det ville være et fantastisk par for billedmedierne, der ville få hidtil uset høje seertal og læsertals rekorder? Ideen hermed givet videre.

  Kommentar by A-mad — 6. marts 2018 @ 10:54

 16. Spøg til side.
  Resultatet af det italienske valg kunne ikke have været tydeligere!:
  ITALIENERNE ØNSKER IKKE AT BLIVE INVADERET FRA MELLEMØSTEN OG AFRIKA
  (Men løgnemediernes ‘journalister’ slår knuder på sig selv for at bortforklare det)

  Kommentar by A-mad — 6. marts 2018 @ 11:01

 17. Mon ikke den afdankede kommunist-journalist Ulla for længst burde være gået på pension?

  Jeg aner en tiltagende demens.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 6. marts 2018 @ 11:35

 18. Fascismen har faktisk haft fremgang efter venstrefløjen lukkede flere hundredetusinder bosættere ind.

  CasaPound gik fra under 50.000 stemmer ved sidste valg til over 310.000 ved dette. Det giver dem dog kun lidt under 1% af stemmerne.

  Medierne har gjort en del ud af at forsøge at gøre Italiens Brødre til et fascistisk parti. Problemet er, at der ingen faktuel basis er for dette.

  Kommentar by Henrik — 6. marts 2018 @ 11:35

 19. ““Italienere stemte med følelserne”, skriver DR Nyheder”
  Problemet med DR og “følelser” er ikke, at DR er imod følelser.
  Følelserne skal bare rette sig mod det, som det røde DR sympatiserer med.
  Hvis derimod følelserne retter sig mod det nationale, så er følelser noget forfærdeligt noget – ifølge DR.

  Kommentar by Nissen — 6. marts 2018 @ 12:14

 20. Jeg syntes efterhånden at den gamle pulverheks Ulla Terkelsen ligner Birthe Rønn Hornbech mere og mere både i udseende og retorik.

  Er de søstre?

  Kommentar by 4760 — 6. marts 2018 @ 13:39

 21. De er ikke søstre.
  De er fææærdige.

  Hvis jeg var nigerianer eller anden form for islamist ville jeg se mig over skulderen i Italien..

  Kommentar by Hul igennem? — 6. marts 2018 @ 14:49

 22. 19 4760

  Søstre? – Nej, Ulla Terkelsen er mor til Rønn Hornbæk; vist endda en efternøler.

  Kommentar by T. Flodur — 6. marts 2018 @ 15:02

 23. # 21, hr. Flodur

  Jeg gætter på, at Hans Jørgen Bonnichsen må være den stolte fader?

  Kommentar by 4760 — 6. marts 2018 @ 15:22

 24. # 11 Stopdetnu
  Er det virkelig rigtigt at TV2 har et par medarbejdere der er rigtig gode? Jeg er ikke selv den rigtige til at vurdere dette, da jeg for længst har droppet TV2 da jeg opfatter kanalen som – om muligt – endnu mere rød og kulturradikal end Danmarks Ramadanradio (DR).
  Hvem mener du er “rigtig gode”? Findes de, så må det da være skrækkeligt for dem at befinde sig i et sådan hav af underlødighed.

  Kommentar by bjarne Binee — 6. marts 2018 @ 15:29

 25. Har lige siddet og screenet de forskellige italienske partiers program igennem, og min umiddelbare vurdering er at Lega er det mest sympatiske parti.

  Berlusconi er lidt for positivt stemt overfor EUSSR (plus mange lig i lasten) og Fratelli d’Italia er nok lidt for yderligtgående.

  Kommentar by kenneth — 6. marts 2018 @ 18:26

 26. >14 A-mad
  Har han mistet synsevnen? I så fald er der da et kort vindue for romancen, for en førerhund ville da aldrig nærme sig den møgsæk.

  Kommentar by Nielsen — 6. marts 2018 @ 19:21

 27. Afrikanere i Firenze:

  https://www.youtube.com/watch?v=TbNcFCEaYpg

  Kommentar by Hodja — 6. marts 2018 @ 19:40

 28. Tommy Robinson kommenterer: https://www.youtube.com/watch?v=4fkzTs7IMFM

  Kommentar by Hodja — 6. marts 2018 @ 20:29

 29. Fascisme, Nationalsocialisme, whatever det kommer til at hedde, bliver det et totalitært, autoritært, stærk racistiskt styre, concentrationslejre vil blive bygget og fyldt op, og videnskabelig styret etnisk udrensning i flere samtidige og overlappende trin bliver virkelighed.

  Nu skammer vi os ikke længere over vore hvide gener, men vil sørge for at de kommer til at dominere jordkloden. Vi genkoloniserer dele af Afrika, men modsat tidligere deportere vi alle humanoider til andre områder, og sørger for at hvide kommer til at fylde tomrummet.

  Vi vil ikke på nogen måder lade os begrænse af moralske skrupler. I skolerne vil eleverne få fortalt hvordan fjendlige etniciteter ført af femte kolonne folk forsøgte at tvangsblande Europæerne forsætligt med de mindst intelligente og civiliserede racer. Mangel på ægte australske aboriginals tvang folkemorderne til at bruge afrikanske stammmer som våben. Det overvågnings og kontrol system som NWO har installeret ved hjælp af jødiske eksperter og iværksættere overtages af Det Hvide Overherredømme og bruges konsekvent mod dem der skabte denne Golem. Mindedage flagparader og statuer af faldne helt vil blive organiseret.

  White Supremacy World Wide – alternativet hedder Islam

  Nogen vil mene at disse forudsigelser og fremtidsvisioner vil virke skræmmende på “normies”. Jeg tror de forregner sig. Fascisme og autoritær ledelse eller blot løftet om sligt, har altid været populært, blot det er ledsaget af lidt ægte våbenmagt. Det er da svært at forestille sig et mere korrupt, morderisk, åndsforladt moralsk korrupt styre end det vi har i dag.

  Den vision som Hvidt Overherredømme jeg fremsætter er en positiv vision, den er fremadrettet og ekspansivt, og det er noget finansmarkederne vil reagere positivt på. Ordet “Fascisme” ligger også godt på tungen, og Italienerne er kendt som et muntert folk af livsnydere.

  Snart bliver alting godt igen. Efter månelandingerne og atombomben blev afsløret som Hollywood fantasier uden hold i virkeligheden vil interessen for mere jordnære projekter, så som koloniseringen af Afrika og Mellemøsten få alt snak om Marslandinger og fantasi-rumrejser til at stoppe.

  Alternativet til alle de skønne ting hedder Islam.

  Kommentar by Balder — 7. marts 2018 @ 09:05

 30. Off topic, måske lidt, men folk tager sagen i egen hånd:
  http://www.pi-news.net/2018/03/wenn-die-online-gesellschaft-antritt-die-welt-zu-veraendern/

  Kommentar by barfbag — 7. marts 2018 @ 19:54

 31. Løgnepressen har mistet sit monopol på at hjernevaske folk. Nu er det internettet der har overtaget den folkelige debat, hvor man afslører pressens løgne og fortielser. Eliten og de jødisk ejede banker, politikere, og jøde Hollywood ryster i bukserne, fordi folk er begyndt at vågne. Opgøret bliver voldsomt. Halenegrene og de kamelpisdrikkende indavlede sandaber skal enten smides ud eller udslettes. Der er ingen vej udenom.

  Kommentar by Mjød fra Valhal — 8. marts 2018 @ 01:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper