23. oktober 2009

“… og så skal de gå og se efter signaler på, hvornår den næste nu tænder af.”

Problemerne knopskyder overalt i Danmark. To artikler fra dagens udgave af Jyske Vestkysten.

Fra Nydanske børn får fodboldklub i Esbjerg til at vakle.

“… Børn, der farer op i det røde felt, presser en af Esbjergs største fodboldklubber, IF 92. Der er tale om nydanske børn med et enormt temperament og vinderinstinkt…

Selvom det er få børn, der går amok, er 11 frivillige ledere ved at opgive, og klar til at forlade klubben.

– De kommer for at hygge sig og have det sjovt med børnene, og så skal de gå og se efter signaler på, hvornår den næste nu tænder af, siger Kent Madsen… Jydsk Bold Union har sat sin konsulent på sagen, og han bekræfter, at der er meget at arbejde med.

– Det er også problematisk, at det er så svært at få forældrene til de her drenge til at involvere sig med eksempelvis kørsel og tøjvask. Alting hænger på de danske trænere, og så bliver man altså presset, siger konsulent Svend Pedersen.”

Fra DIF: Ramte klubber skal have nødhjælp.

“… at være frivillig uden ekstra støtte i et belastet boligkvarter er nærmest umenneskeligt. Vurderingen kommer fra Preben Astrup, som er integrationskonsulent for Danmarks Idrætsforbund… Han ridser opslidende situationer op:

– Du har de børn, der møder op hver gang i gummistøvler og ingen fodboldstøvler har. Du ser Hassan, der for tredje træning i træk er gul og blå og hver gang påstår, at han er faldet ned ad trappen. Du kommer hjem efter en aftenkamp i Varde og står på en mørk p-plads med det sidste barn, men ingen kommer og henter det… At der i kampe med nydanske spillere ofte er konflikter med dommere og medspillere, nikker han ja til.

– Det hører vi også, og det er muligt, at det i nogle kulturer er mere accepteret at råbe svin og spytte efter dommer og medspillere. Men egentlig tror jeg mere, at det handler om at komme fra elendige familier og traumatiserende forhold, siger Bjarne Astrup.”

Oploadet Kl. 17:15 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/9114/trackback

12 Comments »

 1. http://www.jv.dk/artikel/759725?rss

  Kommentar by Anders Kusk — 23. oktober 2009 @ 18:06

 2. Prøv at høre sidste halvdel af dagens (Des-)Orientering. Her er der bønnemøde i menigheden hos de Internationale Socialister – en eller anden med et fikst navn fra en afdeling af de “tværkulturelle studier” tværede ud i “tonen i debatten”, “stuerene partier” og sammenlignede Dansk Folkeparti med det engelske BNP og Sverige Demokraterne. De to sidstnævnte blev rutinemæssigt beskyldt for at have rødder i NationalSocialismen.

  Naturligvis blev årsagen til den manglende “integration” af mussulmænnerne lagt på det danske samfund og danskerne.

  Altså den samme gamle skure.

  Melanie Philips rammer sømmet på hovedet når hun skriver:
  Support for the BNP would plummet if the political mainstream were to limit immigration, denounce cultural Islamic imperialism and refuse to give one inch to sharia law, saying no to polygamy, sharia finance, sharia courts and all attempts to set up a parallel Islamic society in Britain.

  Freedom can only be protected if its defenders are united. But with Britain’s collective brain turned to multicultural jelly, liberals are refusing to acknowledge the civilisational battle now under way and gathering pace. The obsession with the ‘far right’ has cemented progressive opinion into its current lethal state of cultural somnambulism. Liberals must raise their eyes, raise their game and ask where this is leading. For there is far worse on the horizon than a nasty man on Question Time.

  Kommentar by Limewoody — 23. oktober 2009 @ 18:21

 3. Samme psykopatadfærd ses i utallige danske svømmehaller, ja ses overalt, og medierne tier og tier og tier eller allerhøjest: snakker udenom!!

  Kommentar by morlille — 23. oktober 2009 @ 18:49

 4. En bekendt og jeg cykler udenfor en stor tysk by.
  Han er træner indenfor idræt på absolut topniveau.
  Vi ser et flot fodboldanlæg, og jeg siger, hold da op hvor lækkert.
  Hans svar er Ja , og når muslimerne begynder, så holder tyskerne op.
  Han er ikke tysker, og derfor ikke bange for at diskutere “emnet”.

  Kommentar by pk — 23. oktober 2009 @ 19:24

 5. Helt her ude i Nordjylland har vi slæt ikke de problemer , den lokale boldklub er lille og hyggelig .
  Vores søde somaliske knægt der bor sammen med sin familie i en af de små landbyer her omkring er en af de bedste spiller på holdet og nyder stor respekt for sin indsats og sit talent .
  De er de eneste indvandre her i området og er lige som os andre tilflytter blevet tvangs-assimileret da ingen nye som bekendt får lov til at gå og være sig selv .
  Da jeg for et par uger siden stod og så på den kulsorte og langbenet knægt og hans fantastiske bold føling tænkte jeg “hold kæft hvor vi har skudt os selv i foden” .
  Det er jo tydeligt at både knægten og hans sky fader trives her selv om det måske i starten var lidt tvang der fik faderne til at møde op sammen med os andre bonderøve til drenge bold .
  Han stod sammen med Kasper´s far over på den anden lang side og jeg lage mærke til at skyheden var ved så småt at letter . Det blev sågar til et tilråb eller to og stemningen rigtig god der over .

  Måske vi kunne rumme et par familier mere ? men tænk nu hvis vi også blev tvunget til at tage imod mere end vores sammen hold kunne klare tænkte jeg og gøs ved tanken . . .

  Kommentar by Mosemanden — 23. oktober 2009 @ 20:45

 6. Hvornår mon trænerne begynder at tænde af? I stedet sætter man en konsulent på sagen, hvor er det dog latterligt.

  Kommentar by Menig 442 — 23. oktober 2009 @ 21:40

 7. Var der ikke engang, hvor den normale respons fra de ansvarlige på den slags var “Det gør du kun een gang, og så skal du ikke vise dig her mere”? Men der er måske slet ikke nogen ansvarlige mere?

  Kommentar by AN — 23. oktober 2009 @ 23:31

 8. Jo, men det var før man begyndte at råbe racist efter folk og værre endnu dømme dem for det, og endnu værre endnu de selv troede på det.

  Heldigvis er det ved at vende, for man skal være selvvalgt døv og blind og leve på en løgn, for ikke at se problemerne orme sig op af jorden allevegne.

  Kommentar by PeterK — 23. oktober 2009 @ 23:57

 9. #8 jeg er enig, men sagen er jo, at vi har en centrum-venstre subkultur, som nægter at se problemerne.

  Èn ting er jo at det yderste fanatiske venstre i omegnen af enhedslisten er for fri indvandring og vil omstyrte vort samfund til det ligner Nordkorea blot med Islam istedet for Juche. Disse tosser udgør max. 5% af befolkningen.

  Èn helt anden ting er de ca. 40-45% af befolkningen, som stemmer SF, soc.dem. og Rad V. Dem der læser Politiken og ser/hører DR. Dette segment blokerer totalt for en løsning. Dette segment er de selvvalgte døve og blinde som lever på en løgn. De understøtter blot de 5% ’s march mod afgrunden. De hverken flytter sig eller bliver færre i antal, og det forstår jeg ikke!

  Kommentar by Sigwar — 24. oktober 2009 @ 07:28

 10. 5.Mosemanden

  Nyd hellere freden så længe den varer. For det er just ikke planerne at I oppe hos Jer skal besidde den luksus kun at have 1 stk. muslimsk flygningefamilie hos Jer.

  Hvad jeg mener med planerne er hensigterne med EUs EuroMed-projekt.

  Kommentar by Vivi Andersen — 24. oktober 2009 @ 13:36

 11. 5: Mosemanden, jeg synes din historie er værd en ekstra tanke:

  http://logisksnit.blogspot.com/2009/10/integration-nej-for-hulen-da.html

  For hvis vi havde en indvandring der var lav, som tidligere, og et samfund hvor man rykker lidt i hinanden, tvangsassimilerer, så havde vi angiveligt ikke haft de problemer.

  Jeg håber for så vidt, at i kan holde på jeres somalier og afholde vedkommende fra at flytte til Gellerup, eller lignende.
  Og i øvrigt at drengen bliver endnu et fodbold talent at vælge i mellem i den slunkne talentpulje :P

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 24. oktober 2009 @ 20:32

 12. “det er muligt, at det i nogle kulturer er mere accepteret at råbe svin og spytte efter dommer og medspillere. Men egentlig tror jeg mere, at det handler om at komme fra elendige familier og traumatiserende forhold, siger Bjarne Astrup.”

  Det handler om begge dele, “nogle” kulturer er mere berigende end andre, samtidig kom “berigerne” i det mindste tidligere oftest fra disse landes sociale bundfald.

  Den sorte skole ville have vist, hvordan man skulle omgås med den slags psykopater. Hård lud til skurvede hoveder. Men i dag er vi blevet bedre mennesker…

  Kommentar by bl — 26. oktober 2009 @ 10:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper