9. marts 2018

Pia Olsen Dyhr: Den integrationsmæssige ‘liberalisme’ har slået fejl, ‘traditionel klassekamp’ er løsenet

Som blogger har jeg altid forsøgt at være strigent. At skrive det jeg føler og mener, uden at tænke for meget over hvilke partier og organisationer det berører. Det lykkedes måske ikke altid, men jeg gør mit bedste. Det handler om Danmarks fremtid, og tilfældige navne og partier er uvæsentligt om 100 år. Det kræver iøvrigt også en god hukommelse at lyve, selvom den gennemsnitlige vælger har en dårlig hukommelse.

Det udnytter politikerne, ikke mindst de venstreorienterede. Her kan man den ene dag skose politiske modstandere for at indføre tvang, og den næste dag indføre det samme med disclaimeren: “Det handler ikke om, at man vil tvinge nogen.” På samme måde kan man i årtier kaste tvangsinddrevne skattekroner efter indvandrere, og hermed efter forklare det med, at ‘vi på venstrefløjen’ har “været liberalister alt for længe, når det gælder integrationsområdet”. Det der for år tilbage var Apartheid og Holocaust in spe er nu ‘traditionel klassekamp’.

Det er fint at SF følger folkestemningen, men det ville være rart hvis Pia Olsen Dyhr sagde undskyld, og ikke forsøgte at tørre årtiers skæbnesvanger politik af på den udlændingepolitiske avantgarde. Her lidt fra Hans Mortensens interview med Pia Olsen Dyhr i Weekendavisen – Nødvendig tvang (2. marts 2018).

“Da Holger K. Nielsen i 2001 forsøgte sig første gang, kom modstanden fra en gruppe, der var tæt på Villy Søvndal. Da et partiudvalg i 2004 foreslog en kvoteordning, der skulle sikre en bredere beboersammensætning i visse områder, kaldte samme Søvndal det for en ‘Pol Pot’sk indstilling’. Siden skulle han som bekendt begive sig ud på sin egen udlændingepolitiske rejse, der endda blev for lang efter mange partifællers opfattelse.

Og i dag siger hans efterfølger Pia Olsen Dyhr: ‘Vi skal sprede integrationsopgaven mere ved at fordele elever i skoler og børn i daginstitutionerne bedre, så de netop bliver integreret fremfor parkeret i parallelsamfund. Og her er nedrivninger nødvendige, hvis vi vil integrere boligområder rent fysisk med det omkringliggende samfund, så vi ikke fastholder disse borgere med alt for gunstige muligheder for at oprette og håndhæve egne love og regler og tyrannisere alle andre.’ Ikke alene taler SF’s formand i dag om de kvoter, der for godt ti år siden blev afvist som totalitære i hendes eget parti. Hun fastholder også, at det på ingen måde er i strid med partiets klassiske værdier.

‘Man har ikke villet puste til en diskussion, der handler om dem og os. Men det er forkert set. Det er faktisk traditionel klassekamp. Mange af dem vi taler om, er de socialt svageste, og kampen må handle om, at deres børn får lige muligheder. Der skal vi ikke holde fingrene væk. … Jeg kan ikke se, at man som venstreorienteret kan synes, det er i orden at svigte børn på den måde.’

[…]

‘Ja, vi skal have tvang. … Det handler ikke om, at man vil tvinge nogen. Det er, fordi man vil give dem nogle rettigheder. Jeg er ikke særlig glad for at bruge redskaber, som fratagelse af ydelser. Men her virker det, fordi det er manden, der vil holde sin kone hjemme, som bliver ramt på pengepungen. Det er ham, der oftest sidder på økonomien i de her familier,’ siger hun og afviser indvendinger om, at hun har overtaget borgerlig politik og retorik.

‘Det er altså ikke nyt, at vi bruger tvang i vores samfund, hvis der er noget, vi vil have ændret. Det er sådan set ikke nyt for socialister. Faktisk har vi på venstrefløjen været liberalister alt for længe, når det gælder integrationsområdet. Vi har sagt, at det måtte være op til den enkelte. De skal nok selv bryde fri, hvis vi lader dem være i fred. Og det er der bestemt smukke eksempler på. Der er kvinder, der har taget den kamp helt alene, men det er da liberalisme at mene, at den enkelte unge skal tage den selv. I stedet må vi sige, at det her er et strukturelt samfundsproblem. Der skal lovgivning og regler til og om nødvendigt tvang. Det burde ikke være så fremmed for venstrefløjen.'”

Oploadet Kl. 10:53 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/91155/trackback

29 Comments »

 1. Det helt grundlæggende problem er vel egentlig “den danske model” på udlændigeområdet hvor store dele af asylprocessen og behandlingen af migranterne ligger i organisationer udenfor demokratiet?

  Kommentar by redneck — 9. marts 2018 @ 11:18

 2. Hun er idiot i klinisk forstand.

  Kommentar by Bror Lerbror — 9. marts 2018 @ 11:27

 3. Brug mere tvang + brug flere penge + brug flere dumme bortforklaringer af det egentlige problem = så skal det nok falde på plads alt sammen.

  En genial SF-formel. Fr. Olsen Dyhr må være kandidat til Karl Marx’ Mindelegat 2018.

  Kommentar by Crass Børsting — 9. marts 2018 @ 11:49

 4. Nå, er revisionismen nået til SF!
  Politiske vendekåber!
  Nu har men opdaget hvad vej vinden blæser, så nu skal sejlene sættes.
  SF hører hjemme på den historiske mødding, hvor den oprindelig kom fra.

  Kommentar by Finn A. Skov — 9. marts 2018 @ 13:06

 5. Vor Herre bevare os for en dum ko.

  Kommentar by Knud — 9. marts 2018 @ 13:20

 6. Vor tids klassekamp står mellem d’eliten med dens fodsoldater, muslimerne, på den ene side og det arbejdende folk på den anden.

  Kommentar by Voldposten — 9. marts 2018 @ 13:38

 7. Er det ikke den gamle historie om, at

  når Fanden bliver gammel, går han i kloster?

  Kommentar by Jochop — 9. marts 2018 @ 13:50

 8. SF er kronisk parallelforskudt for virkeligheden med 25-30 år. De var det med NATO og EU, og det er det samme med erkendelsen af multikultur-fiaskoen. De progressive er bagtroppen – konstant.

  Kommentar by BB — 9. marts 2018 @ 14:25

 9. For en politiker er italesættelse alt. Og alt kan italesættes.
  For en embedsmand er processen alt. Og resultatet intet.

  Et smukt parløb.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 9. marts 2018 @ 14:29

 10. Problemet med venstrefløjen er at de generelt er de der 20 år bagud i enhver henseende.

  Vi kan simpelthen ikke vente på dem mere. Vi brude kører vores eget løb ligesom Trump har valgt at gøre i USA. Vi er alt for langmodige overfor venstrefløjen!

  Kommentar by santor — 9. marts 2018 @ 15:22

 11. Når de såkaldte liberalister ikke kan fatte, at omplacere et konstant stigende antal indvandrer blandt et konstant faldende antal oprindelig beboere på et eller tidspunkt i fremtiden, er absurd, så kan venstrefløjen det da slet ikke.
  Fremtiden for venstrefløjen bliver rig på socialt svage at føre klassekamp for. Modklassen bliver mafiaen og klanerne.

  Kommentar by Menig 442 — 9. marts 2018 @ 16:20

 12. “Det er altså ikke nyt, at vi bruger tvang i vores samfund, hvis der er noget, vi vil have ændret. Det er sådan set ikke nyt for socialister.” Jo, det er nyt for socialister, men det er ikke nyt for os, der kan huske, hvordan forholdene var i Sovjetunionen og DDR.

  Kommentar by Ole Madsen — 9. marts 2018 @ 17:22

 13. Lukas 15:7:
  Jeg siger eder: Saaledes skal der være Glæde i Himmelen over een Synder, som omvender sig, mere end over ni og halvfemsindstyve retfærdige, som ikke trænge til Omvendelse.

  Mem HAR hun omvendt sig? Og vil partiet følge hende?

  Kommentar by Bastardo — 9. marts 2018 @ 17:42

 14. Hvem fanden er Pia Olsen Dyhr?

  Kommentar by 4760 — 9. marts 2018 @ 18:20

 15. Identitær aktion: Stop vold mod kvinder – Remigration nu!
  https://www.youtube.com/watch?v=kDxTYsBu6Ps
  I anledning af kvindernes internationale kampdag foretog identitære aktivister her til morgen en banneraktion på taget af Kvinfo, for at gøre opmærksom på at kvinder i Danmark i høj grad er udsatte for importeret vold, som resultat af indvandringspolitikken…

  Kommentar by Geert — 9. marts 2018 @ 18:50

 16. Det er så pinligt at måtte følge med i den indirekte bortforklarende bodsgang, som partierne ny begiver sig ud på. Alt det som først Den Danske Forening sagde, bliver nu godkendt på de bonede gulve, senere DF, uden en undskyldning til den forening eller DF, som startede det hele. OK det er noget sent at vågne op fra Drømmemoralland, til halvvejs løsninger, på noget som tiden har løbet fra, og så begynde at reparere med det man kunne have gjort for 20 års tid siden. Alt i alt er der kun et at sige, hvis det skal tages seriøst (hvilket også gælder Løkkes Ghettocruze). – Se så at luk for hanen inden i begynder at tørre op- (ellers giver det ingen mening).

  Kommentar by Michael Unna — 9. marts 2018 @ 19:17

 17. Pia Olsen Dyhr….ævle bævle klassekamp, venstre og højreorienterede, akademisk bortforklarings ævle bævle frem og tilbage, lighed og fattigdom….uden at forholde sig til hvad man har med at gøre, fordi vanetænkningen ingen ende har, men noget må der gøres…og så tager man fat i lidt af det, fordi man er så dum at tro at man kan integrere en- usekulær diktatorreligion- i et frit individssamfund med i Demokratisk forståelse med sig selv…..(Var der en ære i noget af det, havde man undskyldt overfor DDF og DF).

  Kommentar by Michael Unna — 9. marts 2018 @ 19:31

 18. En omgang varm luft ligesom dengang den gamle tosse Villy Søvndal bad islamisterne fra Hizb-ut-Tahrir om at “skride ad helvede til.”

  Kommentar by 4760 — 9. marts 2018 @ 19:37

 19. (…Klassekamp???…Dhimmiklassen, Muslimklassen, Imamklassen… sig mig er der flere af den slags vanetænkende dinosaere på Venstrefløjen som stadigvæk ikke aner hvad de har med at gøre???…Tror de selv på de formynderisk i Deres antikvarierede Marxtænkning kan gøre en forskel??? – forhåbentlig ikke- ellers er IQ da faldet betragteligt på den fløj, siden Preben Wilhelms dage….OK så prøv lige at forholde jer til, hvad Marx sagde om religion,….eller forhold jer til hans erfaringer på hans tur i Jerusalem….såvidt jeg husker)

  Kommentar by Michael Unna — 9. marts 2018 @ 20:12

 20. Dansk landsforræder nummer et, Holger find konen, nummer to, Willy Søvndal, the ising is melting at the poles, nummer tre Pia Olsen Dyhr, de er alle tre skabskommunister og Pol Pot diktatorer, men det ønsker vælgerne åbenbart, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 9. marts 2018 @ 21:37

 21. Politisk korrekte globalister, der vil nedlægge landegrænserne, synes, det er fantastisk altsammen..fantastisk, fantastisk, fantastisk:en flok fantaster til hobe.

  Kommentar by barfbag — 9. marts 2018 @ 22:18

 22. Læste godt interviewet i WA – Godt gået Hans Mortensen; sådan at få Fru Dyhr helt ud i (fjerde bølge)-spinatbedet – Som vi ser på fruens forklaringer står vi overfor det såkaldte “Münchhausen Syndrom” – Interviewet kunne passende havde heddet “Baronen vender tilbage fra månen!” – Vi ser Fru Dyhr, slet skjult, varte op med alle løgnehistorierne, “Løberen” (ham der har bundet store jernkugler til benene) – “Lytteren” (ham med de store ører) osv.

  Mest markant er den, hvor hun flyver ind over fjendens linjer på en kanonkugle – Hvis man ellers orker at interesserer sig for SF; så bliver det interessant at se om hun får solgt den røverhistorie til baglandet.

  Kommentar by T. Flodur — 9. marts 2018 @ 22:24

 23. “Du må også huske på at mange af dem er mindre begavede”. Sagt af SF´s tidligere retsordfører, integrationsordfører, udlændingeordfører og formand for retsudvalget Karina Dehnhardt Lorentzen i P1 Debat 23/9 2009, dengang hun stadig kun var retsordfører, hvori hun debatterede kriminalitet og uddannelse blandt unge med anden etnisk baggrund, med Martin Henriksen.
  Hvor ligger et parti så rent politisk set, når dette er deres politik? For det har jo selvfølgelig intet som helst at gøre med Karina Dehnhardt Lorentzen´s egen arbejds- og livserfaring som skolelærer og voksenunderviser. Hvor sidstnævnte tjans har været en yderst kulturberigende en af slagsen.

  Kommentar by A.R: — 10. marts 2018 @ 06:35

 24. Der fik Pia Olsen Dyhr lige bekræftet, at det rent faktisk var intet andet end import af socialistiske vælgere til fortsættelse af den for offentligt ansatte (og socialistiske partier og vælgere) så indbringende “klassekamp”, man startede på i 1983.

  Eller skulle vore kære indvandrere have haft ENDNU flere penge i mellemtiden – hvor de så end skulle komme fra – så Pia og socialistiske kolleger ikke havde anset det nødvendigt for at give den forsømte unge (og dennes mor) “rettigheder”?

  Gud fader en gang newspeak, og tak for ingen dialog kaffe..

  Kommentar by Henrik Larsen — 10. marts 2018 @ 08:52

 25. Det må være anstrengende at være venstreorienteret. De skal hele tiden huske at kalde tingene noget andet end det, det er. Og så huske hvad det var de kaldte det sidst, så de kan kalde det nogenlunde det samme næste gang. Medmindre vinden er vendt i mellemtiden, naturligvis. Så skal de netop ikke kalde det det samme næste gang, men alligevel huske hvad de kaldte det sidst, så de kan kalde det noget andet næste gang … De skal også hele tiden huske at sige, helst i begyndelsen af hver sætning, i nødstilfælde bagefter, at det de nu siger slet ikke er det, de nu siger (eller lige har sagt), for det er slet ikke det, det handler om (altså det, det faktisk handler om) … og så fremdeles.
  Venstreorienteret? Nej, det gider jeg simpelthen ikke, det er sgu for anstrengende at skulle finde på og huske opdigtede historier hele tiden!

  Kommentar by monse — 10. marts 2018 @ 10:22

 26. Intet nyt under solen. Socialistisk Folkeparti i en nøddeskal.
  Annette Vilhelmsen valgtes 13. oktober 2012 ved en urafstemning blandt medlemmerne, som formand for SF, hvor hun afløste Villy Søvndal.

  Den 16. oktober 2012 blev Vilhemlsen udnævnt til ny Erhvervs- og vækstminister. Hun efterfulgte Ole Sohn, som få dage inden formandsvalget havde meddelt, at han ønskede at stoppe i politik.

  Den 9. august 2013 blev hun udnævnt til ny Social-, børne- og integrationsminister. Hun efterfulgte Karen Hækkerup.

  Socialistisk Folkeparti i en nøddeskal.
  SF formanden, der som Social-, børne- og integrationsminister ulovligt tildelte 1 mio kr til et projekt, Lisbeth Zornig Andersens ‘Stemmer på Kanten’ 18 dage før ansøgningsfristen udløb (1. jun. 2014). Her in flagrante delicto lover socialminister og SF formand Annette Vilhelmsen, én million kroner af skatteydernes surt tjente og til skat indbetalte penge væk! :-)
  https://www.dr.dk/nyheder/politik/arkiv-video-da-annette-vilhelmsen-lovede-zornig-en-million-kroner#!/00:14

  Kommentar by A-mad — 10. marts 2018 @ 11:21

 27. Det værste er at der ikke er nogen forskel på venstre, de konservative, sf. osv., de og deres vælgere er alle landsforrædere.
  Så det store spørgsmål er hvordan vi straffer de ca. 80% af danskerne som har stemt på de landsforrædere.

  Kommentar by Piphans — 10. marts 2018 @ 13:13

 28. #27
  Det er derfor oplyst enevælde er den mest effektive styreform og også er bedst til at holde vantro nassere (islamister) væk.
  Og der er ikke noget som kropsstraf og dødsstraf til at holde voldsforbrydere og samfundsødelæggere (islamister) væk.
  Også landsforvisning, og det var endegyldigt, holder omrejsende tatere og sigøjnere og (islamister) væk; hvis de blev fanget var det durk i hundehullet.
  Det daværende “politi” havde også væsentligt bedre magtmidler end i dag.

  Kommentar by Hul igennem? — 10. marts 2018 @ 18:23

 29. 28.
  Det værste er at dødsstraf næsten er for pænt til dem der ikke er på danskernes side.
  Med hensyn til politiet, så er de danskernes fjende og har stort set alle dage været det, måske dødsstraf kan hjælpe på det, og tænk på hvor mange skattekroner vi kan spare :)

  Kommentar by Piphans — 11. marts 2018 @ 01:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper