16. marts 2018

Borgerlig regering gør DR til statsmedie, men det er de røde der klynker: “Det er en massakre…”

Enhver form for mediekritik i Danmark udgår fra venstre, og i dag kom et helt klassisk eksempel. Regeringen og DF har besluttet fremover at lade DR finansieres over skatten (nedsat fradrag), men historien er ikke at danskerne nu officielt har fået påtvunget et statsmedie. Nej, tophistorien er at omlægningen inkluderer en årlig nedskæring af DR’s budget på fire procent – en nedskæring, som venstrefløjen ganske givet vil omgøre efter næste valg.

“… svækker vi public service, gavner vi fake news”, som den tidligere trotskist Søren Søndergaard forklarer det til BT. Blandt Søndergaards praktikanter på Christiansborg må nævnes Michael Hunnicke, Redox-aktivisten, der for et par år siden udgav en bog med retningslinjer for hvordan venstrefløjen kunne ‘bruge sproget politisk’. Det er nemt at forstå hvorfor kommunister ønsker at nationalisere medier, men hvilken interesse skulle borgerlige have i det.

Det bedste forsvar er et angreb, og Dansk Journalistforbunds Lars Werge er officielt rystet. Han burde jo nok i virkeligheden være glad, for fremovre kan danskernes voksende utilfredshed med ‘hele Danmarks Radio’ ikke ses på budgettet. Fra Journalisten – DJ-formand med skarp kritik af DR-besparelser.

“På Dansk Journalistforbunds hjemmeside udtaler formand Lars Werge:

‘At beskære DR med 20 procent er ikke medieudvikling, det er ren afviklingspolitik.’ …

‘Det er falsk varebetegnelse at beskrive en massiv nedskæringspolitik som en ‘fokusering’ af DR. Der er kun ét ord for det: Det er en massakre på dansk public service-indhold, og det er utroligt, at DF og regeringen på et oplyst grundlag åbner danske medier for endnu hårdere angreb fra de udenlandske giganter, der allerede i dag truer dansk indhold og dermed dansk sammenhængskraft,’ siger han. …

‘Det her er en katastrofe, fordi det er benhård beskæring i den største danske medievirksomhed.'”

(Collage: Wikipedia v/Jan Friberg, DRs danmarkshistorie: Velfærd og kold krig)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/91310/trackback

83 Comments »

 1. Hvorfor?????

  Tusinder af danskeres blodtryk har kun kunnet holdes nede ved at vi kunne afmelde medielicensen.

  Kommentar by Træt — 16. marts 2018 @ 16:43

 2. Tidligere har DF sagt at DR skal beskæres med 25%, og nu går de så med til at det kun skal være sølle 4%..

  Kommentar by kenneth — 16. marts 2018 @ 16:48

 3. I øvrigt så kunne et tip til Uriasposten være at bringe en liste over hvor højt licensen er i de enkelte europæiske lande.

  Hint: Schweiz nummer 1, (hvor den nu bliver sat ned – løfte forud for folkeafstemningen), nummer 2 på listen er – rigtig gættet – Muhammedanmark, som nu altså kandiderer til førstepladsen.

  Kommentar by kenneth — 16. marts 2018 @ 16:51

 4. Kunne man forvente andet, end at medarbejderne i DR og deres allierede smider sig ned og skriger som forkælede børn, der ikke får deres vilje? Sådan var det også, da Uffe Ellemann-Jensen i sin tid var fællestillidsmand og stod og jamrede sig i kantinen i TV-byen. DR er nemlig uundværlig, og det er sådan set rigtigt, idet D(D)R er uundværlig som propagandacentral for venstrefløjens politik.

  Kommentar by Jan Mølgaard — 16. marts 2018 @ 16:58

 5. Hele det politiske spektrum er en bunke lort. Én stor bunke lort. Siger ét gør det modsatte. Påstår at ville gør noget ved det muslimske ghettohelvede og lader selv samme vælte ind i landet. Fylder penge i muslimske “friskoler” osv osv osv. Der er kun krigen tilbage at vente på. Det andet, perverterede spil for galleriet, har udspillet sin rolle.

  Kommentar by Margrethe — 16. marts 2018 @ 17:03

 6. “Røde partier om besparelser i DR: – En regulær nedslagtning” men DR er da slet ikke rød, neeeej da. http://nyheder.tv2.dk/politik/2018-03-16-roede-partier-om-besparelser-i-dr-en-regulaer-nedslagtning

  Kommentar by Anonym — 16. marts 2018 @ 17:09

 7. Smart trick fra en regering der snart slår Berlusconi i korruption og mafiametoder.
  Man får lige fat i alle dem der har afmeldt licens, ved at trække dem over skatten.

  Jeg tror der vil flyde flere penge til DR på den konto, end det de siger der skal spares.

  Kommentar by k.m. — 16. marts 2018 @ 17:17

 8. > Kenneth 16:48

  Der er tale om en reduktion på ca. 4 procentpoint pr. år i fem år.

  Hold da op, ikke flere hestetransporter, Rønn må gå ned i løn (ingen ved i øvrigt, hvilken gavn hun gør), DR skal spare en masse studentermedhjælpere væk, der indtil dette år har chikaneret tusinder af danskere med opringninger om, at de nok var fulde af løgn, når de ikke betaler licens, licensinspektørerne ryger også.

  Med lidt held forsvinder de ufatteligt mange genudsendelser (Barnaby, Huset på Christianshavn, Hun så et mord, Hercule Poirot) også.

  Dernæst bliver der ikke råd til ham rastafari-negeren, der altid kommer ind i kameravinklen på ‘Debatten’.

  Hvad mister vi ellers? Øh, diverse madprogrammer, der ofte tager på den anden side af kloden, diverse Hammerlag-programmer og andet bras.

  Tager nogen skade af det? Javist, de mange ligegyldige personer, der bliver afskediget. Men så har jobcentrene lidt mere at give sig til frem for at pille nullermænd fra navlen.

  Så undtagelsesvis tillykke til blå blok.

  Kommentar by anon — 16. marts 2018 @ 17:19

 9. @ anon 17.19

  Gør selvfølgelig en forskel, men stadigvæk syntes jeg skattemodellen er betonkommunistisk.

  Gætter på at DR fyrer alle mændene – bortset fra de kæledægge muslimer som de har ansat. Ren kvindekanal krydret med lidt macho-islam.

  Kommentar by kenneth — 16. marts 2018 @ 17:33

 10. Undtagelsesvis enig med Rune Lund, Enhedslisten, der i jp kritiserer, at licens over skatten omlægges, så meget velhavende stadig blot skal betale det samme som studerende, kontanthjælpsmodtageren osv.

  DR bør køre på markedsvilkår, så får vi se, hvor længe det kommer til at fungere. Til at begynde med kan ledelseslagene nedsætte deres løn betragteligt. At hende bønnestagen får ca. 3.7 mio/år er jo helt i hegnet.

  Public Service min bare: Hvis det blot består i selvsmagende Clement Kjærsgaard og ca. 15 minutters vejrudsigt pr. nyhedsudsendelse er jeg fuldstændig ligeglad.

  Kommentar by anon — 16. marts 2018 @ 17:41

 11. Det var virkelig en skuffelsens dag. Her havde jeg gået og sat næsen op efter en nedskæring på 25%, og så kraftedemig bliver det kun 20% fordelt ud over 5 år.
  Det kunne virkelig være morsomt at kunne få lov til at føre en sparekniv over den mugne rotterede.
  Det ville formentlig være nemt at opnå en besparelse på 50% her og nu.
  Det bedste ville dog være at lukke lortet helt.
  Det er meget uheldigt på flere måder, at lortet nu er kommet over skatten, hvor man så formentlig finder mulighed for at snige forhøjelser ind igen.

  Kommentar by Knud — 16. marts 2018 @ 17:47

 12. > Knud 17:47

  Meget enig. Men måske kan man betragte dette som første skridt på vejen til afskaffelse af skidtet? Om nogle år vil de fleste opdage, at de mageligt kan leve uden DR, som det eksisterer i dag, og så er tiden moden til at helt at afskaffe det.

  Jeg bruger kun DR, når jeg skal have blodtrykket op i det højrøde felt, hvilket egentlig er en smule masochistisk. Derfor elsker jeg ‘Debatten’ med ham den selvfede vært og den uendeligt afbrydende Pernille Skipper fra Enhedslisten. Samt umba-mumba-negeren på første række til venstre.

  I mellemtiden kan DR og proselytterne klynke over manglende public service (indtil videre har ingen gjort rede for, hvad det rent faktisk indebærer, funny!).

  Kommentar by anon — 16. marts 2018 @ 18:04

 13. Off topic. Giv 50 kroner til kamp mod hallal-tyranniet i UK: https://www.britainfirst.org/patriots-against-halal

  Kommentar by barfbag — 16. marts 2018 @ 18:05

 14. Kan de stakkels medarbejdere så ikke længere få deres heste med på arbejde?

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 16. marts 2018 @ 18:13

 15. > Migranter gider ikke telte 18:13

  Nej desværre. Hestetransporten var en del af public service og forsvinder derfor.
  mvh Bestyrelsesfjolsmand Michael Christiansen

  Kommentar by anon — 16. marts 2018 @ 18:20

 16. Regeringen og DF er nogle forbandede sataner. Hele hoppeborgen skulle aflives i et gaskammer.
  Det eneste de røvhuller -foruden at fede deres egne tegnebøger- kan finde ud af, er at importere flere fremmede.

  Kommentar by Nielsen — 16. marts 2018 @ 18:25

 17. De rødes attitude siger alt om DR, og deres politiske misbrug af public service. Ideen var ellers god, men røde journalister slog den ihjel.

  Kommentar by BB — 16. marts 2018 @ 18:31

 18. Hvis fire procent årligt er en massakre, så har regeringen lige udført en massakre på min indkomst efter skat. Min, og mange, mange titusindvis af andre skatteyderes.

  Men det er selvfølgelig ikke noget problem, vel DR? Ej heller en “massakre” eller “afvikling” af vores rådighed over vores egen indkomst?

  FNYS! Jeg er så gedigent pissed off at jeg kunne plante en næve i skrinet på den næste idiot, der jubler over at DR nu officielt er et fucking stats-medie ligesom i de værste kommunistreder. Bare fordi de nu kan betale for deres ungers ramasjang-pacificering over skattebilletten – men derudover ikke fatter en bjælde af problemet med den politiske slagside, fordi den er til deres egen snæversynede røvkrydrer-side. ARGH!

  Kommentar by Quark — 16. marts 2018 @ 18:42

 19. # 7

  Jeg så “Debatten” på DDR2 i går, og den kulsorte bebrillede rastafari-neger sad igen på sin sædvanlige plads blandt publikum.

  Er den Clements hemmelige lover-boy?

  De har jo begge store negerlæber…

  I øvrigt har Stormufti Morten mellemØstengaard lige proklameret i TV-avisen, at han vil kræve, at en kommende rød regering skal “genoprette” DDR.

  Kommentar by 4760 — 16. marts 2018 @ 18:46

 20. Jeg foreslår, at Langkildes licenshest overdrages til Søren Ryge, og slagtes på direkte TV i den bedste sendetid…

  Kommentar by 4760 — 16. marts 2018 @ 18:59

 21. Jeg synes at det er godt at der nu er politisk vilje til at gøre noget ved DRs hæmningsløse elitære slaraffenland omend der kunne gøres meget mere. Næste skridt må være at få demokratiseret DR, så det afspejler danske værdier og dermed få sat en stopper for den kulturradikale og marxistiske indoktrinering som jo gennem årene har kendetegnet DR.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 16. marts 2018 @ 19:02

 22. Sælg lortet til højestbydende.
  Nå ja OK, det plejer Staten ikke være i stand til. Men så sælg det da til nogen som vil drive foretagenet for egne penge, penge som ikke er stjålet op af folkets lommer.
  20% i det foretagende stopper sgu ikke ret meget af overforbruget.

  Kommentar by Lider af danskhed — 16. marts 2018 @ 19:19

 23. Sammenhængskraften, der var noget.
  Politikerne må kræve, at de ansætter 20% negere og arabere. Nu da de bliver et statsmedie.
  På den måde vil DR langsomt smuldre. De skal hjælpe med integrationen skal de.
  Fjenden skal have fri adgang til Danmarks radio, de skal afspejle befolkningen.
  De skal rammes af deres eget våben. De fremmede muslimske lejesoldater og de røde lejesvende.En giftigt cocktail.

  Kommentar by XXXXX — 16. marts 2018 @ 19:32

 24. Der er nærmest ingen forskel på Danmark 2018 og Østtyskland 1970. Danske humanister lever som østtyske partimedlemmer. -De er snyltere på almindelige mennesker, og de er så ligeglade med deres landsmænd, som de kan være.

  Kommentar by Nielsen — 16. marts 2018 @ 19:39

 25. Foruden et sindssygt skattetryk, kan vi takke vores landsforræderiske politikere for den situation, som Orban her ridser op. (fra snaphanen): https://www.youtube.com/watch?v=qnvhw4797Yc

  Kommentar by Nielsen — 16. marts 2018 @ 19:44

 26. At Dansk Folkeparti hoppede på den limpind var sidste søm i partiets ligkiste. Hvilket det vil sande, når DDR’s budget – efter valget – bliver fordoblet, og man sætter turbo på islampropagandaen.

  Kommentar by Voldposten — 16. marts 2018 @ 19:46

 27. “Der er nærmest ingen forskel på Danmark 2018 og Østtyskland 1970. Danske humanister lever som østtyske partimedlemmer. -De er snyltere på almindelige mennesker, og de er så ligeglade med deres landsmænd, som de kan være.”

  Det kunne jeg ikke have skrevet bedre selv. Det blev åbenbart DDR, der opslugte Vesteuropa og ikke omvendt.

  Kommentar by Bror Lerbror — 16. marts 2018 @ 19:52

 28. 4 % årligt er en meget, meget lille massakre…

  Kommentar by Henrik Clausen — 16. marts 2018 @ 20:02

 29. Det er svært at sige noget efterhånden. 100% af stemmerne til FT er fejlplacerede, men de fleste ved ikke, hvad de selv gør. Vil også tro valgsvindel er udbredt i det her 100% korrupte kommunistsamfund.

  Kommentar by Christian — 16. marts 2018 @ 20:05

 30. Jeg kiggede lige DR1’s TV program igennem for fredag d. 16. marts. Blot for at få bekræftet det jeg vidste i forvejen. Genudsendelse på genudsendelse. Sommetider er jeg også i tvivl om, om ikke TV-Avisen er genudsendelse. Er det ikke genudsendelser i DR så er det falde-på-halen programmer, hvor “diværste” tv-værter og fjollede skuespillere på skift underholder hinanden med det ene fladpandede påfund efter det andet. Er det public eller pubic service. Og hvad får de ikke i honorar/løn for sådan noget p..! Jeg havde nydt, hvis DR var beskåret 50%. Jeg elsker nemlig, når politikere sprutter af indignation. Især de røde og radikale. Licensen bør fremgå af selvangivelsen som kirkeskatten, og man bør kunne melde sig ud, ligesom man kan melde sig ud af folkekirken. Det var bare en bøvs, der ikke kunne holdes tilbage.

  Go’ weekend.

  Kommentar by NotaBene — 16. marts 2018 @ 20:06

 31. Luk for guds skyld den “møgspreder” – helt og aldeles! DR sender kun det samme “junk” som alle de andre kanaler – hvorfor betale for det 2 gange!

  Kommentar by Torben F. — 16. marts 2018 @ 20:44

 32. Hvorfor går generaldirektøren og beklager sig? Det kan da godt være at hun synes det er lidt ærgerligt at der skæres i bevillingerne, men her er da alle tiders chance for at skabe en helt ny afdeling med en yderligere kvindelig direktør. Årsløn 2 millioner, fri transport af heste samt betalte flyrejser og taxa hvis direktøren foretrækker at bo i Himmerland. Under direktøren kan der skabes et helt nyt lederlag, hvor hver afdelingsleder får ansvaret for evt. nedskæringer på deres områder. Tæl dog de lyse timer fru Rønn!

  Kommentar by bjarne Binee — 16. marts 2018 @ 20:44

 33. Regeringen er i øvrigt i gang med at udflytte statslige arbejdspladser til Udkantsdanmark.

  Så flyt dog resterne af DDR til for eksempel Langeland. og sælg det store totalt overflødige glaspalads ude i plØrestaden.

  Mon ikke der er et nedlagt posthus eller kommunekontor på Langeland, som DDR kan overtage.
  Eventuelt kan Bonderøven sætte det i stand, og vupti har man et nyt program.

  Kommentar by 4760 — 16. marts 2018 @ 20:48

 34. Jow. De der ikke ønsker TV har nu at betale ved kasse 1. Også dem der ikke ejer hverken TV, radio, internet eller fon.
  Jo JO det grænset til svineri.

  Kommentar by Sindsro — 16. marts 2018 @ 20:53

 35. Lige nu i Tv-avisen:

  En såkaldt “ekspert” udtaler:

  “Det er simpelthen den største massakre på dansk kulturliv nogensinde.
  Jeg kan ganske enkelt ikke huske noget tilsvarende.”

  DDR kunne jo for eksempel begynde med at spare lidt på deres overdrevne brug af kultur- og venstreradikale “eksperter”.

  Kommentar by 4760 — 16. marts 2018 @ 21:11

 36. Så kom statsradiofonien tilbage – eller ?

  Kommentar by John sch — 16. marts 2018 @ 21:24

 37. Nogen, der er i stand til at definere begrebet ‘Public Service’?

  Personligt aner jeg ikke, hvad det er.

  Muligt, hvis man finder, public service er endeløse genudsendelser på utallige ligegyldige kanaler, fx ‘Matador’ for gud ved hvilken gang, Sara rejser til Libanon for at afprøve hijabs, Anne roder lidt rundt i gryderne i Vietnam og spiser en fermenteret skovsnegl, et utal af britiske old hat-krimier, som ingen gider se, lidt reality om unge idioter på DR3 og alt muligt andet bras.

  Slip DR totalt fri og lad os se, hvor længe kolossen på lerfødder kan holde sig svævende.

  Måske kan Rørby, fra toppen af det ultragrimme blå koncerthus, idet hun springer ud og undervejs udtaler “Indtil nu går det jo meget godt”.

  Kommentar by anon — 16. marts 2018 @ 21:42

 38. Tjaa, nu bliver vi så tvangsindlagt, med SKATs ta´selv bord på vore tvangsmæssige NEM-konto, at vedligeholde alle? medier, der lefler for mere lort, end de allerede har kunnet …..,
  jeg bliver så uendelig træt,
  for nok skal DDDR nu spare en slik, men vi skal tvangsbetale endnu mere og DDDR vil ganske bestemt ikke spare på deres rødglødende propaganda af den grund?
  De “Blå” på Tinge lægger sig fortsat på knæ, for andre end borgerne :-(
  – ja, for dem, som tjener netop deres ego-økonomiske fremtid bedst, på trods af det danske folks undergang / kommende slavestatus (iSlammet)
  Vi bliver igen snydt, tvangsbeskattet og rendt over ende!

  Kommentar by M.S. Carstens — 16. marts 2018 @ 23:02

 39. Gang på gang hører vi ar DR’s vigtigske opgave er troværdige nyheder.
  Hvorfor har vi så ikke fået det?

  Kommentar by Erik — 16. marts 2018 @ 23:19

 40. Det er da 20% de skal spare, er det ikke rigtigt?

  De behøver ikke at tude, det halve af kanalerne er rene genudsendelseskanaler og billige animationsfilm, det kan vel være til at overkomme at trykke på “replay”knappen af og til?

  De kan også fyre deres mange, mange vanvittigt betalte “direktører” ? Så er de småbesparelser tjent ind- måske arbejdende medarbejdere skulle spørges om hvem der nemt kan undværes i det meget tykke rockwoollag af -ja hvad laver de?

  Kommentar by Hul igennem? — 16. marts 2018 @ 23:43

 41. Nå, så tog mongol lars røven på dumskerne endnu engang.
  Velkommen i EUSSR.

  Kommentar by Piphans — 16. marts 2018 @ 23:44

 42. #36 Jo, 4% om året i fem år giver en samlet besparelse på 20%; det er temmelig meget, selvom det ikke regnes for noget herinde. Der vil givet blive lukket kanaler.

  Kommentar by Odo — 17. marts 2018 @ 00:37

 43. De første 4 % i besparelse på DR begynder vist ikke før 2020, så journalisterne vil sikkert intensivere propagandahjernevasken af mediebrugerne, så de stemmer på partier parate til at aflyse besparelserne.

  At licensen flyttes over til at blive et mindre personfradrag i skatten er mere effektiv opkrævning, men pædagogisk var licensen en glimrende torn i øjet på seeren modstander af at betale til DR. Filmstøtte og et utal af andre milliarddyre statsstøtteområder ikke alle er tilhængere af glemmer skatteyderen ofte ved valg, fordi de måske er tilhængere af skattefinansierede hospitaler og en masse andet dyrt, hvor udgifter til Grønland, biblioteker, integration og et utal af andre overflødige eller endda skadelige offentlige udgifter som enkeltudgifter måske ikke ser så voldsomme ud, men lægges alle sådanne poster sammen overgår de udgifterne til hospitaler og folkepension, som vist er dyreste enkeltposter i de offentlige regnskaber.

  Kommentar by perhag — 17. marts 2018 @ 01:10

 44. Jo højere kommunisterne i DDR hyler, desto bedre, men hvorfor har de ikke lukket lortet ?

  Kommentar by Søren — 17. marts 2018 @ 01:43

 45. #39 Biblioteker er da yderst gavnlige, og Grønland giver DK direkte adgang til beslutningstagere i Washington og Beijing som vi ellers ikke har let adgang til, det alene er pengene værd.

  Kommentar by Odo — 17. marts 2018 @ 02:04

 46. #40 Odo. Hvis biblioteker er gavnlige kunne de fungere på brugerbetaling, men sagen er at internettet er i fuld gang med at overflødiggøre biblioteker. Kun Det kongelige Bibliotek og andre depotbiblioteker med unikke bøger er der grund til at opretholde, mens indholdet af bøgerne gradvis gøres tilgængeligt på internettet.

  Kommentar by perhag — 17. marts 2018 @ 04:07

 47. Jeg håber godt nok NB har en holdning til DR, og meget gerne en holdning om at DR skal sælges.

  At alle nu skal betale til DR over skatten, er den værste løsning de kunne komme på. Hvis ikke politikerne har mod nok til at sælge DR, burde de bare have sat licensen ned.

  Kommentar by na — 17. marts 2018 @ 07:43

 48. >26 Bror Lerbror
  Tak for enigheden. Og jeg vil foreslå en paragraf til grundloven, som sammen med danske penge af guld og sølv, vil give os muligheden for, at vriste os ud af globalisternes og banksternes kløer: Skat er forbudt. Kan med fordel suppleres af en paragraf i straffeloven, som giver minimum 50 års fængsel for overtrædelse af grundloven. Og med skat menes told, moms, alle slags afgifter, gebyrer, licenser. kort sagt alle krav på danskeres penge, som ikke er funderet i en vare eller en tjenesteydelse.
  Det kan måske formuleres bedre. Jeg mener bare et forbud mod skat vil komme os alle til gode. De eneste der har ulempe af det, er de der i forvejen lever på nas af danskeres arbejde. Og dem er der uheldigvis rigtig mange af.

  Kommentar by Nielsen — 17. marts 2018 @ 09:38

 49. DR skal beskæres 20% over 5 år. Er det nu også rigtigt? 4%/år i fem år, svarer til ca. 18,5%, idet, det beløb, besparelsen beregnes, af er 4% mindre hvert år. Når vi er i milliarderne, er blot 1% rigtig mange penge, – for mig i al fald.
  Recycling er en godt, så DR må være en mønstervirksomhed. Der er intet, der går til “forbrænding”.

  Kommentar by NotaBene — 17. marts 2018 @ 10:15

 50. Det store spørgsmål, kan man melde licens fra over skatten ligesom kirke skat?
  Hvornår fra i alder skal licens betales via skat?
  Gælder det alle i en husstand?

  Kommentar by P — 17. marts 2018 @ 10:20

 51. For DR og venstrerefløjen er det en katastrofe, der prioriteres højere end, hvis halvdelen af jordens befolkning var blevet udryddet. Der vil komme program efter program efter program i DR, hvor katastrofen udpensles…

  Kommentar by traveler — 17. marts 2018 @ 10:24

 52. Opbakning i medierne til nedskæringerne endda refereret af DR selv:

  https://www.dr.dk/nyheder/indland/aviser-om-dr-besparelser-godt-kaempebabyen-og-virkelighedsfjern-ledelse

  Kommentar by Sigwar — 17. marts 2018 @ 10:24

 53. Dette kulturradikale venstrefløjshyldende subjektive Medie, som er totalt enøjet,og som lefler for Islam, imodsætning til den objektive alsidighed, som det burde repressentere. Hurra. Lad det køre over skattebilletten. Det bedste indgreb Den borgerlige regering har gjort på mediefronten. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 17. marts 2018 @ 10:31

 54. > NotaBene 10:15

  Om jeg har forstået forslaget ret, er der tale om 4 procentpoint/år i 5 år, hvilket giver ca. 20%.

  Procentregning er en vanskelig én, medgivet.

  Derudover har DF åbenbart givet køb på, hvorledes tvangsmedielicensen skal fordeles over tvangsskatten, idet forslaget lyder på, at det skal høvles af personfradraget, også kaldet bundfradraget, i stedet for at køre over finansloven, så de mere velstående i givet fald ville betale mere end de mindre velstående, dvs i toppen af skatten.

  Men DF gav åbenbart op. Svagpissere, DF.

  Kommentar by anon — 17. marts 2018 @ 10:31

 55. > traveler 10:24

  Personligt så jeg gerne ca. halvdelen af klodens befolkning udryddet, en pest, farvel til ulandsbistand fra de rige lande og deres egne interne krige kan vel gøre tricket?

  I så fald ville jeg gerne betale til makværket DR.

  Kommentar by anon — 17. marts 2018 @ 10:34

 56. Abraham Lincoln er citeret for sentensen ”Man kan narre nogle mennesker hele tiden, og alle mennesker en gang imellem, men man kan ikke narre alle mennesker hele tiden”, men jeg ved efterhånden ikke om han havde ret. Jeg synes danskerne gentagne gange leverer beviser på, at hantog fejl. Der er meget der tyder på, at om ikke ALLE i bogstavelig forstand, så i hvert fald et overvældende stort flertal af danskerne lader sig narre hele tiden. Den borgerlige opstand over at gøre DR direkte statsfinansieret er jo ikke eksisterende. Ikke at DR ikke er et statsmedie i forvejen, det er det i høj grad, men der er trods alt en lille afstand til staten i kraft af licensen. Det der sker nu, er at denne lille, men principielt vigtige afstand fjernes helt i stedet for at gøre den større og mere reel. Jeg tror de fleste danskere ikke ved, hvad det indebærer. Den socialistiske hjernevask med virkemidlet skatteyderfinansierede velfærdsydelser gennem flere generationer har virket i ufattelig høj grad. Ligesom for at være helt sikre på, at fupnummeret ikke opdages, har den nominelt borgerlige regering opdigtet en nedskæring på 20%, som ved nærlæsning viser sig at være en årlig nedskæring på 4% de næste 5 år. Det bliver så nemt som at stjæle slik fra børn for DRs ledelse og politiske støtter at omgå reelle nedskæringer på så lille en procent uden det opdages. Samtidigt giver det dem velkommen politisk ammunition til deres propagandamaskine. Kim har allerede givet nogle eksempler ovenfor, her er et eksempel mere (advarsel mod brækfornemmelser): https://www.dr.dk/nyheder/politik/socialdemokratiet-afviser-massivt-indhug-i-dr

  Kommentar by monse — 17. marts 2018 @ 10:44

 57. Slap lige lidt af “drenge”. Hvad har bestyrelsesformanden ikke sagt: Bestyrelsesformanden (Michael Christiansen) for DR udtalte i uge 32/2016 om DR, efter der var fremsat forslag om at beskære hans budget, og slog fast, “-at DR står for den objektive sandhed, som ikke er farvet af partier og holdninger!”

  Det DF er gået med til her, er at gøre det hele helt uigennemskueligt. Nu bliver der vel ikke ført kontrol med, hvis man af bagvejen prøver at tilføre flere midler, eller også bliver det rubriceret under noget intetsigende.

  Noget i retning af, hvad bl.a. politiet bruger i stor stil, for at manipulere med statistikken, og mindske kriminaliteten.

  Utroligt, at man skal tvinges til at betale for de løgne DR kanaliserer ud. Som flere har skrevet, det er DDR om igen, og det kommer fra en såkaldt borgerlig regering, vor herre bevares.

  Kommentar by der Adler — 17. marts 2018 @ 10:59

 58. Jeg bor i udlandet, men betaler skat i Danmark [men må ikke stemme i Danmark!!!], skal jeg nu betale for noget jeg ikke kan se her? En meget dårlig idé.

  Kommentar by Boxen — 17. marts 2018 @ 11:12

 59. Så kom den længe ventede harakiri: “Borgerlig regering gør DR til statsmedie”
  Nu varer det endnu flere årtier før vi får den overskrift, vi har ventet på med længsel (mindst siden Muren og Jerntæppet faldt?): “Borgerlig regering afskaffer med ét hug de statsejede elektroniske medier, DR og TV2. Ny lov forbyder at staten nogensinde igen kommer til at eje nogensomhelst medier”

  Kommentar by A-mad — 17. marts 2018 @ 12:07

 60. Her havde DF en enestående chance for at jage lansen i dragen, og så indgår de i stedet i aftalt spil med DR, hvor de sidste officielt skal stå med et tudefjæs, mens de jubler indvendig. Nu har DR endegyldigt fået snablen i statskassen, og de sølle fire procent bliver hurtig ædt op af ekstrabevillinger til “Dansk Drama” og andet bæ.

  Nå men selvfølgelig skal den slikkede dreng i front for DF, sikre at hans hjernedøde vælgere kan blive sovset endnu mere ind i bagedyster og fedladne ministerfruers valsen rundt på dansegulvet, så de samme sinker glemmer at undersøge, hvad DF’s mange taburetklæbere egentlig laver for deres alt for høje løn, betalt for at bidrage med absolut ingenting.

  Kommentar by Margrethe — 17. marts 2018 @ 12:22

 61. For 3 år siden, da DR syntes at de skulle spare (måske for at få råd til nogen flere kvindelige direktør-bekendte), valgte de at nedlægge Radiounderholdningsorkestret.
  En af de få ting ved DR, der var kendt og skattet, også udenfor landets grænser.

  Denne gang vil de selvfølgelig også vælge at nedlægge de bedste og mest seriøse elementer, så de kan bevare aflønning af alle snakkevennerne, og så en eventuel socialdemokratisk ledet regering har argumenter for at rulle besparelserne tilbage.
  Keine hexerei, nur behaendichkeit.

  Kommentar by Bastardo — 17. marts 2018 @ 12:39

 62. DF er masochister, der gladeligt lægger stemmer til at blive pulet bagi med en 1-liters Baileyflaske.

  Kommentar by Træt — 17. marts 2018 @ 12:44

 63. > anon

  Procentregning er en nem og skidesmart “opfindelse”. Men 100-4%=96; 96-4%=92,16 osv. Slutresultaten ender med, at DR stadig får 81,5% af nuværende budget, så de mister altså 18,5%.

  Kommentar by NotaBene — 17. marts 2018 @ 12:48

 64. Lige nu er det meget aktuelt, at en højtstående kvinde indenfor politiet, er blevet politi anmeldt!
  Hun havde fået flere (3) af sine kvindelige venner til at udskrive regninger på millioner af kroner, hvoraf mange der ikke kan redegøres for.
  Men det mistænkelige er, at alle har en fortid i DR, hvor man tilsyneladende bare kunne give hinanden tårnhøje lønninger. Samtidig sad man i sit elfenbenstårn, som herremanden, der kunne skue ned på sine fæstebønder (licensbetalere), samtidig med at de blev nedgjort og latterliggjort for deres uvidenhed. Åndfuld samtale på et højt akademisk plan, var forbehold adelen.

  Kommentar by der Adler — 17. marts 2018 @ 12:53

 65. “Animal Farm” er en realitet! – Alle svinene griner deres røv i laser!

  Kommentar by T. Flodur — 17. marts 2018 @ 12:55

 66. Efter “massakren” er der nu kun råd til at flyve små ponyer over Atlanten…

  Kommentar by 4760 — 17. marts 2018 @ 13:00

 67. @ Margrethe m.fl

  Løgnepressen er glade og skriver i dag at det er en sejr for DF. Så ved man at der er ugler i mosen..

  Kommentar by kenneth — 17. marts 2018 @ 13:18

 68. Tja..Betal over skat…Det bliver en guldgrube. Før var det licens per husstand, nu er det hver enkelte person..Og det er ligegyldigt om du vil se kanalen eller ej. Men..noget skal de jo finde på, da et vedvarende stigende antal i befolkningen går over til nyhedsmedier på nettet. Det bliver jo så sandeligt også meget nemmere, at inddrive penge fra ALLE borgere.

  Kommentar by P B — 17. marts 2018 @ 14:46

 69. #50
  “Abraham Lincoln er citeret for sentensen ”Man kan narre nogle mennesker hele tiden, og alle mennesker en gang imellem, men man kan ikke narre alle mennesker hele tiden”, men jeg ved efterhånden ikke om han havde ret.”
  Det har han ikke, bare se på de fjolser herinde der tror NB kommer til at gøre en forskel.

  Kommentar by HMAK — 17. marts 2018 @ 14:47

 70. Df, er det for at indvandrere også skal betale licens? Altså tvinge dem og andre via skat. For nu skal man ikke mere melde til, men melde fra. Altså akkurat ligesom kirkeskat.
  Tåbeligt.

  Kommentar by P — 17. marts 2018 @ 16:40

 71. Nu skal det ene helst passe til det andet:

  Måske får vi snart en einheits-regering som i Tyskland. Kan noget mon gætte, hvilke partier den vil bestå af?

  Til HMAK
  Der er dem, der forudser det, og så er der dem, der opdager det for sent, når det er sket, og endelig de fleste som toppen satser vildt på, for de opdager ikke der sker noget.

  De første kalder man “de onde”, næste gruppe er de middelmådige, de sidste kalder man “de gode”.

  m.v.h.
  Jørn
  https://danmark.wordpress.com/2018/03/16/berlin-i-gennemsnit-7-knivangreb-pr-dag/

  Kommentar by Jørn — 17. marts 2018 @ 16:55

 72. At der i Tyskland har været 18 brandatentater på tyrkiske moskeer i de sidste 2 måneder er ingen nyhed, der er værd at bringe. Eksemplet kunne jo få noget til at tro, at so ein Ding muss ich auch mache.

  Kommentar by Menig 442 — 17. marts 2018 @ 17:53

 73. DR har hele tiden været et statsmedie. Intet nyt der. Lad os være glade for, at der bliver skåret ned på stationen.

  Kommentar by Henrik True — 17. marts 2018 @ 18:05

 74. > P 16:40

  Nej, du kan ikke melde faldet i personfradraget fra. Sorry to say. Så det er ikke som kirkeskatten.

  Kommentar by anon — 17. marts 2018 @ 18:14

 75. Vi har sejret af helvede til. “Kampagnerne” til at afmelde licensen har givet bagslag og nu skal vi ved lov betale til det værdiløse lort kaldet DR mm.

  Der er dog et lille lyspunkt, Vi har nu muligheden til at intervenere direkte så jeg foreslår at der bliver nedsat et uafhængigt styringsorgan der kan varetage skatteborgernes interesser så kan den politiske top i DR fyres og styringen overgår til skattebetalerne.

  Kommentar by santor — 17. marts 2018 @ 18:20

 76. Hvor mange gange i DR’s historie har de, for deres mange milliarder, lavet selvstændig dybdeborende journalistik, der afslørede korruption, nepotisme og skatteunddragelse blandt embedsmænd, politikere i kommuner eller statslig regi? Er det nogensinde sket? De messer blot nogle overskrifter, sakset fra de trykte medier, som trods statsstøtte, skal levere varen, hvis nogen skal gide købe det. Men indrømmet jeg har heller ikke set TV i årevis og da slet ikke de såkaldte “Nyheder”. Jeg tror, vi er helt tilbage til dengang, hvor Tine Götzche skulle interviewe Geert Wilders, og hun mest af alt havde travlt med at promovere sit egen skabagtige, ansigtsudtryk så ingen ude ved kakkelbordene – eller nærmere under PH-lamperne, skulle være i tvivl om, hvor meget Sinke Götzche afskyede den onde racist! Det var så patetisk at overvære, så ord savnes.

  Kommentar by Margrethe — 17. marts 2018 @ 18:43

 77. Hvormeget lyd- og billede materiale mon der er “forsvundet”, fra gamle dage som ikke passer ind i de rødes verdens forestilling, dengang DR flyttede fra Gladsaxe til mecca på Amager ?

  Kommentar by HMAK — 17. marts 2018 @ 19:12

 78. Ja, så fik nu engang konstateret at politikerne er i lommen på DR.
  Fire, 4% om året de næste fem år er sgu da at stikke blår i øjnene på folk.
  Gæt tre gange på hvem det ikke går ud over.
  Den bande sort bebrillede finker, beholder stadig deres på det tørre, og der bliver sikkert stadig levnet plads til at der oprettes nye million kroners stillinger til “veninderne”
  Gud fader i skuret, atter er vi blevet tørret af skrupelløse politikere.
  Nu blev vi effektivt afskåret fra at gøre modstand mod den lavine af fladpandede udsendelser, også kaldet “folkelig oplysning”
  Man fortvivler!

  Kommentar by Finn A. Skov — 17. marts 2018 @ 19:17

 79. 57. Du ved sgu godt det er en fuldbyrdet løgn, det som Michael Christesen sagde. Hvis jeg vil opleve rimelig objektiv sandhed på nyhedsfronten, så ser jeg Tysk TV. ARD eller ZDF. De ved sgu godt at nyheder, skal præcenteres nøgternt og præcist uden etisk eller moralsk vurdering. Prøv at lyt til P4 om morgenen. Det første de spytter ud, næsten hver morgen, er næsten altid: parodieret, men rimeligvis sådant: En eller anden universitets(dyr) undersøgelse viser at fattige mennesker ikke har ligeså mange penge sóm rige mennesker, og at det derfor skaber ulighed i samfundet…eller ensomme mennesker har ikke så mange bekendskaber, som social mennesker etc etc etc, og så koges der suppe på den slags selvfølgeligheder-, som var det en overraskelse for almindelige mennesker med en IQ på 50, før væsentlige her og nu nyheder kommer til orde, hvis de da når at komme med. DR er gennemgribeligt et kulturvenstredrejet enøjet medie. Den måde de i sin tid behandlede SIAD, eller Lars Hedegaard på er så foragteligt uanstændigt, og Deres tendiøse Venstredrejethed og formynderiske nyhedsbelærende enøjede idioti, så subjektivt forudsigeligt, så hvis de lukker biksen så ikke et ondt ord fra min side. Mene hvis de kan præsentere nyheder uden subjektive præferencer så ok. Ellers mener jeg Tyske medier, er langt mere objektive (ok ikke altid), end DR nogensinde har været.

  Kommentar by Michael Unna — 17. marts 2018 @ 19:18

 80. -Betal aldrig skat; vi må lære af Grækere og Italienere, de ved godt at skattepenge, det er noget der bliver svinet med og ingen velfærd- så de siger; “I lader som om I hjælper mig, jeg lader som om at jeg betaler!”
  og så snyder de helt vildt og passer selv deres gamle og skider på alle løgnhalse. Og havde de flere våben ville de også skyde alle de islamistiske nasserøve i stilhed..

  Og sådan må enhver fornuftig gøre.

  Kommentar by Hul igennem? — 17. marts 2018 @ 20:39

 81. Du har fat i noget, Hul igennem?20:39. Jeg kommer i tanke om og finder trøst i, hvad én af det forrige århundredes største samfunds sagkyndige sagde:
  “skattesnyderen i dag er at sammenligne med jernbanesabotøren under besættelsen. De gør et farligt job, men de gør et fædrelandsnyttigt job”.
  Og så var han oven-i-købet bornholmer! :-)

  Kommentar by A-mad — 17. marts 2018 @ 22:19

 82. Oppositionen bør være glade.
  For det er jo det samme som statsstyret virksomhed.
  Men skide med det. MSM er jo ikke noget vær, og desuden bliver DR mere MSM.
  Farvel med lortet. Jersild og manden med Hoppen kan vi da godt undvære.

  Kommentar by Sindsro — 18. marts 2018 @ 01:44

 83. Den skulle prøves ved en EU dom stol.
  Stats afkrævet licens?! Kan man det?!
  Der findes vel immervæk nogle, der ikke ejer tv, radio eller mobil. Så hvordan kan tvangs licens undgås? Bliver en masse dyne løfteri.
  Regering og df, det er en ommer.

  Kommentar by P — 18. marts 2018 @ 07:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper