20. marts 2018

Connie Hedegaard, Berlingske: ‘Vi oversvømmes med fake news og mangler en fælles referenceramme’

Udover JP/Politikens Hus er den eneste seriøse konkurrent til DR Berlingske Media, der foruden en række aviser også står bag Radio24syv. Da jeg sidst hørte lidt fra (det i øvrigt udmærkede) Q & A på Radio24syv, var der debat om DR-reformen. Højre flanke forsvarede nedskæringen af DR, ingen problematiserede etableringen af et skattefinansieret statsmedie. Røde partier har allerede nu lovet, at tilbagerulle nedskæringerne, og om få år står det endnu værre til for det borgerlige Danmark. Et større DR, uden mulighed for fravalg.

Spørgsmålet er selvfølgelig også, om det overhovedet kan blive værre. Socialliberale Connie Hedegaard, der bliver ny bestyrelsesformand for Berlingske Media, har naturligvis også en fortid på DR. Hun er ‘moderne, konservativ’, altså, slet ikke. Fra BT.dk – Connie Hedegaard i spidsen for Berlingske Media: Vi skal kæmpe mod fake news.

“I årevis har konservative drømt om den store fremgang, de ville høste, hvis de kunne lokke tidligere klimakommissær Connie Hedegaard til at blive formand for partiet. Nu kan hun i stedet være med til at sikre oplagsfremgang i stedet for vælgerfremgang.

Hun skal nemlig være bestyrelsesformand for Berlingske Media, der udgiver BT, Berlingske, Metroxpress, Weekendavisen og Radio24Syv.

‘Jeg har stor veneration for huset, og synes at Berlingske og andre mediehuse har en utroligt vigtig rolle nu. Især i disse tider, hvor vi oversvømmes med fake news og mangler en fælles referenceramme,’ siger Connie Hedegaard til BT, da vi fanger hende mellem to møder med forskellige topchefer. …

‘Hun har indsigt i medier, har en moderne, konservativ forståelse af samfundet og et internationalt udsyn, som gør hende til en stærk sparringspartner for ledelsen og aktionærerne,’ tilføjer Christian Van Thillo.”

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/91377/trackback

40 Comments »

 1. Klimakommisær….. ypperstepræst indenfor fake news!

  Kommentar by redneck — 20. marts 2018 @ 10:20

 2. Connie Hedegaards ansættelse sker på baggrund af hendes politiske fortid, meningen er at hun skal sørge for der fortsat ruller skattekroner ind til Berlingeren, de har set i krystalkuglen at nedskæringen i DR. måske også vil ramme de statsstøttede medier, så derfor er fake prinsessen Connie Hedegaard ansat på Berlingeren, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 20. marts 2018 @ 10:27

 3. Berlingske Media kunne jo starte med at oplyse etniciten på forbryderne i de kriminalartiker de publicerer.

  Bevidst fortielser er vel osse en slags Fake News ?

  Kommentar by Kurt — 20. marts 2018 @ 10:34

 4. “…og mangler en faelles referenceramme .” Jamen , den bliver da stillet til raadighed i skattefinanseret form fremover .
  “…en moderne , konservativ forstaaelse af samfundet og et internationalt udsyn .” Jo , det passer ganske paent som definition paa en globalist ; og hun har jo mange aars oevelse fra sin tid som vind-og-vejr-kommissaer….

  Kommentar by krassisten — 20. marts 2018 @ 10:43

 5. En moderne konservativ à la fr. Connie er en, der konserverer de seneste årtiers elendighed: Befolkningsudviklingen, statsmedierne, brandbeskatningen, korruptionen… Det skal alt sammen bevares og nænsomt moderniseres, så den herskende klasse af pampere og bureaukrater kan holde skruerne snurrende i samfundets mudrede vande.

  Kommentar by Crass Børsting — 20. marts 2018 @ 10:52

 6. Der bliver sgu værre og værre.
  Afdankede politikere møver sig ind alle steder.
  Hun var ynkelig som landspolitiker og senere som “klimakommisær”
  “Hedegård effekten” udeblev ligesom.
  Luk for mediestøtten, så kan hun hurtigt køre aviserne i sænk, jo før jo bedre.
  Måske vil det åbne op for nogle seriøse medier, der ikke lever af kunstigt åndedræt fra skatteyderne.

  Kommentar by Finn A. Skov — 20. marts 2018 @ 10:57

 7. “‘Hun har indsigt i medier, har en moderne, konservativ forståelse af samfundet og et internationalt udsyn, som gør hende til en stærk sparringspartner for ledelsen og aktionærerne,’ tilføjer Christian Van Thillo.”

  Så KAN det simpelthen ikke blive bedre, vel..???
  De “borgerliges” og erhvervslivets floskulære baljepis, er efterhånden ligeså monotont som det østtyske standardpensum i hjernedøde vækstparoler.

  Kommentar by Bror Lerbror — 20. marts 2018 @ 11:04

 8. Fake News…vel et udtryk for ..cencurønsker. Utilpassede nyheder :-).

  Kommentar by Michael Unna — 20. marts 2018 @ 11:14

 9. Connie Hedegaard er en af de mange skabsradikale i Det Konservative Folkeparti, så hun skal nok blive til gavn for nyhedsformidlingen.

  Kommentar by Jan Mølgaard — 20. marts 2018 @ 11:23

 10. EUSSR´s arme rækker langt i deres quest på at styre/kontrollere/
  censurer medierne.
  Nu sørger de for at Lonnie Gedehår, en tro støtte af regimet i Brussels(på fed livslang skattefri pension, kommer ind på Tanten, så hun kan disponere de “fake-news” Regimet i Brussels ønsker vi skal ha´serveret.

  “Jamen-ØH” Berlingeren er da et privat firma!
  ja-vist, på stats-støtte, og staten/Regimet bestemmer den redaktionelle linie, og dermed hvilke “fake-news” de syntes er passende for pøblen idag. Sådan!

  Og det værste: “Die dumme dänen” betaler med glæde verdens højste skatter&afgifter, for at støtte dette Regime! Idioter!
  P.

  Kommentar by Piotr — 20. marts 2018 @ 11:52

 11. Connie Hedegaard er blot en lidt yngre udgave af den gamle heks Marianne Jelved…

  Kommentar by 4760 — 20. marts 2018 @ 12:03

 12. Vi mangler fælles referencerammer?

  De kan jo bare forholde sig til virkeligheden og fortælle sandheden. Sværere er det vel ikke.

  Kommentar by santor — 20. marts 2018 @ 12:31

 13. Vor Herre bevare os!! Den radigale EU-tosse. Hun skal helt sikkert nok stå for endnu mere politisk korrekt vås, fortielser og direkte løgn.

  Kommentar by Knud — 20. marts 2018 @ 13:11

 14. Connie Hedegaard og ordet “fælles referenceramme” får mig straks til at tænke på en Deadlineudsendelse den gang Connie endn kun var studievært.

  DR Deadline: Connie Hedegaard interviewer Cecilie Stokholm Banke der er ansat ved Dansk Center for Holocaust Dyrkelse. I stedet for kritisk journalistik ser vi en studievært der er rørende enig med sin gæst. Det er nødvendigt at vi erkender at holocaust er et vigtigt del af vores identitet, og at det er på høj tid at EU……

  Læs resten her: http://www.mosaisk.com/Danmarks-Radio/Deadline-Connie-Hedegaard-Antisemitisme.php

  Connies entusiasme for holocaust religionen har nok ikke været nogen hindring for ansættelse i EU. Hvis man ellers ikke forstår hvordan jødisk lobbyisme, indflydelse og kontrol virker, så har man et godt eksempel her; eventuelt selvstændig tænkende individer ville aldrig have fået en chance for at komme videre – men bagmændene ser med glæde på Connies journalistiske holocaust aktivisme. Den intellektuelt set underfrankerede Connie Hedegaard er ideel til et velbetalt jødekontrolleret job i EU. Heil Bilderberg Connie!

  Kommentar by Balder — 20. marts 2018 @ 14:50

 15. Det må være svært at udgive en borgerlig avis i hovedstadsområdet. Det seneste valg viste at antallet af borgerlige stemmer i København/hovedstadsområdet kun udgør 5-8% af vælgerne.
  Hvem skulle i øvrigt også skrive en sådan avis? Stort set alle journalister er medlemmer af Journalistisk Venstreparti. De få der ikke er det arbejder formodentlig som pressemedarbejdere i det private erhvervsliv.

  Der er derfor heller ikke noget overraskende i at den tidligere borgerlige Berlingske Tidende nu er blevet til den kulturradikale Berlingske. Et stort skridt på vejen var sidste års udskiftningen af den efter danske forhold aldeles udemærkede chefredaktør Anne Libak med Mette Østergaard, hvis baggrund åbenbart passede meget bedre til Berlingskes nye profil. Mette Vestergaard kom fra en stilling som chefredaktør ved TV2-NEWS og før den til var hun politisk redaktør på menighedsbladet Politiken.

  Målet for Berlingske må nu være nået med udnævnelsen af Connie Hedegaard, en af de alt for mange radigale hattedamer der i mange år totalt har domineret Det Konservative Folkeparti.

  Jeg bryder mig ikke om venstrefløjen eller De Radigale, men endnu værre er da de personer der udadtil kalder sig konservative/borgerlige såsom Connie Hedegaard og Per Stig Møller men som indadtil er rendyrkede radigale.

  Kommentar by bjarne Binee — 20. marts 2018 @ 14:53

 16. Berlingerne….var det ikke dem der fyrede (under Lisbeth Knudsens ledelse) Lars Hedegaard, fordi han skrev for meget om Islam (han havde fået en advarsel)? Groft sagt, så har jeg opgivet dem fra den tid af, og jeg vil da også anbefale at man dropper denne avis, som Connie Hedegaard helt sikkert passer ind i.

  Kommentar by Michael Unna — 20. marts 2018 @ 16:33

 17. http://nyheder.tv2.dk/business/2018-03-20-ny-bestyrelsesformand-for-tv-2

  En ulykke kommer sjældent alene…

  TV2 får ny bestyrelsesformand – fra det yderste venstreorienterede overdrev.

  Hvordan det kan ske under en “borgerlig regering”, at TV2 venstredrejes med en idiot fra Huffington Post …? F***! Men det det bliver nok jo helt i Kristian Jensens “progressive”-ånd.

  Kommentar by Polka — 20. marts 2018 @ 16:43

 18. “Vi oversvømmes med fake news og mangler en fælles referenceramme”

  Udtalt af en person, som i årevis har forsøgt at gøre løgnen til vores fælles reference – og en dejlig nem indtægtskilde. Hør her Klima Connie; der er ingen menneskeskabt global opvarmning, isbjørnene stortrives, korallerne har overlevet langt værre klimatiske forhold, og der er ingen stillehavsøer som har behov for evakuering. Hvorfor skulle jeg stole på dig? Idiot!

  Kommentar by Hr. Snusk — 20. marts 2018 @ 16:47

 19. @ POLKA, vi har squ da ikke en Borgerlig regering! hahaha.. de er alle socialister!
  se bare kolbøtternes sidste plan medDhimmiRadioen alias DDR.
  Vi får ikke selv lov til at vælge! uanset eller ej, om vi ser på lortet eller ikke bruger det, skal vi bare betale! kolbøtterne har besluttet at det er godt for DIG!
  Se bare Maj M´s tiltag overfor børnefamilier, Trolex´s tiltag over for arbejdsløse: “de er for fede” det er derfor de er ude af arbejdsmarkedet!
  Sæt skatter&afgifter ned, så regulerer alting sig selv! lad folket beholde de penge de slider for!
  P.

  Kommentar by Piotr — 20. marts 2018 @ 17:46

 20. Berlingske-ejendommen Pilestræde/Sværtegade har en fin central beliggenhed i indre København – Jeg er dog stærkt i tvivl om hvorvidt det kan betale sig at indrette ejerlejligheder i de eksisterende bygninger – Udlejning til Kontorhotel (?) Glem det! – Hoteldrift kunne være en mulighed – Disse betragtninger, bare så du er forberedt, bette Connie, når du om få år lukker og slukker “Tanten” – Men ellers god fornøjelse så længe det varer.

  Kommentar by T. Flodur — 20. marts 2018 @ 18:09

 21. Jeg forestiller mig, at de næste nye ansættelser på Land og Folk,,,øhh Berlingske vil blive George Metz som kulturredaktør og David Trash som debatredaktør…

  Kommentar by 4760 — 20. marts 2018 @ 18:21

 22. @ 20 . Lav et luksus-bordel paa adressen . Falske stoen eller falske news , det kan sgu vaere et fedt…

  Kommentar by krassisten — 20. marts 2018 @ 18:22

 23. 22 krassisten

  Det bliver i så fald Fake Pussy (Narrefisse)!

  Kommentar by T. Flodur — 20. marts 2018 @ 18:56

 24. “Vi oversvømmes med fake news”
  Nååeh så det er derfor, du nu vil gøre en aktiv indsats for at få lukket en af disse møgspredere.
  Eller handler drømmen om en “fælles referenceramme”, i virkeligheden om en fælles “Pravda” renset for al det irriterende støj fra anderledes tænkende? Totalitaristers våde drømme fås i mange farver og former…

  Kommentar by Margrethe — 20. marts 2018 @ 19:54

 25. @14,balder.

  Jeg ved ikke om du er klar over det,men efternavne der ender på ´gård`(udtales gard) er ret almindelige jødiske efternavne i USA og Canada.Tænk på hvor mange fremtrædende der har det i efternavnet.Lidengaard og Østergard for bare tage et par eksempler.Prøv at se på deres ansigtsudtryk,og naturligvis specielt deres meninger.
  En ting er sikkert,der er mange flere af dem her end officielle tal giver udtryk for.

  Kommentar by dan.c — 20. marts 2018 @ 19:59

 26. Moderne konservative, kulturradikale, socialister, revolutionære kommunister, folk der er indifferente, dvs. det store flertal i den danske befolkning har Universalhumanismen som fælles referenceramme. Altså den tro, at hvis man gjort sig skyldig i at passe sit arbejde og tjent nogle penge, skal man for sin sjæls frelses skyld aflevere det hele i socialhjælp til hele verdens fattige idioter og voldspsykopater. Det er så dybt cementeret en referenceramme, at flertallet overhovedet ikke kan tænke en tanke udenfor denne ramme. Det er derfor, at der ikke er nogen forskel på moderne konservative, kulturradikale, socialister, revolutionære kommunister og folk der er indifferente. En af konsekvenserne af flertallets manglende evne til at tænke selvstændigt er, at alt hvad der ikke taler Universalhumanismens sprog pr definition er Fake News.

  Kommentar by monse — 20. marts 2018 @ 20:30

 27. C Hedegaard kunne starte med at læse Ole Hyltofts fremragende kronik om de perverse verdensredderes ufattelige svigt, bedrag og fake news de sidste godt tre dekader.

  Stor tak til hr. Hyltoft – lad os så få hældt alle de hjernevaskede antidemokrater hjem til deres af sharia ødelagte lande og befolkninger. De har ingen fremtid i Den Frie Verden.

  https://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE10432471/socialdemokratiets-store-omvendelse/

  STOP VANVIDDET, STOP DET NU. Bevar Den Frie Verden.

  Kommentar by Stopdetnu — 20. marts 2018 @ 21:01

 28. Hvor sjovt er det egentlig at se på de døende statsmedier, DR og TV2’s dødskamp? Broadcast tv blev forældet i forrige århundrede med den meget hurtige udbredelse af internettet, hvor alle nu får deres vigtigteste nyheder, når det passer dem. Man husker den gamle afslutningsreplik, der ofte var på DR-monopolets nyhedsudsendelser: “Og det var de nyheder vi valgte at bringe i aften” (Godnat og sov godt?)

  At man kunstigt vil forlænge DR’s liv ved at flytte udgiften på 2500 kr årligt fra et girokort med tvangslicens betaling, som kan få de fleste til at se rødt (dobbelt?:-), over til at være skjult i den almindelige skatteopkrævning, er så primitiv manipulation, at det gør ondt helt ind i sjælen. Hvem fanden tror de de er?

  Nu siger nogen (DF-ere?) at det bliver billigere for de mindrebemidlede, der ikke har så høj en skatteprocent om nogen.
  Men min fattige studerende søn gjorde opmærksom at han blev ramt, fordi han nu ikke længere kunne være sortseer, som var almindeligt påstod han blandt mange af hans medstuderende. Bad luck, sagde jeg med et faderlig grin.

  Han returnerede dog promte og bemærkede tørt, at os boende hjemme i familien i fremtiden skulle betale 3x2500kr=7500 kr årligt til DR, nu hvor licensen bliver betalt af hver enkelt over personskatten og ikke som licensen betales af husstanden. Touché! :-)

  Og vi er fortsat tvunget til at betale til DR, som vi ønsker nedlagt og som vi næsten aldrig ser bl.a for at undgå at blive hjernevasket af statens hjerne vaskeri! Statens røde hjernevaskeri. Stop det!

  Kommentar by A-mad — 21. marts 2018 @ 00:29

 29. Kim Møller: Du har vel bemærket at samtlige titles er beriget med et “Jubiiiiii”? Det smadrer totalt UP’s indeksering i google og søgning på UP arikler / arkiv generelt.

  Kommentar by DavidK — 21. marts 2018 @ 04:51

 30. Fik en mail fra Britian First. To af Deres politikere er fængslet for at kritisere Islam, ovenpå de 1000 registrerede småpige britiske sexslaver i Midtengland, som Pakistanske og Bangladesh bander har haft. De tusind er i en enkelt by, yderligere 400 er registreret. Men man er ved at indfører cencur helt til Fængselsniveau, hvis man kritisere Islam i England i dag. Vil anbefale i kigger på det. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 21. marts 2018 @ 07:05

 31. Trump hører tydeligvis ikke med i mediernes fælles referenceramme, og derfor kan de godt skyde på ham med fake news, uden at det indregnes som fake news.

  Man hører uden den mindste tvivl fra alle medier, at Trump har misbrugt Facebook-data. Der er bare den krølle ved et, at det firma, Cambridge Analytica, der skulle have foretaget misbruget, benægter det:

  “No data from GSR was used by Cambridge Analytica as part of the services it provided to the Donald Trump 2016 presidential campaign.

  Cambridge Analytica only receives and uses data that has been obtained legally and fairly. Our robust data protection policies comply with US, international, European Union, and national regulations.”

  Dette glemte medierne lige i skyndingen. Normalt behandler medierne en gerningsmand med stor varsomhed og dømmer han ikke på forhånd, og slet ikke, hvis der er påstand mod påstand. De bryster sig med høj etik for at undgå falske rygter og fake news.

  Men der gøres undtagelser. Trump hører til undtagelsen, hvor ethvert rygte eller uverificerede påstand fremføres som den skinbarlige sandhed.

  Kommentar by traveler — 21. marts 2018 @ 07:52

 32. Spot on traveler 07:52. Eksemplerne på løgnene især i TV2 med Jesper Steinmetz som den førende Trump-bagvasker, er legio. De er så tykke – MSM løgnene – at man bare springer dem over, som når man tænker på noget andet imens, hvis man er tvunget til at høre på en tvangsneurotiker, der endnu ikke har fået det befriende elektrochok.

  ‘Licenshesten’ var vi mange, der hellere havde set som USA-korrespondent i DR en Kim Bildsøe Lassens monomane liren anti-Trump remser. Hvor var det en dejlig befriende hest!

  Det er ligesom at se Limbo-dans, at se nyheder om Trump fra DR og TV2: “How low can you go?”

  Nu kommer nok snart denne som Breaking News i DR eller TV2:-):

  “SIDSTE NYT! Det var Donald Trump, der stod bag ubåds-Madsens mord på den svenske journalist Kim Wall på ubåden Nautilus i august 2017!”

  Kommentar by A-mad — 21. marts 2018 @ 08:49

 33. SYG kælling.

  Kommentar by Nielsen — 21. marts 2018 @ 09:19

 34. # 32

  Det var også Donald Trump, som stod bag mordet i Finderup Lade…

  Kommentar by 4760 — 21. marts 2018 @ 09:38

 35. Connie islamistEUløgnhals og fedter prøver bare at gøre Perkerlingske lækker til et salg til islamistiske medieinvestorer.. fra islamist-Arabien.. hun er lige så klam som Stine Bosse.

  Kommentar by Hul igennem? — 21. marts 2018 @ 10:59

 36. Trump? nænæ det var Putin, det er altid Putin, husk det!

  Russerne har hacket hele mediebranchen. De stjæler bonusserne.
  Ja og det er jo også russere, der kører småpiger over i Stockholm, det er russerne der skød en masse uskyldige i Paris, også herhjemme var der en russer, der skød omkring sig ved Krudttønden, måske var det Putin selv, der skød vagtmanden ved synagogen i Krystalgade?
  Russere der voldtager og skærer småpiger i stykker i Italien, vi ved det godt ja.
  Det var russerne der sørgede for at hende der Hillary ikke blev valgt. Det er russerne der har narret briterne til at sige adios til EU. Russerne forhindrede også USA i at vinde? i Syrien. Det er russerne der står bag alle de stakkels, stakkels islamister i Calais, jaja vi ved det godt.

  Derfor er det også bare så heldigt at vi har bestilt lov til at sende 40.000.000.000kr til USA for nogle måskefly. Godt at Danmark helt alene er ved at vinde over både Rusland, NordKorea og Cuba på en gang, sammen med vores frihedselskende allierede i SaudiArabien, som jo også helt berettiget er i FN?’s menneskerettighedsråd. Også for dårligt at russerne har hacket både Juncker og Merkel. Russerne har også betaget Macron med en af deres ældste og mest udspekulerede honeypots
  Det er også russerne i Bruxelles, der er en trussel mod kvinderne, det er de millioner af russere i Tyskland, der opgejler de mange mange tusinder af nazister og fascister og rascister, der forklæder sig som almindelige mennesker.
  Heldigvis har vi SuperFogh og MegaHjort sammen med LudoLøkke og BrainyKristian; det alene-sammen med MoraloGade og Der AlteUffe- redder os fra russerne og deres “russia ukbar”- Det har jeg selv set i DR! Nu kommer også IslamoConnie-

  Kommentar by Isabella — 21. marts 2018 @ 11:03

 37. @ 36 , Isabella . Jeg har hoert saa galt at russere skal have haft deres fingre med i spilllet da Putin blev valgt forleden . Jo jo , det er ganske vist . Angaaende vores allesammens Connie , burde hun ikke retteligen kaldes Don Quixote-Connie….?

  Kommentar by krassisten — 21. marts 2018 @ 12:57

 38. PS. Don Quixote kaempede ganske vist imod vindmoeller (som han troede var fjendtlige riddere) ; vind-og-vejr Connie kaempede mod co-2 og for vindmoeller , men hendes bestraebelser havde nu lidt af det samme tragikomiske over sig . Jeg vil gaette paa , at kampen om det sande ord og mod falske nyheder vil vaere at ligne med ovennaevntes kamp mod vindmoeller…

  Kommentar by krassisten — 21. marts 2018 @ 13:42

 39. -Connie Hedekibbutzgaaard eller hvad hun hedder kunne så ride på Stine Øffebossegaaard, hun er bred over krydset og ganske velpolstret, det bliver vel en Tour de sparegris, eller sutteso, suget fejler vist ikke noget hos de to dhamer, vi tvinges til at kaste perler for svin.

  Kommentar by Isabella — 21. marts 2018 @ 16:20

 40. venstrefløjen, dvs hele kolbøtteborgen, det korrupte folkestyre under EU og mediernes hykleriske dobbeltmoral, afsindige bedrageriske relativisme og helt åbenlyse og gennemførte uhæderlighed gør at folkestyret og beskatningen ingen legitimitet har mere.

  Kommentar by Christian — 22. marts 2018 @ 03:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper