28. marts 2018

KU-landsformand kalder Identitær Danmark for ‘nynazister’, og tager afstand fra ‘alt hvad de står for’

For et par uger siden kontaktede venstreradikale Redox KU-formand Andreas Weidinger, med henblik på at udnytte den pæne borgerligheds latente angst for at blive associeret med Redox’ ideologiske rival. Weidinger forklarede, at Identitær kan betegnes som ‘nynazister’, og man kunne således ikke være aktiv i begge foreninger. På vegne af Konservativ Ungdom tog han afstand fra Identitær, og “… alt hvad de står for.”

… på vegne af Konservativ Ungdom tager jeg og hele organisationen afstand fra Identitær og alt hvad de står for. Det har jeg også gjort offentligt, hvor jeg bl.a. har betegnet dem som nynazister (det er i hvert fald det mest rammende begreb, jeg kan komme på). … Det er ikke foreneligt, at være medlem af KU og Identitær. Det har vi heller ikke oplevet at nogen har været, så vi har ikke haft nogen sager i den henseende.” (Andreas Weidinger, KU-landsformand, Redox.dk, 22. marts 2018)

Dagen efter skrev Rasmus Jarlov en analytisk Facebook-opdatering, hvori han præciserede, at den igangværende demografiske udvikling får store konsekvenser. At danskerne vil komme i mindretal i Danmark, hvis vi fortsætter som hidtil med en på overfladen stram udlændingepolitik. Ærlig snak fra den konservative MF’er.

“… Danmark er ikke længere Danmark, hvis danskerne kommer i mindretal… så længe der stadig er nettoindvandring, er det stadig kun et spørgsmål om tid, før udlændinge og efterkommere udgør et flertal. … Nok er der opbakning til en endnu strammere udlændingepolitik, og det er selvfølgelig der, vi må starte… Men det vender jo ikke udviklingen. Det forsinker den bare lidt. … Men så skal vi bare alle være klar over, at de børn, der bliver født i dag, ikke bor i et Danmark, hvor danskerne er i flertal, når de bliver gamle.” (Rasmus Jarlov, Facebook, 23. marts 2018)

Trods analysen, så fortæller Jarlov henkastet, at De Konservative politisk set ikke er villige til at gøre hvad der kræves for at vende udviklingen. Ingen har nogensinde været i tvivl, og det er så her Identitær kommer ind.

(Identitær Danmark på Instagram, 13. februar 2018)

“Et af de definerende træk ved den identitære strømning, er den måde vi opfatter identitet på. Vi mener at identitet er baseret på både kultur og etnicitet, og er på den måde et samspil mellem noget dynamisk og noget kontinuerligt. Det er det vi kalder etnokulturel identitet.

Vores forståelse bygger på en helhedsopfattelse, hvor vi anerkender at identitet er en kompleks størrelse, der ikke kan reduceres til hudfarve, om du spiser frikadeller eller fejrer jul. I stedet handler det om at være del af en lang historie, og den gradvise udvikling af kulturelle praksisser, der har rod i det folk de er vokset ud af. De forskellige dele kan ikke skilles ad, for det er helheden, der udgør identiteten. Kulturen svæver med andre ord ikke frit i luften.” (Identitaer.dk, 2018)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/91564/trackback

26 Comments »

 1. De konservative unge har mere i munden end i ånden. De tænker tradionelt levebrødspolitisk og parlamentarisk. De har ingen kraft til de store opgør, måske bortset fra nogle enkelte individer blandt dem.

  Kommentar by Uno — 28. marts 2018 @ 21:03

 2. Jarlov er et trist tilfælde. Han har forlængst indset, hvad der bør gøres, men tør simpelthen ikke. Det gør ham i grunden værre end de, der i ramme alvor tror på, at et multikulturelt Danmark kan fungere.

  Kommentar by Odo — 28. marts 2018 @ 21:11

 3. “Folkets vilje, landets lov”, det stod der på forsiden af hedengangne Land og Folk.
  Så længe viljen mangler hos flertallet til at gøre op med de love, som tvinger os til at acceptere og leve med islam, sker der kun kosmetiske forandringer.

  Kommentar by Menig 442 — 28. marts 2018 @ 21:11

 4. Alle som i den nuværende krisesituation ikke er i stand til at se hvad der foregår, eller som lader som om, er en flok nyttesløse tomhjernede eller hjertekolde zombier, uanset om de er del af Enhedslisten eller Konservative. I mine tanker ser jeg dem marchere til et lille skur på heden et afsides liggende sted. Man har vel lov at drømme.

  Kommentar by Balder — 28. marts 2018 @ 21:19

 5. Måske er folk som Jarlov og Støjberg faktisk de værste. Det er dem som bliver ved med at give nogle svage sjæle et lille håb om at K og V kunne risikere at bedre sig. Judasgeder, som fører fåreflokken hen mod slagtestedet.

  Kommentar by Balder — 28. marts 2018 @ 21:23

 6. Det har jeg også gjort offentligt, hvor jeg bl.a. har betegnet dem som nynazister (det er i hvert fald det mest rammende begreb, jeg kan komme på). …(Andreas Weidinger, KU-landsformand, Redox.dk, 22. marts 2018)

  Det er hatespeech.

  Identitær Danmark bør lægge sag an. At sammenligne dem med nazister for, at skræmme dem til tavshed ligesom venstrefløjen altid gør. Der er også et forsøg på at forhindre yttringsfriheden. Og gøre nogle meninger og ytringer ‘ulovlige’.

  Kommentar by XXXXX — 28. marts 2018 @ 21:27

 7. KONSERVATIVE = NY-NAZISTER SOM RESTEN AF CHRISTIANSBORG OG SOM I 1940. ISLAM = MEGAVOLDELIG NAZISME SOM KONSERVATIVE IKKE KAN FÅ NOK AF

  Kommentar by Christian — 28. marts 2018 @ 21:36

 8. Bare rolig, det er Konservativ Ungdom´s svanesang vi her hører Andreas Weidinger afsynge med høj og klar stemme!

  Balder: Det er da vel for pokker ikke Uffe Ellemann-Jensens skur derude på heden ved Karup Å du har i tankerne?

  Kommentar by T. Flodur — 28. marts 2018 @ 21:41

 9. De Konservative er åbenbart blevet bange for deres egen skygge efter fiaskoen med “Nej til nazi-islam”-kampagnen ved valget i 2015.

  Mon ikke vi ser Jarlov skifte til Nye Borgerlige inden længe?

  Kommentar by 4760 — 28. marts 2018 @ 22:44

 10. I øvrigt god påske til hr. Møller og alle læsere og skarpe kommentatorer på Uriasposten.

  Kommentar by 4760 — 28. marts 2018 @ 22:47

 11. #7
  KU støttede nazisterne under sidste verdenskrig, og de støtter nazisterne under den nuværende verdenskrig. Ikke noget nyt der.

  Kommentar by HMAK — 29. marts 2018 @ 06:15

 12. Hvorfor fusionerer de forskellige fraktioner af de Radigale ikke bare først som sidst?

  Kommentar by Træt — 29. marts 2018 @ 06:43

 13. De “konservative” er en vittighed. De marcherer direkte imod deres egen udslettelse med en bøsse ( som vil ende sine dage i en byggekran når deres kæleperkere får magten) som fanebærer i spidsen.

  Kommentar by Danskeren — 29. marts 2018 @ 08:19

 14. det er i hvert fald det mest rammende begreb, jeg kan komme på

  Det er det ENESTE begreb du kan komme paa. Grunden til at alting minder dig om Tyskland i trediverne, er at Anden Verdenskrig er den eneste historiske begivenhed du har hoert om.

  Kommentar by Erling — 29. marts 2018 @ 08:29

 15. De sidste 50 år har konservative folkeparti været alt andet end konservative. Møgdyrene er globalister til fingerspidserne.

  Kommentar by Nielsen — 29. marts 2018 @ 09:37

 16. Han bryder sig ikke om sagen nævnes på hans FB. Der blokeres…

  I øvrigt burde Identitær sagsøge ham for den udtalelse, og redox for at viderebringe den.

  Kommentar by Hans Und — 29. marts 2018 @ 10:19

 17. Og ellers kan Identitær jo dukke op til hans afskedsreception d. 13 april med en gave der illustrere, hvor fuld af løgn og smæderi han er.

  Kommentar by Hans Und — 29. marts 2018 @ 10:23

 18. Både gamle og unge konservative samt deres vælgere er landsforrædere og bør behandles som sådan.

  Kommentar by Piphans — 29. marts 2018 @ 10:34

 19. Hvorfor er en KU-formand overhovedet på talefod med Redox? Hvorfor deltage i den her inkvisition?

  Kommentar by BE — 29. marts 2018 @ 10:38

 20. Det minder mig om den skamstøtte, der bør rejses over Schlüter, for at snyde os for et flygtningevalg efter den såkaldte Tamilsag.

  Kommentar by Træt — 29. marts 2018 @ 11:33

 21. At være medlem af KU eller stemme på “De Konservative” betyder blot, at man ønsker, at den store udskiftning af den vestlige befolkning (“The Great Replacement”) skal gå en anelse langsommere end venstre-fløjen ønsker det.

  Kommentar by HN3 — 29. marts 2018 @ 11:34

 22. En vaskeægte cuckservative. Han kommer også fra GentAAfte, hvor det generelt er nemt at shame folk- man skal jo nødigt blive smidt ud af det gode selskab.
  Han burde have sagt at han ikke vil udtale sig, fordi han ikke vil associeres med Redox-rødfascisterne.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 29. marts 2018 @ 16:52

 23. Identitære bruger nogle af Saul Alinskys rule for radicals mod dem selv, derfor vil Redox have dem marginaliseret hurtigst muligt, for at de ikke skal blive for stærke

  13. “Pick the target, freeze it, personalize it, and polarize it.”

  https://en.wikipedia.org/wiki/Rules_for_Radicals

  Redox’ angreb og udskamning viser, at Identitære har fat i det rigtige – opsigtsvækkende aktivisme.

  Kommentar by Hodja — 29. marts 2018 @ 22:32

 24. Jeg har altid undret mig over Rasmus Jarlov i og med, at han i praksis slet ikke burde være medlem af Konservative. Han minder mig på mange måder om en nationalkonservativ, hvorfor han i realiteten burde melde sig ind i Nye Borgerlige. Hvorfor skifter manden ikke bare parti? Der er mange gode mennesker i KF, men desværre er de partipolitisk gået forkert.

  Kommentar by Dan — 31. marts 2018 @ 15:25

 25. #24

  Jarlov er en levebrødspolitiker og så længe NB ikke er en sikker plads i Folketinget, så bliver han i K.
  Hyklere.

  Kommentar by Anonym — 31. marts 2018 @ 20:55

 26. […] og tager afstand fra ‘alt hvad de står for’’, uriasposten.dk, d. 28. marts 2018, link: http://www.uriasposten.net/archives/91564 og ‘Christian Egander Skov: ‘En konservativ kritik af […]

  Pingback by Hvem er de identitære og hvordan forholder vi os til dem? (1/3) - Konfront — 11. december 2018 @ 13:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper