3. april 2018

Professor: ‘Grænsekontrol giver racismen en konstruktion og en kontekst, vi kender som nationalisme’

En overset perle – intet mindre. Søren K. Villemoes overværede tidligere på året en to-dagens konference om race i regi af Aalborg Universitet København, og her kan man virkelig tale om en parallelvirkelighed. Her lidt fra referatet i Weekendavisen – Nuancer af hvid (16. marts 2018).

“I et fyldt auditorium træder professor i migration ved Aalborg Universitet Peter Hervik op til podiet. … Siden slutningen af 1990erne har Hervik forsket i racisme, særligt i muslimers repræsentation i medierne. Ifølge ham var det her, racismen for alvor begyndte at gøre sit indtog i Danmark.

‘I dag er jeg mest interesseret i aktivisme-perspektivet. Jeg er meget begejstret for det, der sker i den nye, sociale bevægelse,’ fortæller han… Hervik er heller ikke begejstret for medierne. De forsimpler spørgsmål om racisme, reproducerer den og fortæller ikke om de bagvedliggende årsager til migration, der kan forstås bedre, hvis man læser Marx.

‘Hvad der overses af nærmest alle journalister og mange akademikere er, at migration på et dybere niveau primært er en reaktion på ulighed eller oplevet ulighed,’ siger han og forklarer, at hverken postkolonialisme eller marxisme i sig selv er tilstrækkelige til at forklare racisme. Hervik fortæller, hvordan forskere har påvist, at grænsekontrol giver racismen en konstruktion og en kontekst, vi kender som nationalisme.

Blandt de papers, der fremlægges, er det adjunkt i migrations studier ved Aalborg Universitet Martin Lemberg-Pedersen, der står for det første og muligvis det mest bemærkelses værdige. … Han viser et kort fra EUs grænseagentur Frontex over migrantruter fra Afrika til Europa. På kortet er der pile, der bevæger sig fra syd mod nord.

‘Hvis man studerer starten af pilene, er der intet, der viser, hvorfor folk bevæger sig. Er det forfølgelse? Borgerkrig? Nej, volden er selve bevægelsen. Der er en slags racialiseret hukommelsestab i vores forestillinger. Jeg synes, det er slående at vurdere lighederne mellem Frontex’ kort og kort, der viser en anden form for omplacering af mennesker: Den transatlantiske slavehandel,’ siger han.

‘Også dengang var portrætteringen af volden den samme. Dengang blev slavers oprør mod deres ejere også set som voldelige handlinger, eksempelvis det haitianske slaveoprør, det første af sin slags. …,’ fortæller han.

Slavehandel er ikke det samme som migration. Det er mere en mutation. Men hvis du ser på de voldelige linjer, er der ligheder. Det går helt ind i hjertet af liberal, politisk teori, der kun for nylig er begyndt at se på migration. Det skyldes, at den er blevet bygget på en ekskluderende struktur som en slags naturlig orden, der racialiserer andre.

[…]

Det sidste oplæg står Anas Kababo og Serena Hebsgaard for. De mener ikke, at der kan findes statistisk belæg for den udbredte påstand om, at kultur kan forklare overrepræsentationen af ikke-vestlige efterkommere i kriminalitetsstatistikken. Kultur indgår ifølge dem som en ‘neokolonial praksis af selvglorificering, der udvikler diskurser om kulturel overlegenhed’. …

‘De såkaldte symptomer på laktose-intolerance er blot materialiseringer af den postkoloniale praksis transnational adoption,’ fortæller Kim-Larsen. ‘Hvis du er laktose-tolerant i Danmark, er du sandsynligvis også hvid. Med denne læsning af laktose-tolerance som en racial kategori, bliver det at indtage mælk en måde at vælge side til fordel for hvidheden og hvilke kroppe, der er normaliserede,’ forklarer hun.”

(Race in Contemperary Denmark, Racial Blind Spots in Danish Policy Domains, AAU, 18. januar 2018)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/91671/trackback

59 Comments »

 1. Det er jo det rene og skære vanvid. Selvbekræftende cirkelslutninger i vild galop. I forlængelse af det voldsbegreb der præsenteres, vil jeg fastslå at deres dumhed er en sand voldsakt mod alle der måtte være så uheldige at blive udsat for den.

  Kommentar by Høgsbro — 3. april 2018 @ 10:11

 2. Alle samfundsvidenskabelige og humanistiske fag er blevet totalt gennemsyret af det ævl. I burde prøve at se (arbejder selv på et universitetsbibliotek) alt det værdiløse kulturmarxistiske SJW-lort som amerikanske universiteter spytter ud i de her år. Ingen gider at læse det, men alligevel skal vi have det.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 3. april 2018 @ 10:16

 3. “En overset perle – intet mindre”.. Det kan ikke siges bedre. :-D

  Kommentar by P B — 3. april 2018 @ 10:26

 4. Hold da kæft, man bliver træt i masken. Først kupper den der venstrefløj danskerne ved at masseindvandre dem uden nogensinde at spørge dem. Og nu, ‘multikulturen’ er en uhjælpelig kendsgerning, har I da tænkt på, at det er den slags rævepis danskere skal høre på i al fremtid indtil jorden går under?

  Kommentar by BB — 3. april 2018 @ 10:48

 5. Slaveoprøret på Haiti nævnes og det var faktisk meget brutale etniske udrensninger og både hvide og mulatter blev slået ihjel. Landet har været uafhængig i 200.år og er det fattigste på den vestlige halvkugle med en afrikansk befolkning. Deres IQ skulle være omkring de 70 som er grænseretardering.Landet er dybt afhængigt af bistand udefra. . Klart det må være den hvide mands racisme med dens magiske kræfter som undertrykke dem på trods af selvstændighed som er forklaringen hos de post-morderne på universiteterne. .

  Kommentar by Thorsted — 3. april 2018 @ 10:57

 6. Erhm… om ikke andet kan man da sige, at professoren kommer vidt omkring og lader til fuldt at beherske kulturmarxistisk lingo.

  Som en klog mand engang sagde, så skal man være universitetsuddannet for at kunne være så dum.

  Kommentar by Quark — 3. april 2018 @ 11:12

 7. Det er det mest sindsyge jeg længe har skullet forholde mig til. Racisme er hvis man gør juridisk forskel på folk alene pga Deres hudfarve, eller etniske oprindelse. Hvis man gradbøjer lighed for loven over i hudfarve og etnisk oprindelse. Slut prut finale. Så kan de selvfrelste navleskuende uni-teroretikere lege Erasmus Montanus, og gøre – en sten ud af lillemor- (fra skuespillet Erasmus Montanus- af Ludvig Holberg.).

  Kommentar by Michael Unna — 3. april 2018 @ 11:23

 8. SUPER GODT at de liberale borgerlige globalister (støttet af DF) ikke er en del af masseindvandring-agendaen!!! Og effektivt bekæmper den onde venstrefløj på dette centrale punkt!!!

  Ups, nå nej…

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 3. april 2018 @ 12:10

 9. Man savner ord ..

  Kommentar by Christian — 3. april 2018 @ 12:12

 10. Den mands udsagn er så tåbelige, at de ikke lader sig kommentere på nogen som helst måde.

  Kommentar by Jan Mølgaard — 3. april 2018 @ 12:25

 11. Hov, der var jo flere, der ytrede sig, om muligt endnu mere tåbeligt.

  Kommentar by Jan Mølgaard — 3. april 2018 @ 12:29

 12. Og sådanne subjekter er på det offentliges lønningsliste.

  Kommentar by Jan Mølgaard — 3. april 2018 @ 12:33

 13. Min Tese: Der er en kulturel forklaring på Afrikas problem, ikke en socialpsykologisk undskyldning/racisme. Hvis europæerne havde levet i Afrika, ville der ikke være sult og fattigdomsproblemer. Og hvis afrikanerne havde levet i Europa, ville Europa være præget af fattigdom, sult, undertrykkelse, vold og krig.

  Man kan jo se det i en lille skala. De hvide farmere i Afrika kan godt drive landbrug i Afrika med overskud. De bliver angrebet af afrikanere røvet, voldtaget, dræbt.

  I Europa er indvandrere fra Mellemøsten og Afrika overrepræsenteret i alle kriminalstatestikker.
  Og underrepræsenterede på arbejdsmarked.

  Konklusion ligegyldig hvor araberne og afrikanerne befinder sig. Medbringer de vold, død og ødelæggelse.
  Mens hvide/europæere bringer økonomisk fremgang. Altså må det være noget kulturelt eller være i generne! Jeg mener IKKE hudfarven, men de mentale evner eller mangel på samme, der er skyld i problemerne.
  Alle de psyko-sociale-racisme forklaringer er bare dårlige undskyldninger.

  Kommentar by XXXXX — 3. april 2018 @ 12:34

 14. “Kultur indgår ifølge dem som en ‘neokolonial praksis af selvglorificering, der udvikler diskurser om kulturel overlegenhed’. …”

  Altså de neokoloniale muslimer, som invaderer Europa? De selvglorificerende muslimer, som betragter sig selv som kulturelt overlegne?

  Selv en blind høne kan finde korn.

  Kommentar by Hr. Snusk — 3. april 2018 @ 12:42

 15. Racisme har ikke noget med racisme at gøre og det er ikke engang løgn.

  Kommentar by Menig 442 — 3. april 2018 @ 12:59

 16. Hvor mange af UPs kommentatorer har fået nedenstående crab?

  Hej!

  Vi er igang med at lave en læserundersøgelse blandt alle, der har kommenteret på Uriasposten. Vi skriver til dig, fordi du tidligere har kommenteret flere gange på siden. I den forbindelse håber vi, at du vil bruge fem-ti minutter på at udfylde dette spørgeskema: https://goo.gl/forms/S6R4oHIQ6rOholB63
  Gå til undersøgelsen
  Du er selvfølgelig garanteret anonymitet.

  Med venlig hilsen
  Researchkollektivet Redox
  http://www.redox.dk

  Kommentar by Margrethe — 3. april 2018 @ 13:03

 17. Har fået samme Redox mail dd.
  Hvor har de e-mail adresser fra??? Er du blevet hack´et Kim???

  Kommentar by Anon2018 — 3. april 2018 @ 13:10

 18. Jeg har i dag modtaget den samme mail som Margrethe viser oven for.
  De må vel have brudt ind i eller hacked UP’s system.
  Selvfølgelig har jeg ikke klikket på deres link, som formentlig er fyldt med suspekt malware.
  Hvis de har lavet noget ulovligt, synes jeg bestemt vi skal anmelde svinene.
  Kan man i øvrigt finde ud af, om de også er inde i ens egen computer og hvor langt de måtte være.
  Under alle omstændigheder er det vel ulovligt for dem at henvende sig uopfordret? Kan man på det grundlag politianmelde dem?

  Kommentar by Knud — 3. april 2018 @ 13:14

 19. Holy cow, jeg troede det var en aprilsnar. Så gennemført kortsluttet skal man læse mange år for at blive, helst uden kontakt til den virkelige verden imens!

  Kommentar by Fighting Falcon — 3. april 2018 @ 13:29

 20. Jeg kunne heller ikke drømme om at klikke på noget. Og vil kraftig fraråde andre at gøre det. Klik aldrig på noget, hvor afsenderne stammer fra den psykiatriske varmestue, målrettet patienter med lidelsen: infantilanaldestruktivsamfundsnasserpåspeed. Deres destruktive psyke bunder i et kronisk mindreværd over aldrig i et helt livsforløb at være i stand til at bidrage med noget positivt til omverdenen. Ja hvem kunne ikke få trang til at udsende “undersøgelser” med sådan en lidelse…

  Kommentar by Margrethe — 3. april 2018 @ 13:34

 21. ADVARSEL, Redox sender lige nu e-mails ud til folk der kommenterer på uriasposten. Angiveligt for at indbyde til en undersøgelse. Er der nogen, der kan undersøge om det er lovligt? Og har de hacket vores mail adresser?

  Kommentar by Karsten S — 3. april 2018 @ 13:35

 22. Jeg har også modtaget mail fra Redox (som #16 Margrethe)
  Hvis man følger linket (copy&paste) kommer man til et google doc, men jeg ved ikke hvad der sker hvis man trykker på knappen (det turde jeg ikke).
  Hvis det var hvem som helst andre end Redox, der stod bag, så havde jeg såmænd ikke noget mod at svare på spørsmålene, men man ved aldrig hvad Redox kan finde på at bruge oplysningerne til…

  “Du er selvfølgelig garanteret anonymitet” – ja godaw do!

  Kommentar by hovsada — 3. april 2018 @ 13:38

 23. Knud – Margrethe
  Jeg har lige tjekket e-mail og fundet Jeres henvendelse fra Redox.

  Det er jo lige som kvinder på krisecentre der bliver stalket og overvåget på nettet af voldelige eks-kærester eller ægtemænd.

  Jeg politianmelder sagen.

  Kommentar by k.m. — 3. april 2018 @ 13:39

 24. Redox’s mail kan næsten kun opfattes som en “we know who you are” trussel. Gys!

  Kommentar by hovsada — 3. april 2018 @ 13:41

 25. De har tydeligvis brugt ulovligt fremkomne oplysninger i ond tro. Imod jeres vilje. Klart ulovligt.

  Kommentar by Hr. Snusk — 3. april 2018 @ 13:49

 26. Kan Discus være kilden?

  Kommentar by Hr. Snusk — 3. april 2018 @ 13:49

 27. Teenagerne på Redox vil intimidere. Går politiet dem efter i sømmene, vil de finde ulovligheder.

  Kommentar by BB — 3. april 2018 @ 13:59

 28. I er nogle bøsserøve. Hvis vi ikke river hovederne af forræderne, så dør vi.

  Kommentar by Christian — 3. april 2018 @ 14:02

 29. Kære blogejer Kim Møller,

  Undskyld at jeg her og nu skriver om noget, der ikke vedkommer det konkrete emne, men da du ikke har en direkte kontaktadresse ser jeg mig nødsaget til at kontakte dig på denne måde, ihukommende at du jo læser alle kommentarer.

  Jeg har fulgt med i din blog hver dag gennem de sidste 10 år, og har da også et par gange skrevet nogle kommentarer til de udstukne emner, skønt det godt nok er lang tid siden, og som mange andre værdsætter jeg dit arbejde med at sammenfatte og sammenskrive alt det, som de etablerede medier ikke vil skrive om.

  Nu har jeg imidlertid dags dato modtaget en mail fra researchkollektivet Redox, dette for mig dybt kriminelle foretagende, der vil have mig til at deltage i en undersøgelse om Uriasposten, fordi de har noteret sig gennem tiden, at jeg har skrevet kommentarer hos dig.

  Mit spørgsmål til dig her på bloggen er så, om denne undersøgelse er sanktioneret af dig som blogejer, for jeg er ærligt talt lidt tosset over, at dette radikaliserede kollektiv med alt sin had til politisk anderledes tænkende mennesker, overhovedet har fået fat i min mailadresse, som de jo kun kan have fået via din server.

  Giv mig venligst et svar her på bloggen.

  Med venlig hilsen
  Ole Brockdorff

  Kommentar by Ole Brockdorff — 3. april 2018 @ 14:09

 30. Undskyld mig, men I har jo gennemskuet dette Redox-stunt.

  I øvrigt vil jeg opfordre til, at man anvender flere forskellige e-mails.

  Dén mail, jeg anvender på Uriasposten anvender jeg kun få steder, og jeg checker aldrig inboxen.

  Jeg har fire forskellige private emails, som jeg holder adskilt og anvender til forskellige formål. At nøjes med én mail er ganske simpelt ikke klogt.

  Kommentar by anon — 3. april 2018 @ 14:13

 31. Undskyld, alle sammen, jeg havde ikke læst kommentatorsporet, inden jeg sendte min tekst ind, men jeg ser at Kim Møller og alle andre allerede er opmærksomme på det med Redox og det faktum, at de har fået fat i vores mailadresser.

  Kommentar by Ole Brockdorff — 3. april 2018 @ 14:14

 32. jeg har også fået denne mail og på Ot kan man ikke se sine uploads.

  Hvad er der gang i???

  Kommentar by Black Watch — 3. april 2018 @ 14:17

 33. Alt hvad i sender ud via jeres router lander på det samme bord et eller andet sted i Danmark.

  Kommentar by Christian — 3. april 2018 @ 14:17

 34. Hvis skaden er sket har de nu mit navn og bopæl.

  Men eeeh…de kan bare komme an!

  Jeg opfatter det som en personlig trussel.

  Kommentar by Black Watch — 3. april 2018 @ 14:21

 35. Hør nu her, alle mikrofoner i alle telefoner og alle smartdevices er åbne og sender hele tiden oplysninger til myndighederne om jeres privatliv. Selv CPUen i jeres computer er hacked helt ned i de grundlæggende interrupts. Alt elektronik er hacket. Tag jer dog snart sammen.

  Kommentar by Christian — 3. april 2018 @ 14:24

 36. Christian 14:24
  Hvor vil du hen med dit usympatiske lort ?

  Vil du have jeg bare skal vente på at Redox står uden for min hoveddør med et tæskehold, fordi jeg læser Uriasposten, hvor det for øvrig kun er blogejer som kender min e-mail og identitet ?

  Kommentar by k.m. — 3. april 2018 @ 14:33

 37. Jeg siger bare at hvis i ikke har gennemskuet at al jeres trafik er helt transparent for myndighederne og i heller ikke ved at myndighederne er Antifa, så fatter i ikke en skid

  Kommentar by Christian — 3. april 2018 @ 14:35

 38. Redox er ingen myndighed men en samling bøller der forsøger at intimidere og knægte ytringsfriheden.

  Kommentar by k.m. — 3. april 2018 @ 14:37

 39. Yeah right, hahaha, en global en af slagsen så ..

  Kommentar by Christian — 3. april 2018 @ 14:38

 40. Christian 14:35
  Støtter du Redox` initiativ ? ja eller nej

  Er du ligeglad ? Ja eller nej

  Kommentar by k.m. — 3. april 2018 @ 14:43

 41. Fuck dig din psykopat, er det dig de kalder Niels O?

  Kommentar by Christian — 3. april 2018 @ 14:44

 42. Christian 14:44
  Lad være med at stille spørgsmål ud i den blå luft.

  Kan du ikke skrive hvem du henvender dig til ?

  Kommentar by k.m. — 3. april 2018 @ 15:05

 43. Christian har ret. Mulighed for overvågningen, registrering og kontrol er ekstrem og ud over de flestes forestillingsevne. Redox, AFA, ANTIFA osv. er regimets forlængede arm. Når de får lov til at overvåge, lave registre, overfalde, have MSM på sin side osv. uden de store konsekvenser, så er det en nærliggende konklusion. De er en slags såkaldte GNGO (Governmental Non-Governmental Organization)

  Kommentar by ng53 — 3. april 2018 @ 15:11

 44. Hvad er der med ham Christian?
  Magter han ikke at svare på to simple spørgsmål? eller er han bange for at blive sat i bås med Redox og deres metoder?

  Kommentar by k.m. — 3. april 2018 @ 15:14

 45. Chokerende at et af vore universiteter, Aalborg Universitets filial i Sydhavnen (?) med den erklæret anti-empiri videndenskabs professor, Peter Hervik, nu går til kamp mod den hvide videnskab.

  Såvidt jeg husker blev samme Peter Hervik allerede afsløret for sin videnskabelige fusk i Mehmet Ümit Necef & Henning Bech’s: Er danskerne racister? – indvandrerforskningens problemer. Udgivet 14-01-2013?

  Hvor mange er der herhjemme i den sekt, der ser alle hvide som racister, der nu skal betale for fortidens påståede synder? Man bliver bekymret for fremtiden? At den slags kan få offentlig støtte som samfundsforskning er måske ikke overraskende efter indførelsen af marxismen på universiteterne efter 1968? Som vi i sin tid: “Den går på krykker i Ålborg!” Det gør den åbenbart stadig og nu går Ålborg så videre på krykker i hovedstaden. Man tror det er løgn og må knibe sig i armen. Er det ikke 2018 og imploderede marxismen og kommunismen ikke med en sidste dødsrallen for 30 år siden?

  Hvor længe vil danske skatteydere betale idiotforskerne, der landsforræderisk ønsker os udryddet som folk og nation? Og hvor længe vil danske vælgere finde sig i at deres land efterhånden vil blive overtaget af muhammedanerne?

  Det har ikke skortet på advarsler.

  Professor P. C. Matthiessen advarede i et interview med Orla Borg i Jyllands-Posten den 29. august 1999.

  “Det var ikke så meget den lange karriere som kompetent forsker eller årene som magtfuld formand for Carlsbergfondet, og dermed altså chef for Carlsberg-koncernen, der gjorde demografen, professor emeritus, dr.polit. Poul Christian Matthiessen til en kendt person i Danmark.

  Det var derimod hans beregninger og udlægninger af, hvordan fremtidens befolkningsmæssige danmarksbillede ville tage sig ud som følge af indvandring og efterkommere af indvandrere. Danmark var under forandring som følge af historisk stor indvandring, konkluderede han.

  Det vakte opsigt, selv om befolkningsanalyser faktisk var hans faglige speciale – Poul Christian Matthiessen blev allerede i 1971 landets første professor i demografi, læren om befolkningers udvikling.

  Han var i 1990’erne blandt de første, der satte tal og ord på indvandringens udvikling og betydning på et solidt videnskabeligt grundlag herhjemme, og han fik skabt enorm debat om emnet via blandt andet skriverier i Jyllands-Posten.

  Poul Christian Matthiessen vakte også debat, da han efterfølgende opfordrede muslimske kvinder til at gøre oprør mod undertrykkende kønsrollemønstre.

  Men allerede i 1970 skrev han faktisk om en forestående forandring i sin disputats ‘Some Aspects of the Demographic Transition in Denmark’, som vidner om, at det var ikke et ukendt spor, han var inde på i halvfemserne.

  I 2000 kom han ligefrem på bestsellerlisten over faglitteratur med bogen ‘Mislykket integration’, som han skrev sammen forskerkollegaen Gunnar Viby Mogensen.”

  https://politiken.dk/navne/foedselsdage/art5430643/Han-satte-tal-p%C3%A5-indvandringen

  “I 2000 blev Glistrup i byretten idømt 20 dages betinget hæfte for racistiske udtalelser under og ugen efter Fremskridtspartiets landsmøde i 1999, bl.a. følgende udtalelse til TV2 Nyhederne: »Jeg skal redde Danmark. Muhamedanerne venter på, at de bliver stærke nok, så de kan slå os ihjel.«
  I marts 2003 skærpede Østre Landsret dommen til 20 dages ubetinget hæfte, som Glistrup måtte afsone i Vordingborg arrest. ”

  https://www.humanisme.dk/hate-speech/mogens_glistrup.php

  Kommentar by A-mad — 3. april 2018 @ 15:26

 46. “Grænsekontrol giver racismen en konstruktion og en kontekst, vi kender som nationalisme”

  Ja Ja, Klaphat. Jeg vil vædde på at du låser din dør hver gang du skal uden for dine enemærker og at du suverænt bestemmer hvem der må og kan opholde sig på ditto.

  Kommentar by santor — 3. april 2018 @ 15:27

 47. k.m. har ikke brug for at besvare dine spørgsmål, du besvarede jo så heller ikke mit, da der tydeligvis er noget helt galt med dig

  Kommentar by Christian — 3. april 2018 @ 15:31

 48. Kommunisterne på Christiansborg er ganske sikkert alle købt og betalt, de har ganske sikkert også solgt Danmark til Islam, ellers er man blind so … whatever

  Kommentar by Christian — 3. april 2018 @ 15:45

 49. Det er uddannelse, vi skal leve af i fremtiden.
  Der kan absolut ikke skæres ned på uddannelse – især ikke i Aalborg (lol).

  Kommentar by Bastardo — 3. april 2018 @ 15:47

 50. Ha ha, hvad? Er det her finansieret af skattekroner?

  Kommentar by Winged Hussar — 3. april 2018 @ 16:34

 51. Til 44. I og for sig havde Glistrup jo ret i hans udtalelser, som han åbenbart blev dømt for. Det er selvfølgelig ikke alle Muhammedanere, som er født ind i den religion, som gider at tage det alvorligt, men han havde da ret i at det er Muhammedanismens kerne- at stræbe efter magten og dræbe dem, eller undertrykke dem, som ikke tænker som de gør. Det er da helt klart denne verden bærer bevis for det. Hvorfor fanden skal det være – racisme – at sige sandheden om en religion, som så i sin struktur og indhold så selv er racistisk, ud fra den beskrivelse som denne fordummende paragraf 266. B selv beskriver, som værende racistisk.

  Jeg kan huske ærværdige Jesper Langballe, som også blev sigtet i en kommentar ud fra til sagen imod Lars Hedegaard. Han kom med en masse beviser (papir o.a kilder) til understøttelse til det han havde sagt var rigtigt til retten. Retten sagde, på forespørgsel om Retten ikke var interesseret i sandheden?- at det var de ikke (Altså sandheden var ligegyldigt for retten)!!. Det var for retten kun et spørgsmål om hans udtalelser var forhånende…. Jesper Langballe svarede kækt tilbage (med et smil)- Jamen skyldig.! :-) Brav mand. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. april 2018 @ 17:17

 52. Man kan faktisk konstruktivt beregne, hvordan det forløber. Jeg har selv snakket med en del Muhammedanere. De fleste flinke og rare etc. Spørg dem så om de så følger en Imam, som under ramadanen kundgør, hvornår solen står op og hvornår den går ned? Om de følger den lokale Imams vejledning i et og alt? De vil selvfølgelig sige ja….(Jeg kan da godt være uenig med en præst, eller ragge præsten ned)…men Deres Imam er så at sige Deres overordnede general. Så når Imamen mener det er på tide de skal ty til vold for magtens skyld, så gør de det også. Mit gæt er at de så at sige er Roboter for Imamerne. Så cut bindeledet imellem Imamerne og Muhammedanerne, så de kan komme bort fra Deres – usekulære diktatorreligion- . Så kan vi undgå Glistrups forudsigelser.

  Derudover har SIAD på Deres hjemmeside et udmærket Borgerforslag, som skal forbyde omskæring af raske børn, indtil de ved Deres eget valg kan få foretaget det som 18 årig. Jeg vil hermed opfordre til at man går derhen og støtter SIAD og borgerforslaget. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. april 2018 @ 18:05

 53. Men ellers så kan Redox jo kommentere her på siden, hvis de da selv tør stå frem med med navn og mail :-) :-) :-) .Hvis det er ok for dig Kim Møller? mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. april 2018 @ 18:18

 54. Hvorfor har man så ikke multikultur i Polen? Det rammer åbenbart kun vores del af verden. Sandheden er den, at venstrefløjen blot udfylder deres ideologiske tomrum efter murens fald og det hæslige år 1968.

  Kommentar by Dan — 3. april 2018 @ 21:08

 55. For Peter Hervik og hans disciple er racisme den ultimative forkerthed, og når han forsker i danskernes adfærd, så finder han, at danskernes nationalkarakteristiske træk er, at de er racister.

  Men hvis han forskede i enhver anden gruppering, så ville hans metode vise, at alle mennesker er racistiske. Så derfor minder hans bandbuller om den gamle danske filmkomedie med titlen ‘Vi er alle sammen tossede’, der minder os om, at vi alle er psykiatriske tilfælde, ikke mindst inden for psykiatrien.

  Problemet med Peter Herviks definitioner er, at de løgnagtigt sætter lighedstegn mellem racisme og modstand mod muhammedanisme. Ligeså ville alle, der vender sig mod marxisme, blive rubriceret som racister i hans optik.

  Hvad angår hudfarveracisme, som er den korrekte brug af ordet racisme, har de marxistiske grene af universitetsverdenen selv et alvorligt problem med racisme mod folk med lys hudfarve. Deres hvidhedsforskning er pr. definition racistisk.

  Men om danskerne som folkefærd uden for den ultrære universitetsverden sådan generelt er hudfarve-racistiske, er der ikke meget, der tyder på. Men for at danskere kan bevare en ønsket danskhed eller dansk kultur, er det selvfølgelig nødvendigt at være kritisk eller skeptisk over for alt værdimæssigt og kulturelt fremmed. Her kan hudfarve være en umiddelbar indikator på noget værdimæssigt og kulturelt fremmed, men behøver ikke nødvendigvis at være det ved et nærmere eftersyn. Det er selvfølgelig banalt at gøre opmærksom på, men ikke for en racismeforsker.

  Kommentar by traveler — 4. april 2018 @ 05:40

 56. Drøn godt skrevet Traveler (55). !!!!. Kan ikke være mere enig!!!. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 4. april 2018 @ 07:50

 57. (Christian er så at sige en ligegyldig troll. Selvfølgelig bliver vi overvåget af alt fra Google til FB etc etc etc. Anonymitet på nettet er oftest en myte…det gælder også Mobiltelefonen, som er let at aflæse med GPS og alt andet, for myndigheder i international størrelses orden. Ikke at jeg synes det er iorden, men det er kendsgerninger. Men hvis en konkret organisation gør det, så….anmeld dem bare til Politiet, så må vi se om det giver pote. Brug ellers ikke penge på det Kim, men hold nyheden op….Det kan jo sammenlignes med sagen imod Hans Hetler i sin tid i 1970 erne (under den kolde krig), som havde et register over kommunister. Han blev Venstrefløjens hadeobjekt, og registreringen blev funder ulovligt…dengang. Hvis loven i dag er den samme, så skal de skyldige nok blive fundet…burde være en smal sag for myndighederne).

  Kommentar by Michael Unna — 4. april 2018 @ 11:43

 58. Rettens afgørelse afhænger af hvilke kategorier ofre og forbrydere befinder sig i.

  En hvid mand som Peter Madsen forholdes mulighederne for at forsvare sig med tekniske beviser, men Fis Fis og Levakovic kan ikke udvises under nogen omstændigheder.

  Kommentar by Træt — 4. april 2018 @ 17:51

 59. Michael Unna Du er en ligegyldig svans, og hvad så?

  Kommentar by Christian — 6. april 2018 @ 13:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper