3. april 2018

Hack: Redox sender emails til anonyme kommentatorer, ‘læserundersøgelse’ som alibi for intimidering

Tirsdag fik et større antal kommentatorer her på siden en email fra Redox, med henblik på deltagelse i en såkaldt ‘læserundersøgelse’ relateret til nærværende blog. Flere påpeger, at de har fået emailen tilsendt til en adresse de kun har brugt til kommentarsporet på Uriasposten (hvor den er skjult), og alt indikerer således at det er lykkedes Redox at skaffe sig adgang til Uriaspostens omfangsrige kommentardatabase. Det er sagens natur ulovligt.

Flere har også modtaget Redox’ email på adresser, de ikke har anvendt på Uriasposten, herunder arbejdsrelaterede emails. Det handler om intimidering af politiske modstandere, og selvom det ganske givet ender med en artikel på Redox.dk, så er der ingen grund til at betragtet ‘læserundersøgelsen’ som andet end et alibi for politisk chikane.

(Redox’ email til til Uriasposten-kommentatorer, 3. April 2018)

“Vi er igang med at lave en læserundersøgelse blandt alle, der har kommenteret på Uriasposten. Vi skriver til dig, fordi du tidligere har kommenteret flere gange på siden. I den forbindelse håber vi, at du vil bruge fem-ti minutter på at udfylde dette spørgeskema…”

(Redox’ såkaldte ‘læserundersøgelse’)

Som ansvarlig for Uriasposten, kan jeg kun beklage. Jeg går ind for fri debat, og en debat hvor den yderste venstrefløj kan bedrive politisk-motiveret chikane mod navngivne, vil aldrig være helt fri. Man må formode, at skaden er sket – at Redox har en kopi af op imod 370.000 kommentarer skrevet her på siden. Uanset hvad: Deltag ikke i deres stunt, tal ikke med dem om noget.

Hvad gør vi så nu? Jeg vil opfordre alle kommentatorer, der har registreret sig med en ikke-anonym emailadresse til at oprette en ny ikke-kompromitteret emailadresse, og optimalt – samtidig finde et nyt alias. I forbindelse med overgangen til ny webmaster, vil der blive set på sikkerheden.

Bevisbyrden er svært at løfte, og jeg gør mig ingen illusioner om at det ender med årelange fængselsstraffe til Redox’ hackere, men sagen vil uanset hvad blive fulgt til dørs juridisk. I den henseende håber jeg, at to-tre jura-kyndige ildsjæle vil tage opgaven på sig. Jeg står midt i et hussalg, og fokuserer jeg på Redox – fjerner jeg fokus fra bloggens egentlige funktion. Eventuelle udgifter vil blive dækket.

Ingen anmeldelse uden dokumentation, og derfor har jeg oprettet en emailadresse til formålet. Send så mange oplysninger som muligt, og vedhæft et screencap af email’en. Adressen er: detoxer2018(a)gmail.com.

Slå koldt vand i blodet. Politiet overvåger ganske givet miljøet omkring Redox tæt, og der er ingen grund til at tro tilfældige kommentatorer nu pludselig udsættes for overfald eller hærværk. De kan intimidere, men altså kun hvis man lader sig intimidere. Jeg har blogget under eget navn i 15 år, og det er nemt at finde min ikke-hemmelige adresse. Jeg sover godt om natten. Der er virkelig ingen grund til at være bange…

(Simon ‘Bomberman’ Bünger, Researchkollektivet Redox, 23. januar 2016)

“Straffeloven § 263

§ 263 Med bøde eller fængsel indtil 6 måneder straffes den, som uberettiget
1) bryder eller unddrager nogen et brev, telegram eller anden lukket meddelelse eller optegnelse eller gør sig bekendt med indholdet,
2) skaffer sig adgang til andres gemmer,
3) ved hjælp af et apparat hemmeligt aflytter eller optager udtalelser fremsat i enrum, telefonsamtaler eller anden samtale mellem andre eller forhandlinger i lukket møde, som han ikke selv deltager i, eller hvortil han uberettiget har skaffet sig adgang. …

Stk. 3. Begås de i stk. 1 eller 2 nævnte forhold med forsæt til at skaffe sig eller gøre sig bekendt med oplysninger om en virksomheds erhvervshemmeligheder eller under andre særligt skærpende omstændigheder, kan straffen stige til fængsel indtil 6 år. På samme måde straffes de i stk. 2 nævnte forhold, når der er tale om overtrædelser af mere systematisk eller organiseret karakter.” (Danskelove.dk)

Oploadet Kl. 14:21 af Kim Møller — Direkte link184 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/91679/trackback

184 Comments »

 1. Mon ikke vi er en del, der meget gerne bakker op?
  Jeg har skiftet pass word på min email konto for alle tilfældes skyld, idet vi har med dybt kriminelle elementer at gøre.

  Kommentar by Knud — 3. april 2018 @ 14:35

 2. Det måtte jo komme.
  Har ikke modtaget noget.
  Kan være et fishing-forsøg overfor dem der har opgivet fuldt navn, og hvor Redox har kunne finde en tilhørende mail et andet sted.

  Kommentar by John — 3. april 2018 @ 14:35

 3. Aktionen viser, at den yderste venstrefløj læser Uriasposten. Den læser også Den Korte Avis. Det gør Zenia Stampe og mange andre af muslimernes fans også. Der er ikke noget at glæde sig over i indvandrerspørgsmålet, men den omstændighed, at de ikke kan nære sig for at læse modstandernes synspunkter, viser trods alt, at de inderst inde godt er klar over, at deres modstandere har ret, ganske som de i sin tid vidste, at socialismen var ensbetydende med fattigdom og undertrykkelse. Men generelt bør de isoleres.

  Kommentar by Jan Mølgaard — 3. april 2018 @ 14:39

 4. >John

  Det er også modtaget af læsere med “brugernavn”.

  Kommentar by M.P. — 3. april 2018 @ 14:40

 5. Jeg skrev tilbage at jeg såmænd gerne ville snakke med dem, men at jeg ikke følger uigennemskuelige links fra ubekendte, så de må bruge en anden end denne:

  https://u7247626.ct.sendgrid.net….

  Og følg nu endelig ikke dette link – det er bare dokumentation for, hvor de peger hen med deres link.

  Kommentar by Søren Ferling — 3. april 2018 @ 14:41

 6. Det gælder også Snaphanen og dens læsere. Jeg blev iøvrigt ringet op af Bünger for et par år siden på mit hemmelige telefonnummer. Begge dele er givetvis for at intimidere, men jeg lader mig ikke forskrække af naive lilleskoleelever. Om det er lovligt, hvad de lavet, tvivler jeg stærkt på.

  Kommentar by Snaphanen — 3. april 2018 @ 14:41

 7. Naturligvis er det også muligt, at man forsøger at true folk til tavshed. “Vi ved, hvor du bor”.

  Kommentar by Jan Mølgaard — 3. april 2018 @ 14:42

 8. #7 Ja, det er vel i bund og grund det, som det handler om.

  Uriasposten har eksisteret i over ti år, uden at dette er sket før. For kort tid siden forlod webmaster UP i vrede, med en mindre sabotageaktion som afskedssalut. Kunne det være…? Kender ikke manden, men tanken dukkede alligevel op.

  Kommentar by Hr. Snusk — 3. april 2018 @ 14:46

 9. Ud over, hvad jeg har skrevet i en anden tråd, nemlig at anvende flere skarpt adskilte private emails med hver sit laaange password til forskellige formål, kan jeg varmt anbefale at holde sig fra Facebook, Twitter, Snapschat, Whatsapp, Instagram og deslige svineri.

  Kan man leve uden, spørger du lidt hjælpeløst?: Ja. Endda ganske glimrende.
  Og på de fleste telefoner, uagtet operativsystem, kan man slå gps fra og nøjes med at slå den til, når den virkelig er nødvendig.

  Kommentar by anon — 3. april 2018 @ 14:50

 10. -> 8

  Indtil Kim finder ud af noget mere, så hælder jeg også til den antagelse.

  Kommentar by Hans Und — 3. april 2018 @ 14:53

 11. Skræmmende. Har også fået den og har kun kommenteret én gang i år. Og man kan ikke se mailadresser.
  Meget skummelt.

  Kommentar by Sreddy — 3. april 2018 @ 14:56

 12. Jeg lugtede lunten med det samme – og svarede naturligvis ikke.
  Jeg vil gerne spørge:
  Hvordan har Redox fået vore mail-adresser ?
  – det kræver vist en nærmere undersøgelse….

  Kommentar by Frost-Hansen — 3. april 2018 @ 14:59

 13. Søger de hackere?

  “Programmør søges!

  Er du skarp til C eller Python? Har du tid og lyst til at udvikle et plugin til GIMP, som vi bruger meget i vores researcharbejde? Så send os meget gerne en mail på redox@redox.dk!

  GPG-nøgle findes her: https://redox.dk/…/def…/files/resources/redox_public_key.asc
  No automatic alt text available.”

  Kommentar by Johnson — 3. april 2018 @ 15:04

 14. Det er oplagt med en anmeldelse både til politiet og til datatilsynet, også selvom kilden skulle være tidligere webmaster, da denne så også står til straf.

  Kommentar by Allan — 3. april 2018 @ 15:04

 15. Nu er det sådan at det nok er flere år siden jeg har kommenteret på Uriasposten og kun kigger forbi siden engang imellem, kan ikke huske mit gamle brugernavn. Jeg tror derfor Hr. Snusk måske har ret i at den forhenværende webmaster måske har udleveret database ?? Kim bør kunne se om der har været “indbrud” og følge sagen til dørs uanset hvordan det er foregået. Der er sikkert en del brugere der finder det betænkeligt hvis vi ikke kan stole på anonymiteten/sikkerheden. Personligt tager jeg det roligt, men uheldigt er det, har aktiveret dem som spam.

  Kommentar by Anon2018 — 3. april 2018 @ 15:07

 16. -> 5 Søren Ferling

  Ved at bruge http://redirectdetective.com/, kan man se, hvor links fører hen. Det link du har indsat fører til https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdrafwMfWuUFQhbiqtwka5B1ij3S-t01069kbYNVguUi2Npog/viewform?usp=send_form

  , som er et Google Spørgeskema, som ikke er farligt at deltage i. (Jeg har selv afgivet svar, da jeg ikke er så polariseret/paranoid som de fleste herinde er).

  Grunden til, at de har indsat det lange sendgrid.net link er, at de så kan se, hvem af jer der har åbnet deres mail, og hvem der har klikket på linket.

  Til dem som har modtaget en mail vil jeg anbefale at slette den UDEN at åbne den, da det er sandsynligt, at Redox vil kunne se hvem af jer har åbnet mailen, når I åbner den. I så fald kan de se hvilke emailadresser er aktive, og hvilke ikke er.

  Kommentar by Anonym — 3. april 2018 @ 15:12

 17. Alene hvis det kan påføre svinene besvær og ubehageligheder, er det da en glimrende ide at anmelde dem, vel især, hvis så mange som muligt deltager i aktionen.

  Kommentar by Knud — 3. april 2018 @ 15:12

 18. Har ikke modtaget noget, og kunne heller ikke drømme om at besvare noget fra den kant.
  Men hvis jeg mødte den lille lyserøde gris til Simon Bünker en mørk aften, ville jeg “tage en broderlig snak” med ham, en snak han i den grad kunne mærke, selfølgelig rent oratorisk.

  Kommentar by der Adler — 3. april 2018 @ 15:20

 19. Indtil videre er det ufint at anklage Kim Poulsen aka kimpo for noget. Skal vi nu ikke lige slå koldt vand i blodet? De fleste kan jo nok gennemskue vrøvlet. Lige som når der kommer phishingmails, angiveligt fra SKAT eller din bank?

  Jeg har ikke selv fået den mail fra Redox, selv om jeg undtagelsesvist af nysgerrighed åbnede dén af mine mange mailboxes, der forbinder mig til Uriasposten.

  Så der er vel ingen grund til at gå i paranoia og konspirationsteorier?

  Den slags kan man trygt overlade til psyko- og sociopaterne i Herstedvesters Forvaring.

  Vi andre bør være for begavede til at gå amok over en vrøvlemail. Skift mailadresse og password, problem solved.

  Kommentar by anon — 3. april 2018 @ 15:26

 20. Jeg har skiftet passwords m.m. og kørt nogle tjek for virus og andet mystifistisk – ikke noget at bemærke.

  Jeg slettede den omgående.

  Kommentar by Black Watch — 3. april 2018 @ 15:32

 21. Jeg har anmeldt min oplevelse af situationen til Politiets Nationalt Cyber Crime Center.
  Politisk betinget intimidering, bekæmpelse af ytringsfrihed.

  Kommentar by Bastardo — 3. april 2018 @ 15:36

 22. Jeg har, til nu, ikke modtaget noget, men vil bestemt støtte op om en anmeldelse.
  Jeg er heller ikke på Facebook, Twitter, Snapschat, Whatsapp, Instagram og deslige svineri og lever fint uden.
  Men hvor er det synd, at Kim nu skal bruge sit gode krudt på de halvhjerner, der end ikke evner at bruge de resterende små grå, til logisk resonans over egne/vore børn og børnebørns fremtid, men sikkert heller ikke kan bruges udenfor offentligt betalt “velgørenhed”?

  Kommentar by M.S. Carstens — 3. april 2018 @ 15:41

 23. Af hvem og hvorledes finansieres Redox?

  Kommentar by T. Snorrason — 3. april 2018 @ 15:41

 24. DETTE ER ET ALVORLIGT PHISHING ANGREB!!!
  Lad jer ikke lede i fordærv af ‘anonym’. Hvis i trykker på linket, mens i har andre google tjenester kørende (gmail, google docs, google+, etc.) kan Redox få adgang til oplysninger i disse tjenester.

  Dette er et forsøg på at doxx’e Uriasposten brugere! Redox vil bruge oplysningerne til at kontakte jeres arbejdsgiver og få jer fyret. Dette er et trick Antifa har brugt før.

  Kommentar by Harry Goldblatt — 3. april 2018 @ 15:42

 25. Giv den en dosis af deres egen medicin: bøllebank ad libitum.

  Kommentar by Nielsen — 3. april 2018 @ 15:47

 26. > T. Snorrason 15:41 https://redox.dk/om

  De bliver finansiseret af private, af fonde (tør man gætte Plum-fonden?) og af fagforeninger (igen et gæt: Lager og Handel hos 3F, Stilladsarbejdernes fagforening, der også var involveret i FARC-sagen for en del år siden), og måske kom den tidligere formand, Henrik Berlau, Sømændenes Forbund, også lige forbi med en papkasse ukendte penge. Berlau gik af i 1916.

  Muligvis er han i familie med en MAJBRIT BERAN BERLAU, der er formand for Socialrådgivernes Forbund, men jeg graver ikke dybere.

  Kommentar by anon — 3. april 2018 @ 15:53

 27. Jeg har også fået den. Den røg i spam filteret.

  Kommentar by Martin — 3. april 2018 @ 15:54

 28. Hvad kan det være andet end et ondsindet forsøg på phishing eller lignende? Læserundersøgelse my a**…

  Derudover, lige meget hvordan Redox har fremskaffet emailadresserne er det et klokkeklart brud på lovgivningen. Helt absolut i strid med. Redox er en CVR-registreret virksomhed, og uanset formålet er det ulovligt at masseudsende emails uopfordret. Endvidere har Redox tydeligvis bygget en database op med personoplysninger, det lugter fælt af et brud på persondataloven. Folk er blevet registreret mod deres viden og samtykke, oplysningerne kommer fra tredjepart der ikke eksponerer disse oplysninger til download eller lad os sige som “kundedatabase”. Endvidere har det karakter af registrering på baggrund af politisk overbevisning mv. Endnu et lovbrud. Også selvom de måske “kun” har scrapet en hulens masse UP-sider for emailadresser. Såfremt der tilmed er brugt ulovlige metoder for at anskaffe oplysningerne stiger alvoren blot.

  Det handler kun om hvor meget lovgivning Redox har forbrudt sig imod, graden af alvor, ikke om de har begået lovbrud.

  Kommentar by DavidK — 3. april 2018 @ 15:58

 29. Sorry, Henrik Berlau gik naturligvis af som formand for Sømændenes Forbund i 2016. Sommertiden er ikke helt kommet til mig, ligesom den aldrig kommer til Uriasposten.

  Kommentar by anon — 3. april 2018 @ 15:59

 30. > , som er et Google Spørgeskema, som ikke er farligt at deltage i. (Jeg har selv afgivet svar, da jeg ikke er så polariseret/paranoid som de fleste herinde er).

  Google Docs er kun ufarligt hvis man ikke har noget imod automatisk at blive logget ind og få sit navn, google-brugernavn, IP og andet høstet. Medmindre du fuldstændigt har anonymiseret din Google-konto vil jeg anbefale IKKE at bruge det link, heller ikke for sjov, heller ikke hvis man mener man er i den milde ende. Redox er ligeglade. Det er nok at du er løst associeret.

  PS: Redox delenda est.

  Kommentar by Quark — 3. april 2018 @ 16:00

 31. Forresten, Kim, så kunne du gøre de mindre forsigtige besøgende en stor tjeneste og lige maltraktere ovenstående link så det i det mindste ikke kan klikkes.

  Kommentar by Quark — 3. april 2018 @ 16:01

 32. Jeg har sørme også en mail fra redox liggende i spam folderen. Der er vel næppe tvivl om at de har været lidt for kreative her. Jeg giver gerne et bidrag hvis du har tænkt dig at forfølge sagen.

  Kommentar by Jan — 3. april 2018 @ 16:02

 33. Venstreekstremisterne vil overhovedet ikke høre jeres mening. De vil, som i alle andre tilfælde, lukke debatten. Ignorer dem, med mindre de begår ulovligheder.

  Kommentar by BB — 3. april 2018 @ 16:04

 34. Det bliver i øvrigt spændende at se om jeg modtager den mail. Jeg er optaget på Robinson-listen, så en uopfordret email skulle gerne automatisk udløse en ekstra-bøde oveni bøden for at sende uopfordret markedsføring – og jeg anmelder det naturligvis som sådan.

  Kommentar by Quark — 3. april 2018 @ 16:04

 35. Det maa undre at de dersens digitale kratluskere skulle have adgang til email-adresser der ikke bliver vist ; det burde jo ikke kunne lade sig goere . De skulle da aldrig have faaet et forsknings-legat af selveste EU ? Der kan meget vel vaere grundlag for at foelge det op juridisk . Nu kunne det ogsaa taenkes at telefonsamtaler i loebet af hvilke der refereres til Uriasposten m.fl. , ikke nyder den grad af privathed/fortrolighed , der boer kunne forudsaettes . Taenk selv tanken til ende….
  @ 3 og 7 . Det har deres “kolleger” jo forsoegt i Sverige . Godt hjulpet af den svenske loegne-presse . Man fornemmer desperationen brede sig blandt de roede . Det maa vaere traels at se sin “selvbestaltede definitions-overhoejhed ” over hvad der er ret eller uret glide af haende .
  Godt saadan .

  Kommentar by krassisten — 3. april 2018 @ 16:06

 36. -> Harry Goldblatt — 3. april 2018 @ 15:42

  Hvordan kan Redox få adgang til ens Google info? Ens Google-konto bliver ikke sendt i Google Forms, med mindre det står der eksplicit. I hvert fald så vidt jeg er orienteret. Kan du venligst uddybe? I så fald er det da bekymrende.

  Kommentar by Anonym — 3. april 2018 @ 16:10

 37. Jeg vil opfordre alle som har fået mailen, til at melde eller ‘flagge’ den som ‘phishing mail’, da det vitterligt er netop det.

  Evt. gem mailen eller tag et screenshot af mailen i tilfælde af en retssag.

  Kommentar by Harry Goldblatt — 3. april 2018 @ 16:13

 38. #36 læg mærke til øverste højre hjørne hvor du (formoder jeg) kan se dit profilbillede – du er blevet automatisk logget ind. Det er derudover ikke synligt, men ejeren kan finde en log over hvem der har besøgt formularen, identificeret med google konto. Selvom din konto ikke sendes med, kan din indsendelse meget, meget let forbindes med dit besøg og dermed din konto.

  De kan også have krydret med andre tricks som kan spore dig – men det er ikke rigtig nødvendigt hvis man allerede får ovenstående helt gratis.

  Kommentar by Quark — 3. april 2018 @ 16:21

 39. Ak ja, også her en Redox mail, som omgående blev slettet.
  Svinene bekendte dog kulør, men er det ikke ulovligt, at føre et kartotek over politiske modstandere?

  Kommentar by Menig 442 — 3. april 2018 @ 16:24

 40. Har ikke fået nogen mail, heller ikke i spam

  Kommentar by Winged Hussar — 3. april 2018 @ 16:26

 41. Jeg afventer instruktioner til, hvordan det anmeldes til politiet.

  Kommentar by Martin — 3. april 2018 @ 16:34

 42. Jeg har modtaget en sådan mail, skønt jeg mener, at jeg aldrig har kommenteret her (før altså nu) – hvis jeg har, kan jeg ikke huske det.
  Men jeg har ofte været herinde for at kigge / læse.

  Kim, jeg sender genne et snapshot af den mail, jeg har modtaget, hvis det har din interesse.

  Kommentar by kæk — 3. april 2018 @ 16:37

 43. Den der skal anmeldes hedder Simon Bünger og han kan let findes på nettet.

  Persondataloven er her:

  https://www.retsinformation.dk/forms/r0710.aspx?id=828

  Kommentar by Jura Klaus — 3. april 2018 @ 16:39

 44. Jeg er ked af at sige det, men det en stor del af kommentarerne her er noget hønseforvirret sludder uden hank i virkeligheden.

  Dette har intet at gøre med folks passwords til deres mailadresser, eller med at Redox søger en Pythonudvikler eller sådan set heller ikke rigtig med phishing.

  Uriaspostens database er kommet Redox i hænde. Jo altså tydeligvis en liste over kommenterende mail-adresser i tidens løb, og sandsynligvis alt, rub og stub.

  Det kan ikke rigtig overraske. Bloggen kører på håbløst uddateret software, og har tilsyneladende ikke været i professionelle hænder i årevis, hvis nogensinde. Php – maskineriet bag WordPress – rapporteres som version 5.5.3. Det er en udgave fra 2016. Databasen kunne stort set lige så godt have sine credentials liggende frit fremme. Jeg ser ikke umiddelbart versioner på MySQL og på WordPress selv, men man kan frygte at de ligger i samme alderskategori.

  Der skal ryddes solidt op, men skaden som er sket, er sket, og nok ikke kun til Redox.

  Jeg står gerne til disposition, forudsat mandat til de nødvendige opstramninger.

  Kommentar by chk — 3. april 2018 @ 16:44

 45. Også jeg har modtaget omtalte henvendelse fra dette underlige foretagende, jeg har ikke reageret ej heller gør jeg.
  Jeg vil til enhver tid støtte op om en politimæssig undersøgelse.
  Begrebet SPAMMING er strafbart og det er hvad dette foretagende benytter sig af.
  Dette foretagende skal stoppes, jo før jo bedre.
  Kim har min e – mail adresse, jeg er parat til at støtte op omkring en politianmeldelse, denne e – mail henvendelse er overtrædelse af privatlivets fred, at der så måske også ligger en form for trussel bag, er noget andet.
  Det store spørgsmål er som også andre nævner: Hvorfra har dette underlige foretagende min (og andres) e – mail adresse(r)?

  Kommentar by AK JA — 3. april 2018 @ 16:48

 46. Jeg foreslår en til formålet dedikeret email-adresse dokumentationen kan samles i. Folk kan så sende en mail med kopi af den tilsendte Redox-email, evt tidspunkt, modtager email og et screenshot. Hvis ikke det er muligt i UP-regi kan jeg oprette een på indeu UP kan få adgang til.

  Kommentar by DavidK — 3. april 2018 @ 16:52

 47. Hvordan kan Redox sende en mail til en mailadresse, som ALDRIG har været i nærheden af Uriasposten ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  Kommentar by kent — 3. april 2018 @ 16:59

 48. Jeg syntes du Kim, skal læse post #28, hvor der bliver flere problematiske forhold omkring det her opremset.

  Der er i almindelighed nogle voldsomme bøder, hvis et firma udsender spam til folk, der ikke aktivt har sagt ja tak.

  Hvis ikke e-mails har været offentlige, er det jo også et stort problem for Redox.

  Det sidste – men også sværeste at dokumentere – er om der er tale om en bevidst politisk selektering. Det kan næsten kun være ulovligt.

  Kommentar by na — 3. april 2018 @ 17:00

 49. Jeg har sgu også modtaget mailen.
  Blev omgående slettet.

  Kommentar by Finn A. Skov — 3. april 2018 @ 17:06

 50. Jeg har også modtaget et “væmlig” hilsen, og det er efterhånden et stykke tid siden, jeg har kommenteret på Uriasposten.
  Fazister er fazister uanset hvilken farve de bruger.

  Kommentar by fidibus — 3. april 2018 @ 17:16

 51. Jeg har også fået den, og blev temmelig chokeret og vred. Bidrager gerne økonomisk, hvis der skal tages retslige skridt.
  Men rigtig forbavset blev jeg vel ikke. De mennesker har jo de rigtige forbindelser, og har jo ikke et arbejde at passe.

  Kommentar by Jakob — 3. april 2018 @ 17:26

 52. Har også modtaget en mail, på en mail jeg stort set kun har brugt (kommentarvis) på Uriasposten.

  Kommentar by Sorte Smølf — 3. april 2018 @ 17:27

 53. Check lige jeres privatindstillinger på FB.
  Måske kan Redox-folk have sneget sig ind som medlem af Uriasposten på FB, og har man så en pivåben FB-profil, kan de have fået oplysningerne der.
  Men skadedyrene kan sagtens have brugt hacking…

  Kommentar by Jern Henrik — 3. april 2018 @ 17:46

 54. Telford afsluttende tanker https://youtu.be/1AMbjm4WuVs

  Kommentar by Christian — 3. april 2018 @ 17:51

 55. Tak til Kim for ovenstående advarsel – Det er noteret! – Med hensyn til retsforfølgelse af Redox – Glem det! – Jeg tvivler på at bevisbyrden kan løftes. Hvis de skyldige overhovedet kan findes, vil der i givet fald, ikke være, politisk fugls føde på, at vinde en retssag mod disse idioter! – Spild af tid- og penge – Desværre.

  Kommentar by T. Flodur — 3. april 2018 @ 17:52

 56. Jeg stiller også med en tusse når der kommer gang i sagen!

  Kommentar by santor — 3. april 2018 @ 17:53

 57. Jeg har også fået den i min indbakke. Jeg gider ikke åbne den. De kan kommentere her på siden, ellers har de kun min foragt.

  Kommentar by Michael Unna — 3. april 2018 @ 18:11

 58. PS. Min mail er heller ikke svær at finde, men jeg håber da du sagsøger dem, hvis de har fisket hos dig. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. april 2018 @ 18:12

 59. PS: Derudover. Hvorfor ikke lade dem “Redox”, hvis de da ærligt tør stå ved dem selv med navn og mail, kommentere her på siden (Jeg har smidt Deres fiskemail ud fra min mail). Så kan de jo se hvad de har kapacitet til. De hjælper gerne Imamer og Islam, som den usekulære diktatorreligion med Deres Førerprofet, til magten? Derfor er de vel også imod ytringsfriheden??? Hvad med at invitere dem til diskussion Kim???? Selvfølgelig hvis det er ok for dig, eller hvis Du selv mener det kunne være en god ide? mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. april 2018 @ 18:31

 60. Vil nogen kommentere på Engelsk presse’s dækning af Telford? Disse Antifa menneskers syn på, hvorfor vi ikke skal straffe slaveri, skyldes …?

  Kommentar by Christian — 3. april 2018 @ 18:38

 61. Her er et link, f.eks.: Mass-rape discussion: https://youtu.be/OeoB95XCfTc

  Kommentar by Christian — 3. april 2018 @ 18:39

 62. DavidK

  Det må du meget gerne.

  Kommentar by Kim Møller — 3. april 2018 @ 18:49

 63. Har også fået mailen på min Gmail. Det er år og dag siden jeg har brugt den til at kommentere med. Har aldrig været på urias’ facebookside og bruger iøvrigt en helt 3. mail til fb.

  Kommentar by Michael Larsen — 3. april 2018 @ 18:59

 64. Det er sgu for billigt, Redox…ikke så meget som en lodtrækning.

  Kommentar by Michael Sjøberg — 3. april 2018 @ 19:14

 65. #62, KM: Er gjort. Har prøvet at skrive en mail men den kom retur. Skriv til min email, så gensender jeg på svaradressen.

  Kommentar by DavidK — 3. april 2018 @ 19:39

 66. #MeToo

  Kommentar by William — 3. april 2018 @ 19:51

 67. Svar på Kommentar by T. Flodur — 3. april 2018 @ 17:52

  Det behøver ikke at være forgæves at forsøge at få folk fra redox retsforfulgt og endog dømt.

  Som en udløber af den såkaldte ORG sag fra 2011 blev i 2013 fire personer fra Redox fundet skyldige i hæleri med hackede oplysninger og en enkelt person skyldig i vold.

  Set på den danske udgave af wikipedia

  Kommentar by T. H. — 3. april 2018 @ 19:54

 68. “-> 5 Søren Ferling

  Ved at bruge http://redirectdetective.com/, kan man se, hvor links fører hen.”

  Alletiders. Det kendte jeg ikke – prøvede og fik samme resultat som dig.

  Jeg er ikke polariseret – er en del på f.eks. information.dk og verdidebatt.no – tror på opretholdelse af sandhed overfor de selvbedrageriske dobbeltmoralske miljøer.

  Jeg mener ikke jeg er paranoid. Jeg har fået utallige fishingmails med vedhæftede dokumenter og links – og to gange en meget skræddersyet fra en på en mailliste jeg er på og kender personligt gennem mange år, men afsenderen var spoofet og linket gik til Ukraine den ene gang og Brasilien en anden.

  Den ene fik jeg klikket på og Bitdefender AV og Heimdal Pro gik amok – og sparede mig forhåbentlig for infektion.

  Ellers, tak for hjælpen. Får se om de svarer.

  Kommentar by Søren Ferling — 3. april 2018 @ 20:01

 69. Ved ikke, om det har nogen betydning, men da Kim Møller var på vej til document.dk, blev databasen overført på en uforsigtig måde. Det undrede jeg mig over.

  Kommentar by denonde — 3. april 2018 @ 20:39

 70. Hvordan har Redox fået fat i hele to af mine mailadresser, den ene kun brugt for mange år siden?

  Kommentar by Nissen — 3. april 2018 @ 20:47

 71. Nogen har vel en kopi af databasen.

  Kommentar by denonde — 3. april 2018 @ 20:57

 72. Jeg har også modtaget den pågældende mail. Er det lovligt?

  Kommentar by Dan — 3. april 2018 @ 20:59

 73. Flere indlæg bekræfter min formodning. Der er kun nogle mailadresser, som er blevet kompromitteret og de er brugt for mange år siden. Der er sikkert tale om en læk af en ældre database – formentlig mailinglister brugt til at annoncere foredrag og begivenheder (folkefesterne, grundlovsforeningen). Jeg ville ikke blive overrasket over om det kun indirekte har noget med Uriasposten at gøre.

  Kommentar by Vakse Viggo — 3. april 2018 @ 21:13

 74. “Skulle det vise sig, at Redox ulovligt har skaffet sig adgang til kommentardatabasen, så vil jeg forfølge sagen juridisk.”

  Fuldt forståeligt. Men hvad nu, hvis Redox bare samlede noget op, der lå på vejen eller blev foræret bort, så er det ikke muligt at ramme dem. Blev det solgt, er det en anden sag, for så kan Redox ikke være i god tro.

  Kommentar by denonde — 3. april 2018 @ 21:14

 75. Under overskriften “Fusionsfiasko hos Uriasposten” kan man uden at logge sig ind hos Redox læse nedenstående. Så Redox opdagede altså også, at der var pivåbent. Dengang spekulerede jeg på, om der var tale om sabotage, det var derfor jeg huskede episoden.

  “23. mar. 2016 – Overgangen fra Uriasposten til Document.dk gik dog galt. Da skiftet blev annonceret 4. januar var Document.dk slet ikke online, og ved flere tilfælde de første to døgn var der i stedet adgang til installationsfilerne på den nye server i USA. Og netop den digitale løsning mødte stor modstand hos de faste”

  Kommentar by denonde — 3. april 2018 @ 21:26

 76. – denonde

  Databasen blev slet ikke overført, såh det.

  Kommentar by Kim Møller — 3. april 2018 @ 21:55

 77. Jeg kan helt udelukke at der er tale om phishing. Selv har jeg en proforma email som jeg ikke bruger til noget andet end at skrive på Uriasposten, og har aldrig klikket ind på noget eller delt den mail med nogen, faktisk checker jeg den aldrig, undtaget nu her efter jeg så denne nyhed.

  Der kan næsten kun være tale om 2 tilfælde jeg umiddelbart kan komme på med udgangspunkt i at Redox står bag:

  1. Redox hacket sig adgang til de emails, enten via Kim Møllers eller en andens PC, eller direkte gennem Hosting firmaet eller for eks. gennem modificeret kode i den software der benyttes af Uriasposten.
  2. En betroet medarbejder, et eller andet sted, har fået adgang til de mails og delt dem med Redox.

  I begge tilfælde er der tale om ulovligheder og det forværres yderligere af at det er politisk motiveret og som eg ser det kan opfattes som en trussel. Der er altså tale om en ret alvorlig sag.

  Kim Møller jeg anbefaler på det kraftigste at du, hurtigst muligt, involverer politiet i denne sag. Mailen lader til at være sendt via sendgrid og der henvises endvidere til goo.gl, så det er nok der man skal starte.

  Og jeg håber alle andre helt undlader at svare eller klikke på nogen form for links i den mail der er sendt.

  Kommentar by NulTolerance — 3. april 2018 @ 22:03

 78. P.S. Jeg udelukker ikke at de kan have fået adgang gennem forældet software, dvs. PHP, database software eller lignende, det skal man naturligvis også overveje kan være tilfældet (meget sandsynligt).

  Kommentar by NulTolerance — 3. april 2018 @ 22:15

 79. Kom på internettet igen, nu med forholdsvis lukket netværk i forhold til tidligere, forleden, efter at have levet uden net siden sidste sommer.
  Mail-adressen jeg oftest bruger på Uriasposten, min adresse og mit telefonnummer, min arbejdsplads navn og mere ligger åbent tilgængeligt hvis man gider søge. Har omkring 50.000 ulæste mails i den postkasse.
  Jeg tror udbyderen slettede nogle mails da jeg ikke betalte for postkassen der er større end gratisudgaven forrige og sidste år…
  Sletter omtalte mail som de omtrent 2.000 jeg slettede igår…

  Kommentar by Peter Buch — 3. april 2018 @ 22:20

 80. Jeg har stadig ikke modtaget nogen trusselsmail fra Redox-fascisterne – skal jeg være lettet eller fornærmet? 😁

  Kommentar by Bjovulf — 3. april 2018 @ 22:23

 81. Det lå i junkmail filteret
  Er meldt som Phising forsøg til microsoft

  Kommentar by jønne — 3. april 2018 @ 22:30

 82. e-mail adresser på afveje er da det mindste,der kan være sket. Vi får se, hvad det næste skaktræk består i. Nogen har åbenbart vældig god tid.

  Kommentar by denonde — 3. april 2018 @ 22:48

 83. Svinehundene prøver på alt.
  Nej jeg har ikke tænkt mig at trykke på noget des ang.
  Jeg har jo lige købt Nye Sommerdæk, og dem vil jeg da gerne køre lidt på :)

  Angående Databasen: Hvis det viser sig at der er en infiltration så vinder du sagen.

  Vel at mærke: Hvis Dommeren ikke er en afatype, radikal eller i det hele taget i den røde ende.

  Flødedengsen SPP, er ikke til nogen evt hjælp.😁

  Kommentar by Sindsro — 3. april 2018 @ 23:05

 84. Havde ved 21 tiden i aftes fået mail fra Redox, den er slettet. Sammen med nogle flere.

  Kommentar by Peter Buch — 3. april 2018 @ 23:14

 85. Jo Jo jeg har sørme også fået en hilsen fra REDOX og hvad jeg har fået gengiver jeg her.
  Unskyld: Der er en adresse i det. Men jeg vælger at gengive hele mailen:
  —————————————————
  Fra: Researchkollektivet Redox
  Sendt: 3. april 2018 13:56
  Til: fox
  Emne: Uriasposten-læserundersøgelse

  Hej!

  Vi er igang med at lave en læserundersøgelse blandt alle, der har kommenteret på Uriasposten. Vi skriver til dig, fordi du tidligere har kommenteret flere gange på siden. I den forbindelse håber vi, at du vil bruge fem-ti minutter på at udfylde dette spørgeskema: https://goo.gl/forms/S6R4oHIQ6rOholB63

  Gå til undersøgelsen

  Du er selvfølgelig garanteret anonymitet.

  Med venlig hilsen
  Researchkollektivet Redox
  http://www.redox.dk

  Researchkollektivet Redox
  c/o VerdensKulturCentret Nørre Allé 7, Copenhagen, 2200
  ——————————————————

  Man kan da fornemme, at det lugter af lort.
  Og det kunne, filteret også.

  Håber det kan bruget til noget.
  vh c.n.

  Kommentar by Sindsro — 3. april 2018 @ 23:29

 86. # MeToo.

  Kommentar by emmagad — 3. april 2018 @ 23:43

 87. Jeg har også modtaget den — 04-04-2018 13:56. Det lå i Spam. Jeg har fået den på en adresse, jeg ALDRIG har brugt på Urias …? Jeg er villig til at gemme den, hvis den kan bruges til noget…? Jeg ved at google i forvejen ‘læser’ alt hvad der kommer ind og går ud på gmail kontoer, så jeg bruger dem aldrig til noget der er vigtigt.

  Kommentar by LEH — 4. april 2018 @ 00:17

 88. Modtaget 03-04-2018 13:56 i Spam … Sorry

  Kommentar by LEH — 4. april 2018 @ 00:22

 89. Modtaget og meldt som forsøg på phishing.

  Kommentar by Frank Hagmann — 4. april 2018 @ 01:23

 90. https://www.whois.com/whois/redox.dk

  Registrant er gratisdns:
  ========================
  Abuse kontakt
  I tilfælde af misbrug af GratisDNS service, domæner administreret af Larsen Data eller andre services på IP adresser administreret af Larsen Data ApS. (AS197495)

  Email: abuse@gratisdns.dk

  DK Hostmaster:
  ==============
  Vilkår 9.3:
  9.3 DK Hostmaster kan suspendere et Domænenavn, hvis;

  * Domænenavnet anvendes i forbindelse med åbenbart ulovlige handlinger eller undladelser, der krænker væsentlige sikkerhedsmæssige eller samfunds­mæssige hensyn, og

  * forholdene taler for ikke at afvente en afgørelse fra Klagenævnet for Domæne­navne eller domstolene.

  Suspension af Domænenavnet opretholdes i fire uger eller, hvis afgørelsen ind­bringes for Klagenævnet for Domænenavne, frem til nævnets afgørelse i sagen.

  Efter suspensionsperiodens udløb, sletter DK Hostmaster Domænenavnet.

  Så er det bare med at klage og få lukket deres domæne!

  Kommentar by DS — 4. april 2018 @ 02:07

 91. # LEH – som dig, så har jeg også modtaget mailen på en mail jeg ALDRIG har brugt på urias. Den lå dog ikke i spam, men som en “normal” mail.

  Kommentar by Lightmann — 4. april 2018 @ 02:25

 92. Panik i hønsegården.
  Hvad fanden er i så opskræmte for?
  I kan vel med oprejst pande bare besvare deres spørgsmål eller hvad ?
  Er i bange for at jeres argumentation ikke holder ?
  Jeg har også fået den omtalte mail men valgte bare at slette den.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 4. april 2018 @ 03:32

 93. OK. Kan ikke understreges nok : Husk at medsende den originale mail som attachment!! (evt som klartekst i mailen).

  I de fleste webmail / emailklienter er der en funktion der hedder “Vis original”, “show original message” o.lign. Det er den vigtigste og ret beset eneste dokumentation der rummer et bevis. Jeg hentyder til den “rå” version af mailen der f.eks bliver indledt sådan her :

  Delivered-To: email@example.com
  Received: by 2002:a19:f109:0:0:0:0:0 with SMTP id p9-v6csp1884223lfh;
  Tue, 3 Apr 2018 07:32:56 -0700 (PDT)
  X-Google-Smtp-Source: AIpwx48MblAzNFHcpG4G9oMl/THNhXV8BkLQRxzsXBOnVlUTSOgqWEyBIMTjHLqry8cJvE+pl9dH
  X-Received: by 10.200.49.226 with SMTP id i31mr21243093qte.304.1522765976553;
  Tue, 03 Apr 2018 07:32:56 -0700 (PDT)
  ARC-Seal: i=1; a=rsa-sha256; t=1522765976; cv=none;


  Den version af mailen rummer hele stack tracet, authentification, servere osv. Jeg kan t.ex se (uden at være ekspert overhovedet) at mailen er fra redox er authentificated med DKIM og redox.dk domænet. Det er et teknisk bevis på, at mailen rent faktisk er sendt fra redox.dk – det er ikke “false flag” / email spoofing hvor smarte typer har fiflet med headerne så det blot ser ud som om den kommer fra redox.dk (hvad man jo kunne hævde).

  Et screenshot og en påstand om at man har modtaget en email er ikke et bevis i sig selv. Den originale eller “rå” version kan derimod analyseres og verificeres som ægte; man vil tilmed ud fra messageid senere kunne fremfinde emailen igen (hvis man bruger imap baseret tjeneste, som t.ex yahoo, gmail o.lign bliver mailen i princippet aldrig slettet).

  Kommentar by DavidK — 4. april 2018 @ 04:05

 94. Til Per Henrik Rasmussen

  Måske fordi Redox har forbindelse til det voldelige AFA? Vi gider altså ikke have vores tænder ødelagt på grund af demokratiske ytringer. Min gamle blev banket totalt ned af AFA.

  Kommentar by Dan — 4. april 2018 @ 04:11

 95. #92, Per Henrik Rasmussen

  I kan vel med oprejst pande bare besvare deres spørgsmål eller hvad ?

  Hvad hulen fabler du om? Plejer du at klikke på suspekte links og så ellers hælde ud af karsken bælg omkring hvor du bor, hvor gammel du er osv? Jeg kan ikke se andet formål med køn, alder, kommune og boligform end god gammeldags social engineering. Det er jo blot de sidste brikker de mangler når de nu har email og navn (eller dele heraf) til at identificere dig endeligt og præcist. Eller forestiller du dig virkelig, at formålet er at finde et gennemsnit på 3.5 over kommentatorernes bedømmelse af blogposternes “kvalitet”?

  Kommentar by DavidK — 4. april 2018 @ 04:40

 96. De har selv fundet og tilskrevet mig, som jeg er en yderst sjælden gæst.

  Kommentar by Michael Laudahn — 4. april 2018 @ 04:57

 97. “Du er selvfølgelig garanteret anonymitet”, siger mailen. Er der nogen der vil satse en femmer på, om det monstro er en lille løgn?

  Kommentar by Quark — 4. april 2018 @ 07:29

 98. Jeg står med navns nævnelse her, og man kan google mig- med adresse og det hele. Men få dem stillet til ansvar, og politianmeld dem, for dem som gerne vil have Deres anonymitet i fred. Står ved det jeg har skrevet. Held og lykke med at stille Redox og AFA til ansvar. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 4. april 2018 @ 07:43

 99. Har også fået en. Intimidering af værste skuffe.

  Kommentar by River — 4. april 2018 @ 07:53

 100. #92 Oprejst pande er vel at henvende sig til Kim der laver et opslag med en forespørgsel om nogle vil deltage. Du er lidt sørgelig.

  Kommentar by River — 4. april 2018 @ 07:57

 101. Jeg har fået mail fra rødnazisterne på to mailadresser, den ene ophørte jeg med at bruge for mange år siden.

  Kommentar by Santa — 4. april 2018 @ 08:15

 102. Indeholdt Redox-mailen virus eller hackerværktøj eller pegede linken i mailen på en hjemmeside, der indeholder hackerværktøj? – Jeg klikkede ikke på noget – heldigvis.

  Kommentar by Santa — 4. april 2018 @ 08:17

 103. Jeg er faktisk lidt flov over IKKE at have fået nogen mail fra Redox – hverken på min blog mail eller min rigtige mail.

  Betyder det så at jeg ikke er en “rigtig” farlig højreorienteret mavesur gammel hvid mand?

  Æv æv æv!

  Kommentar by redneck — 4. april 2018 @ 08:23

 104. @ Kommentar by redneck — 4. april 2018 @ 08:23

  De betragter dig sikkert som en af deres egne!! :( :(

  Kommentar by Knud — 4. april 2018 @ 08:30

 105. 97 “Du er selvfølgelig garanteret anonymitet”, siger mailen. Er der nogen der vil satse en femmer på, om det monstro er en lille løgn?”

  Du kan også få en gratis personlighedstest hos Scientology.

  Kommentar by Dan — 4. april 2018 @ 08:55

 106. @101

  Det kunne jo være, at Redox har plantet dig her som en “muldvarp”. Bare dit brugernavn kunne tyde på, at du sådan ubevidst har bekendt kulør. Redneck? Det ser unægtelig mystisk ud.

  :-D

  Kommentar by BE — 4. april 2018 @ 08:55

 107. Tak Kim for nattens seneste opdatering – Der er flere herinde som anbefaler politianmeldelse af Redox – For hvad? – Det er ikke forbudt at aflevere politisk, religiøst, eller for den sags skyld spørgeskemaer i folks (fysiske/digitale) postkasser.

  Jeg er usikker, men så vidt jeg ved er det også lovligt at købe/erhverve adressekartoteker til målrettede reklamefremstød (?)

  Det springende punkt er om adressekartotekerne er oprettet lovligt – Det er de formentlig ikke i dette tilfælde; men det problem kan Redox formentlig let smøge af sig ved anvendelse af en eller anden hjemløs stråmand som har handlet “i god tro” – Igen, brug ikke tid og slet ikke penge på dette stunt – Der er ingen sag!

  Hvis du vil garderer dig yderligere, så følg de råd Kim giver i ovenstående.

  Kommentar by T. Flodur — 4. april 2018 @ 09:20

 108. I en omvendt verden ville det være en nyhed i MSM.

  “Væmmelige højreradikale med store tænder og grimt tøj chikanerer små søde uskyldige venstrefløjsere i debatforum. I et anonymiseret interview siger RUC-studerende Anne-Betina, at hun nu føler sig skræmt og utryg – og at det er forfærdeligt at det er kommet så vidt.”

  Kommentar by BE — 4. april 2018 @ 09:47

 109. @ 107 . I grunden korrekt . Man maa blot ikke lukke oejnene for den omstaendighed , at dette “forskerkollektiv” udoever det samme , som i DDR var kendt under begrebet “Zersetzung” , en af Stasi’s mange kompetencer . Men det tror jeg nu ikke mange herinde er i tvivl om .

  Kommentar by krassisten — 4. april 2018 @ 10:09

 110. Hvis man har gjort sig den fejltagelse og er gået med i undersøgelsen, er man tvunget til at købe sig en Snibs.

  For med den type menneske der er i Redox, kan komme i tanke om at forstyrre familien på det groveste, det er jo det de er der for.

  Står de i din indkørslen er det forsent at kontakte politiet.
  så i den henseende: Glem policen.

  87: LEH
  “” gmail kontoer læses af google, så jeg bruger dem aldrig til noget der er vigtigt.””

  Er Outlook bedre.? Jeg tror også at Microsoft læser med.

  Kommentar by Sindsro — 4. april 2018 @ 10:17

 111. #107 Det er forbudt uopfordret at rette henvendelse til folk med masse-udsendelser. Det er også forbudt at erhverve sig email-adresser fra eksempelvis hackede databaser. Det er ikke ulovligt at købe kartoteker, nej – men det er ulovligt at købe dem fra folk der har hacket dem, og hvis det ikke var tilfældet, ville det også implicit betyde at vi skulle mistænke Kim eller andre … for at have solgt os ud. Jeg tvivler. Jeg finder det meget mere sandsynligt, at Redox er kommet kartoteket i hænde på uhæderlig vis.

  Kommentar by Quark — 4. april 2018 @ 10:24

 112. @108
  Alle må spørge sig selv: Hvorfor kan Redox gøre det her? Hvorfor kan de og AFA udøve vold? Hvorfor holder MSM hånden over dem / kigger væk? Hvordan kunne Pelle Dragsted bliver en del af systemet efter sin voldlige autonomkarriere?

  Kommentar by ng53 — 4. april 2018 @ 11:01

 113. #107, enig med Quark #111. Og jeg vil tilføje, at redox er en virksomhed. Nogle tror “spam” kun gælder f.eks salgstilbud eller specifikt kun “reklamer”, men det gælder også nyhedsbreve, konkurrencer og den slags. Som udgangspunkt skal man altid have modtagerens forhåndssamtykke.

  Og selv hvis redox “bare” har scrapet sig igennem 370.000 kommmentarer, så prøv tankeeksperimentet hvor en Bilka gjorde det samme ift lad os sige den lokale hundeklub, og så sendte uopfordrede mails klubbens medlemmer …

  Kommentar by DavidK — 4. april 2018 @ 11:05

 114. Det er en alvorlig forbrydelse Redox har gjort sig skyld i. Det er ikke første gang.
  Mange alvorlige forbrydelser, der før i tiden ville blive straffet strengt, får i dag ingen konsekvenser for forbryderne.
  Redox er et iøjnefaldende eksempel. Hvorfor er den kriminelle bande ikke blevet straffet ligesom Blekingegadebanden og andre terrorister? Beviserne mangler ikke.
  Bigami straffes heller ikke længere og anses for nu for at være kultur, der giver dobbelt understøttelse til flere koner. Pengene går i mandens lomme og det er jo en ny kultur, vi må være åbne overfor og give mere plads til. Også pædofili er politisk anbefalet aht indvandreres ‘kultur’. Det er en menneskerettighedskrænkelse at forhindre gamle mænd, der dyrker sex med en mindreårig pige, som de påstår, at de er gift med og som de ovenikøbet nogengange har lavet børn på.

  Ministeren som fandt det betænkeligt blev banket på plads af FN-konventionernes fortalere.

  Er der lighed for loven eller har det Radikale Venstre og venstrefløjen indført apatheid i DK, hvor etniske danskere diskrimineres og dømmes, hvis de gør det samme som de tilvandrede etniske folk?

  Svaret blæser i vinden, som det har gjort i årtier.

  Kommentar by A-mad — 4. april 2018 @ 11:06

 115. Jeg prøver såmænd bare på, at skyde mig ind på hvor Redox kan rammes strafferetsligt; formentligt ikke på at afleverer nogle få (100/200?) spørgeskemaer i din/min postkasse.

  Hvis adresserne er hacket er det selvfølgelig ulovligt, men kan det bevises? – I givet fald er det en sag for politiet/anklageren; vil de, kan vi forvente, at de vil bruge tid på at efterforske- og rejse tiltale i en så, relativt set, usikker sag ?

  Civilt søgsmål? Glem det! – Livet er for kort til barnagtige drillerier fra halvaberne i Redox; vi skal videre.

  Kommentar by T. Flodur — 4. april 2018 @ 11:38

 116. @ 91 – Lightmann – Jeg tror at de mail adrs. Redox har tilegnet sig, har de fra google.

  Kommentar by LEH — 4. april 2018 @ 11:41

 117. @ 110 – Sindsro – Jeg ved det ikke. Jeg fik påtvunget en Outlook konto, da jeg opgraderede til win 8.1 men har aldrig så meget som logget mig ind på den. Jeg synes det var mærkeligt at jeg skulle oprette den. Jeg er dum med hensyn til al det med computere, jeg er kun bruger men jeg anser det for mere end sandsynligt at Microsoft læser med. Med gmail ved jeg at de ‘læser med’. Jeg tror at de mail adr. Redox har tilegnet sig, har de fra google.

  Kommentar by LEH — 4. april 2018 @ 11:44

 118. Hjælp! – Til dem som ved hvad man skal … Jeg er dum til alt hvad der har med Pc’er at gøre. Jeg kan kun bruge dem, så jeg skal have skåret det ud i pap.

  Hvad skal man gøre? Skal man sende mailen fra Redox som fil til denne adr. detoxer2018(a)gmail.com? Jeg har ikke åbnet den, skal jeg det?

  Kommentar by LEH — 4. april 2018 @ 12:13

 119. LEH, du skal ikke åbne den. Du skal bare højreklikke på overskriften (emnet) for den, og så vælge “videresend” eller “forward”.

  Kommentar by Hr. Snusk — 4. april 2018 @ 12:22

 120. #117 LEH

  “Jeg tror at de mail adr. Redox har tilegnet sig, har de fra google.”

  Det tror jeg ikke et øjeblik på. Forløbet vidner om et mangeårigt indgående kendskab til Uriaspostens kommentatorer og tilstrækkeligt med tid og interesse til at snage sig frem til e-mail adresser, der ikke er blevet brugt her.

  Redox’ forsøg på at skræmme folk bort fra bloggen er barnligt og uden perspektiver af nogen art, og Kim Møller har ganske ret, der er ikke fare på færde fra den kant, myndighederne ånder dem i nakken.

  Jeg synes, at alt peger den samme vej mod et hævnmotiv og en person med en uendelig snæver tankegang og alt for meget tid til sin rådighed. Han kommer ikke ret langt med sin hævn, så ro på og fortsæt som før. Er han dum nok til at hacke, og er kursen sat mod et psykopatisk crescendo ad den vej, bliver han stoppet og har blot ødelagt endnu mere for sig selv.

  Det har altid været tilladt at kommentere på Uriasposten, og i betragtning af hvad man i dag kan læse på andre sociale medier, er der ikke nogen speciel fare forbundet med det. I øvrigt føler jeg mig overbevist om, at andre ulovligt har samlet store databaser med oplysninger om danskere og andre vesterlændinge, cyperkrig er vor tids krig, og meget kan de jo købe sig frem til. Fjoget, der står bag det her, er blot en lille lus.

  Kommentar by denonde — 4. april 2018 @ 12:32

 121. @ 119 – Hr. Snusk – Tak for respons men jeg har slet ikke den mulighed. Det ser heller ikke ud til at jeg kan sende den som fil … Jeg har den på en gmail konto, hvor jeg aldrig har sendt andet end mail fra.

  Kommentar by LEH — 4. april 2018 @ 13:16

 122. #121, LEH. Yderst til højre ser du reply-knappen (en buet pil) og til højre for den endnu en knap ▼. Klik på den, der kommer en dropdown-menu, i den vælger du “Show original”. Inde fra “show original” vælger du “Download original”. Du vil så downloade hele mailen inkl headere som t.ex “original_msg.txt” ned på din harddisk. Du sender nu en mail til detoxer2018(a)gmail.com med “original_msg.txt” som attachment.

  Kommentar by DavidK — 4. april 2018 @ 13:28

 123. Kan også bare vælge videresend fra den menu. Noget nemmere.

  Kommentar by Hr. Snusk — 4. april 2018 @ 13:38

 124. #122, Hr. Snusk, Javist, men hvis du videresender / forwarder sender du kun det synlige indhold af mailen, ikke headerne i den oprindelige mail.

  Kommentar by DavidK — 4. april 2018 @ 13:45

 125. #115 Det er uvist hvor meget det egentlig skader – men det er ikke uhørt at der gives temmelig store bøder nærmest automatisk, hvis man inddrager forbrugerombudsmanden i sagen og anmelder den som “uopfordret markedsføring fra CVR-registreret firma”. Den slags sager er utroligt nemme for ombudsmanden at tage stilling til, da der overhovedet ikke er nogen tvivl om, at mailen er sendt til folk der netop ikke abonnerer på noget Redox selv tilbyder.

  Der er også den mulige bonus, at hvis de ikke har gjort sig den umage at få renset listen for folk, der er optaget på Robinson-listen, kan de yderligere straffes med automatiske ekstra-bøder.

  Lidt mere her:

  https://da.wikipedia.org/wiki/Robinsonlisten

  http://www.lokalavisen.dk/200000-kr-i-boede-for-at-kontakte-personer-paa-robinsonlisten-/20170327/artikler/170329578/1051

  (noter: forbrugerombudsmanden anmelder ofte selv tilfældene til politiet og kører hele sagen på vegne af forbrugeren, så det er nærmest helt anstrengelsesfrit at anmelde ad den vej – men det rammer kun økonomisk)

  Kommentar by Quark — 4. april 2018 @ 13:51

 126. Er Redox ikke på finansloven?

  Kommentar by Træt — 4. april 2018 @ 14:18

 127. @ 121 – DavidK – @ 122 – Hr. Snusk – Mange tak for hjælpen, nu faldt tiøren! Jeg havde slet ikke åbnet mailen bare flyttet den fra spam, derfor var der ingen muligheder for at videresende. Jeg fulgte DavidK’s instrukser og mailen er nu afsendt.

  Kommentar by LEH — 4. april 2018 @ 14:27

 128. 110# Sindsro…
  Det kan nok være at MS læser med på Outlook, men da MS ikke hverken vover eller tør videresælge informationen, på grund af alle erhvervskunder, må MS anses være meget mere sikkert end Google, der jo lever alene på sine tjenester og ligesom FB, TW sælger til enhver der kan betale.

  Kommentar by peerpede — 4. april 2018 @ 14:33

 129. Det er ikke et rigtig hack på uriasposten.
  Det kræver special viden på højt niveau. Hvis en af de autonome havde det, kunne han/hun/hen kunne tjene 100.000 pr.md nemt. Så ville vedkommende ikke spild sin tid med, at rende rundt med en flok tynde junkier.
  De har heller ikke høvlet 300.000 uriaspost kommentarer igennem. Det er de simpelhent for dovne til.
  Jeg tror der en der kender en, der har adgang igennem sit arbejde på f.eks Facebook eller et andet socialt medie til, at gå ind og tage en kopi med e-mail adresser fra folk der har vist interesse for uriasposten.
  Jeg har ikke modtaget noget fra bumserne. Jeg er ikke på de sociale, spild af tid medier.
  Hvis uriasposten var blevet rigtig hacket ville, jeg også have modtaget et spørgeskema.
  Hvis der er nok der sender deres oplysninger til Kim, vil man sikkert kunne spore sig frem til svinene.

  PS. Opret alligevel en ny e-mail adresse.
  Som kun bruges til ‘ulovlige ting’.

  Kommentar by XXXXX — 4. april 2018 @ 14:44

 130. DavidK, takker for info. Jeg har i Firefox videresendt som fil. Ved du om det hele kommer med så?

  Kommentar by Hr. Snusk — 4. april 2018 @ 14:47

 131. La’ dog børnene.
  Kommer de her, får de en økse i hovedet

  Kommentar by Catfish — 4. april 2018 @ 15:03

 132. Jeg har fået mailen på 2 af mine emailadresser.
  Og jeg er på Robinsonlisten.

  Kommentar by Morbus Behcet — 4. april 2018 @ 15:06

 133. #129 Det er simpelt hen ikke rigtigt, det du skriver. Den viden der skal til er langt fra så specialiseret som du forestiller dig – man skal sådan set bare være villig til enten at grise sig til i de “forkerte” kredse, ofte nogle penge på at få en rumæner til at gøre det, eller bruge lidt knofedt og gå målrettet efter den software man ved sitet bruger. Resten er nærmest bare et spørgsmål om at finde/modtage det rigtige script.

  Og at høvle 300.000 kommentarer – eller kommentartråde for den sags skyld – igennem er den smalleste sag i verden. Man gør det naturligvis ikke manuelt!

  Der kan desuden være mange forskellige årsager til at du ikke har modtaget et spørgeskema. Endnu. Jeg har heller ikke selv, men modtager jeg mailen, kan I stole på den nok skal blive dissekeret.

  Kommentar by Quark — 4. april 2018 @ 15:12

 134. #130, jeg tvivler. Men hvorfor prøver du ikke bare at teste det selv? Send en mail til dig selv, og forward så bagefter den mail til dig selv. Kan du finde de oprindelige headere fra mail #1 ..?

  Kommentar by DavidK — 4. april 2018 @ 15:12

 135. En som har smidt det på 4chan.
  http://boards.4chan.org/pol/thread/166708849
  Måske en bedre engelsk kyndig kan forklare det bedre?

  Kommentar by Konstabel — 4. april 2018 @ 15:13

 136. #131 Catfish

  Eller bliver som minimum – hos os- fotograferet på kryds og tværs. Vi har netop været udsat for alvorligt hærværk og agter at rette os efter politiets instrukser.

  :-)

  #129 XXXXX

  “Det kræver special viden på højt niveau. Hvis en af de autonome havde det, kunne han/hun/hen kunne tjene 100.000 pr.md nemt”

  Præcis, det er også det, jeg tager mit udgangspunkt i, så hvis vedkommende ikke gør det, må der være tale om særlige omstændigheder. Redox lever på lånt tid, og når man ser, hvad folk skrev på Uriasposten for mange år siden, er det jo en uendelig trist kendsgerning, at det er gået endnu værre end de fleste forestillede sig, så der er ikke meget krudt tilbage i de kommentarer.

  Kommentar by denonde — 4. april 2018 @ 15:24

 137. #134, det ser ud til at de er ens, så det skulle være ok.

  Kommentar by Hr. Snusk — 4. april 2018 @ 15:30

 138. #133 Quark.

  “man skal sådan set bare være villig til enten at grise sig til i de “forkerte” kredse, ofte nogle penge på at få en rumæner til at gøre det, eller bruge lidt knofedt og gå målrettet efter den software man ved sitet bruger.”

  Hvis man kan klare det, kan man også tjene en god løn.

  Kommentar by denonde — 4. april 2018 @ 15:35

 139. Som illustreret af Kim er ’spørgeskemaet’ – som forhåbentlig ingen har svaret på – udformet m.h.p. at kunne opspore folk. Men desuden er mange email-adresser så gennemskuelige, at de alene gør det nemt at finde frem til ejeren. Det hjælper derfor næppe stort at skifte email-adresse endsige password.

  Det er da muligt, at Redox blot er ude på at intimidere og chikanere, men ihukommende de ikke så få personer, der har fået hærget eller afbrændt deres bil, løsnet hjulbolte, sprættet dæk op, haft ‘mystisk opstået* brand i eller ved huset o.s.v. – eller modtaget direkte trusler mod sig selv eller familie, er det nok klogt at tage visse forholdsregler. En hund i huset er altid godt og rart, og bedre end diverse tyverialarmer. Håndøkser er – så vidt vides – endnu ikke ulovlige. Bedst af alt er gode venner, f.eks. d’herrer Smith og Wesson.

  Kommentar by Voldposten — 4. april 2018 @ 15:46

 140. # Quark
  Det er rigtigt det du skriver, hvis du mener at man kan betale penge. Til at købe hacker værktøj- programmer, som kan gøre det svære tekniske arbejde.
  Men de programmer koster typisk 5000 $. Hvem har penge til, at betaler en eller anden rumænsk hacker/ svindler for noget hacker software, som de ikke ved om det virker?
  De autonome jeg har kendt ville hellere bruge de penge på hash og Aldi whiskey.
  Måske har du ret. Men jeg tvivler.
  Men afa bumserne er jo statstøttet til ungdomshus og hvad ved jeg.
  Fagforeninger og fonde.

  300.000 kommentare det tager alligevel laaaaang tid, at gå igennem. Ligegyldig om man gør det med en pc. Men du har ret, hvis man har prøvet det før eller noget ligende. Kan det lade sig gøre rimeligt nemt. Hvad ved jeg? Jeg tror stadig mest på en
  Insighterviden .

  Meeen det kan jo være, at de har fået hjælp af vores højtbegavede veluddannede gæstearbejdere, som jo desværre blev nød til, at flygte fra deres hjemlande pga deres religion. Sunni/ shia. Enten eller.

  Kommentar by XXXXX — 4. april 2018 @ 15:56

 141. #140

  “Jeg tror stadig mest på en Insighterviden .”

  Spørger du politifolk, der har lang erfaring med opklaring af kriminalitet, får du at vide, at det mest nærliggende for det meste er løsningen.

  Kommentar by denonde — 4. april 2018 @ 16:07

 142. # Quark
  Med al ære og respekt.

  Kommentar by XXXXX — 4. april 2018 @ 16:08

 143. Researchkollektivet Redox, har oplyst overfor Det Centrale Virksomhedsregister, at adressen er c/o VerdensKulturCentret.

  Dette er et kulturhus, der hører under Københavns Kommunes Kultur og Fritidsforvaltning og er beliggende på Nørre Alle 7, 2200 København. Konsulterer man ois.dk vil man se, at ejendommen ejes af Københavns kommune.

  Man kan jo indledningsvis sende en høflig forespørgsel til Københavns Kommunes Kultur og Fritidsforvaltning for at få oplyst, om de er bekendt med den særlige situation, som Uriaspostens ejer og kommentatorer ufrivilligt er blevet bragt i, og som har stærkt ubehagelige undertoner, der vanskeligt kan overses.

  Derefter skulle jeg tage meget fejl, om ikke der ryger en prop i en flaske med onde ånder, for dette kan umuligt være behageligt for overborgmester Frank Jensen. Medmindre han altså gerne ser Kultur og Fritidsforvaltningen yde støtte til typer som Simon Bünger, og det vil pressen trods alt finde besynderligt.

  Hold kæft, hvor der trænger til at blive ryddet op på Københavns rådhus!

  Kommentar by denonde — 4. april 2018 @ 16:33

 144. #138 / #140 Nu kan vi indtil videre kun gætte på, hvordan skaden er sket. Min pointer var bare, at mistanken om en hacket database ikke er udelukket eller usandsynlig pga. krav til kompetencer. Og jo ældre softwaren er, jo lettere/billigere/hurtigere ville det være at finde og udnytte et hul. Det er tilmed normal praksis i open-source at offentliggøre sikkerhedshuller lige efter man har lavet en opdatering – hvorefter det er brugernes ansvar at opdatere prompte. Sådan en annoncering er mere eller mindre en vejledning i hvordan man kan angribe.

  Redox mangler formentlig ikke penge, hvis de har råd til at betale de her sociale tabere for at rende rundt og tage billeder med én meter lange zoomlinser. Der kunne også let tænkes at have været en venlig frivillig ideolog på færde med lidt bedre kompetencer end AFA-gennemsnittet.

  Ved heller ikke hvor god Kim har været til at holde software opdateret, men noget tyder på at der måske ikke er gjort helt så meget ved det (i hvert fald siden webmaster skred).

  Mht. at analysere 300,000 kommentarer: det tager under et sekund på den mest rudimentære måde at gennemsøge samtlige kommentarer for forekomster af eksempelvis 20 ord og deres bøjninger. Bruger man decideret indekserings-software kan det ofte gøres på under 10 millisekunder. Den menneskelige interaktion er udelukkende i at definere, hvad man leder efter. Men: har de hele databasen, er den mest fladpandede og lette løsning naturligvis bare at snuppe samtlige email-addresser fra det dertil indrettede felt i databasen uden rigtig at bekymre sig om, hvad vedkommende har skrevet hvornår…

  Med al respekt. Jeg ved en hel del om netop det her emne ;)

  Kommentar by Quark — 4. april 2018 @ 16:34

 145. Jeg gentager lige med lidt andre ord, hvad jeg skrev for omtrent 80 indlæg siden:

  I 2013 blev fire personer fra Redox fundet skyldige i hæleri med hackede oplysninger.

  Da kan så have købt ulovligt fremskaffede oplysninger igen eller brugt gamle købte oplysninger.

  Kommentar by T. H. — 4. april 2018 @ 16:35

 146. Er det bekymrende at en af de dømte i førnævnte sag arbejder indenfor datadrevet marketing og dermed har adgang til persondata på tværs af arbejdsgivers kunder. Højst sandsynligt mere data end en ansat med adgang til kreditkorttransaktioner har. Det kan være data fra rejsebureauer, fagforeninger, forsikringsselskaber med mere. Hvad siger arbejdsgiver til det, og er det ikke noget Datatilsynet skal have at vide? Arbejdsgivers kunder er nok ikke glade for at deres leverandør har venstreekstremister ansat, som har været dømt for videregivelse af personoplysninger til tæskehold. Måske Kim skal grave lidt..

  Kommentar by Dette er Norden — 4. april 2018 @ 16:58

 147. #144 Quark

  Jeg underkender skam ikke din viden, og som #145 T.h. gør opmærksom på, kan der også være tale om en slags genbrug af oplysninger, man længe har haft på lager.

  Derfor er det interessant, hvis man kan få indkredset, hvilket tidsinterval de e-mail adresser, som har modtaget Redox’ “spørgeskema”, har været i brug i, og om nogle af modtagerne har modtaget skemaet på en e-mailadresse, som de er nogenlunde sikre på ikke er umiddelbart offentlig tilgængelig.

  Man kan også tænke i større baner og overveje, at flere blogges databaser er inficeret eller har været i hænderne på samme person/personer. Hvad med 180 grader, hvis mange falske identiteter sikkert kan henføres til nogle få personer, der måske endda har haft adgang til den tekniske sige af sagen.

  Kommentar by denonde — 4. april 2018 @ 17:00

 148. Så kan Adapt få lidt reklame når de ligefrem har annonceret deres ansættelse af en af de nævnte i Redox-sagen. Og hvis postens læsere har engagement med nogle af firmaets kunder, så kan man jo overveje om man vil gøre noget med de bekymringer man kunne få https://bureaubiz.dk/navn/adapt-har-ansat-tre-nye-medarbejdere/

  Kommentar by Dette er Norden — 4. april 2018 @ 17:15

 149. Ha, Adapt Litauen Holding, Adapt Mobile Holding eller et af de mange andre? Minder om et andet forretningskoncept, som jeg netop har brugt noget tid på, og hvor Børsen også har udtrykt skepsis.

  Kommentar by denonde — 4. april 2018 @ 17:22

 150. #147 Det blev skam heller ikke opfattet sådan! Det kunne ganske rigtigt være meget interessant at få fingrene i et lidt større datasæt – også at finde ud af, præcis hvornår skaden skete. Jeg tvivler på det er korrelerede oplysninger fra andre sites – hvorfor, i så fald, overhovedet gøre sig besvær med at sætte brugere i forbindelse med uriasposten, når kommentarer på det andet site formentlig er af præcis samme type og lødighed. Det virker som alt for meget arbejde når man alligevel har en bøsse med spredehagl stående klar…

  Kunne det være oplysninger fra 2013? Det kunne måske forklare hvorfor jeg ikke har modtaget mailen. Den jeg bruger nu er så hut jeg visker kun brugt efter den tid, i hvert fald herinde.

  Kommentar by Quark — 4. april 2018 @ 17:23

 151. #150 Quark

  “hvorfor, i så fald, overhovedet gøre sig besvær med at sætte brugere i forbindelse med uriasposten, når kommentarer på det andet site formentlig er af præcis samme type og lødighed”

  fordi Uriasposten og dens ejer er målet.

  Kommentar by denonde — 4. april 2018 @ 17:29

 152. Det lugter jo som et databrud, er du sikker på at du ikke er blevet pwned Kim? Svar evt. på denne kommentar, så inkluderer jeg min E-mail adresse, jeg kan eventuelt hjælpe dig med at lave et sikkerhedstjek af hele molevitten. Det vil jeg helst af åbenlyse årsager ikke gøre på dette site igen.

  Kommentar by ET — 4. april 2018 @ 18:03

 153. Intet modtaget fra Redox her.- Så det er næppe kommentatorsporet, der er hacket.- I øvrigt er redoxfolkene så latterlige få og inkompetente, at det er tidsspilde- nærmest beskæftigelsesterapi – at omtale dem. Deres såkaldte spørgeskema er sandsynligvis finanseret,udtænkt og bestilt af evt. Politikens hus til brug i en anden dagsorden.

  Kommentar by dansker — 4. april 2018 @ 18:14

 154. @148
  Spørgsmålet er hvordan Adapts kunder som bla. er Ældre Sagen, Interflora, Sygeforsikring Danmark, Sportsmaster, Sofa Company, Dansk Sygeplejeråd, FCK, Nets, Lægeforeningen mf. (
  https://adaptagency.com/da/cases) har det med at Adapt ansatte den dømte Redox-hacker Ivan Elmelund Degn i juni 2017. Ivan Elmelund Degn har dermed medvirket indirekte til massere af hærværk og vold. http://www.uriasposten.net/archives/59356

  Kommentar by ng53 — 4. april 2018 @ 18:43

 155. @154
  Han er tilsyneladende stadig ansat som det fremgår af deres medarbejderliste
  https://adaptagency.com/da/kultur-medarbejdere

  Pænt af dig at hjælpe google ;)

  Kommentar by Dette er Norden — 4. april 2018 @ 19:02

 156. @148 Ivan Degn er tilmed Backend Developer hos Adapt, dvs. han har virkelig adgang til kundernes data. Dvs. han kan have adgang til Nets informationer fx dankorttransaktioner og bruge i sit kriminelle samarbejde med Redox og AFA.

  Kommentar by ng53 — 4. april 2018 @ 19:07

 157. @156 Jeg tvivler på han har adgang til nets informationer. Men! Han har potentielt adgang til 1st party data fra adapts kunder. Dvs muligvis data en fagforening ville have. Et rejsebureau. Et forsikringsselskab.. potentielt MEGET mere end nets har via dankorttransaktioner. Er du syg, er du på ferie, hvorhenne, din bils nummerplade m.m.

  Kommentar by Dette er Norden — 4. april 2018 @ 19:12

 158. @157 Spørgsmålet er om Adapt har sløset i sin ansættelsesrutine og skal have chance for at fyre ham eller det er mere ansvarligt at gå direkte til Nets med disse alvorlige informationer at en dømt hacker tilknyttet Redox ser i deres systemer, så de kan fyre Adapt som leverandør?

  Kommentar by ng53 — 4. april 2018 @ 19:19

 159. #158 Det bedste ville nok være at kontakte NETS. Adapt bør kende til mandens fortid.

  Kommentar by na — 4. april 2018 @ 19:23

 160. #159 na

  “Det bedste ville nok være at kontakte NETS. Adapt bør kende til mandens fortid.”

  Ja bestemt, og det gælder uanset om han har haft noget med denne sag at gøre eller ej. Datatilsynet bør også vide det, men der er de jo begravet i sager.

  Kommentar by denonde — 4. april 2018 @ 19:36

 161. Nu spørger jeg igen på en anden måde: Blev der ikke lavet mailinglister over brugere af Uriasposten ifm. udsendelse af invitationer til Mosbjerg Folkefest og andre lignende arrangementer?

  Kommentar by Vakse Viggo — 4. april 2018 @ 21:03

 162. på antallet af hjælpsomme folk, der melder sig her under Uriaspostens faner, vil jeg gætte på at støtten til red-dox kun er 1 til 50, i uriasposten og sandhedens favør. Og hvis vi sorterer veganere og andre bimmelimmere fra , så vil det være måske 0 til 500..

  Kommentar by Isabella — 4. april 2018 @ 21:20

 163. @160
  Jeg har kontaktet Adapt for at få bekræftet om de har dømte redox-hacker Ivan Degn ansat. Viser det sig at være tilfældet, så skal det vurderes om Adapts kunder skal kontaktes herisær Nets med mindre de fyre ham på stedet!

  Kommentar by Teis Hansen — 5. april 2018 @ 05:56

 164. Slettede den jeg modtog. Hvad fanden de kan ikke andet end offentliggøre navne og e-mail og hænge det sædvanlige op i lygtepæle med at her bor en nazist. Måske hacke Facebook profil for billeder.

  Kommentar by P — 5. april 2018 @ 06:12

 165. #163 Teis Hansen.

  Glimrende, det synes jeg er en fin måde at gøre det på, og tak på alle vegne, fordi du reagerede så hurtigt.

  Mvh.

  Kommentar by denonde — 5. april 2018 @ 07:59

 166. @164 Jeg følger op om en måned. Hvis ikke Adapt har svaret eller han stadig er at finde som ansat på deres hjemmeside.

  Kommentar by Teis Hansen — 5. april 2018 @ 08:38

 167. Ja og med den slags fyre anbragt på alle nøglepositioner,hvem vinder så mon fremtidige valg ?.

  Skattely og korruption: Udskældt firma fra Venezuela skal bygge …
  https://www.business.dk/…/skattely-og-korruption-udskaeldt-firma-fra-venezuela-skal…
  2. mar. 2018 – Smartmatic, et firma, der blev grundlagt i Venezuela, og som i dag har hovedkvarter i London, er således sammen med DXT Technology, tidligere CSC, blevet udvalgt til at levere et nyt elektronisk valgsystem til Danmark. Mens DXC – i form af CSC – har været aktiv i den danske IT-branche i mange år, …

  Kommentar by Anonym — 5. april 2018 @ 08:59

 168. Ja og med den slags fyre anbragt på alle nøglepositioner, hvem vinder så mon fremtidige valg ?.

  Skattely og korruption: Udskældt firma fra Venezuela skal bygge …
  https://www.business.dk/…/skattely-og-korruption-udskaeldt-firma-fra-venezuela-skal…
  2. mar. 2018 – Smartmatic, et firma, der blev grundlagt i Venezuela, og som i dag har hovedkvarter i London, er således sammen med DXT Technology, tidligere CSC, blevet udvalgt til at levere et nyt elektronisk valgsystem til Danmark. Mens DXC – i form af CSC – har været aktiv i den danske IT-branche i mange år, …

  Kommentar by phns — 5. april 2018 @ 09:00

 169. Terroristen Bo Weimann fra Blekingegadebanden udnyttede sin stilling i Regnecentralen – det senere CSC til at skaffe oplysninger om klassefjender.

  Kommentar by Træt — 5. april 2018 @ 10:18

 170. JEG har ikke modtaget nogen emails i denne anledning, selvom Redox flere gange før har skrevet til mig og om mig.

  De 2 personer jeg selv har checket, stammer fra ældgamle kommenentarer (mange år siden).

  Mit gæt er, at Redox har fået fat i emailadresserne på anden vis og sådan set bare gætter på, at disse folk har skrevet herinde.

  Mvh Kimpo, afgående teknisk webmaster

  Kommentar by Kim Poulsen — 5. april 2018 @ 11:54

 171. @ #167 Træt.
  Bo Weimann var manden bag det ‘jødekartotek’, som Blekingegadebanden samlede over alle danske jøder. Han arbejdede i Regnecentralen, der stod for en dansk produktion af computere.

  I dag kalder han sig Weymann med y, og er IT-direktør i Dansk Bibliotekscenter. Hans nuværende chef udtaler, at “ingen har taget moralsk afstand fra hans handlinger”.
  https://www.computerworld.dk/art/142971/blekingegadebandens-stemme-er-it-direktoer

  CSC er det gamle DATAcentralen og er et helt andet firma.

  Kommentar by MartinH — 5. april 2018 @ 13:10

 172. I artiklen fra Computerworld står der: “Bo Weymann kom ind i gruppen via broderen Jan Weimann. De var begge ansat i statens Regnecentralen sideløbende med deres politiske kriminalitet”

  Jeg orker ikke at genlæse bøgerne om Blekingegadebanden, men jeg er ret sikker på at det omtales som det offentliges IT-samarbejde, der senere blev til CSC, altså Datacentralen. Adgangen til samtlige offentlige registre pointeres i bøgerne.

  På islamiseringens side i invandringsdebatten optræder en tysker ved navn Markus Friede Hens, der besidder en stilling lignende Weimanns i det fælleskommunale IT-samarbejde CombIT.

  Kommentar by Træt — 5. april 2018 @ 14:01

 173. Jeg har, som flere andre, ikke modtaget mail fra Redox – Jeg begyndte at skrive herinde sensommeren 2017 (deromkring) – Der er noget der tyder på, som Kim Poulsen mener, at der er tale om gammelt materiale – Er der andre “nye” der ikke er blevet kontaktet af Redox? – Det kunne måske være interessant at vide, henset til den videre efterforskning(?)!

  Kommentar by T. Flodur — 5. april 2018 @ 16:15

 174. #170 Det er ikke KMD du tænker på?

  Kommentar by na — 5. april 2018 @ 16:40

 175. #171 Har ikke modtaget nogen mail fra Redox. Har ialt skrevet nogle ganske få kommentarer her på uriasposten, første gang for ca. 2-4 måneder siden hvilket understøtter teorien om’gammelt materiale’.

  Kommentar by Jens Knudsen — 5. april 2018 @ 17:36

 176. For mit vedkommende så har jeg angivet den samme email, siden jeg første gang kommenterede i 2009, tror jeg, at det var.

  Redox var meget aktive i en periode i 2011 efter Utøya massakren og det kan være brug af hackede data fra den gang.

  Kommentar by T. H. — 5. april 2018 @ 20:13

 177. Et teknisk spørgsmål til DavidK: For at komme til menuen med ”show original” er man nødt til først at åbne emailen (i hvert fald i gmail). Kan man være sikker på, at afsenderen ikke dermed får information om, at emailen er blevet åbnet?
  Fandt den i spamfilteret, hvor den slags rettelig hører til. Havde egentlig tænkt at lade den ligge uåbnet, som jeg plejer med den slags, til den regelmæssige automatiske tømning af spamfilteret, men vil da gerne bidrage med dokumentation, hvis det kan hjælpe til at få knaldet nogle rigtige forbrydere.

  Kommentar by JMR HH Jr — 5. april 2018 @ 20:39

 178. #176 T.H.

  Jeg tror heller ikke på teorien om de oldgamle e-mail adresser indsamlet hist og her.

  Vi burde nok skifte debatadresserne noget tiere og endnu bedre nøjes med at bruge dem til det ene formål. Jeg har netop ændret min mest brugt adresse, den til de mange almindelige daglige formål, og er blevet fri for en masse skidt. Men det er et værre bøvl at få sagt besked til alle dem, man er på post med og flyttet den mail, der skal gemmes.

  Kommentar by denonde2 — 6. april 2018 @ 12:22

 179. -> 173 Flodur:
  Godt husket – og tillad mig at citere din første kommentar :-)

  “Kan det være rigtigt, at grisen skulle have samme intelligens som en 3-årig – Er det ikke mede præcist intelligens som en 23-årig radikal blogger – Eller er det omvendt ?”

  Kommentar by Kim Poulsen — 7. april 2018 @ 08:56

 180. -> 174 na: Nej, det var ikke primært KMD, jeg tænkte på. F.eks. de engang så hyppige masse-emails blev af og til udsendt med en lang stak emailadresser CC i stedet for BCC. Før eller siden ender den slags jo et forkert sted.

  Kommentar by Kim Poulsen — 7. april 2018 @ 09:03

 181. P1 Shitstorm – Lørdag 12:15

  …Desuden et blik på sagen om det venstreradikale researchkollektiv ‘Redox’, der bliver beskyldt for at hacke og føre lister over de politiske modstandere, der debatterer på det nationalkonservative debatforum ‘Uriasposten’.
  Værter: Mads Aagaard og Abdel Aziz Mahmoud.

  https://www.dr.dk/radio/p1/shitstorm/shitstorm-30

  (Jeg lytter live – programmet er ikke on-demand endnu)

  Kommentar by Thorbjørn — 7. april 2018 @ 11:44

 182. 179 Kim Poulsen

  Ha,ha! – Tak for påmindelsen – jeg kan godt huske kommentaren, desværre havde der indsneget sig en anslagsfejl (er det ikke mede præcist, der skulle selvfølgelig have stået mere præcist) – Nå, skidt pyt, det blev jo trods alt opfattet rigtigt – God weekend!

  Kommentar by T. Flodur — 7. april 2018 @ 16:06

 183. Det viste eksempel viser at det er klogt at ignorere “undersøgelsen”.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 9. april 2018 @ 21:13

 184. Det ser ud til at Adapt ikke længere har forbryderen og landsforræderen Ivan Degn ansat. Sådan går det for alle landsforrædere og kommunister. Vi vil følge jer altid og der er ingen tilgivelse for jeres forbrydelser. https://adaptagency.com/da/kultur-medarbejdere

  Kommentar by Kenneth — 6. august 2019 @ 19:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper